PDA

View Full Version : Transferuri vara 2007-2008

stelistul0007
28-05-2007, 08:54 PM
aici puteti discuta despre transferurile din aceasta vara

Valentin Badoi - Steaua
Gurita - Steaua
Eric Blicavi - Steaua

mns
28-05-2007, 09:15 PM
Daca Gigi nu ii aduce si pe Craioveanu si Stelea, degeaba.

Deeny
28-05-2007, 09:24 PM
L-ai uitat pe Eric Blicavi.:)

Ar fi frumos sa vind si Buga...

poli tm in fifa
01-06-2007, 07:26 AM
Emeghara la Steaua

Timişoara a anunţat ieri că Emeghara va pleca şi a confirmat că a primit o ofertă din partea Stelei. Poli şi Steaua sīnt foarte aproape de a bate palma pentru un nou transfer, după ce īn 2006 Gigel Coman şi Ovidiu Petre au trecut īn Ghencea, iar Andrei Cristea a ajuns pe Bega. Acum, īn discuţie este nigerianul Emeghara, despre care Timişoara a anunţat ieri oficial că este de vīnzare."Da, el este unul dintre fotbaliştii care foarte probabil vor pleca", a confirmat preşedintele Gheorghe Chivorchian. Primul şi principalul motiv este faptul că bănăţenii au nu mai puţin de 9 extracomunitari īn lot, iar peste un an va intra īn vigoare regula că nici o echipă nu va putea avea pe teren mai mult de 5 īn acelaşi timp.

Steaua a intrat deja pe fir, Olăroiu avīndu-l printre priorităţi pe Emeghara. Tot Chivorchian a confirmat ieri interesul celor din Ghencea: "Există discuţii cu Steaua, există o propunere din partea lor, īnsă trebuie să ne facă o ofertă clară, aşa se face un transfer. Īn afară de Steaua, mai sīnt şi alte cluburi interesate de el".

Preţul: un milion
Cīt cere Timişoara pe Emeghara? "Un preţ corect pentru valoarea jucătorului", a anunţat Gheorghe Chivorchian. Suma pe care bănăţenii speră să o primească este de un milion de euro, īn condiţiile īn care l-au cumpărat īn urmă cu un an şi jumătate de Partizan Belgrad īn schimbul a 750.000 de euro. "Dacă acceptăm schimb de jucători? E prematur să spun acum, orice e posibil", a adăugat Chivorchian.

"E verificat"
Gigi Becali a explicat de ce este de acord cu transferul lui Emeghara, deşi el e străin. "Da, am zis că nu mai vreau străini la Steaua, dar nu orice fel de străin. Emeghara e deja verificat īn Romānia, s-a acomodat, a dovedit că e un fotbalist bun, nu e ca alţii, pe care nu-i ştii deloc, vin aici şi apoi īţi dai seama că nu ai ce face cu ei", a declarat Becali despre nigerianul care poate evolua īn apărare atīt ca fundaş pe cele două benzi, dar şi ca stoper.

Despre el
- are 23 de ani
- are 1,73 metri şi 72 de kilograme
- īn acest sezon a jucat 33 de meciuri din totalul de 39 susţinute de Poli īn toate competiţiile
- toate meciurile īn care a evoluat le-a īnceput ca titular
- a jucat 2.491 de minute īn campionat, īn ultimul sezon, fiind al doilea după McKain (2.520)
- a debutat īn Liga I pe 11 martie 2006, īn meciul Poli Iaşi - Poli Timişoara 0-1
- a mai jucat la FC Ebiede (Nigeria) īntre 2002 şi 2003, FK Teleoptik Beograd (2003-2004) şi Partizan Belgrad (2004-2006)
- a bifat două meciuri īn Champions League cu Partizan Belgrad, īn sezonul 2005-2006

"Lui Oli īi place mult de Emeghara, am vrut să-l luăm şi īn iarnă, vrem să-l luăm şi acum dacă e de vīnzare"
Gigi Becali

85.000 de euro este salariul anual pe care Emeghara īl are la Poli Timişoara

sursa: violamania.ro

Ratonu
02-06-2007, 10:39 AM
Dacă are, īntr-adevăr, 23 de ani, e OK pentru Steaua. Şi transferul lui Bădoi e unul bun, fostul rapidist mi se pare cel mai bun om de bandă dreaptă de la noi īn momentul ăsta.

Omega
02-06-2007, 04:23 PM
Nu stiu de ce au ales sa aduca jucatori atat de inaintati in varsta cum este Badoi sau Gurita.

sisu_stelistul
02-06-2007, 05:16 PM
Badoi totusi este om de nationala este un jucator bun si ma bucur ca a fost transferat, sper sa-l aducem si pe Emeghara.

cristiano_ronaldo
02-06-2007, 07:24 PM
Nu se zvonea ca vine si Adrian Neaga? Emeghara e un jucator foarte bun si o sa vedeti ca a meritat sa il transfere

SSORIN
02-06-2007, 08:30 PM
Emeghara si Badoi sunt 2 jucatori valorosi, in sfarsit mai aducem si noi jucatori cu adevarat buni. Din cate stiu Neaga va veni la Steaua, totusi nu cred ca mai trebuia adus si Gurita.

stelistul0007
03-06-2007, 11:50 PM
steaua mai vrea sa aduca 2 fundasi polonezi,portarul Carizzo de la River Plate si Amelia de la livorno si mijlocasu Belluschi de la River Plate

poli tm in fifa
04-06-2007, 08:32 AM
Dacă are, īntr-adevăr, 23 de ani, e OK pentru Steaua. Şi transferul lui Bădoi e unul bun, fostul rapidist mi se pare cel mai bun om de bandă dreaptă de la noi īn momentul ăsta.

Chiar are 23 de ani :D Tu cati ani credeai ca are ? :D

Valentin79
04-06-2007, 11:58 AM
Chiar are 23 de ani :D Tu cati ani credeai ca are ? :D
E nigerian nu? Sti cu e cu jucatorii africani, nu dau intotdeauna virsta reala. Au mai fost cazuri din astea.

gianni
04-06-2007, 03:20 PM
Parca Jiji nu era de acord cu aducerea de jucatori straini, dupa esecul cu Andrey si Elton! Pana una alta, astept sa vedem cate dintre marile transferuri anuntate de Becali vor fi materializate!

liquid
04-06-2007, 03:26 PM
sincer imi vine greu sa cred(chiar asa de multe zvonuri deodata) poate e si "meritul" presei, oricum am mai spus si o mai spun odata nu mai cred in nici un transfer pana nu vad acel jucator la o conferinta de presa cu tricoul stelei in mana sau pe teren jucand pentru steaua :D

gianni
04-06-2007, 03:44 PM
Corect! Becali spune multe, dar face prea putine!

gianni
14-06-2007, 01:44 PM
Stelian Stancu la Poli Timisoara!

stephen
14-06-2007, 02:27 PM
Ianis Zicu , Vali Nastase , Florin Bratu la Dinamo :p

gianni
14-06-2007, 02:29 PM
Vieri la Steaua? Eu cred ca este doar un zvon!

Alex
14-06-2007, 02:33 PM
E vrajeala, ar avea Becali bani sa ii plateasca transferul, dar contractul ar fi mult prea mare pt cioban, ar cere lejer peste 1 mil euro pe an si oricum e un jucator ratat, a ales drumul femeilor si al bauturii in loc sa se tina de fotbal, era unul dintre cei mai prolifici atacanti ai Italiei in perioada buna!

gianni
14-06-2007, 02:36 PM
Mi-am dat si eu seama ca este doar un zvon! Oricum Vieri nu mai este ceea ce a fost!

poli tm in fifa
14-06-2007, 04:41 PM
Se pare ca Poli Timisoara i-a facut o oferta de 300.000 $ pe an lui Ganea.

Si cum a zis si gianni,Stancu la Poli:mellow::huh:

sisu_stelistul
14-06-2007, 07:52 PM
Mi-a placut cum a jucat Stancu pentru Steaua dadea randament cat de cat...este pacat ca a plecat.

cristiano_ronaldo
14-06-2007, 08:04 PM
Si mie mi-a placut S.Stancu, in meciul cu Real a facut o prestatie buna, parerea mea

stelistul0007
14-06-2007, 08:56 PM
Stancu e un jucator zlab bine ca am scapat de el :coco:

Danutz_Cdi
15-06-2007, 12:40 PM
sper ca nu iii supar pe stelisti ca numai ei discuta pe aici ... dar credeti ca dinamo il va lua pe tamas??? va oferi borcea banii pentru el??? eu cred k il va lua deoarece e un jucator foarte bun si isi da seama si el k nu poatye face performanta fara jucatori buni

Urmelinho
15-06-2007, 01:00 PM
nush daca se merita. dinamoa are fundasi buni. dar nu ar strica unul in plus dar nu la banii astia

Danutz_Cdi
15-06-2007, 01:16 PM
aici sunt de acord cu tine ... nici cat a dat borcea dar nici cat au cerut ei k e prea mult ..

stephen
15-06-2007, 03:38 PM
Mie Moti niciodata nu prea mi-a placut...Asa ca ar fi mai preferabil un cuplu de fundasi centrali Tamas-R.Stefan .Doar ca Spartak a cerut cu 700000 mai mult decat ofera Borcea.Ramane de vazut...va dati seama ca o echipa cu Lobont,Tamas,R.Stefan,Zicu,Cl.Niculescu n-ar prea mai avea rivali,nu?

cristiano_ronaldo
15-06-2007, 06:15 PM
ba ar avea destui...in fine...se zvoneste ca cica Henry ar pleca la Barca si anunt ca Tevez s-a dus la Bayern...sper sa nu ma insel

Alex
15-06-2007, 06:19 PM
Mie Moti niciodata nu prea mi-a placut...Asa ca ar fi mai preferabil un cuplu de fundasi centrali Tamas-R.Stefan .Doar ca Spartak a cerut cu 700000 mai mult decat ofera Borcea.Ramane de vazut...va dati seama ca o echipa cu Lobont,Tamas,R.Stefan,Zicu,Cl.Niculescu n-ar prea mai avea rivali,nu?

Tamas e de departe cel mai bun fundas roman dupa Chivu, sa vedem daca il aduce Borcea, 2,5 mil nu cred ca e un pret prea mare. Iar cu "nu ar mai avea rivali" e cam deplasata, gandeste-te ca Chelsea cu Cech,Terry,Carvalho,Lampard,Robben, Ballack, Sheva, Drogba, nu au reusit sa ajunga in finala CL si nici sa castige campionatul!

r5m
15-06-2007, 06:20 PM
nush daca se merita. dinamoa are fundasi buni. dar nu ar strica unul in plus dar nu la banii astia

Totusi, Tamas e jucator de nationala!

Urmelinho
16-06-2007, 11:20 AM
este fundas de nationala dar vorbind cu niste tovarasi de-ai mei unul din ei a spus ceva ce pare plauzibil. Acum aduca funddasi ca atunci cand ies din Preliminariile CL sa il vande de exemplu pe Radu Stefan si nu e singurul pentru care Dinamo a primit oferta din afara. eu cred ca asta este motivul pentru care dinamo aduce din afara romanii care-s buni, dar care stau pe tusa

cristiano_ronaldo
16-06-2007, 06:21 PM
Poli Timisoara s-a intarit cu niste jucatori buni, dupa parerea mea, acestia sunt:Ioan Viorel Ganea, Stelian Stancu si Marian Aliuta (nu sunt in ordine).Ramane de vazut daca vor juca bine si daca se vor acomoda.

KlaU
16-06-2007, 06:49 PM
Ganea e un jucator terminat . Bag mana in foc ca nu va realiza nimic notabil la Timisoara .

Alex
16-06-2007, 07:22 PM
La fel si cu Aliuta!

sisu_stelistul
17-06-2007, 07:29 AM
Ganea nu este terminat. Daca nu venea la Rapid cred ca ar fi fost golgheter...are nevoie de o echipa la care sa joace.
La Aliuta sunt de acord nu mai joaca bine.

stephen
17-06-2007, 09:01 AM
Eu nu inteleg de ce toata lumea o ridica in slavi pe Poli Tm.Acum pe bune,de cand a venit Iancu la echipa si s-au facut bogati,nu s-au evidentiat cu nimic in transferuri sau rezultate.Nu stiu ce transferuri magnifice vedeti voi cu toti jucatorii veniti din Bucuresti fiindca Dinamo,Steaua si Rapid nu mai au nevoie de ei.Parerea mea ca au si stricat niste jucatori,foarte promitatori:Bucur,Olah,McKain...

sorin
17-06-2007, 11:45 AM
La Timisoara se incearca sa se faca o echipa formata doar din jucatori foarte buni, dar daca nu ai un antrenor capabil care stie sa isi motiveze elevii, misiunea e imposibila.Nu cred ca anul asta Timisoara o sa faca ceva notabil.Au transferat doar jucatori de care nu mai era nevoie gen Stancu si Aliuta.Antrenorul asta nou nu cunoaste fotbalul romanesc, o spun cu parere de rau dar o sa le fie foarte greu...

Nu inteleg ce afaceri face Copos, a vandut doi jucatori de nationala si i-a adus pe Boya si Grigorie.Autodistrugere(?).

*InCePaToRuL*
19-06-2007, 10:48 PM
Emeghara nu mai vine la Steaua.
Emeghara cere 150 de mii de euro salariu, dar becali nu este de acord...

dragos_015
19-06-2007, 11:52 PM
Becali e cel mai mare mincinos!!!

andrei_fcmbacau
20-06-2007, 12:02 AM
becali vrea sa distruga steaua la fel cum vrea si iancu pe timisoara

poli tm in fifa
20-06-2007, 08:36 AM
Se pare ca transferul lui Emeghara la Steaua este in impas deoarece Becali considera salariul jucatorului (150.000) mult prea mare.Daca transferul nu se va face el va ramane la Timisoara.

In alta ordine de idei Poli s-a inteles cu Zilina pt Vrsici si la adus in probe pe Apetrei de la Jiul.

Cineva a zis in pagina trecuta ca jucatori ca Bucur,Olah,McKain...i-a terminat Poli.

Bucur: cand a venit Artimon pe banca lui Poli a inceput sa-si revina.a fost glogeterul lui Poli in acest sezon cu 11 reusite.

Olah: a jucat la Poli bine pana s-a accidentat.De cand a venit Matei la Poli nu prea a mai prins primul 11 din pricina accidentarilor si vietii nesportive.De multe ori a fost vazut in cluburi de noapte de suporterii lui Poli.Acum el a fost transferat de U Cluj.

McKain: are evolutii constante la Poli si a avut oferta de la Dinamo,doua echipe din Russia si o oferta de care nu stia nimeni de la AC Siena.

p.s. Daca dai mai multi bani unui jucator si echipei respective mi se pare normal ca juatorul sa aleaga echipa care da mai multi bani.

gianni
20-06-2007, 03:56 PM
Chiacu la Dinamo!

*InCePaToRuL*
20-06-2007, 11:21 PM
Cristi Chivu, aflat īn Bucureşti, a comentat īn exclusivitate pentru G.S. zvonurile transferului său la Inter: „Nu e nimic adevărat din ceea ce se spune cu Inter. Trebuie ca mai īntīi să se īnţeleagă cluburile, dar vă spun că nu este absolut nimic adevărat īn momentul de faţă. De Barcelona nu ştiu de ofertă decīt din ziare"

Blue
23-06-2007, 02:37 AM
guess whos back on the attack :P de transferurile lui Prepe si Tanasa nu se aude nimic? Cele mai importante ale sezonului in opinia mea desi s-au intarit destule echipe mai ales dinamo dar nu cred ca vor face mare branza cu ratangiu ala de Zicu.

gianni
02-07-2007, 02:39 PM
Hagi la Steaua!
Neaga la Steaua!
Badoi la Steaua!
Emeghara la Steaua!
Vatca la Steaua!

KlaU
02-07-2007, 04:51 PM
Se vede ca ai fost plecat :lol: . Esti cam in urma cu noutatile ...

stefan
02-07-2007, 05:06 PM
guess whos back on the attack :P de transferurile lui Prepe si Tanasa nu se aude nimic? Cele mai importante ale sezonului in opinia mea desi s-au intarit destule echipe mai ales dinamo dar nu cred ca vor face mare branza cu ratangiu ala de Zicu.

Cele mai importante transferuri ale sezonului? Nu prea cred, sunt 2 jucatori de la o echipa retrogradata, si Dinamo a adus acum cativa ani jucatori de la Craiova care retrogradase si doar Moti a ramas :p

Nu prea s-au facut transferuri spectaculoase, multi jucatori plecati in strainatate s-au intors la echipe din tara, si CFR-ul a mai transferat o echipa de portughezi, in rest mai nimic.

gianni
03-07-2007, 08:07 AM
Hagi la Steaua!
Neaga la Steaua!
Badoi la Steaua!
Emeghara la Steaua!
Vatca la Steaua!

Ma dadeam "mare" cu transferurile Stelei!

*InCePaToRuL*
03-07-2007, 01:04 PM
Bicfalvi si Pintiliie sunt si ei niste tinere talente pentru Steaua si nu trebuie sa ii neglijam:p
mai ales ca Bicfalvi a jucat foarte bine in primul amical al Stelei...

dragos_015
03-07-2007, 01:52 PM
A jucat bine Bicfalvi dar din cate am inteles va fi imprumutat la Gloria Buzau.

gianni
04-07-2007, 08:16 AM
Steaua are nevoie sa se intareasca! Poate mai transfera cativa jucatori!

liquid
04-07-2007, 08:55 AM
Spuneau astia pe la televizor ca Hagi i-ar fi dat o lista cu 5 jucatori straini lui Jiji, sa speram ca vor merita jucatorii incaz ca ii va lua.

gianni
04-07-2007, 09:07 AM
Ce parere aveti despre transferurile din acest sezon? Eu, unul, m-am saturat sa vad ca ne invadeaza portughezii!

