PDA

View Full Version : Liga I 2007-2008

Pages : 1 2 [3] 4 5

boggy
02-03-2008, 10:04 PM
Am inchis televizorul. Mi-e sila cand vad cum arbitreaza probabil "cel mai bun arbitru" din Romania. A stricat in primul rand rezultatul si in al doilea rand jocul .... poate mai incins devenea daca vedeam un 2-2 sau 2-3 dupa faza de acum cateva minute (asta e un pic mai dubioasa) .Daca o sa castige Steaua ,jocul spectaculos facut de ei e umbrit de arbitrajul pro steaua .

DarkComy
02-03-2008, 10:19 PM
Abia astept sa-l vad pe Muresan si pe ungurul de Paszkany cum se ataca dupa meci din cauza arbitrajului. Cand au fost avantajati clar etapa trecuta in meciul cu Craiova cand nu s-a dictat un penalti Craiovei si 2 eliminari CFR-ului n-au zis nimic de arbitraj...se pare ca Gigi i-a batut cu aceleasi arme.

Bogdan_RBF
02-03-2008, 10:24 PM
Bravooo STEAUA !!! 3-1 !!!

Mutombo
02-03-2008, 10:33 PM
a ajuns becali cu plicu la arbitru inaintea lui paszkany

shinoda
02-03-2008, 10:35 PM
Frumoasa prima repriza, de cacao a 2a. Stelistii cum au dat golul de 2-1 s-au aparat, au fragmentat cat de mult au putut jocul. Clujul a jucat slab tot meciul, in loc sa atace dupa ce au deschis scoru s-au aparat si au incercat sa joace pe contraatac. Insa nu le-a iesit. Mentalitate romaneasca. CFR-ul a avut 2 penaltyuri clare ca lumina zilei neacordate iar lumea se leaga de clujeni ca sunt favorizati de arbitri. Greu tare cu Romania :-j

Omega
02-03-2008, 10:45 PM
Eu zic că doar un penalty nu a fost acordat. La a 2-a fază de acest gen, Pepe Moreno atacă mingea şi o loveşte. Prima repriza una foarte bună, mai ales pentru Steaua, de mult nu i-am văzut aşa motivaţi, iar străinii joacă foarte bine, se vede că au dat viaţă unei echipe lente şi nemotivate. CFR-ul praf de la cap la coadă, nici nu ştiu ce tactică a avut în minte Andone, că nu le-a ieşit nimic. Sunt curios dacă Steaua va mai avea evoluţii ca în prima repriză de azi. Şi oare Becali îi va da cu şutul lui Bănel cum a făcut cu atâţia foşti jucători preferaţi ?

Blue
02-03-2008, 11:18 PM
Eh lasa cate puncte au castigat arbitrii pt cfr pana acum? Nu cred ca a fost penalty si daca a fost...nu cred ca se supara nimeni sunt cel putin 5 echipe care au pierdut sau au facut egal cu cfr din cauza fluiericiilor. A fost un meci frumos si ma bucur din tot sufletu ca a pierdut cfr, sper sa o tina din infrangere in infrangere.

Time2Chill
02-03-2008, 11:19 PM
Nu stiu unde vede lumea penalty clar la a 2a faza... (mie sincer chiar mi se pare ca a atins mai intai mingea, este ca la imaginile acelea in care daca ti se spune ca vezi o batranica, vezi o batranica, sau daca ti se spune ca o vezi pe una tanara o vezi pe una tanara, e o tehnica in pictura, nu stiu sa explic mai bine :P )
CFR, a cam facut figuratie pe teren primele 60 de minute...
Nu mai inteleg un singur lucru de ce se ataca Chiotea atat de tare, pentru ca a fost dezavantajat CFR-ul intr-un singur meci din 20 (parca...?!?!).

Ratonu
02-03-2008, 11:27 PM
Da, a fost, fără îndoială, cel mai bun meci pe care l-am văzut în acest sezon de Liga I. Trebuie să fiu de acord cu Gigi Becali în ce-l priveşte pe Mendoza, care, într-adevăr, a fost foarte bun, a centrat bine la fazele fixe şi, mai ales, a demonstrat pe parcursul jocului că n-a fost întâmplător ce a făcut la Iaşi. E un jucător foarte şmecher, se vede pe teren experienţa pe care a acumulat-o de-a lungul carierei lui de până acum, care nu e de neglijat. Dayro Moreno a avut şi el nişte faze spectaculoase, a reuşit să şi înscrie şi, în plus, atât el cât şi celălalt Moreno au muncit destul şi pentru faza defensivă. Cred că cei patru, alături de Nicolae Dică pot forma, în timp, un grup ofensiv de invidiat. Din păcate, nici Tudor şi nici tuşierul nu a văzut penalty-ul destul de clar pentru publicul TV la intervenţia lui Zapata asupra lui Semedo, însă la a doua fază la care s-a cerut lovitură de pedeapsă e ridicol să reproşezi ceva arbitrilor. Până la urmă, cred că victoria Stelei este meritată. Ambele echipe au jucat destul de bine, dar steliştii au fost ceva mai maturi şi în acelaşi timp au avut şi ceva mai multă "vână". Oricum, sper să mai vedem astfel de meciuri.

champion
02-03-2008, 11:34 PM
Foarte frumos meciul. Multe faze de gol, spectacol total. Mi-a placut Dayro si Mendoza, care au cam jucat cu apararea CFR-ului. Cat despre penalty, primul zic eu ca a fost dar al doilea nu cre..., Pepe impinge acolo mingea din fata unui cfr-ist.
Oricum mai sunt multe meciuri si se pot intampla multe.

Blue
03-03-2008, 03:31 AM
Cred doar ca Semedo e un jucator cu experienta si a stiut ce sa faca cand l-a vazut pe stelist plonjand oricum s-a vazut ca intentia lui a fost sa intre sa la minge nu sa-i i-a picioarele, pana la urma a gresit si in defavoare stelei arbitru dc nu i-a aratat galben aceluias Semedo galben in prima repriza cand a facut pe cocosul cu Radoi dupa o intrare langa tusa?

xdevil
03-03-2008, 06:42 AM
Totusi unde e portarul ala magic de 1 milion de euro care a jucat toate meciurile in Champions League sezonul asta? Ca din punctul meu de vedere e vinovat la toate 3 golurile...

Danutz_dark_one
03-03-2008, 07:08 AM
d3vil, eu cred ca doar la primul gol, unde chiar nu imi dau seama ce a vrut sa faca! sunt si eu portar, dar nu iesi sa respingi mingea cu mana spre poarta, cum a facut canadianul...a nu se intelege aici ca ma compar cu el, dar ce vreau sa zic ca el e iesit gresit ca sa respinga mingea aia, avand mana spre poarta, si nu spre lateral sau inspre in afara careului :). totsi, Steaua a demonstrat ca in sfarsit si-a gasit o formula de echipa in care nimeni nu se mai poate plange ca nu are atac sau mijloc ;)

stephen
03-03-2008, 09:18 AM
Gata castigarea campionatului pentru CFR...Mai sunt cate? 5 puncte.Foarte usor de recuperat acum .Cu toate astea,tot nu vad de ce s-a relansat Steaua si nu Rapidul .Doar ei sunt pe locul 2.

Parerea mea despre meci.Bunicel,dar destul de deranjant pentru mine faptul ca am numarat jucatorii romani pe degete.Foarte nasol . S-a jucat ok...lejer,ceva spectacol .Steaua s-a miscat binisor pentru prima data dupa mult timp,CFR zic eu ca e in cadere libera. N-au beneficiat de 2 penalty-uri.Mai ales la primul... Bine a spus cineva mai sus: A ajuns Gigi cu sacosa cu bani inaintea lui Muresan .

O fi fost avantajata din gros CFR-ul sezonul asta,da' nici Steaua nu se poate plange. Fara a avea vreo pasiune pentru ei,o vad pe Rapid favorita la titlu in momentul asta.

PS.Farul a batut ! :coco:

Danutz_dark_one
03-03-2008, 09:22 AM
Rapidul are prima sansa, cu conditia sa nu se mai impiedice de echipe mici... la fel si in cazul Stelei: nu se rezolva nimic daca la meciul cu Pandurii nu iau toate punctele puse in joc!

arsenewenger
03-03-2008, 09:59 AM
Ce paiata de portar are CFR ! Ce sa mai zic de Dorsin , la Rosenborg centra des si bine ce o fi in capu lui ? Am semne de intrebare cu el . A fost un singur penalty la Semedo , nu 2 .Dar Tudor a gresit grav ! V mai amintiti scandalu de anul trceut la Unirea-Steaua 1-2 si acelasi prea ilustru central avea fluierul intre dinti cu care ranjeste .

sisu_stelistul
03-03-2008, 11:44 AM
Steaua a dominat aseara, nimeni nu poate sa-i conteste victoria, e adevarat ca la prima faza a fost penalty, dar arbitrii au circumstante atenunate, asa a fost si faultul acela fara minge la Goian. Se pare ca transferurile noastre au fost un succes, Mendoza mi-a placut si mie foarte mult, da centrari foarte bine, imi aduce aminte de Florentin Dumitru in vremurile lui bune, doar ca pe el il avatanjeaza si fizicu, Dorsin parerea mea ca nu-si merita salariul, n-a jucat mare lucru.

eLiTe
03-03-2008, 11:50 AM
Mi-a placut declaratia lui Andone. Daca ne dadeau penalty egalam si orice se putea intampla. Steaua a jucat mai bine ieri insa a fost ajutata cu un penalty clar.

xdevil
03-03-2008, 02:37 PM
la ambele faze a fost penalty. chiar gheorghe constantin a recunoscut. oricum faptul e consumat si degeaba spuneti voi CFR are in continuare prima sansa la castigarea campionatului prin prisma celor 5 puncte care le mai are avans.

liquid
03-03-2008, 02:46 PM
A fost doar un penalty, la a doua faza clar a lovit mingea.

Totusi oierul a dat declaratia serii :wub: "Nu a fost nici un penalty, Tudor este cel mai bun arbitru din tara".

xdevil
03-03-2008, 02:52 PM
Eu cred ca voi stiti arbitrajul mai bine decat el (http://www.gsp.ro/stire/a-fost-penalty-la-ambele-faze-56404.html)

boggy
03-03-2008, 03:00 PM
A fost doar un penalty, la a doua faza clar a lovit mingea.

Totusi oierul a dat declaratia serii :wub: "Nu a fost nici un penalty, Tudor este cel mai bun arbitru din tara".

S-a contrazis ca de fiecare data in declaratii Becali. Mai intai la Kanal D a fost ... hai sa zicem diplomat (n-a inceput sa-i ia pe clujeni la misto) .Dar a dat interviuri mai la fiecare canal si a ajuns sa spuna de CFR ca oricum daca avea penalty dadeau peste poarta sau ca nu conteaza clasamnetul daca cei de la CFR comenteaza le arata tabela de marcaj .

liquid
03-03-2008, 03:04 PM
Eu cred ca voi stiti arbitrajul mai bine decat el (http://www.gsp.ro/stire/a-fost-penalty-la-ambele-faze-56404.html)

Penalty la a doua faza era daca nu atingea mingea, intradevar l-a incomodat putin cand a vrut sa suteze, dar a dat mingea in corner in acelasi timp. Deci atac la minge nu penalty.

Mutombo
03-03-2008, 03:07 PM
De unde pana unde rapid favorita la titlu? Din trei meciuri anul asta, in doua au facut figuratie, iar in al 3-lea s-au chinuit pana pe final. Meciul direct cu CFR e la Cluj, iar Copos nu e in stare sa sustina echipa intr-un razboi cu steaua si cfr (bani pentru arbitri, adversare, etc.).

Alex
03-03-2008, 03:08 PM
Ascultati la liq ca e fundas. :D

xdevil
03-03-2008, 03:13 PM
prima data i-a luat piciorul si apoi mingea. daca tu spui ca asta nu e fault...

Alex
03-03-2008, 03:15 PM
E discutabil. Se poate da si nu se poate da. Depinde de arbitru, de incarcatura meciului, de banii primiti de la patroni etc. O groaza de variabile.

liquid
03-03-2008, 03:22 PM
Doar de pozitionarea arbitrului. Jiji NU da bani la arbitri. PAROL!!!

M.I.L.32
03-03-2008, 03:44 PM
A fost un meci bun reusit de Steaua . Sincer ma asteptam la mai mult de la CFR . A fost un singur penalti, la prima faza , la cea de-a doua nici vorba. Campionatul s-a relansat ,iar de acum incolo vom vedea ce va fi.

Blue
03-03-2008, 05:04 PM
Ce ipocriti sunt astia de la Cluj! Cum s-a terminat tirul de penalty-uri gratuite au sarit imediat de cur in sus. Sclavu' ala de Muresan ca isi da demisia, Ando ca a fost distrus meciul de arbitru Pas cum s-o scrie probabil va fugi la tribunalul european sa-si ceara dreptate, Fabbiani probabil va intra in greva foamei cea ce n-ar fii rau nu ar mai semana cu un rugbist. Bine ca de nenumaratele ori cand au fost ajutati au facut pe prostii, nu stim - n-am vazut - arbitru e uman...mai greseste. S-a vazut cine sunt cu adevarat acesti indivizi care pana mai ieri pozau in Cristos, aceasi parveniti ca toti oamenii de fotbal de la noi poate chiar mai rau caci incearca sa fara pe sfintii.

mns
03-03-2008, 10:35 PM
In mare Steaua merita sa castige, nu cred ca ar trebui sa conteste nimeni chestia asta. Oricat de mult parca as vrea ca o echipa din afara capitalei sa castige campionatul si oricat de exotica ar fi acum echipa Clujului, cu destul de multi jucatori talentati, la cum se prezinta in meciurile cu adevarat importante, eu nu i-as vedea deloc bine in UCL. Cel mai bine ar fi sa se califice din nou Steaua, pentru ca nu as vrea sa mai retraim ce s-a intamplat in vara cu Mangusta Farmangusta sau cum se numeau aia. :D

xdevil
04-03-2008, 06:31 AM
http://www.gsp.ro/stire/manual-acesta-este-penalty-56535.html
MULTUMESC !

