PDA

View Full Version : A murit Ralu Filip

poli tm in fifa
23-05-2007, 12:31 PM
Ralu Filip, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, a murit īn noaptea de marţi spre miercuri, īn urma unui infarct, la vārsta de 47 de ani, au declarat pentru MEDIAFAX persoane din apropierea Consiliului.

Potrivit unor surse medicale, lui Ralu Filip i s-a făcut rău marţi noaptea. Din cauza vărsăturilor şi a durerilor abdominale, membrii familiei sale, care au crezut că are o boală digestivă, l-au dus la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş", unde a fost internat la ora 10:05. Medicii au stabilit că este vorba de un infarct şi au īncercat toate manevrele de resuscitare, fără succes. Preşedintele CNA a īncetat din viaţă la ora 23:05.

Attila Gasparik, vicepreşedinte al CNA, a declarat, miercuri dimineaţă, că Ralu Filip nu era cunoscut ca avānd probleme cardiace.

"E o mare tragedie. Nimeni nu era pregătit pentru aşa ceva. Avea şi doi copii minori...", a declarat Gasparik.

Născut la 30 august 1959, Ralu Filip a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti īn 1984.

Īn perioada 1980 – 1984, din cauza opiniilor sale critice la adresa regimului comunist, a intrat īn vizorul Securităţii. I s-a īntocmit dosar de urmărire sub numele „Firul”, primit ulterior de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

Imediat după absolvirea facultăţii, īntre 1984 şi 1990, a fost avocat īn Baroul Urziceni, iar din 1990 pānă īn 1991, avocat īn Baroul Bucureşti. A părăsit īnsă Baroul din cauza incompatibilităţii dintre profesia de avocat şi cea de jurnalist.

Astfel, pānă īn 2000 a fost redactor, şef de secţie, redactor-şef adjunct, senior editor, editorialist la Curierul Naţional. Īntre 2000 şi 2002, a realizat emisiunea "Scurt pe doi" de la TVR 1.

A devenit membru al CNA īn iulie 2002, la propunerea Camerei Deputaţilor, iar īn acelaşi an, īn luna decembrie, a fost numit de Parlament preşedinte al Consiliului, pentru un mandat de patru ani, prelungit apoi la şase ani.

Īn 1998, Ralu Filip s-a numărat printre membrii fondatori ai Casei NATO, o organizaţie non-guvernamentală pe care a şi condus-o pentru o perioadă scurtă,

Īn 1999 a publicat lucrarea "Deceniu mare, politicieni mici. Romānia 1990 – 1998".

Era căsătorit şi avea doi copii.

Sursa:Mediafax.
R.I.P.

Maryusake
23-05-2007, 12:39 PM
=)) @poli tm in fifa:cei de la parazitii vor plange enorm de mult.asta le-a interz vreo 3 melodii.asculta

yahoo
23-05-2007, 12:46 PM
Eu nu inteleg ce e de ras in asta!
Dumnezeu sa-l ierte!

Maryusake
23-05-2007, 12:52 PM
ca om ai dreptate Dumnezeau sa-l ierte si nu-i de ras:D.si nu am ras neaparat pt ca a interzis piesele de hip-hop si nu numai

yahoo
23-05-2007, 12:55 PM
Nu neaparat ca om, si ca jurnalist, si ca sef, si ca cersetor daca era. A fost un om moral care si-a facut datoria!

Alex
23-05-2007, 12:56 PM
Nu imi pot imagina cum poti sa scrii "ca om ai dreptate Dumnezeu sa-l ierte si nu-i de ras" si apoi sa pui un smilie cu ":D". Chiar nu gandesti gravitatea momentului, totusi a fost un om important in tara, iar faptul ca razi la moarte cuiva denota lipsa de bun simt sau al iq-ului! BTW, RIP Ralu :(

Ratonu
23-05-2007, 01:06 PM
A fost un om moral care si-a facut datoria!

Ce javră eşti şi tu, cum poţi să faci astfel de glume īntr-un topic ca ăsta? :(

Maryusake
23-05-2007, 01:08 PM
nu vroiam sa pun ":D" CI ":(" si nu rad cand moare cineva ci doar m-am amuzat momentul.multe amezi si televiziuni inchise din cauza lui.

stephen
23-05-2007, 01:47 PM
@ maryusake esti patetic ! In faze din astea tu nu stii decat Parazitii.Poate daca aia mai invatau scoala nu era nevoie sa vorbeasca violent si obscen.Eu inteleg ca iti place ceva dar nu sa dai pe-afara mai ales intr-un astfel de caz.Chiar ii vezi pe Carcotasi sarbatorind? Ai vrut tu sa dregi busuiocul dar s-a inteles ce crezi de fapt.Ai o mentalitate stupida.