-Dany-
04-07-2007, 09:14 AM
Ne invadeaza portughezii si ne pleaca valorile in strainatate.Cfr cluj are chiar o mentalitate aiurea de a face transferuri,ar trebui sa-si mute echipa in portugalia.Din moment ce joaca in Liga romaniei , ar trebui sa aibe mai multi romani decat straini.

Despre plecarea valorilor,devine ceva grav de la an la an,campionatul scade in acest ritm...acum a plecat Paraschiv,era aproape si Radu Stefan si Niculescu... sunt multi care prefera sa plece de dragul salariului,nu cu gandul unei echipe mai bune.

gianni
04-07-2007, 09:22 AM
Da, mai ales ca dupa o anumita varsta trebuie sa te gandesti numai la partea financiara! Stim cu totii ca nu multi sunt fotbalistii care au si ceva in cap, spre a se apuca si de altele dupa ce agata ghetele in cui!

KlaU
04-07-2007, 10:19 AM
Ne invadeaza portughezii si ne pleaca valorile in strainatate.Cfr cluj are chiar o mentalitate aiurea de a face transferuri,ar trebui sa-si mute echipa in portugalia.Din moment ce joaca in Liga romaniei , ar trebui sa aibe mai multi romani decat straini.

Despre plecarea valorilor,devine ceva grav de la an la an,campionatul scade in acest ritm...acum a plecat Paraschiv,era aproape si Radu Stefan si Niculescu... sunt multi care prefera sa plece de dragul salariului,nu cu gandul unei echipe mai bune.Cu asta nu sunt de acord . Fiecare echipa cumpara jucatorii de care crede ea ca are nevoie . Multii antrenori au zis ca pretul cerut pentru jucatoii romani e exagerat de mare , asa ca se incearca aducerea unor jucatorii mai ieftini din alte tari .

Si nu inteleg de ce zici ca CFR Cluj ar trebui sa se mute in Portugalia . Si la Arsenal sau la Inter sunt meciuri in care nici macar un jucator englez sau italian nu este pe teren , si acele echipe chiar au performante .

gianni
04-07-2007, 10:29 AM
Da, dar nu cred ca putem compara campionatul nostru cu campionatul englez sau italian. In general, prea putini jucatori straini au fost confirmat in campioantul nostru, pe cand jucatorii nostri sunt din ce in ce mai apreciati.
Doar vedeti ce preturi se vehiculeaza in jurul transferului lui Chivu!

*InCePaToRuL*
04-07-2007, 12:58 PM
Chivu cica pleca la real...
eu nu inteleg, pana acuma era vorba nu mai de inter si barcelona si deodata apare real si se pare ca are cea mai buna oferta si de bani si de salariu...
eu speram sa se duca la Internationale Milano, este acelasi campionat plus ca lui Mutu si Chivu le-a mers bine in Italia...

gianni
05-07-2007, 10:40 AM
18 milioane de Euro si vreo 5 milioane pe sezon, salariul jucatorului! O asa oferta nu este de refuzat!

liquid
05-07-2007, 10:48 AM
Real a stat la cutie si cand a vazut ca inter si barca incep sa nu fie dispuse sa creasca pretul a inaintat o oferta de nerefuzat si uite ca s-ar putea sa il ia si nu cred ca barca sau inter o sa mai pluseze (cei de la inter au declarat deja "ca nu stau ei intr-un jucator", semn ca au renuntat)

stephen
05-07-2007, 10:51 AM
Nu stiu de ce eu prevad ca "saracul" Chivu nu mai pleaca nicaieri...Prea mare tam-tam si nicio chestie concreta pana acum.Cel mai bine pentru el ar fi sa se duca la Real,si pentru Real ar fi bine sa-l aduca pe Chivu.El si cu Sergio Ramos ar face un cuplu bun si incet-incet Realul sa-si readuca stralucirea de odinioara.EU=Real Madrid Fan :D

shinoda
06-07-2007, 02:32 AM
la inceput chiar eram curios unde o sa se transfere chivu. dar acum m`am saturat cand vad ca tot il transfera ba la real, ba la inter, ba la frecatei din deal. oricum, nu cred ca va mai ramane la roma, din momentan ce italienii l`au adus deja p juan. eu unu il vedeam bine la roma pe chivu. o echipa buna, dar careia ii lipseste "gustul" succesului .

gianni
06-07-2007, 07:36 AM
Daca Realul isi mentine suma avansata si nu mai apar alte probleme, atunci Chivu o sa fie "galactic".
Se pare ca din al nostru campionat, pana acum, s-au transferat doar doi jucatori: Paraschiv si Ovidiu Burca!

Alex
06-07-2007, 12:45 PM
Ma indoiesc ca mai ajunge la Real, ziarul de casa al madrilenilor zice ca negocierile sunt in impas, vad ca Barca a ramas singura in cursa!

stephen
06-07-2007, 12:47 PM
Barca se bate pentru Chivu "," cu Chivu ... :D

Omega
07-07-2007, 01:27 AM
Bag mana in foc ca nu pleaca din Italia Chivu, prea vrea multe, vrea salariu mare, vrea echipa mare si nu il condamn. Dar uneori mai trebuie sa si cedezi. Parca vad ca ramane la AS Roma sau ca il ia pana la urma Inter chiar daca a anuntat ca a iesit din cursa.

liquid
07-07-2007, 07:59 AM
Chivu a declarat ca un ultimatum, "ori la roma ori la inter"

gianni
09-07-2007, 12:53 PM
Sa vedem ce o sa raspunda ultimatumului celor de la Real!

