View Full Version : FIFA Manager 08(intrebari si raspunsuri)
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
hummer16
13-05-2008, 02:52 AM
Am si eu o mare problema!
Incep de prin liga a 6-a din Anglia si in primele 5-6 meciuri castig dar dupa aia nu stiu ce se intampla dar nu mai fac nici un punct. Ce credeti ca ar trebui facut? Ziceti-mi si mie o tactica buna va rog sau daca puteti sa imi ziceti ce indicatii dati la echipa si la jucatori.
Multumesc anticipat!!!
kl@udiu
13-05-2008, 07:48 AM
am descarcat url v2 si imi da invalid data. trebuie sa descarc un update oficial sau sa instalez url v1? Spuneti-mi si mie va rog ! Chiar nu stie nimeni ce are download-ul?? va rog ajutor!:|
Cui ii mai da invalid data?
walthercp88
13-05-2008, 07:59 AM
deci nu oate nimeni sa ma ajute :(
papimig
13-05-2008, 10:54 AM
salut...am si eu o problema pe care nu o inteleg...cand vreau sa prelungesc contractul unui jucator ,imi da acolo ca cei din conducere accepta doar daca salariul jucatorului nu va fi ma mai mare decat cel pe care-l are in prezent....si degeaba ii ofer salariu mai mic decat cel prezent si tot nu ma lasa sa-i extind contractul si ii expira in 6 luni si-l pierd...e cumva un bug sau altceva ce nu inteleg eu ???? help please :(
probabil conducerea nu crede ca jucatorul respectiv ar merita un salariu asa mare in raport cu valoarea lui. cred ca asta e problema. incearca si la alti jucatori mai ieftini si vezi daca merge. Asta e tot la ce m-am gandit eu ca poate fi:D
am descarcat url v2 si imi da invalid data. trebuie sa descarc un update oficial sau sa instalez url v1? Spuneti-mi si mie va rog ! Chiar nu stie nimeni ce are download-ul?? va rog ajutor!:|
Incearca sa il mai downloadezi inca odata
totty86
13-05-2008, 06:28 PM
de ce nu intrebi la ei pe site pentru ca ei lau facut ei stiu sa il repare daca e stricat ?
Am dat de un bug.Romania si grupa ei nu e la Calificari la Euro 2008.Grupa Spaniei se repeta de 2 ori.Si cu toate astea Olanda s-a calificat desi nu era in nici o grupa.Oare de la ce?
Astristul
13-05-2008, 06:46 PM
Am si eu o mare problema!
Incep de prin liga a 6-a din Anglia si in primele 5-6 meciuri castig dar dupa aia nu stiu ce se intampla dar nu mai fac nici un punct. Ce credeti ca ar trebui facut? Ziceti-mi si mie o tactica buna va rog sau daca puteti sa imi ziceti ce indicatii dati la echipa si la jucatori.
Multumesc anticipat!!!
Cred ca vorbesti de Blue Square North/South! :)
Eu vin din liga a 8-a cu FC Londra, si tocmai am promovat in Blue Square Premier (adica liga a 5-a). Tactica pe care o folosesc e 4-1-2-1-2 si merge bine. Acuma depinde si ce jucatori ai in echipa....:rolleyes:
kl@udiu
13-05-2008, 06:51 PM
nu pot sa-mi fac cont pe romanager nu-mi activeaza nu primesc mailu
am facut vreo 3 conturi
cine poate sa-i intrebe si din partea mea? va rog;)
Maryusake
14-05-2008, 05:07 PM
am facut vreo 3 conturi
Te ajut eu!:)O sa vorbesc cu urmel si ii spun sa rezolve problema,daca nu,iti face el un cont.
papimig
16-05-2008, 05:52 PM
stie cineva cati jucatori max pot fi la SHORT LIST. mi s-a intamplat ceva ciudat. eu toti jucatorii care ii cresc si ii vand mai departe ii pun la short list. la un moment dat imi mai apareau la short list doar jucatorii cu care eram in curs de negociere. Am mai sters cativa de la short list (am intrat la stats=> Former Players si Transfers ca acolo nu mai apareau) dupa care mi-au aparut iar jucatorii. dar ciudat cei care erau la short list si erau liberi de contract acum si-au incheiat cariera (jucatori de la 23+ ani).
probabil asta e un bug:eek:. daca stie cineva... astept reply;)
am facut vreo 3 conturi
nici eu nu pot sa imi fac cont
kl@udiu
16-05-2008, 06:54 PM
chiar te-as ruga maryusake!;)
undertaker
16-05-2008, 10:25 PM
ma la buget misc ce inseamna?si cum trec bani din salarii(de exemplu) la transferuri in timpul sezonuklui?
kata_to
17-05-2008, 12:07 AM
misc nu stiu nici eu ce inseamna
dar pentru buget incearca Buget Control undeva la finance;)
Astristul
17-05-2008, 10:54 AM
Misc e prescurtarea de la miscellaneous, care se refera la cheltuieli de alta natura decat cele precizate in buget. Altele decat bugetul pentru transferuri, constructii sau salarii. De exemplu cheltuielile pentru tabere de tineret, tabere de antrenament, cursurile de aprofundare ale staff-ului etc.
margarit
17-05-2008, 01:30 PM
am inceput o cariera noua cu barcelona si cand dau sa joc meci 3d aleg un jucator...si pot jcua cu toata echipa chiar daca nu am nici un patch pentru asta (aleg un jucator si joc cu toata echipa) cum fac sa scap de asta?
