View Full Version : FIFA Manager 08(intrebari si raspunsuri)
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
kata_to
15-06-2008, 07:52 PM
am jucat azi cu el instalat...si dupa 2 luni a inceput sa crape...
pana akum mia crapat de 2 ori:(
undertaker
16-06-2008, 02:28 PM
am o problema, am inceput o careiera cu real madrid si din primu sezon echipa nu isi revine pierd fiecare meci...ce pot sa fac ca sa-si revina echipa. am incercat multe tactici dar tot bataie luam
Sa schimbi tactica :) sa ai grija de antrenamente si sa schimbi politica transferurilor :D
Imortal
16-06-2008, 03:23 PM
Ma ajuta si pe mine cineva,am inceput sa joc in seria FIFA Manager de nu demult,si vreau sa aflu ce pierd daca simulez mai putine ligi cind incep joaca..Adica ce cistig din simularea anumitei ligi..Am un calculator slabut,deci as selecta cit mai putine de dorit..
Merci anticipat! :)
cclickdogy
16-06-2008, 06:11 PM
am citit pe un forum ca unu care are xp sp 2 ii merge foarte bine al-doilea patch oficial
Imortal daca selectezi de ex doar liga 1 nu o sa poti juca numai in liga 1 nu si in alte campionate asta e dezavantaju.
cclickdogy
16-06-2008, 08:05 PM
am si eu o intrebare mai are cineva primul patch oficial dela ea sports ca nu stiu de unde as putea sa il donwloadez ca la ei nu se mai gasesc si habar nam
undertaker
16-06-2008, 08:25 PM
cum fac in spania ca sa pot folosi jucatorii promovati de la tineret in timpul campionatului? si nici cei transferati in ultimele zile din perioada de transfer nu-i pot folosi
Astristul
16-06-2008, 11:00 PM
Cred ca te referi la Anglia. In Spania nu exista o astfel de problema.
Este legat de permisul de munca! ;)
Maryusake
17-06-2008, 07:57 AM
Stiu a s-a mai intrebat de cateva ori dar am viteza mica la net.:D:
1.Aproape am terminat primul sezon cu Steaua si celor mai buni jucatori ai mei le expira contractele.(Dica si Radoi).DOar ca nu le pot da salariul cerut c anu accepta conducerea, si nici bonus la semnare ca ajunge pana la 7 mil de euro.(fmm :mellow: )
2.In cazul in care acesti jucatori nu vor semna ce alti jucatori de LVL-ul lor si poate tinerei imi recomandati, va rog, urgent.:D
.
Pai cand le dai extend contract fa si tu acolo un salariu mai mic decat cer ei bonus le dai putin si in schimb la promises acolo ii dai cel mai bun(you are my most important player parca asa era:D)Si la clause dai sa fie minimum per relesea 8 si o sa mearga:D
Maryusake
17-06-2008, 10:12 AM
Hmm,ok si ce jucatori ar trebui sa cumpar pentru Steaua in al II-lea sezon pentru a castiga campionatul?:D
LE:Am buget de transferuri de 20 mil.:D
Incearca sa il cumperi pe Roger Guerreiro de la Legia Warsaw pe Artur Boruc de la Celtic si incearca-l si pe Arda Turan sau Ricardinho
mikkel
17-06-2008, 03:38 PM
Hmm,ok si ce jucatori ar trebui sa cumpar pentru Steaua in al II-lea sezon pentru a castiga campionatul?:D
LE:Am buget de transferuri de 20 mil.:D
daca te ajuta cu ceva, ieri, de plictiseala, am facut o lista cu toti jucatorii din FM08 care au talent de 5 stele si varsta sub 23 ani.Tabelul cuprinde nume, echipa, tara, level, pozitiile importante pe care evolueaza jucatorul si cota de piata exprimata in milioane de lire sterline.Tot ieri am inceput un sezon cu Steaua si am hotarat sa-l cumpar pe Huntelaar (sa speram ca diseara nu da gol), pe care am dat ceva in jurul a 15-16 milioane euro.Dupa un sezon, in care a devenit golgheter (nu a jucat decat vreo 20 partide-obosea mereu) cu 19 goluri, cota lui de piata a devenit 40 milioane euro.Uite mai jos tabelul cu jucatorii de care vorbeam.Sper sa te ajute
George05
17-06-2008, 03:48 PM
daca te ajuta cu ceva, ieri, de plictiseala, am facut o lista cu toti jucatorii din FM08 care au talent de 5 stele si varsta sub 23 ani.Tabelul cuprinde nume, echipa, tara, level, pozitiile importante pe care evolueaza jucatorul si cota de piata exprimata in milioane de lire sterline.Tot ieri am inceput un sezon cu Steaua si am hotarat sa-l cumpar pe Huntelaar (sa speram ca diseara nu da gol), pe care am dat ceva in jurul a 15-16 milioane euro.Dupa un sezon, in care a devenit golgheter (nu a jucat decat vreo 20 partide-obosea mereu) cu 19 goluri, cota lui de piata a devenit 40 milioane euro.Uite mai jos tabelul cu jucatorii de care vorbeam.Sper sa te ajute
Marcell Jansen, Mesut Ozil si Sami Khedira nu au 5 stele, au 4. Nu stiu unde i-ai gasit tu asa :)
In rest e bine.
mikkel
17-06-2008, 03:58 PM
Marcell Jansen, Mesut Ozil si Sami Khedira nu au 5 stele, au 4. Nu stiu unde i-ai gasit tu asa :)
In rest e bine.
eu i-am gasit cu 5.baza de date nu am modificat-o, dar am instalat niste patch-uri de pe la italieni si nemti.poate de-aia sunt ai aia de 5 stele, ca doar joaca la ei...
George05
17-06-2008, 04:21 PM
eu i-am gasit cu 5.baza de date nu am modificat-o, dar am instalat niste patch-uri de pe la italieni si nemti.poate de-aia sunt ai aia de 5 stele, ca doar joaca la ei...
Daca ai instalat patchu pentru Germania, sigur de-aia :D Ei normal au 4 stele.
mikkel
17-06-2008, 04:29 PM
Daca ai instalat patchu pentru Germania, sigur de-aia :D Ei normal au 4 stele.
atunci,sa facem notificarea in tabel, sa nu ma injure si altii
mikkel
17-06-2008, 11:03 PM
Tot ieri am inceput un sezon cu Steaua si am hotarat sa-l cumpar pe Huntelaar (sa speram ca diseara nu da gol), pe care am dat ceva in jurul a 15-16 milioane euro.
se pare ca m-am inselat... :injur: :injur2: :scaun:
undertaker
17-06-2008, 11:06 PM
au 5 stele ma si eu nu am nici un patch
margarit
17-06-2008, 11:09 PM
romania - olanda primul blat nereusit din istorie . incredibil cat s-au chinuit olandezii sa piarda cu romania
mikkel
17-06-2008, 11:27 PM
au 5 stele ma si eu nu am nici un patch
inseamna ca lista e buna...chiar ma miram sa modifice baza de date a jocului la nivelul talentului un simplu patch (neoficial)...cumparati cu incredere! :D
kata_to
17-06-2008, 11:38 PM
cu ce program deschid lista aia?
mikkel
17-06-2008, 11:40 PM
excel
mikkel
17-06-2008, 11:44 PM
eu am facut tabelul/lista in excel
George05
17-06-2008, 11:54 PM
Excel,notepad,Word etc
Deschide tu fisieru ala cu Notepad sau Word si daca vezi ceva descifrabil sa`mi spui si mie :)
Maryusake
18-06-2008, 12:32 PM
Merci mult!:wub:
Acum am bugetul de 12 mil. am mai cheltuit:D
arcangel
18-06-2008, 12:52 PM
Am shi eu o intrebare , nu am sta sa caut dak am mai fost shi va rog nu va enervati dak a mai fost ... In editor manager pot modifica bugetul unei echipe ...dar yo vreau sa modifik suma alocata pt transferuri ... se poate ( de akolo sau din alata parte ) ?
margarit
18-06-2008, 03:59 PM
bugetul de transferuri nu poti sa il dar poti sa pui la contract la jucator "will move to ... (echipa la care vrei sa plece) si for ...(suma pentru care vrei sa plece)
zizou5
18-06-2008, 04:00 PM
vreau si eu un pm,cu modul in care se pot instala patchurile oficiale pe un joc piratat....va rog
Orlandelu
18-06-2008, 06:37 PM
in editor pot sa pun 2 nationalitati, daca dau naturalised o sa joace in prima sau a doua tara? ...scuze daca e o intrebare tampita...
stelistul92
19-06-2008, 02:06 PM
Am si eu o intrebare baieti. I-am cumparat cam la inceputul sezonului pe Bojan, Lulinha si altii. A trecut un tur si se cam mentin pe la level 70. E ok ? Ar trebui sa se afirme repede? La voi cum au crescut ? :)
BughyRy
19-06-2008, 02:24 PM
levelul creste/scade in functie de notele pe care le primesc la meciuri si automat cat de des ii folosesti in primul 11
CRoslink
19-06-2008, 04:50 PM
am si eu o problema ...
sunt cu Ajax in al 2-lea sezon ... toate bune (sezonu trecut am castigat campionatul si cupa iar cu bugetul stau foarte bine)
problema e urmatoarea: cand incerc sa negociez un nou contract cu jucatorii mei ... imi spune ca trebuie sa le dau neaparat cu 10% mai putin la salar :confused:. Prin urmare nu pot sa imi pastrez jucatorii (sa le prelungesc salariul) .. ce pot sa fac? ... tin sa mentionez ca toate bugetele (salaries,transfers,contruction cost,misc,club money) sunt pe plus!
