View Full Version : Splinter Cell
DarkComy
19-01-2004, 11:53 PM
stiu ca jocul e vechi adika are deja 1 an dar e mortal jocul mia placut si mam apucat s ail joc din nou dupa parerea mea e cel mai realist joc facut vreodata ;)
RaPiDuTz
20-01-2004, 12:39 PM
Originally posted by DarkComy@Jan 20 2004, 12:53 AM
stiu ca jocul e vechi adika are deja 1 an dar e mortal jocul mia placut si mam apucat s ail joc din nou dupa parerea mea e cel mai realist joc facut vreodata ;)
loooooool
Sa fim seriosi...si yo l-am jucat ( :P Totti :P )si nu e deloc cel mai realist...
Probabil ca nu ai vazut filmuletzele sau demo-ul de la Half Life 2 sa vezi acolo scula de joc.Vor mai dura multi ani de la aparitia lui (care din cate stiu e Aprilie 2004 cel devreme) pana cand va mai iesi unul cat de cat apropiat lui la gameplay si mai ales la grafica !
DarkComy
20-01-2004, 09:22 PM
nu ma refer neaparat la grafica desi e super si asta dar ma refer la gameplay e mortal chiar a impresia ca esti spion :mishto:
:sanshine2: moaaaa :sanshine2:
nu, ca trebuie sa trimit la politzie sau undeva o interdictzie pentru RaPIDuTz sa nu se mai joace nici un jok... ! :sanshine2: :sanshine2: :saliveaza:
darkcomy, zi-mi si mie, in prima misiune cand ajungi la politisti, cum treci de ei si ce faci mai departe!
PLS! PLS!
unde e jocul facut ?
in Romania ?
dale bani... :P ! :lol:
DarkComy
14-02-2004, 03:42 PM
care politisti ??? ala care sta si il asteapta pe unu care a intrat in casa???
sau aia doi care se iau de betivul ala care sta pe banca??
RaPiDuTz
14-02-2004, 10:00 PM
Originally posted by Totti@Feb 13 2004, 09:57 PM
unde e jocul facut ?
in Romania ?
dale bani... :P ! :lol:
hahahahahahahahahahahahahahahaha
loooooooooooool
ce tare ai fost... :lol:
<_< :P
ala cu betivul care sta pe banca!
DarkComy
16-02-2004, 11:37 PM
eu pe aia 2 iam impuscat :D sunt mare killer :cooool: :naughty:
de asta am trecut, dupa aia apar alti asa trec de ei ajung la laptop, se deschide poarta si mai departe?
DarkComy
19-02-2004, 08:23 PM
deci ai fost prin gaura aia la laptop hmm
si acum nu stii pe unde sa o iei? ???
DarkComy
20-02-2004, 11:38 PM
hmm daca nu e vreo poarte pe acolo
mi se pare ca trebuie sa te sui vezi daca nu e vreun burlan sau ceva pe acolo trebuie sa te sui asa stiu
asta daca nu e vreo poarta
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.