DarkComy
04-03-2008, 09:53 AM
Un lucru totusi ar trebui sa ii sperie pe fanii echipelor din provincie. Daca pana si CFR-ul cu toata influenta lor la FRF si cu banii dati la arbitrii tot a fost furata de doua penaltiuri (coincidenta ...tocmai in meciul cu Steaua) inseamna ca Liga I este la mana unui oier analfabet

habbib
04-03-2008, 10:08 AM
Cel mai bine ar fi sa se califice din nou Steaua, pentru ca nu as vrea sa mai retraim ce s-a intamplat in vara cu Mangusta Farmangusta sau cum se numeau aia. :D

Pai o sa se califice, de pe locul 2 si de pe 1 direct Rapidul :D Mi-e simpatic Clujul si sincer mi-ar placea sa castige campionatul in detrimentul oricarei echipe(normal, exceptie Rapid), insa am si eu o retinere in posibila lor evolutie in grupele ligii campionilor, dar cine stie...

Mi-am adus aminte o faza in care ii filmau pe suporterii stelei si era unu care il scuipa cu o mandrie pe cameraman... :rolleyes: Oricum, au egalat si clujenii prin Trica, care degeaba e bun daca nu stie sa se comporte, ar trebui sa ia lectii de la colegii lui mai straini ca si asa are destui.

eLiTe
04-03-2008, 12:02 PM
Cel mai bine ar fi sa lase si pe altii Steaua sa joace in CL ca au aratat in 2 ani ce pot ei.

champion
04-03-2008, 02:49 PM
Cel mai bine ar fi sa lase si pe altii Steaua sa joace in CL ca au aratat in 2 ani ce pot ei.

Atunci Real, Barcelona, etc. ar trebui sa-i lase pe Almeria, R. Huelva, Racing Santander, etc sa joace in CL... ce zici? :-)

liquid
04-03-2008, 02:52 PM

Un sezon niciodata nu seamana cu altul, dovada in primul sezon au facut o impresie buna in al doilea au clacat. La fel de bine acum daca ar fi sa se califice pot sa joace bine sau prost. Deci afirmatia ta total irelevanta.

In plus, nu asa se decide cine merge si cine nu, care e acolo sus in clasament merge, ceilalti sa mai astepte un an.

gianni
04-03-2008, 03:08 PM
Mai este mult pana la sfarsit! Totusi Cfr-ul mai are cateva partide tari! La fel si rivalele!
Felicitari Stelei!

M.I.L.32
04-03-2008, 04:27 PM
http://www.gsp.ro/stire/manual-acesta-este-penalty-56535.html
MULTUMESC !

Da. Si celor de la gazeta le-a trebuit 3 poze , sa-si dea seama ca e penalti. Tudor cu ce e de vina ca nu a avut aparatul de fotografiat la el ? Totusi, acestea sunt faze discutabile ce raman la atitudinea arbirtului. El a hotarat ca nu e penalti si asa ramane. Asta e , de ce sa mai comentam...

Blue
05-03-2008, 04:45 AM
Ca a fost ca nu a fost ce mai conteaza cea ce ma dezgusta este atitutidea franarilor, se pare ca "hotul striga hotii" e ceva de oridnul zilei la ei. Din acest articol ( http://www.gsp.ro/stire/cfr-cea-mai-avantajata-56702.html ) vad cel putin 8 puncte castigate cu ajutorul arbitriilor si asta luand in calcul doar golurile marcate din offside, penaltyuri acordate gratuit si neacordate echipelor adverse si neincluzing scenariile cu cartonase rosii neacordate desi ar fii trebuit sa aiba 2 eliminati in meciul cu Dacia. Daca tot merg acesti nesimtiti la Uefa sa ia si casetele cu fazele din articolul de mai sus sau de astea au uitat cumva? Inteleg ca doar reprezentantii lui FC Sfiintii ar spune ca au fost avantajati dar sa sari de cur in sus dupa ce ai ajuns pe primul loc intr-un mod fraudulos cand esti dezavantajat pt prima oara in acest sezon este deadreptul penibil. Ar trebui sa le fie rusine sa si rosteasca cuvantul "uefa" din motive cunoscute de toti sau ma rog probabil ei fac pe prostii, sunt niste actori atat de buni incat acest lucru pare atat de natural, cu fiecare lucru care arata adevarata fata a acestei grandioase echipe.

eLiTe
05-03-2008, 11:35 AM
Atunci Real, Barcelona, etc. ar trebui sa-i lase pe Almeria, R. Huelva, Racing Santander, etc sa joace in CL... ce zici? :-)

Sa iasa cine merita, nu cum zicea si Chiotea ca Steaua este ajutata de arbitrii in ultimii ani in partide importante. Si nu ma contrazice ca stim cu totii ce face Jiji :eek:

boggy
05-03-2008, 02:27 PM
Sa iasa cine merita, nu cum zicea si Chiotea ca Steaua este ajutata de arbitrii in ultimii ani in partide importante. Si nu ma contrazice ca stim cu totii ce face Jiji :eek:

Da de ce numai Steaua ...Numai ei fac manarii ? De acuma daca au castigat meciul cu CFR is deja in CL?
Am vazut aseara conferinta de presa a lui Muresan .A vrut sa isi dea demisia ,"demisia tehnica", ca sa nu-l amendeze Comisia daca va spune ce vrea sa spuna despre fotbalul din Romania .Da' si ce mult ii mai ingrijoreaza pe astia Comisia acum cand cica vor sa dea cartile pe fata .Astia de la Cluj chiar au uitat de tot evenimentele din tur ...

eLiTe
06-03-2008, 12:36 AM
La saci de bani si ajutor de la arbitrii cei de la Steaua sunt lideri de mult timp ! Nu e vorba de anul asta ... in ultimii ani daca am face o analiza.

Alex
06-03-2008, 01:57 PM
Si pe ce ai face tu o analiza? Pe banane? Ca dovezi d-alea palpabile, vizibile nu sunt...

Blue
08-03-2008, 06:51 AM
Un cartonas rosu neacordat, un penalty inexsistent si un gol din offside...se pare ca grohaielile lui Muresan nu au ramas fara rezultatul dorit.

Saint
08-03-2008, 08:25 AM
Hotii striga hotii ^_^

M.I.L.32
08-03-2008, 04:07 PM
Hotii striga hotii ^_^

Toti incearca sa ajunga campioni... Sunt in joc grupele C.L. si desigur incearca orice e posibil pentru a reusi acest lucru. Toti sunt asa Dinamo,Steaua,Rapid,CFR,etc... Vom vedea la sfarsit cine va triumfa.

liquid
08-03-2008, 04:54 PM
FCM Husi o sa vedeti -_-

poli tm in fifa
10-03-2008, 07:44 PM
S-a uitat cineva aseara la Fanatik Show ? Daca da,am fost singurul caruia i s-a parut ca Andone era mort de beat cand l-au sunat astia de la Fanatik Show ?

Danutz_dark_one
10-03-2008, 08:00 PM
m-am uitat si eu si aceasi parere am avut-o si eu despre Andone! vorbea de parca era la chef, dupa 10 pahare de vin!

little_foot
11-03-2008, 04:32 PM
Da CFR-ul cum a dat din gura dupa meciul cu Steaua cum si-au cerut scuze arbitrii cum au putut si ei. Parerea mea este ca ar trebui amendati toti oamenii de fotbal cand fac comentarii despre arbitraj ca sa nu mai influenteze. Se pune o presiune mult prea mare pe fluierasi si apoi acestia de frica sa nu greseasca o fac lata si mai rau. Cum nu i-au acordat CFR-ului un penalty cu Steaua, imediat la meciul cu Buzaul arbitrul de frica sa nu greseasca a si inceput sa vada penalty-uri in stele. Nu este o atitudine profesionista ce se intampla la noi in fotbal. Si alte echipe sunt dezavantajate si nu s-a zis nimic. Craiova la Cluj a fost furata pe fata, au fost niste intrari dure repetate si nu s-a aratat rosu. Nu au zis nimic atunci domnii de la Cluj. Apoi ma uitam la MM duminica seara pe Kanal D, cand se comenta ultima faza a meciului de la Urziceni. Arbitrul a dat fault la o faza in care doar el a vazut, Ionescu degaja mingea si Mara se arunca de parca el ar fi fost la minge. MM vehement alta data cu deciziile arbitrilor acum explica ca este posibil ca arbitrul sa nu fi fost atent. Prea multa mediatizare din partea presei la fazele astea, ceea ce duce la scandaluri, presiuni...Repet ar trebui amendate declaratiile referitoare la discutiile despre arbitraj.

xdevil
15-03-2008, 04:54 PM
Doamne. M-am uitat la cateva bucati din meciul Otelul - Vaslui. Vreau sa va zic ca in 5 minute arbitrul acela, Avram cred ca ii spune, a gresit la 3 faze in defavoarea Vasluiului, si culmea, in timp ce oferea cartonasul galben sau vorbea cu jucatorii vasluieni radea ! Nu imi vine sa cred... Sunt din Iasi, deci nu pot sa spun ca ii am la inima pe vasluieni, dar ce se intampla in campionatul romanesc... deja devine penibil

Ratonu
15-03-2008, 05:07 PM
Mie nu mi s-a părut a fi greşit prea mult în favoarea unei echipe, pe final chiar la 1-1 nu a lăsat avantaj la o fază la care Oţelul scăpa pe contraatac. E vorba aici de lipsă de experienţă.

Altfel, a fost OK meciul. Echipele au fost bine legate şi au fost destui tineri pe teren, Deac de la Oţelul marcând un gol frumos din lovitură liberă. Pentru vasluieni a egalat Ndoye, un transfer "exotic" care s-a dovedit eficient. Gazdele bineînţeles că au atacat ceva mai mult, dar n-aş zice că e un rezultat nemeritat, meciul putea merge în ambele direcţii. Sper să vedem cât mai multe astfel de partide în Liga I până la sfârşitul sezonului.

xdevil
15-03-2008, 05:11 PM
Am vazut si eu faza de la final Ratonu. Nu vorbesc de meciul in ansamblu... Am mentionat ca nu l-am vazut integral, dar iti spun prin minutul 70 (vezi tacklingul lui N-doye perfect regulamentar la care Avram a dat fault si cartonas galben), timp de vreo 5 minute, au fost cateva decizii impotriva Vasluiului gresite. Si culmea, Avram radea... Nu stiu daca a fost rea intentie sau pur si simplu acesta nu are valoare, dar orice ar fi e grav :(.

Blue
16-03-2008, 06:30 PM
Craiova-Rapid cel mai perfect exemplu cum sa pierzi 2 puncte din cauza propriei prostii si prostiei arbitrului. Se pare ca Napoli asta nu e chiar un mascarici cum credeam, U in fine joaca bine si practica daca nu cel mai frumos din liga 1, cu siguranta in primele 3 locuri. Putem sa ne plangem de arbitraj dar nu e cazul, daca inscriam din cele cel putin 4-5 ocazii clare ca o zi de vara am fii luat punctele pe care le-am meritat din plin. Un lucru clar s-a vazut in acest meci, desi giulestenii au fost in corzi ca si cioroiul ala de vb mult in fata lui Bute in putinele faze cand au iesit din jumatatea lor de teren au creat panica printre semi-amatorii fundasi ai Craiovei. Asta se intampla in timp ce noi aveam ocazie peste ocazie dar degeaba deci o diferenta mare de mentalitate si de experienta, sunt sigur ca Rapid ar fii facut scor cu noi daca ar fii fost in locul nostru.

champion
16-03-2008, 06:45 PM
A fost gol valabil al lui Baird. :| + o gramada de ocazii ratate, pacat de Craiova.

Ratonu
16-03-2008, 06:51 PM
Mda, înainte de partidă mă gândeam că un egal ar fi OK atât pentru Craiova, cât şi pentru cei care ar prefera să vadă în top altă echipă decât Rapidul, dar e clar să se putea mai mult. Oltenii au părut mai puternici, creându-şi mai multe ocazii şi au avut şi un gol anulat destul de aiurea. Rapidul s-a mulţumit cu câteva contraatacuri bune până la un punct, dar n-a reuşit să profite de ele decisiv şi a arătat pur şi simplu foarte slab.

DarkComy
16-03-2008, 07:29 PM
Cauzele semiesecului au fost ghinionul (mingea respinsa de Coman la penalti s-a dus in bara), forma fantastica prinsa de Coman si arbitrul Augustus Constantin care a anulat un gol perfect valabil.

eLiTe
16-03-2008, 09:59 PM
Nu am citit ce ati spus voi inaintea insa imi spun si eu punctul de vedere de la meciul Craiova-RAPID. Sa nu mai o dea in altele suporterii Craiovei ca au jucat 40+ prelungiri cu un jucator in plus, au avut si penalty asa ca nu e devina nimeni ca oltenii nu au putut sa o bage in poarta.