Astristul
19-06-2008, 04:56 PM
am si eu o problema ...
sunt cu Ajax in al 2-lea sezon ... toate bune (sezonu trecut am castigat campionatul si cupa iar cu bugetul stau foarte bine)
problema e urmatoarea: cand incerc sa negociez un nou contract cu jucatorii mei ... imi spune ca trebuie sa le dau neaparat cu 10% mai putin la salar :confused:. Prin urmare nu pot sa imi pastrez jucatorii (sa le prelungesc salariul) .. ce pot sa fac? ... tin sa mentionez ca toate bugetele (salaries,transfers,contruction cost,misc,club money) sunt pe plus!
Ciudata problema. Eu cand negociez prelungirea contractelor le dau 0% marire in fiecare an, niciun bonus, dar le dau "signing fee"! :cool:
skipples
19-06-2008, 05:18 PM
am si eu o problema cu 2 din jucatorii mei. vreau sa le extind contractul, iar ei nu accepta pe faptul ca vor sa cumpar un atacant de top. am cumparat 2 deja si nu vor nici acum .. ce pot face ?
CRoslink
19-06-2008, 06:02 PM
Ciudata problema. Eu cand negociez prelungirea contractelor le dau 0% marire in fiecare an, niciun bonus, dar le dau "signing fee"! :cool:
da stiu ca e ciudat ...
daca nu ma insel mesajul e in felul urmator: will only agree to a contract extension if the current salary is reduced by at least 10 %:confused:
Agy23
19-06-2008, 08:30 PM
Am spus in urma cu o saptamana ca voi face minifete noi pentru toti cei 23 de jucatori din lotul Romaniei pentru CE. Am dat termen limita data de luni 16-06-2008 si nu m`am tinut de cuvant din motive obiective (spun eu :D ) si imi cer scuze. Pana la urma am reusit sa termin acest minipatch. Sper sa va placa. Iata linkul : http://ifile.it/th5wfzi . Pozele sunt denumite doar cu numele juc. si primele doua litere din prenume. Ex: DicaNi. Daca le copiati in folderul user/picture va merge , nu este nevoie sa adaugati si data de nastere a juc. In caz ca exista neconcordante intre denumirea pozei si numele jucatorului din baza voastra de date , va rog sa modificati pentru ca altfel nu va merge. Daca macar unuia dintre voi ii place , eu ma declar multumit. :P
Astristul
19-06-2008, 08:36 PM
Am spus in urma cu o saptamana ca voi face minifete noi pentru toti cei 23 de jucatori din lotul Romaniei pentru CE. Am dat termen limita data de luni 16-06-2008 si nu m`am tinut de cuvant din motive obiective (spun eu :D ) si imi cer scuze. Pana la urma am reusit sa termin acest minipatch. Sper sa va placa. Iata linkul : http://ifile.it/th5wfzi . Pozele sunt denumite doar cu numele juc. si primele doua litere din prenume. Ex: DicaNi. Daca le copiati in folderul user/picture va merge , nu este nevoie sa adaugati si data de nastere a juc. In caz ca exista neconcordante intre denumirea pozei si numele jucatorului din baza voastra de date , va rog sa modificati pentru ca altfel nu va merge. Daca macar unuia dintre voi ii place , eu ma declar multumit. :P
Bravo. Mai bine mai tarziu decat niciodata! :p
Mie imi plac si sunt multumit de ele! Ai facut o treaba buna.
Eu totusi o sa le pun si data de nastere la numele pozei pentru ca pozele fara data de nastere merg doar la presedintii executivi si la antrenori! ;)
@ CRoslink:
Eu am inteles altceva! :p
Pai trebuie sa-i scazi salariul cu 10%, adica in loc de 50000 pe luna sa-i dai 45000 pe luna! ;)
Agy23
19-06-2008, 09:38 PM
Eu am incercat si fara data. Toate pozele facute de mine pe care le`am adaugat in joc , le`am pus fara data si merg foarte bine.
stefi88
20-06-2008, 11:33 AM
exista ceva buton sa iesi la intalnire cu prietena? k de fiecare data imi scrie "you should go out with your girlfriend" dar nu am gasit optiunea pana acum
totty86
20-06-2008, 04:20 PM
exista ceva buton sa iesi la intalnire cu prietena? k de fiecare data imi scrie "you should go out with your girlfriend" dar nu am gasit optiunea pana acum
cred ca vorbesti de alt joc pentru ca eu nu am vazut o asemenea optiune
BughyRy
20-06-2008, 04:59 PM
la inceputul sezonului daca nu ma insel sunt anumite iesiri unde poti sa alegi sa iesi cu prietena sau cu echipa/presa (nu stiu exact la ultimele doua) si acolo alegi sa mergi cu ea :)
totty86
20-06-2008, 05:09 PM
Dar acelea apar random deci nu ai o optiune unde poti sa dai oricand vrei
George05
20-06-2008, 05:22 PM
Dar acelea apar random deci nu ai o optiune unde poti sa dai oricand vrei
Exact. Se intampla pe parcursul jocului sa fii pus in fata unei alegeri , ca de exemplu : sa mergi la o petrecere la clubul suporterilor sau sa iesi cu prietena in oras/ sa mergi la nu stiu ce aniversare.
Astristul
20-06-2008, 06:00 PM
Mi s-a intamplat ceva ciudat azi. :p
Dupa cum am mentionat in posturile anterioare, m-am calificat cu Anglia la EURO 2016, organizat de Olanda. Am picat in grupa cu Cehia, Austria si Scotia. Toate bune si frumoase pana aici, dar cand a venit prima zi a grupelor, am sesizat ceva foarte bizar. Meciurile se disputa pe un stadion al tarii respective. De exemplu eu am meci cu Cehia si joc pe New Wembley, iar Italia-Romania se joaca pe Olimpico ... dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos.
Asta da turneu final ... cica se joaca in Olanda! :lol:
CRoslink
20-06-2008, 06:10 PM
Bravo. Mai bine mai tarziu decat niciodata! :p
Mie imi plac si sunt multumit de ele! Ai facut o treaba buna.
Eu totusi o sa le pun si data de nastere la numele pozei pentru ca pozele fara data de nastere merg doar la presedintii executivi si la antrenori! ;)
@ CRoslink:
Eu am inteles altceva! :p
Pai trebuie sa-i scazi salariul cu 10%, adica in loc de 50000 pe luna sa-i dai 45000 pe luna! ;)
da stiu ... totusi ca sa accepte scaderea la salar trebuie sa vin cu bonusuri mai mari sau clauze mai favorabile ... ceea ce nu prea imi convine:( oricum am rezolvat problema .. in mare parte:p ms de ajutor
Astristul
20-06-2008, 07:37 PM
Mi s-a intamplat ceva ciudat azi. :p
Dupa cum am mentionat in posturile anterioare, m-am calificat cu Anglia la EURO 2016, organizat de Olanda. Am picat in grupa cu Cehia, Austria si Scotia. Toate bune si frumoase pana aici, dar cand a venit prima zi a grupelor, am sesizat ceva foarte bizar. Meciurile se disputa pe un stadion al tarii respective. De exemplu eu am meci cu Cehia si joc pe New Wembley, iar Italia-Romania se joaca pe Olimpico ... dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos.
Asta da turneu final ... cica se joaca in Olanda! :lol:
O completare ....
Agy23
20-06-2008, 08:06 PM
Super , nu stiu cum dati voi peste asemenea buguri. Mi nu mi s`a prea intamplat ceva iesit din comun. Ciudat , foarte ciudat.
George05
20-06-2008, 08:21 PM
Ce tara e "EIRE" ? :D Si vad pe acolo ca l-ai facut si pe Alberto Paloschi .
mikkel
20-06-2008, 08:28 PM
Ce tara e "EIRE" ? :D Si vad pe acolo ca l-ai facut si pe Alberto Paloschi .
EIRE este irlanda...
George05
21-06-2008, 12:43 AM
Btw Astristule, cum ai facut sa schimbi numele echipelor nationale ? vad ca toate sunt modificate.
AnDreY-Z
21-06-2008, 11:00 AM
Cum pot sa pun ca cine sa dea lovitura libera ca nu gasesc ???
arsenewenger
21-06-2008, 12:57 PM
Baieti stiti cumva de ce tabere de juniori din alte tari sunt mai ieftine decat in alte tari si invers ? De ex. o tabara in Germania e mai scumpa decat una din Ecuador sau Olanda .
totty86
21-06-2008, 01:06 PM
Calitatea serviciilor
Astristul
21-06-2008, 04:09 PM
Btw Astristule, cum ai facut sa schimbi numele echipelor nationale ? vad ca toate sunt modificate.
Fisierul Countries.sav contine numele tarilor, si locatia lor pe glob. Al 2-lea nume este pentru limba engleza si pe acela l-am modificat in limba romana! ;)
PS: Toate cele 207 tari au denumirea in romana! :)
Cum pot sa pun ca cine sa dea lovitura libera ca nu gasesc ???
