View Full Version : Unde mergeti in vacanta?
-Dany-
14-06-2007, 12:42 PM
Unde mergeti in vacanta de vara? Eu am sa plec prin strainatate si probabil prin Delta.Ati putea sa scrieti in acest topic si destinatii pe care le recomadati si desigur , parerea dupa ce va intoarceti din vacanta
gianni
14-06-2007, 12:47 PM
O vacanta prin tara! Consider ca avem o tara minunata, pe care nu stim sa o exploatam turistic.
Probabil, ca in concediu, o sa parasesc acest oras aglomerat si o sa ma retrag la tara. Si, apoi depinde de ceea ce-mi trece prin minte!
stefan
14-06-2007, 01:00 PM
O vacanta la tara la munca cum suna? :D
stephen
14-06-2007, 01:01 PM
Stii mie mi-ar place sa stau numai acasa dar se pare ca este si o vacanta in strainatate in prospect,prin Grecia cica...Nu-mi place sa plec de-acasa fiindca sunt dependent de calculator si de muzica,dar pt Grecia as fi dispus sa ma sacrific.Veniti la mare!
gianni
14-06-2007, 01:32 PM
Vara la tara este mult mai bine decat in Bucuresti! Cred ca este o solutie viabila!
DarkComy
14-06-2007, 01:43 PM
75% acasa
Black Sea, poate si un munte depinde cum stau cu buzunaru.
DarkComy
14-06-2007, 01:51 PM
Mi-am amintit .....o dupa amiaza la Brasov , alaturi de Sirius , Raty , stefan , mns , tuby , little_foot si cine mai vine :D
Omega
14-06-2007, 01:54 PM
Probabil ca voi sta mai mult acasa, pe la tara, dar o sa plec si la mare si intentionez sa stau cat mai mult acolo, ca poate asa scap de depedenta de PC . :)
Danutz_Cdi
14-06-2007, 02:20 PM
Omega si eu sufar de acelasi lucru ...dar eu plec la munte dak iau examenul k daca nu il iau s-ar putea sa ....
liquid
14-06-2007, 02:27 PM
o saptamana la durau (pe langa kelly pe acolo :D) apoi pe la iasi :D, si in final pe la tara cred
Ratonu
14-06-2007, 02:33 PM
Eu plec mâine la Sibiu, unde voi sta până duminică... Apoi, prin august sper să ajung la Cluj şi apoi la mare.
Ah, evident, mai e reuniunea din iulie de la Braşov...
gianni
14-06-2007, 02:34 PM
Te duci la Festival? La Artmania?
Pai am planificat pentru sfarsitul lui iulie-mijlocul lunii august un sejur cu ai mei si inca o familie (da rama, a lu bia :D) la Marea Adriatica apoi probabil voi merge inca 2 saptamani la mare la noi si cam atat, in rest cat mai multa distractie acasa!
Ratonu
14-06-2007, 02:50 PM
Te duci la Festival? La Artmania?
Da. Probabil că jumătate din piese or să mă plictisească, dar sunt şi lucruri care, cu siguranţă, merită văzute. Highlight-urile vor fi, pentru mine, Celelalte Cuvine şi My Dying Bride.
Jokes
14-06-2007, 03:02 PM
Nu mi-am facut nici un plan.Am altele mai prioritare decat plecatul in vacanta. :)
yahoo
14-06-2007, 03:13 PM
Tabara in varful muntilor unde pot sa-mi testez calitatile de fotograf :p o saptamana in Olimp cu niste prieteni si dupaia 2-3 saptamani impreuna cu ai mei la Iasi si la o manastire la care mergem in fiecare an. Desigur, acompaniat de Zapp Internet Mobil si de laptopul meu :D
-=FaN MaNcHeStEr=-
14-06-2007, 03:43 PM
Eu am sa ma duc la munte sa fac niste plimbari!
poli tm in fifa
14-06-2007, 04:54 PM
Probabil voi pleca o saptamana in Grecia la Mare.Cand ma intorc merg pe la tara,apoi mai merg o saptamana la Costinesti...si cam atat este sigur.As vrea sa merg si la matusamea (singur deoarece ar veni matusamea sa ma i-a acolo) in Germania dar asta depinde de cand voi incepe antrenamentele.Si era sa uit,daca iesim campioni nationali (la fotbal:anul 94...mai am un meci la Mogosoaia duminica de la 10,finala) voi merge cu echipa la Disneyland patru zile.
sorin
14-06-2007, 05:02 PM
De pe 3-4 iulie cand scap de inscrierile la liceu pana prin septembrie stau prin Fagaras.Deocamdata neconfirmate sunt o tabara, probabil la mare si o reuniune a forumistilor pe la Brasov, daca vine si amicu' Saint.O sa imi fie destul de greu 3 luni fara forum si calculator dar...
Fara Saint ti-e frica? :rolleyes:
Deeny
14-06-2007, 06:27 PM
o sa stau acasa:(
sorin
14-06-2007, 07:09 PM
Fara Saint ti-e frica? :rolleyes:
Pe ceilati sunt sigur ca o sa mai am ocazia sa ii vad, pe Saint nu prea cred:rolleyes:.
Ah, o sa ma intalnesc cu dragosh_015;).
sisu_stelistul
14-06-2007, 07:44 PM
Pe la mare cand veniti, poate facem o reuniune ceva. Eu o sa ma duc la Brasov Bran Moeciu Sighisoara pe la sfarsitul lui iulie inceputul lui august...in rest plaja la greu :p
sPiKe3
14-06-2007, 09:11 PM
sal,eu cred ca voi pleca la herculane,olanesti,caciulata moneasa sau borsa (ca inca nu am luat bilet) sper sa ma distrez shi..sa imi mai fac si eu niste prieteni ;) eu am fost de paste in grecia ,mai exact: paralia katerini si a fost super tare te plimbi auzi romana la tot pasu' ps:sunt si f multe fete pe acolo deci puteti sa... :D
Plaja ,munca ,club , si cam atat :D . Poate si vreo 2 saptamani prin Harghita . Om trai si'om vedea :)
Andrei_C
14-06-2007, 10:00 PM
o saptamana la durau (pe langa kelly pe acolo :D) apoi pe la iasi :D, si in final pe la tara cred
mamaa..o saptamana la durau? cred o sa te cam plictisesti :)
*InCePaToRuL*
14-06-2007, 10:26 PM
Mi-am amintit .....o dupa amiaza la Brasov , alaturi de Sirius , Raty , stefan , mns , tuby , little_foot si cine mai vine :D
poate ar trebui sa deschizi un topic...si sa iasa o mica reuniune a userilor de pe FifaRO.
eu 4 zile la brasov:D
dragos_015
14-06-2007, 10:35 PM
Pe ceilati sunt sigur ca o sa mai am ocazia sa ii vad, pe Saint nu prea cred:rolleyes:.
Ah, o sa ma intalnesc cu dragosh_015;).
Cu mine??? Pai pe mine de ce nu ma anunti???
liquid
15-06-2007, 06:09 AM
mamaa..o saptamana la durau? cred o sa te cam plictisesti :)
de ce sa ma plictisesc :-?
cristiano_ronaldo
15-06-2007, 07:08 AM
Luni plec din Bucuresti, ma duc in Eforie Nord la mare cu parintii si cu verisorimiu care are 7-8 ani apoi o sa imi pierd toata vacanta la bunicamea, ca in fiecare vara...cred ca o sa ma distrez pe acolo si oricum e mai frumos la tara decat la oras, este mai multa liniste, aer curat...:D;)
Eu plec duminica pana in Austria si apoi pana la Campulung, sper sa fiti cuminti cat timp o sa lipsesc. :p
sisu_stelistul
19-07-2007, 12:40 PM
Eu merg la Brasov si Bran in vacanta cu parintii, sper sa gasesc un aer mai curat si vreme mai racoroasa. Vacanta placuta tuturor!!!
*InCePaToRuL*
19-07-2007, 07:17 PM
Eu plec duminica pana in Austria si apoi pana la Campulung, sper sa fiti cuminti cat timp o sa lipsesc. :p
cat timp vei lipsi?:huh:
DarkComy
19-07-2007, 07:28 PM
Yupiiii , ne facem de cap ...betie la greu :lol:
stephen
19-07-2007, 08:02 PM
Comy,mai ai IP-urile la fetele alea ? :lol: .Sa facem chindia frumoasa .:)
stefan
19-07-2007, 08:06 PM
Ati uitat ca m-am intors eu? Coco, tu o sa-ti faci de cap doar cu vreun stadion, ca n-ai mai lucrat de prin februarie :p Ia lasati off-topicul!
DarkComy
19-07-2007, 08:49 PM
Am lucrat ma !!!:p Incet dar sigur, stii doar : Graba strica treaba !^_^.
Eu o s aimi petrec vacanta acasa, probabil voi munci pe perioada verii , nu stiu, oricum vreau sa stau si sa lenevesc, sa revin la programul normal de vara: culcarea la 5-6 dimineata , scularea la 5 dupa-amaiza ^_^
Parca vad, ma intorc si:
pe forum singurii useri care nu sunt banati o sa fie: liquid, stefan si cu mine
pe site: RLSP 08, RLSP 09, toate cu liga I, I, III si cate 3 echipe din Judeteana
40 de stadioane din Romania
Stefan in Bahamas cu un PIN langa el ;)
liquid
20-07-2007, 07:49 AM
Si cu FCM Husi in patch cu tot cu stadion ai uitat sa spui :cool: (gata on topic)
Poi eu tre sa mai plec o tura pe la tara si sper 1 saptamana la iasi cam atat :D
gianni
20-07-2007, 09:22 AM
Eu imi "rup" concediul, in perioade scurte de vacanta, fiindca trebuie sa stau la serviciu mai tot timpul.
Si cu FCM Husi in patch cu tot cu stadion ai uitat sa spui :cool: (gata on topic)
Poi eu tre sa mai plec o tura pe la tara si sper 1 saptamana la iasi cam atat :D
Mergi sa te intalnesti cu Don Stefano? :cool:
shinoda
22-07-2007, 04:36 PM
azi am revenit si eu din vacanta. am fost 12 zile la mare, la mamaia. a fost super tare, pacat ca nu m`ai aveam bani ca mai stateam :D
Urmelinho
22-07-2007, 04:45 PM
eu as prefera o vacanta la noi in tara la munte sus de tot la racoare(nu la puscarie) sa ma pot relaxa. nu stiu exact cand se va intampla asta dar cred ca mai dureaza pentru ca vreau sa termin treaba pe acasa si pe la viitoatele patchuri
gianni
23-07-2007, 04:53 PM
Vreau sa plec din orasul acesta in care caldura este teribila! Undeva la racoare, la munte!
little_foot
23-07-2007, 10:29 PM
Plec joi dimineata in Grecia. Cand ma intorc o sa pun si ceva poze.:rolleyes:
DarkComy
23-07-2007, 10:31 PM
Vreau sa plec din orasul acesta in care caldura este teribila! Undeva la racoare, la munte!
O reuniune la Brasov? ^_^
@little, ai grija sa nu te accidentezi! Asteptam poze.
*InCePaToRuL*
23-07-2007, 11:17 PM
Plec joi dimineata in Grecia. Cand ma intorc o sa pun si ceva poze.:rolleyes:
bafta si sa te distrezi...
asteptam poze:p...:D
gianni
24-07-2007, 12:24 PM
Little, ai grija de tine ca am auzit ca este caldura mare si pe acolo! Distractie placuta si viziteaza cat mai mult! Greci este o tara foarte frumoasa, daca o vizitezi ca turist!
Mutombo
19-08-2007, 06:11 PM
Aseara m-am intors din Germania dupa o saptamana petrecuta acolo. Am ramas uimit de tara aia - infrastructura, orase, oameni...Totul e facut ca la carte, aproape perfect. Si contrar ideilor preconcepute, nemtii nu sunt deloc reci, pot spune ca sunt mai de treaba decat romanii.
liquid
19-08-2007, 07:46 PM
Mergi sa te intalnesti cu Don Stefano? :cool:
ah... acum am vazut.. :-j
Da merg :cool:
sunshine_claus
20-08-2007, 11:43 AM
Eu nu prea stiu unde vreau sa plec.As vrea Spania (Madrid) dar habar nu am. Poate prin octombrie o sa plec ca nu pot pleca de la munca. Recomand Grecia tuturor care vor la mare, preturi ok si conditii mult mai bune ca la noi. Pe Thassos este chiar o pensiune a unei romance dar nu mai stiu cum se numeste. Recomand si Viena pentru cumparaturi si admirat privelisti, de culturalizat etc. Mie mi-a placut. De asemenea Venetia cu celebra Piata San Marco. Nu recomand Turcia (Istambul). Cine zice ca negociezi in bazar se insala. Si nu va duceti cu pietena la plimbare seara prin oras, E posibil sa ramaneti fara ea :) O sa va mai spun ce mi-a placut dar nu acum ca trebuie sa revin la munca. pa-pa
little_foot
20-08-2007, 12:06 PM
Hmmm...deci prietena mea a ramas in Istambul...nu stiam unde a disparut.:p
Atunci cred ca voi mai simti foarte bine pentru inca o portie de Grecia la sfarsitul lui septembrie.^_^
Credeam ca sunshine_claus a fost rapita pe acolo. :D
gianni
21-08-2007, 11:26 AM
Faza cu negociatul este celebra: oricat crezi tu ca ai negociat, de fapt el este in castig.
Proiectele de anul acesta m-au fazcut sa stau la munca, da` gasesc eu o portita si-o sa ma "razbun".
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.