View Full Version : Referendum-Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu?
sisu_stelistul
18-05-2007, 06:16 PM
Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu?
radustefan_21
18-05-2007, 06:33 PM
NU.Sigur NU
yahoo
18-05-2007, 06:38 PM
HAHAHA Logic Ca DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111oneone oneoneone =D
Votati asa cum a-ti votat si-n '04, ca sa mergem din ce in ce mai jos. Traiasca TARANII!!
poli tm in fifa
18-05-2007, 06:38 PM
Daca as avea drept de vot as vota cu siguranta NU !!!!
-=FaN MaNcHeStEr=-
18-05-2007, 07:04 PM
Cred ca Base ar trebui sa se intoarca.Votez NU!
HAHAHA Logic Ca DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111oneone oneoneone =D
Votati asa cum a-ti votat si-n '04, ca sa mergem din ce in ce mai jos. Traiasca TARANII!!
sux0r :consolare: Te fac eu sa folosesti avatarul ala cu "nu". :fluier:
stephen
18-05-2007, 07:27 PM
am votat NU...si No comment
-Dany-
18-05-2007, 07:32 PM
Logic ca D....... NU!!! Sa ramana Base !!!!!!1111oneone
voi vota NU pentru ca asta consider eu ca este bine pentru mine, faptul ca si-a ales prost partenerii nu ma va face sa-mi schimb votul
Si eu voi vota NU. Nu spun ca Basescu este perfect, dar spre deosebire de Geoana, Iliescu, Voiculescu, Vadim si altii, Basescu e singurul care cred ca mai poate face ceva pentru tara asta.
liquid
19-05-2007, 09:54 AM
si eu as vota NU dar mai am de asteptat :p
tza2k
19-05-2007, 10:17 AM
Sunt de acord . Dar nu conteaza parerea mea,nu am drept de vot .
-Dany-
19-05-2007, 10:25 AM
Cred ca Basescu va castiga referendumul mai mult ca sigur.
@ tza2k , cati ani ai?
Omega
19-05-2007, 10:39 AM
Si eu am votat aici NU, mi se pare ca Basescu e ceva mai corect ca astia din PSD si fata de alti presedinti dinaintea lui.
yahoo
19-05-2007, 12:19 PM
Hai cu toti, mainile-n aer si hop sa dansam ca Bashescu. 3rd world!!!!!
sisu_stelistul
19-05-2007, 12:31 PM
Ma bucur ca sunt si 6 voturi impotriva lui Basescu, pe forumul acesta majoritatea sunt simpatizanti ai lui.
Hai cu toti, mainile-n aer si hop sa dansam ca Bashescu. 3rd world!!!!!
Bine ca nu ai inca dreptul sa votezi :p
Ma bucur ca sunt si 6 voturi impotriva lui Basescu, pe forumul acesta majoritatea sunt simpatizanti ai lui.
vezi ca Becali a zis ca-l sustine pe Basescu, nu faci ce-ti spune imparatul?
Jokes
19-05-2007, 01:19 PM
Parintii mei au votat cu NU si eu daca as fi avut varsta necesara tot cu NU!
DarkComy
19-05-2007, 01:43 PM
O sa ma duc si eu mai tarziu sa votez ca momentan mi-e lene. Dar o sa votez DA.
Nu imi place un presedinte care se foloseste de institutile statului pentru scopurile sale meschine dar face gura cand altcineva le foloseste.
A nu se intelege ca daca am avea alegeri anticipate as vota cu Geoana sau cu altcineva...toti sunt o apa si un pamant , toti sunt hoti.