Jokes
16-03-2008, 11:52 PM
1-1 mi se pare un rezultat foarte just.Rapidul isi dovedeste iar forma slaba si lipsa lui Mazilu iar Craiova ramane totusi pe o linie de plutire.Chiar daca a fost golul valabil,totusi au ratat un penalty si cum spune si eLiTe,nu-i nimeni de vina ca nu au reusit sa bage mingea in poarta.
In acest moment Rapidul se alatura echipei Dinamo care daca nu ar avea portar de nationala probabil ar lua cate 3 goluri pe meci.

zicu7
17-03-2008, 12:12 AM
stelutza iar fura 1-0 gol neregulamentar + penalty ptr urziceni
Jiji"uitati-va voi la cate reluari vreti noi am castigat 1-0 " mda arbitru si-o facut treaba

little_foot
17-03-2008, 12:12 AM
Asa e romanul cand e vorba de echipa lui nu se mai uita ca puteau sa piarda daca nu le scotea arbitrul mingea din poarta, insa cand sunt ei cei nedreptatiti fac caz si pentru un cartonaj galben neacordat. Jokes nu stiu de ce ti se pare un rezultat just ca la cum s-a jucat nici 3-1 nu puteai spune ca este un rezultat just. Asta este am pierdut si pe mana noastra (vezi penalty-ul ratat de Costea) dar mi se pare aberant sa afirmi ca am jucat cu un om in plus o repriza si nu am reusit sa marcam. Am avut ocazii Coman a scos fenomenal, probabil orice alt portar oricat de mare ar fi fost nu ar fi intervenit asa bine daca nu ar fi avut carul de inspiratie si dramul de noroc pe care le-a avut azi Coman. Eu per total sunt multumit de jocul facut de Craiova in ultimele 2 meciuri: daca am avea si o aparare ceva mai sigura cred ca nu am avea probleme daca ne-am propune o clasare in primele 6 echipe.

sdc
17-03-2008, 08:24 AM
a dominat meciul Craiova si merita sa castige

Danutz_dark_one
17-03-2008, 08:31 AM
pacat ca Universitatea Craiova nu a putut invinge un Rapid care a jucat slab... poate ca daca Costea nu ar fi ratat acel penalty meciul nu s-ar fi terminat cu DOAR 2 goluri... la cum a jucat, Craiova ar fi putut bate pe Rapid la vreo 4 goluri diferenta.

sdc
17-03-2008, 08:49 AM
Rapid si Dinamo au mare noroc de portari de calitate altfel in ultimul timp nu prea au aratat fotbal.E adevarat ca si majoritatea echipelor s-au intarit.Este cel mai puternic campionat de dupa revolutie

arsenewenger
17-03-2008, 09:35 AM
Nas vrea sa supar pe nimeni dar dak calculam Steaua a luat 5 puncte in 4 etape [doar cu ajutorul arbitrilor ! Au fost 2 penaltyuri pt. CFR si dak e sa fiu abstract sa facea 3-3 ,iar Unirea a avut un penalty la 0-0 si golul Stelei a fost marcat dupa un fault a lui Dica .Chiar cred ca Gigi a trecut la fapte .

arsenewenger
17-03-2008, 09:39 AM
E adevarat ca si Dinamo si Rapid au fost oribil de slabe in meciurile lor .Chiar cred ca la Rapid e mare mare dezastru , nati vazut ce furiosi si agresivi au fost la Craiova din cauza lui Rednic .Cred ca doar o minune poate face ca Rapid sa nu piarda cu Steaua .E drept ca dintre echipele mari cel mai bine au jucat Steaua ,iar Tmisoara e clar cea mai in forma .Au si cel mai profesionist antrenor dupa Sabau .

stephen
17-03-2008, 09:57 AM
As spune ca Steaua a castigat meritat aseara desi nu-i prea am eu pe suflet.Din ce am vazut din a doua repriza au fost cu totul peste Unirea,care a aratat ca se apara bine si atat. E greu de spus daca a fost fault in atac la Dica .Niciun arbitru din lume n-ar fi vazut ce s-a intamplat acolo .Poate a fost,dar numeni nu avea cum sa demonstreze in momentul ala ca Stelea ar fi fost jenat . Vad ca si-au revenit ros-albastrii ,joaca frumusel in ultima vreme.

Cat despre Rapid si Dinamo cred ca aveti dreptate,singurul lucru care inca le face sa adune puncte este ca il au pe Coman ,respectiv Lobont .Si asta e bine...avem portari.

sisu_stelistul
17-03-2008, 10:05 AM
Faza aceea este la fel de incurcata, ca si unul din penaltiurile cu CFRu. Nu se poate acuza arbitrul, cred ca am aratat un joc mai bun ca in meciul cu Pandurii si victoria a fost meritata, chiar daca Dica nu se remarca se vede o schimbare in jocul Stelei cand joaca el...

little_foot
17-03-2008, 10:17 AM
Daca la Craiova s-a dat fault in atac la duelul Baird-Maftei, la Steaua ar fi trebuit sa se dea si cartonas rosu. Nu e posibil sa se judece in asemenea fel fazele. Nu cred ca este vorba de implicarea lui Becali cu bani pentru federali. pur si simplu arbitrilor le este frica sa i-a decizii impotriva granzilor. Am revazut fazele din meciul Craiova-Rapid si mi se pare incredibil ca si la penalty centralul nu ar fi acordat daca nu ii semnaliza tusierul. Sintetizand cred ca nici la golul Stelei nu ar fi trebuit sa se dea fault la portar, Dica nu l-a incomodat voit pe Stelea, era in alergare si nu se putea opri, orice ar fi facut ar fi jenat portarul. Ar trebui sa ne ingrijoreze penaty-ul acordat gratuit lui Dinamo, penalty-urile neacordate in Steaua-Urziceni (un hent al lui Goian si deci penalty clar pentru Urziceni, si un fault in prima repriza asupra lui Nesu in careau-Nesu a fost clar impins din spate) si erorile de arbitraj din meciul Ceahlaul-CFR (a fost vorba de erori in ambele parti, faulturi aiurea acordate, faulturi neacordate). Prea multe declaratii care pun presiune pe arbitrii, prea multe promisiuni de saci cu bani. Nu e normal, campionatul ar trebui sa se desfasoare corect si sa se dea sanse si echipelor mici sa reuseasca surprize.

sdc
17-03-2008, 10:23 AM
una peste alta cu cat se vor apropia mai multe echipe de CFR cu atat va fi mai disputat campionatul

DarkComy
17-03-2008, 11:09 AM
Nu ar mai trebui sa fie permis conducatorilor si patronilor sa vorbeasca despre arbitraj. Daca se leaga cineva de arbitraj sau pune in vreun fel presiune pe arbitrii, sa fie amendati, chiar sa fie clubul depunctat. Asa ar fi cel mai bine.

Danutz_dark_one
17-03-2008, 11:10 AM
de acord cu tine, arhitectule :p
dar in felul asta Steaua si CFR ar fi la retrogradare :lol:

sdc
17-03-2008, 01:18 PM
se pune si presiune e adevarat,dar si arbitrii nostrii nu par deloc incoruptibili,ca de altfel toata societatea romaneasca.Eu zic ca daca un singur arbitru ar fi demascat macar o singura data pe cineva,n-ar mai fi avut nimeni curaj sa umble cu prostii

yahoo
17-03-2008, 02:40 PM
Imi doresc enorm ca Rapidul sa prinda locul doi dar mai mult ma voi bucura atunci cand cfr-ul va pierde campionatul. Am o ura pe aceasta echipa cum n-am avut pe cineva in viata mea. Pur si simplu sa se apese cat mai multe butoane doar sa nu termine pe locul intai.

Saint
17-03-2008, 04:30 PM
Si eu :p Orice echipa pe primul loc, dar nu CFR :D

sdc
17-03-2008, 04:36 PM
poate pentru ca e prima echipa din Romania cu prea multi straini si nu suntem obisnuiti cu asta

sorin
17-03-2008, 04:47 PM
poate pentru ca e prima echipa din Romania cu prea multi straini si nu suntem obisnuiti cu asta
Cred ca tine mai mult de atitudinea pe care au inceput sa-o afiseze conducatorii acestui club cat si ca in destul de multe meciuri din tur CFR a fost mereu avantajata. Faptul ca CFR nu e considerata o echipa de romani doar pentru ca are in lot x portughezi mi se pare o aberatie acum cand majoritatea jucatorilor transferati vin din strainatate.

zicu7
17-03-2008, 08:37 PM
Mai ales Muresan are o atitudine , el vrea sa para desteptu si noi toti prosti ......insa sper din 3 motive sa ia CFR titlu :
1 Daca nu il ia Dinamo sa mearga titlu la Cluj
2 Ando ii dinamovist
3 Il stiu foarte bine pe antrenorul secund

Blue
17-03-2008, 10:44 PM
Inainte sa aflu ca cfr-u are o galerie care canta in ungureste pe stadion nu aveam nimic cu aceasta echipa si adaugand faptul ca au castigat atatea puncte cu arbitri si declaratiile idiote din ultima vreme chiar nu ii suport deloc. Macar prostiile ce le spune jiji sunt amuzante in schimb Muresan si stapanul lui sunt doar penibili si nu afiseaza nimic interesant. Probabil pt a fii mai interesant s-a apucat piedone sa citeasca carti de copii gen alba ca zapada si lupul cel rau sau Ali Baba si cei 37 de pitici.

Mutombo
17-03-2008, 10:59 PM
M-am saturat de echipe comuniste infiintate prin '47-'48. As fi foarte fericit sa dea cfr-ul gol cu arbitrul, sau cu mana si apoi sa piarda fiecare meci in UCL cu 3-0 numai sa ia campionatu in fata unei echipe din bucuresti, mai ales in fata unui cretin care mai vrea sa si ajunga presedinte.

eLiTe
18-03-2008, 12:34 PM
a dominat meciul Craiova si merita sa castige

Sunt de acord cu tine, dar ati avut si penalty si tot nu ati marcat. In schimb arbitrajul eu zic, ca a fost corect in mare.

1.Rosu la Bozovici si galben pt oltean fault din spate.[Corect acordat]
2. Penalty pt Craiova.[Corect acordat]
3.Gol anulat Craiovei.[Gresit anulat]
4.Trebuia acordat rosu lui Mitchell la un atac asupra lui Pancu.[Neacordat].

Cam astea au fost fazele cele mai grele ale meciului. Rapidul joaca slab dar are o anumita scuza, echipa si suporterii vor sa plece Rednic. In schimb la Dinamo, nu sunt certuri intre antrenor, jucatori si conducere. Atat pot in momentul asta..

little_foot
18-03-2008, 12:56 PM
@elite esti primul care zice ca arbitrajul a fost corect (in mare). Pai tu nu vezi ca numai din ce ai scris tu au fost niste greseli uriase, care schimba soarta unui meci? Si la penalty ar trebui sa amintesti ca s-a dat doar dupa interventia tusierului. Voi dupa meciul cu Timisoara strigati hotii ca s-a marcat golul dupa ce mingea parasise terenul. Acum ca mai mult voi ati beneficiat de ajutorul arbitrului ti se pare ca arbitrajul a fost corect...

eLiTe
18-03-2008, 10:13 PM
Bai baiatule in Gazeta de azi Rapid este cea mai dezavantajata echipa din 2008 ! Cea mai ajutata steaua, apoi Timsioara ! Cred ca asta spune totul.

Alex
18-03-2008, 10:26 PM
Gazeta Sporturilor FTW. Trebuie sa fi mancat de pe jos ca sa crezi ce zic aia din gazeta...

DarkComy
18-03-2008, 10:27 PM
Gazeta Sporturilor FTW. Trebuie sa fi mancat de pe jos ca sa crezi ce zic aia din gazeta...

So true....:)

little_foot
18-03-2008, 10:34 PM
Bai baiatule in Gazeta de azi Rapid este cea mai dezavantajata echipa din 2008 ! Cea mai ajutata steaua, apoi Timsioara ! Cred ca asta spune totul.

Eu zic sa te adresezi cum se cuvine ca nu am prins cutremurul impreuna. Si acum te rog sa-mi zici si mie fazele la care a fost dezavantajata Rapid in 2008. Una sub alta vreau sa mi le treci. Fara sa ma iei cu statistici din ziare ca tot in gazeta (nu gazeta de azi e adevarat-cea de acum maxim 2 saptamani) Rapidul era pe locul 4 la cele mai avantajate echipe de arbitrii dupa CFR, Steaua si Dinamo. Astept raspunsul tau cu mare interes.

eLiTe
19-03-2008, 12:42 AM
Scuze pt adresarea din postul trecut. Deci sa incep cu greselile comise de brigazile de arbitraj in 2008 contra noastra.

Pro RAPID-gol anulat eronat adversarei, in U Craiova - Rapid 1-1

Contra RAPID-gol nevalidat in Rapid - U Cluj 1-2;
-a primit gol dupa o faza in care mingea a iesit afara, in Rapid - Timisoara
0-1;
-Mitchell n-a fost eliminat, in U Craiova - Rapid 1-1.

PRO Steaua- doua penalty-uri neacordate clujenilor, in Steaua - CFR 3-1;
- golul 3 a fost marcat din ofsaid, in Steaua-CFR 3-1;
- penalty neacordat ialomitenilor, la scorul de 0-0, in Steaua-Urziceni 1-0
- fault in faza in care Habibou a marcat, in Steaua-Urziceni 1-0

Contra Steaua-penalty neacordat la Dica, in Steaua-Urziceni 1-0

Sper ca te-am lamurit cu privire cel putin, o comparatie intre Rapid si Steaua. Acum astept sa ma contrazici, sau in cele din urma sa imi dai dreptate ca Rapidul a fost mai mult dezavantajata decat avantajata in 2008 iar Steaua cel putin avantajata.

DarkComy
19-03-2008, 01:05 AM

Presupun ca fituica de gsp a scris doar despre greselile de arbitraj la Steaua, Dinamo, Rapid, Poli T si CFR asa ca nu va mai dati loviti, pentru ca sunt alte echipe mai dezavantajate.

Blue
19-03-2008, 04:22 AM
Dar de golul anulat Craiovei nu spui nimic coane? Echipele din bc au fost avantajate din totdeauna, fara nici o exceptie dar ce mai conteaza inca un sezon? Din partea mea sa ii fure pe cfr in cel mai pervers mod posibil ca sa nu mai abereze degeaba sclavul lui Kojak.

little_foot
19-03-2008, 09:52 AM
Scuze pt adresarea din postul trecut. Deci sa incep cu greselile comise de brigazile de arbitraj in 2008 contra noastra.

Pro RAPID-gol anulat eronat adversarei, in U Craiova - Rapid 1-1

Contra RAPID-gol nevalidat in Rapid - U Cluj 1-2;
-a primit gol dupa o faza in care mingea a iesit afara, in Rapid - Timisoara
0-1;
-Mitchell n-a fost eliminat, in U Craiova - Rapid 1-1.

