View Full Version : euro 2012
Andrei_C
30-01-2004, 10:21 PM
Ce parere aveti avem sanse sa gazduim euro 2012?
sansele sunt 0. cu ce stadioane s-a gazduim euro? singurele care arata modern sunt Lia Manoliu si Cotroceni , si nici ungurii nu stau mai bine. plus ca la noi intervine chestia cu aeroporturi , sosele si hoteluri
Andrei_C
30-01-2004, 10:34 PM
asta cam asa e..
auzi declaratie: "Ungurii ne-au cerut in casatorie"...ptiu
mai bine cu 1-2 mil $ fac toate strazile din sectorul 6 ..... ! :P
Andrei_C
30-01-2004, 10:38 PM
:D :D :D :D
Chestia cu gazduirea Campionatului European mi se parea cea mai mare gogoasa electorala pe care am auzit-o pana acum. Pai cum sa gazduim noi campionat european can noi nu avem nici macar un stadion care sa corespunda 100% standardelor UEFA ... si daca ar fi sa fie organizat impreuna cu Ungaria, totusi de unde am scoate noi si 4 stadioane...sa fim seriosi
dj-cata
31-01-2004, 12:34 AM
asa ceva nu e posibil....nu avem cum sa gaduim euro 2012...dar candidam...si atat...
blue boy sa stii ca stadionu lu steaua e cel mai modern (in afara de gazon care e in refacere ) ......dar nu ai cum sa stii daca nu ai fost la loje si fotolii sa vezi cum arata.....nu exista asa ceva in romania la nici un stadion.....
stadioane gasim....sunt a lu steaua , lia manoliu , craiova , timisoara.....dar trebuie bagati bani foarte multi in ele....problema mai grava e ca nu avem drumuri...mai bine zis autostrazi.....nu avem hoteluri destule.....
as include si a lu rapid si dinamo ....dar sunt prea mici .....trebuie sa fie de minim 20-25 de mii
ghencea? cu scaunele alea delocolorate de soare? oricum singurul stadion care poate sa gazduiasca un meci de campionat european este Lia Manoliu
dj-cata
31-01-2004, 01:46 AM
blue boy tribuna oficiala conteaza cel mai mult....e cea mai moderna din tzara....sunt 17 loje cu 15 locuri fiecare...cu tv .....cu mancare si inca un etaj cu fotolii.....plus ca la etajul 1 e sala pt conferinta de presa si alte chestii.....steaua e cel mai modern din tzara
sa stii ca scaunele o sa fie toate inlocuite pana la inceputul camp...deja au fost schimbate 2000 la a doua peluza
in plus, scaunele vor fi toate schimbate pana la retur...
RaPiDuTz
31-01-2004, 05:02 AM
Stati linistiti ca nu organizam noi nimik...nu se uita nimeni la noi sau la maghiari... <_<
Nu am fost in stare la tineret sa organizam cum trebuie dar la seniori...
Stadioane mai bune au echipele din a 3-a liga engleza decat cele de divizia A de la noi...
pe ghencea se schimba tot.... de la scaune la gazon ... de la femeia de servici (ca ce dreq...atzi vazut cum arata terenu' :P) la jucatori ... (care nu pleaca... vin :P ) !
se pot juca toate meciurile in ghencea :P !
si cele la aceeasi ora... !
ca are 7 terenuri de antrement :P !
DarkComy
31-01-2004, 01:20 PM
1. 4 stadioane :-Lia Manoliu
-Steaua
-Craiova
-Timisoara
-Rapid sau National ( daca e nevoie sa venim cu 5 stadioane )
astea pot fi modernizate daca se gasesc fonduri si nu siar mai baga toti hotii din parlament banii in buzunar :angry:
2. cred ca daca am avea un plan serios cu care neam prezenta la selectie ar putea sa ne aleaga ca nici nu mai stiu cand sa tinut un campionat european sau mondial in estul europei ar merge
3. cu autostrazile aici mie frica ca noi nu suntem in stare sa o facem pe aia spre constanta ne chinuim de ani buni pe an ce trece avansam 1 km :alida:
4 hotelurile si cantonamentele echipelor si aici stam destul de prost trebuie f multe hoteluri pt suporteri si baze de antrenament pt echipe :alida:
5. curatenia si soselele din orase ca ne facem de cacao total :alida:
6. LENEA romanilor de a munci :alida: :alida: Se misca ca mortii
Si cand fac treaba fac treaba de mantuiala
In concluzie daca sar face rost de vreo 2 miliarde de $ cum sa estimat am putea face fata cred mai ales ca nar trebui sa construim nici un stadion doar leam renova sau mari pe cele care leam enumerat
REZULTATELE : un mare impuls pt romania , beneficii financicare si neam asigura calificarea la europenele din 2012 :mishto: :mishto:
2 miliarde??? cu banii astia ne-am putea construii 20 de Amsterdam ArenAs. ar trebuii sa riste baietii ca si-ar recupera banii din contracte de televiziune si publicitate. eu zic ca cu maxim 1 miliard am face ce n-a vazut Parisu'. cu banii astia i-am pisa-n-cur pe bozgorii si am gazduii singuri euro.
