View Full Version : Liga I 2007-2008
Jokes
02-09-2007, 01:10 AM
Dubla fractura de tibie si peroneu parca a fost din cate imi aduc aminte . A stat vreo 5 luni pe tusa parca . Nu cred si Lazar e la fel de grav accidentat
Am gresit eu.Nu mai imi aminteam exact.Lazar are doar entorsa.
Rednic si-a dat demisia si uite asa incepe "fiesta":gandalf:
Era oarecum de asteptat dupa un astfel de esec.Sa vedem acum daca vine Sabau.
Omega
02-09-2007, 01:39 AM
Schimbări peste tot. Văd că şi la Unirea Urziceni a venit Viorel Moldovan. Totodată am citit că primarul Urziceniului a declarat că echipa nu va pleca(la Voluntari) de aici īntrucāt s-a emis autorizaţia pentru nocturnă şi stadionul va suferi modificări, urmānd a fi mărit cu cāteva mii de locuri. De asemenea investiţiile la baza sportivă īn valoare de 5.000.000 RON vor asigura rămānerea echipei aici. :coco: Sper să fi reală chestia asta :-j .
Andrey95
02-09-2007, 08:31 AM
@poli tm in fifa >> Nu, nu am fost, m-am uitat la tv... Stii ca la 2-2 UTA a avut un penalty? Cred ca altfel se juca la 3-2 pt. UTA, decat la 2-2. Oricum, chiar daca nu le-a dat Serea 11m putea sa fie cel putin 4-2 inainte de acea faza. Baltoi a distrus meciul. Nu numai el, au fost si altii, dar a avut 3 ocazii singur cu Popa. Daca il vedea pe Baltoi singur in fata lui, Popa probabil se gandea "Iara vine asta, am timp de o cafea, ceva".
Acum, ati batut, felicitari, dar la Timisoara nu mai aveti voi norocul asta (sper) :D.
A demisionat Rednic? Hmmm... Nu stiam. Dar era de asteptat. Dupa meciul cu Lazio... 1-1 acolo si 1-0 la pauza sa pierzi cu 3-1...
Comentatorii aia ziceau ca postul lui Lacatus nu mai e atat de sigur. Dar la cate prostii spun si astia... In fine, eu nu as vrea sa plece Laca. E antrenor bun, dar n-are cu cine juca si nici UTA nu are asa multi bani incat sa-i aduca un jucator mai acatarii.
Omega
02-09-2007, 06:06 PM
Şi i-am bătut şi pe Steauaaaaaaa !! :coco: Sunt curios ce va declara nenea cu oile că zicea ca vine la Urziceni ca-n vacanţă. :-j
SSORIN
02-09-2007, 06:25 PM
Ca-n vacanta o sa mergem noi in CL, jucam incredibil de prost :| Nici nu mai stiu ce sa zic. Mie frica sa nu ne facem de ras in grupe, pentru daca vom juca la fel de "bine", nu o sa luam nici macar un punct.
Sper ca Unirea sa joace la fel de bine si in continuare, azi au fost clar echipa mai buna.
*InCePaToRuL*
02-09-2007, 08:44 PM
Felicit echipa Urziceni pentru victorie...Cel mai bun a cāştigat.
Norocul lui Hagi ţine pānă īn minutul 90.
De e rău sau de e bine,eu mereu o voi susţine... Steaua
dragos_015
02-09-2007, 09:03 PM
Nu am vazut meciul dar am inteles ca a jucat slab Steaua,sa speram ca isi va reveni echipa pana etapa urmatoare...
sisu_stelistul
02-09-2007, 10:31 PM
Nu am vazut nici eu meciul, dar daca primesti gol in ultimul minut exista o doza de ghinion.
Prima oara cand am auzit de Rednic am fost surprins dar dupa atatea rezultate slabe trebuia un soc la echipa si se vedea ca in aceasta formula lucrurile numai mergeau.
liquid
03-09-2007, 06:55 AM
daca primesti gol in ultimul minut exista o doza de ghinion.
dar daca nu joci nimic tot meciul exista o doza mare de joc prost -_-
Profethu
03-09-2007, 01:59 PM
Nu am vazut meciul dar am inteles ca a jucat slab Steaua,sa speram ca isi va reveni echipa pana etapa urmatoare...
Cei care nu ati vazut va anunt eu ca prin minutul 80 Steaua tragea de timp...Tinea cu dintii de acest egal...Dar in min. 90 s-a vazut care e mai bun:)
Jokes
03-09-2007, 02:26 PM
Eu n-am vazut meciul,dar nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii.Tactica asta numai echipele slabe o practica,de mijlocul clasamentului.In felul asta nu vad bine pe nimeni.Nici pe Hagi ca antrenor dar nici pe Steaua.Imi pare rau sa spun dar echipa fanion a Romaniei a ajuns rau de tot,nici macar drapel nu mai reprezinta :p
gianni
04-09-2007, 10:19 AM
Neasteptata ascensiunea Vasluiului, nu? Eu zic ca Dorinel este un antrenor bunicel si sper sa realizeze la Vaslui ceea ce a realizat la Cfr. Urziceniul iarasi joaca bine. Dinamo este in pluta, Steaua la prima infrangere, Rapidul confirma.
sisu_stelistul
05-09-2007, 09:30 AM
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=57241
Zenga vine la Dinamo. Salariul este de 175000 de euro pe sezon.
Zenga este un profesionist si sa vedem ce treaba va face la Dinamo, eu cred ca se va descurca de minune fiind unul din antrenorii care au antrenat-o bine pe Steaua.
Omega
05-09-2007, 09:54 AM
Mda. Şi-a exprimat dorinţa de a antrena-n din nou Romānia īn mai multe rānduri şi acum a avut o şansă şi a profitat de ea. Mi se pare normal. Cred că o să facă o treabă bună acolo.
stephen
05-09-2007, 10:09 AM
Wow ! Putin ipocritel Walter,caci a spus ca el in Romania nu va mai antrena in alta parte decat la Steaua,dar totusi ma bucur.O pare parte din succesul Stelei din ultimii ani ii sunt datorate lui.Oricum nu cred ca Dinamo mai pune probleme la titlu sezonul asta,dar macar o campanie buna in UEFA sa faca...
shinoda
05-09-2007, 11:59 AM
sunt curios sa vad ce bors va face zenga la dinamo. poate daca acu a plecat rednic aka inamicul jucatorilor, poate se vor apuca si ei sa alergge pe teren, sa joace fotbal. oricum, campionatul nu este compromis dupa cum spun unii, mai sunt inca multe etape.
dragos_015
05-09-2007, 02:11 PM
Nu imi vine sa cred ca a ajuns Zenga la dinamo... sper sa nu faca treaba in Liga 1 cu dinamo...
Fără Nume
05-09-2007, 02:29 PM
Stephen , īnca se joacă campionatul .. vorba lui Becali : Mai sunt īncă 30 de etape ,se pot īntampla multe. Oricum, s-a văzut adevarata faţă a lui Zenga .. a spus ceva si altceva a făcut.Oricum,e greu sa īsi implementeze sistemul lui defensiv la o echipă asa ofensiva ca Dinamo
undertaker
05-09-2007, 05:06 PM
Wow ! Putin ipocritel Walter,caci a spus ca el in Romania nu va mai antrena in alta parte decat la Steaua,dar totusi ma bucur.O pare parte din succesul Stelei din ultimii ani ii sunt datorate lui.Oricum nu cred ca Dinamo mai pune probleme la titlu sezonul asta,dar macar o campanie buna in UEFA sa faca...
Dinamo nu mai pune probleme la titlu????????????????LOL:lol::lol:
liquid
05-09-2007, 05:08 PM
Oricum, s-a văzut adevarata faţă a lui Zenga .. a spus ceva si altceva a făcut
de ce spui ca Zenga si-a dovedit caracterul? Omul e antrenor profesionist si merge la orice echipa doreste de la care are oferte.
P.S Era cumva dator Stelei sa nu se duca la dinamo rapid sau orice alta echipa din Liga I?
stephen
05-09-2007, 05:33 PM
Stephen , īnca se joacă campionatul .. vorba lui Becali : Mai sunt īncă 30 de etape ,se pot īntampla multe. Oricum, s-a văzut adevarata faţă a lui Zenga .. a spus ceva si altceva a făcut.Oricum,e greu sa īsi implementeze sistemul lui defensiv la o echipă asa ofensiva ca Dinamo
Dinamo nu mai pune probleme la titlu????????????????LOL:lol::lol:
Credeti-ma ,cunosc prea bine echipa...Dupa niste evolutii asa slabe in startul sezonului ei nu-si mai revin.De cand sunt eu dinamovist,asa a fost din totdeauna...O sa vedeti,sunt aproape sigur ca Dinamo nu iese campioana anul asta.
sisu_stelistul
05-09-2007, 06:43 PM
Pentru mine ca stelist nu este deranjant faptul ca Zenga a mers la Dinamo, el si-a facut treaba la Steaua cat a fost si sa nu uitam cum a plecat. Din cate tin minte parca a mai fost odata vorba sa revina la Steaua si a refuzat.
Asa fac antrenorii profesionisti...
liquid
05-09-2007, 07:23 PM
A refuzat din motive pe care probabil numai el le stie. Ce vreti acum sa ii dam in cap?
Ii urez succes si PUNCT.
*InCePaToRuL*
05-09-2007, 11:18 PM
M...da. :mellow:
Nu pot să imi schimb părerea despre un antrenor care a făcut o greşeală.
Eu ştiu că este un antrenor BUN dar ori ce antrenor mai face şi greşeli.
Lui Zenga īi urez succes ca antrenor.
Poate greşesc dar sigur nu va reuşi la dinamo(nu pentru că este dinamo).
Părerea Mea:p
gianni
06-09-2007, 04:00 PM
Zenga este un profesionist, asa ca nu trebuie sa-i purtam pica pentru alegerea facuta. Dinamo trebuie sa-si respecte blazonul si sa ne ofere un produs competitiv pentru a avea spectacol in acest campionat. Stiu ca un adversar "facil" ne ajuta sa ajungem mai repede in postura de campioni, dar nu ne-ar reflecta adevarata valoare.
Mihnea912
12-09-2007, 08:08 PM
Zenga e un bun antrenor iar Dinamo trebuie sa traga tare ca sa revina inapoi la lupta pentru titlu.Eu totusi sunt fericit cu echipa mea CFR Cluj si sper desigur ca orice fan ca echipa mea sa ia titlu asa ca Dinamo nu va trece usor de CFR. :D
gianni
13-09-2007, 09:14 AM
Lupta nu se mai duce doar intre granzii din Bucuresti, ci au intrat in cursa si echipe din provincie: Cfr-ul, Vasluiul, Timisoara, Urziceniul.
Campionatul o sa fie destul de disputat, mai ales ca nimeni nu s-a desprins clar, asa cum a facut-o Dinamo anul trecut.
DarkComy
13-09-2007, 12:16 PM
Pe cat de disputat o sa fie , pe atat de "murdar" o sa fie. O sa se apeleze la toate trucurile pentru ca in joc sunt bani multi.
daca se va juca murdar numai fotbalul romanesc are de pierdut,pentru ca in Europa aranjamentele din campionatul intern nu conteaza
gianni
13-09-2007, 02:40 PM
S-a vazut prea bine pana acum, nu?
Asa cum spune si Mitica, nu avem fata de 5 echipe in competitiile europene.
Sunt tare nerabdator sa vad cum vor juca duminica stelistii, mai ales ca jucam acasa. Rapidul este una dintre cele mai in forma echiepe la momentul actual.
*InCePaToRuL*
13-09-2007, 03:31 PM
Steaua-Rapid 1-0
Chiar dacă avem 3-4 jucători obosiţi de la naţională tot o să īnvingem.
Este un derby care se joacă īn Ghencea.:p
sisu_stelistul
13-09-2007, 03:38 PM
O sa fie un meci destul de greu pentru noi, rapidistii fiind in forma. Sper sa obtinem victoria.
gianni
13-09-2007, 03:46 PM
Ambele echipe au avut timp de respiro. Pentru noi este mai greu,fiindca avem cativa jucatori obositi, titulari incontestabili: Goian, Dica, Nicolita, Petre Marin. Vreau sa fie un meci frumos, spectaculos si cat mai multe goluri (in poarta Rapidului).
*InCePaToRuL*
13-09-2007, 04:06 PM
Vreau sa fie un meci frumos, spectaculos, cu cat mai multe goluri (in poarta Rapidului).
Ai zis tot :lol:
Sper să ai dreptate.
gianni
13-09-2007, 04:30 PM
As vrea sa vad o echip a Stelei omogena, care sa joace bine, sa paseze cat mai precis si care sa inscrie cat mai multe goluri. Avem nevoie de victorie in acest meci. Trebuie sa recuperam punctele pierdute in prelungirile de la Urziceni. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti.
Mihnea912
14-09-2007, 08:49 AM
Un singur lucru nu imi place la Rapid.Dupa ce inscriu un gol se retrag in aparare precum italienii.Se trage de la antrenor.Asta ar putea fi un defect in fata echipelor bune.S-a vazut ce s-a intamplat cu Dinamo cand a jucat prima oara cu Latzio.Dupa golul lui Danciulescu ei s-au retras in aparare.La ce bun ca tot au primit gol si erau sa mai primeasca unul...
gianni
17-09-2007, 11:48 AM
Dinamo a debutat cu o victorie in primul meci cu Zenga pe banca tehnica. Steaua-Rapid, un derby fara goluri; Vasluiul, la prima infrangere.
