PDA

View Full Version : Fifa 08

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7

bai3zash
23-06-2007, 05:24 PM
Toata lumea isi permite 140 lei sa-l cumpere, insa unii mai avem si viata personala, viata adevarata, nu virtuala pe PC....
4-5 ore de FIFA pe zi.... poate 4-5 ore de Fifa la 2 saptamani ca in rest am alte treburi, nu uzez tastatura degeaba. Il joc mai intens atunci cand apare, dupa o vreme apare o usoara monotonie.
Repet, cand o sa am am 1000 Euro de cheltuit pe luna, in fiecare luna as cumpara Fifa original :)).... pana atunci mai este o prietena, prieteni, cheltuieli zilnice, o facultate, un film bun, mancare iar mai pe la sfarsit DVD original FIFA ;))

VilleValo
23-06-2007, 07:38 PM
Ideea e ca foarte multi din cei care joaca fifa am observat ca sunt liceeni, sau chiar mai mici. Aici e buba pentru ca nu toti pustii care traiesc din banii parintilor isi vor cheltui banii pe un joc, ci mai degraba pe haine sau mai stiu eu ce alte bazaconii.
Eu am jocul original dar nu pentru ca l-am cumparat ci pentru ca mi l-a trimis cnva de afara. Pentru cei care insa au posibilitatea sa si-l cumpere, NU mai stati pe ganduri, nu stiti ce pierdeti!
ma inclin, voie buna!

Alex
23-06-2007, 07:44 PM
Bun, nu vi-l cumparati, nu vi-l cumparati, dar in cazul asta nu ar trebui sa aveti pretentii odata ce il aveti piratat, atunci cand il cumparati si vedeti ca da erori, merge greu, nu merg patchurile etc atunci sa va plangeti ca easports is neseriosi!

mokanu
24-06-2007, 05:31 PM
O informatie noua despre fifa 08:conform siteului fifa08.de se pare ca cele 3 ligi noi care vor aparea in fifa 08 vor fi cele din cehia,irlanda si australia.

cristiano_ronaldo
24-06-2007, 06:47 PM
Nu chiar toti isi pot permite un joc original, eu am 14 ani si imi e tare greu sa strang 1 mil.jumate ca sa imi cumpar un joc original, cu banii acestia ii pot economisii in lucruri mult mai valoroase care imi sunt foarte utile, daca i-as spune lu" bunicamea ca am dat 1 mil.jumate pe un joc original, numai ca sa ma joc cateva luni si sa ma plictisesc de el (si pentru codul care ti-l da ca sa poti juca pe net)cred ca ar face infarct, ea deabea de are pensia de 5 mil.(la viata iei a fost profa de mate.)...Da intradevar, unii isi pot permite caci castiga si mult banuti, au afaceri, duc o viata usoara si fara griji, dar eu nu pot sa spun ca am niste parinti atat de saraci cum ma plang, in total ar avea 12 mil. lei vechi si sunt multe probleme de rezolvat, de achitat, de economisit...Mi se par prea piperate jocurile de pe piata, oricat ar fi ele de interesante si oricat ar fi de cunoscute...scz de offtopic, poate iar ma ia gura pe de rost

radustefan_21
25-06-2007, 07:18 AM
In Spania,Fifa07 a costat 45 Euro,multisor,cu cat castig eu pe zi aici as mai ramane cu 5 Euro.FF08 ajunge pana in 50-60 Euro nu mai mult...Cum indata apare si NFSPS va dati seama ca unii economisesc(cei care au) dar nu se merita sa cheltuiesti o zi de munca pentru un joc...ce mananci,prietena...,familia,mai ai o javra de caine prin casa...ce sa mai zic...Mai ales taicamiu daca ar auzi ca dau 50 Euro pe un joc,de-a dracului m-ar lasa fara mancare..

Sheghi_Danutzz
25-06-2007, 07:51 AM
da nu era vorba sa iti iei din banii dintr-o zi . Pui si tu deoparte 100000-200000 sau cat poti sa pui deoparte si in cateva luni reusesti as iti iei fifa pe cd original

-Dany-
25-06-2007, 08:28 AM
Ideea e ca foarte multi din cei care joaca fifa am observat ca sunt liceeni, sau chiar mai mici. Aici e buba pentru ca nu toti pustii care traiesc din banii parintilor isi vor cheltui banii pe un joc, ci mai degraba pe haine sau mai stiu eu ce alte bazaconii.
Eu am jocul original dar nu pentru ca l-am cumparat ci pentru ca mi l-a trimis cnva de afara. Pentru cei care insa au posibilitatea sa si-l cumpere, NU mai stati pe ganduri, nu stiti ce pierdeti!
ma inclin, voie buna!
Si crezi ca cineva care nu are bani va cumpara jocul in loc sa isi ia haine :lol:? Imposibil.In Romania nivelul de trai este foarte scazut , salarii mici = putine jocuri cumparate.Eu unul nu ma pot plange ca nu am bani,dar prefer sa nu-i cheltuiesc pe un joc ci mai bine pe lucruri personale(haine,mancare,etc).

Razor
25-06-2007, 10:19 AM
Tot ziceti voi de jocul original , da eu is de acord cu cristiano ronaldo si cu -dany-. nu merita sa dai 1 milion jumate pe un joc(chiar daca strangi banii astia intr-un an) pt ca oricum anul urmator apare altul...cum ii fifa 07, peste un an ai fifa 08.....daca ar fi mai ieftin s-ar merita da eu nu cred ca un joc pe calculator valoreaza atata. Cand o sa am bani si nu o sa mai am ce cumpara pe ei, atunci imi iau si eu original.....jocu il poti lua piratat da un calculator nou sau mancare(de exemplu) iti poti descarca de pe net ??:D )

*InCePaToRuL*
25-06-2007, 11:01 AM
Nu chiar toti isi pot permite un joc original, eu am 14 ani si imi e tare greu sa strang 1 mil.jumate ca sa imi cumpar un joc original, cu banii acestia ii pot economisii in lucruri mult mai valoroase care imi sunt foarte utile, daca i-as spune lu" bunicamea ca am dat 1 mil.jumate pe un joc original, numai ca sa ma joc cateva luni si sa ma plictisesc de el (si pentru codul care ti-l da ca sa poti juca pe net)cred ca ar face infarct

Inca un motiv sa ne multumim cu RLSP 2008,2009... si cu bune si cu rele...pentru ca totusi este GRATIS. Ganditiva daca EI ar face toate chestile pe care le dorim cu totii(comentariu,manusi,ghiete,gazon,stadioane la toate echipele,fete la 300 de jucatori,...), dar sa aibe si un pret, cine ar mai jucat RLSP? decat cei care nu mai traiesc pe bani parintiilor,sau care nu au ce face cu bani...
asa ca de acuma in colo cand vom vrea sa criticam ceva legat de RLSP ar trebui sa ne gandim de 2 ori inainte:p

urSus
25-06-2007, 01:21 PM
...bine spus incepatorule dar sa ne gandim si la cei de la Ea,probabil cu totii a-ti fazut filmulete de pe net cu ce o sa fie in fifa 08 si miscarile,suturi la poarta,etc or sa fie realae ptr ca ati vazut ce aparatura au,toate alea costa bani iar ei cand fac jocu nu se gandesc ca"bai stai asa ca aia din romania nu au bani sa cumpere jocul"ptr ca in occident cam orice pusti de ex in Anglia,franta,germania,Spania si-ar putea permiteun joc ptr ca,costa cat alocatia lor pe o luna.Pana sitoatia economica a romaniei nu o sa fie mai buna si apropiata de UE sau USA nu ne vom putea permite un joc original ma refer la playerii care nu depind de propriu salariu

sPiKe3
25-06-2007, 01:22 PM
lasand deoparte cumparatu' si jocul original...ziceti-mi si mie pls cand apare jocul sau versiunea demo? eu stiu ca in spania deja a aparut(ronaldinho a facut prezentarea)

*InCePaToRuL*
25-06-2007, 09:49 PM
:confused: de unde sti tu? ca a aparut in spania?
un link ceva?
eu am inteles ca va aparea la inceputul lui noiembrie un demo

dragos_015
25-06-2007, 10:16 PM
Eu stiu ca la sfarsitul lunii august sau in septembrie.

Diabolyk
26-06-2007, 02:05 AM
Eu stiu ca va aparea cand va aparea , momentan nu a aparut nik. spuneti ca ati auzit unde ati auzit , aveti dovezi ceva ca apare atunci? presupun si eu ca apare maine, dar daca zic asta ma crede cineva? nu nu ma crede nimeni.

Razor
26-06-2007, 09:40 AM
filmu ala cu ronaldinho era prezentarea jocului, dar el nu a aparut inca....cum zicea diabolyk, va aparea cand va aparea, nu stie nimeni exact...am auzit si eu ca la sfarsitu lui august apare demo-ul dar nu ii sigur.

Fryn
26-06-2007, 01:59 PM
Daca apare Fifa 08 as vrea sa aiba si optiunea de BLAT.:) Adica sa poti face blat cu o anumita formatie. MI se pare super, sa faci blat, sa "cumperi" jucatorii adversi, sa poti motiva echipele care joaca contra candidatelor tale.:rolleyes:

liquid
26-06-2007, 02:03 PM
nu o sa fie ;) ei nu gandesc ca romanii

Omega
26-06-2007, 04:12 PM
Daca apare Fifa 08 as vrea sa aiba si optiunea de BLAT.:) Adica sa poti face blat cu o anumita formatie. MI se pare super, sa faci blat, sa "cumperi" jucatorii adversi, sa poti motiva echipele care joaca contra candidatelor tale.:rolleyes:
Nu se va face niciodata asa ceva deoarece ar insemna o insulta adusa UEFA si mai ales incurajarea mijloacelor nesportive de desfasurare a meciurilor.

dark1990
26-06-2007, 04:53 PM
lasand deoparte cumparatu' si jocul original...ziceti-mi si mie pls cand apare jocul sau versiunea demo? eu stiu ca in spania deja a aparut(ronaldinho a facut prezentarea)
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Canada
Genre: Sports
Release Date:
* US: September 2007
* Japan: Unreleased
* Europe: September 7, 2007
* Australia: Unreleased
Available On: PC, Xbox 360, PlayStation 2, Wii, Nintendo DS, PlayStation Portable, Wireless, PlayStation 3

scotty
27-06-2007, 02:45 AM
deci cam prin august apare demoul :)

urSus
27-06-2007, 08:10 AM
deci mie mia zis unu ca un prieten de al lui are demo si e in spania,si cica a facut print-uri si a pus pozele pe un site da nush care(despre Demo vb)

stefan
27-06-2007, 04:17 PM
Ronaldinho probabil a jucat o versiune alpha sau beta a jocului. Astea sunt versiune de teste, in general sunt angajate diverse persoane cu o oarecare experienta in domeniu ca sa testeze jocul, dar semeneaza un contract inainte sa faca asta, si nu risca nimeni un proces cu EA Sports ca sa jucati voi mai devreme un demo cu 2 echipe :p

liquid
29-06-2007, 11:32 AM
Imagini noi...si ca de obicei nimic nou :| ( http://www.gfo2007.de/ )

http://img178.imageshack.us/img178/9094/pc44704c9gj6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=pc44704c9gj6.jpg) http://img440.imageshack.us/img440/6369/pc145dbe9ii7.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=pc145dbe9ii7.jpg) http://img182.imageshack.us/img182/1605/pc2461c3ejo5.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=pc2461c3ejo5.jpg) http://img223.imageshack.us/img223/5062/pc348349etb7.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=pc348349etb7.jpg)

P.S ce nu inteleg ce cauta Figo acolo :|

stephen
29-06-2007, 11:40 AM
Imagini noi...si ca de obicei nimic nou :| ( http://www.gfo2007.de/ )

http://img178.imageshack.us/img178/9094/pc44704c9gj6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=pc44704c9gj6.jpg) http://img440.imageshack.us/img440/6369/pc145dbe9ii7.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=pc145dbe9ii7.jpg) http://img182.imageshack.us/img182/1605/pc2461c3ejo5.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=pc2461c3ejo5.jpg) http://img223.imageshack.us/img223/5062/pc348349etb7.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=pc348349etb7.jpg)

P.S ce nu inteleg ce cauta Figo acolo :|

esti sigur ca sunt din fifa 08?