ce as propune eu:
1. construirea a 5 stadione (ceva in gen Amsterdam ArenA) in 5 orase turistice. Iasi , Timisoara, Constanta , Craiova si Brasov. plus mici lucrari de modernizare la Lia Manoliu. ar fii stadione frumoase, in orase istorice , ne-am dezvolta si turismu cu ocazia asta.
2. Brasov are de hotel 5 stele si sunt destul de sigur ca si celelalte au hoteluri macar de 4 stele, deci upgradarea la 5 stele.
3.renovarea aeroporturilor din cele 5 orase
4. renovarea drumurilor
5. construirea a 10 trainig camps in cele 5 orase si orasele apropiate
si echipa nationala ar ajunge macar in sferturi (am face ca si korea daca nu putem corect) , echipele de club ar profita de pe training camps si stadioane, oamenii ar avea drumuri si aeroporturi mai bune si s-ar dezvolta si turismul.
Ce-ar fi, de-ar fi
Iordanescu de-ar demisiona
Toate aceste vise poate se vor implini
Cine stie, ce nu stii
Poate, poate Blatter ne-o zambii
Si-ntr-o clipa...
DarkComy
31-01-2004, 09:18 PM
hmm 1. macar 1 stadion ar trebui sa fie in Bucuresti
2. ne trebuie autostrazi nu sa refacem soselele
3 hotele ne trebuie o gramada ca la cati spectatori vin
4. aeroporturile trebuie modernizate in asa fel ca din natonale sa devina internatiopnale :D
in concluzie daca am face asta am moderniza Romania ceea ce nu sa facut pana acum
pai lia manoliu in bucuresti. hoteluri pt spectatori cred ca ar construii altii (copos ,etc) nu statul
Cosmin_ultrasteaua
31-01-2004, 09:27 PM
Si care ar fii partea rea daca am moderniza Romania? Crezi ca nu se poate?
cine sa faca mah toate astea?
sa fim seriosi...NIMENI !
astea cu organizarea CM la noi...sunt povesti !
stiu ma omule ...... da vb asa degeaba despre ce s-ar putea face
DarkComy
31-01-2004, 09:42 PM
hmm cred ca sunt vreo 30 % sanse nu cred ca e imposibil
eu nu cred ca e posibil asa ceva, pentru ca noi ar trebui sa construim peste 12 baze de antrenament sau cum le spune, pentru cele 12 echipe ce ar trebui sa stea la noi
ar trebui sa facem autostrazi intre orasele ce vor gazdui meciurile
ar trebui sa avem vreo 4 sau 5 stadioane de cel mai inalt nivel...in momentul de fata nici un stadion din romania nu indeplineste cel putin 25 % din conditiile minime impuse de UEFA pentru o astfel de competitie
PAI CE SPUI TU AICI... NU SE VA FACE NICI IN 20 DE ANI !!!!
Andrei_C
31-01-2004, 10:37 PM
daca ne tinem de treaba (ceea ce eu nu cred) se poate face....
Sa zicem ca facem .... finala unde se disputa ...? pui pariu ca la bozgori <_< <_<
DarkComy
31-01-2004, 10:43 PM
facem un stadion pe Tisa asa se desfasoara jumate la ei jumate la noi :lol: :lol: :lol: :lol:
ma deci va mai zic lucrurile sunt posibile nu imposibile dar sunt 2 mari probleme :
1. BANII - care daca sar chinui mult de tot ar putea face rost
2. LENEA ROMANULUI nu sar grabi romanul sa construiasca nici daca iai pune un pistol la cap :D :D
Andrei_C
31-01-2004, 10:51 PM
chiar daca am candida cu unguri orisicum no sa ne alega pe noi uefa ...Astai CLAR!
DarkComy
31-01-2004, 11:06 PM
de ce nu ma? nici nu mai stiu cand sa desfasurat un campionat european sau mondial in europa de est cred ca ar vrea ar mai aduce civilizatie in tarile astea bananiere si lipsite de civilizatie printre care ne numaram si noi :P
cum ar fi ... sa organizam CM si apoi sa fim eliminatzi inca din faza grupelor ... sa mergem sa strigam pentru japonia sau mai stiu eu ce echipa :P !