*InCePaToRuL*
14-07-2007, 09:42 PM
L-au luat pe Iacob, noul Belodedici

Steaua a reuşit ieri să-l achiziţioneze pe mijlocaşul defensiv Alexandru Iacob, de la Corvinul Hunedoara, din Liga a II-a. Acesta, deşi are doar 18 ani, a jucat deja 92 de meciuri şi a īnscris 6 goluri pentru diferitele loturi de juniori ale Romāniei. Īn iulie 2005, la 16 ani şi trei luni, a debutat īn liga secundă, evoluīnd de 56 de ori pentru Corvinul. Īn februarie acest an, a participat la un stagiu de pregătire īn Italia, la campioana Inter Milano.

dragos_015
14-07-2007, 11:48 PM
Sa speram ca va fi folosit de Hagi si ca va confirma ,nu va ramane la statutul de speranta...

stefan
15-07-2007, 12:20 AM
Totusi de ce e comparat cu Belodedici? Pana acum toate sperantele erau comparate cu Hagi, dar n-am mai aparut nici un superjucator roman de cand s-a retras acesta :p

dragos_015
15-07-2007, 12:34 AM
Totusi de ce e comparat cu Belodedici? Pana acum toate sperantele erau comparate cu Hagi, dar n-am mai aparut nici un superjucator roman de cand s-a retras acesta :p

Pentru ca e un jucator de profilul lui Belodedici...

poli tm in fifa
15-07-2007, 08:15 AM
Izoranu si Mansour spre Dinamo ?

Cei doi ar putea ajunge la Dinamo ori in schimbul lui Liviu Ganea plus 700.000 de euro sau Mansour sa plece la Dinamo in schimbul celor 500.000 de euro care ii mai are Poli de platit de la transferul lui Plesan.

*InCePaToRuL*
15-07-2007, 05:18 PM
Transferul lui Pulido la Steaua a căzut, singura oferta care a mai rămas valabilă fiind cea de la Almeria. "După ce a ajuns la un acord verbal cu Pulido pentru ca jucătorul să meargă la Steaua pentru trei sezoane, clubul romān a dat īnapoi şi contractul nu s-a mai realizat. De fapt, directorul tehnic de la Steaua, fostul jucător al Valenciei, Adrian Ilie, nici măcar nu īi răspunde la telefon", informează "AS".

stephen
16-07-2007, 07:55 AM
Izoranu si Mansour spre Dinamo ?

Cei doi ar putea ajunge la Dinamo ori in schimbul lui Liviu Ganea plus 700.000 de euro sau Mansour sa plece la Dinamo in schimbul celor 500.000 de euro care ii mai are Poli de platit de la transferul lui Plesan.

Izvoranu cica e 100% in Stefan cel Mare ,dar Mansour nu se va duce decat daca pleaca Niculescu...si Claudiu ar pleca la Olaroiu daca Dinamo ar rata grupele UCL(ceea ce e foarte probabil) . Dar nici nu stii ce sa mai crezi cu stirile astea penibile de sport care se tot dau la T.V. Sunt sigur ca Mansour nu prea s-ar acomoda...A mai avut Dinamo alti zeci de jucatori "exotici" si unul nu a confirmat desi erau promitatori:Okunowo,Daouda,Ze Kalanga,Mendy...poate doar Blay...

sisu_stelistul
16-07-2007, 09:30 AM
Transferul lui Pulido la Steaua a căzut, singura oferta care a mai rămas valabilă fiind cea de la Almeria. "După ce a ajuns la un acord verbal cu Pulido pentru ca jucătorul să meargă la Steaua pentru trei sezoane, clubul romān a dat īnapoi şi contractul nu s-a mai realizat. De fapt, directorul tehnic de la Steaua, fostul jucător al Valenciei, Adrian Ilie, nici măcar nu īi răspunde la telefon", informează "AS".

http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=49144

Se pare ca erau niste impresari cum au fost si in cazul Chivu. Becali declarase mai demult caa cere 600 de mii de euro salariu, eu cred ca s-au inteles pana la urma, dar a fost vina impresarilor cum a zis Adi Ilie.

Mansour a confirmat deja in campionatul romanesc, oricum nu cred ca ar fi cea mai buna mutare pentru Niculescu la Olaroiu, poate doar financiar, dar ar putea sa gasesca un contract in Vest. El a mai fost la Genoa, dar acolo nu jucase bine, nu se acomodase...

Acuma sunt multe zvonuri, cum o echipa se intereseasza putin de un jucator apare in ziar.

bobohatis
16-07-2007, 05:46 PM
e din nou vorba de publicitate. nu sunt bine informat de contractul lui pulido dar probabil ca si chivu e in ultimul an de contract cu getafe. impresarii ii fac reclama pentru ca atunci cand va ramane liber de contract jucatorul sa primeasca un contract putin mai generos decat ar primii in mod obisnuit. eu insa nu l-am vazut niciodata pe pulido jucand si pana acum nici nu auzisem de el. e oare valoros?

*InCePaToRuL*
16-07-2007, 06:55 PM
dar probabil ca si chivu e in ultimul an de contract cu getafe.
Chivu sau Contra ai vrut sa zici?:confused:

bobohatis
16-07-2007, 09:09 PM
m-am referit la contractul lui pulido:D. am zis ca el poate e in ultimul an de contract,iar pulido joaca la getafe;)

sisu_stelistul
16-07-2007, 10:04 PM
Pulido e liber de contract daca nu ma insala memoria. Si Steaua vroia sa-i ofere si prima de instalare din aceasta cauza.

Jokes
19-07-2007, 07:50 PM
Ce tare a lucrat gheorghe,asta doar ca se ne dea peste gura.A reusit sa-l aduca pe Ovidiu Herea,pentru jumatate din suma si un procent gras dintr-un eventual transfer la jucatorului in straintate.

dragos_015
20-07-2007, 12:41 AM
Steaua a bătut ieri palma cu Dady şi va plăti 3,5 milioane de euro pentru atacantul celor de la Belenenses.
sursa www.gsp.ro (http://www.gsp.ro)

Este cel mai scump jucator care a venit in Liga 1 si sper sa confirme la Steaua.