Maryusake
17-05-2008, 01:35 PM
De ce vrei sa scapi?Da-mi-o mie!:wub:
margarit
17-05-2008, 01:39 PM
nu cred ca te ajuta cu ceva...1. pentru ca antrenezi degeaba jucatorii
2 . cand apesi pe sageti se misca toata imaginea si nu mai vezi jucatorul care e la minge
kata_to
17-05-2008, 02:23 PM
deci am o problema...
mi am facut un club,am stadion cu nocturna dar in 3 sezoane nu am jucat un singur meci
pe nocturna,nici macar cele din Champions LeagueX(
cum fac sa joc pe nocturna?
Maryusake
17-05-2008, 03:24 PM
S-a mai zis dar fie.
Open config.big din folderul in are ai instalat jocul si cauta"// 0 = day
// 1 = night
//2 = random
TIMEOFDAY = 2"
Dupa care in loc de "2" pui "1" cand vrei sa joci pe nocturna.Daca se crapa,pui 2 la oc.
Astristul
17-05-2008, 03:32 PM
deci am o problema...
mi am facut un club,am stadion cu nocturna dar in 3 sezoane nu am jucat un singur meci
pe nocturna,nici macar cele din Champions LeagueX(
cum fac sa joc pe nocturna?
De regula se poate juca in nocturna daca ai stadion original (gen Nou Camp, Stamford Bridge, Stadion Olimpico etc.). La restul nu merge. Cel putin eu nu am jucat vreodata noaptea pe un stadion normal.
Solutia data de Maryusake e posibil sa mearga, e posibil sa nu, dar poti s-o incerci! ;)
@margarit:
Inainte sa incepi jocul, nu alegi niciun jucator si vei fi in modulul 3d doar vizualizand jocul fara sa fie nevoie sa controlezi vreun jucator! ;)
margarit
17-05-2008, 03:59 PM
totusi un jcuator vreau sa controlez si eu/:D
Astristul
17-05-2008, 04:20 PM
totusi un jcuator vreau sa controlez si eu/:D
E alegerea ta! :)
undertaker
18-05-2008, 10:15 AM
este tradus jocul si in limba romana?
totty86
18-05-2008, 01:02 PM
este tradus jocul si in limba romana?
nu este si in limba romana dar de la anul se pare ca vei putea traduce jocul
Astristul
18-05-2008, 02:48 PM
Sa vedeti atunci traducere. :) Am tradus in limba romana TCM 2004, in proportie de 70%, dar dupa ce am vazut ca unele chestii pe care le-am tradus crapau jocul am revenit la limba engleza! :p
totty86
18-05-2008, 02:58 PM
Mergea tradus si 2004 ? habar nu am avut
Astristul
18-05-2008, 04:03 PM
Mergea. Dar TCM 2004 a fost singurul joc care se putea traduce ... pana va aparea FIFA_M 09 bineinteles! :p
undertaker
18-05-2008, 09:07 PM
pot sa vad undeva jucatori care sunt in ultimele 6 luni de contract????fara sa-i caut eu
Sa vedeti atunci traducere. :) Am tradus in limba romana TCM 2004, in proportie de 70%, dar dupa ce am vazut ca unele chestii pe care le-am tradus crapau jocul am revenit la limba engleza! :p
:lol:Daca mie imi dai sa citesc ceva in romana cu termeni din-astia ai calculatorului nu inteleg nimica dar daca citesc in engleza inteleg totul.Se pare ca stapanesc mai bine engleza decat romana in ceea ce priveste calculatorul,asa ca eu nu vreau jocul tradus...
Astristul
18-05-2008, 10:14 PM
Multa lume iti impartaseste opinia si chiar asa simt si ei. Depinde acum cine si cum face traducerea. Daca este o traducere pe placul tuturor iti zic eu ca le va place si lor! ;)
Eu o sa incerc sa traduc jocul, dar mai intai sa apara! :p
papimig
19-05-2008, 09:05 AM
Stie cineva de ce in URL 2.0 nu sunt inclusi Radu Stefan, L. Sepsi.... si cred ca mai sunt si altii. Cred ca cei care au plecat in iarna nu mai sunt in joc :(
Gorghette
19-05-2008, 10:08 AM
Pentru ca a fost modificata doar baza de date a Romaniei, de celelalte nu ne-am atins. Iar Radu Stefan, Sepsi s-au transferat in afara nu mai sunt in joc. V-am mai explicat o data!