Andrei_C
31-01-2004, 11:15 PM
:D :D :D
lasa ma ... noi sa fim sanatosi .... :bere: :betie:
DarkComy
31-01-2004, 11:25 PM
da ar fi marfa sa gazduim CE si sa fim eliminati din grupe sa cadem cu franta spania si italia in gupa :lol:
dj-cata
31-01-2004, 11:30 PM
totti japonia nu are cum sa vina aici :P
e destul ca sa ne depunem candidatura pt ca si asa trebuie sa facem ceva si oricum daca nu organizam tot o sa incercam ceva.....adica tot o sa fie modernnizate cateva stadioane si macar ramanem cu ele :) pt ca nu te poti apuca de modernizat dupa ce ai alfat ca organizezi....tot trebuie sa faci ceva din inainte.....asa ca tot o sa ramanem cu ceva
ungaria e la a 3-a candidatura si cred ca ar fi si randul ei sa organizeze.....dar sa nu ne-o fure croatia ca vad ca se baga si ei
DarkComy
31-01-2004, 11:35 PM
bozgorii ar vrea cu noi asa au zis hmm ;)
ne-au vazut mai cu bani ? :unsure: :P
nu are fii rea o competie Romania vs ungaria (pt organizare)
cat ar fii de lenes romanu .....cand intra-n competie cu bozgoru e cel mai harnic om
LiviuRO
01-02-2004, 05:29 PM
Eu cred ca se poate rezolva foarte usor. Cu implicatie politica, cu fonduri UE pt dezvoltarea infrastructurii, se poate. Dar trebuie sa se vrea treaba asta.
Si oricum, nu stadioanele ar fi problema. Fara bani prea multi se pot aduce la standardele UEFA. Daca se face la Dinamo, se poate si la celelate echipe.
Problema principala ar fi ca UEFA sa accepte poporul roman ca fiind gazda. Draq, doar suntem recunoscuti pt tzigani, prostituate, cersetori si "celelalte atribute" de gratie ale romanilor.
Craiova, Timisoara, Lia Manoliu si Ghencea ar fi solutii reale. Plus ca exista Prorrapid, baza de la Saftica, baza Dinamo, Saftica, Mogosoaia, plus bazele aferente stadioanelor. Si Constanta ar putea intra in discutie. Desi e totusi mic stadionul. Solutii exista, trebuie doar sa se vrea.
DarkComy
01-02-2004, 09:44 PM
cele mai grele lucruri de indeplinit ar fi de construit autostrazile hotelurile si cantonamentele <_<
Andrei_C
01-02-2004, 10:13 PM
Parca si vad ....
Finala : Romania vs Franta .....
Spectatori 90 000
Pe stadionu lu sportu studentesc .....
:P :P :P :P :D :D :D
DarkComy
01-02-2004, 10:18 PM
hmm ma gandesc bozgorii au vreun stadion de 70 000 de locuri ca daca nu finala poate se desfasoara la noi :mishto: :mishto: :mishto:
nici ungurii, in afara de stadionul lor olimpic care e modern, mult peste ce avem noi in tara, nu au stadioane peste 20 de mii de locuri...cred :P
DarkComy
01-02-2004, 10:34 PM
aha deci in concluzie le dam mU.E. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cred ca si romania poate sa fie gazda.Na-ti vazut ce au facut poprtughezii cu stadioanele lor?Cred ca si Romania poate faceasa ceva!!!Sper ca Romania va fi una din gazdele euro 2012
DarkComy
02-02-2004, 12:01 AM
asta speram cu toti :D adika sa organizam numai noi fara bozgori dar nu cred ca se poate fara ei totusi
portughezi aveau stadioane, autostrazi si alte alea :P
DarkComy
02-02-2004, 12:08 AM
e si tu acum astea sunt detalii minore :lol: :lol:
dj-cata
02-02-2004, 02:28 AM
statul ar putea sa se implice pt ca are doar de castigat.....din publicitate si drepturi de televizare isi scoate banii dati....
probleme cea mai mare e ca nu prea avem mai nimic facut acum....si e mult de munca si cam putzin timp.....
pana acum avem doar o baza sportiva.....cea de la izvorani....care sa indeplineasca cerinele uefa.....si mai trebuie inca 11...