First Team -> ultimul tab din dreapta se numeste "Roles" acolo poti nominaliza jucatorii care sa-ti execute penalty-urile, loviturile libere, cornerele si cine sa fie capitanul echipei!
cclickdogy
21-06-2008, 06:09 PM
probabil sa mai vb de problema asta dar vreau si eu sa va intreb sunt la napoli si dak vreau sa iau un jucator care ei zic ca e non-eu player orice varsta ar avea nu pot sa l iau vreau sa stiu si eu ce pot sa fac dak pot sa fa cv ca sa iau acel jucator
margarit
21-06-2008, 06:17 PM
poti sa vinzi un jucator extracomunitar.
BughyRy
21-06-2008, 06:19 PM
zi si ce iti interzice cumpararea lui? ce mesaj primesti? :-"
PS : nu suntem prezicatori
cclickdogy
21-06-2008, 07:10 PM
nu imi zice "you can't sign this player due the age limit of non-eu players" si dak vand sau altceva tot nu pot sa iau altu ....pur si simplu imi da mesaju asta si nu ma lasa....
Astristul
22-06-2008, 12:33 AM
1. In Italia exista o regula (prestabilita si in editor) cum ca orice club Italian, poate achizitiona UN SINGUR jucator extracomunitar pe sezon!
2. Limita de varsta pentru achizitionarea unui astfel de jucator este de 31 de ani (pusa gresit in editor), de aceea iti apare acel mesaj! ;)
cclickdogy
23-06-2008, 08:06 AM
da dar eu nu am cumparat nici un jucator de genu in sezonu asta si am doar doi jucatori extracomunitari unu la echipa e rezerve si altu la prima echipa
CRoslink
23-06-2008, 11:31 AM
am si eu o intrebare ...
care e faza cu echipa de rezerve?:confused: mie nu imi participa in nici o competitie ...
cand dau la Rezerve Team --> Status, nu imi apare nimic. Dc?
tin minte ca la 06 sau 07 jucau si ei intr-un campionat:confused: sunt in al 3-lea sezon cu Ajax si nimic. ..
stelistul92
23-06-2008, 11:51 AM
am si eu o intrebare ...
care e faza cu echipa de rezerve?:confused: mie nu imi participa in nici o competitie ...
cand dau la Rezerve Team --> Status, nu imi apare nimic. Dc?
tin minte ca la 06 sau 07 jucau si ei intr-un campionat:confused: sunt in al 3-lea sezon cu Ajax si nimic. ..
Poti sa faci din editor o liga a doua in care sa introduci astfel de echipe, sau ceva de genul asta. Uite-te mai in urma ca s-a vorbit ^_^
CRoslink
23-06-2008, 09:01 PM
Poti sa faci din editor o liga a doua in care sa introduci astfel de echipe, sau ceva de genul asta. Uite-te mai in urma ca s-a vorbit ^_^
am inteles ...
totusi banuiesc ca trebuie sa incep un nou joc:( ...
Agy23
23-06-2008, 09:32 PM
Orice modificare pe care o faci din editor , "intra in vigoare" odata cu inceperea unui nou joc.
Marius Sibiu
26-06-2008, 10:33 AM
Am Fifa Manager 2008 ,dar exista o problema legata de banii pt.transferuri :sunt foarte putini.De exemplu joc cu manchester UTD ,iar bugetul de transferuri este undeva in jurul sumei de 7 milioane euro.Putin pt.un club ca man UTD.Ma poate ajuta cineva cu o informatie de unde pot baga mai multi bani ? Din Artmoney nu mai merge.Pe jocul de anul trecut FM 2007 mergea Artmoney-ul de minune.Acum ma oftic,cand vad in perioada de transferuri cum cluburi rivale dau si 50 de milioane euro pe un jucator iar eu nu pot.Un jucator de valoare costa ceva bani.
Daca are cineva informatia de unde pot introduce mai multi bani pt.Fifa Manager 2008,il rog sa ma ajute.multumesc anticipat.
Maryusake
26-06-2008, 10:36 AM
Asta se intampla doar in primul sezon.Oricum nu cred ca trebuie a faci prea multe transferuri, ai jucatori foarte buni.
Totusi, bugetul o sa-ti creasca mult.In primul sezon, la Steaua, aveam 2 mil, in al II-lea sezon, 24.:D
George05
26-06-2008, 10:47 AM
Nu mai fi tu invidios pe aia care fac transferuri de 50 de mil de euro, ca dupa cateva sezoane echipele alea ajung in faliment si isi vand toti jucatorii. Am vazut eu real madrid in situatia asta.
Marius Sibiu
26-06-2008, 10:55 AM
Inainte mergea cu Artmoney .au mai scos rusii ceva ? sau este varianta cea mai buna este cea care costa 20 si ceva de $ ? sper ca fifa manager 2009 sa fie mai realist.eu joc de la TCM 2004 ,in fiecare an,dar te enervezi ca tu te chinui sa-i antrenezi si joci cu unii de nivel scazut,care nu sunt in forma si iti dau niste goluri de mori.mai sunt si arbitrajele care in general sunt potrivnice.
Marius Sibiu
26-06-2008, 10:57 AM
va mai spun ceva: ca in realitate,performanta costa bani.dupa ce am descarcat patch-ul cu echipele din romania,am inceput sa joc cu steaua.in cupele europene nu ai nici o sansa fara a face cateva transferuri de jucatori care accepta sa vina la tine.
BughyRy
26-06-2008, 07:30 PM
totul depinde de tine cand este vorba de bani, realizeaza eventuri, vinde jucatori, cumpara ieftin->vinde scump, cere mai multi bani la inceput de sezon pentru transferuri si scoate construction cost, misc, salary..., incheie contracte... nu te astepta la sute de milioane dupa primul sezon ba chiar al doilea...
mie-mi place mai mult sa promovez de la juniori :D sunt noul arsene wanger :D iar in 2 ani fac juniorii sa valoreze peste 40 mil
Astristul
26-06-2008, 08:15 PM
totul depinde de tine cand este vorba de bani, realizeaza evente, vinde jucatori, cumpara ieftin->vinde scump, cere mai multi bani la inceput de sezon pentru transferuri si scoate construction cost, misc, salary..., incheie contracte... nu te astepta la sute de milioane dupa primul sezon ba chiar al doilea...
mie-mi place mai mult sa promovez de la juniori :D sunt noul arsene wanger :D iar in 2 ani fac juniorii sa valoreze peste 40 mil
Un EVENT, Doua EVENTURI! ;)
Ell-y-ass
28-06-2008, 02:44 PM
spre exemplu:ma duc la editor si ii schimb numele lu' murgu in mutu dau save sterg toate salvarile din my document si cand intru in joc numele lui tot murgu ramane imi puteti spune si mie dC?
mikkel
28-06-2008, 03:02 PM
spre exemplu:ma duc la editor si ii schimb numele lu' murgu in mutu dau save sterg toate salvarile din my document si cand intru in joc numele lui tot murgu ramane imi puteti spune si mie dC?
dupa ce ai dat save, ai dat "write current database to game"?ca degeaba salvezi...
BughyRy
28-06-2008, 04:42 PM
si nu uita ca i se va schimba numele doar daca incepi o cariera noua
Orlandelu
28-06-2008, 07:49 PM
am oarecare probleme cu bugetul...am cumparat clubul la care eram si merge sa dau cati bani vreau pe jucatori, insa am ajuns pe minus la cash,...as avea bani din personal fortune sa platesc dar nu merge sa investesc decat cu minus...si inca ceva, de ce imi mai scrie sa joc golf sa-mi imbunatatesc relatia cu presedintele atata timp cat eu sunt patronu? ...si nu ar fi normal sa pot aranja bugetul asa cum vreau: x $ transferuri, y $ constructii..etc...ajutor va rog...
margarit
28-06-2008, 09:03 PM
poate e vorba de presedintele federatiei:))
George05
28-06-2008, 09:16 PM
Se pricepe cineva la creat stadioane ? :D Daca are cineva timp, si se pricepe, sa faca viitorul stadion al brasovului. Pare unul foarte interesant.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Municipal.jpg
Asta e poza.
margarit
29-06-2008, 03:45 AM
multe proiecte putine realizari. asta e regula de baza a romanului:D . uitate si la taher , se tot da mare ca face stadion si se scaprina la cocosel. cred ca nu a pus macar un scaun sau un wc pentru fete sa aibe baietii unde sa faca violuri
George05
29-06-2008, 12:15 PM
multe proiecte putine realizari. asta e regula de baza a romanului:D . uitate si la taher , se tot da mare ca face stadion si se scaprina la cocosel. cred ca nu a pus macar un scaun sau un wc pentru fete sa aibe baietii unde sa faca violuri
Eh, hai sa nu fim rai :D Poate din atatea proiecte si promisiuni reuseste sa se tina cineva de cuvant si realizeze un astfel de proiect. Mie cei de la Brasov mi se par oameni seriosi si pusi pe treaba, iar daca sunt bani de ce nu s-ar face ? In plus, merita sa investesti pentru viitor cand ai un antrenor ca Razvan Lucescu.
margarit
29-06-2008, 02:47 PM
nu e chiar asa cum crezi tu . eu pot sa garantez ca se vor apuca de proiectu asta in minim 2 ani. nu are rost sa faca stadion modern daca echipa joaca in B. vor astepta sa vada daca pot sa tina echipa in Liga 1.eu asa as face:)
Astristul
29-06-2008, 03:55 PM
Off: Taher si Copos isi cam bat joc de Rapid in momentul asta. E incredibil cat de putini romani au ramas acolo! O echipa nu se face peste noapte, ci in 2-3 ani minim!
margarit
29-06-2008, 04:54 PM
nu e vorba de faptul ca a adus jucatori straini , treaba nasoala e ca isi bat joc de coman si de pancu. steaua are multi straini , cfr are multi straini ....asta este
@George05:Frumos stadionul.
@allz:Cum se calculeaza punctele de la youth departament?
Orlandelu
29-06-2008, 05:40 PM
e normal asa ceva :confused: ...numarul de stele :eek:...scuze de intrebare, dar nu ma pricep
Maryusake
29-06-2008, 06:15 PM
Da, s-a mai discuat despre asa ceva.
kata_to
29-06-2008, 07:19 PM
eu am jucat foarte mult si niciodata nu am avut un jucator de 6 stele>:|
trebuie sa fac ceva special ca sa am?
mikkel
29-06-2008, 07:37 PM
eu am jucat foarte mult si niciodata nu am avut un jucator de 6 stele>:|
trebuie sa fac ceva special ca sa am?
nu trebuie sa faci nimic, desi, din cate intelesesem eu din ce se discutase acum vreo cateva luni, cica te-ar ajuta sa ai biserici printre facilitatile clubului (nu stiu cat de mut te ajuta lucrul asta, ca eu si fara biserici am avut jucatori de 6 stele la juniori)...de obicei, jucatorii astia se descopera la grupa de varsta de 11-12 ani (eu numai asa am gasit), insa chestia mai "ciudata" este ca nu cresc la fel de repede ca cei de 5 stele (atat la level, cat si la market value)-sau cel putin mie asa mi s-a intamplat...
BughyRy
29-06-2008, 07:49 PM
Eu din cate stiu astia sunt cei mai talentati, ai grija de el Orlandelu.
mikkel
29-06-2008, 08:02 PM
si eu stiam la fel, asa cred in continuare, numai ca am avut si eu un jucator de 6 stele intr-una din salvarile anterioare, l-am jucat meci de meci cativa ani, ii dadusem contract de pe la 16 ani, ajunsese la vreo 21-22 ani si valora cateva sute de mii de euro...de-aici am tras eu concluzia (nu stiu cat de corecta este) ca jucatorii de 6 stele "are no good"...
Astristul
30-06-2008, 08:44 PM
e normal asa ceva :confused: ...numarul de stele :eek:...scuze de intrebare, dar nu ma pricep
Eu am ajuns in 2018, am avut de toate la echipa, cel mai bun centru de juniori, cea mai buna echipa, si tot nu am intalnit/descoperit un jucator de 6 stele. I-am vazut doar in pozele altora! :(
Orlandelu
30-06-2008, 09:35 PM
multumesc pentru raspunsuri :)...va rog daca puteti, sa-mi raspundeti si la ce am intrebat mai sus...
am oarecare probleme cu bugetul...am cumparat clubul la care eram si merge sa dau cati bani vreau pe jucatori, insa am ajuns pe minus la cash,...as avea bani din personal fortune sa platesc dar nu merge sa investesc decat cu minus...si inca ceva, de ce imi mai scrie sa joc golf sa-mi imbunatatesc relatia cu presedintele atata timp cat eu sunt patronu? ...si nu ar fi normal sa pot aranja bugetul asa cum vreau: x $ transferuri, y $ constructii..etc...ajutor va rog...
...scuze daca s-a mai vorbit despre asta, dar nu am citit toate paginile :(
Astristul
30-06-2008, 11:40 PM
Daca ai bani, si clubul e proprietatea ta, doneaza ceva bani clubului (ma refer la vreo 100-200 mil cel putin)!
Iar partea cu golful si navigatul, este folositoare. Eu de exemplu eram manager la Steaua, clubul era al meu, aveam balanta la 2,2 mld de dolari, cheltuisem 200 de milioane si ramasese 2 mld. La un moment dat, patronul a bagat in buget 200 de milioane de dolari si am revenit la bugetul de la inceputul campionatului de 2,2. Deci e foarte folositor! ;)
Orlandelu
01-07-2008, 10:02 AM
asta am inteles, dar nu merge sa donez...cand la donate money to club, maxim e 0 $, desi am destui bani
George05
01-07-2008, 04:57 PM
Tot nu am reusit sa dau de cap problemei legate de bugetul pentru constructii. Am stat si m-am gandit, e posibil sa scada datorita cheltuielilor pentru mentenanta la club facilities ?:) Ca le am pe toate la lvl 6
PeterParker
02-07-2008, 02:48 PM
Salutare , am si eu o mare problema in 3d match . Cum dau sa pornesc meciul observ ca jucatorul ales de mine nu se misca deloc , daca incerc sa dau din sageti se muta camera , daca incerc sa intru din alunecare ( sut , etc ) nu se intampla nimic . El pur si simplu sta pe teren si se uita , am incercat sa schimb tastele in joc , degeaba .
Multumesc anticipat pentru ajutor ...
mikkel
02-07-2008, 03:10 PM
Salutare , am si eu o mare problema in 3d match . Cum dau sa pornesc meciul observ ca jucatorul ales de mine nu se misca deloc , daca incerc sa dau din sageti se muta camera , daca incerc sa intru din alunecare ( sut , etc ) nu se intampla nimic . El pur si simplu sta pe teren si se uita , am incercat sa schimb tastele in joc , degeaba .
Multumesc anticipat pentru ajutor ...
ai cumva si game-pad legat la calculator?
PeterParker
02-07-2008, 03:18 PM
Nu , nu folosesc vreun gamepad, prima data am crezut ca tastaura este vinovata ( folosesc una wireless ) , am incercat alta tst cu fir si la fel . Aceasta merge perfect pana cand intru in 3d game , acolo merge decat space-ul .
Maryusake
02-07-2008, 03:52 PM
Atunci ai folosit patchul ala care cica te lasa sa controlezi toti jucatorii? Daca ai gamepad fuctioneaza
bayu_Xxl
03-07-2008, 01:00 AM
imi spune si mie cineva un cod de bani va rog..?:)
BughyRy
03-07-2008, 11:30 AM
baga asta X2V.R>E(a)U(S-a*F%U@r, eu asta il folosesc si merge ;)
margarit
03-07-2008, 01:19 PM
:))):)))):))) tare codu
awpsambamaster
03-07-2008, 03:30 PM
:)) cel mai tare cod :))
leomessi
03-07-2008, 10:21 PM
cum pot sa creez un jucator??? ajutatima plsssssssss
margarit
03-07-2008, 11:39 PM
din editor
totty86
04-07-2008, 06:11 AM
sau te creezi pe tine de pe la cariera de acolo
leomessi
04-07-2008, 11:28 PM
am o cariera in spania cu valencia si am cuparat niste jucatori si nu ma lasa sa joc cu ei in spanish premiera dar in champions league si celelalte competiti ma lasa la fel si cu jucatori de la youth them daca ii aduc la prima echipa nu ma lasa sa joc cu ei a trecut un sezont si tot nu ma lasa sa joc cu ei dc oare ?????? ajutatima plss!!!
totty86
05-07-2008, 08:33 AM
am o cariera in spania cu valencia si am cuparat niste jucatori si nu ma lasa sa joc cu ei in spanish premiera dar in champions league si celelalte competiti ma lasa la fel si cu jucatori de la youth them daca ii aduc la prima echipa nu ma lasa sa joc cu ei a trecut un sezont si tot nu ma lasa sa joc cu ei dc oare ?????? ajutatima plss!!!
sa spus de o suta de ori si in posturile anterioare si daca cautai sigur gaseai ;)
leomessi
05-07-2008, 11:53 AM
sa spus de o suta de ori si in posturile anterioare si daca cautai sigur gaseai ;)
am cautat dar nu am gasit spunemi plss
leomessi
05-07-2008, 12:36 PM
nu ma ajuta nimeni scuze de dublu post
Patryck
05-07-2008, 08:06 PM
baieti am si eu o intrebare...
pana acum jocul mia mers perfect fara pic de gresala...am intrat in editor ca intotdeauna...am trecut echipa de rezerve in prima liga,am schimbat niste transferuri sa fie aproape ca cele actuale si cand dau Write curent database for game mi se blocheaza la Ukraina dar nu stiu dc nu mi sa mia intamplat asta :|
cva propuneri cum as putea rezolva?:(
margarit
06-07-2008, 01:09 AM
cred ca din cauza ca ai tercut echipa de rezerve in prima liga.
Agy23
06-07-2008, 10:30 AM
pana acum jocul mia mers perfect fara pic de gresala...am intrat in editor ca intotdeauna...am trecut echipa de rezerve in prima liga,am schimbat niste transferuri sa fie aproape ca cele actuale si cand dau Write curent database for game mi se blocheaza la Ukraina dar nu stiu dc nu mi sa mia intamplat asta :|
Si eu am avut aceasta problema. Tot la Ucraina mi se bloca dar inainte sa`i dau "Write...." de fiecare data ii dau Save. Si cand mi se blocheaza la Ucraina , ies din editor , intru la loc , si ii dau iar "Write...." si merge. Nu este din cauza echipei de rezerve , pur si simplu are o eroare. Dar ca sa nu muncesti degeaba , dupa ce tremini ce ai de facut in editor , salveaza. ;)
Patryck
06-07-2008, 10:35 AM
am rezolvat problema ;)
trebuie sa ai o cariera inceputa inainte de a edita ;)
George05
06-07-2008, 11:07 AM
am rezolvat problema ;)
trebuie sa ai o cariera inceputa inainte de a edita ;)
N-are nici o legatura cu cariera, ci pur si simplu e cum a zis Agy. Am patit si eu asa de nenumarate ori, numai ca, din fericire cand umblu in editor dau save de mai multe ori ca sa fiu sigur ca nu am muncit degeaba.
Astristul
06-07-2008, 11:36 AM
Liga din Ucraina trebuie editata. Are niste probleme si daca nu editezi (adica meciurile din campionat, etapele reorganizate) o sa-ti dea eroare!
Ma bucur ca ai rezolvat problema, dar am postat raspunsul in caz ca mai e careva care are aceeasi problema! ;)
leomessi
06-07-2008, 04:03 PM
Agy23
06-07-2008, 04:09 PM
@ leomessi . Cu Spania este o problema in sensul ca trebuie sa dai o lista cu jucatorii pe care ii vei folosi in campionat , asa cum dai si pt C.L. Daca dupa aceea mai transferi jucatori , acestia nu mai intra pe acea lista. Cel putin asa cred. Eu nu prea joc in Spania tocmai din aceasta cauza. Am vazut ca nu ti`a raspuns nimeni si am vrut sa te ajut oarecum. Repet , nu stiu sigur daca asa este. Poate cineva care se pricepe mai bine la camp. Spaniei sa iti dea un raspuns mai sigur.
Salutare
Am si eu o intrebare. Stie cineva cum trebuiesc asezati in teren jucatorii care au la playing style: busy, hard man, holding sau holds up? Sau macar ce fac acesti jucatori.
Adica: de exemplu winger-ul se duce in coltul terenului, dribller-ul - dribleaza, run chanels - pleaca pe culuoare, de aceea trebuie sa il tii mai jos pe teren ca sa nu fie prins in offside.
margarit
07-07-2008, 01:32 PM
pai hard man rupe tot , holds up tine de minge si busy nici eu nu stiu
Astristul
07-07-2008, 02:17 PM
pai hard man rupe tot , holds up tine de minge si busy nici eu nu stiu
Busy tine om dupa el tot timpul ca sa creeze spatii pentru ceilalti! ;)
Salutare
Am si eu o intrebare. Stie cineva cum trebuiesc asezati in teren jucatorii care au la playing style: busy, hard man, holding sau hods up? Sau macar ce fac acesti jucatori.
Adica: de exemplu winger-ul se duce in coltul terenului, dribller-ul - dribleaza, run chanels - pleaca pe culuoare, de aceea trebuie sa il tii mai jos pe teren ca sa nu fie prins in offside.
Nu! Winger-ul actioneaza doar pe benzi. 'Pulls wide Left/Right se duce spre un anumit colt, cu un adversar dupa el bineinteles!
Multumesc pentru raspunsuri. Holding stie cineva?
bogdanreddo
07-07-2008, 10:29 PM
fhgdfhdf
bogdanreddo
07-07-2008, 10:31 PM
incerc sa joc fifa manager 08 dar nu pot. il instalez , il crackez, iar dupa cea apare sigla ea sports iese din joc . am instalat mai multe versiuni si fara patch si nimic. help!
Ell-y-ass
07-07-2008, 11:11 PM
joaca manager 07 k ala sigur iti mere...
dorelcraiova93
08-07-2008, 12:26 AM
salut am o problema eu am vrut sal iau pe lulinha de la santos si imi zicea ca nu a jucat pentru tara lui si nu o sa primeasca o oferta de munca , dar zaragoza a putut sa-l transfere spunetimi cum pot sal iau
P.S.joc cu manchester united
margarit
08-07-2008, 02:34 AM
pai e simplu...in anglia sunt niste reguli , in spania sunt alte reguli .
Astristul
08-07-2008, 09:26 AM
Multumesc pentru raspunsuri. Holding stie cineva?
Holding = tine de mingie si paseaza cand cineva se va demarca intr-o pozitie avansata! ;)
dorelcraiova93
08-07-2008, 12:19 PM
poi si cum pot sal iau?
margarit
08-07-2008, 01:32 PM
cand o sa jaoce pentru nationala lui o sa poti sa il cumperi . jucatorii care nu au jcuat la nationala nu primesc work permit in anglia si fara work permit nu pot sa joace
Astristul
08-07-2008, 02:23 PM
poi si cum pot sal iau?
Parerea mea este sa te duci sa antrenezi in alta parte. Eu tocmai de aceea nu mai vreau sa antrenez in Anglia/Scotia! :mellow:
Legi stupide, care mai presus de orice, mai sunt si codate in joc astfel incat sa nu le poti schimba din editor!
margarit
08-07-2008, 05:07 PM
faza aia cu non eu player poti sa o schimbi din editor?
BughyRy
08-07-2008, 06:32 PM
da
Country Settings->League System->selectezi liga->Foreigner Rule->no limits
Astristul
08-07-2008, 11:08 PM
faza aia cu non eu player poti sa o schimbi din editor?
Dar, dar in cazul Angliei si Scotiei, degeaba o schimbi in editor pentru ca este codata in joc si nu are niciun efect schimbarea facuta cu ajutorul editorului!
margarit
08-07-2008, 11:20 PM
mie mi se intampla ceva ciudat ...am inceput o cariera nouca cu barcelona . am batut tot in amicale si nu echipe slabe . inainte sa icneapa campionatu am vb cu jcuatorii ( you in fantastic shape , dastea) si am pierdut cu 3-0 :)) , al 2 lea meci am peirdut cu 2-1 dupa ce am condus cu 1-0
margarit
08-07-2008, 11:30 PM
am vazut pe forumul oficial de o gramda de ori " AI" si nu stiu ce isenamna . stie cineva?
Ell-y-ass
08-07-2008, 11:47 PM
margarit citeste mesajul de ti lam dat pe Private Messages
:lol:Eu din martie nu mai joc...patchurile mi se pareau bune dar nu asta e problema pentru care mam lasat pagubas ci lucrurile foarte nerealiste(ex,trust sistemul acela de r***t)...sunt curios de un lucru:Michael Schumacher si Romario vor juca pentru SS Murata din San Marino sezonul viitor si sunt curios sa vad daca o sa ii creeze:p
BughyRy
09-07-2008, 02:23 AM
ca sa nu mai postez la recorduri sa continuie acolo off-topicul :)
astristule : am bagat patchul ala 1.5B iar dupa ce joc vreo 2-3 meciuri imi da don't send :D ceva sugestii? o fi din cauza ca e beta?
Stiu ca a mai fost scris despre asta, dar nu reusesc sa gasesc. Ce trebuia sa fac sa fie miscarea plasei de la poarta mai realista?!!
Orlandelu
09-07-2008, 10:25 AM
stie cineva daca pot face si alt sistem de ligi, in afara de cele din editor?...voiam 1-2-6
BughyRy
09-07-2008, 10:58 AM
mai explicit?
Orlandelu
09-07-2008, 11:04 AM
mai explicit?
Prima liga - o serie
A doua liga - 2 serii
A treia - 6 serii ...ca in romania :)
Astristul
09-07-2008, 01:36 PM
Prima liga - o serie
A doua liga - 2 serii
A treia - 6 serii ...ca in romania :)
1-2-6 nu se poate! Decat daca esti as in a modifica scripturi de ligi!
Eu joc intr-un sistem de 1-1-2-2 in Romania si merge foarte bine! :)
BughyRy, eu nu am avut o astfel de problema cu NICIUN patch 3d! ;)
Margarit, AI = Artificial Inteligence, adica Inteligenta Artificiala, care este folosita pentru caracteristicile jocului 3d!
Orlandelu
09-07-2008, 03:25 PM
1-2-6 nu se poate! Decat daca esti as in a modifica scripturi de ligi!
Eu joc intr-un sistem de 1-1-2-2 in Romania si merge foarte bine! :)
BughyRy, eu nu am avut o astfel de problema cu NICIUN patch 3d! ;)
Margarit, AI = Artificial Inteligence, adica Inteligenta Artificiala, care este folosita pentru caracteristicile jocului 3d!
multumesc oricum...o sa raman la 1-2-4
margarit
09-07-2008, 09:28 PM
stie careva daca poti la movement sa setezi si partea pe care sa stea majoritatea timpului? eu am o problema cu fundasii laterali , tot timpu intra in centru dupa atacant , fundasii centrali nu marcheaza nimic si Rm/Lm echipei adverse au tot timpul sa centreze
Astristul
10-07-2008, 04:15 PM
multumesc oricum...o sa raman la 1-2-4
Ai toate echipele din Liga a 3-a ca sa faci 4 serii?? :eek:
Orlandelu
10-07-2008, 05:04 PM
Ai toate echipele din Liga a 3-a ca sa faci 4 serii?? :eek:
pai...mai erau cateva de la url fara liga, le-am bagat p-alea + altele pe care le-am creat la "create club"...serie cu 20 echipe....:)
...am facut si cupa romaniei la scripturi, dar am o problema, poate stie cineva...pe calendar nu pot sa pun etapa a cincea, semifinala si finala...in loc de 5 scrie din nou 4, iar la semifinala si finala scrie qualifier...:eek: :huh:
PS. e ultimul
George05
10-07-2008, 07:33 PM
Vi s-a mai intamplat sa dea gol portarul, din poarta in poarta ?:)) Eu am patit pentru prima oara asta.
mikkel
10-07-2008, 07:45 PM
super tare!!! asta nu am mai auzit-o pana acum...:D si nici nu credeam ca este posibil...
