PDA

View Full Version : In sezonul 2007-2008 romania va avea 7 echipe in Cupele Europene

stelistul0007
28-05-2007, 10:50 PM
locul 1 = direct in grupele champions league
locul 2 = turul 3 in champions league
locurile 3-5 = Cupa Uefa
locul 6 = Intertoto
iar castigatoarea cupei romaniei va merge si ea in cupa uefa

Omega
28-05-2007, 10:56 PM
Pai da, dar asta inseamna ca trebuie sa avem performante si sa aducem puncte in continuare. Locurile alea nu vor veni daca Steaua, Dinamo, Rapid si CFR vor avea parcursuri proaste-n Europa.

bullzeye
29-05-2007, 12:01 AM
In primul rand la titlu trebuia sa scrie sezonul 2008-2009, pentru ca sezonul 2007-2008 este cel care va incepe la sfarsitul acestei veri si in care avem doar 4 echipe in cupele europene (Dinamo, Steaua, Rapid si CFR).

Si in al doilea rand @Omega, un sezon de parcurs in cupele europene nu afecteaza absolut deloc sezonul imedeiat urmator, acele sapte locuri fiind decise inca din sezonul ce tocmai a trecut, plus contributia sezoanelor bune dinainte. Asa ca Steaua, Dinamo, Rapid si CFR pot sa fie eliminate inca din primele runde sezonul acesta ca tot acele 7 locuri le vom avea in sezonul 2008-2009, dar ar avea consecinte majore asupra sezonului ce va urma dupa el (2009-2010).

Omega
29-05-2007, 07:31 AM
Da, ai dreptate, nu am citit tot si m-am grabit sa raspund.

sorin
02-06-2007, 07:23 PM
Sezonul viitor va fi varful, apoi numarul echipelor va scadea din nou la 3-4.Locurile 5-6 nu vor face deocamdata fata in Europa, avand in vedere coeficientul european foarte mic.

Mihnea912
24-07-2007, 07:49 PM
Ai dreptate!Dar ce bine ar fi sa ramana asa si dupa incheierea sezonului viitor.

jeeez
17-09-2007, 12:44 PM
in afara de 2-3 echipe de la noi din campionat, nu vad altele care s-ar putea descurca in cupele europene.. oricare or fi ele.. este nevoie de investitii atat la nivel de echipa cat si la nivel de infrastructura.

RazvanTM
05-11-2007, 09:56 AM
in afara de 2-3 echipe de la noi din campionat, nu vad altele care s-ar putea descurca in cupele europene.. oricare or fi ele..
pai si care echipe ar face fata in cupele europene ? steaua ? dinamo ? rapid ? dupa mine echipele clasate ca favorite au aceleasi sanse ca si Unirea Urziceni, U Craiova,CFR Cluj, etc. in momentul de fata, ignorand rezultatele incontestabile ale lui CFR Cluj, nu exista echipa in liga 1 care sa se diferentieze atat de mult de restul incat sa poti spune ca are "mai multa" fata de campionate europene.

John_Terry
08-11-2007, 10:04 PM
Pai da, dar asta inseamna ca trebuie sa avem performante si sa aducem puncte in continuare. Locurile alea nu vor veni daca Steaua, Dinamo, Rapid si CFR vor avea parcursuri proaste-n Europa.

da,si au avut parcursuri proaste

ManIaKu
28-11-2007, 07:57 PM
Desi sunt stelist, sper sa ia CFR Cluj campionatul ca sa vada si Becali ce investitii se fac pentru Champions League. Anul asta ne-am facut de rusine in Europa... Nu stiu daca meritam sa avem mai mult de o echipa in Champions League si una in Cupa Uefa. Poate asa si-ar da interesul mai mult..

cosmin targoviste
28-11-2007, 08:23 PM
In acest moment fotbalul romansesc e 0 barat.Ce CFR?CA face ravagii in tara cu echipele mici,dar cand a fost sa iasa in europa?3-1 acasa cu Famagusta.Haideti ma ca in tara toate-s pana la bani...Poate doar ce a facut steaua acum cativa ani cand a eliminat pe valencia si Dinamo anul trecut sunt adevarate performante.Atunci in UEFA cand s-au intalnit in sferturi rapid si steaua au intalnit echipe mediocre.Si nemtii aia Hamburg si Hertha,in sezonul respectiv de abia s-au salvat de la retrogradare in germania.

ieseanul
29-12-2007, 10:23 AM
Daca in acest an am avut 5 echipe in cupele europene(si am vazut cu totii rezultatele), va dati seama ce va fi la anul cand vom avea 7 echipe? Printre care echipe ca Urziceni sau Vaslui!:eek: