PDA

View Full Version : Un Super Campionat De Fifa07

stelistul0007
26-05-2007, 10:43 PM
campionat de fifa 07 <> FifaMagic <> inregistrativa pe forumul www.fifamagic.myforum.ro cu un click pe Inregistrare si posteaza la centru inscrieri idul tau de messenger si nickul cu care vati inregistrat pe forum <> premii fantastice <> castigatorul FIFA MAGIC AMATEUR CUP:25 RON, Castigatorul FIFAMAGIC UEFA CUP:50 RON + mp3,Castigatorul FIFAMAGIC CHAMPIONS LEAGUE:100 RON + mp3 iar marele premiu 200 RON si un mp3 <> dati mesaju mai departe ca sa se inscrie multi si sa inceapa <> by FifaMagic

:mishto: :mishto:

*InCePaToRuL*
26-05-2007, 10:54 PM
cum garantezi acele premii? :confused:

scotty
10-06-2007, 05:03 PM
nu ca asa fiecare vrea sa dea premii si cutare si cutare si suna frumos si atrag jucatorii cu mp3 playere si bani si alea fiti fratilor seriosi. Abia sa reusit la Fifa masters sa se dea premiul acela dupa un timp si acela cumva printro sponzorizare... fifa legends acum sa desfintat cel putin ideea cu marile premii . toti gata se gandesc ca baga prin gogle adds si le dau aia milioane.. iar baiatul asta stelistul0007 am vazut banat si aci pe fifa romania (acu are alt cont ) si pe alte forumuri de fifa , cred ca este la al nu stiu catealea camp de fifa. :mad:

eu am incercat sa tin un camp bazat doar pe distractie si nici asa nu prea am reusit. dar macar nu am promis premii. va astept pt sez 2 dak vreti .adresa este mai jos ... ;)

spyder_black18
12-06-2007, 12:54 AM
garantezii acele premii??