Bun deci Rapid dezavantajata in 3 faze in 4 meciuri din 2008, avantajata doar intr-o faza.
Sa-ti povestesc si eu putin despre Craiova:
1.Nu a fost eliminat Tony in meciul de la Cluj
2.Nu a fost eliminat Dorsin in meciul de la Cluj
3.Penlaty neacordat la Baird in meciul de la Cluj
4.Posibil penalty la intrarea portarului Pandurilor la Mihai Costea, faza considerata de arbitru ca simulare
5.In ultimul minut de joc de la Urziceni se da fault pentru ialomiteni la o faza la care Ionescu degaja mingea si Mara era la 2 metri de el.Cartonas galben Ionescu si lovitura libera de la 16 metri
6.Gol anulat in meciul cu Rapidul
7.O jumatate de eroare (datorita interventiei tusierului): centralul ignora faultul evident al lui Constantin asupra lui Costea in careu
Si dupa cum ai zis si tu pro-Craiova: neeliminarea lui Mitchell

Si acum din asta cum reiese ca Rapidul a fost cea mai dezavantajata echipa din Liga? Niciodata o echipa din Bucuresti nu o sa fie dezavantajata mai mult decat o echipa mai "slaba". Numai bine!

eLiTe
19-03-2008, 10:57 AM
Eu m-am referit la o comparatie cu Steaua, Poli, Dinamo si CFR. Poti sa negi ca dintre toate astea nu am fost noi cea mai dezavantajata?

little_foot
19-03-2008, 11:12 AM
Pe mine nu ma intereseaza cat de dezavantajata a fost Rapid in comparatie cu Steaua, Dinamo, CFR, sau Timisoara. Pe mine ma priveste doar situatia Craiovei, si ti-am dovedit ca nu ai de ce sa te plangi de arbitraje partinitoare si ca sunteti furati ca in codru atata timp cat noua in meciul direct cu voi ni s-a scos mingea din poarta. Dar deja discutia trebuie incheiata pentru ca intram in polemici si nu asta este rolul acestui forum.

eLiTe
19-03-2008, 11:17 AM
Cedez eu, ala desteptu` face primul pas. Craiova are o echipa de vedete, este o forta spera la titlu. Va doresc sa faceti eventu ;).[in B].

DarkComy
19-03-2008, 12:05 PM
Eu m-am referit la o comparatie cu Steaua, Poli, Dinamo si CFR. Poti sa negi ca dintre toate astea nu am fost noi cea mai dezavantajata?

Aha si mai jos ce ai scris?

Eu nu vad ca scrie cea mai dezavantajata dintre pretendentele la titlu. Data viitoare ai grija ce scrii. :p

stefan
19-03-2008, 01:22 PM
Nu cumva voi urlati pe aici acum vreo 3-4 ani ca Universitatea Craiova trebuie salvata de la retrogradare prin ORICE mijloace? Acum urlati dupa fiecare meci ca sunteti furati. Toate echipele mici sunt furate, poate mai putin Gloria Buzau ca e "satelitul" stelei, si nu s-au luat niciodata masuri si nici nu se vor lua. Oricum, 75% din vina pentru "semiesec" (mai degraba semivictorie tinand cont de locul in clasament) apartine Craiovei care a ratat multe ocazii, a ratat un penalty si a mai inscris si un gol oarecum norocos dupa ce mingea a fost deviata de arbitru.

little_foot
19-03-2008, 02:07 PM
Cedez eu, ala desteptu` face primul pas. Craiova are o echipa de vedete, este o forta spera la titlu. Va doresc sa faceti eventu ;).[in B].

Ai o problema grava in a aborda o discutie. Si ceea ce ai scris tu acolo nu te face ala mai destept. Pacat, la un moment dat credeam ca poate sa fie o discutie constructiva.

Blue
20-03-2008, 07:55 AM
Stefane hai sa fim seriosi Poli Iasi, UTA sau alte echipe din provincie care au retrogradat si au promovat inapoi au picat pentru ca au fost slabe, nu ati avut niciun neneorocit care v-a distrus echipa si acum recunoste ca a facut-o pt dinamo. Noi in schimb am avut parte si nu numai de un astfel de gunoi, cand se intampla asta cred ca si tu ai crede ca scopul scuza mijloacele si ai vrea ca sa se faca orice numai ca echipa ta sa scape. Am picat si am promovat, cinstit meritat fara sa cumparam loc. Iar Craiova este totusi un nume in fotbalul romanesc, au fost emisiuni, articole peste articole, carti despre retrogradarea Universitatii, in schimb o echipa ca Poli Iasi ar putea sa retrogradeze si maine si nu s-ar da nimeni peste cap iar principalul motiv pt asta este ca dupa ce ai iesit din judetul Iasi sansele sa gasesti polisti sunt minime.

DarkComy
20-03-2008, 04:47 PM
UTA-"U" Craiova 0-1. Un meci frumos, cu multe faze de poarta, un arbitraj nitel cam prost pentru ambele formatii (greseli mici). Craiova momentan s-a indepartat de zona retrogradarii in timp ce UTA se indreapta cu pasi repezi. Etapa viitoare, UTA joaca cu Steaua si ma indoiesc ca o sa scoata vreun punct.

Se pare ca "U" Craiova i-a aratat "Batranei Doamne", drumul spre azil. :lol:

sdc
20-03-2008, 05:06 PM
din ce s-a vazut in ultimul timp prin Liga I,nici un rezultat nu mai poate fi prevazut

xdevil
20-03-2008, 07:48 PM
Blue nu stiu daca Craiova a retrogradat chiar din cauza lui Mititelu. Acei 5 jucatori adusi in 2004, Plesan, Moti, Daouda, Iordache si inca unul nu mai retin care, din ce imi aduc eu aminte au fost transferati pe la inceputul lui mai, cand soarta Craiovei era deja pecetluita. Sper sa nu ma tradeze memoria. Totusi, Craiova ar fi trebuit sa invinga pe Rapid chiar si dezavantajata de arbitri cum a fost... Au ratat mult prea multe ocazii...
In rest, minireturul asta este nebun tare. Nicio echipa nu pare a fi in forma. CFR castiga norocos, Steaua la fel, Rapid si Dinamo sunt in deriva, Urziceni mi se pare departe de forma aratata in tur. Echipa cu cel mai bun joc mi s-a parut pana ieri Poli Timisoara, insa am avut un soc. Nu ma asteptam sa piarda vreun punct la Vaslui, chiar daca vasluienii au o echipa redutabila, deci nu mai spun ca in nici un caz nu ma asteptam sa fie condusa cu 3-0 la pauza si sa cedeze cu acelasi scor la final.

sorin
20-03-2008, 10:17 PM
Hotie pe fata. Era minutul 75, 1-0 pentru Rapid, Steaua nu mai juca nimc si ce face arbitrul ala? Ce face? Termina meciul? Sa ii fie de bine si cu banii de la Gigi sa isi faca o casa in Pipera in vecinatatea Ciobanului. In 2005 cand arbitra Tudor ploua cu scaune din peluza Stelei, nu s-a mai gandit nimeni sa opreasca meciul. Multa bafta in UCL dar ar fi fost frumos sa demonstrati ca meritati, nu ca aveti bani si relatii!

yahoo
20-03-2008, 10:21 PM
Tsai cum dracu ma? 1-0 pentru noi si fix atunci se termina meciul. Inscenare pe fata. Oameni pusi in tribuna ca sa arunce cu obiecte. PUSCARIE MA!

Jokes
20-03-2008, 10:23 PM
A zis Becali ca umbla la butoane si asa a facut.Dupa faza cu 10000 la arbitru acum asta.Din cauza asta nu avem fotbal.Pacat pentru cei cara joaca si isi dau sufletul pe teren ca sa se loveasca de un oier ca jiji care cumpara si aerul respirat.

stefan
20-03-2008, 10:24 PM
La Buzau a intrat unul cu pistolul in teren si dupa apel au scapat si de meciul cu portile inchise. Bine, acum si suporterii sunt de vina, dar niciodata regulamentul nu se va aplica la fel pentru echipele mari si pentru cele mici. Campionatul il va castiga echipa care va plati mai mult, si se pare ca Gigi deja investeste mai mult decat CFR.

sisu_stelistul
20-03-2008, 10:24 PM
Mi se pare corecta decizia, arbitrul a fost lovit, putea sa opreasca direct meciul, a anuntat ca daca vor mai arunca odata va opri meciul, l-a oprit. Acum probabil se va analiza din care galerie au venit obiectele si se va decide cine va castiga sau poate o rejucare, oricum asta era singura solutie sa opreasca huliganii, pierde odata, de doua ori echipa ta favorita niste puncte, apoi te potolesti...

Ratonu
20-03-2008, 10:26 PM
What. The. Fuck.

Oameni buni, arbitrul A FOST LOVIT, iar atunci când voia să reia jocul, deşi se anunţase de mai multe ori la staţie că jocul va fi oprit dacă se mai aruncă în teren cu obiecte, o brichetă a zburat la un metru de el. Sigur, e discutabil dacă poţi să pedepseşti o ECHIPĂ pentru faptele suporterilor, dar privind lucrurile pragmatic s-a procedat corect, regulamentul a fost respectat. Şi de ce ar trebui să comparăm ce s-a întâmplat azi cu meciul din 2005? Ce a fost a fost, important e ca ACUM să se ia decizia corectă, nu să se judece în compensaţie cu fapte din trecut.

stefan
20-03-2008, 10:28 PM
Atunci sa fie depunctata si steaua pentru faptele si declaratiile lui Becali, sa se aplice regulamentul pentru toti.

yahoo
20-03-2008, 10:29 PM
Cum dracu sa se arunce cu o bricheta exact atunci cand arbitrul vroia sa reia jocul. E premeditare pe fata. Furt la zile mari!

Jokes
20-03-2008, 10:31 PM
E si greu sa cumperi un bilet,sa intri in galeria echipei advserse si sa arunci de disperat obiecte in teren. :huh:
Mi se pare total deplasat sa-ti sabotezi propria echipa.

Ratonu
20-03-2008, 10:34 PM
Atunci sa fie depunctata si steaua pentru faptele si declaratiile lui Becali, sa se aplice regulamentul pentru toti.

Păi, să fie, şi să se umble la regulament pentru sezonul viitor, mie nu-mi place când jucătorii pierd fără legătură cu jocul lor. Un lucru e sigur, totuşi, meciul nu putea să continue azi. Eu aş face ca la astfel de întâmplări să se rejoace partida sau să se reprogrameze jocul din minutul în care a fost întrerupt, ca atunci când a fost ameninţare cu bombă pe Bernabeu.

yahoo, vrei să spui că Becali avea oameni plantaţi printre suporterii Rapidului?

champion
20-03-2008, 10:35 PM
Deaconu ruuullzzz :D :-j
Ar trebui rejucat meciul...

yahoo
20-03-2008, 10:38 PM
Asta e steaua care va juca in UCL? Sa fuga ca cei mai mari lasi de pe lume. Sa fuga si in UCL.

Pai logic, cine e prost sa-si saboteze propria echipa LA 1-0, 1-0 MA! Cea mai mare hotie. Suporterul ala trebuie prins si omorat in bataie!

champion
20-03-2008, 10:40 PM
Inca ceva: Steaua a avut cel putin 3 ocazii singur cu portarul, sa nu uitam.

KlaU
20-03-2008, 10:40 PM
De parca asta conteaza...

champion
20-03-2008, 10:44 PM
Normal... cativa spunand ca Steaua n-a jucat nimic. :|

Jokes
20-03-2008, 10:49 PM
Acelas Deaconu a lasat meciul tur sa continue dupa ce Bozovic a fost lovit cu un surub in cap.Ciudat,surubul predat comisiei a disparut.Aici cum se explica?!

sisu_stelistul
Mie mi se pare corecta o rejucare, daca acum a fost meciul intrerupt sunt sigur ca asa va fi si in continuare, trebuie sa se opreasca cu atatea huliganisme, este adevarat ca ele sunt pornite de sefi cluburilor, si ar trebui sa inceapa sa se ia masuri si impotriva lor...

Nu conteaza ce era inainte, acum si cu aceasta noua lege a lui Dragomir se pare ca se vor lua masuri drastice, daca asa a fost in Giulesti, asa va fi si pe Ghencea daca vor fi asemnea incidente, dar sper ca suporterii se vor potoli.

boggy
La Buzau a intrat unul cu pistolul in teren si dupa apel au scapat si de meciul cu portile inchise.

Ce bine e sa te cheme "Steluta" .
Acum vorbind despre meciul de azi putem spune ca am avut parte de inca un meci care arata cat de bine sta fotbalul romanesc . Acum daca s-ar aplica regulamentul ar fi 3-0 pt. Steaua ,dar ramane de vazut ce "drame" fotbalistice ne mai rezerva viitorul .

stefan
20-03-2008, 10:58 PM
Nu conteaza ce era inainte, acum si cu aceasta noua lege a lui Dragomir se pare ca se vor lua masuri drastice, daca asa a fost in Giulesti, asa va fi si pe Ghencea daca vor fi asemnea incidente, dar sper ca suporterii se vor potoli.

Legea lui Dragomir prevede sanctiuni pentru suporteri. Codul penal nu are cum sa influenteze rezultatul unui meci de fotbal. Cand se vor lua masuri impotriva stelei (depunctari, meciuri pierdute la masa verde) atunci voi spune ca avem un campionat curat.

sisu_stelistul
20-03-2008, 11:10 PM
Stiu ca nu prevede sanctiuni pentru suporteri, dar zic ca acum se inaspresc toate sanciunile, si suporterii ca persoane, dar si cluburile trebuie sa suporte, acum sper sa primim victoria, si pentru ca ne-ar ajuta in economia campionatului, dar ar crea si un precedent si poate suporterii s-ar gandi de 2 ori inainte sa se bata si sa arunce cu obiecte in teren, daca acum Rapidul va pierde cu 3-0, si va fi un incident asemanator in Ghencea, Steaua nepierzand cu 3-0 voi fi de acord cu tine ca Steaua este ajutata, nu veniti cu exemple de mai demult, acum este altceva, masurile se inaspresc pentru a putea opri huliganismul...

champion
20-03-2008, 11:15 PM
Antrenorul rapidist a renuntat la banca tehnica a feroviarilor la finalul derbiului Rapid - Steaua. Iata explicatia oferita de tehnicianul echipei de sub podul Grant:

"Am plecat, acesta a fost ultimul meu meci. Se pare ca dusmanii mei, suporterii, au cistigat!"

asta e.