Ratonu
17-09-2007, 12:03 PM
A fost plictisitor Steaua - Rapid. M-a enervat şi comentatorul, care a fost foarte obositor īn prima repriză şi s-a mai potolit īn a doua, cānd acţiunea a crescut īn intensitate (de la nivel mizerabil la nivel slab :p). Am mai văzut ieri o parte din meciuri CFR-ului, īn care Fabbiani a părut mult mai concentrat decāt īn primele etape şi a arătat şi că este un şuteur foarte bun. La Iaşi n-am văzut cum s-a jucat, dar mă bucur dacă "īşi revine" Dinamo.
stephen
17-09-2007, 01:16 PM
A fost plictisitor Steaua - Rapid. M-a enervat şi comentatorul, care a fost foarte obositor īn prima repriză şi s-a mai potolit īn a doua, cānd acţiunea a crescut īn intensitate (de la nivel mizerabil la nivel slab :p). Am mai văzut ieri o parte din meciuri CFR-ului, īn care Fabbiani a părut mult mai concentrat decāt īn primele etape şi a arătat şi că este un şuteur foarte bun. La Iaşi n-am văzut cum s-a jucat, dar mă bucur dacă "īşi revine" Dinamo.
L-am vazut pe viu pe Fabbiani.Tot meciul s-a vaitat si statea pe jos...asta pana a dat golurile .Era interesant ca pana sa deschida CFR scorul, "multii" suporteri strigau la Andone,razand de faptul ca au dat 2 milioane pe un jucator.Mai ales dupa al doilea gol au tacut.Fabbiani asta e un fel de Ronaldo la scara mai mica...Nu ca ar fi fost cine stie ce mare zgomot pe stadion.Tot ce se auzea era galeria clujeana...
Din pacate Farul nu mai joaca cine stie ce...Cu toate acestea mi-a placut cum a jucat,atat cat a avut mingea la picior, de Willian Gerlem .
sisu_stelistul
17-09-2007, 01:39 PM
Nu a fost cine stie ce derbiul. A fost un 0-0 cu un joc destul de pliptisitor. Pacat ca la noi la meciurile mai mari se inchide jocul si incearca sa joace defensiv. Singurul meci care mi-a placut din liga I anul acesta a fost CFR Cluj-Poli Timisoara. Se vede mana lui Zenga la dinamo, sa vedem cat va rezista presiunii...
gianni
17-09-2007, 02:01 PM
Pentru un derbi a fost cam putin. Mult prea putin.Un derbi care a ajutat mai mult Cfr-ului.
Tare imi este ca o sa vedem iarasi jocuri de culise.
Alex smek
07-10-2007, 10:15 AM
Tot Rapidu ia Campionatul ;)
Saint
07-10-2007, 03:13 PM
Asa ziceti de cativa ani, ca tot luati campionatul, si ati luat altceva :p
Eu zic ca Steaua va lua campionatul, ma rog, il va cumpara ;)
sisu_stelistul
07-10-2007, 04:13 PM
Da, il va cumpara ca anu asta e la reducere. :p
Steaua a inceput slab anul acesta, la fel ca si alte echipe, ar putea fi anul provinciei, dar cei de acolo nu au mentalitatea necesara, s-a vazut la Cluj in Cupa UEFA, sper sa castige Steaua dar va fi greu.
Ce inceput de meci pe Stefan Cel Mare, ce rapid au egalat cei de la Dinamo.
gianni
09-10-2007, 11:55 AM
Podiumul este ocupat de echipele din provincie. Dintre granzi, doar Rapid presteaza un fotbal frumos si de efect. Dinamo este in revenire de forma, marcheaza multe goluri, dar nu mai pare echipa din sezonul trecut. Steaua se lupta ca sa iasa din pasa proasta, si ma bucura ca Victoras Iacob evolueaza din ce in ce mai bine.
dragos_015
09-10-2007, 03:27 PM
Sper ca Iacob sa ajunga din nou la forma pe care a aratat-o cand era printre golgheterii Cupei Uefa.:)
gianni
11-10-2007, 03:13 PM
Cred ca un mare avantaj il avem datorita lui Zapata, care avolueaza bine. Eu cred ca pe aparare suntem in ordine, ramane de rezolvat problema atacului, care nu prea da randament.
Sincer, nu cred ca echipele din provincie o sa ramana prea mult timp sus, dar sunt convins ca primele clasate vor presta un fotbal de calitate sezonul acesta.
dragos_015
29-10-2007, 07:09 PM
DORSIN ESTE JUCATORUL CFR-ULUI
Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a confirmat la sport.ro că liderul din Liga I a obţinut semnătura fundaşului suedez Mikael Dorsin, de la Rosenborg Trondheim.
"S-a semnat contractul, este jucatorul CFR-ului. S-a īnregistrat astăzi contractul la LPF. Am fost la īntrecere cu nume grele. Au fost 5-6 echipe interesate, dar in special Panathinaikos, care nu aflase că a semnat cu noi. Grecilor nu le venea să creadă că l-am luat, pentru că am făcut totul īn secret. Este un jucător care va creşte valoarea lotului nostru pe partea stāngă", a declarat oficialul clujean.
"O sa mai continuăm cu transferurile, nu multe două-trei", a adăugat Mureşan.
Dorsin (26 de ani), va juca īn urmatorii patru ani pentru CFR Cluj. Dorsin va cāstiga la Cluj 500.000 de euro pe an. Aflat la final de contract cu Rosenborg, fundasul suedez va ajunge la CFR Cluj dupa 3 noiembrie, odata ce se va īncheia campionatul din Norvegia.
sursa : www.prosport.ro
CFR se intareste tot mai mult si se ingroasa gluma pentru echipele din capitala,eu inca sper ca va lua Steaua campionatul dar e greu:(.
gianni
30-10-2007, 10:10 AM
Un transfer de marca! Se vede clar intentia Clujului de a deveni campioana sezonul acesta! Iar daca joaca in ritmul acesta, cu siguranta o sa si castige!
P.S. Se pare ca in cazul castigarii campioantului bugetul de transferuri pentru sezonul viitor o sa fie de 100.000.000 Euro!
yahoo
31-10-2007, 01:03 AM
Va rog frumos lasati Clujul sa se antreneze pentru Şampion Lig!
gianni
31-10-2007, 09:07 AM
Mda, numai ca s-au cam terminat meciurile grele pentru Cfr pe turul acesta, asa ca, in conditiile unei evolutii bune in continuare, o sa cam fie campioana de toamana.
DarkComy
03-11-2007, 01:31 PM
Un super editorial despre meciul Craiova-Dinamo
Fanatic
Lupta dintre bine şi rău
de Cosmin Staicu
Nu trebuie ca īnaintea fiecărei partide cu Dinamo să ne punem poalele-n cap că ne-au furat jucători, titluri etc., acestea fac parte din bagajul tău de suporter, ţi le īnsuşeşti odată cu dragostea pentru culorile Universităţii. Practic, dacă īţi este antipatică, eufemistic spus, combinaţia alb-roşu este deja sinonimă cu a ţine cu Craiova. Cānd vine Dinamo īn Bănie, nu are loc de fapt un meci propriu-zis. Este o revărsare de ură īn tribune, care se transformă pe teren īntr-o forţă furibundă, de multe ori copleşindu-i pe jucători, aşa cum s-a īntāmplat şi anul trecut. Cānd vine Dinamo, nu se fac calcule de clasament, de formă sportivă, de vreme sau de vremuri. Nu trebuie să te motiveze cineva sau ceva ca să vii la un joc cu Dinamo. E pur şi simplu un meci cāt un campionat, iar pentru mulţi un succes contra “cāinilor” rivalizează cu cāştigarea unui trofeu. Este poate ce ne-a lipsit cel mai mult īn sezonul petrecut īn B. Dinamo s-a născut odată cu Universitatea, īn 1948. S-a īntrupat sacrificānd două cluburi nevinovate, poate pentru că aveam nevoie de o astfel de rivală. Poate nu am fi fost ceea ce suntem fără să fii existat şi Dinamo, nu ar fi fost un echilibru. Universitatea şi Dinamo coexistă precum binele şi răul. Şi, pentru că viaţa bate filmul, de multe ori se īntāmplă ca răul să īnvingă. El nu are mulţi adepţi, dar aceştia acţionează ca o sectă sponsorizată de clubul-mamă care se prevalează la ambuscade meschine de genul celei de anul trecut pe “Victoria”. Dacă īntrebi un dinamovist de ce ţine cu Dinamo, īţi va oferi două variante de răspuns: pentru că echipa are performanţe sau pentru că provine dintr-o familie de miliţieni, care contribuie şi acum la bugetul clubului din Ştefan cel Mare. Nu există nimic profund, nimic sacru, nimic adevărat īn ataşamentul faţă de o asemenea echipă. De aceea, poate că dinamoviştii nu ar trebui urāţi cu atāta īndārjire, ci mai degrabă compătimiţi. Nu vor şti niciodată ce īnseamnă adevărul, frumuseţea, extazul, pasiunea, suferinţa, tristeţea, dezamăgirea. Pentru că trăiesc īn minciună, īn falsitate, nu au nimic sfānt şi sunt īnconjuraţi de ură, exilaţi īn Groapă şi transportaţi cu TAB-uri pentru a nu infecta mediul īnconjurător.
Genial articolul.
bullzeye2k8
03-11-2007, 07:01 PM
Anul asta cred ca CFR ia titlul, Steaua,Rapid,Dinamo no chance. :eek:
Grija mare, Craiova revine in lupta pt titlu :D
Un super editorial despre meciul Craiova-Dinamo
Genial articolul.
genial?mi se pare scornit de o minte bolnava.De asta se intampla ce se intampla pe stadioane.Craiova si Dinamo ar trebui sa lase ura si sa joace fotbal.Pana la urma e doar un sport.Iar jucatorii care au plecat de la Craiova candva demult nu i-a luat nimeni cu forta.Chiar Balaci simbolul Craiovei a spus ca el a vrut la Dinamo ca sa poata face afaceri cu video aduse de prin occident.Si nu e numai cazul lui
little_foot
03-11-2007, 11:34 PM
Un meci frumos azi intre Craiova si dinamo. Un rezultat echitabil dar cu riscul de a deveni subiectiv nemeritat pentru catelusii veniti astazi in Banie. Asta nu pentru ca nu ar fi avut ceva ocazii de a inclina meciul in favoarea lor ci pentru ca au fost inferiori la destule capitole. Au pierdut clar lupta la mijlocul terenului, si ocaziile avute au survenit in 75% din cazuri in urma contra-atacurilor si nu a unor atacuri pozitionale. Probabil ca daca Lajos ar fi vazut macar unul dintre cele trei henturi facute in careu de catre dinamovisti ar fi fost altfel meciul insa arbitrajul a fost unul acceptabil din partea centralului si spre foarte bun din partea tusierilor. Totusi meciul de asta seara imi da o stare de contradictie: pe de o parte ma bucura jocul Craiovei si rezultatul obtinut pe de alta parte ma incearca o mare urma de regret ca nu am reusit sa castigam. Meritam victoria astazi...era cel mai logic rezultat in urma desfasurarii ostilitatilor. Totusi bravo baieti. Astept aceleasi evolutii bune si in meciurile ce vor urma(insa nu ma gandesc prea mult la vreun punct in Ghencea :( ).
DarkComy
03-11-2007, 11:45 PM
Eu am ajuns la concluzia ca Napoli e un antrenor bun. Stie sa aseze echipa in teren(cat ii permite lotul), jucam mult mai ordonat din punct de vedere tactic si imi place ca stie sa reactioneze la modificarile tactice ale adversarilor...cand a vazut ca intra Pulhac si ca Zenga urma sa forteze pe flancul nostru drept, Napoli l-a scos pe Prepelita care era mort de oboseala si l-a bagat pe Garla sau a vazut ca avem nevoie de cineva cu forte proaspete in atac si l-a inlocuit pe Costea cu Baird-chiar daca e praf la tehnica, macar face presing si uneori recuperari ... totusi raman la concluzia ca Baird e bun doar in meciurile cu Poli Timisoara. Wobay trebuia introdus mai devreme. Nu stiu ce i-a facut Napoli lui Velcovici dar si in meciul de azi si in cel cu Timisoara a jucat foarte bine in schimb Gargalie e PUSCARIE.
Singurul lucru care i-l pot reprosa lui Napoli e ca a facut pasul inapoi prea devreme... nu suntem o echipa cu o aparare beton si cu mijlocasi defensivi de calibru ca sa ne permitem sa facem pasul inapoi in fata lui Dinamo si sa rezistam asaltului.
Lajos fmm de arbitru de kkt, a avut dreptate Balaci cand a cerut schimbarea lui. A fost penalti clar la hentul lui danciulescu si penalti clar la foarfeca lui tanasa cand peruanul ala de la dinamo a atins mingea cu mana (chiar daca era foarte aproape de tanasa, nu avea ce sa caute cu mainile sus...ca nu suntem la handbal sa se apere pe semicerc)
La iarna trebuie neaparat sa cumparam un fundas dreapta care sa stie sa centreze, un mijlocas la inchidere si un atacant foarte bun.
Trebuie sa scapam de retrogradare din tur, ca sa refaca gazonul la anu', ca nu se mai poate
Sunt foarte multumit de meciul de azi, nu neaparat datorita rezultatului ci datorita daruirii cu care s-a jucat.