Basescu nici macar nu are taria sa recunoasca ca are oameni corupti si la el in partid. La intrebarea : Adrian Videanu e un oligarh ? A raspuns : Domnul Videanu are 90% afaceri in strainatate. In concluzie nu a raspuns . Se stie ca Videanu detine monopolul afacerilor cu marmura (parca) in Romania
Votul meu azi va fi : DA
little_foot
19-05-2007, 02:01 PM
Dap Videanu detine monopolul afacerilor cu marmura in Romania. Ma voi duce sa votez NU, pentru simplul fapt ca nu mai am chef sa se cheltuie aiurea alti bani (tot din buzunarele noastre) pentru alegeri prezidentiale. Ma uitam saptamana asta cand veneam de la munca ce adunatura de autocare era prin zona orhideelor: erau cred ca vreo 60 de autocare de OT, Ct, BV cu simpatizanti PSD...si majoritatea erau tineri de maxim 20 de ani, iar restul ori pensionari, ori muritori de foame care venisera clar pentru bani. M-am saturat deja nu mai vreau sa vad asa ceva si de-asta voi vota NU.
-Dany-
19-05-2007, 02:11 PM
Care mai era raportul prezentei la vot? Ca am fost plecat si nu am vazut
Apropo , si parintii mei au votat nu , si daca eram mai mare cu un an votam si eu NU .
sisu_stelistul
19-05-2007, 02:35 PM
vezi ca Becali a zis ca-l sustine pe Basescu, nu faci ce-ti spune imparatul?
Pot sa am si parerile mele proprii...daca Becali se va gandi sa faca o alianta cu Basescu imi voi revizui optiunea, oricum nu cred ca vor face alianta, cred ca acum il sustine pe Basescu deoarece asa a fost sfatuit de consilieri pentru a mai obtine cativa sustinatori.
DarkComy
19-05-2007, 02:38 PM
Dap Videanu detine monopolul afacerilor cu marmura in Romania. Ma voi duce sa votez NU, pentru simplul fapt ca nu mai am chef sa se cheltuie aiurea alti bani (tot din buzunarele noastre) pentru alegeri prezidentiale. Ma uitam saptamana asta cand veneam de la munca ce adunatura de autocare era prin zona orhideelor: erau cred ca vreo 60 de autocare de OT, Ct, BV cu simpatizanti PSD...si majoritatea erau tineri de maxim 20 de ani, iar restul ori pensionari, ori muritori de foame care venisera clar pentru bani. M-am saturat deja nu mai vreau sa vad asa ceva si de-asta voi vota NU.
Marius , crezi ca PD-ul nu a facut la fel ?:)
P.S. Imi place ca Basescu tot zice de oligarhi , dar de el nu zice nimic . El are o vila , nevasta o vila , fiecare fica o vila si mai au o vila = 5 vile . Mda :)
Crezi si tu tot ce zice presa, arata-mi unde scrie ca toti au o vila.
DarkComy
19-05-2007, 02:46 PM
A fost talk-show unde s-a prezentat fiecare vila cu adresa ei si propietarul ei. Stiu ca esti FANBOY al marinarului dar trebuie sa accepti realitatea
Accept realitatea, adica accept cea mai buna solutie pentru Romania, am votat NU. :p
DarkComy
19-05-2007, 02:49 PM
Daca tu consideri ca e cea mai buna solutie , treaba ta. Poate vrei sa spui cel mai mic rau (dar nici varianta asta nu e buna)
Nu e cel mai mic rau, in momentul de fata e cea mai buna solutie pentru Romania, atat Basescu cat si PD-ul. :p Da-mi exemplu de om politic mai potrivit sau de partid mai potrivit.
DarkComy
19-05-2007, 02:55 PM
Nu exista nimeni bun , toti sunt PRAF !! PRASTIE!! cum vrei sa le zici dar pe marinar nu pot sa-l sufar.
Hai sa nu mai continuam discutia ca iar ajungem la o vectoriala .:lol:
Ok, nu vreau sa te fac pulbere din nou. :D
dragos_015
19-05-2007, 03:24 PM
Nu sunt de acord cu demiterea lui Basescu.
Deeny
19-05-2007, 03:31 PM
NU!!!Doar nu vreti sa vedeti niste comunisti la putere,nu?
Desi nu am drept de vot , as vota NU !!!
yahoo
19-05-2007, 04:32 PM
@Deeny, Traian nu e comunist, nu?
little_foot
19-05-2007, 04:37 PM
Marius , crezi ca PD-ul nu a facut la fel ?:)
P.S. Imi place ca Basescu tot zice de oligarhi , dar de el nu zice nimic . El are o vila , nevasta o vila , fiecare fica o vila si mai au o vila = 5 vile . Mda :)
Sunt convins de chestia asta. La facultate la verisoara mea unul dintre profesori era membru PD si pentru un punct in plus la examen i-a "convins" pe studenti sa mearga la Iasi. Tocmai asta ma enerveaza si tocmai de-asta am votat NU pentru ca nu vreau sa vad iar acelasi lucru in preajma campaniei electorale.
-Dany-
19-05-2007, 07:08 PM
78.1 % - NU spune multe . Basescu ramane presedinte ;) . Un pas inainte spre eliminarea comnismului , un pas inainte spre eliminarea celor 322 de corupti
yahoo
19-05-2007, 07:16 PM
Muahahah, cam atat au IQ cei care au votat nu. Sa traiti bine, intr-o tara saraca dar corecta (nici atat).
stefan
19-05-2007, 07:33 PM
Bine ca ai tu mai mult, ce sa zic. Am votat NU, si aici si pe hartie :p
Muahahah, cam atat au IQ cei care au votat nu. Sa traiti bine, intr-o tara saraca dar corecta (nici atat).
Mai bine 78 decat 22 :p
*InCePaToRuL*
19-05-2007, 10:05 PM
Victorie Meritata....
Sa vedeti demiteri acuma:rolleyes:
Andrey95
19-05-2007, 10:11 PM
Nu am drept de vot, dar daca as avea as vota NU!! Nu e Basescu perfect, dar dintre toti ceilalti din care poti alege e cel mai bun!
tza2k
19-05-2007, 10:54 PM
Un destept care a uitat ca votul e secret,liber,uninominal mi-a scazut puncte de reputatie pt ca am zis DA .
Scz pt. offtopic, da .... nesimtirea e mare !!!
yahoo
19-05-2007, 11:06 PM
Asa, si mie mi-a dat. E democratie, oricum imi bag reputatia intr-un loc "calduros" =D
Creca Daniel vrea sa ma bata, sa ma umileasca, dar eu rezist EROIC =D :p
Sa citez un clasic in viata: "da pentru ce **** mea cred astia ca e reputatia?" :naughty:
sisu_stelistul
20-05-2007, 02:20 PM
Sa vedem ce va fi acum in tara, dar presimt ca nu va fi bine, majoritatea aceasta care a votat pentru Basescu ii va da aripi si va incepe razboiul si mai rau cu parlamentul...vom vedea ce va fi.
Si mie mi-au scazut din reputatie si am primit si un comentariu din acela inteligent: "Pentru ca esti anti-Basescu stapanul luminii iti scade un punct ;)"
Lasa, asa e frumos, sa nu rugineasca sistemul de reputatie. ;)
Cat despre ce se va intampla de aici inainte, cei ce au pierdut ar trebui sa accepte votul oamenilor si sa faca ceva pentru a-si schimba atitudinea.
sisu_stelistul
20-05-2007, 02:53 PM
Am vazut ca a declarat Orban ca a hotarat PNL Bucuresti sa se retraga in opozitie si vor discuta la nivel national, sunt curios ce va insemna asta? Incep sa bata in retragerea si sa se dezica de PSD PRM PC, aliati anti-basescu, si nu prea imi place, isi vor mai pierde din electorat, nu cred ca au cum sa castige daca incearca sa se apropie iar de PD si nici nu cred ca o sa fie de acord cu asta la nivel national.
stefan
20-05-2007, 03:01 PM
Au pierdut din electorat cand au trecut de partea PSD-ului, pentru ca majoritatea celor care l-au votat pe Basescu in 2004 au votat si cu Alianta DA :p
yahoo
20-05-2007, 03:44 PM
Bat in retragere pentru ca au observat ca nu pot guverna cu un nătāng in fruntea tarii. Ce mai, e clar Traian vrea un singur partid la gurvernare, un partid unic. Vai si-amar de tara asta.
Era de 10x mai bine inainte sa vina debilii astia la putere, era liniste, fiecare isi vedea de treburile lui, mai furau dar macar nu era scandal, exact ce nu ne trebuie acuma. Nu va imaginati ca acuma nu se fura, nu exista coruptie, pe dracu, toti fura, dar macar ceilalti stiau sa guverneze, nu sa se certe.
Pai cand PSD-ul era partid unic la guvernare si ziaristii erau batuti si dati afara daca aveau tupeu lsa scrie ceva rau de PSD era mai bine?
Ce dictator tot aberezi, ai mai vazut tu un dictator suspendat de parlament?
Bun, acum ca am revenit din excursie si nu am fost la curent cu desfasurarea referendumului (logic ca a castigat Base) si-au dat demisia Tariceanu si Geoana? Daca nu, urmeaza :D
gianni
21-05-2007, 11:33 AM
Nici nu ma gandeam ca o sa fie demis Basescu! Este un bobarnac in nasul politicienilor care au crezut ca o sa-l poata demite pe Base!Mai ales ca multi dintre simpatizantii propriilor partide au votat cu Base!
Omega
21-05-2007, 03:03 PM
Sincer preconizam ca o sa castige fara probleme, dar si-a manifestat bucuria ca un bufon, daca ati vazut finala castigata de Oltchim in Cupa Cupelor, Base a aruncat la sfarsit de la 7 m, a purtat tricou de campion, parca el ar fi castigat trofeul.
gianni
21-05-2007, 03:50 PM
Trebuie sa recunoastem ca este un populist! Pana la urma, inca este un presedinte suspendat pana la validarea votului de catre Curtea Constitutionala, asa ca avea dreptul sa se manifeste asemenea unui om obisnuit!
Omega
21-05-2007, 04:22 PM
Adevarul e ca e bun Basescu la Cotroceni mai ales ca el nu e ca ultimii hoti care ne-au condus tara in ultima decada, cel putin nu din toate punctele de vedere.
Decat gunoaiele ale imputite din PSD/PC/PRM, mai bine Basescu. Partea proasta e ca nu avem pe cine altcineva sa alegem.
gianni
22-05-2007, 12:40 PM
Corect, Daniele!
Care a fost faza cu "pasarica" lui Basesecu? Ma refer la un oarecare incident cu o reportera a Antenei 3.
A intrebat-o mai intai "Mai pasarica, tu nu ai alta treaba" si ea a continuat cu intrebarile Basescu luandu-i telefonul si pe drum spunandu-i lu nevasta`sa "Ce agasanta e tiganca asta imputita" :D
Omega
22-05-2007, 03:20 PM
Mai se scapa si el ca tot omu' :lol: .
Mutombo
22-05-2007, 04:13 PM
El nu e "tot omul"! E presedintele unei tari europene si asta a fost o iesire incalificabila care reflecta stadiul la care este - un mahalagiu. Asemenea remarca nici Vadim Tudor n-a mai facut de ani buni. Unde mai punem faptul ca i-a si luat telefonul. Poate ca i l-a dat a 2-a zi, dar gestul spune multe. Asa tara, asa lider.
Nu inteleg de ce a jignit-o pentru ca nu i-a spus in fata ca e tiganca.In casa mea,cu familia mea pot face tigan si pot injura pe oricine. Si ceea ce m-i se pare cel mai amuzant e ca Basescu nu era presedinte in momentul respectiv,era inca suspendat, deci era un roman obisnuit :D
yahoo
22-05-2007, 07:20 PM
Era presedintele Romaniei SUSPENDAT, dar era presedintele Romaniei. Nu incercati sa-l scapati de vina. Eu daca imi pun un tricou cu o svastica, ma baga la inchisoare pentru rasism sau alte penalitati. Dar cand cel mai important om din tara jigneste, in acel mod....chiar n-am ce comenta. Incaodata ne arata ce IQ are.
sisu_stelistul
22-05-2007, 07:30 PM
Un gest foarte prost facut de el, dar oricum nu o sa-si strice electoratul, cine tine cu el tine cu el pana la final si orice ar face nu isi schimba parerea.