Dumnezeu sa-l ierte,este mare pacat,la varsta lui...Sa speram ca a ajuns intr-un loc mai bun decat tara asta unde a fost contestat poate prea mult.

-Dany-
23-05-2007, 01:48 PM
Dumnezeu sa-l ierte si condoleate sincere familiei ! A fost un mare om :(
@maryusake:baa:

Maryusake
23-05-2007, 01:55 PM
:sanshine: :sanshine: nu mai ascult parazitii.luna trecuta mi-am dat seama ca sunt niste golani.eu am facut o gluma ma cum as putea sa ma bucur?ba chiar acum imi pare rau si daca ar mai fi trait as fi preferat sa-i inchida;)imi cer scuze pentr gluma mea,foarte prosta,.sincer scuze daca v-am enervat cu acesta gluma proasta.:( :(

gianni
23-05-2007, 01:55 PM
D-zeu sa-l ierte! Chiar am ramas putin socat atunci cand am auzit ca a decedat! Am crezut ca e o gluma proasta! Din ce in ce mai multi oameni mor din cauza bolilor de inima! Ce ti-e si viata asta!
Pustiule, Maryusake, inteleg ca n-ai vrut sa faci o gluma, dar chiar este nasol, atunci cand moare un om! Indiferent cat de antipatic a fost pentru unii!

-=FaN MaNcHeStEr=-
23-05-2007, 02:29 PM
Imi pare rau pentru el!Dumnezeu sa-l ierte!A fost un om care a stiut ce sa cenzureze!

sorin
23-05-2007, 03:43 PM
Dumnezeu sa il ierte:(!

Deeny
23-05-2007, 04:03 PM
Am rams socat:o!Dumnezeu sa-l ierte!

sisu_stelistul
23-05-2007, 06:15 PM
Dumnezeu sa-l ierte.

dragos_015
23-05-2007, 07:15 PM
Dumnezeu sa-l ierte!

KlaU
23-05-2007, 07:52 PM
Pacat , era in floarea varstei . Dumnezeu sa-l odihneasca !

poli tm in fifa
23-05-2007, 07:56 PM
D-zeu sa-l ierte! Chiar am ramas putin socat atunci cand am auzit ca a decedat! Am crezut ca e o gluma proasta! Din ce in ce mai multi oameni mor din cauza bolilor de inima! Ce ti-e si viata asta!
Pustiule, Maryusake, inteleg ca n-ai vrut sa faci o gluma, dar chiar este nasol, atunci cand moare un om! Indiferent cat de antipatic a fost pentru unii!

Eu nu fac glume proaste.

Omega
23-05-2007, 08:07 PM
A murit ??? NO-way .. nu-mi vine sa cred :( . Dumnezeu sa-l odihneasca. Chiar imi pare foarte rau. Acuma daca Parazitii au fost impotriva lui asta nu inseamna ca-s prosti sau golani (referire la spusele lui maryusake si da_stephen_91). Daca erau prosti nu ajungeau unde sunt si uita-te la rimele lor sau la modul cum vorbesc la tv , nu cred ca se incurca in vorbe ca alte hahalere. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ralu Filip si scuze ca m-am abatut de la subiect.

*InCePaToRuL*
23-05-2007, 08:18 PM
D-zeu sa-l ierte!
Luni a venit la magazinul intersport la care lucrez...tocmai ce cumparase niste haine ptr el si niste adidasi ptr fata lui(asa mi-a zis).:mellow: fara cuvinte...
"azi am auzit ca un copil de 6 luni i-au fost mancate mainile de un porc"...:huh: :consolare:

DarkComy
23-05-2007, 11:11 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca !

gianni
24-05-2007, 04:41 PM
Atunci cand moare un om este o tragedie! Indiferent ca l-ai cunoscut sau nu!
Asadar, atat pentru Ralu Filip, cat si pentru toti cei (cunoscuti sau necunoscuti), D-zeu sa-i ierte!

Andrey95
26-05-2007, 09:54 PM
Dumnezeu sa-l ierte! Ralu Filip a fost un mare om... Parazitii nu sunt decat niste inculti, nu stiu de ce i-ar asculta cineva. Sunt penibili... Inca o data DUMNEZEU SA-L IERTE!