View Full Version : Kiturile lui Dytza
Dytza
16-06-2007, 10:41 AM
Primul meu kit pentru FIFA 07 ... Barcelona Third Kit 07-08:
http://img3.myimg.de/thirdkit0708copy9ab.jpg
-=[FanSteaua]=-
16-06-2007, 11:04 AM
E bunicel da trebuia sa il pui la Editari..
Omega
16-06-2007, 12:10 PM
Unde e gulerul ? Si turteste oleaca logo-urile de pe front.
ytzak
16-06-2007, 02:14 PM
si o poza sa ne convingem ca e adevarat si nu e fantasy
stelistul0007
16-06-2007, 02:16 PM
nu e adevarat asta nu va fi noul echipament al barcelonei (scuze de off topic)
Dytza
16-06-2007, 03:05 PM
nu e adevarat asta nu va fi noul echipament al barcelonei (scuze de off topic)
Nu stiu sigur daca e adevarat sau nu, am vazut o poza pe un site FC Barcelona din Israel cu poze cu echipamentele din sezonul viitor, Si printre ele era si asta, acum nu mai gasesc pozele sper sa reapara :(
PS: Gulere inca nu am invatat sa fac, daca stiti vreun tutorial sau altceva va rog... :D
DTZ_danutz
16-06-2007, 03:11 PM
invata sa faci si gulere pentru ca ce ai facut tu se face in 5-10 min maxim, ai dat magic erase la logouri, nici nu le-ai turtit si apoi le-ai pus peste un template alb (nici nu a trebuit sa-i dai culoare sa pierzi timpul...) apoi ai mai tras niste linii si gata, l-ai postat.
Scuze dar cred ca fara guler nu treci de 5 pentru un echipament ca asta.....
Dytza
16-06-2007, 03:28 PM
invata sa faci si gulere pentru ca ce ai facut tu se face in 5-10 min maxim, ai dat magic erase la logouri, nici nu le-ai turtit si apoi le-ai pus peste un template alb (nici nu a trebuit sa-i dai culoare sa pierzi timpul...) apoi ai mai tras niste linii si gata, l-ai postat.
Daca echipamentul e alb si tamplate-ul tot alb ce rost mai avea sa pun culoarea alba :eek:^_^
Ai putea sa folosesti si tu un ton mai prietenos. Doar a spus omul ca e primul lui echipament.
Luis_Figo
16-06-2007, 03:45 PM
... daca lucrez in PSP iti dau eu un tutorial de facut echipamente ... facusem eu unul acum ceva timp :D ...
Dytza
16-06-2007, 03:55 PM
... daca lucrez in PSP iti dau eu un tutorial de facut echipamente ... facusem eu unul acum ceva timp :D ...
Lucrez in Photoshop CS 2 ... Deci imi poti da si mie un link? ;;)
DTZ_danutz
16-06-2007, 04:40 PM
Dytza, nu am spus ca trebuie colorat am subliniat doar ca ai pastrat templatul alb (stiu asa trebuie daca ala va fi echipamentul Barcelonei) pentru a argumenta acele 5-10 minute despre care vorbeam. Adica este simplu si ai fi putut sa mai generalizezi.Si scuze daca te-ai simtit ofensat, am vrut sa te ajut.
-=FaN MaNcHeStEr=-
16-06-2007, 04:41 PM
Foarte bun kitul barcelonei,tinand cont ca e primul.Nota 9!
Succes in continuare!
Dytza
16-06-2007, 04:47 PM
Dytza, nu am spus ca trebuie colorat am subliniat doar ca ai pastrat templatul alb (stiu asa trebuie daca ala va fi echipamentul Barcelonei) pentru a argumenta acele 5-10 minute despre care vorbeam. Adica este simplu si ai fi putut sa mai generalizezi.Si scuze daca te-ai simtit ofensat, am vrut sa te ajut.
Nu m-am simtit ofensat pentru ca accept orice Comentarii si critici sa-mi imbunatatesc kit-urile...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.