@sdc Poate pentru tine articolul pare foarte ciudat si instiga la violenta dar nu esti oltean, nu esti fan U Craiova ca sa intelegi cat de mult adevar se regaseste in acel articol. Probabil ca nu stii cate lucruri rele a facut Dinamo, Craiovei sau daca stii, nu realizezi importanta lor.
asa e nu sunt fan Craiova si nici cu Dinamo nu tin si sunt de acord ca aceasta ura sa se limiteze la un fotbal spectacol:noi craiovenii ne razbunam pe Dinamo si batem cu 4-0,asa da.Dar nu batai intre galerii,picioare rupte,injuraturi etc.DarkComy spune-mi cum te simti cand vezi un meci in campionatul englez si nu vorbim de fotbal ci de faptul ca nu au nici garduri macar,de ce?Pentru ca sunt civilizati iar noi un popor de ciobani care ascundem batele pe sub geci din cauza faptului ca daca echipa noastra cumva nu joaca macar sa-i dam una in cap aluia din galeria lui Dinamo.Suntem in groapa de gunoi a Europei si nici macar pe marginea gropii nu vom reusi sa scoatem putin nasul
DarkComy
04-11-2007, 12:10 AM
asa e nu sunt fan Craiova si nici cu Dinamo nu tin si sunt de acord ca aceasta ura sa se limiteze la un fotbal spectacol:noi craiovenii ne razbunam pe Dinamo si batem cu 4-0,asa da.Dar nu batai intre galerii,picioare rupte,injuraturi etc.DarkComy spune-mi cum te simti cand vezi un meci in campionatul englez si nu vorbim de fotbal ci de faptul ca nu au nici garduri macar,de ce?Pentru ca sunt civilizati iar noi un popor de ciobani care ascundem batele pe sub geci din cauza faptului ca daca echipa noastra cumva nu joaca macar sa-i dam una in cap aluia din galeria lui Dinamo.Suntem in groapa de gunoi a Europei si nici macar pe marginea gropii nu vom reusi sa scoatem putin nasul
Hai ca esti haios. Cum sa fie fanii englezi mai civilizati ca noi? Pai la ei a luat nastere fenomenul hooligans. Aia sunt civilizati la meciuri pentru ca fiecare stadion e impanzit de camere video si daca fac vreo tampenie, nu ii doar amendeaza si le da interdictie de intrare pe stadion dar fac puscarie. Fanii aia care ii vezi langa gazon, care nu au nevoie de gard...ii gasesti si la noi la tribuna a II sau tribuna zero. La englezi galeria sta intr-un sector mai indepartat al tribunelor si d-aia nu ii vezi cu steaguri si alte nebunii.
Cat despre bataia dinamovistilor. Sa stii ca merita sa fie batuti. Ei cand vin la Craiova, sunt mobilizati 500-600 de politisti, parca vine regina Angliei dar la un meci din div B de acu 2 ani cu dinamo II su fost doar 5 jandarmi iar galeria dinamovista a venit special si i-au luat la bataie pe cei 50 de suporteri olteni (care erau elevi de liceu si studenti) iar jandarmii nu doar ca nu au sarit in ajutorul fanilor olteni dar nici macar nu au incercat sa ii opreasca pe dinamovisti (care aveau si lanturi la ei...woow, oare cum au trecut de controlul de la poarta??)Iar clubul dinamo nu a patit nimic pentru aceste incidente. Bataia a avut loc in tribune in sectorul destinat fanilor olteni, deci nu dupa meci.
Englezii sunt civilizati pe stadion, in afara lui se schimba datele problemei
little_foot
04-11-2007, 12:14 AM
@sdc...articolul este genial, insa numai cineva care intelege fenomenul Universitatea Craiova poate sa inteleaga si articolul ala. Motivatiile tale sunt niste chestii generale in tara noastra, intalnite la majoritatea meciurilor chiar si in diviziile inferioare sau chiar si in meciuirle dintre doua echipe care nu sunt considerate rivale de moarte.(vezi cazul meciului u cluj-steaua)
Gorghette
04-11-2007, 12:35 AM
@sdc Poate pentru tine articolul pare foarte ciudat si instiga la violenta dar nu esti oltean, nu esti fan U Craiova ca sa intelegi cat de mult adevar se regaseste in acel articol. Probabil ca nu stii cate lucruri rele a facut Dinamo, Craiovei sau daca stii, nu realizezi importanta lor.
Ai foarte mare dreptate Coco! In legatura cu jocul... am jucat foarte bine, am fost superiori la multe capitole. MERITAM VICTORIA! FORTZA STIINTA!
dragos_015
04-11-2007, 12:42 AM
Genial articolul.
Intradevar genial... si eu ii compatimesc pe dinamovisti. :D
bullzeye2k8
04-11-2007, 11:24 AM
Ati vazut ce a zis nea Borcea' ? ca a avut Dinamo 4 ocazii mari de gol si un gol anulat aiurea, mama am ras copios, daca ar fi vazut el ca la Craiova ia anulat 3 penaltyuri clare ce sa mai zica. :D
danny_75
05-11-2007, 05:13 PM
Fortza Gloria Buzau!!!!
gianni
05-11-2007, 05:31 PM
Nu cred sa mai fie ceva de comentat in legatura cu evolutia echipelor "mari" din Bucuresti. In momentul de fata, echipele din provincie fac legea in campionat. N-are rost sa mai comentat in legatura cu situatia din campionat, mai ales ca lucrurile sunt clare: daca mentine ritmul actual , Cfr-ul o sa castige campionatul. Era normal sa se intample asa, avand in vedere evolutia din ultimii doi ani.
Daca se investeste si se vrea performanta, se poate sa se si obtina!
Maryusake
05-11-2007, 06:03 PM
Fortza Gloria Buzau!!!!
Ce-a fost asta?:huh:
si ca sa fiu on-topic craiova ar merita sa aiba performante numai pentru infrastructura si suporteri.
Daca mai fac rost si de echipa, castiga CL :D
yahoo
06-11-2007, 01:48 AM
Ba, lasati ma oamenii sa se pregateasca de Şampanie Lig!
Deabia astept returul, vai mama lor ce-o sa fie furati de arbitri, si bine o sa faca cei care vor umbla la asa ceva. Ce dracu, castiga o echipa de nimeni campionatul, sa fim seriosi!
gianni
07-11-2007, 11:56 AM
Nu cred ca mai sunt o echipa de nimeni, daca de la inceputul campionatului n-au pierdut niciun meci.Si nu cred ca Dorsin ar fi semnat cu o echipa necunoscuta.
Cfr-ul a accelerat atunci cand miza a fost cu adevarat importanta: participarea directa in Champions League, putand manca masa pregatita cu atat de multa truda de Steaua, Dinamo si Rapid. Poate ca este nedrept, dar fotbalul se joaca pe puncte si pentru moment Cfr este lider. Un lider cu 8 puncte avans.
sorin
07-11-2007, 04:37 PM
Nu cred ca mai sunt o echipa de nimeni, daca de la inceputul campionatului n-au pierdut niciun meci.Si nu cred ca Dorsin ar fi semnat cu o echipa necunoscuta.
Dupa pererea mea o echipa cu adevarat buna e o echipa care are rezultate in Europa.Acolo se demonstreaza adevarata valoare, nu aici in Romanica noastra.CFR s-a descurcat lamentabil in fata unui adversar mai mult decat modest, demonstrand ca inca nu este destul de pregatita pentru Europa.Poate dupa campania de transferuri din iarna imi voi schimba opinia, dar acum raman la parerea ca nu merita locul direct in CL.
gianni
07-11-2007, 06:11 PM
Nu stiu daca ai remarcat, dar am specificat ca mi se pare nedrept sa se intample acest lucru, toate eforturile fiind sustinute pana acum de catre Steaua, Dinamo si Rapid. Totusi, conteaza pozitia ocupata la sfarsitul campionatului si nicidecum cum s-a descurcat sau nu o echipa pana acum in Champions League.
Nici Dinamo si nici Rapid n-au fost mai stralucite, ca si Steaua, asa ca nu vad de ce trebuie sa-i blamam ca nu sunt destul de bine pregatiti pentru Europa.
Sa ne gandim ca toata aceasta ascensiune a venit pe fondul unor investitii de-a lungul anilor, iar rezultatele n-au incetat sa apara.
Daca ceilalti patroni de echipe nu si-ar fi batut joc de munca unor antrenori, poate ca acum alta ar fi fost situatia in clasament.
care ceilalti patroni, unu singur iese din rand prin actiunile sale si nenorocirea face sa fie al nostru :) nici nu m-am uitat la tot meciul cu Sevilla, iti piere si chef si tot cand vezi asa un meci.. Pana la urma trebuia sa vina si un sezon de genul asta, faza e ca a afectat toate echipele noastre..pe undeva mai bine.. nu mai apare invidia.
Revenind la stelutza mea..Dica trebuie neaparat vandut in iarna, e in pericol sa se plafoneze de tot..Goian merita si el o alta echipa..si cu banutzii luati facem si noi niste transferuri de doamne ajuta..
Mi-am adus aminte de echipa care o alcatuise vreo 3 sferturi meme, mizez pe outzele mele ca jucatorii aia ar fi facut mai multe puncte in CL. Asadar nu mai sperati la uefa ca nu mai avem sanse deloc, pe undeva e mai bine ca a iesit asa, au timp mai mult sa mestereasca echipa..
Transferuri bomba, iar sa dea 10 milioane pe jucatori de la Vaslui si Pandurii targu Jiu si pe alte panarame expirate in genul lui Neaga si Croitoru.
Mi-e si scarba sa mai fiu la curent cu Liga I, mai ales cu tot ce se intampla la UTA. Toti din orasul asta si-au batut joc de Bara, singurul om care a reusit sa tina echipa pe linia de plutire dupa multa vreme. Acum UTA deja e pierduta, eu nu mai vad cum vor reusi sa se salveze de la retrogradare.
DarkComy
11-11-2007, 05:23 PM
Aseara am fost martori la un blat ordinar intre Steaua si Craiova. Inteleg ca oierul este modelul in viata pentru ochelarist dar totusi, sa nu distruga ce au cladit componentii CRAIOVEI MAXIMA, sa nu ne bage si pe noi in jocul murdar al oierului si al comunistilor de la dinamo.
Mititelu a ajuns sa dea meciul analfabetului doar ca sa nu piarda steaua contactul cu CFR-ul. Probabil ca saptamana viitoare o sa ma duc linistit la pariuri sa pun 2 milioane pe victoria Craiovei in meciul cu steaua II (aka Buzau)
Nu inteleg cum poate sa iasa zambind si razand dupa infrangere si sa declare:"Poate gigi nu m-a considerat adversar". Unde naiba a fost daruirea din meciurile cu Poli si Dinamo? In meciul de aseara, trebuia sa ii alergam pe stelisti pana lesinau, ca erau obositi. In schimb, stelistii au alergat mai mult. Alte faze dubioase: de ce prepelita aales sa suteze in loc sa ii paseze lui Wobay singur cu portarul (si dupa sut, mai si zambea), de ce Dorel s-a oprit sa admire tribunele goale in loc sa faca marcaj la cristocea(parca el a centrat la faza golulu)De ce il schimbi pe Costea devreme cand e singurul care poate face diferenta in atac si bagi o panarama ca Baird si restul modificarilor facute in min 91
Daca tot intentioneaza sa stea si sa priveasca cum echipa asta se zbate in mediocritate mai bine sa-l lase pe Costea sa plece in strainatate ca isi iroseste talentul(mi-e mila de el)
RUSINE OSPATARE
sisu_stelistul
11-11-2007, 05:46 PM
Eu nu cred ca a fost blat, ati avut voi 2 meciuri mai bune, dar acum nu cred ca era obligatoriu sa ne invingeti. Nu uita ce rezultate ati avut mai inainte. La noi Lacatus isi face in schimb treaba si cred ca reuseste cam tot ce se putea face cu acest lot si moral. Sa vedem la iarna ce schimbari vor fi, sper sa aducem jucatori cu adevarat valorosi, nu sa aruncam cu banii dupa toti expiratii.
daca e adevarata chestia cu blatul,inseamna ca niciodata nu vom mai avea un campionat corect,degeaba se bate cu pumnul in piept Mitica
M.I.L.32
12-11-2007, 03:55 PM
Nu cred ca a fost blat. Si cei de la Craiova au mandria lor si cred ca au incercat sa invinga dar nu au reusit.
John_Terry
12-11-2007, 04:29 PM
nici eu nu cred ca a fost blat. de parca cei de la craiova nu si-ar fi dorit sa bata steaua... sa fim seriosi
si eu zic ca normal era sa nu fie blat,dar cu niste personaje ca Becali si Mititelu niciodata nu poti stii.Patronii de la echipele de fotbal au aratat de multe ori ca nu au scrupule,nu e numai cazul celor doi
gianni
13-11-2007, 04:09 PM
Eu zica ca ne-ma cam luat adio de la titlu anul acesta si la cum joaca echipa cred ca locul 7 este unul onorant.
Atunci cand o joace echipa ceva o sa putem spune ca avem sanse sa castigam si noi ceva.
sorin
13-11-2007, 04:31 PM
In jurul orei 14:30, FIFA a hotarāt sa amendeze Universitatea Craiova cu suma de 180.000 de euro, echipei fiindu-i interzis dreptul de a efectua transferuri pāna īn noiembrie 2008. Hotararea forului fotbalistic mondial este definitiva si irevocabila.
Decizia a fost luata dupa memoriile depuse de cei trei fosti jucatori brazilieni ai Craiovei, Marquinhos, Edu Magri si Negri, care īn era Dinel Staicu nu si-au primit salariile mai bine de trei luni. „Cei trei nu aveau unde sa stea īn Craiova si erau tinuti la cantonament din mila oamenilor de acolo, iar de fiecare data cānd solicitau o audienta la Dinel Staicu erau refuzati. Au avut noroc cu familiile lor, ca nu aveau nici bani sa paraseasca Romānia, iar cu ajutorul impresarilor si rudele lor s-au īntors īn Brazilia. Au fost adusi de Dinel Staicu, le-a dat cam 500 de euro de fiecare la īnceput, apoi timp de patru luni acestia au solicitat salariile sau macar o parte din bani, īnsa n-au primit nimic”, a declarat avocatul celor trei brazilieni.
Contactat telefonic, patronul „juvetilor” Adrian Mititelu a declarat ca a primit īn cursul acestei zile decizia FIFA, dar a refuzat sa comenteze: „Intrebati-i pe Pavel Badea si Dinel Staicu!”.
Pavel Badea, actualmente presedinte al CS Universitatea Craiova, sustine ca nu stia nimic de cei trei, mai ales ca dupa trei etape el si-a dat demisia din functia de antrenor. „Cei trei brazilieni au fost adusi de Dinel Staicu la Craiova, īn ianuarie 2005, cānd eu pregateam echipa īn Cipru. Eu i-am adus atunci la echipa pe Rachita, Bordeanu si Dragan. A īnceput returul, am stat trei meciuri, iar dupa īnfrāngerea de la Constanta am plecat definitiv. Nu eram presedinte, ci antrenor, asa ca nu am semnat nimic si nici nu i-am cunoscut prea bine pe brazilieni. E pacat ca Stiinta a primit o asemenea lovitura, dar Dinel Staicu stie mai multe”, a afirmat Badita.
Un fost oficial al clubului din perioada Dinel Staicu a recunoscut ca Edu Magri, Marquinhos si Negri au fost anuntati de patronul de atunci sa plece dupa doua saptamāni, deoarece nu au convins. „Oamenii au cerut si ei 3.000 de dolari de fiecare, pentru a putea pleca īnapoi īn Brazilia, dar Dinel i-a lasat de izbeliste. Erau vai de mama lor prin cantonament si au promis ca vor denunta clubul la FIFA”, a declarat unul dintre apropiatii lui Staicu.
Iata cum fotbalul romanesc sufera din cauza unor oameni incapabili, care achizitioneaza cluburile ca pe niste pachete de tigari.Bine ca a ajuns Dinel la puscarie, sper sa urmeze si altii mai mari.
Bine a zis comentatoru ala aseara ,ca suntem prea sus in clasament pentru fotbalu care il jucam
sisu_stelistul
13-11-2007, 08:55 PM
Mie imi pare rau de Craiova, nu e vina celor de acum, oricum nu inteleg de ce Mititelu nu a platit datoriile, sau poate nu a stiut de ele pana acum.
stefan
13-11-2007, 10:09 PM
Craiova in sus, Craiova in jos, au mai fost echipe care au avut de suferit din cauza patronilor si vor mai fi, la Ploiesti au sacrificat o echipa ca acum Petrolul sa joace pe la Moreni si exemple sunt multe. S-a aplicat regulamentul, foarte bine, pacat ca nu se aplica si pentru Dinamo sau Steaua.
gianni
14-11-2007, 03:15 PM
Vad ca incep sa se vehiculeze nume cu greutate pentru perioada de transferuri. Sau sa fie oare promisiuni desarte, asa cum au fost si altadata?
M.I.L.32
14-11-2007, 03:31 PM
Nu se stie ce va fi poate vor fi si transferuri senzationale...vom vedea. Sincer nu prea cred tot ce scriu ziarele, mai si infloresc stirile pentru a fi puse pe prima pagina.
gianni
14-11-2007, 03:35 PM
Cred ca la Steaua este foarte necesara o infuzie de jucatori noi, de profesionisti. Sa-i vanda pe Dica si Goian si sa cumpere alti jucatori care sa munceasca pe teren. Ne-am saturat de nume, doar de nume! Pe teren mai trebuie si sa depui efort, sa alergi, sa pui suflet!
M.I.L.32
14-11-2007, 03:53 PM
... sa depui efort, sa alergi, sa pui suflet!
Descultii de la Steaua care dupa mariri de salar si prime grase au uitat ce este cel mai important si ce inseamna de fapt cuvantul FOTBAL. La Steaua in momentul de fata sunt doar vedete (presupuse vedete) iar performanta deloc. Sper ca in iarna sa se schimbe ceva.
gianni
14-11-2007, 04:20 PM
Ma crezi ca desi sunt suporter al Stelei inca de mic, in momentul de fata nu-mi pot explica cum de a ajuns sa ma enerveze atat de mult majoritatea jucatorilor?
Degeaba a venit Hagi, degeaba a venit Lacatus, vad ca indiferent de gloria si simbolul acestora, jucatorii n-au miscat nimic, joaca fara nicio tragere de inima, fara nici un imbold! Nu inteleg cum pot fi oare motivati. Daca nici faima acestui club, daca nici traditia, daca nici simbolurile clubului, daca nici legendele, daca nici suporterii, daca nici banii nu-i mai pot motiva, atunci cum ii putem motiva? Steaua traverseaza una dintre cele mai negre perioade! Eu m-am saturat de toata aceasta situatie, deja la urmatorul meci ma gandesc daca o sa fie egal sau o sa fim invinsi! Derby-ul cu Dinamo poate reprezenta piatra de rascruce! Mergem inainte sau ne vom afunda!
John_Terry
14-11-2007, 04:34 PM
la Steaua, la fel ca la DINAMO, se cred prea importanti, ca pana acum au reusit sa intre un Europa, sa castige campionate etc si acum li s-a urcat la cap
gianni
14-11-2007, 05:19 PM
Pentru mine conteaza constanta in evolutia echipei, modul de abordare a jocurilor si rezultatele. Steaua a avut 2 sezoane in care a mers totul foarte bine, culminand cu semifinala Cupei Uefa si calificarea in grupele Ligii Campionilor! Apoi totul s-a naruit: locul II obtinut in extremis si cu aranjamente, jocul echipei scazand calitativ cu fiecare etapa ca totul sa culmineze cu scandalurile din acest sezon si cu (ne)jocul echipei.
Situatie similara si celor de la Dinamo care n-au stiut sa gestioneze titlul obtinut sezonul trecut si care nu sunt mai bine decat noi ( locul 5 nu este un loc care onoreaza blazonul "cainilor").
Asa ca nu trebuie sa ne mai mire lipsa suporterilor de pe stadioane si atitudinea lor.
in evolutia celor doua a contat foarte mult aroganta actionarilor care au crezut ca nimeni altul nu se poate ridica la nivelul lor.Iata ca n-a fost asa si Clujul da peste cap toate calculele
gianni
15-11-2007, 04:28 PM
Pana acum cei din conducerea Clujului si-au respectat promisiunile.Ma intreb ce o sa fie daca isi vor respecta si promisiunile viitoare?
daca vor avea bugetul pentru transferuri pe care-l anunta va fi jale.Nimeni nu se va mai putea bate cu ei
gianni
15-11-2007, 06:28 PM
Vad ca angajamentul si pozitia Clujului determina si cluburile din Bucuresti sa investeasca!
Ce inseamna concurenta!
boggy
15-11-2007, 06:31 PM
pot avea ei si mai mult de 100 de mil ca nu ai ce face cu ei in transferuri la ora actuala .... sunt buni si 20 de mil. pt transferuri ca nu aduci cine stie ce vedete (si oricum nu vor veni) .... daca chiar au bani astia eu zic ca o parte din ei ar trebui investiti in infrastructura
gianni
15-11-2007, 06:39 PM
Creed ca se vor ocupa si de acest aspect! Bine, acum sa nu uitam ca si contra-candidatele la titlu si-au dat de multe ori cu stangul in dreptul !
M.I.L.32
15-11-2007, 10:01 PM
Chiar daca se investeste in jucatori este posibil ca ei sa nu aibe performantele de pana atunci datorita multor aspecte , legate de acomodare , performnantele colegilor, etc. Iar un jucator nu trebuie sa valoreze neaparat 5 milioane ca sa fie un jucator bun. Steaua dupa parerea mea a pierdut un jucator foarte bun (Elton).
gianni
16-11-2007, 02:49 PM
Sunt de acord cu tine! Numai ca Elton nu avea coechipieri capabili sa se adapteze stilului sau combinativ si in viteza.
Vad ca incepe Jiji sa dea drumul la baierele pungii: Sand pentru 7,7 milioane de dolari la Steaua?
John_Terry
16-11-2007, 03:09 PM
Muresan a anuntat ca CFR-ul ar fi capabil sa ofere 12,13,14 milioane pe un jucator, dar, apare intrebarea "cum i-ar plati?", dar asta bineinteles DACA ar veni
Sand pentru 7,7 milioane de dolari la Steaua?
nu prea cred ca e posibil. becali a zis chestii de astea de multi jucatori si nu a reusit nimic. cat despre Zicu la steaua, nu cred ca se va intampla niciodata. chiar daca s-au impacat fratii becali, victor nu cred ca i-ar face un rau lui Dinamo, dupa cum a spus si Borcea
gianni
16-11-2007, 04:03 PM
Da, consider ca sunt mult prea multe vorbe spuse in vant. Cred ca trebuie adusi jucatori tineri si talentati, dornici de afirmare si care sa joace.Gata cu "vedetele"!
schimbarea trebuie facuta din mers,nu mai are nimeni timp sa astepte,iar vedetele joaca daca le bagi un pic in priza
sisu_stelistul
17-11-2007, 01:43 PM
Sper sa reusim sa aducem jucatori buni, se pare ca investitiile de la Cluj ii obliga si pe ceilalti patroni sa bage bani.
Sand mi se pare cam scump, nu cred ca merita 7,7 milioane. Trebuie sa gasim jucatori la 1-2 milioane prin strainatate, care sa vina si sa explodeze la noi, cum l-au luat cei de la Lanus.
Cred ca Adrian Ilie este un manager bun, dar parca MM avea un ochi mai bun la jucatori.
boggy
17-11-2007, 01:56 PM
sunt jucatori buni si in curtea noastra dar ca sa gasesti jucatori ieftini ,dar cu potential iti trebuie o intreaga echipa de scouteri ,lucru care in Romania nu prea vad
sisu_stelistul
17-11-2007, 02:25 PM
La noi se cer sume imense pe jucatorii buni. Parerea mea este ca mai bine investesti in scouteri sau colaborezi cu firme de impresariere din alte tari.
sorin
17-11-2007, 03:20 PM
Parerea mea este ca mai bine investesti in scouteri sau colaborezi cu firme de impresariere din alte tari.
Cel mai bine ar fi sa se dezvolte cluburile de copii si juniori.Avem talente care nu sunt "exploatate" doar din cauza conducatorilor de cluburi care se zgarcesc pentru sume modice de bani care ar trebui alocate acestor centre.
stephen
17-11-2007, 09:27 PM
1.Va referiti la danezul Ebbe Sand ?Daca da,eu personal nu cred ca vine in Romania.Sunt zvonuri marca "Sport.Ro" .Tot de la ei am mai aflat ca venea Karambeu la Poli acum vreo 3 ani sau mai stiu-eu-cine.
2.Piata transferurilor in Romania e o mare teapa...Multi jucatori,negociati pe foarte mult bani,cu foarte multe scandaluri fac meciuri foarte proaste.Ma pot gandi acum la Herea , Gigel Bucur(care parca mai misca cate ceva...) ,Zicu sau Plesan.Cert e ca majoritatea conducatorilor din fotbal sunt o adunatura de prosti,si aia care vand si aia care cumpara.Bineinteles ca nu ajungem nicaieri daca nu se investeste putin in scouting prin centrele de copii si juniori.Stiu ca pare exagerata comparatia dar ar trebui sa invatam de la olandezi.
In fine,ideea cu jucatorii straini nu e ca ar fi neaparat mai valorosi decat ai nostrii,ci e vorba de mentalitate,de cum au fost crescuti fotbalisti.Pai una are in bibilica Pulhac atunci cand alearga si alta are Tony(de la CFR)...nu cred ca ducem lipsa de talente ci de metode de exploatare.
1.Va referiti la danezul Ebbe Sand ? Nu, e vorba de un argentian parca, si se pare ca el ar fi de acord sa vina la Steaua . Problema e ca e dorit si de Schalke :)
sorin
18-11-2007, 04:02 PM
Piata transferurilor in Romania e o mare teapa...Multi jucatori,negociati pe foarte mult bani,cu foarte multe scandaluri fac meciuri foarte proaste.Ma pot gandi acum la Herea , Gigel Bucur,Zicu sau Plesan.
Aici sunt partial de acord cu tine.Ar mai putea fi usor adaugat pe lista Griffiths, de care nu am mai auzit nimic de cateva luni bune si care a venit la Rapid in postura de mare salvator si de cel mai scump jucator al Ligii I.
Insa, Plesan a avut mare ghinion ca s-a accidentat, avea sprijinul lui Hagi si existau destule premise ca el sa devina un jucator de baza al Stelei.Sper ca nu te referi la transferul lui de la Craiova la Dinamo ci la ala mentionat mai sus:D.
stephen
18-11-2007, 09:07 PM
Ma refeream la traseul Craiova-Dinamo-Poli...cu exceptia a prea putine meciuri,nu a facut nimic.
Probabil vom fii noua Ucraina sau Rusia in domeniul transferuri, adica bani multi si contracte mari pentru stranieri. Totusi eu zic ca echipele romanesti ar trebuii sa isi aruncea privirea catre fostul bloc sovietic de ex in Georgia sau de ce nu tarile baltice sunt jucatori buni cu preturi accesibile si cred ca ar fii o solutie valabila de ex gruzinii au sau cel putin acum 2 ani aveau mai multi jucatori la echipe importante din Europa decat noi.
