View Full Version : DVD Player/Home Cinema
sisu_stelistul
01-07-2007, 02:29 PM
Voi aveti DVD Player sau Home Cinema?
Eu am un DVD Player E-boda DVX-777USB si boxe cumparate separat Vortex.
Sunt foarte multumit de aceasta combinatie si de DVD player, mai ales dupa ce am pus firmware-ul lui MTZ.
DarkComy
01-07-2007, 03:21 PM
Pai in sufragerie am un home cinema Kenwood dar la care am cumparat un dvd player Eboda (Eboda citeste orice tip de dvd-uri , chiar daca sunt zgariate sau nu sunt originale) iar Kenwood0ul acum serveste ca amplificator la el . In dormitor la ai mei , mai e un dvd player ..dar mai varza nitel ...nu stiu cum ii zice , dar e bun ca sa ma uit la Prison Break :D. Si mai am un sistem home cinema dar care inca e in cutie , astept vacanta ca sa-l montez...sistemul e Panasonic.
stephen
01-07-2007, 08:41 PM
Eu am sistem Home Cinema Panasonic,DVD Player + Boxe 5+1...Sunt destul de multumit de el,+ televizorul care este tot Panasonic,are mici bube,gen daca ai o galma de praf pe cd/dvd incepe sa faca fitze,dar il stergi,pui frumos la loc si merge :D .Si inca o chestie care ma deranjeaza e subtitrarea care e obligatoriu sa aibe aceeasi denumire cu fisierul video,dar in rest merg,originale piratate,mp3 e marfa.Am si eu o intrebare mai de noob...Subwooferul din sistem,nu trebuie sa se auda sunet din el,nu?doar basii...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.