PDA

View Full Version : Making patches

radustefan_21
13-06-2007, 05:26 PM
Care poate sa explice in mare cum se face un patch cu install creator sau fifafs???

lngrobert
13-06-2007, 07:57 PM
da si eu am nevoie

Omega
14-06-2007, 06:18 AM
Programele astea : fifaFS, gfxpak etc au si ele un readme acolo. De ce nu incercati sa invatati asa ?

radustefan_21
14-06-2007, 06:42 AM
Poate dar de ce este asa de greu sa spui cam cum faci un install cu IC.EU am o idee dar nu situ daca e adevarata:faci patchul in forumat .cmp apoi deschizi cu winrar si .fsh-urile de acolo le bagi sa le instaleze in patch dar nu stiu...

Omega
14-06-2007, 12:00 PM
Ma, sa faci installul cu IC e foarte usor, nu trebuie decat sa adaugi fisierele patchului si dintre ele sa il pui la sfarsit sa ruleze fisierul .bat care contine comenzile de import ale fisierelor .fsh unde poti folosi ori gfxpak ori fifaFS.

vali_valcea1991
17-06-2007, 04:15 PM
stiu eu cum se fac.
ma contactati pe Y! id : bebe_mic_2006@yahoo.com

DTZ_danutz
17-06-2007, 10:17 PM
Faceti mai unul dintre voi un mic tutorial cu cateva echipamente si o fata ceva, sunt sigur ca multi vor fi recunoscatori foarte multi useri de pe forum si nu numai.... Si voi poate ati avut nevoie de tutoriale pentru fete sau kituri sau altceva si ati obtinut, cu ajutorul unor persoane foarte pricepute si care au vrut sa ajute si pe altii. Sau macar daca stiti un link cu un tutorial...

Luis_Figo
17-06-2007, 10:26 PM
... cel mai usor mod este urmatoru ... deci, modifici FIFA cu CM07 ... adaugi kit-uri, adaugi fete, modifici .db etc. ... faci un folder nou care sa fie intr-un fel folderul FIFA ... si in el bagi doar fisierele noi ... faci in folder asta, un folder DATA si acolo pui zdata_60.big si zdata_60.bh, unde vor fi toate fisierele grafice importate care se afla in zdata-uri, copii si folderele din GUI, copii si cmn/fifa.db si cmn/fe/eng.db [daca ai modificat ceva in baza de date] ... si astea le adaugi in IC ... cel putin asa am facut eu pentru un patch cu liga1 in uefa cl 06/07 si merge ... merge sa joci si la The Treble cu Liga1 ... :P