PDA

View Full Version : visul vostru ....!!!!

Sheghi_Danutzz
18-06-2007, 01:01 PM
Ce vreti sa ajungeti cand o sa fiti mari ??? sau ce ati vrea ???
Eu as vrea sa ajung portar la o echipa de footbal . Cu ocazia asta mi-am bulit coastele ...:fotbal:

Snak3r
18-06-2007, 09:22 PM
Eu as vrea sa ajung fotbalist ca nu degeaba sunt la LPS !

stefan
18-06-2007, 09:53 PM
Eu vreau sa intru la Electronica si Telecomunicatii, sa termin cu bine, sa ma angajez la Siemens, sa am un BMW si o secretara blonda cu ochi albastri si ţâţe mari care sa-mi aduca halbe de bere buna din Germania :p

Glumesc, vreau sa intru la facultatea respectiva, daca nu la o facultate cu profil asemanator de la Politehnica si pe urma mai vad, as prefera sa incep o mica afacere prin ultimul an, pentru ca nu-mi place sa lucrez pentru cineva.

Vad ca toti vreti sa fiti fotbalisti, eu as zice sa va mai ganditi de cateva ori, pentru ca fotbalisti sunt multi in tara, sanse de a ajunge la o echipa de top sunt foarte putine, si chiar daca ajungeti, jucati pana la 30 de ani si dupa asta ce faceti? Facultate nu aveti, doar un liceu terminat, si ala sportiv, si nu cred ca se cauta atatia profesori de sport sau antrenori.

Sheghi_Danutzz
18-06-2007, 10:20 PM
pai eu acuma joc la spicul cosereni si sunt si dau si examen si am de gand sa fac si o facultate . si sa vedem cce o vrea domnul dupa aceea

Omega
19-06-2007, 12:03 AM
Eu vreau sa termin liceul cu bine si las' ca mai postez eu daca se indeplineste asta. :lol:

poli tm in fifa
19-06-2007, 06:43 AM
Pai as vre sa termin scoala si sa fac facultatea de educatie fizica si sport.Si vreau sa ajung fotbalist (am luat campionatul national la grupa 94)

Seth_15
19-06-2007, 07:56 AM
si eu vreau ce vrea si bobi, numa sa vad cum intru la un liceu pe profil din ala si dak termin liceu cu bine, la faculta de telecomunicatii

gianni
19-06-2007, 04:35 PM
Eu am devenit ceea ce-mi doream! Chiar daca nu etse atat de bine pe cat ma asteptam!

mns
19-06-2007, 06:41 PM
"Eu vreau sa fiu director!"

dragos_015
19-06-2007, 07:12 PM
Eu chiar nu stiu ce vreau sa fiu...

DarkComy
19-06-2007, 07:31 PM
p0rn star !:cool:

Sheghi_Danutzz
19-06-2007, 08:33 PM
daca erai femeie imi placea poate o faceai se silvia saint dar daca esti baiat nu ma tenteaza

stephen
19-06-2007, 10:50 PM
deci eu vreau cand ma fac mare sa ma fac...SEF.mda,vreau sa ma fac sef de trib si sa lenevesc toata ziua si sa ascult muzica si sa butonez P.C.-ul...Si sa fiu platit pentru asta.

*InCePaToRuL*
19-06-2007, 10:56 PM
"Ce vreti sa ajungeti cand o sa fiti mari ??? sau ce ati vrea ???"
Sanatos si Fericit in primul rand:p

Luis_Figo
20-06-2007, 01:55 PM
am ras putin la unele raspunsuri :)) ... astea mai ironice sau amuzante :) ... eu as vrea sa lucrez la o firma care face jocuri, sa fac texturi ... din astea in grafica ... care ma pricep sa fac :) ... sau sa fiu sef la o firma care face jocuri :)) ... am o idee in cap sa creez un joc ... poate o sa o realizez ... :D

gianni
20-06-2007, 02:09 PM
Cu ambitie si cat mai multa munca puteti ajunge acolo unde va doriti! Important este sa va placa ceea ce faceti, astfel incat energia si entuziasmul investit sa fie rasplatit prin rezultatele obtinute!