Accidentarea portarului rapidist este mai grava decit se credea initial si acesta va rata Euro 2008.
fanatik.ro

pacat.

sorin
20-03-2008, 11:15 PM
Stiu ca nu prevede sanctiuni pentru suporteri, dar zic ca acum se inaspresc toate sanciunile, si suporterii ca persoane, dar si cluburile trebuie sa suporte, acum sper sa primim victoria, si pentru ca ne-ar ajuta in economia campionatului, dar ar crea si un precedent si poate suporterii s-ar gandi de 2 ori inainte sa se bata si sa arunce cu obiecte in teren, daca acum Rapidul va pierde cu 3-0, si va fi un incident asemanator in Ghencea, Steaua nepierzand cu 3-0 voi fi de acord cu tine ca Steaua este ajutata, nu veniti cu exemple de mai demult, acum este altceva, masurile se inaspresc pentru a putea opri huliganismul...
De vreo 3-4 ani tot se lauda ca se inaspresc regulile si nimic, din cati huligani exista doar tweeety si inca vreo 10 au interdictie. Si de ce sa suporte clubul indisciplina "suporterilor"? Daca la fiecare meci al Stelei de acasa merg de acum inainte 5 "sustinatori" de la Cluj si arunca cu obiecte in teren e corect sa piarda Steaua toate punctele?

DarkComy
20-03-2008, 11:26 PM
Hai ca ma amuzati (fanii rapidului). Eram sigur ca o sa ziceti ca a fost un stelist infiltrat in tribuna II.
Voi v-ati gandit ca poate un suporter rapidist a aruncat cu o bricheta, o moneda incercand sa loveasca un jucator stelist si din greseala l-a lovit pe Deaconu(erau o gramada de jucatori stelisti in jurul lui Deaconu). Sunt sigur ca a fost lovit, ca pe reluare se vede ca un obiect il loveste si ricoseaza pe iarba si in plus se vedea ca avea ochii rosii si un pic lacrimati. Cand crainicul face apel la suporteri sa nu mai arunce si tot se arunca...a cui vina e? De ce nu l-au omorat suporterii pe ala care a aruncat?

Imi pare rau pentru Rapid...dar asta e viata, e vina unor imbecili.

P.S. Urat gestul stelistilor care au fugit repede dar si asa nu se mai putea intampla nimic dupa ce Deaconu a fluierat finalul meciului.

champion
20-03-2008, 11:34 PM
P.S. Urat gestul stelistilor care au fugit repede dar si asa nu se mai putea intampla nimic dupa ce Deaconu a fluierat finalul meciului.

Parca Deaconu le-a zis sa plece la cabine. Lovin l-a intrebat, iar acesta le-a dat voie. Asa am auzit.

yahoo
21-03-2008, 12:46 AM
Era clar din start ca se va recurge la orice metoda ca steaua sa castige. Mai clar decat atat nu se putea. Deaconu e la fel de vinovat ca si cel care a aruncat.

JohnnyUSA
21-03-2008, 01:00 AM
Era clar din start ca se va recurge la orice metoda ca steaua sa castige. Mai clar decat atat nu se putea. Deaconu e la fel de vinovat ca si cel care a aruncat.

Pentru ce este vinovat Deaconu baiatule ? Pentru ca nu a mai stat sa primeasca si alte brichete in cap? EU nu inteleg cum aveti tupeul sa comentati, tinand cont de faptul ca nu-i prima oara cand astfel de lucrui se intampla pe acolo pe la voi. Adevarul este ca acum nu a fost atat de grav ca data trecuta, din cate tin minte, atunci va apucaserati sa aruncati cu bucati din stadion in teren...

Rusine suporterilor rapidisti, ati reusit sa va bateti joc de munca celor din teren si implicit de rezultatul afisat in acel moment pe tabela. La cat mai multe, nu pot spune ca-mi pare rau.

PS: "premeditare" ... penibil.

DarkComy
21-03-2008, 01:00 AM
Mai mult decat ce am postat mai sus nu o sa mai zic pentru ca probabil si eu as fi la fel de nervos ca yahoo sau alti fani rapidisti in caz ca U Craiova ar fi fost in locul Rapidului. E suparare mare mai ales cand stii ca erai aproape de victorie.

yahoo
21-03-2008, 01:17 AM
Shush si uita-te cat era scorul cand s-a intrerupt. La cum jucati nu aveati nici cea mai mica sansa sa ne egalati. Asa se baga domn arbitru sa intrerupa meciul desi regulamentar trebuie sa se acorde 3 minute plus ca exista un arbitru de rezerva. Oricum toata lumea o sa ramana cu imaginea unor curve care fug la vestiar si a unor sclavi in tribuna care se bucurau zici ca au castigat UCL-ul. Asa sa jucati acolo, fugand.
Meciul din seara asta a reprezentat apogeul furtului. Meci organizat in cel mai mic detaliu de catre becalii si oamenii lui. Interesant cum toti oficialii stelist erau foarte calmi dupa meci ca si cum asa ceva era de asteptat.
Astept si eu celelalte meciuri ale noastre, sa ma duc si eu in galeria adversa sa arunc cu brichete in arbitru, castigam meciul la masa verde, nu?

Ah da, si bafta in "liga" ca deja sunteti campioni!

JohnnyUSA
21-03-2008, 01:24 AM
"Shush si uita-te cat era scorul cand s-a intrerupt."

Scorul va era favorabil dragule, tocmai asta am vrut sa subliniez, incearca sa citesti mai atent, se pare ca am fost prea subtil pentru tine :rolleyes:

"Asa sa jucati acolo, fugand."

Stai linistit, o sa jucam, doar suntem obisnuiti sa fim singurii de pe plaiurile mioritice ce acced pe acolo ;)

" Meciul din seara asta a reprezentat apogeul furtului. Meci organizat in cel mai mic detaliu de catre becalii si oamenii lui".

Si cand ma gandesc cata dreptate aveau unele persoane ce va catalogau cu nobilul titlu de "milogi".

PS: Dar cu bucatile din saraca voastra peluza...? Stii cumva ce s-a intamplat cu ele? Sau nu erati voi... milogilor :)

eLiTe
21-03-2008, 01:34 AM
Vreau sa spun doar atat:RAPID-steaua 1-0 min. 74. Restul sunt povesti, daca erati valori ne bateati fara probleme iar saracul Lovin nu mai ajungea sa se roage de Deaconu sa fluiere cu aprox 15 min. inainte de final. Prea multe, voi suporterii stelisti nu v-ati saturat de acest becali ? Se pare ca va convine, cel putin cei veniti azi au inceput sa scandeze pro-"butoane"; la 1-0 nu se mai auzea nici musca, dupa fluierul final au inceput sa topaie. PENIBILI !

yahoo
21-03-2008, 01:42 AM
Pune acced in ghilimele. Iti dai tu seama de ce. Din pacate trebuie sa te includ si pe tine in sectiunea oamenilor care au stat in tribuna si se bucurau. Sclavii accepta si nu zic nimic.
Insa era evident de la inceputul returului ca pur si simplu nu aceam cum sa castigam azi.
Prost sa fi sa nu-ti dai seama ca totul a fost pus la cale inteligent, sa nu bata la ochi. Cum se face ca in aceiasi zi Grigorescu demisioneaza, 3 arbitri se intalnesc intr-o benzinarie din bucuresti iar jucatorii si conducatorii stelisti sunt extrem de relaxati.

JohnnyUSA
21-03-2008, 01:59 AM
Oierul este mai jmeker decat milogul vostru :lol:

PS: Poate cu Taher va fi mai bine .. desi ala-i mai afacerist decat Coposul vostru :-)
PS2: Asta nu schimba faptul ca sunteti niste NEcivilizati :|

yahoo
21-03-2008, 02:06 AM
Normal ar fi ca meciul sa fie omologat cu scorul de 1-0. Dar cum aici nu exista normalitate, va fi 0-3 iar steaua va avea oficial parte de cea mai cacacioasa pata de dupa '89.
Bine macar ca a aflat lumea unde sta Deaconu din Can-can si ca mai are un fiu de 7 luni....sau mai bine spus ca l-a avut!

PS: De trebuie sa decida un arbitru cine ocupa locul 2 si cine nu? Mda, a iesit in evidenta si rau a facut pentru c-o sa plateasca grav pentru faptul ca a distrus o echipa!

JohnnyUSA
21-03-2008, 02:24 AM
"Normal ar fi ca meciul sa fie omologat cu scorul de 1-0"

Tu-ti dai seama ce prostie ai putut spune aici ? Doamne, chiar esti penibil.
In cel mai bun caz pentru voi, se vor rejuca cele 15-20 minute ramase.

xdevil
21-03-2008, 05:30 AM
Cel mai normal ar fi sa se continue meciul din minutul 75 si Rapid sa primeasca cateva etape bune de jucat cu portile-nchise.
Dar nu inteleg o chestie. Sincer, din tara simpatizez cu Dinamo, deci nu ma atinge in vreun fel rezultatul meciului, dar de ce cand un jucator primeste ceva in cap, meciul nu se suspenda? Cum a spus cineva mai sus, era si un arbitru de rezerva. In plus, acum o saptamana sau doua in Spania, portarul lui Athletic Bilbao a primit o sticla in fata, a fost taiat destul de urat. Meciul s-a suspendat, dar a ramas scorul acela. Nu s-a decis nimic la masa verde.

DarkComy
21-03-2008, 06:14 AM
Parca Deaconu le-a zis sa plece la cabine. Lovin l-a intrebat, iar acesta le-a dat voie. Asa am auzit.

Nope. M-am uitat pe reluari...Lovin ii zicea ceva dar nu l-am vazut pe Deaconu zicand ceva, mergea convins catre Valentin Alexandru

Ratonu
21-03-2008, 07:53 AM
Poate îmi spuneţi şi mie ce aţi fi făcut în locul arbitrului, în locul jucătorilor Stelei şi în locul conducătorilor.

Ca arbitru, aţi fi continuat meciul? Lovit în cap de un obiect (s-a văzut că reacţia lui a fost cât se poate de legitimă, nu avea cum să mimeze aşa ceva şi am înţeles că impactul s-a şi văzut destul de clar pe Realitatea) şi aproape lovit de un altul 2 minute mai târziu, aţi fi continuat jocul? Aţi fi păstrat în pericol sănătatea personală şi a jucătorilor?

Să nu-mi spuneţi că în locul unui jucător al Stelei aţi fi alergat spre arbitru, urlându-i să reia jocul. Aşa ceva e mai mult decât ridicol, oricine ar fi acceptat situaţia aşa cum au făcut-o ei.

În locul lui Gigi Becali sau unui angajat de rang înalt la Steaua, iarăşi, cum aţi fi reacţionat? Aţi fi fost entuziasmaţi pentru victorie? Sau poate aţi fi strigat "hoţii"? Să fim serioşi.

Să sperăm că ce s-a întâmplat aseară a fost începutul unor tendinţe pozitive. Oprirea meciului a fost decizia corectă; câştigarea meciului de către Steaua la masa verde nu este decizia corectă, dar este cea regulamentară, în condiţiile date. Trebuie luptat în continuare pentru arbitraje corecte şi împotriva violenţei pe stadioane.

sdc
21-03-2008, 08:36 AM
corect a fost cum a procedat arbitrul,astea sunt regulile si trebuia sa se rupa pisica odata.Totusi era un derby important si se putea acorda putina clementa.Pacat pentru campionat

stephen
21-03-2008, 08:58 AM
Daca eram o tara civilizata ,Giulestiul era dotat cu niste camere de supraveghere ,ala care a aruncat era saltat si bagat la parnaie ... in cel mai rau caz meciul se suspenda si se rejuca din minutul 74 la 1-0 pentru Rapid .Asa mi se pare firesc .Mi se pare total deplasat sa se decida 3-0 pentru Steaua .Daca s-ar face asta s-ar pune capac !

@Johnny ,or fi ultrasii astia ai Rapidului necivilizati dar nu-i vad pe cei de la Steaua ,Dinamo sau Cluj ca fiind mai breji. Toti sunt o apa si-un pamant. Mai tii minte de portarul ala advers dupa care se aruncase cu obiecte la un meci amical in Ghencea ?Suporterii aia cum mai erau?

C.RoNaLdO7
21-03-2008, 09:19 AM
Bine macar ca a aflat lumea unde sta Deaconu din Can-can si ca mai are un fiu de 7 luni....sau mai bine spus ca l-a avut!

PS: De trebuie sa decida un arbitru cine ocupa locul 2 si cine nu? Mda, a iesit in evidenta si rau a facut pentru c-o sa plateasca grav pentru faptul ca a distrus o echipa!

Tu reusesti sa iti dai seama ce tampenie ai spus?Adica o sa pateasca el sau copilul lui ceva , pentru ca a facut ce trebuia in meci? Sau de ce?

Blue
21-03-2008, 09:28 AM
Nu stiu ce sa zic...mi se pare ciudata varianta asta cu stelisti mascati in rapidisti dar si foarte curios faptul ca un idiot a aruncat cu o ceva in arbitru cand echipa lui conduce. Stii bine ce risti cand arunci bricheta sau ce o fii in teren si nu cred ca ai arunca cu ceva cand echipa ta conduce, pur si simplu nu ai avea motiv. Nici decizia de a castiga la masa verde nu mi se pare corecta, cine poate sa fie ferm convins ca a fost un rapidist mai ales cand nu face sens acest lucru. Am apuc sa vad doar prima repriza si cand mi-am sunat un amic sa intreb de scorul final dupa cateva ore am fost f surprins sa aud ca rapid conducea si ca un rapidist a a runcat cu ceva in teren. Cel mai corect ar fii rejucarea ultimelor minute sau in cle mai rau caz sa se rejoace meciul dar 3-0 mi se pare deplasat 1. pt ca nu poti stii cine a fost acel individ si 2. pt ca nu poti pedepsi o echipa pt faptele unui individ mai ales cand nu esti100% cine este acest individ si cu cine tine.

sdc
21-03-2008, 09:39 AM
trebuia sa fie luata decizia asta,ca sa se potoleasca suporterii,dar nu la un asemenea meci

Sirius
21-03-2008, 09:47 AM
Hai să-mi spun și eu părerea despre acest circ, făcând o analiză ca o veritabilă zodie balanță ce sunt. Și nu sunt nici suporter al vreunei echipe. Așa că:

1. Decizia de întrerupere a meciului

Mi se pare de înțeles și corectă. Da, este adevărat că la toate meciurile se aruncă cu obiecte, dar când cineva este lovit, în special arbitrul, este un fapt grav și consider că într-adevăr trebuie oprit meciul. Arbitrul de rezervă este pentru momentele când arbitrul se accidentează pe teren, nu dacă este lovit din tribune. Sunt de părere că și dacă este lovit un jucător trebuie oprit meciul, însă în acest caz trebuie să și vadă arbitrul când s-a întâmplat lucrul respectiv. Pentru că imaginați-vă:

Sunteți arbitru și vă concentrați asupra vreunei faze. Deodată vă întoarceți privirile și vedeți un jucător căzut, iar coechipierii vin cu un obiect și zic că a fost lovit cu el. Sincer acum, aveți vreo certitudine că chiar așa este, dacă n-ați văzut? În afară de faptul când se văd urme puternice (ca la portarul din Spania) e greu de decis.

2. 3 minute magice

Cele 3 minute au fost acordate prima oară când a încasat-o. Am auzit la televizor în stație cum se spunea ”dacă se mai aruncă un singur obiect arbitrul va întrerupe meciul”. El doar a făcut ceea ce a avertizat. În plus, în Vest din câte știu eu nu există povestea asta cu 3 minute, într-un astfel de caz se termină totul pe loc și fără discuții.

3. Vinovații

Faptul că este concepută o conspirație mi se pare destul de hilar. Argumentul adus este că de ce să arunce cineva cu obiecte la 1-0, când Rapidul conducea ostilitățile și așa mai departe. Și spun că așa ceva nu este posibil. Să vă spun eu cum se poate:

Am fost la mai multe concerte de muzică și am văzut acolo niște, să le spunem persoane, atât de îmbibate de alcool că nici nu mai știau pe ce lume se află. Și se apucaseră să facă tot felul de tâmpenii și să-i agreseze pe cei din jur deși nu erau adversari ai muzicii respective, ba chiar fani ai formației ce cânta. Am văzut chiar cum o astfel de persoană l-a apucat pe solist de picior și la tras în jos, acesta luând o trântă destul de ”frumoasă”. Ca și în meciul de aseară, solistul și-a recuperat nervii și apoi a zis că la prima abatere oprește concertul. Întâmplător nu s-a mai întâmplat nimic și totul a fost bine, însă știu că s-ar fi ținut de cuvânt.

Știm cu toții că în România la meciuri nu se duc cei mai inteligenți și rafinați oameni. Cel puțin nu într-o proporție semnificativă. Așa că mi se pare foarte probabil ca autorii să fi fost niște oameni în condițiile de mai sus.

Apoi încă un argument contra conspirației. Tribuna a doua e mare și oamenii de acolo se cunosc. E posibil să fi fost acolo un stelist sau mai mulți care să mitralieze cu obiecte și nimeni să nu-i linșeze? În fine, este o distanță destul de mare între tribună și teren, cred ca nici măcar un lunetist n-ar fi putut nimeri arbitrul aruncând un obiect cu mâinile goale, a fost evident ”la grămadă”.

4. Fugi și alte emoții

Tensiunea psihologică la care sunt supuși arbitrii este mult mai mare decât credem, mai ales la astfel de meciuri. E normal că a răbufnit, chiar dacă unii îl acuză ca nu a fost bărbat. Cred că oricare alt arbitru în situația respectivă ar fi făcut același lucru.

Steliștii evident că nu mai aveau ce căuta pe teren după ce s-a fluierat finalul. La fel, dacă situația ar fi fost invers, nu cred eu că rapidiștii ar fi stat să ceară totuși să se joace în continuare. Evident că le convenea situația și orice om ar fi făcut așa. La fel și rapidiștii, pot fi înțeleși că au luat cu asalt vestiarul. Jucătorii au muncit mult și, miza fiind foarte mare, era normal să apară isteria aceea.

Una peste alta, păcat de acel meci frumos, s-a mai dovedit încă o dată că educația este un mare lips la români. Cum se spunea și mai sus, dacă s-ar începe cu sancțiunile drastice, poate ar fi o șansă să se redreseze acest fapt, dar mă îndoiesc că ele vor apărea. Să nu uităm că englezii, un model acum de civilizație pe stadion, au fost câțiva ani buni suspendați din orice competiție de club sau națională. Asta spune ceva...

sisu_stelistul
21-03-2008, 12:13 PM
Am vazut ca au fost niste imagini pe sport.ro mai devreme, filmate parca cu mobilul se vedea cum se arunca din tribuna a2a, daca cu aruncatul obiectelor nu erau de acord si ceilalti suporteri, de ce nu l-au batut pe acel "suporter stelist infiltrat"? Au fost aruncate o multime de obiecte, si pana la acest incident, la acea faza arbitrul era langa jucatorii stelisti, nu cred ca lui ii era adresata bricheta.

Legat de cele 3 minute, regulamentul este incurcat, am inteles ca daca se arunca in jucatori sau pe teren sunt necesare 3 minute, asa daca a fost lovit arbitrul este decizia lui, mi se pare si moral cum a actionat, s-a mai anuntat pe parcursul meciului sa nu se arunce din tribune cu obiecte, apoi a zis daca se va mai arunca cu vreun obiect va opri meciul....

yahoo
21-03-2008, 01:49 PM
Nu vorbim de un singur stelist, vorbim de un grup de 20-30 de "baeti" care se aflau acolo in acel moment. Apoi acel grup a plecat imediat dupa ce arbitrul a decis terminarea meciului. N-o spun eu care am stat acasa, ci cunoscuti care mi-au povestit ce au vazut.
Pana acum la niciun derby arbitrul n-a fost lovit de vreun obiect, si uite fix acum cand conducea Rapidul cu 1-0, se intrerupe.
Orice om are un minim de discernamant, cand conduci cu 1-0 nu arunci cu obiecte din tribuna in arbitru.
Sa-l citez pe Buzarin:
"- De ce mai există arbitru de rezervă?
- De ce meciul Poli-Rapid a continuat, deşi Ganea îl strînsese de gît pe tuşier?"
- Cum a disparut surubul din tur?

Meciul era de o importanta colosala pentru a fi oprit chiar si daca arbitrul esta ranit. Asa hai sa decidem campioana la masa verde, e mai frumos si curat!

sdc
21-03-2008, 01:55 PM
degeaba se fac presupuneri,mai bine i-ar identifica pe cei care au aruncat si cu asta basta.Si apoi sa-i i-a politia la intrebari si spun ei ai carui club erau suporteri

Alex
21-03-2008, 02:18 PM
Nu pot sa nu observ revenirea pe forum a lu` nea` Ion. Welcome back ultras pitestean :wub:. Apropo de milogeala de care zici, am niste intrebari, doar pentru tine, dedicatie speciala:
1) Daca rolurile ar fi fost inversate, sa fie Steaua aia de urma sa piarda 3-0 la masa verde, oare jucatorii ar fi stat cu mainile-n san si sa zica "da-l in ma-sa de meci" sau s-ar fi dus la arbitru sa ii ceara sa reia meciul? :rolleyes:
2) Gestul lui Lovin, care parca mai avea un pic si-l implora pe Deaconu sa opreasca meciul nu e tot milogeala? Sau nu se pune ca e milogeala de tib ciobanesc?

Ca incheiere, va doresc sa aveti parte numai de partide d-astea castigate 3-0 si in CL, sa vorbiti cu un ultras de-al vostru sa se duca in tribuna/galeria adversa si sa arunce cu ce vrea el, brichete, bani, telefoane, lana, coarne de berbec, cu orice vrea el si pac pac ati castigat meciul.

stefan
21-03-2008, 02:43 PM
- De ce meciul Poli-Rapid a continuat, deşi Ganea îl strînsese de gît pe tuşier?

Ca o completare, de ce nu au intrerupt si meciurile Steaua-Rapid, Craiova-Rapid sau Gloria Buzau - Poli Iasi? De ce de fiecare data regulamentul se aplica doar in favoarea Stelei? Bun, sa piarda Rapidul la masa verde, sa aiba stadionul suspendat 10 etape, dar sa vedem aceleasi sanctiuni drastice si impotriva Stelei pentru faptele lui Becali, ca si asta tot din regulament face parte. Parca acum vreo 2 ani era vorba de o depunctare dar au renuntat pentru ca Steaua ar fi pierdut titlul.

M.I.L.32
21-03-2008, 04:02 PM
1) Daca rolurile ar fi fost inversate, sa fie Steaua aia de urma sa piarda 3-0 la masa verde, oare jucatorii ar fi stat cu mainile-n san si sa zica "da-l in ma-sa de meci" sau s-ar fi dus la arbitru sa ii ceara sa reia meciul? :rolleyes:

Sigur ca NU. Ar proceda exact ca si jucatorii rapidisti.
E o situatie penibila creata de suporterii rapidisti sau stelisti(nu vom sti niciodata).
Asta demonstreaza cat de civilizat e romanul. Sincer , cred ca arbitrul a luat o decizie corecta ,atunci cand a oprit partida. Sa ne fie rusine la toti pentru ce a fost aseara in Giulesti.:greata:

yahoo
21-03-2008, 07:09 PM
O fi Mititelu cam talamb dar spune adevarul: "S-a creat un precedent extrem de periculos". Practic oricine va intra pe teren cu brichete/pietre si va arunca in arbitru, s-apoi ghici cine pierde? Apoi Deaconu e arbitru iar cand iti alegi aceasta meserie te expui unor riscuri. Asa ca sa nu se mai vaite ca ultima femeie.

liquid
21-03-2008, 07:15 PM
Chiar daca steaua castiga cu 3-0, luam 3 puncte dar le luam degeaba pentru ca nu le meritam, punct. Dar yahoo hai sa ne facem arbitri, arbitram in Liga I, ( liga cu pretentii doar ce ma-sa dam echipe in Europa) si hai sa ne facem tinte mobile pentru idiotii care se cred suporteri fie ei stelisti rapidisti sau ce mama lor or mai fi, ca doar nu tre sa fim femei in teren.

C.RoNaLdO7
21-03-2008, 09:26 PM
- De ce mai există arbitru de rezervă?

O sa iti raspund eu la aceasta intrebare ca vad ca nimeni nu a zis nimic.Arbitrul de rezerva se inlocuieste cu cel "original" doar in cazul in care acesta se accidenteaza pe teren , nu lovit de anumite obiecte.;)Banuiesc ca esti un fan al Rapidului si esti suparat pentru decizia care dezavantajeaza Rapidul(adica 3-0 pentru Steaua , cum este corect) dar inainte sa pui intrebari de genul acesta fii atent la ce se spune la televizor daca nu esti sigur , nici eu nu stiam acest lucru , dar am aflat.;)

*InCePaToRuL*
21-03-2008, 09:33 PM
pufff ce de ultrasi pe forum, unde ati fost pana acum?

Asa, revenind la meci,sunt stelist, am fost la meci si ce pot spune din ce am vazut live...
De cand am intrat pe stadion am fost primiti foarte frumos de colegii nostri din campionat, rapid...Au vrut sa aiba si ei o revansa fata din tur, cand i-am bagat in tarc, acum ei au recurs la motorina...nu vreau sa zic mai mult decat trebuie...
Ok, revenim, noi ne-am vazut de treaba si am cantat am facut coregrafie in repriza a 2-a...
Felicitari si pentru coregrafia rapidului.
Ce s-a intamplat dupa meci nu mai are importanta...ideea este ca am ajuns toti bine sanatosi acasa...
Ok cand am ajuns acasa am vazut si eu pe net si ce am mai prins pe la tv despre scandalul din min 73...
Ce am vazut de la stadion este ca suporterii rapidului l-au lovit pe arbitru si ca dupa ce la statia de amplificare a fost dat un ultimatum de catre (probabil) arbitru, imediat au cazut 2 (posibil) brichete prin fata lui. Omul a zis ceva si s-au tinut de cuvant! Ce vroiati sa faca? sa zica ca nu a vazut nimic?

Acum parerea mea de sporter al stelei...Sincer nu doresc ca steaua sa castige cu 3-0...NU MERITA! rapid a castigat pe merit primele 73 de minute, dar nici meciul sa se reia din minutul 73...Cel mai bine ar fi ca meciul sa inceapa de la inceput (0-0) fara suporteri!

Iar chestia cu suporterii infiltrati...cine stie? eu sincer, cred aceasta varianta doar l-ati auzit pe oier zicand ca "a apasat pe butoane"... La ce va asteptati?..Oierul a fost sincer, dar daca nimeni nu a luat vro masura e vina lui?...

Oricum dupa acest meci nu a pierdut rapidu`, nu a pierdut steaua...a pierdut tot fotbalul romanesc...din acest moment suntem pe vremea cand traia Ceausescu.

Si o ultima chestie. Ce vina are steaua din toata chestia asta?

Numai Bine!^_^

Alex
21-03-2008, 09:47 PM
De acord cu Incepatorul. Serios.

eLiTe
21-03-2008, 10:09 PM
O sa iti raspund eu la aceasta intrebare ca vad ca nimeni nu a zis nimic.Arbitrul de rezerva se inlocuieste cu cel "original" doar in cazul in care acesta se accidenteaza pe teren , nu lovit de anumite obiecte.;)Banuiesc ca esti un fan al Rapidului si esti suparat pentru decizia care dezavantajeaza Rapidul(adica 3-0 pentru Steaua , cum este corect) dar inainte sa pui intrebari de genul acesta fii atent la ce se spune la televizor daca nu esti sigur , nici eu nu stiam acest lucru , dar am aflat.;)

De ce va bucurati de acest 3-0 ? Daca erati buni ne bateati in teren, nu castigati asa ! Hai sa iti zic ceva, nu ati jucat nimic si nu a putut asta sa vi-o puna pe var, pt ca a fost un meci echilibrat dar in a 2-a repriza Rapid a inceput sa atace.

C.RoNaLdO7
21-03-2008, 10:20 PM
De ce va bucurati de acest 3-0 ? Daca erati buni ne bateati in teren, nu castigati asa ! Hai sa iti zic ceva, nu ati jucat nimic si nu a putut asta sa vi-o puna pe var, pt ca a fost un meci echilibrat dar in a 2-a repriza Rapid a inceput sa atace.

Ma bucur pentru cele 3 puncte si e normal.Adevarat , Steaua a jucat prost , dar nu are nici o legatura cu ce s'a intamplat.

Alex
21-03-2008, 10:21 PM
Ce e asa normal sa te bucuri pentru 3 puncte luate nemeritat?

eLiTe
21-03-2008, 10:26 PM
Mentalitate de spurcat ;)

C.RoNaLdO7
21-03-2008, 10:32 PM
Ce e asa normal sa te bucuri pentru 3 puncte luate nemeritat?

Nu-mi spune ca daca se dadea 3-0 pentru Rapid nu te bucurai.;)Ma bucur pentru orice punct adaugat pentru Steaua fie el meritat sau nemeritat.;)A si punctele sunt luate nemeritat din punct de vedere al jocului facut de Steaua , dar din punct de vedere al REGULAMENTULUI nu sunt nemeritate.
Mentalitate de spurcat ;)
Nici nu ma asteptam sa zici ca am dreptate.

yahoo
21-03-2008, 11:18 PM
"Nu'mi".... mda, cocalari.
Eu nu inteleg ce tot discutati de niste decizii care nu s-au luat. Adica sunt luate deja dar nu oficial. Pana atunci pot sa raman cu speranta ca meciul va fi rejucat. Dar cum acest lucru nu se va intampla iar acest meci va fi luat ca exemplu, ma astept si la o depunctare.

C.RoNaLdO7
21-03-2008, 11:27 PM
"Nu'mi".... mda, cocalari.
Eu nu inteleg ce tot discutati de niste decizii care nu s-au luat. Adica sunt luate deja dar nu oficial. Pana atunci pot sa raman cu speranta ca meciul va fi rejucat. Dar cum acest lucru nu se va intampla iar acest meci va fi luat ca exemplu, ma astept si la o depunctare.

Nu cred ca te-a deranjat pe tine asa mult ' cat te-a deranjat restul mesajului.M-am obisnuit sa scriu asa , asta e.Si scuze de offtopic , nu se mai intampla pentru ca nu o sa imi mai bat capul cu chestii de genul asta.

Time2Chill
21-03-2008, 11:36 PM
Eu nu inteleg de ce se cere rejucarea partiei, pentru ce? Exista un regulament care trebuie aplicat - vezi as roma vs. dinamo kiev - nu a comentat nimeni, toata lumea a acceptat decizia si asta a fost.
De ce trebuie penalizat rapidul? pentru ca are conducatori incompetenti, sau, mai bine zis, conducatori care nu-si pot stapanii suporteri, nu este prima data cand se intampla asta in giulesti, de fapt este a 3a oara consecutiv cand se intrerupe meciul in giulesti (meci rapid-steaua). inca ceva toti antrenorii vizitatori sunt flegmati mereu de suporterii de la t1, vezi antrenorul lui PSG... si altii...

sincer inteleg supararea suporterilor echipei rapid, dar ar trebui sa judece la rece si sa-si dea seama ca nu au dreptate...

eLiTe
22-03-2008, 12:32 AM
Oricum o dam tot ca voi e. Cei neutrii ne dau dreptate, ca si ziaristii [fara nicio exceptie].

yahoo
22-03-2008, 12:54 AM
Din pacate aia nu erau suporterii nostri.... ca altfel se controlau...

eLiTe
22-03-2008, 01:03 AM
Corect!

JohnnyUSA
22-03-2008, 03:13 AM
Cea mai corecta SI fireasca decizie ESTE 3:0 pentru Steaua si suspendarea stadionului de sub pod pe cel putin 6-7 etape, astel incat sa se mai linisteasca spiritele printre aruncatorii ciocolatii de corpuri contondente.

" sincer inteleg supararea suporterilor echipei rapid, dar ar trebui sa judece la rece si sa-si dea seama ca nu au dreptate..."

T2C nu se poate asa ceva, cel putin nu pentru o insemnata parte a masei suporterilor rapidisti, frustrarea este prea acuta. Eu ii inteleg si chiar ii compatimesc, sa pierzi un meci din prostia unei parti a propriilor sustinatori este chiar .. dureros.

xdevil
22-03-2008, 07:29 AM
Tocmai asta e problema. Nu inteleg de ce trebuie sa plateasca echipa (jucatorii si antrenorii), nu personalul executiv, pentru ce se intampla in tribuna. Brichetele alea puteau lovi foarte usor un jucator al Rapidului, nu ? Dupa parerea mea meciul ar trebui recontinuat din minutul 74 si stadionul Rapidului suspendat vreo 5, 6 etape. Poate ca nu e decizia cea mai acoperita de regulament, insa este cea justa.

Time2Chill
22-03-2008, 11:42 AM
Tocmai asta e problema. Nu inteleg de ce trebuie sa plateasca echipa (jucatorii si antrenorii), nu personalul executiv, pentru ce se intampla in tribuna. Brichetele alea puteau lovi foarte usor un jucator al Rapidului, nu ? Dupa parerea mea meciul ar trebui recontinuat din minutul 74 si stadionul Rapidului suspendat vreo 5, 6 etape. Poate ca nu e decizia cea mai acoperita de regulament, insa este cea justa.

de ce trebuie sa plateasca echipa? raspunsul este simplu asa este scris in regulament
niciun suporter nu este interesat daca este sanctionat clubul (pecuniar), sau daca persoane din conducerea clubului au de suferit din aceasta cauza, singurul lucru care conteaza pentru suporter este echipa (conform principiului "bate seaua sa priceapa calul").

Iar despre posibilitatea de a se rejuca meciul sau ca meciul sa inceapa din min. 74 acest lucru este posibil doar daca intreruperea a fost cauzata dintr-un caz de forta majora(cam asta ar intra la forta majora cutremur, eruptie vulcan, furtuna, inundatie, incendiu, gripa aviara, invazie de furnici), nu pentru faptul ca suporterii unei echipe se comporta ca niste oameni de neandertal.

xdevil
22-03-2008, 11:50 AM
Am si spus, poate nu este cea mai acoperita de regulament. Dar tu ca suporter al Stelei, daca echipa ta ar domina tot meciul si in minutul 74 acesta ar fi oprit din cauza unor neevoluati, stelisti, rapidisti etc, cum ai reactiona ? Incearca sa gandesti obiectiv... Am mai spus, nu-mi pasa de Steaua sau Rapid, dar nu mi se pare o decizie normala.

yahoo
22-03-2008, 01:46 PM
Pan' la urma cei mai milogi tot stelistii raman, trag de victoria asta cu 3-0... Si daca o sa castige o sa fie cea mai rusinoasa si lasa victorie si va concluziona perfect un campionat de rahat dominat de 2 echipe "fara coloana vertebrala". Noi cat o-m fi noi de cioroi dar macar ne luam la bataie ca niste barbati, nu ca niste curve in spatele unui panou plin cu butoane pentru fiecare meci/arbitru/scenariu.
Tin sa va anunt ca la fiecare meci al stelei acasa vor fi cel putin 5-10 suporteri rapidisti "infiltrati" pe unde pot sa arunce cu obiecte in arbitru/jucatori, sa vedem mai apoi ce se intampla. Ca Bozovici a fost masacrat in tur de o peluza sud plina de analfabeti, si acelasi Deaconu N-A INTRERUPT PARTIDA? Acela e precedentul creat, nu o banala bricheta in capul lui "scolit" in ghencea de cand era mic!

eLiTe
22-03-2008, 02:52 PM
Cea mai corecta SI fireasca decizie ESTE 3:0 pentru Steaua si suspendarea stadionului de sub pod pe cel putin 6-7 etape, astel incat sa se mai linisteasca spiritele printre aruncatorii ciocolatii de corpuri contondente.

" sincer inteleg supararea suporterilor echipei rapid, dar ar trebui sa judece la rece si sa-si dea seama ca nu au dreptate..."

T2C nu se poate asa ceva, cel putin nu pentru o insemnata parte a masei suporterilor rapidisti, frustrarea este prea acuta. Eu ii inteleg si chiar ii compatimesc, sa pierzi un meci din prostia unei parti a propriilor sustinatori este chiar .. dureros.

Zici suspendarea 6-7 etape ? Pai cand ati jucat cu Dinamo acasa si ati dat in total aman2 echipele sute de torte, Mitica zice sa nu se mai suspende terenul din cauza la niste spectatori, de ce sa plateasca cluburile ? Acum vrei 7 etape ? Penibil..

liquid
22-03-2008, 03:14 PM
Pan' la urma cei mai milogi tot stelistii raman, trag de victoria asta cu 3-0... Si daca o sa castige o sa fie cea mai rusinoasa si lasa victorie si va concluziona perfect un campionat de rahat dominat de 2 echipe "fara coloana vertebrala". Noi cat o-m fi noi de cioroi dar macar ne luam la bataie ca niste barbati, nu ca niste curve in spatele unui panou plin cu butoane pentru fiecare meci/arbitru/scenariu.
Tin sa va anunt ca la fiecare meci al stelei acasa vor fi cel putin 5-10 suporteri rapidisti "infiltrati" pe unde pot sa arunce cu obiecte in arbitru/jucatori, sa vedem mai apoi ce se intampla. Ca Bozovici a fost masacrat in tur de o peluza sud plina de analfabeti, si acelasi Deaconu N-A INTRERUPT PARTIDA? Acela e precedentul creat, nu o banala bricheta in capul lui "scolit" in ghencea de cand era mic!

yahoo...
1. Nu toti ne "mandrim" cu punctele astea
2. Hai sa mergem pe teoria conspiratiei si sa o luam logic.
Deci sa zicem ca au fost un grup de 5-10 stelisti infiltrati pregatiti oricand sa ia la tinta tot ce mica pe teren, au aruncat si apoi au incercat sa fuga. Chiar nu i-a vazut nimeni din toata tribuna aia de rapidisti? Chiar nu s-a gasit nimeni din ultrasii aia turbati sa le rupa capul? (unde puteau sa dispara asa deodata, doar nu s-au teleportat). Sau sa o luam si invers, chiar daca erau rapidisti aia nu meritau sa li se rupa capul, doar iubesc rapidul pentru ce au inceput sa arunce in teren cu ce prindeau?
Dar asta e sa zicem ca au scapat ei cum au scapat, dupa lovitura arbitrului crainicul stadionului striga in disperare "rugam suporterii sa nu mai arunce cu obiecte in teren pentru ca asta va duce la oprirea meciului". Arbitrul a avut timp sa traverseze terenul a vorbit cu observatorul apoi a intrat in teren decis sa reia jocul. Dar surpriza mai aterizeaza ceva galben pe teren (probabil bricheta, dar nu conteaza asta). Asta cine a mai facut-o, batalionul II infanterie stelista? -_-.
Si abia atunci arbitrul a decis intreruperea definitiva a meciului.

3. Ideea asta cu "o sa vedeti deacum ce patiti, o sa venim meci de meci si aruncam cu ce prindem in teren" e penibila rau. Stii tu "razbunarea arma prostului"

JohnnyUSA
22-03-2008, 03:14 PM
eLite, 7 etape, sa va invatati minte si sa va mai civilizati si voi :rolleyes:

yahoo, cred ca suporterii respectivi se risca cam mult incercand chestiile astea :)

eLiTe
22-03-2008, 03:25 PM
Acum o dai la intors sa ne invatam minte ? Daca voua nu v-au dat cu tortele 6-7 etape cum zici tu, de ce noua ?

JohnnyUSA
22-03-2008, 03:40 PM
Pentru ca noi suntem Steaua Bucuresti :p

KlaU
22-03-2008, 03:49 PM
Si cu asta ai zis tot.

Alex
22-03-2008, 04:01 PM
Pentru ca noi suntem Steaua Bucuresti :p

Care voi? :rolleyes:

Te simti parte din echipa Steaua?

JohnnyUSA
22-03-2008, 05:08 PM
Asta a fost si intentia mea Klau :cool:

Mai lucreaza la exprimare analfabetule, defapt nu cred ca ai cum, faci parte din acea masa de suporteri rapidisti..

liquid
22-03-2008, 05:14 PM
Sa ramanem on-topic, sa nu ajungem la jigniri si alte tampenii.

Blue
22-03-2008, 07:14 PM
Ionica daca planuiesti sa participi la vreun concurs de umoristi ai votul meu esti mortal dea dreptul. Auzi cica "sa va invatati minte si sa va mai civilizati si voi" ohhhh da ca stelistii au rafinamentul lui Ion Tiriac si cuvintele lui Dinu + acordurile de rigoare. Daca altii va numesc mielusei sau mai degraba oi, sa stii ca nu se refera la cat de blanzi sunteti. Inca sper ca voi sa luai campionatul caci cealalta varianta pute a bozgor desi in momentul de fata, cel putin in parerea mea, varianta steaua nu e cu mult mai buna.

yahoo
22-03-2008, 07:16 PM
Or lua aia bataie (desi si suporterii stelisti duduie de prostie acolo in tribune) dar macar nu luati voi 3 puncte si adio titlu!
Eu m-am lecuit, macar Clujul ne-a furat pe teren, nu in acest mod jalnic. Prefer sa ia o echipa bozgora dar care face investitii decat una cu o asemenea conducere.
La o asemenea declaratie ce sa mai zici? "Pai, daca pot castiga la masa verde cu 3-0, de ce sa mai stau pe teren? Daca se razandeste arbitrul? Jucatorii au facut bine ca s-au retras, dar ei nu au plecat de pe teren din cauza fricii sau pentru ca ar fi putut iesi bataie, ci ca nu cumva sa ii cheme arbitrul inapoi", a spus Becali la RTV.

LE: In tribuna la noi nu te ia nimeni la bataie chiar si daca arunci ceva in teren, de asta. Ultrasii nu stau in tribuna, daca vin la meci stau in peluza, daca nu stau pe strada si te asteapta sa iesi de la meci.

liquid
22-03-2008, 07:26 PM
Yahoo nu mi-ai raspuns.

*InCePaToRuL*
22-03-2008, 08:11 PM
Tin sa va anunt ca la fiecare meci al stelei acasa vor fi cel putin 5-10 suporteri rapidisti "infiltrati" pe unde pot sa arunce cu obiecte in arbitru/jucatori, sa vedem mai apoi ce se intampla.