*InCePaToRuL*
29-06-2007, 12:13 PM
nu este fifa 08...
echipamentele sunt la fel...
plus ca pe site apare fifa07:confused:

liquid
29-06-2007, 12:38 PM
pe www.letsplayfifa.com spune ca sunt screenuri din 2008(si uite-te si pe adboarduri..)

stephen
29-06-2007, 02:17 PM
stii care e faza, ca site-ul de pe adboard nu exista(inca) plus ca echipamentele sunt aceleasi + prezenta lui Figo(cum ai spus si tu).Eu cred ca e destul de usor pt niste editori sa introduca niste adboarduri in joc pe care sa scrie fifa 08.

skaraotz
29-06-2007, 02:57 PM
deci pozele sunt din FIFA 08....dar loturile si echipamentele sunt din fifa 07 dar uitativa ca grafica este diferita...si cand apareau primele imagine cu fifa 07 erau echipamente si loturile din fifa 06...

urSus
29-06-2007, 03:30 PM
...scz de offtopic :Liquid da nu mai intri pe mes?...vreau sa te intreb ceva despre fetze?

DTZ_danutz
29-06-2007, 03:32 PM
Sper sa nu arate ca in poza, ar fi o dezamagire care ar iesi doar pentru a mai face EA ceva bani, e ca si cum ai updata loturile la fifa 07....Grafica este aproape aceeasi...

urSus
29-06-2007, 03:36 PM
Sper sa nu arate ca in poza, ar fi o dezamagire care ar iesi doar pentru a mai face EA ceva bani, e ca si cum ai updata loturile la fifa 07....Grafica este aproape aceeasi...

oricum nu o sa fie mare lucru pe plan grefic in plus din cate am vazut(asa ca nu stiu la ce te astepti tu asa mult de la 08,eu o sa fiu multumit oricum din cate am fazut cu miscarile sunt reale ce a mai bagat cu "BE A PRO" sunt destul de multumit

liquid
29-06-2007, 03:57 PM
...scz de offtopic :Liquid da nu mai intri pe mes?...vreau sa te intreb ceva despre fetze?

off topic: PM :)

Rolandinio
03-07-2007, 09:39 PM
Rolandinio:
Ash vrea sa bage liga1 si macar liga2 si sa ne lase sa executam loviturile llibere sau 11 metri cu portarul!!!:D

Rolandinio
03-07-2007, 09:41 PM
si sa scoata liga koreana ca suntem peste ei daaca se poate:P

Real_Madrid
03-07-2007, 09:42 PM
1.In fifa nu va fi liga 1 si tu visezi sa fie liga 2? :D
2.Poate o sa putem executa 11 metri cu portarul
3.Nu mai fa dublu post

andrei_fcmbacau
03-07-2007, 10:58 PM
in fifa08 vor fi introduse ligile din Cehia,Irlanda si Australia,stirea a aparut pe www.fifa08.de

mns
04-07-2007, 08:54 AM
Ala nu e site oficial, nu prea cred momentan ce spun. Din cate tin minte, in Australia nici nu mai exista campionat de fotbal.

sorin
04-07-2007, 09:07 AM
Campionatul profesionist s-a desfiintat in urma cu 3-4 ani, atunci cand au venit primii australieni la FC National:p.Acolo scrie ca cel mai probabil aceste 3 ligi sunt campionatele noi, nu scrie ca vor fi 100%.

Fifa08.de apartine de fifa4fans, care din cate am inteles de la cineva ar fi parteneri cu EA.Pana nu vad site-ul oficial nu cred mare lucru.

Lord_mario
04-07-2007, 08:43 PM
am gasit pe odc fifa 2008 stolen source dar inca nu l-am instalat

bogd4n
04-07-2007, 08:48 PM
=)) looool...sa ne zici si noua cum e, ok?? =))

spidyp77
05-07-2007, 08:42 AM
eu zic ca e minciuna
asa cautam si eu spider-man 3 inainte sa apara ,am gasit si cand sa intru in film vad Mr. Bean's Holiday

mns
05-07-2007, 10:00 AM

Sigur ca da. Daca ajungeti sa credeti toate mizeriile ce la gasiti pe cd++...

Razor
05-07-2007, 09:32 PM
mda, am descarcat si eu aia (fifa 08 stolen source). E un fisier de tip .UPA, si iti da un program cu care sa-l poti "despacheta"( unpack), dar dupa ce instalez programu ala (WinUPA) , si selectez fisieru fifa 08 stolen source, in loc sa-l despacheteze iese din progra si-mi da eroarea cu don't send....nush daca ii pe bune chestia asta...oricum deocamdata mi-l las in calc:D ....Lord mario, tu nu ai patit asa ??

Lord_mario
06-07-2007, 09:17 PM
mie imi dadea 2 fisiere:
unu de tip upa
si inca unu cu care am reusit sa il deschid cu daemon tools
faza e ca nu am spatiu in calc si nu pot sa il instalez
imi eliberez cv azi si maine sa vad cum e

Alex
06-07-2007, 09:18 PM
E chiar asa de greu de inteles ca sunt fisiere fake?

Razor
06-07-2007, 10:53 PM
da, si mie tot asa , un fisier de tip .upa si un kit de instalare la un program...sfat de la mine...nu instala programu ala (daca tot asa ai descarcat si tu) , acuma l-am putut dezinstala da un fisier din ala nu ma lasa nicicum sa-l sterg, zice sa verific daca nu ii protejat sau daca nu ii in uz, si fisieru de tip upa (2,7GB) nici ala nu putem sa-l sterg nicium, dar azidimineata am reusit cumva....cred ca era virus programu ala oricum nu-l instala....am citit si pe unele site-uri ca sunt fisiere fake, da numai dupa ce l-am dezarhivat si instalat programu ala(WinUPA)

dark1990
07-07-2007, 10:22 AM
Today (29 iunie 2007) we have new information from our friends at www.fifa08.de about the leagues included in the upcoming FIFA 08 . It has been already anncounced that FIFA 08 will contain 30 leagues, that means 3 more leagues than FIFA07!

Now it is not offically confirmend, but rated as truthful that:

Gambrinus Liga (Czech Republic)
FAI Eircom League (Ireland)
A-League (Australia)
will be those 3 new leagues. All these leagues will be available on all platforms.

Omega
07-07-2007, 10:49 AM
Inca 3 ligi. Se vede ca astia se axeaza mai mult sa adauge campionatele din tarile cu o economie bunicica, tari in care mai cumpara lumea originalu'.

stephen
07-07-2007, 11:18 AM
Pe mine ma enerveaza ca de cativa ani incoace nu mai baga tari precum Cehia si Olanda la nationale.Cu Olanda stiu ca e de cativa ani buni treaba dar si Cehia...si sunt mai multe.Oricum nu stiu ce mare minunatie o sa fie jocul.Mai bine dadeau naibii astea 3 ligi si mai lucrau cateva saptamani la gameplayul ala primitiv.

andrei_fcmbacau
07-07-2007, 11:16 PM
nu scrie nimic pe ea sports despre ligile care vor fi si nau cum sa bage campionatul australiei pentru ca asa cum zicea si mns, campionatul nu mai exista ca mam uitat si eu pe net iar campionatul nu mai exista de cativa ani

Lord_mario
09-07-2007, 01:58 PM
mi-am reinstalat windows-ul
va spun de acum sa nu dati jocul ala de pe net
imi apareau pe adborduri in timpul jocului
reclame la tot felul de site-uri
si gaseam multe spamuri

Razor
09-07-2007, 02:05 PM
da ti l-ai putut instala, eu nici macar sa-l instalez nu puteam....iti mergea ??:confused:

Florentin_beckham
09-07-2007, 10:02 PM
Nu trebuia sa il renstalati.Si mie mi s-a intamplat si am dat system restore si l-am dat inainte cu 1 zi doua si a mers.Incercati si voi cei care ati luat acel virus.

andrei_fcmbacau
09-07-2007, 10:18 PM
cine va pus sa instalati asa ceva cum ati putut crede ca a aparut jocul in iulie :lol:

Razor
11-07-2007, 08:18 PM
eu nu mi-am reinstalat windows-u....dupa cateva zile l-am putut sterge...(virusul)

ZuPreme
13-07-2007, 03:35 AM
Nu chiar toti isi pot permite un joc original, eu am 14 ani si imi e tare greu sa strang 1 mil.jumate ca sa imi cumpar un joc original, cu banii acestia ii pot economisii in lucruri mult mai valoroase care imi sunt foarte utile, daca i-as spune lu" bunicamea ca am dat 1 mil.jumate pe un joc original, numai ca sa ma joc cateva luni si sa ma plictisesc de el (si pentru codul care ti-l da ca sa poti juca pe net)cred ca ar face infarct, ea deabea de are pensia de 5 mil.(la viata iei a fost profa de mate.)...Da intradevar, unii isi pot permite caci castiga si mult banuti, au afaceri, duc o viata usoara si fara griji, dar eu nu pot sa spun ca am niste parinti atat de saraci cum ma plang, in total ar avea 12 mil. lei vechi si sunt multe probleme de rezolvat, de achitat, de economisit...Mi se par prea piperate jocurile de pe piata, oricat ar fi ele de interesante si oricat ar fi de cunoscute...scz de offtopic, poate iar ma ia gura pe de rost

Ba copile tu ce cauti ma sa comentezi ca nu iti iei original ca e greu,cand tie iti vin banii la nas spre deosebire de noi cei mai invarsta care trebuie sa muncim.
Ce legatura ai tu cu toata discutia,esti enervant .
Pai eu la varsta ta eram fericit pana la doamne ajuta,bani de la parinti bani de la bunici si tu ne zici ca face bunica ta infarct.
Tu esti dovada vie ca in romania nu se poate caumpara jocul original.:mad::mad::mad:

ZuPreme
13-07-2007, 03:40 AM
In Spania,Fifa07 a costat 45 Euro,multisor,cu cat castig eu pe zi aici as mai ramane cu 5 Euro.FF08 ajunge pana in 50-60 Euro nu mai mult...Cum indata apare si NFSPS va dati seama ca unii economisesc(cei care au) dar nu se merita sa cheltuiesti o zi de munca pentru un joc...ce mananci,prietena...,familia,mai ai o javra de caine prin casa...ce sa mai zic...Mai ales taicamiu daca ar auzi ca dau 50 Euro pe un joc,de-a dracului m-ar lasa fara mancare..

Si inca unu care te dispera prin ce scrie.
Ba da ati inebunit,pai ba omule tu iti iei jocu cu banii pe o zi noi tre sa muncim o jumatate de luna ca sa putem lua si jocu si sa mai ramanem cu cateva sute in buzunar.
Ba da bubuiti auzi la el cum doamne sa dea bani facuti intr-o zi,asta e chiar nesimtire pe fata.:mad:

ZuPreme
13-07-2007, 03:49 AM

Ati luat teapasi inca:D20000 de persoane au luat teapa cu el hahaha
Deci arhivele de genul UPD UPA etc sunt virusi:(
e aparut pe net de 3 luni:((
si voi credeti ca e originalu si jocu full nu zicea macar demo
sa nu ne mai gandim la marimea fisierului doar 2,7 gb te pune pe ganduri:)

Robb...cica stelist :)
13-07-2007, 08:01 AM
lume...ascultati de Zupreme...ca ce zice, zice bine....

p.s. vezi ca poate se leaga moderatorii de tine ca nu ai pus toate mesajele intr-unu'...

Seth_15
13-07-2007, 08:39 AM
poate va aparea si pentru fifa 2008 CEP08, eu am CEP07, si ii super, are toate campionatele, ligile, echiepele de liga I, si grafica ii schimbata, si gameplay, incercati si voi cu ala si o sa vedeti, are vreo 430 MB

S3BBY
14-07-2007, 01:09 AM
yo sper sa fie macar putzin mai bun decat FIFA 07 SI UCL...si sa putem da gol cu portarul:D:P:D

ego
14-07-2007, 11:37 AM
poate va aparea si pentru fifa 2008 CEP08, eu am CEP07, si ii super, are toate campionatele, ligile, echiepele de liga I, si grafica ii schimbata, si gameplay, incercati si voi cu ala si o sa vedeti, are vreo 430 MB

poate n'ai observat ce instabil e? n'ai parte de erori? de fiecare data cand termin o editie imi iese si tre sa fac niste smecherii, de fiecare data cand intra cineva de pe mess pe mine imi iese si imi da eroare si asta nu tot timpul. imi mai iese si fara sa fiu logat pe mess! e un rahat de patch daca stam si analizam partea asta! e prea instabil

la gameplay ce ai gasit tu schimbat? poate imi explici si mie

urSus
14-07-2007, 08:46 PM
a-ti aflat ceva pe cand apare demo?

andrei_fcmbacau
14-07-2007, 09:10 PM
in august ca si anul trecut

urSus
16-07-2007, 03:40 PM
in august ca si anul trecut

bai frate eu am vazut un filmulet cu FIfa 2008 si scria din 24 august in magazine...deci jocu apare in august

Alex
16-07-2007, 04:51 PM
Da sa vedem si noi filmuletul!

COSMINdinamo
16-07-2007, 05:37 PM
mi-l dai si mie pls
te rog
vb pe mess daca ai cosmyn5991

vb cu baiatu ala care are CEP07

bobohatis
16-07-2007, 05:39 PM
apare in august dar pe ce platforme? pentru pc eu am vazut ca o sa apara in octombrie. poate esti generos si pui si tu un link.;) mx anticipat

-Dany-
16-07-2007, 08:13 PM
Se pare ca primul trailer FIFA08. AICI (http://www.gametrailers.com/player/21903.html)
PS: Inca nu stiu ce platforma e. LE:cred ca wii

Deeny
16-07-2007, 08:34 PM
Si eu cred ca e pe Wii deoarece nu mai stiu pe ce site am vazut screenshoturi cu FIFA08 pe wii si erau imagini ca in trailer.

*InCePaToRuL*
16-07-2007, 09:35 PM
Daca asa va arata Fifa 2008 este grav:mad:...

r5m
16-07-2007, 09:48 PM
Este varianta pentru Wii aia. Oricum, nu cred ca va asteptati la mari schimbari, nu?

stephen
16-07-2007, 09:49 PM
Hello,aia e varianta pentru Nintendo Wii !!! Incepatorule,nu mai fii asa pesimist,spera si tu la ceva mai bun.Dati un search pe Gugal fifa 08 wii (http://media.wii.ign.com/media/908/908852/imgs_1.html) si vedeti ca screen-urile sunt aceleasi cu trailerul postat de dany...Nintendo Wii este considerata Next-Gen,fiindca daca da,este destul de modest in grafica.Gameplayul pare bun...

r5m
16-07-2007, 09:53 PM
Wii nu este considerat next-gen in privinta graficii. Modul de control al jucatorilor il face sa fie atat de special.

*InCePaToRuL*
16-07-2007, 10:02 PM
da_stephen91 intelesesem ca este varianta Wii dar totusi:mellow:...
Si de ce sa nu mai fiu asa de pesimist?...la cate schimbari face EA la FIFA an de an ma astept la 08 sa fie cu 5% mai bun ca precedentul...singurele diferente o sa fie loturile,echipamentele,portari(interveniile, care le schimba an de an),intrariile prin alunecare (Care la fel le schimba an de an)...Si putin grafica schimbata...Cam atata.

milanezul_Fifa08
17-07-2007, 01:59 AM
salut !! Sunt nou pe aici , dar am vazut ca acest topic cu fifa este interesant si m-am hotarat si io sa ofer informatii despre joc , data cand apare,trailere,,,etc !!!:D Am citit toate posturile din acest topic si mi-a facut placere , dar unii care au mintit ca a aparut jocu si ca ei se joace , m-a dezamagit opinia lor.Apropo CEI CARE ATI LUAT ''TEAPA'' ca se auzise ca a aparut fifa08[full] si defapt era un virus ''Fake'' sub forma de fisier UPA,UPT..Etc am luat si io acel fisier dar am citit pe un site ca defapt e un virs pe care nu-l mai poti sterge din PC , asa ca am dat cancel la Download !!! :D Orice alte informatii pe care o sa le aflu , am sa postez aici cu mare placere. Pt informati cei care nu stiti inca exista si situ fifa08.de ..!! ..!! :D Multumesc mult >ANitcipat ;)

sPiKe3
21-07-2007, 05:18 PM
lome lasand la o parte toate conflictele bataile si alte discutii :D ea sport nu a mai anuntat nimic legat de fifa 08,nimic nou?

mokanu
21-07-2007, 06:42 PM
Trebuia sa vina cu detalii la o intrunire anuala in Los Angeles parca in care toti isi prezinta detaliile privind jocurile ce urmeaza sa apara dar se pare ca EA nu va dezvalui detalii privind fifa 08 ci doar va prezenta nfl 08,nba08 etc.

Ghost
22-07-2007, 02:31 PM
in septembrie... vor aparea imagini din joc.. si interviuri :P

jacko
22-07-2007, 05:52 PM
pe 27AUGUST va apare varianta DEMO(inclusiv pc),urmata la o luna dupa,de lansarea oficiala a jocului,28SEPTEMBRIE2007:)

urSus
22-07-2007, 09:58 PM
pe 27AUGUST va apare varianta DEMO(inclusiv pc),urmata la o luna dupa,de lansarea oficiala a jocului,28SEPTEMBRIE2007:)

eram sigur ca in august apare.....ce v-am spus.....da da si tu un link de unde ai informatiile

radwfcd
23-07-2007, 08:07 AM
pacat ca in acest joc avem parte de laga a 213412341234134-a engleza , de campionatul austriei , poloniei , norvegiei etc. si un campionat cum este al nostru sau la argentinienilor nu este inclus in joc . noroc de cei de la fifaromania ........

jacko
23-07-2007, 10:14 AM
pentru veridicitatea informatiilor despre aparitia variantei 2008...http://www.letsplayfifa.com/

Gangster
23-07-2007, 11:09 AM
Furthermore there are already existing dates for the demo: As EA Sports said the this-years demo will appear on:
- PC DVD - 27th august 2007
- Playstation 3 - 10th september 2007
- Xbox360 - 27th august 2007
Lansarea Oficiala A Jocului Pe 28 Septembrie
Sursa: www.fifa08.de (http://www.fifa08.de)

vladutz-y
25-07-2007, 03:33 PM
Nu stiu daca va mai amintiti dar asa s-a intamplat si anul trecut. Au anuntat ca pe data x scot jocul si au intarziat cu mai bine de o saptamana...atat cu demo-ul cat si cu jocul....sa speram ca anul acesta se vor tine de promisiune...

andrei_fcmbacau
25-07-2007, 05:04 PM
jocul va avea 30 de ligi,30 stadioane,600 echipe si 15000 de jucatorii,sa speram ca va fi macar si o echipa romanesca ;)

urSus
25-07-2007, 06:19 PM
jocul va avea 30 de ligi,30 stadioane,600 echipe si 15000 de jucatorii,sa speram ca va fi macar si o echipa romanesca ;)

s-ar putea sa avem la World Class ceva sper....da sa fie ceva cu licenta frumos nu cum si-au batut joc de steaua in UCL(Off:Andrei_scmbacu intra pls pe id meu sa te intreb ceva).... punisher_fox16

VilleValo
26-07-2007, 11:59 AM
Folks eu vad ca voi nici acum nu ati inteles...
Acum 4-5 ani cei de la Electronic Arts (a.k.a EA) au facut un apel la institutiile abilitate din Romania (LPF, FRF) in care cereau eliberarea unor licente pentru a introduce "Divizia A" (pe atunci) in joc. Deoarece traim intr-o tara in care nu se poate mai nimic, cei de sus nu au inteles ca este o ocazie sa faca niste banuti si au refuzat oferta(am aflat mai tarziu ca suntem singurii care nu au acordat licente la cerere celor de la EA). Ideea e ca cei de la EA nu au mai incercat de atunci sa ceara licente, astfel justificandu'se si echipa Stelei din UCL 06-07. Nu poti face o echipa daca nu ai licente, iar ei pentru ca au vrut jocul cat mai real au introdus o echipa "fantasy" a stelei.
Chestia asta o stiu de 2-3 ani si oa flasem din surse credibile, computergames.ro daca nu ma insel!
Numai bine!

urSus
26-07-2007, 12:06 PM
Folks eu vad ca voi nici acum nu ati inteles...
Acum 4-5 ani cei de la Electronic Arts (a.k.a EA) au facut un apel la institutiile abilitate din Romania (LPF, FRF) in care cereau eliberarea unor licente pentru a introduce "Divizia A" (pe atunci) in joc. Deoarece traim intr-o tara in care nu se poate mai nimic, cei de sus nu au inteles ca este o ocazie sa faca niste banuti si au refuzat oferta(am aflat mai tarziu ca suntem singurii care nu au acordat licente la cerere celor de la EA). Ideea e ca cei de la EA nu au mai incercat de atunci sa ceara licente, astfel justificandu'se si echipa Stelei din UCL 06-07. Nu poti face o echipa daca nu ai licente, iar ei pentru ca au vrut jocul cat mai real au introdus o echipa "fantasy" a stelei.
Chestia asta o stiu de 2-3 ani si oa flasem din surse credibile, computergames.ro daca nu ma insel!
Numai bine!

nu stiam asta inseamna ca tot M.Sandu e devina.....:D pacat ca nu mai incearca si acum...pana la urma ei castiga bani....

S3BBY
26-07-2007, 10:48 PM
Lasatzi mah k face FIFAROMANIA un patch ca si pana acuma si nu o sa murim dak nu baga in urmatorul FIFA Liga I Burger.Cum am jucat FIFA si pana acum fara Liga I,o sa mai putem juca.Noroc cu baietzii de la FIFAROMANIA,ca altfel nu am fi jucat noi cu Steaua,Dinamo,Rapid,etc in FIFA.

stelistul_1000
27-07-2007, 10:41 AM
Eu as vrea ca in Manager Mode perioada de transferuri sa dureze mai mult sau macar sa ai mai multe biduri, in plus ar fi bine veniti arbitrii cu niste miscari mai realiste!

