PDA

View Full Version : Splinter Cell:Conviction

stephen
11-06-2007, 11:09 AM
Acum vreo 2 saptamani s-a anuntat cel de-al cincilea joc al seriei dupa romanul lui Tom Clancy . Se pare ca protagonistul Sam Fisher mai are niste mici probleme dupa ultima parte,probleme cu Legea.

Aici (http://splintercell.us.ubi.com/conviction/news.php) gasiti imagini,un videoclip si ceva info-uri cu privire la joc.

Grafica arata(daca e posibil) mai bine ca in Double Agent,sper sa nu fie exagerat de scump la cerinte si sa ramana cu relativ aceleasi.Grafica next-gen desigur...Am vazut ca se cam renunta la elementele stealth,sper ca nu de tot,facea toata savoarea jocului.

Data aparitiei:Perioada Sarbatorilor 2007 (can't wait)

Sirius
11-06-2007, 11:35 AM
Nu se renunţă la elementele stealth ci se schimbă modul īn care vor fi folosite acestea. Asta īnseamnă că acţiunea se va petrece mai mult la lumina zilei şi Sam va trebui să folosească alte mijloace pentru a nu fi detectat. De exemplu, īn loc de camuflajul īntr-un colţ īntunecat acum se va camufla...īntr-o mulţime de oameni.

Cred că asta va aduce un suflu nou jocului şi e o dovadă că producătorii īncă sunt dispuşi sa inoveze chiar şi cānd e vorba de o franciză de succes. Aviz EA.