Crezi ca razbunarea rezolva totul? Crezi ca daca va razbunati castigati punctele pierdute?

Si sa fiu la fel de dur ca tine...Crezi ca acei 5-10 suporteri vor iesi de pe stadion la fel cum au intra? Eu nu cred:p

Numai Bine.

yahoo
22-03-2008, 08:15 PM
Pai voi nu realizati ce precedent periculos se creeaza daca steaua castiga cu 3-0? Asemenea lucruri se vor intampla aproape la fiecare meci bazandu-ne pe faptul ca echipa gazda pierde. Adio joc pe teren, bun venit joc castigat la masa verde. O sa ajungem sa decidem campionate la masa de biliard. GG

*InCePaToRuL*
22-03-2008, 08:25 PM
OK... Ai dreptate.
Dar tu cate incidente vroiai sa se intample ca sa se aplice regulamentul? Nu vezi ca de 3 ani, din toate meciurile tari au esit scandaluri?
Vrei sa moara un om ca sa se aplice regulamentul?

Gata a trecut...calmeazate nu rezolvi nimic^_^

Numai Bine.

sorin
22-03-2008, 09:23 PM
OK... Ai dreptate.
Dar tu cate incidente vroiai sa se intample ca sa se aplice regulamentul? Nu vezi ca de 3 ani, din toate meciurile tari au esit scandaluri?
Vrei sa moara un om ca sa se aplice regulamentul?

Nu spune nimeni sa nu se aplice regulamentul, sa se aplice dar sa fie aceeasi lege pentru toti. Bozovici putea foarte bine sa moara in tur si uite ca nu s-a luat nicio masura impotriva Stelei.

yahoo
22-03-2008, 10:42 PM
+1 decizie "favorabila" stelei la Iasi. Nici nu stiu daca sa ma bucur ca a castigat echipa orasului unde am copilarit, sau ca cfrul a mai pierdut un meci?!

Rica25
22-03-2008, 10:47 PM
dar de acele ,,+" ale cfr-ului in tur nu spui nimic?

sisu_stelistul
22-03-2008, 10:52 PM
Sau cum a castigat CFR meciul cu Farul?

Greseli sunt si de o parte si de alta, peste tot trebuie sa fie coruptie si sa dezvoltam o teorie a conspiratiei:wub:

Rica25
22-03-2008, 10:55 PM
Sau cum a castigat CFR meciul cu Farul?

Greseli sunt si de o parte si de alta, peste tot trebuie sa fie coruptie si sa dezvoltam o teorie a conspiratiei:wub:

de acord cu tine

JohnnyUSA
22-03-2008, 11:03 PM
Ionica daca planuiesti sa participi la vreun concurs de umoristi ai votul meu esti mortal dea dreptul. Auzi cica "sa va invatati minte si sa va mai civilizati si voi" ohhhh da ca stelistii au rafinamentul lui Ion Tiriac si cuvintele lui Dinu + acordurile de rigoare. Daca altii va numesc mielusei sau mai degraba oi, sa stii ca nu se refera la cat de blanzi sunteti. Inca sper ca voi sa luai campionatul caci cealalta varianta pute a bozgor desi in momentul de fata, cel putin in parerea mea, varianta steaua nu e cu mult mai buna.

Terminatule, tu iara cauti prietenie fortata cu mine? Intoarce-te te rog la groapa din care ai iesit si vezi-ti de prazul tau cel de zi cu zi.

Time2Chill
22-03-2008, 11:07 PM
in legatura cu "+"-urile acelea de care vorbiti, vreau sa va spun un mare secret, dar sa nu mai spuneti nimanui, va rog eu frumos, steaua NU E SINGURA ECHIPA DIN CAMPIONAT CARE TREBUIE SA RECUPEREZE PUNCTE, un exemplu ar fi dinamo, care cu putin noroc poate urca pe locul 3, nimeni vad ca nu face scandal ca dinamo a castigat vreo 3 meciuri pe greseli de arbitraj (goluri date din offside, jucatori ce nu au fost eliminati, iar cei eliminati au primit doar o etapa suspendare, penalty usor acordat). Am observat ca sunteti cu totii obsedati de conspiratii... sa va mai dau un subiect la care sa reflectati in noptile in care stati singuri in fata monitorului : Singura echipa ce a avut de castigat de pe seama ultimelor scandaluri a fost dinamo, steaua a castigat punctele, ce e drept, dar toata lumea sta cu ochii pe ea, in timp ce dinamo a luat punctele, dar nimeni nu se uita la modul in care joaca, sau cum castiga meciurile.Etapa urmatoare are meci acasa cu CFR, daca cfr va fi furata veti spune ca tot steaua a aranjat meciu???

ps. cineva zicea ca rapidul a dominat copios pe steaua, hai sa va dau niste cifre, 55% posesia balonului in favoarea stelei, 9-8 suturi spre poarta in favoarea stelei(buzarin a scirs 7-7 dar aia pe kanal D au avut la grafica 9-8), iar steaua a avut 2 situatii de 1-1 cu portarul... in schimb ce rapidul a avut ocazii doar din suturi din afara careului... Nu vreau sa spun ca steaua a fost mai buna, nici pe departe, ci ca meciul a fost unul echilibrat, nimic mai mult. Nu a dominat nimeni pe nimeni

DarkComy
23-03-2008, 12:51 AM
Terminatule, tu iara cauti prietenie fortata cu mine? Intoarce-te te rog la groapa din care ai iesit si vezi-ti de prazul tau cel de zi cu zi.

Hai ma, doar stii ca tu si Blue aveti o "relatie" mai speciala, va jigniti... but deep inside, you wuv each other :rolf:

Blue
23-03-2008, 05:37 AM
Off Ioane daca ai avea si ceva creier ai fii dea dreptul periculos! Ce "prietenie fortata" visezi, te-ai drogat? Crede-ma nu sunt genul si nici tu tipul de om cu care tin mortis sa fiu prieten iar daca m-as fii "fortat" asupra ta inca te-ar ustura curul. Elibereaza-ti frustrarile de zi cu zi la baie daca nu ai alta alternativa si nu pe internet.

JohnnyUSA
23-03-2008, 10:56 AM
"Crede-ma nu sunt genul si nici tu tipul de om cu care tin mortis sa fiu prieten"

Daca nici cu tine nu poti fi prieten, este chiar grav, sincer te compatimesc :D

"iar daca m-as fii "fortat" asupra ta inca te-ar ustura curul"

Inca o chestie pentru care meriti a fi compatimit, homosexualitatea este perceputa ca o boala, din pacate netratabila. Inca o chestie unde meriti compatimit, probabil si mai mult ca sigur n-a fost alegerea ta, a fost a naturii.

Cat despre ultimul paragraf referitor la refularea frustrarilor, se pare ca stii mai bine ca mine modalitatile de refulare ;)

Ce pot sa spun mai mult decat ca ai reusit intr-un final sa ma faci sa nutresc pentru tine, afara de sentimentul de scarba, un sentiment de COMPASIUNE.

FELICITARI!

Sirius
23-03-2008, 12:59 PM
Iar amândoi o să-mi stârniți un periculos sentiment de repulsie dacă nu terminați cearta. ;)

Ratonu
23-03-2008, 01:20 PM
Pai voi nu realizati ce precedent periculos se creeaza daca steaua castiga cu 3-0? Asemenea lucruri se vor intampla aproape la fiecare meci bazandu-ne pe faptul ca echipa gazda pierde. Adio joc pe teren, bun venit joc castigat la masa verde. O sa ajungem sa decidem campionate la masa de biliard. GG

Da, sigur, asta e logica ce trebuie aplicată. Deci, suporterii, în loc să înţeleagă că NU E BINE SĂ ARUNCI ÎN MORŢII MĂ-SII CU OBIECTE PE GAZON, vor înţelege că au o metodă simplă şi eficientă prin care să-şi facă echipa să câştige în deplasare, şi asta tot din cauza suporterilor rapidişti. Aşa ceva chiar că ar întrece orice demonstraţie de prostie din partea românilor în ultimii ani şi dacă se va întâmpla în vreunul din meciurile din Liga I cât a mai rămas din sezon, eu îmi fac o barcă, merg cu ea în spinare până la Mediterană, traversez marea până în Senegal şi mă stabilesc acolo.

yahoo
23-03-2008, 02:56 PM
Ma scuzi insa asta o sa inteleaga un suporter caruia i-a ajuns ce se intampla in Romania si mai citeste pe net asemenea porcarii: http://www.stelisti.ro/stiri/4744/gigi-becali-vreau-sa-iau-titlul-indiferent-cum.htm
Romanul are o vorba, moare capra mea dar sa moara si a vecinului iar in fotbalul autohton acest principiu se aplica perfect.

Blue
23-03-2008, 06:42 PM
Imi cer scuze Ioane, data viitoare o sa ma exprim mult mai clar poate asa o sa intelega si cei cu o stare avansata de retardare mentela (ma refer la tine, hai sa te ajut poate asa intelegi). Nu are rost sa te iei de poponari, presupun ca un mic procentaj dintre ei sunt oameni cu care poti purta o discutie, lucru pe care tu nu o sa-l poti realiza prea curand (cand spun tu ma refer la tine, IonelUSA, din nou poate asa intelegi). Lasa-ma sa te educ, o insiruire de cuvinte printre care exista minim un subiect si un predicat constituie o propozitie si nici de cum un paragraf , ma gandeam ca un academician autodeclarat ca tine (IonicaUSA) ar stii asta. Cat despre frustrare si modalitati de refulare... nu eu sunt acela ce jigneste in stanga si in dreapta ( hai sa-ti dau un ultim ajutor- tu ,IonicaUSA, esti acela).

Sirius nu pot fi deacord cu tine atat timp cat nu imi apartin fraze gen:

"Mai lucreaza la exprimare analfabetule, defapt nu cred ca ai cum, faci parte din acea masa de suporteri rapidisti.."

sau

"Terminatule, tu iara cauti prietenie fortata cu mine? Intoarce-te te rog la groapa din care ai iesit si vezi-ti de prazul tau cel de zi cu zi."

Am si eu partea mea de vina dar nu eu sunt userul care jigneste in dreapta si in stanga si nu eu l-am jignit primul. Daca acest forum are intradevar moderatori ar trebuii sa se ia masuri si cum e normal ma astept si la o masura in potriva mea.

JohnnyUSA
23-03-2008, 07:04 PM
Revizuieste-ti putin insiruirea de cuvinte de mai sus, eventual poti corecta si greselile gramaticale ( bineinteles, daca nu-ti cer prea mult ), abia apoi poate ma voi deranja sa-ti dau o replica pe masura... TERMINATULE :p

De ajutat ( ca tot folosesti obsedant de mult acest cuvant ), nu te pot ajuta, nu imi permit luxul de a fi atat de marinimos cu un "nimic" ca tine :P

PS: Din respect pentru Sirius si ceilalti moderatori, promit sa te ignor de acum incolo, dar sa stii, tot o jigodie ordinara ramai pentru mine. Atunci cand o sa reusesti sa scoti capul din groapa in care te afli, o sa-ti dau o sansa.
PS2: Astept sanctiunile. Intr-adevar modul meu de adresare vis-a-vis de anumite persoane de aici este de cea mai joasa speta. Pur si simplu ei nu merita altceva ;-)

Alex
23-03-2008, 07:18 PM
Sirius nu pot fi deacord cu tine atat timp cat nu imi apartin fraze gen:

"Mai lucreaza la exprimare analfabetule, defapt nu cred ca ai cum, faci parte din acea masa de suporteri rapidisti.."

Nu merita sa porti o discutie civilizata cu frustrati alde Ion, ar fi trebuit sa stii asta, dar, la urma urmei sunt si ei o parte a Romaniei, nesemnificativa, dar intra in turma de 20 si ceva de milioane de oameni.

JohnnyUSA
23-03-2008, 07:22 PM
Amice, vezi ca ati pierdut iar astazi presupun ca doare si doare al naibii de mult.. ca tot veni vorba de frustrari :D
In rest, cu tine nu pot intra in intimitati intelectuale, ar fi pierdere de timp, nu ai intelege nimic.

sdc
23-03-2008, 08:34 PM
pacat de Rednic,e adevarat ca jucatorii schimba antrenorul cateodata si la sugestia cuiva din conducere.S-a mai dovedit o data ca acolo unde nu e liniste,nu merge treaba

sorin
23-03-2008, 09:36 PM
Da, sigur, asta e logica ce trebuie aplicată. Deci, suporterii, în loc să înţeleagă că NU E BINE SĂ ARUNCI ÎN MORŢII MĂ-SII CU OBIECTE PE GAZON, vor înţelege că au o metodă simplă şi eficientă prin care să-şi facă echipa să câştige în deplasare.
Exista si probabilitatea ca lucrul asta sa se intample, indiferent cat e ea de mica pentru ca multi din cei care vin la stadion nu au respect in primul rand pentru sine si in al doilea rand pentru cei 25 de oameni prezenti pe teren. Daca toata lumea ar privi meciul ca pe un spectacol probabil azi nu discutam despre brichete, huligani si 73 de minute de derby.

Danutz_dark_one
23-03-2008, 10:27 PM
Doamne ce Meci! mai sa fac infarct in min 90, cand a ratat Habibou, dar se pare ca avem si putin noroc, caci la faza urmatoare Vali Badea a marcatr pentru 2-1! per ansamblu, a fost un joc slab din partea ambelor echipe, dar Steaua a jucat un pic mai bine si a castigat!

eLiTe
23-03-2008, 10:35 PM
Se pare ca in afara de rosu lui Lovin, arbitrajul a fost corect. Bravo.

Danutz_dark_one
23-03-2008, 10:37 PM
da, Lovin merita rosu acolo, dar nici arbitrul nu s-a pozitionat prea bine si nici tusierul de pe acea parte nu l-a ajutat

SSORIN
23-03-2008, 11:01 PM
Se pare ca in afara de rosu lui Lovin, arbitrajul a fost corect. Bravo.
Si mai trebuia rosu la o intrare asupra lui Radoi.

champion
23-03-2008, 11:24 PM
Aici http://gsp.ro/stire/video-