Saint
30-06-2007, 10:53 AM
Eu vleau sa ma fac doctor :mishto:! Si sa imi bag picioarele ca daca ma enervati, nu va mai operez :fluier:

sisu_stelistul
30-06-2007, 03:04 PM
E destul de greu la facultatea de medicina, dar daca asta iti place...succes.
Eu nu m-am hotarat, inca nu am ales nici facultatea, as vrea automatica dar nu este la constanta si parca nu ma tenteaza asa de mult informatica.

liquid
30-06-2007, 03:45 PM
Facemaker la EA :cool:

P.S si fotbaliator daca se poate :D

emyanuel
30-06-2007, 04:27 PM
yo arhitect k acu am dat capacitatea si examenul la arhitectura si am luat printre primii si asta o sa ma fac k sunt si talentat! vroiam sa ma fac si fotbalist dar cred k asta doresc(doreau)totii copii pe la 10-11 ani!

DarkComy
30-06-2007, 07:18 PM
yo arhitect k acu am dat capacitatea si examenul la arhitectura si am luat printre primii si asta o sa ma fac k sunt si talentat! vroiam sa ma fac si fotbalist dar cred k asta doresc(doreau)totii copii pe la 10-11 ani!

Vaiii , eu zic sa te mai gandesti :) asculta ce iti zice un student de anul III la Arhitectura . Trebuie sa ai bani si vointa de a invata , ca presupun ca talent la desen ai

Jokes
30-06-2007, 09:49 PM
Eu as vrea sa dau la imagine & operatorie.

alexfifaistos
20-07-2007, 01:04 PM
Eu vreau sa ajung MNS :D:D:D
Glumeam...Eu vreau sa lucrez la grafica,indiferent daca in domeniul jocurilor sau in domeniul filmelor...
P.S.:Ce inseamna MNS?

cristiano_ronaldo
20-08-2007, 08:29 AM
Eu as vrea sa ajung sa lucrez la Ultra Pro Computers...dar am si foarte mult talent la desenat, pictat...inca de mic mi-a placut sa desenez si daca treceti prin scoala mea o sa vedeti ca gasiti desene facute de mine;)....Nu imi place Mate si nu cred ca voi ajunge la Ultra Pro;(;(:(

Razor
20-08-2007, 09:07 AM
si eu as vrea sa ajung la o firma de calculatoare.....ma gandesc sa dau la facultate la automatizari si calculatoare...ca ma descurc foarte bine la mate (10 ca capacitate+locul 1 , 2 sau 3 pe judet din clasa a 5-a incoace la olimpiada de mate)....si de la anu o sa fac informatica mai mult(de la anu is pe a 9-a), ca pana acuma aveam o ora pe saptamana si ne zicea lucruri de gradinita profu :(...care le stiau cam 70% din clasa deja...ma gandeam si la arhitectura dar nu prea is talentat la desen artistic...ca la desen tehnic ma descurc foarte bine....deci tot spre calculatoare ma orintez...

mns
20-08-2007, 11:36 PM
Eu as vrea sa ajung sa lucrez la Ultra Pro Computers...dar am si foarte mult talent la desenat, pictat...inca de mic mi-a placut sa desenez si daca treceti prin scoala mea o sa vedeti ca gasiti desene facute de mine;)....Nu imi place Mate si nu cred ca voi ajunge la Ultra Pro;(;(:(

Ultra pro? Asta e ca si cum ai vrea sa lucrezi la ceva copie nereusita a McDonalds. :p

Eu zic ca ar trebui sa tintesti mai sus.

shinoda
21-08-2007, 12:36 PM
Ultra pro? Asta e ca si cum ai vrea sa lucrezi la ceva copie nereusita a McDonalds. :p

Eu zic ca ar trebui sa tintesti mai sus.

lasa`l ca e mic. si eu cand aveam 7-8 ani imi doream sa ma fac sofer de maxi taxi:huh: