View Full Version : Recomandare Placa de retea
ALEX_DUMY
17-05-2007, 10:12 AM
Spuneti-mi si mie va rog ce placa de retea ar trebui la aleg la un buget de maxim 100 RON? Multi mi-au recomandat 3Com 3C905 ca fiind cel mai indicat model, dar nu prea il gasesc. Si daca as gasi, ce versiune ar trebui sa aleg, ca sunt 3C905B, 3C905C, -TX, -M, etc? Altii spuneau cele produse de Intel sunt superioare, dar aici nu stiu nici un model, poate aveti voi vreo sugestie. ;) Oricum, din ce m-am interesat, un lucru e clar: Intel si 3Com fac cele mai bune placi de retea.
yahoo
17-05-2007, 12:27 PM
Spuneti-mi si mie va rog ce placa de retea ar trebui la aleg la un buget de maxim 100 RON?
In primul rand zi ce slot ai. Apoi de banii aia nu faci nimic, ori mai pun 1 milion ori cauti pe internet la second hand (ComputerGames la publicitate). Sunt destui care-si vand pc-urile si poti sa dai peste o placa potrivita.
Oricum, din ce m-am interesat, un lucru e clar: Intel si 3Com fac cele mai bune placi de retea.
Te asigur eu ca intel nu face cele mai bune placi de baza. Abit si EVGA fac cele mai bune placi!
Daca citeai mai atent vedeai ca e vorba de o placa de retea.
On-topic. De parca si conteaza atat de mult, ar trebui sa fi nebun sa dai 100 de lei pe o placa de retea.
E ca si cum ti-ai cumpara apa plata Evian in loc de Borsec.
http://www.pcgarage.ro/placi-de-retea/rpc/1624wk/ e foarte buna . :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.