Hai ma yahoo , fii serios , nu o sa te bage nimeni la inchisoare pentru orice kkt . Sunt de acord ca ce a facut Basescu nu este demn de un presedinte , dar se cam exagereaza . Cel putin la Sinteza Zilei ....
shinoda
22-05-2007, 08:08 PM
eu sunt total pe langa in ceea ce priveste politica pt ca nu ma intereseaza...dar ma bucur ca nu l`au demis la base :D
yahoo
22-05-2007, 08:18 PM
Scuza-ma, La Sinteza Zilei vin oameni cu o cultura mult mai vasta decat Traianel. Si nu exagereaza, au 100% dreptate cand spun ca e un exemplu unic!
Daca ne spui aici despre emisiuni de la Antene, nu are rost sa mai discutam. Aia sunt platiti ca sa-l discrediteze pe Basescu.
Nici eu nu vad cu ce a jignit-o, nu i-a spus nimic in fata. Acum vin toti ipocristii care probabil vorbesc mult mai urat decat a vorbit basescu atunci (IN PARTICULAR) sa ne tina morala.
Pentru mine, ziaristii de la Antene nu au nici cea mai mica credibilitate.
am auzit la turcescu marturia unui ziarist care a asistat la toata faza cu base si tipa aia. la cata impertinenta a aratat aia ma mir ca nu a primit si doua palme.
pt intrebari de genul "ce ati face pt un procent in plus?" si comentarii de genul "nu ati cumparat cam multe lucruri?" nu pot zice ca nu merita.
In momentul in care omul face cumparaturi si pe langa asta vezi ca nu are chef si te roaga sa il lasi in pace, tu il mai intrebi si nu te opresti, era oarecum clar ca se va intampla ceva de genul asta.
Ziaristi chiar cred ca au dreptul la orcie si ca le stiu pe toate.
bullzeye
22-05-2007, 10:59 PM
Personalitatile publice, in general, trec prin lucruri de genul asta in fiecare zi, si totusi unii reusesc sa fie mult mai diplomati, iar culmea e ca multi sunt persoane de la care nici nu vin asteptari ca de la un presedinte de tara.
yahoo
23-05-2007, 12:47 AM
Ca ziarist e de datoria lor sa puna intrebari, sa se bage in seama, sa enerveze oamenii astfel incat sa iasa la suprafata defectele lor (pt cine este interesat, in Franta, la ultimul "duel" intre Sarkozy si Royal, aceasta a incercat in mod repetat sa-l intarate pe Sarkozy, dar acesta n-a reactionat). In plus ceea ce a savarsit presedintele, a fost un furt. Iar in final putea sa dea dovada de buna-crestere, sa vina la o emisiune sau sa apara la televizor cerandu-si scuze, nu un amarat comunicat de presa scris de consilieri in sictir.
Nu vb de Antene, dar de ce televiziuni vrei sa vorbim? Ca doar Gadea, Cristoiu, Ciutacu, nu sunt niste idioti care n-au treaba cu politica (si Maestrul Paler DSL).
sisu_stelistul
23-05-2007, 10:04 AM
La Turcescu, spuneti ca ce apare la Antene nu are credibilitate dar la Turcescu la Realitatea lui Vantu. In campanie spunea ca o sa-l aresteze pe Vantu si acum...
Nu sunt neaparat de condamnat injuraturile ci faptul ca luat telefonul si nu l-a inapoiat imediat.
gianni
24-05-2007, 04:35 PM
Basescu este un tip dintr-o bucata, da` uneori este din topor! Totusi, este de departe singurul in care mai am oarece incredere!
Omega
24-05-2007, 06:44 PM
Da, asa e parca e mai apropiat de popor si d-aia il si sustine lumea.