Ucraina si Rusia au bagat multi bani dar rezultate... mai bune ca noi e adevarat,dar tot mici in comparatie cu investitiile facute
gianni
19-11-2007, 04:58 PM
Trebuie investit in tineri! Eu n-as mai achizitiona jucatori trecuti de 27 de ani! Trebuie gandit totul in perspectiva!
yahoo
25-11-2007, 04:12 PM
Ai de capu meu cat noroc sa aiba echipele astea de Liga a 2-a o.O
gianni
27-11-2007, 12:48 PM
Steaua-Dinamo: 1-0.
Gloria a facut un meci foarte bun, dar ajutorul dat Cfr-ului a fost mai presus de voia jucatorilor bistriteni.
ManIaKu
30-11-2007, 11:57 AM
Se zice ca omu` din greseli invata, nu ? Arbitrii cum sa invete ceva daca dupa greseli sunt trimisi in liga a II-a sau a III-a ? Si in alte campionate se greseste dar nu se mai plange nimeni... Arbitrii nu fura, gresesc si nu o fac in dauna unei singure echipe. Nu cred ca exista echipa in Romania care sa nu fi fost ajutata de greseala unui arbitru macar o data...
trebuie sa plateasca cumva iar romanul numai cand i-l arzi la buzunar simte,probabil de aceea sunt trimisi la ligile inferioare
boggy
30-11-2007, 03:43 PM
iar au inceput suspiciunile (http://www.gsp.ro/Steaua/Un-munte-de-bani-negri.html?a=3147/146262) ... si de data asta nu prea imi vine sa cred ca se dau atati bani
ManIaKu
01-12-2007, 03:31 PM
trebuie sa plateasca cumva iar romanul numai cand i-l arzi la buzunar simte,probabil de aceea sunt trimisi la ligile inferioare
De acord cu tine... Dar, cum la noi mai toti arbitrii gresesc, cand o sa avem si noi un arbitru cu experienta?? Greseala oricum e facuta, lasa-l domne` macar sa arate ca a invatat ceva din asta.. In felul asta o sa avem noi arbitrii buni cand mi-oi vedea eu ceafa...
gianni
03-12-2007, 01:33 PM
Incet-incet se cern "valorile"! Steaua, in cadere libera, Urziceniul si Vasluiul isi arata adevarat valoare, Poli Timisoara joaca asa cum poate!
champion
16-12-2007, 10:28 PM
Poli Timisoara - CFR Cluj 1-0
Gol: Aliuta si ce gol ... 2 dribling-uri si un sut de la 20 de metri, imparabil :)
yahoo
16-12-2007, 11:11 PM
Mai bine nu se putea! :)
dragos_015
17-12-2007, 12:19 AM
FR CLUJ A MAI TRANSFERAT UN ARGENTINIAN
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ca CFR Cluj l-a transferat pe jucatorul argentinian Diego Ruiz. "Este un jucător pe care l-am urmărit. Are 1.90, un joc de cap foarte bun, este puternic şi īnalt ca Fabbiani. Poate puţin mai abil decāt Fabbiani. Acum joacă īn Chile, a īnscris 14 goluri. Urmeaza sa fie prezentat pe 7 ianuarie şi vine liber e contract", a declarat Muresan, duminica seara, la Sport.ro.
Sursa: www.prosport.ro
Cati non europeni au in loc cei de la CFR? Eu stiu ca au voie sa joace doar cu 3 simultan intr-un meci in liga 1.
champion
17-12-2007, 12:24 AM
Parca 5 erau, dar e indiferent. Cfr-ul este un fel de Arsenal a Romaniei.
M.I.L.32
17-12-2007, 09:57 AM
Poli Timisoara - CFR Cluj 1-0
Gol: Aliuta si ce gol ... 2 dribling-uri si un sut de la 20 de metri, imparabil :)
A fost un meci frumos. In momentul de fata Rapid este principala contracandidata la titlu, iar CFR-ul parca da semne de slabiciuni.Vom cedea ce va fi in contiunuare.
PS: Nu stiti pe ce data incepe returul?
habbib
17-12-2007, 10:58 AM
Cati non europeni au in loc cei de la CFR? Eu stiu ca au voie sa joace doar cu 3 simultan intr-un meci in liga 1.
Oricum Fabbiani din cate am inteles are si cetatenie italiana, deci nici acum nu sunt prea multi, Culio si Souza parca, zic in prima echipa.
sisu_stelistul
17-12-2007, 11:25 AM
Parca au zis ca mai lasa un sezon cu 5, si apoi o sa trecem si noi la 3 non-europeni, sau care nu sunt din uniune.
gianni
17-12-2007, 11:43 AM
Lupta pentru titlu s-a relansat. Rapidul este acum in pole-position, urmata de Steaua! Oricum o sa fie o mare lupta pentru locurile 1-2!
CFR s-a relaxat chiar cand trebuia sa fie mai concentrat.Aici au avut un cuvant greu si ceva bani de la rivale promisi timisorenilor.Sigur!!!
Time2Chill
19-12-2007, 11:33 PM
nu cred ca cfr-ul s-a relaxat ci doar atat a putut, era foarte greu sa bata la timisoara, care sub uhrin a devenit o echipa buna. Oricum acum avand in vedere ca rapidul e doar la 5 puncte de CFR, iar clujul are deplasari grele in retur chiar cred ca CFR-ul nu va lua campionatul
nu se stie,drumul e lung iar Rapidul si urmaritoarele se vor mai impiedica si ele
Saint
21-12-2007, 11:54 AM
Nu ia CFR campionatul. Sunt aproape convins, stiind ca Gigi Becali, si alti "mari" conducatori de cluburi, o sa umble cu bani pe la arbitrii. Cele doua locuri, care aduc milioane de euro, sunt foarte importante. Mi-e greu sa cred ca o sa fie curat returul.
sisu_stelistul
21-12-2007, 11:56 AM
Si vrei sa spui ca CFR este un exemplu de corectitudine, in cate meciuri au fost suspinciuni asupra arbitrajelor ca au tras cu ei? Mai multe ca in meciurile echipelor din bucuresti. Oricum CFr are un avans destul de mare, cred ca Steaua poate spera doar la locul 2 dar pentru asta trebuie sa aibe o campanie buna transferuri in pauza de iarna.
Saint
21-12-2007, 12:58 PM
Nici nu ma gandesc ca turul ar fi fost curat :p
habbib
21-12-2007, 05:29 PM
Steaua iar nu o sa faca mare lucru cu transferurile, numai vorbe, bla bla, cand la Steaua are sa fie adus un jucator cu adevarat valoros, eu imi dau jos palaria...La cate speculatii si transferuri "bomba" au fost pana acuma, se puteau face deja 3 echipe a cate 11.
Cfr este favorita pentru ca este cea mai serioasa echipa, nu spun corecta sau altceva pentru ca nu stiu, nu ma intereseaza, dar ei ce spun aia fac. Investesc, cumpara jucatori de valoare, jucatori muncitori si cu mentalitate. Sincer, o sa fiu dezamagit daca nu castiga campionatul, dezamagit intr-un procent foarte mic, normal, pentru ca nu prea ma mai intereseaza fotbalul si ceea ce este in jurul lui.
De Dinamo nu mai spun nimic, pentru mine intotdeauna a fost o echipa ratata, vorbesc aici de performantele in Europa si tentativele de acces in Liga Campionilor, la fel si din punct de vedere al conducerii...
Saint
24-12-2007, 10:03 AM
Habbib, de ce nu ne-ai zis ca ai semnat cu Steaua? :p
Totusi, eu nu cred in transfer, pana nu il vad pe ala jucand in tricoul stelei.
habbib
24-12-2007, 10:29 PM
E un veric de-al meu :p Mi s-a facut mila de Steaua ca na, sarbatori, Craciun,alea alea, m-am gandit sa fac o fapta buna :D
sorin007
30-12-2007, 05:20 PM
Cred ca si Urziceniul o sa ne ofere ceva surprize sezonul acesta, alaturi de CFR Cluj. De ce nu am introdus si Poli Timisoara? Pentru ca de vreo cativa ani, de cand Iancu a preluat Timisoara de acolo se asteapta cele mai bune rezultate in lupta cu "bucurestenii", dar pana acum n-au fost decat sperante.
Eu cred ca mai sunt echipe care pot face surprize . Gloria Buzau si Gloria Bistrita au facut niste transferuri bune si pot termina mai sus decat se asteapta...
mijto
sorin
02-01-2008, 12:00 PM
http://prosport.ro/articole/iancu-isi-explica-plecarea/71851 :huh:
Nu inteleg atitutidinea lui Marian Iancu. Nu vad de ce toti oamenii politici din Timisoara ar trebui sa sustina Politehnica, poate unii au alte reguli de conduita sau anumite principii care nu le permit asocierea imaginii institutiei in care lucreaza cu un club de fotbal. Daca e adevarat ca Ostaficiuc a adus jigniri echipei, acesta trebuie dat in judecata, dar pana la retragerea din fotbal e o cale mult mai lunga.
Intelegeam plecarea lui Iancu daca Poli era un club care se zbatea la retrogradare, fara bani, cu foarte multe datorii. Insa la Timisoara exista sponsori, exista bani, exista o echipa destul de buna si nu vad unde e problema.Cred ca e doar un santaj, din pacate, destul de ieftin.
Mda..e o chestia buna daca chiar se retrage balena pt ca odata cu timpul nu prea mai vine lumea la stadion acum vom putea vedea cum 40 000 de oameni isi aplauda echipa cand pierde la scor.
xdevil
03-01-2008, 12:19 PM
http://prosport.ro/articole/iancu-isi-explica-plecarea/71851 :huh:
Nu inteleg atitutidinea lui Marian Iancu. Nu vad de ce toti oamenii politici din Timisoara ar trebui sa sustina Politehnica, poate unii au alte reguli de conduita sau anumite principii care nu le permit asocierea imaginii institutiei in care lucreaza cu un club de fotbal. Daca e adevarat ca Ostaficiuc a adus jigniri echipei, acesta trebuie dat in judecata, dar pana la retragerea din fotbal e o cale mult mai lunga.
Intelegeam plecarea lui Iancu daca Poli era un club care se zbatea la retrogradare, fara bani, cu foarte multe datorii. Insa la Timisoara exista sponsori, exista bani, exista o echipa destul de buna si nu vad unde e problema.Cred ca e doar un santaj, din pacate, destul de ieftin.
Cred ca nu stii ce vorbesti, Iancu e singurul care tine echipa aia, a cheltuit in jur de 30 milioane de euro in 3 ani de cand este acolo. De unde sponsori. Vorbesti ca l-ai intelege daca Poli nu ar avea bani. Poli are bani, dar are banii lui si omul s-a saturat sa bage zeci de milioane in ea si edilii Timisoarei sa isi bata joc de el. Intr-un campionat ca al Romaniei, care nu e foarte dezvoltat, Consiliile Locale si Judetene si Primariile, ar trebui sa se implice mai mult. Nu mai vorbesc ca in tarile din occident Guvernul sprijina foarte mult sportul.
Vorbesti prostii. Nu faci diferenta intre patron si sponsori. Sponsorii sunt aia de dau bani ca sa-si faca reclama, vezi pe tricouri sponsorii, vezi pe http://www.politimisoara.com/ro.html la sectiunea sponsori. Sponsori au toate echipele din lumea asta, unii platesc mai mult, altii mai putin.
Care banii lui, ca BKP nu e numai a lui, el e actionar alaturi de frate si de Gabriel Bivolaru si fii tu sigur ca nu pierde prea mult din fotbal. Omul e un hater, daca s-ar putea sa traga toti arbitrii cu el ar fi perfect, dar cand il fura macane ca retardul.
Ah, ca ai zis ca in tarile din occident guvernul sprijina sportul. Probabil, alte sporturi, dar nu fotbalul. Daca e sa luam doar campionatul englez, prima divizie, nu gasesti niciun club care sa fie sponsorizat de Autoritatile locale or shit. Majoritatea ori au unici actionari straini, ori sunt scoase la bursa. So, nu mai vorbi :p
xdevil
03-01-2008, 01:04 PM
So nu prea te duce capul. A sprijini nu e tot aia cu a sponsoriza. Cat despre Poli Timisoara, sponsorul principal e BkP, adica tot banii lui Iancu. Daca tu crezi ca ceilalti sponsori dau mai mult de 700-800 mii anual esti naiv sau prost.
Bun, o luam de la capat, vad ca ai inteles tot. Pe site-ul oficial al Poli Timisoara gasim o sectiune numita asa "sponsori". Deci SPONSORI nu SPRIJIN. Tii pasul cu mine?
Pe sectiunea aia intalnim urmatorii sponsori: Primaria Timisoara, Consiliul Juderean Timis. Ca sa vezi, nu se implica autoritatile locale, ce chestie. Mai gasim mai departe, Coca-Cola, UPC s.a.m.d. Toti sponsorii astia dau BANI, de aia le zice lumea sponsori, ca platesc, isi pun logo-ul pe tricou contra cost. La actiunea asta ii zice SPONSORIZARE, nu sprijin.
Asa, mai departe. BkP, aka Balkan Petroleum, societate condusa de fratii iancu si grupul de firme detinut de Gabriel Bivolaru. Deci nu e singur, deci nu-s banii lui, sunt banii firmei, firma condusa nu numai de el ci si de altii, deci nu face ce vrea cu banii.
Buuuuuun, continuam. Citez dintrun post de-al tau "de unde sponsori, sunt banii lui Iancu", iar acum zici "sponsorul principal e BkP". Hotaraste-te, ori are ori n-are sponsori. Ori sunt banii lu Iancu adusi de acasa, ori sunt banii proveniti de la BkP, ca induci lumea in eroare.