Pacat ca nu vine si Armenteros,din cate am inteles el va semna cu Sevilla.

liquid
20-07-2007, 07:50 AM
Dar spunea nea' jiji asta ca are o varianta de rezerva nu stiu exact cine e, dar spunea ca e la fel de promitator(ceva de prin argentina)

gianni
20-07-2007, 09:20 AM
Jiji zice multe, dar nu prea face mai nimic! Hagi s-a suparat, fiindca nu au fost adusi jucatorii ceruti de el.
Se pare ca Zapata o sa vina in Ghencea.
Herea la Rapid! 1,5 mil. Euro.

nigga_thebest
20-07-2007, 01:21 PM
risipa mare de bani... Nu inteleg ce a facut herea incat sa merite 1.5 milioane. Cu banii aia iti cumperi un jucator strain mult mult mai bun. E adevarat ca e tanar si e de viitor dar totusi suntem in Romania .

*InCePaToRuL*
25-07-2007, 08:57 PM
ROMA, INTER SI CHIVU S-AU INTELES

S-a incheiat telenovela: Chivu e de maine la Inter!

Inceputa in urma cu 2 luni, de Ziua Copilului, telenovela Chivu, difuzata in Spania, Italia si Romania - se apropie de final. Ultimele 65 de zile au fost cele mai agitate din viata lui Chivu. A devenit primul jucator din istorie care a refuzat granzii Barca si Real in doar cateva zile, si-a tras iubita noua si a fost injurat si huiduit de fanii Romei. Presa din Italia scrie ca Inter si Roma s-au inteles pentru suma de 15 milioane de euro din care 12 milioane bani cash. Pentru a juca la Milano, Chivu a renuntat la un milion de euro pe sezon. Va castiga 4,5 milioane de euro pe an, dar va avea un contract pe 5 sezoane in loc de 4. Chiar daca oficialii celor doua cluburi neaga intelegerea, colegul lui Chivu, Danielle De Rossi a scapat porumbelul.

"Imi pare rau ca pleaca, mai ales cand ma gandesc ca se duce la Inter, intarind o adversara directa in lupta pentru titlu", a spus De Rossi intr-o conferinta de presa. Chivu e asteptat joi la Milano. Tot acolo va ajunge si Victor Becali care a confirmat ca si-a luat deja biletele de avion. Fanii lui Inter i-au gasit deja lui Chivu un loc in echipa lui Mancini.

SURSA:sport.ro

dragos_015
25-07-2007, 09:16 PM

Inceputa in urma cu 2 luni, de Ziua Copilului, telenovela Chivu, difuzata in Spania, Italia si Romania - se apropie de final. Ultimele 65 de zile au fost cele mai agitate din viata lui Chivu. A devenit primul jucator din istorie care a refuzat granzii Barca si Real in doar cateva zile, si-a tras iubita noua si a fost injurat si huiduit de fanii Romei. Presa din Italia scrie ca Inter si Roma s-au inteles pentru suma de 15 milioane de euro din care 12 milioane bani cash. Pentru a juca la Milano, Chivu a renuntat la un milion de euro pe sezon. Va castiga 4,5 milioane de euro pe an, dar va avea un contract pe 5 sezoane in loc de 4. Chiar daca oficialii celor doua cluburi neaga intelegerea, colegul lui Chivu, Danielle De Rossi a scapat porumbelul.

"Imi pare rau ca pleaca, mai ales cand ma gandesc ca se duce la Inter, intarind o adversara directa in lupta pentru titlu", a spus De Rossi intr-o conferinta de presa. Chivu e asteptat joi la Milano. Tot acolo va ajunge si Victor Becali care a confirmat ca si-a luat deja biletele de avion. Fanii lui Inter i-au gasit deja lui Chivu un loc in echipa lui Mancini.

Sa speram ca asa e ,o telenovela adevarata,cu happy end!:D

stephen
26-07-2007, 09:35 AM

A refuzat Real si Barca pe naiba...Incep sa-i detest tot mai mult pe Pro Tv/Sport Ro cu stirile si exprimarile lor de 2 lei.N-a avut nicio oferta,va spun eu.Trebuie sa ai probleme mentale ca sa refuzi astfel de echipe.Si chiar asa ii vedeti pe Real si Barca stand in genunchi in fata lui Chivu:"Hai mai Chivule,mai Chivutule,hai mai sa joci la noi mai,ca suntem amarati si vrem si noi un jucator mai bun"...Totul a fost pentru publicitate . Vrajeala a la Becali Brothers

nigga_thebest
28-07-2007, 06:23 PM
nu e chiar asa.... cu real madrid ,conducatorii romei chiar s-au inteles in privinta sumei de transfer , a recunoscut si tipa aia de e sefa la roma. Chivu nu a mers la real pt ca spaniolii nu au fost de acord sa plateasca un comision mare pentru impresari. eu cred ca e mai bine ca a ajuns la inter pentru ca in spania este un alt ritm care nu cred ca i-ar fi convenit lui chivu.

dragos_015
06-08-2007, 12:09 PM
Steaua in razboi cu Dinamo ca sa il "sufle" pe Plesan!!

BOMBA IN LIGA I: PLESAN ESTE LA STEAUA, DAR NEGOCIAZA CU DINAMO!!

Cu toate ca Marian Iancu anunta drept aproape realizat trasferurile lui McKain si Plesan la Dinamo, o alta bomba sta sa explodeze. Impresarul lui McKain, Marcel Popescu, nici nu vrea sa auda despre un eventual transfer al jucatorului in Stefan cel Mare. "McKain nu merge la Dinamo, sa fie clar. Nu pleaca nicaieri de la Timisoara", a spus Marcel Popescu pentru Fanatik.