Ziaristii nu sunt niste supra-oameni ce au dreptul sa faca orice. De multe ori abuzeaza de asa zisa libertate a presei numai pentru a-si atinge obiectivele meschine si pentru a castiga un ban in plus. Mi se pare absurd ca tocmai ei sa vorbeasca de discriminare si la atacuri asupra ziaristilor, mai ales ca acum presa e libera, nu ca in perioada 2000-2004.
gianni
25-05-2007, 12:24 PM
Eu nu auzisem faza cu "tiganca imputita", da` si-a exprimat si om` parerea personala! Sincer, nu cred ca putem aprecia la justa valoare astfel de lucruri, din moment ce nu suntem in pozitia celor care sunt urmariti de jurnalisti! Cred ca si eu as fi reactionat astfel, mai ales ca Base nu a fost prea linistit in ultima vreme, cu atatea atacuri la adresa lui!
sorin
25-05-2007, 01:42 PM
"Doamna" ziarista folosea acel telefon mobil pentru a realiza un interviu?Fragmentul video a fost dat pe Antene si era de o calitate mediocra.Nu incerc sa il scuz pe Base, dar ce ziarista e aia care vine si iti pune intrebari infantile de genul: "Domn presedinte, ce ati cumparat?Da' platiti cu cardu' ?".Pur si simplu s-a comportat obraznic.Reactia lui Base nu este una normala e adevarat, dar e oarecum justificata.
"Marii" analisti politici discuta numai despre acest subiect.Nu conteaza ca nu prea merge nimic in Romania.Nu conteaza ca tot Occidentul ne face tigani imputiti.
Ratonu
25-05-2007, 08:15 PM
Am văzut şi eu ce s-a īntāmplat mai exact şi nu, reacţia lui Băsescu nu a fost normală. O reacţie normală implica şi o carabă.
DarkComy
25-05-2007, 09:12 PM
Faptul ca au fost multi ziaristi prezenti la fata locului , inseamna ca Base a vrut ca in ziua alegerilor, poporul sa-l vada ca pe un om normal care pune familia mai presus de orice (inaintea alegerilor) si eu cred ca cineva din partea lui Base i-a chemat dar totusi el si-a pierdut cumpatul si a reactionat intr-un mod urat (si-a facut-o cu mana lui , daca el a chemat ziaristii)
sisu_stelistul
25-05-2007, 10:27 PM
Pai a spus cand a plecat de la sediu ca merge la cumparaturi putea sa spuna ca merge acasa sa doarma de exemplu...
DarkComy
25-05-2007, 10:45 PM
Pai a spus cand a plecat de la sediu ca merge la cumparaturi putea sa spuna ca merge acasa sa doarma de exemplu...
El probabil ca a zis si unde se duce la cumparaturi ca altfel de unde stiau jurnalistii unde sa vina?;) .
little_foot
26-05-2007, 10:27 PM
In primul rand cei de la Antena au pus doar filmuletul cand ii este luat telefonul ziaristei. Insa ea a mai avut o tura de intrebari agasante si in magazin (fapt ce ma intriga pt ca in nici un hypermarket nu ai voie sa faci poze/filmezi). Nu au dat si acea parte pentru ca acolo base nu s-a comportat ca afara si doar i-a ceurt fetei sa-l lase in pace asta repet dupa ce ii raspunsese amabil la o serie de intrebari de genul: Ce de cumparaturi ati facut...cat timp va ajung?Asta nu scuza insa cu nimic gestul marinerului care s-a comportat ca un om normal si ar trebui sanctionat ca un om normal.
Un lucru e clar, tipa oricum nu avea voie sa filmeze sau sa faca poze in Selgros, asta poate doar cu acordul celor de la Selgros. Voi cum v-ati simti daca v-ati face cumparaturile si cineva tot v-ar bate la cap. Pentru inceput el i-a raspuns dar mai apoi a rugat-o sa-l lase in pace. Ea nu s-a linistit. Uneori ziaristii au imresia ca au voie sa faca orice.
gianni
28-05-2007, 09:40 AM
Nu este o reactie ciudata; este reactia unui om normal, care a fost deranjat de niste intrebari aiurea! Cu toate acestea nu trebuia sa faca un astfel de gest, mai ales sa-i ia mobilul!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.