In incheiere, am impresia ca tu confunzi sprijinul (moral, fizic, la batranete etc) cu sponsorizarea. Pentru ca sunt baiat de treaba am sa te ajut cu niste definitii din DEX
Incepem cu sponsor:
SPÓNSOR ~i m. Persoană, organizaţie, firmă etc. care susţine financiar o acţiune, īn scop publicitar
Exact ce ziceam, isi face publicitate contra-cost.
Continuam cu sprijin:
SPRĶJIN, sprijine, s.n. 1. Ceea ce serveşte să susţină, să sprijine (1), să prindă ceva (ca să nu cadă). 2. Fig. Ajutor, asistenţă, ocrotire. ♦ (Concr.) Susţinător, ocrotitor, sprijinitor.
M-am facut inteles? :)
Cu toata stima si consideratia,
Kelly.
gianni
03-01-2008, 04:22 PM
In pronuntare!
Omul vrea putin ajutor, macar ca raspuns la eforturile facute pentru revigorarea echipei de pe malurile Begai. Iancu s-a lupta pentru culorile Timisoarei, iar banii lui sau ai firmei patronate de el, au fost dirijati catre formarea unei echipe competitive. Consider ca trebuie sa existe si sprijin din partea autoritatilor locale. Nu ne putem cimpara cu alte campionate, nu avem puterea financiara a lui Berlusconi, Abramovici sau mai stiu eu ce mare magnat. Pana ajungem acolo, mai avem multa "mamaliga" de mancat1
danny_75
23-01-2008, 07:17 PM
Fortza Gloria!!!!
Legat de ce se discuta pe aici mai la inceputul anului. Mi se pare cam absurd ce se intampla la noi cu echipele de fotbal. Pai eu sunt un investitor privat sau un patron al unui club, dar ma plang toata ziua ca autoritatile locale nu ajuta clubul. Pai stai nenica, statul nu are nicio obligatie sa mai ajute o echipa privata. Ok, poate se pun bete in roate cand vine vorba de stadioane si de bazele sportive, dar daca ai probleme, incearca sa le rezolvi. Cum pot echipele din afara sa-si faca stadioane? Acolo se investeste cu adevarat, nu se plang ca au bagat maruntis la echipa si apoi se joaca de-a retragerea.
gianni
25-01-2008, 01:03 PM
La noi nu exista investitori adevarati! Toti sunt niste parveniti, fara caracter!
Cu 2 zile inainte sa inceapa returul revin si eu sa vad ce mai zice lumea pe aici. Cum am spus ultima data cand am mai postat pe aici cfr-ul nu va pupa titlu anul asta, s-a vazut in amicale acelasi lucru ce s-a vazut si in cupa Uefa,echipe straine fie ele si din lumea a 3a a fotbalului au aratat adevarata valoare acestei echipa umflate de presa si facuta mare de arbitri. steaua a aratat ca s-a intarit mult si cred ca e favorita la titlu in timp ce rapid nu a aratat mare lucru dar sper sa termine in fata cfr-ului.
La noi nu exista investitori adevarati! Toti sunt niste parveniti, fara caracter!
fara exceptie investitorii din fotbal din Romania se plang de acelasi lucru:ce greu e sa tii o echipa de fotbal,dar nu spun ce necunoscuti erau inainte de a se folosi de numele unui club.Cati au auzit de Becali,Borcea,Iancu inainte de a deveni cunoscuti prin Steaua,Dinamo si Timisoara si am dat doar 3 exemple dar ele pot continua
eLiTe
22-02-2008, 01:11 PM
Normal toate favoritele ar trebui sa castige, sa vedem daca iese vreo surpriza.:eek:
arsenewenger
22-02-2008, 06:29 PM
Scorurile etapei dupa cum cred io :
Farul-Buzau 1-0 , Dinamo-Ceahlaul 2-1,Vaslui-Dacia 3-1,CFR-U. Craiova 2-0 ,Rapid-U. Cluj 2-1,Unirea-Otelul 3-1 UTA-Gloria 1-1,Pandurii-Poli 2-1 , Iasi-Steaua 0-1 .Voi ce scoruri ramase dati ?
eLiTe
22-02-2008, 09:34 PM
Mare greseala ai facut ca ai luat la dinamo ca dau ceahlaul si la Rapid ca dau clujenii. Mai degraba Iasiu` sa marcheze pt ca sunt acasa decat oaspetii ... in fine
cosmin targoviste
23-02-2008, 07:19 AM
Uite ca a dat Ceahlaul.
Cum vi s-a parut jocul lui Dinamo?Mie mi-a placut.
Saint
23-02-2008, 09:00 AM
Mie mi s-au parut praf :p
eLiTe
23-02-2008, 12:55 PM
In prima repriza nu stiau unde e mingea.:rolleyes: Totusi sunt altele mai slab cotate ca ea gen Faru`, U Cluj ...^_^
cosmin targoviste
23-02-2008, 01:08 PM
Mama da' ce obiectivi sunteti...da si daca ia bataie stoaia sau rrapid va dau cu tifla :p
Daca vezi ca noi te respectam si nu stalcim numele lui Dinamo, de ce trebuie sa fii tu altfel? Nu incerca sa ma superi, te rog. Daca eu zic Dinamo si Steaua, vreau ca si tu sa zici Rapid si Steaua. Un minim respect sa ai macar.
sorin
23-02-2008, 02:31 PM
Uite ca a dat Ceahlaul.
Cum vi s-a parut jocul lui Dinamo?Mie mi-a placut.
Dinamo a avut un joc fluctuant aseara. Ambele starturi de repriza au fost bune dar apoi echipa nu a jucat cine stie ce. Ceahlaul nu a jucat nimic tot meciul si faptul ca Dinamo a reusit sa dea doar 2 goluri si sa termine cu emotii meciul spune multe. Daca vor sa reintre in lupta pentru titlu mai au mult de munca.
Daca ceri parerile cerolalti, respecta-le indiferent ca tu le impartasesti sau nu.
champion
23-02-2008, 08:34 PM
Rapid - U Cluj 1-2.
I-au batut cu un om in minus. Cei mai buni jucatori, dupa parerea mea, au fost Pancone, Goga si portarul clujean, care a jucat destul de bine.
cosmin targoviste
23-02-2008, 08:40 PM
Daca vezi ca noi te respectam si nu stalcim numele lui Dinamo, de ce trebuie sa fii tu altfel? Nu incerca sa ma superi, te rog. Daca eu zic Dinamo si Steaua, vreau ca si tu sa zici Rapid si Steaua. Un minim respect sa ai macar.
Nu merita respect!Oentru faza cu Catalin Hildan are usa la tavan,nu merita nici m....stii tu ce.
Marea echipa rapid bucuresti a fost invinsa astazi de ocupanta ultimului loc din Liga 1,u cluj.Clujenii au jucat 30 de minute in inferioritate numerica,insa au reusit sa inscrie un gol in poarta celebrei,valoroasei si fantasticei echipe a rapidului.Nu mai vorbim de suporterii minunati,care din minutul 80 au inceput sa plece.
MULTUMIM FRATILOR NOSTRI CLUJENI!
Devii jenant. Daca niste mucosi au strigat ceva impotriva marelui capitan inseamna ca toata suflarea rapidista e la fel? Gandeste mai mult de 2 secunde inainte sa spui o prostie
cosmin targoviste
23-02-2008, 08:57 PM
Care "niste" mucosi? Astia (http://youtube.com/watch?v=Hd-eDkzyI5E) sunt "niste" mucosi?Sunt 2000 de "oameni" care striga.Si nu e prima data.Si stelistii au strigat,si acum doi ani s-a strigat pe Stefan cel Kare.
Asa suporterule, si 2000 oameni sunt toti suporterii Rapidului? Pentru aia 2000 dobitoci tre sa nu-ti vezi tu de treaba ta? De ce nu iti sustii echipa in loc sa arunci cu cacat in rivala? Asta e mentalitate tipica romaneasca, prosteasca etc.
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:06 PM
SI daca erau 10000 nu tot acelasi lucru il strigau?Eu nu o sa mai scriu niciodata numele echipei tale favorite cu R mare,pentru ca respectul si dragostea mea pentru Hildan nu ma lasa sa fac asta.
Esti penibil, no offence.
Sunt un pic offtopic dar... cosmin, cati ani ai?
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:11 PM
Nu conteaza.Aceasta este o discutie INCHISA pentru mine.
liquid
23-02-2008, 09:16 PM
Eu nu o sa mai scriu niciodata numele echipei tale favorite cu R mare,pentru ca respectul si dragostea mea pentru Hildan nu ma lasa sa fac asta.
Nu era vorba sa scrii cu litera mare, nu te-a rugat nimeni asta. Doar trebuia sa scrii corect nu "Stoia, rrapid" sau alte tampenii. (prin asta iti dovedesti varsta, care probabil nu trece de 13 ani).
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:18 PM
Si daca trece,ma faci moderator?hai ma ca e penibila treaba deja.Asa o sa scriu si de acum inainte indiferent de riscurile pe care mi le asum.
Nu mai bine nu mai scrii tu deloc despre alte echipe in afara de Dinamo? Nu de alta, dar sunt pe forum p-aici si suporteri carora le sare tandara mai repede si sa n-ai probleme.
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:23 PM
Si ce fel de probleme sa am?O fi asta ultimul forum...
Daca vrei sa intri intro cearta cu unul din ei e treaba ta, eu iti dadeam un sfat. Un pic de respect cred ca meritam toti de pe forum, atata timp cat eu sau altcineva scriem Dinamo si nu Javrele cred ca poti face un efort sa scrii si tu Rapid si Steaua.
liquid
23-02-2008, 09:27 PM
Citeste si tu cateva topicuri de pe aici si vezi lume care intradevar stie ce vorbeste. Si pun pariu ca sunt care pot sa iti demosntreze la fel de bine ca nici despre marea ta iubire Dinamo nu prea stii mare lucru, deci nu vad de ce te legi de capra vecinului.
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:30 PM
Bai da voi sunteti cititori de ganduri,sau sunteti zei si eu nu stiu?De unde stii tu ca nu stiu eu nimic sau ca stiu putine despre Dinamo?Vad ca desi esti moderator dai un exemplu foarte bun de cum sa fii off-topic.Eu am zis mai sus ca discutia e inchisa pentru mine.
Mai dai un raspuns la postul meu si pe urma incheiem cu discutia asta. La cate meciuri d-ale lui Dinamo ai fost tu si cand ai aflat tu de Haldan, si cum de l-ai iubit? Vreau niste raspunsuri sincere.
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:41 PM
in orice caz,despre Hildan stiu mult mai multe despre tine.Cred ca cea mai clara dovada este ca se scrie cu i nu cu a deci e Hildan,nu Haldan.Am fost pe stadion de cateva oori,nu de multe ori,dar am fost.Si nu pentru ca nu vreau,ci pentru ca nu pot.Sunt minor si nu am posibilitatea sa merg meci de meci la stadion,asa cum o au altii care nici macar nu au bunul simt sa se duca(nu neaparat fani ai lui Dinamo).Familia mea nu are o situatie financiara foarte buna,dar fac eforturi sa ajung din cand in cand pe la Bucuresti.L-am iubit pe Hildan pentru daruirea de care dadea dovada pe teren,pentru vorba lui celebra"Hai sa le aratam la astia cine e Dinamo",pentru faptul ca a jucat pentru Dinamo,pana in ultima clipa a vietii lui,pentru faptul ca niciodata nu a facut vreun lucru care sa il faca sa scada in ochii suporterilor,pentru faptul ca a fost un model si un erou.De aia il iubesc pe Hildan.
Ma indoiesc ca ai vazut prea multe meciuri in care a jucat Haldan. Aveai 7 ani ffs, sa fim seriosi nici nu stiai sa pronunti Dinamo probabil deci nu te mai avanta in discutii despre fotbal cu oameni care iti pot da lectii nu numai la Dinamo ci la fotbal in general. Limiteaza-te la cat stii si nu incerca sa provoci.
cosmin targoviste
23-02-2008, 09:55 PM
Ai ghicit-o pe asta cu la7 ani nu stia sa pronunt Dinamo?Sau tu cand erai mic nu stiai nici la 7 ani sa vorbesti cum trebuie?Gata ma,va rog sa terminam cu discutia asta. O sascriu cat o sa pot Rapid si Steaua ,desi o sa imi calc pe inima,dar va rog sa nu mai continuam discutia asta pentru ca nu isi are rostul.Ne certam ca fraierii.
stephen
23-02-2008, 10:26 PM
Atunci hai sa nu ne certam atunci.Poarta o discutie civilizata,sunt sigur ca poti asta.
1.Romaneste vorbind,este Catalin Hāldan nu Hildan . ī-ul ala a devenit -ā dupa Revolutie.Ce spui tu este ca si cum as scrie eu Tīrgoviste si nu Tārgoviste . -ī-ul se mai foloseste la inceput si la sfarsitul cuvintelor a īncepe , a hotarī .
2.Acum serios,si nu o lua in nume de rau...este jalnic si penibil ce faci tu cu poreclele.Sunt chiar de 2 lei... Daca esti asa mare suporter,incurajeaza-ti echipa si da-i naibii pe ceilalti. Pana atunci nu esti decat un ultras-in sensul rau al cuvantului.Esti exact ca aia 2000 de suporteri rapidisti .Gandeste-te.
3.Revenind la Haldan.Eu care am avut perioade si perioade ca sustinator dinamovist tin minte intr-un singur meci pe Haldan,cand a inscris un gol in poarta Craiovei,intr-o finala de Cupa.Si sunt sigur ca sunt mai in varsta ca tine,chiar vreau sa stiu ce stii tu despre Haldan,in afara de 3-4 filmulete pe youtube si niscaiva reportaje cretine pe sport.ro .Exagerezi cu dragostea si respectul .Si pe Dumitrache il iubesti ? Si pe el l-ai prins jucand ? Da' pe Misa Klein? Fiind un mare suporter dinamovist,sper ca stii despre cine vorbesc...
Esti inrait.Intr-un timp eram si eu ca tine...dar las-o mai moale si relaxeaza-te.Chiar nu cred ca Dinamo(sau oricare echipa romaneasca la momentul actual) merita atata chin din partea ta.
cosminel - in curand vei dezvolta o mentalitate de scuip seminte si ma injur cu adversarii, ba chiar daca e scaunu subred il invatz cum sa zboare...si mai prind si 2,3 faze din meci ca uitasem de ce m-am dus la el..grow the fuck up..
Ma uit la englezii aia care stau aproape ca la teatru si-si sprijina echipa..e nevoie de acelasi tratament si pentru noi ca sa renuntzam la genu asta de gandire?
Daca ne ironizezi si te dai mare caine in spatele monitorului asta nu inseamna ca esti intr-adevar..ia demonstreza-ne altfel..pupici..
cosmin targoviste
24-02-2008, 09:26 AM
Atunci hai sa nu ne certam atunci.Poarta o discutie civilizata,sunt sigur ca poti asta.
1.Romaneste vorbind,este Catalin Hāldan nu Hildan . ī-ul ala a devenit -ā dupa Revolutie.Ce spui tu este ca si cum as scrie eu Tīrgoviste si nu Tārgoviste . -ī-ul se mai foloseste la inceput si la sfarsitul cuvintelor a īncepe , a hotarī .
2.Acum serios,si nu o lua in nume de rau...este jalnic si penibil ce faci tu cu poreclele.Sunt chiar de 2 lei... Daca esti asa mare suporter,incurajeaza-ti echipa si da-i naibii pe ceilalti. Pana atunci nu esti decat un ultras-in sensul rau al cuvantului.Esti exact ca aia 2000 de suporteri rapidisti .Gandeste-te.
3.Revenind la Haldan.Eu care am avut perioade si perioade ca sustinator dinamovist tin minte intr-un singur meci pe Haldan,cand a inscris un gol in poarta Craiovei,intr-o finala de Cupa.Si sunt sigur ca sunt mai in varsta ca tine,chiar vreau sa stiu ce stii tu despre Haldan,in afara de 3-4 filmulete pe youtube si niscaiva reportaje cretine pe sport.ro .Exagerezi cu dragostea si respectul .Si pe Dumitrache il iubesti ? Si pe el l-ai prins jucand ? Da' pe Misa Klein? Fiind un mare suporter dinamovist,sper ca stii despre cine vorbesc...
Esti inrait.Intr-un timp eram si eu ca tine...dar las-o mai moale si relaxeaza-te.Chiar nu cred ca Dinamo(sau oricare echipa romaneasca la momentul actual) merita atata chin din partea ta.
1-Numele propri au ramas asa dupa revolutie.Cauta in orice carte de istorie a clubului Dinamo sa vezi ca e Hildan nu Haldan.
2-Citeste putin mai sus daca vrei ca am scris ca pe acest forum nu o sa mai scriu rrapid si stoaia pana cand nu o sa incetati cu discutia asta,dar vad ca nu o faceti.
3-Nu e neaparata nevoie sa iubesti niste oameni decat daca i-ai prins in viata sau daca i-ai vazut jucand.Stiu si de Lica,Radu si Nelu Nunweiller,de Ionel Augustin,Mihai Dragnea,Multescu,Camataru,Georgescu(care a fost si gheata de aur a Europei la un moment dat.).Daca vrei iti povestesc tot ce stiu despre fiecare dintre ei.Daca iubesti cu adevarat un lucru trebuie ca mai intai sa ii cunosti istoria.
wikipedia nu te face sa stii tot :\
cosmin targoviste
24-02-2008, 01:18 PM
ADevaru' e ca cu voi nu ai cum sa o scoti la capat.De unde stii tu ca m-am uitat pe wikipedia???De unde stii ca eu nu stiu despre Dinamo?Ma cunosti?Ai avut de a face cu mine?Daca nu,mai bine abtine-te.Eu din acest moment nu va mai raspund.
shinoda
24-02-2008, 01:34 PM
ADevaru' e ca cu voi nu ai cum sa o scoti la capat.De unde stii tu ca m-am uitat pe wikipedia???De unde stii ca eu nu stiu despre Dinamo?Ma cunosti?Ai avut de a face cu mine?Daca nu,mai bine abtine-te.Eu din acest moment nu va mai raspund.
ia pwla
cosmin targoviste
24-02-2008, 01:38 PM
ce frumos te-a educat mamitica ta.probabil ca adminii si moderatorii nu vor face nimic nici acum
liquid
24-02-2008, 01:53 PM
Cine te-a pacalit?
sisu_stelistul
24-02-2008, 02:07 PM
Vad ca v-ati incins aici :p....Dinamo a avut un joc nu foarte bun, si nu cred ca poate emite pretentii la un loc de liga campionilor...
CFR a jucat mai bine aseara dupa ce a fost eliminat un jucator al craiovenilor...
N-am vazut meciul rapidului, dar cred ca rezultatul spune tot...
Sunt curios ce va face Steaua astazi, dupa rezultatele din meciurile amicale am sperante la un joc bun din partea ei, dar sa vedem ce va fi...
Jokes
24-02-2008, 02:42 PM
Aici (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=1020) este topicul Dinamo.Chiar nu ma intereseaza istoria lor. :p
Revenind la subiet.Sunt chiar curios ce-o sa faca noua armata a Stelei si cum va evolua Radoi,daca va juca. . .
Cat despre Rapid. . .este foarte clar ca vom pierde campionatul.Pana se vor adapta "pietrele" nou venite,deja cred ca pierdem si locul 2,din pacate.
cosmin targoviste
24-02-2008, 03:28 PM
pentru mine e clar ca CFR e campioana.
eLiTe
24-02-2008, 03:32 PM
pentru mine e clar ca CFR e campioana.
De acord cu tine, au un avantaj prea mare. In etapa asta, Rapidul este rusinea rundei. :(
cosmin targoviste
24-02-2008, 03:48 PM
Chiar si in eventualitatea in care Steaua ar castiga azi si meciul cu CFR din etapa viitoare,cred ca ar fii multe 6 puncte intre ele.Ce,Steaua nu o sa mai dea rateuri?Cred ca lupta mare va fi pentru locurile 2,3 si chiar 4,care asigura prezenta in UEFA.De asemenea,Cupa Romaniei va fi foarte disputata,probabil de Rapid,Dinamo si CFR.Eu o vad pe Dinamo favorita,pentru ca e clar ca asta e singurul obiectiv mai accesibil pe care il mai are Dinamo.Valoric,e posibil ca Rapid sa fie peste Dinamo,de CFR nu mai vorbesc,dar cred ca ele se vor contentra mai mult pe lupta din campionat.
xdevil
24-02-2008, 05:56 PM
valoric amandoua au lotul mai slab decat dinamo. problema e ca au antrenori. nu e rednic marele antrenor din lume, dar se pricepe sa faca echipe competitive cu jucatori nu foarte buni, fiind astfel capabil de surprize.
boggy
24-02-2008, 10:26 PM
Poli Iasi - Steaua :2-1 ... E vreo supriza :huh: ?? ... si nu o spun din orgoliul de iesean . Steaua a jucat la nivelul ei din campionatul acesta si cu toate ca a adus 4 atacanti noi ,nici astia nu stiu sa bage minge-n poarta .
eLiTe
24-02-2008, 10:37 PM
Nici pt mine nu e o surpriza prea mare. La pronosticuri am luat 1-1, ma gandeam ca toti ii dau deja castigatori si se incurca dar nu ca o sa castige Iasiul. Felicitari pt ca au jucat corect ^_^
Mutombo
24-02-2008, 10:49 PM
Cum am spus ultima data cand am mai postat pe aici cfr-ul nu va pupa titlu anul asta, s-a vazut in amicale acelasi lucru ce s-a vazut si in cupa Uefa. steaua a aratat ca s-a intarit mult si cred ca e favorita la titlu in timp ce rapid nu a aratat mare lucru dar sper sa termine in fata cfr-ului.
Si ce altceva ai mai vazut in amicale?...
Omega
25-02-2008, 12:12 AM
Mutombo, uiţi că trăim īn Romānia..
shinoda
25-02-2008, 12:14 AM
Frumos inceput de an. Chiar daca mai este inca mult de jucat, parerea mea este ca CFR nu va mai scapa titlu din mana. Au jucatori valorosi pt campionatul nostru, plus un antrenor serios, pus pe treaba.
app..cine ma invata si pe mine sa dau boabe ca banel? :mellow:
DarkComy
25-02-2008, 12:34 AM
Nu mai spuneti de Andone ca e un antrenor bun ca ma ia durerea de cap. E un antrenor mediocru.
Mi-ar fi jena in locul lui Andone sa nu castig campionatul cand ii sunt adusi jucatori pe banda rulanta si e greu sa faca primul 11, cand arbitrii trag cu ei si cand au atata noroc.
Eu nu am vazut in meciul de sambata cfr-Craiova, nici o faza construita la clujeni, de unde sa reiasa ca andone e antrenor bun. Cfr-ul are multe individualitati in echipa si d-aia reusesc sa castige, nu datorita planurilor tactice ale lui Andone. Primul gol a venit pe un contraatac in care Semedo a pornit cu mingea din propria jumatate, nici macar nu a fost un contraatac contruit, a fost un one man show. Al doilea gol a fost eroare a fundasilor Craiovei...Dorel Stoica (EUROcapitanul Craiovei, era visator se misca ca la balet). Golul 3 ...NO COMMENT!!!!(e foarte clar ca a fost eroare a fundasilor craioveni). Golul 4, mingea trimisa cu capul de trica a fost deviata.
Si despre ei am aceasi parere ca si despre dinamo...adevarata valoare, se vede in UCL, unde nu poti sa umblii la arbitrii, nu ai federatia in spate sa te ajute si doar bazandu-te pe noroc si individualitati nu ai cum sa supravietuiesti in Liga...defapt in Europa
cosmin targoviste
25-02-2008, 06:44 AM
Acum se cauta scuze?Steaua a fost praf aseara,ce sa o mai dam dupa copac?CFR merita pe deplin locul 1.S-a vazut cum a dominat toti granzii in meciurile directe.Se intrevede,printre altele,o demisie a lui Lacatus pentru ca Becali a declarat aseara: "De ce a fost rezervă Dayro?" sau "S-a ales praful".Imi pare sincer rau pentru Banel,pentru ca e un baiat muncitor si nu merita sa i se intample asemenea lucruri.
Saint
25-02-2008, 07:40 AM
Banel e baiat muncitor? Poate da, alearga mult, ba e sus ba e jos, dar in afara de auto-gol s-a mai remarcat cu ceva?
a avut si ghinion Steaua,pentru ca ocazii au fost.Jocul echipei se vede ca e mai bun ca pana acum.Iar Iasul si-a dat sufletul pe teren pentru o victorie meritata pana la urma pentru efortul depus
sisu_stelistul
25-02-2008, 11:20 AM
Mda.....CFR o sa iasa campioana si apoi o sa se faca de ras in cupele europene, as prefera sa mearga Rapid sau Dinamo in UCL decat ea....
Steaua n-a prea jucat aseara, si daca nu avea ghinion obtinea maxim un egal, cred ca daca mai vin vreo 2 etape ca asta Lacatus ar trebui sa se gandeasca la demisie.
gianni
25-02-2008, 01:44 PM
Steaua sta bine pe teren, problema a fost ghinionul. Si aseara el s-a numit Banel. Sincer, in afara faptului ca alearga pe tot terenul, nu prea mai stie nimic.
V-am mai spus: Steaua trebuie sa trateze adversarii cu mai multa seriozitate!
liquid
25-02-2008, 01:50 PM
CE A CAUTAT SURDU IN TEREN NU AM INTELES :mellow:. Ovidiu Petre a reusit sa ma amuze de fiecare data cand a dat cu piciorul in minge, lui Dica iarasi "nu i-a iesit nimic", Goian visator (nu inteleg de ce s-a oprit acolo si a asteptat sa intre jucatorul iasului in el ca trenul cand putea foarte simplu sa urmareasca mingea si sa o catapulteze de acolo). Nicolita inafara de autogol si de faptul ca a alergat iar ca un disperat (dar fara rost) a fost egal cu 0. Singurii care au miscat aseara au fost strainii abia veniti. ( intradevar Moreno dupa ce a intrat a dat cateva pase foarte frumoase, pacat ca nu au fost fructificate.
P.S. Protasov unde e Protasov -_-
boggy
25-02-2008, 02:23 PM
P.S. Protasov unde e Protasov -_-
Castiga campionatul .... in Ucraina.
N-am vazut prea multe din meciurile din etapa asta ,dar aseara la Minutul 91 am ramas foarte mirat cand l-am vazut pe ala care analizeaza greselile de arbitraj. O gramada si cele mai multe au fost la Craiova cu CFR . Numai la picioare intrau aia de la Cluj ,cica din prea multa determinare:huh: .
eLiTe
25-02-2008, 02:34 PM
Steaua sta bine pe teren, problema a fost ghinionul. Si aseara el s-a numit Banel. Sincer, in afara faptului ca alearga pe tot terenul, nu prea mai stie nimic.
V-am mai spus: Steaua trebuie sa trateze adversarii cu mai multa seriozitate!
Pai voi cand greseste un jucator grav ii dati in cap ... Cat despre faza cu Protasov, stati linistiti ca nu ia Dnepr, ori Shaktior ori Dinamo Kiev .. locul de acum e mincinos !
gianni
25-02-2008, 04:13 PM
Nu-i da nimeni in cap lui Nicolita, doar ca in afara de ambitie si alergatul ca nebunu`, nu prea arata nimic! Eu zic ca Steaua trebuie sa mai ruleze echipa in configuratia actuala, ca sa se rodeze si apoi o sa vedem si spectacol!
Ratonu
25-02-2008, 04:17 PM
Mie mi s-a părut destul de slabă Steaua ca organizare, mai ales īn atac, cred că cei mai buni stelişti au fost Ovidiu Petre şi Emeghara. De noile achiziţii nu prea am fost impresionat. Oricum, după mine Iaşul merita un rezultat bun, chiar dacă autogolul lui Bănel a fost ghinion.
gianni
25-02-2008, 04:31 PM
Ramane sa vedem ce o sa fie in meciul de acasa cu Cfr-ul. Tare mi-ar placea sa avem un podium de "provincie", asa poate o sa mai invete oamenii sa-si tina gura!
DarkComy
25-02-2008, 05:03 PM
Castiga campionatul .... in Ucraina.
N-am vazut prea multe din meciurile din etapa asta ,dar aseara la Minutul 91 am ramas foarte mirat cand l-am vazut pe ala care analizeaza greselile de arbitraj. O gramada si cele mai multe au fost la Craiova cu CFR . Numai la picioare intrau aia de la Cluj ,cica din prea multa determinare:huh: .
La ce sa te astepti cand Andone a fost fundas in tinerete? Cand a vazut ce pericol reprezinta Costea pentru defensiva lui, probabil ca la pauza le-a dat instructiuni sa-l rupa pe jucatorul Craiovei.Foarte multe faulturi grosolane nesanctionate. Un jucator de la CFR a comis 7 faulturi si nu a luat nici macar galben.
e adevarat Toni daca nu ma insel trebuia eliminat clar,a faultat grosolan de cateva ori,dar totusi CFR merita primul loc
DarkComy
25-02-2008, 06:07 PM
Pe Toni nu ar fi trebuit sa-l prinda minutul 60 pe teren
shinoda
25-02-2008, 06:16 PM
La ce sa te astepti cand Andone a fost fundas in tinerete? Cand a vazut ce pericol reprezinta Costea pentru defensiva lui, probabil ca la pauza le-a dat instructiuni sa-l rupa pe jucatorul Craiovei.Foarte multe faulturi grosolane nesanctionate. Un jucator de la CFR a comis 7 faulturi si nu a luat nici macar galben.
Cand a castigat Dinamo titlul cu Andone antrenor, nu l-au castigat aparandu-se.:p Si nici sezonul asta, CFR-ul nu mi s-a parut o echipa defensiva, ba din contra.
gianni
25-02-2008, 06:31 PM
Eu zic sa respectam pe cei ce sunt in frunte si sa tinem pumnii celor care incearca sa-i invinga corect!
In fine, a inteles si Becali ca are prea multi jucatori cu aere in echipa!
Si ca o parare personala , vreau sa remarc faptul ca mi se pare foarte ingrijorator faptul ca trei jucatori de Nationala ( Goian, Dica si Nicolita) au cam fost paraleli ieri cu fotbalul.
Mai este putin si vine Euro 2008, iar Mutu este pe bara pentru vreo luna, plus recuperarea! Avem cu cine suplini lipsa lui? Nu prea cred!
DarkComy
25-02-2008, 06:42 PM
Cand a castigat Dinamo titlul cu Andone antrenor, nu l-au castigat aparandu-se.:p Si nici sezonul asta, CFR-ul nu mi s-a parut o echipa defensiva, ba din contra.
Ma refeream la faptul ca i-a invatat sa dea la picioare, sa ii rupa pe adversari.
gianni
25-02-2008, 06:45 PM
Cat despre mine, suporterul stelist, ceea ce simt eu acum este ceeea ce a sintetizat iubita mea, dupa meciul de aseara al Stelei: " Si tu tot mai tii cu echipa aceasta?"
Pacat ca nu am putut tine ritmul caci in prima repriza nu ne-au fost superiori la nimic. Un fapt interesant este ca cei 2 arbitri aveau zambete largi pe buze de fiecare data cand au inscris franarii.
gianni
25-02-2008, 07:13 PM
Deh, tu chiar credeai ca o sa fie pe bune? Arbitrii se bucurau, nu era normal? Laefa merge! Cea pica, e bine picat...in buzunar, vorba evreului!
DarkComy
25-02-2008, 07:19 PM
Uitati AICI (http://www.editie.ro/mod.php?mod=video&idvideo=1422) un filmulet cu faze de analiza a partidei de la Cluj de la emisiunile Minutul 91 si Fluier Final(sau cum ii zice aleia de la Kanal D) si o sa vedeti ca lui Cfr trebuia sa ii elimine vreo 4 oameni + un penalti pt Craiova.
Kovacs...merge leafa tata.
sisu_stelistul
25-02-2008, 07:33 PM
Desi la inceput nici eu nu credeam ca o sa fie manarii cu arbitri, si n-am vrut sa cred se pare ca sunt, CFR e tinuta in brate de arbitri.....
gianni
25-02-2008, 07:36 PM
Pana la urma, scopul se pare ca scuza mijloacele! Fotbalul nostru este inca murdar! Becali a vorbit prea mult si n-a facut mai nimic, pe cand altii tac si le fac!
stefan
25-02-2008, 07:58 PM
Desi la inceput nici eu nu credeam ca o sa fie manarii cu arbitri, si n-am vrut sa cred se pare ca sunt, CFR e tinuta in brate de arbitri.....
Si steaua n-a fost atatia ani?
sisu_stelistul
25-02-2008, 08:50 PM
Chiar asa cum este CFRul acum, ca au mai fost meciuri nu contest, dar asa au fost si pentru celalte echipe...
Daca ai observat, este prima oara cand zic ca CFR este ajutata de arbitrii....
boggy
25-02-2008, 08:56 PM
Chiar asa cum este CFRul acum, ca au mai fost meciuri nu contest, dar asa au fost si pentru celalte echipe...
Daca ai observat, este prima oara cand zic ca CFR este ajutata de arbitrii....
Mai toate echipele care au castigat campionatul in Romania in ultima vreme au cam facut manarii si nu vad de ce n-ar face-o si CFR-ul ... sunt ei mai presus de toti .
xdevil
25-02-2008, 09:00 PM
nu stiu cum sa zic, dar sincer nu cred ca dinamo a facut sezonul trecut manarii. in 2004, e foarte probabil, dar sezonul trecut... chiar nu cred
Saint
26-02-2008, 07:25 AM
Din partea mea sa castige CFR campionatul, ca doar ei se vor face de ras in Liga Campionilor ;)
arsenewenger
26-02-2008, 09:27 AM
e clar ca in 2004 sau facut multe acum e greu cu blaturile ca din cate se vede dsiponibile la blat sunt doar Gloria si Otelul ca sunt singurele de mijl. clasamentului .Din 2004 mai tineti minte acel Dinamo-Ceahlau ?
eu nu prea cred ca se fac manarii cu arbitrii si nu are nici un sens ca fluierasii sa tina in brate tocmai pe CFR.Sa recunoastem ca le cam intra golurile lui CFR fata de celelalte:doar si Steaua a avut ocazii dar n-a intrat ce sa-i faci
gianni
26-02-2008, 01:35 PM
Iarasi se implica Jiji la echipa! Cititi interviul cu Andrey Nazario, fostul portar brazilian al Stelei, care a dat clubul Steaua in judecata la Fifa pentru neplata obligatiilor banesti. Il puteti gasi in ProSportul de astazi. Pur si simplu a spus tot ceea ce nimeni n-a avut pana acum curajul sa spuna despre Gigi Becali! M-a uns la suflet!
M.I.L.32
26-02-2008, 01:41 PM
Si cu aceasta ocazie sper ca el isi va da seama ca face rau atunci cand isi baga nasul peste tot in echipa. Imi place ca i-a spus tot ce avea de spus pe fata. Bravo lui.
gianni
26-02-2008, 01:59 PM
A spus tot ceea ce noi gandim; fiecare suporter stelist o gandeste, o simte, dar mai mult de bannere, strigaturi si ceea ce scriem, nu prea putem face! Ma doare ca Steaua, club etalon al fotbalului romanesc ( alaturi de celelelte echipe de traditie din fotbalul nostru) a ajuns intr-o situatie de genul acesta! De vreo 2 sezoane Steaua a ajuns intr-o situatie nasoala rau de tot, locul 5 din momentul de fata, aratand nu forma sportiva a echipei, care are destul de multi jucatori de valoare, ci starea psihica si atmosfera incarcata de la echipa! Si acestea datorita lui Jiji! Cum te mai poti pregati la un nivel optim pentru meciuri, daca stai cu sabia lui Damocles deasupra capului!? Mia poti da randament pe teren? Nu cred! Si nicio schimbare de antrenor sau formula de joc nu poate aduce rezultatul scontat, daca la echipa nu este LINISTE!
Saint
26-02-2008, 03:07 PM
Hai nu mai lua tu apararea ungurilor alora. Pe bune ca m-am saturat de Liga I! Toata lumea se plange ca vai, ca echipele romanesti sunt slabe, n-au performanta! Dar cum sa aiba cand un campionat se castiga doar cu blaturi, si se investeste foarte putin. De ce nu putem lua modelul ucrainienilor si cel al rusilor? In loc ca patronii sa dea bani la arbitri, mai bine ar cumpara un jucator bun; plus ca daca investesti bine, poti castiga mult mai mult.
gianni
26-02-2008, 03:25 PM
Te refereai la mine, atunci cand spuneai de apararea ungurilor?
Pentru asa-zisii investitori din fotbalul nostru nu prea renteaza sa investeasca sume mari pentru aducerea unor jucatori de performanta, in conditiile in care un campionat se poate castiga lejer cu mici atentii, iar clasarea pe un loc fruntas aduce banii sponsorilor si cu putin noroc si ceva banuti din competitiile internationale.
In plus, nu cred ca jucatorii de valoare si-ar permite sa se zbata pe mocirlele dambovitene.
Saint
26-02-2008, 03:35 PM
Te refereai la mine, atunci cand spuneai de apararea ungurilor?
Nu ma refeream la tine, ci la sdc ;)
Si putem zice: "si uite asa, anul asta au venit ultimii straini la Steaua", avand in vedere numele patronului :rolleyes:
gianni
26-02-2008, 03:59 PM
Considerati ca prezenta jucatorilor straini este benefica pentru dezvoltarea fotbalului romanesc?
Saint
26-02-2008, 05:07 PM
Da, normal ca prezenta jucatorilor straini e benefica, si va ramane benefica atata timp cat jucatorii de valoare romani se duc in strainatate!
eLiTe
26-02-2008, 05:25 PM
Considerati ca prezenta jucatorilor straini este benefica pentru dezvoltarea fotbalului romanesc?
Daca ar fi dupa mine as prefera sa ramana in fiecare lot maxim 10 romani care sa aibe o valoare medie, si in rest straini din Argentina, Brazilia, Serbia ... care sa faca performanta, sa dea totul pt echipa [vezi exemplu` Bozovici]/
gianni
26-02-2008, 05:44 PM
Oare aceasta invazie de jucatori straini nu face rau fotbalului romanesc? Ma uit la formatia celor de la Pandurii Tg-Jiu care la meciul cu Poli n-a aratat nimic, iar unicul gol al echipei a fost marcat de Piturca Jr., un roman.
Cred ca sunt prea putini jucatorii straini care sunt cat de cat mai rasariti in campionatul nostru.
Ratonu
26-02-2008, 06:02 PM
Nu ştiu cāt de relevant e să discutăm dacă e bine sau nu că se aduc străini. Jucătorii sunt jucători, toţi sunt oameni şi sportivi. Problema e că nu avem persoane care să vadă jucătorii, nu avem antrenori şi conduceri ale cluburilor care să-şi facă treaba cum trebuie şi nu se investeşte pentru aducerea de jucători buni şi pentru creşterea de tinere talente.
nici nu cred ca mai e o echipa in Romania sa dea jucatori tineri de valoare cum a fost odata Craiova,Argesul
eLiTe
27-02-2008, 04:58 PM
Poate Timisoara ...
nici chiar Timisoara,era vorba sa cresti o generatie de jucatori de valoare cum a fost la Craiova si mai nou in Europa un exemplu a fost Ajax Amsterdam
gianni
28-02-2008, 11:01 AM
Pana acum Timisoara si Tg. Jiu au avut ceva experiente in sensul acesta si cu rezultate viabile. Poate ca si Scoala lui Gica Popescu o sa dea randament in viitor; am vazut ca deaj are cativa junori talentai care au semnat cu echipe mari.
Juniori romani sunt o gramada drept dovada citesc lunar despre cel putin 2 juniori de la diverse echipe care dau probe si unii chiar raman in campionate puternice, problema e ca nimeni nu ii vede. Nu stiu cat de buni sunt strainii in iga 1... majoritatea sunt niste ratati adusi cu surle si trambite ce castiga super contracte. Cum e posiblil ca de ex la dinamo Moti sa ia numai 40 de mii suma pe care cel mai bananier dintre bananieri stranier de la noi o ia fara a se tocmi prea mult?