In cazul Plesan, situatia este mult mai complicata. Dinamo este la un pas de o lovitura de imagine, care poate veni chiar din partea marii rivale, Steaua. Dupa ce au esuat in a cadea la o intelegere in ceea ce priveste salariul jucatorului, gruparea din Ghencea a intrat pe fir, iar Plesan poate veni la Steaua la schimb cu Emeghara.
La 11.30 Steaua s-a inteles cu Timisoara si cu Plesan si a anuntat transferul. Peste 5 minute , Plesan l-a sunat pe Gigi Becali si i-a spus ca Dinamo ii ofera un salariu mai mare. " Hotaraste-te unde vrei" i-a spus Becali care asteapta un raspuns, la fel ca si Dinamo.

sursa : www.sport.ro

Alex
06-08-2007, 12:33 PM
Doi expirati, Mckain si Plesan :-<

dragos_015
06-08-2007, 12:38 PM
Plesan e un expirat dar McKain e un fundas foarte bun...

stefan
06-08-2007, 02:07 PM
Plesan era terminat inca de cand juca la Craiova, ca asa e in Romania, mai ales la olteni, face unul 2-3 meciuri bune si e superjucator. Mai bine ar incerca Steaua sa promoveze jcuatori tineri in loc sa aduca jucatori expirati gen Gigel Coman sau Mihaita Plesan.

Dinamo cred si eu ca transfera jucatori, dupa ce in vara au adus atacanti pentru vreo 2 echipe acum s-au trezit ca nu au jucatori prea buni pe celelalte posturi.

Time2Chill
06-08-2007, 02:28 PM
McKain, mie mi se pare un fundas bun, pentru diviza A, iar plesan a facut 2 meciuri bune, in acest debut. Nu stiu daca sunt chiar atat de expirati...
Ciudat mi se pare faptul ca Steaua il da inapoi pe Emeghara, de ce l-a mai luat atunci? eu nu inteleg...

Tuby
06-08-2007, 05:36 PM
Ciudat mi se pare faptul ca Steaua il da inapoi pe Emeghara, de ce l-a mai luat atunci? eu nu inteleg...
Pai tocmai chestia asta confirma faptul ca astea sunt numai zvonuri alimentate si exagerate pe cat posibilul de presa...

gianni
09-08-2007, 12:00 PM
Oare o sa vine Herea la Steaua sau o sa fie ceva in genul momentului "Rapid"?

dragos_015
09-08-2007, 01:51 PM
Eu cred ca va veni..la 14.00 se pare ca e prezentarea.

piluxxl
10-08-2007, 07:16 PM

L'as ca ave'ti voi jucatori mai buni de exemplu Emil Dica care mi se pare ca pacaleste fotbalul, in afara de Coman nu remarc pe nimeni de la fratii nostrii din Giulesti

M.I.L.32
11-08-2007, 09:41 AM
Ce s-a intamplat pana la urma cu Herea? Mai vine sau nu la Steaua?

liquid
11-08-2007, 10:54 AM
Nu, au cazut ambele transferuri si rapid si steaua, impresarul jucatorului a declarat ca acum ii cauta echipa in strainatate.

M.I.L.32
11-08-2007, 12:00 PM
Pana la urma cred ca o sa ramana la National.....

bobby
11-08-2007, 12:08 PM
daca au fost fraieri . Si au vrut cat mai mult cu el . Acum sa il tina pe post de tablou in liga a2a

Saint
11-08-2007, 12:57 PM
Pana la urma Herea cred ca va ramane la Progresul :) Banuiesc ca il injura acum pe Iacov, fiindca daca se transfera la Steaua sau Rapid putea sa se lanseze in fotbalul european.

M.I.L.32
14-08-2007, 12:00 PM
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=53791
Se pare ca pana la urma Rapidul este cel care a reusit sa-l transfere.

gianni
14-08-2007, 12:54 PM
Mi se pare normal ca jucatorul sa ramana al Rapidului, mai ales ca a si fost prezentat de Rapid. Nu cred ca ar fi avut loc in echipa Stelei , mai ales dupa transferul lui Plesan.

cristiano_ronaldo
14-08-2007, 01:14 PM
Da, dupa venirea lui M.Plesan era de inteles ca Steaua si-a achizitionat mijlocasul de geniu despre care tot vorbea Gigi Becali.Bine pentru Herea ca totusi a reusit sa plece de la Progresul din Liga a 2a, astfel la Rapid poate isi va dovedi calitatile de fotbalist valoros, dar eu nu uit ca sunt stelist si sper sa nu ne faca probleme in meciurile cu Rapid.

gianni
14-08-2007, 01:22 PM
Nationalul a dat multi jucatori de valoare, la fel ca si Sportul Studentesc. Sper ca Herea sa-si gaseasca locul la Rapid.

sisu_stelistul
14-08-2007, 05:42 PM
Este bine ca a plecat de la National, sa vedem ce va face la Rapid probabil va juca binisor, este un tanar cu reale calitati insa pretul a fost foarte mare. La noi dupa plesan nu cred ca avea loc si Herea.

gianni
15-08-2007, 01:29 PM
Se pare ca transferul lui Herea nu este decat un mare circ. Iarasi s-au intors la stadiul de discutii!
Ce parere aveti despre cazul Emeghara? Oare au stiut cei de la Poli Timisoara de problemele de sanatate ale jucatorului?

dragos_015
15-08-2007, 01:36 PM
Am citit aseara ca este apt de joc Emeghara...

cristiano_ronaldo
15-08-2007, 01:48 PM
Ar fi cea mai mare teapa pe care a luato Becali in viata lui, daca Emeghara nu mai joaca...da va zic eu ca va juca...c naiba doar a costa 1mil 200

gianni
15-08-2007, 04:59 PM
Si daca problemele cu inima sunt reale si sunt foarte grave?

dragos_015
15-08-2007, 05:59 PM
Si daca problemele cu inima sunt reale si sunt foarte grave?