John_Terry
27-07-2007, 11:08 AM
si sa ai sponsori care dau bani mai multi ca sa avem si noi cu ce sa platim jucatorii... deobicei sunt pe - cu multe echipe (chelsea, real madrid, dinamo, fiorentina etc...)

fifa-rulz
27-07-2007, 12:15 PM
sunt curios ce cerinte de sistem o sa aiba, nu mi-am mai upgradat compul cam de multicel :(

lngrobert
27-07-2007, 12:23 PM
eu sper la asta sa fie maca GAMEPLAYU cel putin ca la pes6 si arbitru ala e acolo doar ca sa fie.....

bog29
27-07-2007, 06:32 PM
Eu as vrea ca in Manager Mode perioada de transferuri sa dureze mai mult sau macar sa ai mai multe biduri, in plus ar fi bine veniti arbitrii cu niste miscari mai realiste!

Daca vrei perioada de transferuri mai mare,decaleaza startul campionatului cu CM07 si iti da si mai multe biduri

b_ady20
28-07-2007, 02:03 PM
da S3BBY da crezi ca doar 10 oameni sau poate mai putin sunt obligati sa ne faca ana de an patchuri ca sa jucam noi fifa

xeon
30-07-2007, 01:56 PM
sunt curios ce cerinte de sistem o sa aiba, nu mi-am mai upgradat compul cam de multicel :(

banuiesc ca va merge perfect si pe un fx 5200. legat de fifa 2007 auzisem si eu ca va avea cerinte incredibile :mad: si mi-am tras pc nou (nu numai pentru fifa).cand colo mergea perfect si pe Ge-Force MX440 asa ca....intelegi tu. oricum nu cred ca o sa aiba cerinte mari deloc...ea au alte jocuri care pot face vanzari la componente pc si in nici un caz fifa nu este unul dintre ele:rolleyes:

octavian8b
30-07-2007, 04:44 PM
Eu asi vrea ca atunci cand upgradezi sadioanele de la echipele romanesti sa se schimbe stadionul ca am ajuns pana la lvl 10 cu stadionul rapidului si nu sa schimbat de loc forma:(

liquid
30-07-2007, 06:43 PM
asta pentru ca este stadionul din realitate si nu are cum sa se schimbe :)

leo
30-07-2007, 11:53 PM
deci....Liga 1 nu va fi introdusa in fifa 08...vor fi introduse decat de ligi :

* Gambrinus Liga (Cehia)
* FAI Eircom League (Irland)
* A-League (Australien)

dar vor fi introduse 2 echipe din romania la Rest of World: steaua si rapid...
demo-ul apare pe 27 august...jocu Full apre pe 28 sept

stefan
31-07-2007, 12:03 AM
Am postat si pe blog, informatia cu privire la Steaua si Rapid la Rest of the World este falsa. Din cate stiu eu din cele 3 ligi de care tot vorbiti doar cea a Irlandei a fost confirmata de EA Sports.

leo
31-07-2007, 12:24 AM
Conform siteului www.fifa08.de demoul FIFA 08 va aparea pentru:
- PC DVD - 27th august 2007
- Playstation 3 - 10th septembrie 2007
- Xbox360 - 27th august 2007
Jocul full va aparea 28 septembrie 2007.

andrei_fcmbacau
31-07-2007, 12:26 AM
asa ziceau toti anu trecut ca vor fi echipe romanesti si nu a fost nici una,iar prima liga din Australia nu va fi in fifa08 asa cum zic cei de la fifa08.de

Urmelinho
31-07-2007, 02:07 AM
ce te face sa crezi ca nu va fi. demonstreaza. da un anunt unde se zice asa ceva ca sa te putem crede

andrei_fcmbacau
31-07-2007, 02:52 PM
pentru ca prima liga din australia nu mai exista :p

b_ady20
31-07-2007, 04:42 PM
iop cred ca Liga I Burger e mai tare decat campionatul cehiei, al austriei, al elvetiei, al irlandei si chiar al scotiei asa ca eu consider ca Liga I ar merita sa fie in fifa 08.

M.I.L.32
31-07-2007, 04:48 PM
Asta e parerea ta, nu si a celor de la EA. Liga 1 va fi in FIFA atunci cand ei vor dori. Pana atunci sa le multumim celor de la FifaRomania pentru tot ce au facut.

vladutz-y
31-07-2007, 04:50 PM
pentru ca prima liga din australia nu mai exista :p
Cum nu? Uite aici:
AUSTRALIA: A-League
24.08. 13:00 Sydney FC - C. Coast Mariners FC
25.08. 12:00 Queensland Roar FC - Adelaide United FC
26.08. 07:00 Wellington Phoenix - Melbourne Victory FC
26.08. 10:00 Perth Glory FC - Newcastle Jets FC
31.08. 13:00 C. Coast Mariners FC - Wellington Phoenix
01.09. 10:00 Sydney FC - Adelaide United FC
01.09. 12:00 Melbourne Victory FC - Perth Glory FC
02.09. 10:00 Newcastle Jets FC - Queensland Roar FC
06.09. 13:00 Queensland Roar FC - C. Coast Mariners FC
07.09. 13:00 Adelaide United FC - Melbourne Victory FC
09.09. 08:00 Wellington Phoenix - Newcastle Jets FC
09.09. 10:00 Perth Glory FC - Sydney FC
14.09. 13:00 Sydney FC - Wellington Phoenix
15.09. 12:00 Newcastle Jets FC - Adelaide United FC

Informatie trasa de pe acest site (http://www.flashscore.ro/fotbal/australia/)

M.I.L.32
31-07-2007, 05:32 PM
Se pare ca inca exista:
http://stanjames.enetpulse.com/?g=s&stats=true&tp=all&lid=98

The_Black_Emperor
31-07-2007, 10:22 PM
Nu stiu de ce e liga australiana subiect de discutie aici. Niciunul dintre noi nu va juca macar un amical cu vreo echipa australiana. Dupa mine chiar poa sa mai scoata cateva ligi din joc, sa ramana cele mai importante. Ma intereseaza 1-gameplay, 2-grafica, 3-sunet, 4-sa fie cele mai importante ligi prezente. Sigur daca aia de la EA au calculat ca le creste profitul cu astea 3 ligi in joc, le vor baga.

stefan
31-07-2007, 11:10 PM
Liga Australiei a fost desfiintata in 2003 si mai apoi reinfiintata si reorganizata prin 2004 sau 2005 :p

Am postat pe blog niste informatii despre FIFA 08: http://blog.fifaromania.net/2007/07/31/fifa-08/#more-33

stelistul92
31-07-2007, 11:23 PM
Multumit pentru informatii Stefan . Unele chestii sunt interesante si chiar vor face jocul mai real . :fotbal:

Omega
01-08-2007, 12:28 AM
E bine că au facut inovaţii la gameplay deşi cred că n-o să fie aşa de extraordinar ca în descrierea oficială. Şi ideea cu Be a Pro e destul de bună şi interesantă. E bine, de asemenea că au introdus amicalele şi antrenamentele, fiindcă imprimă o doză de realism.

dragos_015
01-08-2007, 01:45 AM
Interesant,mai ales faza aia cu ' Be a Pro ' ,mersi de informatii Stefan.

John_Terry
01-08-2007, 08:53 AM
Multumim, Stefan :)

Ideile pt FIFA 08 mi s-au parut foarte interesante si deabia astept sa vad cum se fac amicalele si antrenamentele :)

P.S. eu am auzit ca cica jocul apare pe la finalul lui octombrie

Urmelinho
01-08-2007, 11:12 AM
poate nu mai vor sa il lanseze pana nu se termina cu transferurile sa nu mai fie probleme de genul asta cum au fost la fifa 06 si 07

b_ady20
01-08-2007, 12:23 PM
de-abia astept sa apara fifa 08 ca sunt foarte curios daca o sa fie chiar asa de extraordinar cum zic ei

John_Terry
01-08-2007, 01:21 PM
si eu abia astept

offtopic : ady, intra te rog pe mess sa-mi trimiti si mie driblingurile la fifa ;)

b_ady20
01-08-2007, 06:59 PM
primele screenshot-uri cu fifa 08 (pentru Xbox, ma rog) la: http://www.jucaushii.ro/screenshots/gamespace_3793_screenshots_FIFA_08.html

bogd4n
02-08-2007, 10:14 AM
ma rog..la Be a Pro ceva gen UCL 06-07...si la cariera la meciuri amicale..excelenta idee :D

stelistul92
03-08-2007, 12:37 AM
Suna bine , dar intotdeauna numai vorbele sunt de ei :nashpa: . Astept totusi jocul si dupa imi dau cu pararea .

silviu_2009
03-08-2007, 07:03 PM
Stati linistiti cand o sa apar ao sa-l jucati cu totii !

andulex
05-08-2007, 10:53 AM
Si tocmai a aparut un nou video:FIFA 08 Through Ball Trailer .Destul de interesanta ideea,da jocului o nota mult mai mare de realism,dar in aceeasi masura cred ca va ingreuna gameplayul.Ideea din aceasta noua tehnologie este ca tu alegi si directia si puterea sutului...

silviu_2009
05-08-2007, 12:12 PM
Si este foarte bine, in asa fel vei gresi mai multe pase , daca apesi mai tare pe tasta se duca pasa prea tare , sau cand e vorba sa tragi la poarta daca apesi prea tare se duce peste ! Pare mai real un pic :)

*InCePaToRuL*
05-08-2007, 12:40 PM
Si este foarte bine, in asa fel vei gresi mai multe pase , daca apesi mai tare pe tasta se duca pasa prea tare , sau cand e vorba sa tragi la poarta daca apesi prea tare se duce peste ! Pare mai real un pic :)

Sau poate prea complicat.
In loc sa faca gameplay-ul sau sa schimbe portari astia ca sunt penibili, sa ii faca mai buni.

andrei_fcmbacau
05-08-2007, 01:12 PM
fifa08 o sa fie super marfa :):)

Maniac_Fifa
05-08-2007, 01:37 PM
Dupa mine,ar putea lasa grafica din Fifa 2007 dar sa scoata bugurile alea ca sunt foarte nesuferite.

Off-topic:Sunt nou pe forum dar admir de mult munca celor de la FifaRomania.Felicitari!!!!Tineti-o tot asa!!!!!!

silviu_2009
05-08-2007, 04:05 PM
Nu va mai chinuiti atat sa criticati jocul :mad: Pana la urma toti o sa sa-l jucati macar o luna intens !

Maniac_Fifa
05-08-2007, 06:33 PM
Ai dreptate silviu_2009.Chiar daca nu prea mi-a placut fifa 2007 l-am jucat pana a aparut ucl 2006-2007.Oricum,as vrea ca Ea Sports sa introduca urmatoarele lucruri in joc:

-coregrafii speciale
-torte in peluze
-la intrarea jucatorilor crainicul sa striga numele fiecaruia
-la inceputul sezonului sa ai parte de un meci de prezentare
-dupa un gol superb jucatorul sa-si scoata tricoul

Cer cumva prea mult?:D

*InCePaToRuL*
05-08-2007, 06:37 PM
Ai dreptate silviu_2009.Chiar daca nu prea mi-a placut fifa 2007 l-am jucat pana a aparut ucl 2006-2007.Oricum,as vrea ca Ea Sports sa introduca urmatoarele lucruri in joc:

-coregrafii speciale
-torte in peluze
-la intrarea jucatorilor crainicul sa striga numele fiecaruia
-la inceputul sezonului sa ai parte de un meci de prezentare
-dupa un gol superb jucatorul sa-si scoata tricoul

Cer cumva prea mult?:D

:rolf::rolf::rolf::rolf:
Un singur lucru, sigur nu va fi niciodata...
"dupa un gol superb jucatorul sa-si scoata tricoul"
Este interzis de regulamentul UEFA:rolleyes:

ego
05-08-2007, 07:08 PM
si nici tortele nu cred ca le tolereaza! ;)

b_ady20
05-08-2007, 07:27 PM
ar fi tare sa-si scoata tricoul si arbitrul sa-i dea dupaia galben jucatorului

*InCePaToRuL*
05-08-2007, 07:35 PM
ar fi tare sa-si scoata tricoul si arbitrul sa-i dea dupaia galben jucatorului

pfff pai daca dau 2 goluri cu acelasi jucator ce fac? iau rosu?:lol:
Sau mai bine evit sa dau cu un jucator de doua ori...:telefon:

Maniac_Fifa
05-08-2007, 08:50 PM
si nici tortele nu cred ca le tolereaza! ;)

Daca iti amintesi in Fifa 2005 sau 2007 pe stadionul din Lyon se vedea o torta in peluza atunci cand portarul batea autul de poarta nu?

Alex
05-08-2007, 09:03 PM
Voi in loc sa va doriti sa schimbe gameplay-ul ala de cacat si sa il faca mai real, vreti sa bage torte, coregrafii sau mai stiu eu ce penibilitati. Alea se pot face foarte usor cu ajutorul cinematics-urilor dar sunt COMPLET INUTILE si mai consuma si resurse aiurea!

Maniac_Fifa
06-08-2007, 09:12 AM
Alexe sa nu-mi zici ca nu vrei coregrafii.Fii sincer tu vrei si asta,dar vrei si ca gameplay-ul sa fie imbunatatit.N-am dreptate?:lol:

Alex
06-08-2007, 09:17 AM
NU.......

r5m
06-08-2007, 09:53 AM
Alexe sa nu-mi zici ca nu vrei coregrafii.Fii sincer tu vrei si asta,dar vrei si ca gameplay-ul sa fie imbunatatit.N-am dreptate?:lol:
Am si eu o intrebare. Tu te joci cu tortele si coregrafiile? :p

silviu_2009
06-08-2007, 04:41 PM
Nu se joaca dar poate ca ar fi un pic mai real ! Dar totusi sa nu visam degeaba ...Coregrafii de obicei sunt la echipele mai mari , dar torte nu vor fi niciodata ! Mie cel mai mult mi-ar placea in fifa sa poti sa simulezi un fault ! Nush ce joc pe PS am jucat de fotbal si mergea sa simulez faulturile ...a fost super jocu ala ! L-am jucat pana mi s-au tocit degetele !

radum_91
06-08-2007, 04:49 PM
la pes2008 o sa se bage o chestie :> ... sa simulezi faultul ... o sa fie bestial

Razor
06-08-2007, 05:01 PM
in fifa 98 se putea simula faultul...era chiar fain..:)...si pentru vremea aia puteai face foarte multe driblinguri apasand maxim 2 butoane....da oricum mi se pare mai corect sa se faca driblinguri cu combinatii mai lungi, pentru ca ii mai greu sa faci un dribling decat sa dai o pasa....de la fifa 08 in primul rand astept sa schimbe gameplay-ul cu unul mai real...asta ii baza..in rest niste imbunatatiri la grafica....cat despre liga 1 nu meritam sa o puna pentru ca 90 % avem jocu piratat...si oricum nu s-ar ocupa de liga 1 ca de primera division...ca numele jucatorilor, al echipelor sa fie corecte....ar fi la vrajeala...fifa romania face patch-uri de exceptie si avem si liga 1....

Lord_mario
06-08-2007, 08:15 PM
chestia cu tortele a fost in fifa 2003

Maryusake
06-08-2007, 08:28 PM
eu cred ca in fifa 2003 suporterii au fost foarte bine conturati

b_ady20
07-08-2007, 10:57 AM
Din cate am vazut eu in SS de-abia o sa se vada suporterii ca se vad foate intunecat.
Ca sa nu se mai chinuie au "stins" lumina.

vladutz-y
07-08-2007, 01:28 PM
O alta chestie misto care sper sa o vad in fifa 08 este sa poti sa tragi de tricoul adversarului (si bineinteles sa se dea fault)...am vazut niste imagini ca in pes 2008 se va putea acest lucru
Imbunatatiri as vrea la suturi, la felul in care prinde portarul mingea (as vrea sa o prinda in 2 timpi la suturile tari) si "plonjonul" jucatorului care este faultat as vrea updatat...nu cred ca vreau prea multe....vreau chesti care se pot face, nici decum cum vor altii liga i sau mai stiu eu ce
Iar tortele si coregrafiile nu au nici un rost, nu are sens sa le bage, nu schimba cu nimic jocul, cel putin camera care o folosesc eu, nici nu vad suporterii, doar terenul:mellow:

silviu_2009
07-08-2007, 02:26 PM
Ar fi frumos sa poti trage de tricou dar sa aio tasta la dispozitie pt acest lucru ...adica il tragi pana la limita si cand te-ai apropiat de el il lasi :rolleyes: ca asa degeaba ar baga acest lucru daca de fiecare data ar fi fault

sPiKe3
07-08-2007, 10:58 PM
am auzit ca in fifa 08 vei putea sa iti alegi shi antrenorul...shi sal il vezi lamargine gesticuland...ar fi frumos ca la sfarshit sa se faca schimb de tricouri sau sa se salute antrenorul cu ceilalti si daca e un succes mare omul meciului sau antrenorul sa fie ridicat in brate de jucatori....ar fi bestial
Sau in timpul carierei un jucator sa nu poata juca deoarece e daramat dupa un incident sau este invoit de antrenor...shi faza cu trasul de tricou e faina dar la cum sunt cei de la EA daca vor face chestia asta va fi un bug ca atungi cand tragi adversarul sa nu il tragi de tricou shi sa tii mana in aer sau altceva ....asa ne'am obisnuit de vreo 3 ani incoace :((

Alex
07-08-2007, 11:01 PM
Cate penibilitati spui :( Ce e mai important pt tine ca "gamer", sa arate jocul bine, sa ai posibilitatea sa iesi cu prietena unui jucator, sau cand esti in meci sa simti placerea ca joci un simulator de fotbal, cu pase/suturi realiste, miscarea jucatorilor sa fie realista, sa faci tactica etc?

stefan
07-08-2007, 11:21 PM
am auzit ca in fifa 08 vei putea sa iti alegi shi antrenorul...shi sal il vezi lamargine gesticuland...ar fi frumos ca la sfarshit sa se faca schimb de tricouri sau sa se salute antrenorul cu ceilalti si daca e un succes mare omul meciului sau antrenorul sa fie ridicat in brate de jucatori....ar fi bestial
Sau in timpul carierei un jucator sa nu poata juca deoarece e daramat dupa un incident sau este invoit de antrenor...shi faza cu trasul de tricou e faina dar la cum sunt cei de la EA daca vor face chestia asta va fi un bug ca atungi cand tragi adversarul sa nu il tragi de tricou shi sa tii mana in aer sau altceva ....asa ne'am obisnuit de vreo 3 ani incoace :((

Gigi, daca vrei sa vezi toate astea iei frumos telecomanda si schimbi de pe Taraf TV pe TV Sport sau Telesport, e imposibil sa nu gasesti un meci la TV :p Sau afli si tu ce echipa de fotbal joaca la tine in localitate, te duci pe stadion, vezi toate astea si mai iei si o gura de aer :p In FIFA ar trebui sa joci fotbal, nu sa te uiti la antrenor

Ionut cel Intelept
08-08-2007, 12:02 AM
Daca urmatoarele cerinte vor fi indeplinite voi cumpara jocul original. - vreau sa pot vinde un meci. - vreau sa castig bani pariind impotriva propriei mele echipe. - vreau ca la o anumita perioada de timp un jucator sa moara(daca se poate, pe teren) - vreau ca inmormantarea acelui jucator sa fie in direct pe OTV. - vreau bataie generala pe teren. Nu prostiile alea de imbulzeli din editiile anterioare ale jocului. Sa fie ceva ca la meciurile de rugby dintre Steaua si Dinamo. - vreau meciuri anulate din cauza ploilor. - vreau ultrasi adevarati. Violentele in tribune in campionatul Italiei. - vreau campionatul Argentinei. - vreau suporteri impuscati in tribunele stadioanelor din Argentina si Brazilia. - vreau Ligile I, II, III si Liga a IV-a judeteana Teleorman. - vreau ca randamentul jucatorilor sa scada din cauza vietii extrasportive. - vreau ca din banii castigati din aranjarea meciurilor sa pot cumpara substante dopante pentru fotbalisti. - vreau sa pot cumpara arbitri. - vreau sa am optiunea de a plati sau nu taxele la Stat. - vreau arbitri femei. - vreau un gameplay cat mai apropiat de adevaratul joc de fotbal. - vreau sa pot promite prime de joc de 200.000 de euro jucatorilor. Aceste prime ar mari cu un procent mic skill-urile jucatorilor (sau dimpotriva, i-ar face sa se blocheze si sa nu mai faca nimic) - vreau sa pot fugi cu banii dupa autocarul Gloriei Bistrita. - vreau ca jocul sa fie pe un DVD BlueRay double layer. - vreau campionatul Moldovei. - vreau campionatul Bulgariei. Aici ai putea avea ocazia sa pierzi sustinerea financiara a patronului din cauza unui atentat in stil mafiot. - vreau sa am relatii la presedintii de federatii. Probabil ca ratingul jocului ar fi 18+, dar cui ii pasa atat timp cat jocul de fotbal e atat de frumos.

ego
08-08-2007, 12:06 AM
tocmai am auzit ca jocul full iese pe 23 septembrie! uite dom'le ce coincidenta :D exact de ziua mea :)) oare am sanse sa'l primesc cadou sau e doar o intamplare?:P

ps: ma repet! alex vezi ca ai PM!!

later edit: ionut la ora asta nu dai dovada de intelepciunea de care tot pomenesti ;) nu stiu ce rost are postul tau!

r5m
08-08-2007, 12:22 AM
E naspa daca nu observi ca e ironic. :(

ego
08-08-2007, 12:33 AM
ironic la adresa cui? eu nu am pomenit ca vorbeste serios, ci doar ca nu am inteles scopul!

Diabolyk
08-08-2007, 02:47 AM
hmmm......

Alex
08-08-2007, 11:25 AM
ironic la adresa cui? eu nu am pomenit ca vorbeste serios, ci doar ca nu am inteles scopul!

Ironic la adresa domnilor de la EA, cei pe care ii iubim si preamarim in fiecare an intre lunile septembrie-octombrie, oferindu-le cuvinte de duh atunci cand unii dau bani pt a juca un joc logic dar primesc niste rahaturi fara numar :p

mns
08-08-2007, 11:46 AM
Alex, cred ca cei care dau banii pe joc sunt in masura sa faca aprecieri la adresa lui, pana atunci, abtine-te.

Alex
08-08-2007, 11:50 AM
Cumpar Fifa si Fifa Manager de 3 ani incoace, deci cred ca sunt in masura sa fac aprecieri la adresa lui :p

vladutz-y
08-08-2007, 12:22 PM
ionut cel intelept, daca vrei jocul sa arate cum ai zis tu, atunci il cumperi peste 100 de ani :))
Iar data de 23 sept pt jocul full e oficiala? Ca stefan a zis pe blog ca datele care s-au gasit pe diferite site-uri nu sunt bune

sPiKe3
08-08-2007, 01:10 PM
da omanilor da,am priceput ca voi vreti sa fie jocul cat ami realist si alte chestii numai ca fiecare juator de fifa isi doreste altceva nu? doar din 1 milion de jucatori sau cati joaca fifa nu isi doresc toti acleasi lucru? unu mai nustiu cum poate sa isi doreasca sa fie smoala in loc de iarba sau sau la o anumita echipa sa fie mascota Mickey mouse....si referitor la postul meu: "mai bine vedeti partea plina a paharului" ca am vb si de realismul jocului ;) acum puteti spune ce vreti despre pstul meu...e parerea mea....:D

Lord_mario
08-08-2007, 04:34 PM
O alta chestie misto care sper sa o vad in fifa 08 este sa poti sa tragi de tricoul adversarului (si bineinteles sa se dea fault)...am vazut niste imagini ca in pes 2008 se va putea acest lucru
Imbunatatiri as vrea la suturi, la felul in care prinde portarul mingea (as vrea sa o prinda in 2 timpi la suturile tari) si "plonjonul" jucatorului care este faultat as vrea updatat...nu cred ca vreau prea multe....vreau chesti care se pot face, nici decum cum vor altii liga i sau mai stiu eu ce
Iar tortele si coregrafiile nu au nici un rost, nu are sens sa le bage, nu schimba cu nimic jocul, cel putin camera care o folosesc eu, nici nu vad suporterii, doar terenul:mellow:

acest patch face jocul mult mai realist
multe animati noi la faulturi
animati pt plonjonul portarului
jucatori se accidenteaza mai usor
si multe altele etc...
(testat dermatologic^_^) compatibil cu RLSP 2.1

http://files.filefront.com//;8259941;;/

FIFA2007 Total Super Soccer AI v3.0
Here is a very nice AI patch including many features. There are 2 options for you
- One is "EXTREME XL"(very hard) version, the other is "LIVE EVOLUTION"(simulation + action) version. The detailed features are :
- Shooting, Passing, Heading system changes
- More intelligent CPU pass system and attck playing system
- More realistic ball gravity and bounding
- The goalkeepers are more realistics ones
- CPU defence is more tight and realistic
- Ball spin change during freekick chance
- More realistic heading & shooting motion
- Modification of injury frequency and give an advantage for home team
- Referees are stricter. Referees are far more realistic now
- And many other features.
sper sa imi dati si mie reputatie pt acest post

Omega
08-08-2007, 05:39 PM
Un patch care schimbă gameplay-ul şi care adaugă câteva cinematics :p . E interesant, păcat că nu mai am FIFA 07 de câteva luni.
P.S.: Ce legatură are reputaţia ?

b_ady20
08-08-2007, 06:45 PM
Mi-e si frica sa bag patchu asta ca nu mai am kitu de la fifa si daca crapa - adio

bobohatis
08-08-2007, 08:34 PM
da este adevarat patch-ul merge cu RLSP dar eu nu am vazut nicio diferenta:D. am jucat la world class ca zice acolo ca ataca mai decisi si se apara mai bine, dar nu am observat nimic diferit:D. apoi plonjonurile sunt la fel si nu s-a accidentat niciun jucator desi am facut cred ca vreo 30 de faulturi:D la faulturi tot nicio schimbare dar cel putin merge :P

timisica_cristian
08-08-2007, 09:14 PM
ionut cel intelept, daca vrei jocul sa arate cum ai zis tu, atunci il cumperi peste 100 de ani :))
Iar data de 23 sept pt jocul full e oficiala? Ca stefan a zis pe blog ca datele care s-au gasit pe diferite site-uri nu sunt bune

unii spun ca va fi pe 27 septembrie jocul full si demo 27 august, dar peste tot sunt zvonuri diferite, sigur este ca apare pe: 2-.09.2007

Ionut cel Intelept
08-08-2007, 10:47 PM
Cu cat apare mai repede cu atat sunt e mai prost realizat. Parca vad iar la inceputul jocului mesajul ala cu transferurile realizate dupa nustiu ce data. Tot ce-mi doresc e un gazon mai bine realizat (nu ca arsura aia din fifa 07 ) si un gameplay adevarat.

Urmelinho
08-08-2007, 11:25 PM
chestia cu loturi cred ca nu se va realiza din cauza datei aparitiei jocului
chestia cu gazonul era o problema de realizare a celor de la EA (asa credeau ei ca arata gazonul in realitate) si acum s-ar putea sa fie ceva mai real deoarece aduc ceva din grafica next generation adica din PS2 deci poti afla cam cum ar arata gazonul anul asta
la game play nu cred ca va fi mare diferenta pentru ca cei de la EA nu prea schimba game play asa de la an la an si cand schimba schimba foarte putin

stephen
09-08-2007, 07:48 AM
chestia cu loturi cred ca nu se va realiza din cauza datei aparitiei jocului
chestia cu gazonul era o problema de realizare a celor de la EA (asa credeau ei ca arata gazonul in realitate) si acum s-ar putea sa fie ceva mai real deoarece aduc ceva din grafica next generation adica din PS2 deci poti afla cam cum ar arata gazonul anul asta
la game play nu cred ca va fi mare diferenta pentru ca cei de la EA nu prea schimba game play asa de la an la an si cand schimba schimba foarte putin

Aaaaa...de cand este Sony Playstation 2 consola next-gen? Eu stiam ca next-gen sunt PS3 , Xbox 360 si Wii Nintendo . Grafica PS2-ului nu difera prea mult de PC...(la Fifa 07),si de regula grafica de pe consola eu nu stiu sa fi avut plusuri fata de cea pe PC(comparand acelasi joc,platforme diferite) ba chiar uneori arata mai rau.

Alex
09-08-2007, 10:07 AM
PS2 nu a fost si nici nu va fi vreodata o consola next-gen. De fapt, cand a fost lansata consola PS2 nu exista termenul de next-gen si nici jocuri next-gen!

The_Black_Emperor
09-08-2007, 10:34 AM

Da, dar din ce stim deja, anul asta vor fi schimbari substantiale de gameplay. Deja pasele si centrarile manuale schimba datele problemei. Si pe langa asta, se pare ca vom putea, de exemplu, sa incepem un nou dribling chiar in mijlocul altuia si daca e asa, se intrevad posibilitati foarte multe.

stefan
09-08-2007, 11:08 AM
Aaaaa...de cand este Sony Playstation 2 consola next-gen? Eu stiam ca next-gen sunt PS3 , Xbox 360 si Wii Nintendo . Grafica PS2-ului nu difera prea mult de PC...(la Fifa 07),si de regula grafica de pe consola eu nu stiu sa fi avut plusuri fata de cea pe PC(comparand acelasi joc,platforme diferite) ba chiar uneori arata mai rau.

Nici Wii nu e next-gen, chiar daca unii o considera astfel. Stirea asta cu FIFA 08 care va avea grafica de pe PS2 e o porcarie, eu am PS2 si singura diferenta majora e ca gazonul nu mai e galben, e un verde deschis. In rest arata ca si cum ai rula jocul pe un PC bun cu toate detaliile la maxim. V-am spus sa nu va mai luati dupa ce cititi pe alte siteuri romanesti de editare cu 5 vizitatori pe zi.

Florin Bogdan
09-08-2007, 11:21 AM
Daca urmatoarele cerinte vor fi indeplinite voi cumpara jocul original. - vreau sa pot vinde un meci. - vreau sa castig bani pariind impotriva propriei mele echipe. - vreau ca la o anumita perioada de timp un jucator sa moara(daca se poate, pe teren) - vreau ca inmormantarea acelui jucator sa fie in direct pe OTV. - vreau bataie generala pe teren. Nu prostiile alea de imbulzeli din editiile anterioare ale jocului. Sa fie ceva ca la meciurile de rugby dintre Steaua si Dinamo. - vreau meciuri anulate din cauza ploilor. - vreau ultrasi adevarati. Violentele in tribune in campionatul Italiei. - vreau campionatul Argentinei. - vreau suporteri impuscati in tribunele stadioanelor din Argentina si Brazilia. - vreau Ligile I, II, III si Liga a IV-a judeteana Teleorman. - vreau ca randamentul jucatorilor sa scada din cauza vietii extrasportive. - vreau ca din banii castigati din aranjarea meciurilor sa pot cumpara substante dopante pentru fotbalisti. - vreau sa pot cumpara arbitri. - vreau sa am optiunea de a plati sau nu taxele la Stat. - vreau arbitri femei. - vreau un gameplay cat mai apropiat de adevaratul joc de fotbal. - vreau sa pot promite prime de joc de 200.000 de euro jucatorilor. Aceste prime ar mari cu un procent mic skill-urile jucatorilor (sau dimpotriva, i-ar face sa se blocheze si sa nu mai faca nimic) - vreau sa pot fugi cu banii dupa autocarul Gloriei Bistrita. - vreau ca jocul sa fie pe un DVD BlueRay double layer. - vreau campionatul Moldovei. - vreau campionatul Bulgariei. Aici ai putea avea ocazia sa pierzi sustinerea financiara a patronului din cauza unui atentat in stil mafiot. - vreau sa am relatii la presedintii de federatii. Probabil ca ratingul jocului ar fi 18+, dar cui ii pasa atat timp cat jocul de fotbal e atat de frumos.

Frate.. iti doresti niste lucruri care nu sunt Fair-Play!
Jocul este unul care sa simuleze Fotbalul.. Nici decum sa simuleze niste lucruri care nu sunt acceptate de fifa si care sunt numite furturi!
sa iti moara jucatorii pe teren ? vezi ca exista la CS o harta asemanatoare unui teren de fotbal! Poti sa omori acolo cat vrei!

Urmelinho
09-08-2007, 11:54 AM

PS2 nu a fost si nici nu va fi vreodata o consola next-gen. De fapt, cand a fost lansata consola PS2 nu exista termenul de next-gen si nici jocuri next-gen!

Scuze!!! Am gresit. asta am vrut sa spun dar am gresit. mii de scuze. cat despre gameplay conteaza cum se fac deposedarile si driblingurile. Adica sa nu tii pe "D" ca disperatul si jucatorul se tine dupa adversar pana ii ia mingea sau il faulteaza.
Eu as vrea ceva in genul PES adica sa te duci tu dupa jucator si cand apesi pe butonul de deposedare jucatorul numai sa intinda piciorul

The_Black_Emperor
09-08-2007, 01:44 PM
De acord, deposedarile nu sunt un punct forte al jocului, pentru ca depind mult de rating-ul jucatorilor, si nu de fizica. De exemplu, daca joci contra Chelsea in multiplayer, ai o senzatie de neputinta cand vezi ca, oricat de bine te-ai pozitiona pentru deposedare, sunt sanse foarte mari ca mingea sa ramana tot la Drogba sau Shevchenko. Deposedarile ar trebui sa depinda numai de coliziunea dintre minge si piciorul jucatorului. Rating-ul sa-l ajute pe Drogba sa imi dribleze fundasul si sa fuga ca acceleratul, dar sa se vada clar ca al meu nu mai poate ajunge la minge, nu ca acum, cand un d-ala cu stea pe cap poate trece prin toata apararea adversa doar in fuga, orice ar incerca cel ce se apara. Ar fi ideal sa se foloseasca animatiile numai pentru miscarile jucatorilor si sa nu se amestece fizica mingii in animatiile astea. Cica in Colin McRae Dirt, masina are vreo cateva sute de puncte de coliziune. Daca s-ar pune vreo cateva zeci de puncte d-astea pe minge, iar traiectoria mingii si efectul imprimat sa depinda de aceste puncte, cred ca am fi cu totii mult mai fericiti...

Si sa nu uit, la capitolul eye candy am o singura dorinta arzatoare, care tine tot de fizica: miscarea plasei la goluri! Net physics, fratilor!!! Acum portile arata exact ca alea din anii '60-'70, zici ca au pusa o sita de sarma in loc de plasa! Mai ales la reluari, asta scade mult din frumusetea unui gol.

Insa tot e bine ca se schimba ceva, pentru ca atat de putine schimbari au fost in jocul asta in ultimii ani, incat imi pierdusem orice speranta.

Lord_mario
09-08-2007, 10:01 PM
eu as vrea sa nu arate ca ucl 2006-2007

spidyp77
10-08-2007, 10:40 AM
Ionut cel Intelept tu chiar vrei atata sadism in joc?N-am mai vazut pe cineva sa vrea sa moara jucatorii pe teren :lol:hai ca asta e chiar tare
vorba lui florin bogdan vezi ca e o harta la cs si se numeste : oldtrafford

eu sincer as vrea sa mai fure putin si din pes 6

Lord_mario
10-08-2007, 10:51 PM
off-topic:la pes 6 sau 7 sau 5 sau orice pes daca ti apasat pe X se tine dupa jucatorul advers cu balonul pana il deposedeaza
iar daca ti apasat pe A se duce un jucator care nu il controlezi tu si i i-a mingea adversarului
on-topic:stie cineva cand e defapt data aparitiei?

stefan
11-08-2007, 12:17 AM
Nu, in schimb a fost lansat site-ul oficial, mai multe detalii gasiti pe blog.

bobby
11-08-2007, 11:59 AM
Ar fi tare un buton de simulare :P in careu mai ales :)))
Ca tot se practica peste tot metoda asta :P

Mutu
11-08-2007, 01:22 PM
Cred ca ar fi bine daca ar inbunatati gameplay-ul miscari mai complexe ale jjucatorilor si a suporterilor accidentari mai dese , sa se dea catonase din proteste ale jucatorilor si sa nu mai aibe toti jucatori aceasi miscari

silviu_2009
11-08-2007, 03:26 PM
Si de data asta sa-l bage pe Mutu la Fiorentina ! :D

bobby
11-08-2007, 03:29 PM
un gameplay trailer , filmat de la o declaratie de presa al producatorilor :

link (http://www.console-addicted.com/?p=122)

lucky_nr_slevin
11-08-2007, 05:26 PM
eu vreau un singur lucru in special......mai mult realism in privinta rezultatelor la echipele mari......k nu mai vreau sa vad pe man.united cum ia bataie de la watford cu 4-0 sau pe real madrid cu ia bataie de la huelva cu 2-0......si la sfarsitul sezonului echipele mari sa realizeze "performanta" de a termina pe locurile 5/6....si sa intalnesc in champions league numai echipe de c_ _ _t......:D:lol::lol:

silviu_2009
11-08-2007, 06:34 PM
Daca ar arata fifa cum e in trailer nu ar fi deloc dupa asteptari , dar daca ma uit mai bine nu pare a fi de pc , ce mi-a placut insa au fost interventiile portarului care par mai reale !

liquid
11-08-2007, 06:35 PM
Nu e pe PC, e pe Xbox 360 :)

silviu_2009
11-08-2007, 06:37 PM
Aha ...banuiam eu ceva ...

bobby
11-08-2007, 10:03 PM
Momentan toate trailer-urile de pe net sunt pentru console . Pentru PC nu cred ca a aparut ceva pana acum

octavian8b
11-08-2007, 10:26 PM
Ce mia placut mie din trailer sunt portile parca sunt mai reale si mai mari:)

just_me_roby
11-08-2007, 10:55 PM
Ce mia placut mie din trailer sunt portile parca sunt mai reale si mai mari:).........dam goluri mai multe:lol::lol:^_^:coco:

bobby
11-08-2007, 11:15 PM
:))))))

sa nu fie cum era in world cup pe cea mai mica dificultate cand dadeai gol din orice pozitie

vladutz-y
11-08-2007, 11:19 PM
.........dam goluri mai multe:lol::lol:^_^:coco:

Buna remarca :)))....as vrea plasa sa fie animata asa cum era cea de la fifa06...desi nu e f important acest lucru...la fifa 07 mi se pare terenul prea mare (larg) in comparatie cu jucatorii, care par niste pitici

*InCePaToRuL*
11-08-2007, 11:24 PM
frumos trailer dar si mai frumoasa melodia de pe fundal:p:D

bobby
12-08-2007, 01:09 AM
multora le-a placut melodia :))

liquid
12-08-2007, 07:46 AM
Momentan toate trailer-urile de pe net sunt pentru console . Pentru PC nu cred ca a aparut ceva pana acum

http://youtube.com/watch?v=yUCOHoMW678

mda, fifa 2008 = fifa 2007

Saint
12-08-2007, 10:50 AM
Se pare ca diferenta dintre FIFA 2007 si 2008 va fi la fel de mica ca intre FIFA 2006 si 2007 :|

liquid
12-08-2007, 10:55 AM
Nuuu mult mai mica :|

bobby
12-08-2007, 11:03 AM
teoretic nici nu au cum sa aibe o diferenta pentru mare .
Scopul jocului este aceelasi : fotbal .

Nu poti pune alt gamestory sau ceva sa il faca diferit de precedesorul sau :))

liquid
12-08-2007, 11:11 AM
Ba da poti sa il faci diferit prin:
1-Gameplay mai bun;
2-grafica mai buna;

de mai mult nu cred ca e nevoie ( si referitor la fotbal, fifa deocamdata nu e fotbal este doar o tentativa, inca nereusita, de fotbal)

tudo
12-08-2007, 11:21 AM
* Manual Controls — Dictate the play with new manual controls for through-passing and crossing. Control the goalkeeper in one-on-one situations to deny the striker yourself. Use the right-stick to quickly switch to the exact player you want to control when defending.
* Be A Pro: Co-op Season — Take on the role of a professional footballer, create your own player and test yourself in one position for an entire season. Master positioning, improve your attributes and develop into an elite player. Co-operate with up to three friends fixed to their player on the same team, but compete with those same friends on individual challenges. All performances are tracked through detailed statistics to determine who really is a pro.
* Custom Formations — Design your own unique strategy to create the perfect formation and tactics. Set each player’s exact position in the formation, and assign specific attacking and defensive runs to unlock the opposition.
* Enhanced AI — New defensive and positioning logic requires greater tactical expertise to break down the opposition New AI ensures players are in the right place at the right time. Player and team traits differentiate the stars.
* Manager Mode Improvements – New features include pre-season friendlies to test your team before a campaign, new training options to hone your squad of players and dynamic board expectations that change depending on your successes … or failures.
* Online Football Clubs (PlayStation®2) — Form your own group of like-minded football fans to take on all challengers online and create a Football Club. Gain status among the online community by helping your Football Club climb the rankings. Win more points based on the importance of the match, like playing Interactive Leagues or challenging other Football Clubs to a grudge-match tournament.
* Share Replays (PC) – Now you can save and show-off your best games or just the highlights! It is easy to capture a game or key moments and export as a video file to share with your friends and foes. Brag about match-winning plays and goals or even capture the entire ninety minutes to relive your favorite games.
* Complete Authenticity – Featuring 30 leagues, 30 real stadiums and 14,000 players all accurately recreated.
ce zicetzi?:cool::cool: dragutz

Alex
12-08-2007, 11:35 AM
In afara de punctele 1,3,4 si poate 2 restul sunt niste porcarii!

tudo
12-08-2007, 11:37 AM
asta era pe siteu jokului...v-am pus la cunostinta pe unii dintre voi...io sper sa fie adevarate...orikum o sa fie mai bun ca fifa 07..

sPiKe3
12-08-2007, 02:14 PM
I'am vazut pe cativa ca au pus un link cu fifa07-troughball eu cand am intrat am vazut trailerul dar era pus la categoria xbox am dat la categoria pc si era numa trailerul cu controlul portarului la lovituri libere si cand e un jucator advers singur cu el(portarul)

cristiano_ronaldo
12-08-2007, 05:40 PM
Super! FIFA 08 !La ce sa ma mai astept?La fel ca si precedentele o sa isi merite banii.Sunt nerabdator sa iasa jocul pe piata, insa pana atunci ma voi juca FIFA 08 DEMO.

tudo
12-08-2007, 06:03 PM
ai fifa 08 demo?:o:o

KlaU
12-08-2007, 06:11 PM
Nu are pentru ca nu are de unde sa aiba . A zis ca pana apare Fifa 08 o sa se joace demo-ul, cand va aparea !

bobby
12-08-2007, 06:29 PM
Imi place ideea cu share replay ;)

cristiano_ronaldo
12-08-2007, 06:31 PM
Ms KlaU.Nu am de unde sa am DEMO nu fac parte din echipa care se ocupa de aparitia jocului.Exact cum a zis si KlaU, ma voi juca FIFA 08 Demo cand va aparea, pana ce iese pe piata FIFA 08 Full.

bobby
12-08-2007, 07:40 PM
Sper sa scoata versiune demo si pentru 360

Seth_15
12-08-2007, 08:27 PM
sunt intru totul de acord cu Mutu, parca mi-a citit gandurile, sper ca macar jumate din astea sa fie in Fifa 2008

tudo
13-08-2007, 07:58 AM
aia cu share replay e una din cele mai tari...dak joci in campionate sau din astea...si disctziile dupa meci...kesty...cu aia potzi dovedi ce s-a intamplat ...de fapt :cool::cool:

urSus
13-08-2007, 11:13 AM
...eu sunt de parere ca o sa fie destul de bine...din cate am vazut(sper doar sa-mi mearga):D....

tudo
13-08-2007, 02:49 PM
scz de off-topic dar...fiti atenti ce a pregatit konami

Data tinta pentru aparitia magnificului PES2008 este 26 Octombrie, nu este o data sigura dar probabil k in jurul acestei date magnificul PES2008 va fi scos pe piata.
Cateva informatii noi:

-Combinatie de 3 butoane pentru a simula in careu un fault.
-Foarte greu de simulat deoarece arbitrul iti da foarte des cartonas galben.
-Gameplayl si pasele mai rapide.
-Suturile mai grele/bune.
-Nici o diferenta intre PC/PS3/XBOX/360.
-Licente pentru Fenerbace si Sao Paulo.
-Eliminat "Black Screenul" dupa faulturi. -Profilul jucatorului cu stats-urile lui.

Platfrom :
- PlayStation 3
- Xbox 360
- PC

Date :
- October 26th (Europe)

News :
- AI new system named "Teamvision"
- Alot of new animations
- New wall system (number of players)
- PC version is Next Gen too
- Amazing facial animations
- Edit Mode special for Next Gen
- Kits that flow and crease as the players run around.
- Watermarks from sweat and rain appear on the player as the game continues.
- Shirt pulling
- Cut Scenes in Pubs
- Bench with subs and coach
- Bench reaction during the game
- You can see the stadium from outside
- C.Ronaldo on the cover of the game
- Michael Owen on the UK cover
- Diving
- Gameplay and passing faster
- Shooting is better/harder
- No more blackscreen after a foul
- Playerprofil with statistics.
- More and better lifelike animations
- More detailed playermodels
- Untucked shirts
- Full 3D fans
- Amazing collisions
- GoalKeepers very realistic
- New Menu more simple with blue world map on the background
- No more scripts, better control of the player
- The ball physique look more heavy
- GoalKeeper can up for corner
- Moving hairs
- New slide tackle
- Didier Drogba and C.Ronaldo on the French cover of the game
- Drogba/C.Ronaldo move
- the bench can join the celebration
- Fantasista Mode also in PES 2008
- The ML Mode is better
- The referee uses a whistle
- Many passing-animations
- Better ball protection (better collision)
- better control for pass (more sharp)
- Irritated coach
- Player go up their socks
- New camera on PK (behind the goalkeeper) when the computer shoot vs you
- Much better AI in very hard
- Latvia is replaced by Israeli national team
- No ML overhaul; still the same
- Terrific new animations; the game flows like a genuine match
- You can edit EVERYTHING yes stadia & balls too
- Graphics look good, but not awesome
- Crowd is more present in terms of noise
- Keepers make faboulous dives and saves
PK system has improved

New Nationals Teams Licences :
- Brazil
- Portugal
- Ivory Coast
- Ghana
- Turkey

New Clubs Teams Licences :
- Fenerbache
- Sao Paulo
- Anderlecht
- FC Brugge
- Dinamo Zagreb
- FC Copenhagen
- FC Honka
- Panathinaikos
- AEK Athens
- Rosenborg BK
- Wisla Krakow
- Spartak Moskva
- Lokomotiv Moskva
- Red Star
- AIK
- Hammarby IF
- Helsingborgs IF
- IFK Göteborg
- FC Basel
- Besiktas
- Dynamo Kiev
- Boca Juniors
- River Plate
- Internacional

New Stadiums :
- Dragao (FC Porto)
- Rhein Energie Stadion (FC Koln) - not yet confirmed
- "El Monumental" Antonio Vespucio Liberti

Pictures :

http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/1.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/2.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/3.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/4.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/5.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/9.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/10.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/11.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/12.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/13.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/15.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/17.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/18.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/19.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/20.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y287/sbomb2uk/21.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan1.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan2.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan3.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqT ... 3scan8.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan4.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan5.jpg
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan6.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan7.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 336094.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 416234.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 416952.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 417640.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 418265.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 418906.jpg
http://users.telenet.be/SOB/PES2008.jpg
http://users.telenet.be/SOB/PES2008.1.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/681/pe ... c07iq3.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/3003 ... u02st3.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/1088/pro20081wh3.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/360/pro20082wt2.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/836/pro20083sk6.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/7171/pro20084ft6.jpg
http://www.play3-live.com/news-ps3-6-im ... -4259.html
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic1.jpg
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic2.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic3.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic4.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic5.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic6.jpg
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqi ... h/Pic7.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rq4 ... /PES12.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rq4 ... /PES13.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rq4 ... /PES14.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/16/pictureoy2.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/8798/page1go2.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/1161/page2vi4.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/5352/page3it1.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/5463/page4zl4.jpg
http://www.enregistrersous.com/images/9 ... 162523.jpg
http://www.wearepes.com/~vip/KAiWAi/JVM_PES2008.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan1.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan2.jpg
http://bp1.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan3.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqT ... 3scan8.jpg
http://bp2.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan4.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan5.jpg
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan6.jpg
http://bp3.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/RqS ... 3scan7.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/6282 ... ay9bg1.jpg
http://www.megaupload.com/fr/?d=5Z6OIV6N
http://www.picfront.org/picture/gJzH4GU ... ild026.jpg
http://www.picfront.org/picture/8hLHVvl ... ild027.jpg
http://www.megaupload.com/fr/?d=CYA8G742
http://www.megaupload.com/?d=IGG1QMNJ
http://bp0.blogger.com/_Qp7Fv2WWaew/Rqo ... icture.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/5639/back2bpageis2.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/343/lastscanff5.jpg

KlaU
13-08-2007, 02:56 PM
Vezi ca multe linkuri nu merg :D

bobby
13-08-2007, 05:29 PM
si nu ii vad rostul in topicul de fifa 08

stefan
13-08-2007, 08:14 PM
In primul rand nu vreau sa mai aud de PES 2008 in topicul asta, ori postati la categoria Alte Jocuri, ori va duceti pe PESRomania. In al doilea rand versiunea pentru PC va fi next-gen, asta inseamna ca 10 milioane o sa va coste doar o placa video compatibila DirectX 10 ca sa il puteti juca. :p

Mihnea912
13-08-2007, 08:54 PM
As vrea in primul rand ca Fifa 2008 sa nu mai aiba atatea probleme:bug;erori;lipsa multor echipe(mai ales din liga I deoarece noi romanii cred ca am aratat ca stim sa jucam fotbal destul de bine).As mai dori ca in Fifa 08 miscariile jucatorilor sa fie mai reale...

bobby
14-08-2007, 10:35 AM
In primul rand nu vreau sa mai aud de PES 2008 in topicul asta, ori postati la categoria Alte Jocuri, ori va duceti pe PESRomania. In al doilea rand versiunea pentru PC va fi next-gen, asta inseamna ca 10 milioane o sa va coste doar o placa video compatibila DirectX 10 ca sa il puteti juca. :p

haha... directx 10 e doar Crysis . FIFA sigur nu e next-gen si mai mult ca sigur nu va fi pe Dx10

Alex
14-08-2007, 10:38 AM
Era vorba de PES <_<

*InCePaToRuL*
14-08-2007, 05:19 PM
http://www.youtube.com/watch?v=2ztm2O48pPA&NR=1

Poze din fifa08...

bobby
14-08-2007, 05:34 PM
daca nu ma insel , a mai fost pus odata

Gangster
15-08-2007, 01:10 PM
http://www.youtube.com/watch?v=LLwS2Op7nrY&mode=related&search= cum vi se pare? :)

cristiano_ronaldo
15-08-2007, 01:46 PM
asta nu e fifa 08, stii dc? pt ca thierry henry nu mai este la arsenal ci la barca

stephen
15-08-2007, 02:02 PM
http://www.youtube.com/watch?v=LLwS2Op7nrY&mode=related&search= cum vi se pare? :)

Uh,dude ala-i Fifa 07 pe Xbox 360...si a mai fost pus de cateva ori p-aci :p

andrei_fcmbacau
17-08-2007, 09:41 PM
dupa cum am observat in NFL 08 si Rugby 08,ea sports a lucrat mult la jucatorii,miscarile sunt foarte reale,se mai iau la bataie,se vede pe fata lor cand sunt tristi,nervosi sau veseli,li se murdaresc tricourile, se aude ce vorbesc pe teren,din tribune se flutura steaguri si se fac poze,fifa08 o sa fie marfa :)

octavian8b
17-08-2007, 10:23 PM
intrati pe http://www.youtube.com/watch?v=gUBOhoEj_mI&mode=related&search= poze din fifa 08 :D

andrei_fcmbacau
17-08-2007, 11:31 PM
astea leam mai vazut,sunt de mult pozele :p

aditza11
18-08-2007, 12:57 AM
sal.sunt noi pe aici.cei de la fifaromania cand apare fifa08 full osa puneti un link unde sa il descarcaM?

mns
18-08-2007, 09:04 AM
Nu vrei mai bine sa va trimitem prin posta gratuit versiunea originala acasa?

bke_serg
18-08-2007, 09:27 AM
mns io vreau!dau adresa?:)oricum sper sa apara cat mai repede demo sa il devorez putin!

liquid
18-08-2007, 11:31 AM
mns io vreau!dau adresa?:)

:rolf: doar glumea

Foxy_Onesti
18-08-2007, 11:58 AM
Demo apare pe 27 august pt pc si full pe 28 sept..asa cik sa anuntzat.. www.fifa08.de

urSus
18-08-2007, 03:19 PM
Demo apare pe 27 august pt pc si full pe 28 sept..asa cik sa anuntzat.. www.fifa08.de

www.fifa08.de nui o sursa oficiala din cate stiu eu dar am auzit ca pe 24 apre demo

silviu_2009
18-08-2007, 03:43 PM
Si tu de unde ai auzit ? Aia nu-i sursa oficiala dar pasarelele care iti vorbesc sunt oficiale ?

urSus
18-08-2007, 04:48 PM
Si tu de unde ai auzit ? Aia nu-i sursa oficiala dar pasarelele care iti vorbesc sunt oficiale ?

bai "pasarica" tot aici pe forum am auzit da dc nu aduci tu dovezi sa ne arati ca-i oficial

b_ady20
18-08-2007, 04:52 PM
Mei baieti mai exista un topic despre data lansarii jocului Fifa 08, care este deschis de Stefan si atunci cand o sa fie anuntata data oficiala se va posta acolo. Din moment ce nu a fost postat nimic despre asta inseamna ca nu a fost anuntata data si voi faceti aici doar presupuneri. Doar cand se va lansa versiunea Demo se stie sigur de la EA.

andrei_fcmbacau
19-08-2007, 12:07 AM
ma da parca ati jucat in viata doar fifa07,ca in fiecare an jocul full apare oficial pe 28 septembrie iar demo va aparea oficial pe 24 august cei asa greu de priceput :rolleyes:

sPiKe3
20-08-2007, 12:45 PM
Nu stiu dc se face asha mare zarva pt jocul demo eu [ana acum nu prea am auzit la multi sa joace demo :-" asta e ceea ce cred eu si referitor la fifa 08: am auzit pe afara prin alte forumuri pe mess ca deja a aparut fifa 08 dar acest lucru e imposibil din moment ce pe siteul oficial nu e scris acest lucru ,am observat ca daca comanzi jocul original ti'l trimite cam pe 29 sept. e adevarat ce zic? ...voi cred ca stiti mai bine :D

vlad89
20-08-2007, 02:36 PM
oricum schimbari nu prea vor fi fata de precedentele serii ale jocului(eu sunt optimist)

andrei_fcmbacau
21-08-2007, 06:21 PM
vor fi multe schimbari asa cum e si in jocurile 08 lansate pana acum de ea sports :)

RIGSGO
21-08-2007, 08:51 PM
Spunetimi si mie de pe sait pot comanta Fifa 08???? Dar fara card (ca nu am)żż

Lord_mario
22-08-2007, 09:57 AM
1.Se scrie "site" nu saite
2.Poti sa comanzi fifa 08 de pe www.fifa4fans.com
3.Ce tot zici de card?

RIGSGO
22-08-2007, 11:37 AM
1.scz am gresit
2.ms l-am precomandat acum o ora de pe www.gameshop.ro/ (http://www.gameshop.ro/)
3.Era vorba ca nu vroiam sa il cumpar cu placa prin card

Lord_mario
22-08-2007, 02:20 PM
io mi-as dori s putem imprumuta bani de la alte echipe sau de la banci si sa putem cumpara jucatori de la youth academy de la alte echipe si sa putem sa ne infrtatim cu o alta echipa dar astea sunt doar vise

stefan
22-08-2007, 04:35 PM
asta ar trebui sa fie simulator de fotbal, nu manager :p

RIGSGO
22-08-2007, 04:49 PM
Un nou filmulet din Fifa 08 -GC 2007 Exclusive Skill Moves Trailer-
http://www.gametrailers.com/player/23802.html

stephen
22-08-2007, 05:22 PM

Pacat ca e pentru Xbox 360...

Urmelinho
22-08-2007, 06:58 PM
io mi-as dori s putem imprumuta bani de la alte echipe sau de la banci si sa putem cumpara jucatori de la youth academy de la alte echipe si sa putem sa ne infrtatim cu o alta echipa dar astea sunt doar vise

pentru a face asta iti recomand cu caldura Fifa Manager

Alex
22-08-2007, 06:59 PM
In fifa manager poti imprumuta bani de la alta echipa? :huh:

Ionut cel Intelept
22-08-2007, 08:56 PM

Poate ca sunt in necunostinta de cauza... dar unde ai vazut tu ca o echipa sa imprumute bani de la banca sau de la alt club?

*InCePaToRuL*
22-08-2007, 09:10 PM

2 scheme noi:wub:

Tareee:p