LiviuRO
02-02-2004, 07:42 AM
E si Prorrapidu. Si Saftica. Repet, daca se intentioaneaza, si daca UEFA va fi de acord sa trimita fanii si jucatorii celor mai bune echipe de fotbal din Europa in tigania din Romania, eu cred ca putem face fata cu succes. Pai sa ne gandim numai ce incasari senzationale se vor inregistra la toate resort-urile, cati bani vor intra in tara de pe urma fanilor... Poate egal cu 3-4 pe Litorarul nostru. Poate chiar mai mult. Daca se legalizeaza si prstitutia pana atunci, ca la unguri, cred ca acoperim tot deficitul bugetar :).
cred ca ar fi interesant sa organizam...macar asa avem si noi calificarea in maini :P ... doar daca nu viine vreun arbitru si ne-o fura :lol: :P !
RaPiDuTz
02-02-2004, 09:35 AM
Raman la parerea ca UEFA nu va fi de acord... :mellow:
Ar fi prea misto pentru noi, suporteri,deoarece am putea vedea pe viu super echipe :saliveaza:
LiviuRO
02-02-2004, 11:27 AM
Nici nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa ma duc la Italia-Spania, sau Romania-Anglia pe Lia Manoliu spre ex. Si atmosfera, fanii echipelor adverse... Doamneeee!!
Probabil UEFA ne va acorda aceasta organizare doar pe considerente politice, adica noi sa le oferim ceva in schimb... si nu prea avem ce. Oricum, e o chestie ca ne-am gandit sa candidam!
DarkComy
02-02-2004, 02:46 PM
le oferim pe fetele din cazul FOLCLORISTELE il trimitem pe Pinalti ca ambasadorul nostru :P :lol:
Andrei_C
02-02-2004, 10:10 PM
Mai degraba candidam noi cu Repubica Moldova ... ca asa sigur finala e la noi ....
Am io ceva cu finala .... :D :P :lol: :mishto:
DarkComy
02-02-2004, 10:55 PM
hmm mam gandit un pic logic Bozgorii au zis ca ei au estimat cam la 2 miliarde de $ investitia lor pt a organiza impreuna cu noi euro 2012 pai daca pe aia ii costa atat pe noi ne costa cam vreo 3 miliarde ca nu avem noi autostrazile si soselele lor :alida:
mah...nu o sa fie nimeni de acord sa organizam o competitie de o asemenea avengura si importantza.... avem stadioane mult prea mici... pai in korea si japonia ... se umpleau stadioanele erau peste 10.000 de oameni.... aici unde sa incape totzi ? :(
Cosmin_ultrasteaua
03-02-2004, 01:19 PM
Avem stadioane cu nr mare de locuri. Problema e ca ele nu sunt la standardele UEFA. Dar daca se investeste in ele...
DarkComy
03-02-2004, 09:47 PM
nu e mare problema ca poate stadioanele poti sa le mai maresti un pic capacitatea la unele
Scouville
03-02-2004, 10:17 PM
mda mai bine organizam noi cu bulgaria ca sa mearga mana in mana treaba sa fim seriosi .... sunt late tari care nu au mai organizatr turnee finale de multa vreme si care pto sacoate bani furmsoi mai ales ca deja ua toate codittii le ... mai ales statele din asia ... china sau mia stiu eu paote argentina sau beraizlia au aia niste stadioane .... oricum e de zmbit cu stirea asta dar nu e zambetu nsotru e un zambet amar
Andrei_C
03-02-2004, 10:31 PM
pana la urma gazduim sau nu un campionat european?? ;)
LiviuRO
04-02-2004, 07:16 AM
lol, Scouville, Capionatul European se tine in Europa, nu cred ar putea UEFA sa-l organizeze in Brazilia sau in China, nu?
Cosmin_ultrasteaua Posted on Feb 3 2004, 01:19 PM
* Avem stadioane cu nr mare de locuri. Problema e ca ele nu sunt la standardele UEFA. Dar daca se investeste in ele...
da...dar ai vazut ce a patit steaua un cupa uefa.. cand nu ne-a lasat sa intram la peluza pentru ca nu aveam scaune destule ! :mellow:
toata chestia asta e o exagerare, noi pana prin 2040 nu vom avea capacitatea de a organiza un asa turneu, ungurii il vor organiza (daca vor castiga alegerile) cu croatia sau cine stie cine...
dj-cata
05-02-2004, 01:15 AM
daca se vrea se poate....mai e destul timp doar ca e foarte greu ....sunt foarte multe de facut
LiviuRO
05-02-2004, 01:28 AM
Pai din cate am inteles eu, o sa ne dea raspunsul in 2005, cand se vor concretiza tarile care depun cererile. Depinde acum si ce contra-canditate vom avea. Oricum, Sandu avea dreptate, ar cazul sa mai dea UEFA si un campionat european in Estul Europei. Dar totusi, mai sunt rusii si croatii... contra lor, nu cred ca avem sanse.
Cosmin_ultrasteaua
05-02-2004, 02:23 AM
La Croati nu se va tine sigur. La ce situatie e la ei... cu atatea atentate. Dar la rusi s-ar putea. Ei au destui bani.
si rusi ?wow... cred ca nu se mai pune problema sa organizam vreun campionat mondial pe la noi ... pai aia cu sigurantza or sa organizeze daca participa si ei ... :( !
RaPiDuTz
05-02-2004, 01:25 PM
Da din pacate rusi ar fi klar favoriti daca ar participa pt organizare...
Au stadioane de 3 ori mai bune ca la noi si mai toate cerintele cerute pt o organizare in conditi optime :(
LiviuRO
05-02-2004, 04:16 PM
Dar poate rusii primesc Mondialele! Care sunt mai dificil de organizat, alea din 2014 ma refer. Si noi, impreuna cu ungurii, am putea avea deosebita onoare de organiza CE 2012.
Andrei_C
05-02-2004, 10:11 PM
ar fi ceva ... 8)
DarkComy
06-02-2004, 03:49 PM
tocmai am vazut cel mai modern stadion din turcia :blink: :blink:
poate ne trezim cu vreo surpriza de la turci sa organizeze ei :alida:
LiviuRO
06-02-2004, 04:35 PM
culmea e, turcii chiar ar merita. La ce rezultate internationale au, ce suporteri, si mai ales ce numerosi sunt, ar fi chiar favoriti. Singura problema ar fi considerente politice, adica situatia poitica din zonele dimprejurul Turciei.
Cosmin_ultrasteaua
06-02-2004, 07:41 PM
Tot rusii sunt primi favoriti la organizare. Pai ai vazut ce stadion avea Spartak Moscova?
Originally posted by D_Dogg@Feb 6 2004, 04:35 PM
culmea e, turcii chiar ar merita. La ce rezultate internationale au, ce suporteri, si mai ales ce numerosi sunt, ar fi chiar favoriti. Singura problema ar fi considerente politice, adica situatia poitica din zonele dimprejurul Turciei.
in ultimul timp rezultatele alea internationale s-au cam dus...
si ce este naspa... ca e echipele mari din Turcia au probleme si in campionatul intern, iar nationala nu s-a calificat in fatza la cocotierii aia ! :blink:
LiviuRO
06-02-2004, 09:36 PM
cosmin, ala nu era stadionu lu Spartak, era al lui Lokomotiv. Pe langa ala, mai au si stadionul olimpic, care este intr-adevar senzational. In rest, celelalte stadioane sunt ca la noi.
In rest, celelalte stadioane sunt ca la noi.
stadioanele de antrenament nu ? :P
alea de rezerve :D !
DarkComy
07-02-2004, 12:00 AM
Originally posted by Totti@Feb 6 2004, 08:06 PM
si ce este naspa... ca e echipele mari din Turcia au probleme si in campionatul intern, iar nationala nu s-a calificat in fatza la cocotierii aia ! :blink:
ba nu nu suntem in stare sa punem la dispozitie un stadion pt nationala asa ca mai bine sa nu ne luam de turci
inca nu le-am dat cu nimik in cap !
oricum ... turci sunt turci... nu cred ca or sa reuseasca vreodata ceva mai mult decat au reusit la mondialul din 2002 ! ;)
Cosmin_ultrasteaua
07-02-2004, 01:02 AM
Mah, de ce sa nu incercam? Ce ne costa? Daca reusim bine, daca nu asta e.
si am avea si multe de castigat deca ni s-ar acoda aceasta sansa...autostrazi, stadioane si multi multi bani ;)
DarkComy
07-02-2004, 02:33 PM
eu zic ca fiecare roman sa dea 20 000 de mi sa vedem cat se strange facem rost de fonduri pt campionatul european :P ma rog o parte
:lol:
la catzi saraci sunt in romania... nu prea vad eu bine aceasta idee DarkComy !
si la atata hotie din tara asta... nu stiu ce s-ar face cu acesti bani ! ;)
DarkComy
07-02-2004, 09:12 PM
era doar o idee zisa la caterinca nu ar fi posibil la cat de zgarciti sunt romanii :lol:
da ... mi-am dat seama... daar eu am amplificato intr-o idee seriosa... ca vorba aia ... mai sunt tari in care statul se implica si da bani pentru fotbal fac tot ce pot... ba chiar le fac si stadioane (aluzie la stadioanele din Romania <_<) ! ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.