In acest caz e cea mai mare teapa din istoria Stelei... oare la controlul medical de ce nu l-au depistat?

stephen
16-08-2007, 08:11 AM
Din cate stiu eu,chestiile astea nu se detecteaza la controlul medical.Vazusem un documentar pe Discovery despre toate facilitatile + echipa Manchester United,si un jucator nou-venit trebuie sa bifeze pe o foaie daca are probleme de sanatate:cu inima,plamanii etc. Deci la un control medical nu se afla nimic,daca la Manchester nu se descopera asa ceva,va dati seama ca la o echipa de Liga I cu atat mai putin.Mai ales ca respectivul mai e si jucator african,care obisnuiesc sa inventeze varste si sa ascunda potentiale probleme.

gianni
16-08-2007, 12:50 PM
Se pare ca Emeghara a primit un certificat care atesta faptul ca este apt de joc.
Herea este pana la urma jucatorul Rapidului. Gigel Coman o sa treaca la "U" Cluj

b_ady20
16-08-2007, 03:04 PM
Steaua mai vrea sa faca un transfer:
"Gigi Becali confirma: Surdu e aproape de Ghencea. Patronul Stelei a declarat ca el si cu Adi Ilie au discutat despre atacantul lu CFR Cluj, Romeo Surdu, care va ramane fara contract la Cluj si spune ca daca se va intelege la bani cu jucaotorul, atunci il va aduce in Ghencea.
"Adrian Ilie mi-a transmis ca ramane liber de contract si am spus ca, bine, il luam. Dar sa vedem, e posibil sa-l luam, dar sa ne convina pretul", a declarat Gigi Becali." - sursa www.sport.ro. Acum nu stiu cat la suta din ce zic astia in fiecare zi e adevarat, insa am vazut si pe tvr 1 ca se vorbea despre un eventual transfer al lui Surdu la Steaua.

sorin
16-08-2007, 03:30 PM
Gigel Coman din cate am inteles a fost cedat la U Cluj.Eu zic ca este spre binele jucatorului, acum are sanse sa joace.

Emeghara a fost declarat apt de joc.Ma mira faptul ca abia acum i-au fost depistate problemele.

dragos_015
16-08-2007, 03:31 PM
Ar fi bine sa vina un varf la Steaua insa nu prea cred ca va veni Surdu...

gianni
17-08-2007, 11:13 AM
Se pare ca si Rapidul a intrat in joc pentru semnatura lui Romeo Surdu.

jeeez
17-09-2007, 12:46 PM
cel mai tare mi se pare transferul lui Oprita la dinamo :D cum poti sa dai bani pe jucatorul asta ?

KlaU
17-09-2007, 12:47 PM
Adica ? Ce are jucatorul ala ?

jeeez
17-09-2007, 12:51 PM
nu are treaba cu acest sport numit fotbal.. poate la altceva.

gianni
17-09-2007, 02:04 PM
Oprita? Ha, ha, ha... Este unul dintre cei mai slabi jucatori. Deja Zenga se foloseste masiv de legiunea "stelista" de la Dinamo.

Kahn
07-11-2007, 02:46 PM
Eu as dori ca Steaua sa aduca multi jukatori straini,experimentati
Ex:Mendieta(Middlesbrough),Deflandre(Brussels),Rad zinski(Fulham),Poom(Watford),Helveg(OB Odense).Sunt foarte ieftini si buni. Ce sa faca cu jukatori ca Badoi????:confused:

gianni
07-11-2007, 03:10 PM
Cel mai tare transfer de pana acum: Dorsin de la Rosenborg la Cfr Cluj!

stephen
07-11-2007, 06:32 PM
Chiar stau si ma intreb ce cauta acel Dorsin de la minunatia de echipa care e Rosenborg acum in Romania noastra desculta...Doar daca nu intra intre titulari,ceea ce inseamna ca CFR a luat un second-hand.

gianni
07-11-2007, 06:44 PM
Inseamna ca n-ai vazut ce minunatie de pasa a data aseara in meciul cu Valencia pentru golul de 2-0 in favoarea celor de la Rosenborg! Crezi ca Steaua nu si-l putea permite? Sau alta echipa de top de la noi?

stephen
07-11-2007, 07:56 PM
Am vazut acum dar... de ce sa pleci la o echipa de care n-ai auzit nimic in viata ta,cand tu faci super partide in Champion League ?

xdevil
07-11-2007, 08:05 PM
Pentru ca era la final de contract si a auzit destule cuvinte bune de la compatriotul sau de la CFR Cluj ? Fundasul ala central, nu-i retin numele.

gianni
07-11-2007, 08:34 PM
No named! Sanderberg sau ceva de genul acesta!
Probabil ca 500.000 de euro drept salariu n-a reprezentat decat un imbold in plus ca sa semneze!

sisu_stelistul
07-11-2007, 08:58 PM
Cred ca cei de la CFR lucreaza cu un impresar important care reuseste sa aduca jucatori buni in Romania. Portughezii pe care i-au adus sunt buni, si nu au dat chiar asa de mult pe ei.
Ar putea sa fie si un revers, daca dau salarii mari pot sa inceapa si jucatorii ceilalti sa ceara salarii mai mari. La noi in tara echipele nu castiga asa de multi bani din drepturi de televizare si sponsori.

gianni
07-11-2007, 09:05 PM
Eu cred ca au un plan bine gandit si tot ceea ce investesc investesc cu cap. Faptul ca au un parcurs pana acum fara greseala imi spune ca si pentru Champions League se vor pregati cu transferuri tari!

sisu_stelistul
07-11-2007, 09:11 PM
Nu stiu daca au si mentalitate pentru UCL, ai vazut ce au facut in Cupa UEFA, s-au facut de ras, nici eu nu pot sa-mi explic de ce, cred ca din cauza ca jucatorii nu erau pregatiti pentru un meci la un asa nivel.

gianni
08-11-2007, 09:52 AM
Dar Steaua? Dar Dinamo?
Sau alte echipe mari care s-au facut de ras?
Asta nu-i un motiv intemeiat ca sa nu joace in CL.