Astristul
10-07-2008, 08:42 PM
pai...mai erau cateva de la url fara liga, le-am bagat p-alea + altele pe care le-am creat la "create club"...serie cu 20 echipe....:)
...am facut si cupa romaniei la scripturi, dar am o problema, poate stie cineva...pe calendar nu pot sa pun etapa a cincea, semifinala si finala...in loc de 5 scrie din nou 4, iar la semifinala si finala scrie qualifier...:eek: :huh:
PS. e ultimul
De ce ai umblat la script pentru Cupa Romaniei, cand Cupa Romaniei este pe formatul Cupei Germaniei, deci nu aveai nevoie de asa ceva! :mellow:
Solutia este sa copiezi fisierul cupalloc.txt de pe dvd acolo unde ai instalat jocul!
Adica aici: FIFA Manager 08\script
@ George05
Da mi s-a mai intamplat si se tot intampla lucrul asta de la TCM 2004 incoace. Ideea este ca apare doar cand joci text mode/instant results! ;)
Orlandelu
10-07-2008, 08:44 PM
De ce ai umblat la script pentru Cupa Romaniei, cand Cupa Romaniei este pe formatul Cupei Germaniei, deci nu aveai nevoie de asa ceva! :mellow:
Solutia este sa copiezi fisierul cupalloc.txt de pe dvd acolo unde ai instalat jocul!
Adica aici: FIFA Manager 08\script
@ George05
Da mi s-a mai intamplat si se tot intampla lucrul asta de la TCM 2004 incoace. Ideea este ca apare doar cand joci text mode/instant results! ;)
nu am umblat la cupa germaniei...am facut altu pentru cupa romaniei si am modificat din editor, oricum am facut backup inainte, deci stie cineva? :huh:
Astristul
10-07-2008, 08:46 PM
nu am umblat la cupa germaniei...am facut altu pentru cupa romaniei si am modificat din editor, oricum am facut backup inainte, deci stie cineva? :huh:
Ce anume ai modificat mai exact ca sa stiu unde sa caut problema?!
LE: Am gasit! :p
Ia incearca acuma, ce am atasat eu! ;)
Ce ai facut tu la Cupa Romaniei este cam periculos si este posibil sa crape jocul. Ai pus 9 runde (adica maximum posibil) sa fie jucate!
Orlandelu
10-07-2008, 09:02 PM
Ia incearca acuma, ce am atasat eu! ;)
Ce ai facut tu la Cupa Romaniei este cam periculos si este posibil sa crape jocul. Ai pus 9 runde (adica maximum posibil) sa fie jucate!
cel putin in editor, merg toate mai putin runda 5, apare 4 de 2 ori :mellow: ...pot sa stiu ce-ai modificat :D...multumesc
Astristul
10-07-2008, 09:09 PM
cel putin in editor, merg toate mai putin runda 5, apare 4 de 2 ori :mellow: ...pot sa stiu ce-ai modificat :D...multumesc
Cu placere! ;)
Te pricepi la scripturi? :D
Orlandelu
10-07-2008, 09:12 PM
Cu placere! ;)
Te pricepi la scripturi? :D
nu prea, dar astea de la jocuri sunt mai logice :)...multumesc mult, deci poti face si runda a 5-a? :D
Astristul
10-07-2008, 09:16 PM
nu prea, dar astea de la jocuri sunt mai logice :)...multumesc mult, deci poti face si runda a 5-a? :D
Ti-am zis, pentru Romania nu e nevoie, iar scriptul tau are probleme pentru ca selecteaza aiurea echipele pentru trecerea in runda urmatoare. Cele de la optimi, sferturi spre finala merg, cele de la inceput au probleme.
Eu am schimbat doar numarul de runde de la inceput. Era lasat 6 (ca in Germania) in timp ce tu facusei 9! ;)
Orlandelu
10-07-2008, 09:19 PM
Ti-am zis, pentru Romania nu e nevoie, iar scriptul tau are probleme pentru ca selecteaza aiurea echipele pentru trecerea in runda urmatoare. Cele de la optimi, sferturi spre finala merg, cele de la inceput au probleme.
Eu am schimbat doar numarul de runde de la inceput. Era lasat 6 (ca in Germania) in timp ce tu facusei 9! ;)
multumesc!...am schimbat fiindca aveam 126 de echipe, acum 134...iar in cupa intrau decat 64 ^_^
LE: am pus toate etapele la inceput si am testat si a mers bine...pusesem ultimele 2 numere de pe fiecare rand la nimereala ^_^...acum am corectat...
Astristul
11-07-2008, 02:14 PM
Ai testat scriptul sa vezi daca merge? Adica daca poti trece in sezonul urmator cu el? Daca da, si chiar functioneaza cum trebuie posteaza-l si tu! ;)
kata_to
11-07-2008, 02:18 PM
vreau si eu un echipament pt Fc Arges si sa mi spuneti cum sa l bag in joc pls:D
Orlandelu
11-07-2008, 02:24 PM
Ai testat scriptul sa vezi daca merge? Adica daca poti trece in sezonul urmator cu el? Daca da, si chiar functioneaza cum trebuie posteaza-l si tu! ;)
nu am testat un sezon...am pus etapele la inceput pe calendar de proba si am jucat toate etapele si a mers...singura chestie ar fi ca scrie runda a 4-a a doua oara in loc de runda a 5-a, dar nu afecteaza nimic...dar nu o sa mearga decat pe sistemul pe care-l am eu:
1. Liga I - o serie de 18 echipe
2. Liga a II-a - 2 serii de 18 echipe
3. Liga a III-a - 4 serii de 20 echipe
...oricum l-am atasat :eek:...daca vreti pot sa incerc si pentru alte sisteme
Astristul
11-07-2008, 03:24 PM
Testeaza-l!
Cel mai simplu sa faci asta este sa incepi o cariera noua, alegi doar Liga 1, si dai simulate pana ajungi la data de 1 iulie 2008! Daca jocul ajunge la data aceea, si cel mai important, desemneaza corect castigatoarea cupei si o duce in cupele europene, atunci scriptul tau functioneaza perfect!
Succes! ;)
Patryck
11-07-2008, 03:45 PM
am si eu o intrebare poate e cam tampita dar...se poate schimba "moneda"din lire in euro daca da de unde?
BughyRy
11-07-2008, 05:04 PM
Option (dreapta in colt) -> preferences sau game options nu stiu exact vezi ai acolo lire, dolari si euroi
Patryck
11-07-2008, 05:27 PM
multumesc mult:p
zloty
11-07-2008, 06:38 PM
am o salvare la care am avansat mult , daca imi instalez patch cu divizia a o sa mai pot continua salvarea aia?? care e cel mai bun patch?? nam mai jucat cu patch pana acum si de aia intreb:D
kata_to
11-07-2008, 08:19 PM
ziceti ma de unde iau si eu un echipament pt FC Arges???
nu e prima data cand intreb ceva si nu mi se raspunde:|
Ell-y-ass
11-07-2008, 08:35 PM
de la magazin costa intre 100-150 de ron dak ai noroc poate prinzi si editia limiatata q autograf de la tanase:)))))))))))))))
BughyRy
11-07-2008, 08:43 PM
am o salvare la care am avansat mult , daca imi instalez patch cu divizia a o sa mai pot continua salvarea aia?? care e cel mai bun patch?? nam mai jucat cu patch pana acum si de aia intreb:D
nu afecteazã salvarea
zloty
11-07-2008, 09:05 PM
nu afecteazã salvarea
k ms de rasp ,da si un patch ceva mai bun poti sa imi zici?:D
Andutzu
11-07-2008, 09:20 PM
Cel mai bun e URL. Parerea mea;)http://romanager.ej.am/
Orlandelu
11-07-2008, 09:27 PM
Testeaza-l!
Cel mai simplu sa faci asta este sa incepi o cariera noua, alegi doar Liga 1, si dai simulate pana ajungi la data de 1 iulie 2008! Daca jocul ajunge la data aceea, si cel mai important, desemneaza corect castigatoarea cupei si o duce in cupele europene, atunci scriptul tau functioneaza perfect!
Succes! ;)
l-am testat si...am descoperit niste buguri :mad:...o singura echipa e pusa de 2 ori intr-o runda. La inceput am crezut ca are ceva echipa fiindca de fiecare data era aceeasi echipa; am sters-o din editor si am pus alta in locul ei...acum calculatorul a ales alta care sa fie de 2 ori :eek:...plus ca in loc de 80 echipe in prima runda sunt 64 :rolleyes:...deci cred ca o sa raman la cupa germaniei :mellow:
The Legendary Player
11-07-2008, 09:51 PM
Putin realism!
Ell-y-ass
11-07-2008, 10:22 PM
si ce treaba are asta q fifa MANAGER??
"Putin realism!
11-07-2008, 10:35 PM
Cel mai bun e URL. Parerea mea;)http://romanager.ej.am/
iti trebuie vreun patch oficial? ca sa bagi patchu cu liga 1?
Maryusake
11-07-2008, 10:39 PM
Nu,dar nu e nici o problema daca ai.Oricum,citeste readme-ul!:D
Patryck
11-07-2008, 10:42 PM
eu am jocul de pe torrenti si credeam ca tre vreun patch oficial...da e bine ca nu tre :X:X:X pot sami continui si cariera deci totu e ok:p
Ell-y-ass
11-07-2008, 11:22 PM
e frumos patch-ul....................................dar datimi si mie patch-ul ala kre introduce stadioane romanesti... styu k nu are nici o logik q ce discutam aicea dar puteti sami ziceti si mie de unde iau un windows sp1 am kutat p foarte multe torente dar sunt varza .......
Andutzu
11-07-2008, 11:31 PM
http://www.fifamanager.it/
il cauti pe acolo si il gasesti
Ell-y-ass
11-07-2008, 11:53 PM
q ce program trebuie sa bag nijte poze in fifa manager?? datimil si mie uitati id meu :ellyass
BughyRy
12-07-2008, 12:36 AM
puteti sami ziceti si mie de unde iau un windows sp1 am kutat p foarte multe torente dar sunt varza .......
incearca la magazinele precum diverta, media galaxy sau orice magazin de calculatoare
Ell-y-ass
12-07-2008, 12:56 AM
da ,,,,,asa ma gandeam si io, krek asa o sa fac.. sincer....
margarit
12-07-2008, 02:31 PM
se intaplma ceva ciudat:P. am terminat al 3 lea sezon cu real madrid ( am castigat campionatul si am pierdut finala champions league ) obiectivele erau sa castig campionatu si sferuri la cl . am primit mesaj ca depasit obiectivele , mi-au prelungit contractul si la inceputul sezonului ma dau afara. am o salvare cu 3-4 zile , stie careva ce pot sa fac sa nu ma mai dea afara?
BughyRy
12-07-2008, 03:01 PM
financial cum ai terminat sezonul?
Rog pe cineva care e priceput cu packurile si d-astea sa imi zica si mie ce packuri sa instalez in FM in afara de URL ca il am :D
margarit
12-07-2008, 04:25 PM
am termiant sezonu foarte ok ....sezonul trecut am avut -8 milioane la salarii . sezonul asta am fost pe + la toate
BughyRy
12-07-2008, 05:12 PM
interesant... la nivelul lui real madrid cred ca orice e posibil :) poate au ales un antrenor cu level mai mare...
Astristul
12-07-2008, 09:27 PM
se intaplma ceva ciudat:P. am terminat al 3 lea sezon cu real madrid ( am castigat campionatul si am pierdut finala champions league ) obiectivele erau sa castig campionatu si sferuri la cl . am primit mesaj ca depasit obiectivele , mi-au prelungit contractul si la inceputul sezonului ma dau afara. am o salvare cu 3-4 zile , stie careva ce pot sa fac sa nu ma mai dea afara?
De regula, dar asta se intampla doar in viata reala, Real Madrid isi concediaza antrenorul care a castigat campionatul! :lol:
Cred ca de aceea ai fost concediat! :p
Agy23
12-07-2008, 09:29 PM
Rog pe cineva care e priceput cu packurile si d-astea sa imi zica si mie ce packuri sa instalez in FM in afara de URL ca il am :D
Incearca`le pe cele de pe www.fifamanager.it sunt foarte bune dar trebuie sa ai al 2`lea patch oficial instalat.
margarit
13-07-2008, 12:07 PM
am vazut pe formul oficial fifa manager niste tactici puse de pinnucio care poti sa le downloadezi. stie careva in ce folder trebuiesc bagate?:)
am gasit :D
BughyRy
13-07-2008, 12:41 PM
zine si la noi :) poate are nevoie cineva :P (personal deocamdata nu :) )
Astristul
13-07-2008, 02:39 PM
zine si la noi :) poate are nevoie cineva :P (personal deocamdata nu :) )
Le gasesti aici:
http://fifamanagertattiche.blogspot.com/
Personal mi-a placut doar 4-1-4-1 si 4-3-3 (modelul Cruyff si Zeman). Restul nu sunt bine facute, iar 4-2-4 scos recent are carente mari fata de sistemul meu! :p
margarit
13-07-2008, 04:51 PM
eu folosesc sageata
-----st----
lw--------rw
-----am---
-----cm---
-----dm---
cd---cd---cd
imi merge foarte bine cu ea ...am 8 victorii si 2 egaluri
Ell-y-ass
13-07-2008, 05:06 PM
sunt doar 9 jucatori.......
Andutzu
13-07-2008, 05:32 PM
Poate omului ii place sa joace in 10:Do avea echipa prea puternica si nu are adversare pe masura:lol:
totty86
13-07-2008, 05:34 PM
Pun pariu ca mai are un CM pe acolo si a uitat sa il puna
Andutzu
13-07-2008, 05:37 PM
Pai daca mai pui un CM nu mai seamana a sageata:lol:
George05
13-07-2008, 05:41 PM
Sau poate lipseste un CF :)
Astristul
13-07-2008, 05:45 PM
Normal, daca ii zice sageata, inseamna ca lipseste un CF intre cele 2 aripi, dar mai eficient ar fi fost sa fi pus 2 CM intr-o parte si in cealalta decat CF!
Dar in fine, margarit stie mai bine! :D
margarit
13-07-2008, 06:14 PM
am uitat sa pun un ST:D ...nici cm nici cf , mie mi se pare o porcarie de asezare :)) dar merge foarte bine. e o sageata mai tocita :P
trista
13-07-2008, 10:21 PM
chiar e o porcarie,pt ca cum pasezidai de la cd--dm--cm--am,numa pe centru joci da daca merge folosesteo
margarit
13-07-2008, 10:57 PM
partea buna e ca sunt multi jucatori in fata si sunt in stare de un pressing bun , recuperez repede mingea . fundasii ii am pe very defensive , defending third , tackling aggresive ,never forward runs , si long passing . sunt tot timpu peste ei:)
trista
13-07-2008, 11:21 PM
partea buna e ca sunt multi jucatori in fata si sunt in stare de un pressing bun , recuperez repede mingea . fundasii ii am pe very defensive , defending third , tackling aggresive ,never forward runs , si long passing . sunt tot timpu peste ei:)
yo folosesc 4-4-2 la manchester si am un joc defensiv extraordinar,la fel si pe atac le desfac apararea din 2 pase,problema e ca singuru mijlocas f bun la mn e carrick
Andutzu
14-07-2008, 12:24 AM
Cum fac sa bag trofeul cupei romaniei in joc?am editat poza,dar nu stiu cum sa o denumesc si in ce director sa o bag.ma ajuta si pe mine cineva?
Andutzu
15-07-2008, 04:44 PM
Nu vrea nimeni sa ma ajute?:(Raaailor:mad:
George05
15-07-2008, 10:39 PM
Se poate face ceva sa nu mai primeasca jucatorii multe cartonase ? ca m-au exasperat, primesc cartonase pe banda rulanta, si cel mai rau lucru e ca le scade nivelul la sfarsitul fiecarei jumatati de an, cand se face acel bilant.
BughyRy
16-07-2008, 12:22 AM
vezi ce setari ai la tackling... sa nu fie aggressive
margarit
16-07-2008, 02:28 AM
george , eu am toata echipa la tackling normal , doar fundasii ii am la agresiv. si din 18 etape (cat am jcuat pana acum) nu am luat nici un rosu si foarte putine galbene.
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 09:20 AM
cum fac si eu rost de poza lui dayro moreno si cum o pun in joc?? pls
George05
16-07-2008, 12:41 PM
cum fac si eu rost de poza lui dayro moreno si cum o pun in joc?? pls
Am uploadat-o eu. Vezi daca poti sa o salvezi. http://rapidshare.de/files/40015801/DayroMoreno16091985.rar.html
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 02:16 PM
am luat-o ms frumos!dak stii cum sa o pun si in joc spun-mi si mie
zloty
16-07-2008, 02:24 PM
cum fac si eu rost de un pachet de poze de jucatori si cum il bag in joc??
am termiant sezonu foarte ok ....sezonul trecut am avut -8 milioane la salarii . sezonul asta am fost pe + la toate
La fel shi yo , am terminat sezonu` castigant absolut tot ... depasindu-mi obiectivele ... la salarii am depasit bugetu` cu doar 2 milioane ...shi uitati ce am primit :| ... ciobanu` tot cioban ramane
George05
16-07-2008, 03:22 PM
Am facut eu un pack cu poze facute de mine, in timp. :) Unele sunt mai reusite, altele nu prea. A depins de calitatea pozei pe care am gasit-o. Enjoy it.
http://rapidshare.de/files/40016886/Poze_Jucatori.rar.html
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 03:28 PM
pt jucatori romani sau pt straini ??
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 03:31 PM
george da si mie id u sau explica-mi cum pot sa introduc pozele in joc
George05
16-07-2008, 03:48 PM
Pai, in principal trebuiesc copiate in FIFA Manager\user\picture. Si mai trebuie ajustat numele fisierului, dar acum depinde de fiecare. Eu am mai umblat prin editor si am mai corectat unele nume, am facut mici ajustari. Deci e posibil ca numele unor fisiere sa nu corespunda exact.
In orice caz, daca deschizi editorul , selectezi un jucator si dai la appearance o sa vezi exact care trebuie sa fie numele fisierului, pentru a coincide, in asa fel incat sa le poti avea in joc.
Astristul
16-07-2008, 04:11 PM
La fel shi yo , am terminat sezonu` castigant absolut tot ... depasindu-mi obiectivele ... la salarii am depasit bugetu` cu doar 2 milioane ...shi uitati ce am primit :| ... ciobanu` tot cioban ramane
Financial trebuie sa fii pe + la tot, nu doar la salarii! ;)
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 04:48 PM
ms frumos dak mai iei poze sa imi zc si mie ms
zloty
16-07-2008, 05:04 PM
george ai ceva de la faru??:D poze de jucatori??
Financial trebuie sa fii pe + la tot, nu doar la salarii! ;)
aici , cred , k depinde de felu` presedintelui ... pt k in alte cariere eram pe " - "
la mai multe bugete shi ... am ramas
Am facut eu un pack cu poze facute de mine, in timp. :) Unele sunt mai reusite, altele nu prea. A depins de calitatea pozei pe care am gasit-o. Enjoy it.
destul de reusite ... incearka sa obtii putin acea umbra ( cum fak cei de la Ea sports )
sry de dublu` post:rolleyes:
George05
16-07-2008, 07:10 PM
destul de reusite ... incearka sa obtii putin acea umbra ( cum fak cei de la Ea sports )
sry de dublu` post:rolleyes:
La asta nu prea m-am gandit, sincer sa fiu nici nu prea am bagat de seama. :p
george ai ceva de la faru?? poze de jucatori??
Uite aici. Cred ca cel mai mandru sunt de poza lui Alibec :)) Am cautat foarte mult o poza buna, destul de mare incat sa o pot prelucra.
http://rapidshare.de/files/40018732/Farul.rar.html
ai prins ideea ...dar (din pacate exista shi 1 dar :) ) ... inceark sa fii mai subtil cu acea umbra ... uite aici cateva poze faqute de mine :P:)
Ell-y-ass
16-07-2008, 08:28 PM
explicatimi si mie qum bag pozele jucatorilor am cautat dar nu reusesc....
zloty
16-07-2008, 09:26 PM
cum fac sa bag pozele ? am incercat sa le bag in folderu art unde aveam pozele de la patch da fara succes
Maryusake
16-07-2008, 10:03 PM
Cautati si o sa gasitit.Din cate imi amintesc, Numele de Familie,Primele doua litere de la prenume,si codul jucatorului(am uitit cum ii zice)
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 10:11 PM
neko explica-mi si mie cum creez poze pt juktori pls!dak t ajuta iti dau id meu de mess
cum fac sa bag pozele ? am incercat sa le bag in folderu art unde aveam pozele de la patch da fara succes
din ce am vazut pe aici ... s-a mai zis de N ori ... dar , k sa nu sa te simti singur :P : dupa ce ai facut poza , intrii in editor , selectezi jucatoru` pt care ai faqut poza , dai la Appearance shi copii ce scrie la Portrait File ... dupa care salvezi poza cu numele copiat (ex. Pt Nicolae Dica - DicaNi09051980.tga ) shi salvezi poza , in format .tga in Fifa Manager/User/Picture ... shi gata :)
Da-mi 1 pm cu id tau ;)
Astristul
16-07-2008, 11:37 PM
ai prins ideea ...dar (din pacate exista shi 1 dar :) ) ... inceark sa fii mai subtil cu acea umbra ... uite aici cateva poze faqute de mine :P:)
I-ai pus fata lui Sergio Conceicao (care s-a retras) lui Radoi! :lol:
De cea 3d zici ? ;)) ... ashjea era ... de la 1 patch ... nu mai stiu cum se numeste ... a fost link shi p aici :rolleyes:
Si eu pun la toti jucatorii Stelei si la alti jucatori fetele 3d ale unor fotbalisti care s-au retras:
Exemplu:Bogdan Stelea-Fabien Barthez
Petre Marin-Jared Borgetti(seamana destul de bine)
Vali Badea-Amorusso
Astristul
17-07-2008, 11:09 AM
De cea 3d zici ? ;)) ... ashjea era ... de la 1 patch ... nu mai stiu cum se numeste ... a fost link shi p aici :rolleyes:
Serios? Hmm, oare cine a avut ideea asta! :lol:
Serios? Hmm, oare cine a avut ideea asta! :lol:
Asta este urma patchului celor de la romanager.
Astristul
17-07-2008, 12:35 PM
Ma, l-am incercat si eu pe acela, dar nu m-am uitat la fetele 3d din editor!
Ell-y-ass
17-07-2008, 12:36 PM
cu ce program fac pozele in format tga ???? sau qum le fac:confused:
candrix
17-07-2008, 01:40 PM
cu ce program fac pozele in format tga ???? sau qum le fac:confused:
Un exemplu ar fi IrfanView. Deschizi cu el poza dorita, dai Save As si selectezi extensia dorita, in cazul tau, .tga sau mai pe scurt Truevision Targa. :lol:
Un exemplu ar fi IrfanView. Deschizi cu el poza dorita, dai Save As si selectezi extensia dorita, in cazul tau, .tga sau mai pe scurt Truevision Targa. :lol:
Nu complika baiatu` ;;) .... q ADOBE PHOTOSHOP CS2 de preferat :)
Ell-y-ass
17-07-2008, 02:18 PM
ms :D:P:)
candrix
17-07-2008, 02:25 PM
Si eu pun la toti jucatorii Stelei si la alti jucatori fetele 3d ale unor fotbalisti care s-au retras:
Exemplu:Bogdan Stelea-Fabien Barthez
Petre Marin-Jared Borgetti(seamana destul de bine)
Vali Badea-Amorusso
Prietene, ideea e super-mega-hyper stupida, da' depasim asta, pe mine altceva m-a uimit: Vali Badea seamana cu Amorusso? Petre Marin seamana cu Borgetti? :eek: Foarte tare! Pentru Banel la cine te-ai gandit? :lol:
Amorusso vs. Vali Badea
http://www.goal.com/resultsimg/8359.jpg http://www.clopotel.ro/albumfoto/ai171723n541612.jpg
Borgetti vs. Petre Marin
http://www.4thegame.com/media/00/02/78/borgetti2.jpg http://www.stelisti.ro/uploads/modules/news/52/__18._Petre_Marin.JPG
Astristul
17-07-2008, 02:42 PM
Prietene, ideea e super-mega-hyper stupida, da' depasim asta, pe mine altceva m-a uimit: Vali Badea seamana cu Amorusso? Petre Marin seamana cu Borgetti? :eek: Foarte tare! Pentru Banel la cine te-ai gandit? :lol:
Amorusso vs. Vali Badea
Borgetti vs. Petre Marin
Asa ma gandeam si eu .... bai dar ce seama Amoruso cu Badea si Borgetti cu Marin .... NOT! :lol:
Pt. Banel ar merge 1 Thuram ;))
zloty
17-07-2008, 03:54 PM
din ce am vazut pe aici ... s-a mai zis de N ori ... dar , k sa nu sa te simti singur :P : dupa ce ai facut poza , intrii in editor , selectezi jucatoru` pt care ai faqut poza , dai la Appearance shi copii ce scrie la Portrait File ... dupa care salvezi poza cu numele copiat (ex. Pt Nicolae Dica - DicaNi09051980.tga ) shi salvezi poza , in format .tga in Fifa Manager/User/Picture ... shi gata :)
am salvat pozele acolo da numi apar in joc, folderu ala Picture numi aparea din instalare si lam fct eu am salvat pozele acolo da nu imi apar:-?? dc?
am salvat pozele acolo da numi apar in joc, folderu ala Picture numi aparea din instalare si lam fct eu am salvat pozele acolo da nu imi apar:-?? dc?
probabil nu ai salvat pozele in formatu` .tga ... numele jucatorului l-ai pus ashjea cum ti-am aratat ?
zloty
17-07-2008, 04:08 PM
probabil nu ai salvat pozele in formatu` .tga ... numele jucatorului l-ai pus ashjea cum ti-am aratat ?
pozele sunt deja facute ,mi lea dat cineva de pe forum ,sunt asea cu tga cu cod cu detoate:-?? nush ce are
asea tre sa fie nu?http://img503.imageshack.us/img503/1597/91372659pt8.th.png (http://img503.imageshack.us/my.php?image=91372659pt8.png)
pozele sunt deja facute ,mi lea dat cineva de pe forum ,sunt asea cu tga cu cod cu detoate:-?? nush ce are
asea tre sa fie nu?
Din ce vad aici , e in regula ... dar cand intrii in editor ( sau in jok ) nu iti apare poza delok ? :-?
zloty
17-07-2008, 05:15 PM
nup imi apare doar poza aia care e facuta gen 3d dar nu si poza jucatorului:-??
am incercat si sa le bag in folderu in care a instalat patch-u url pozele jucatorilor dar iar fara succes.
nup imi apare doar poza aia care e facuta gen 3d dar nu si poza jucatorului:-??
8-| ... lasa-mi id tau de mess ... sa vad care-i treaba 8-|
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.