Agy23
19-05-2008, 12:20 PM
pot sa vad undeva jucatori care sunt in ultimele 6 luni de contract????fara sa-i caut eu
Da , poti. In fiecare an pe 15 Ianuarie , ti se prezinta o lista cu jucatorii care sunt in ultimele 6 luni de contract, jucatori din campionatele pe care le`ai ales la inceputul jocului. Dupa data de 1 Februarie poti chiar sa le faci oferta jucatorilor respectivi , bineinteles ca le vei plati numai salariul , ei urmand sa se transfere la tine pe 1 Iunie.
BughyRy
23-05-2008, 05:48 PM
Am si eu o nelamurire.
Am promovat un junior acum 5 ani si atunci era bunicel, si i-am facut contract pe 5 ani 14.000 euro pe an. Acuma valoreaza 20mil si n-am chef sa-l pierd. La expirarea contractului de ce nu ma lasa sa-i dau mai mult, zice ca trebuie sa reduc cu 10% cat avea sezonul trecut? Buget am cat incape, nu-i problema de buget. Cand i-am facut eu contractul am selectat ceva obtiune prin contract si nu stiu?
zloty
23-05-2008, 11:38 PM
fratilor cum fac sa trimit la fm07 jucatori la clubu satelit? pls help
Astristul
24-05-2008, 10:08 AM
Cred ca te referi la cum sa trimiti jucatori la Steaua 2 de exemplu, nu? Adica echipa de rezerve.
Puiutu_adi
24-05-2008, 01:18 PM
sal....care ma ajuta si pe mine?....as vrea sa fac echipa a II la Dinamo....am incercat io dar imi prind rau rau urechile....daca aveti ceva schita....cum trebuie sa fac....sau daca imi puteti explica amanuntit...va rog frumos sa ma ajutati...ms mult
mariusik2005dms
24-05-2008, 02:31 PM
ce setari trebuie sa fac ca sa-mi arate valoarea jucatorului (stelutzele alea de langa numar) level .... cum e in poza asta http://img148.imageshack.us/my.php?i...0078211iw5.png
zloty
24-05-2008, 05:58 PM
nu astristule , cand semnezi cooperation agreement cu un club ,cum faci sa trimiti tu ce fotbalisti vrei la acel club ,ptr a avea meciuri in picioare ,daca nare loc la mine in primu 11?? ca am vzt ca in prezentarea jocului zice ca e posibil asea ceva , sti ceva despre asta??
BughyRy
24-05-2008, 06:13 PM
zloty, nu m-ai bine-l imprumuti la o echipa mai buna?
zloty
24-05-2008, 06:54 PM
las imprumuta da nu primesc oferte sal imprumut , las da daca ar avea unde sa joace sa faca meciuri in picioare
margarit
24-05-2008, 06:56 PM
e mai bine sa il dai la echipa cu care cooperezi (nu stiu cum il dai pentru ca slectez putine ligi ca sa treaca zilele mai repede:D) , eu am trimis pe Fanghuzo ( manchester) la rapid ....si din tot sezonu a jucat 12 meciuri si a dat 8 goluri , in concluzie strange prea multe meciuri in picioare:)
zloty
24-05-2008, 07:00 PM
da stiu ,mie mi trimite automat la satelit la blackburn ,da ii ia doar pe uni ratati la 30 de ani si ii ia automat , vreau sa stiu cum naiba fac sai dau paia tineri sa faca meciuri in picioare, tre sa am un anumit numar de ani de cooperare?? si la voi anuleazaa contractu de cooperare in fiecare an??
BughyRy
24-05-2008, 07:18 PM
zloty, schimba-i statusul in for loan, dupa care dai click dreapta pe jucator si offer player to club, selectezi la ce club vrei sa-l dai imprumut, vezi sa nu aiba vreo taxa pentru imprumutare (putine echipe i-au asa + ca trebuie sa fie jucator bun)
totty86
24-05-2008, 07:19 PM
Da oferai tu unor cluburi ca sa ii imprumute si cauta echipe mai slabe ca aia sigur il joaca , dai acolo "offer to club" si cauta echipe din tari mai mici
mariusik2005dms
24-05-2008, 07:35 PM
ce setari trebuie sa fac ca sa-mi arate valoarea jucatorului (stelutzele alea de langa numar) level .... cum e in poza asta http://img148.imageshack.us/my.php?i...0078211iw5.png
totty86
24-05-2008, 07:38 PM
nu stii sa citesti ? vei ca ti-a raspuns cineva pe alt topic
Puiutu_adi
24-05-2008, 07:41 PM
no ma care ma ajuta si pe mine sa imi fac echipa de rezerve?...va rog frumos...ms
zloty
24-05-2008, 08:37 PM
baieti eu joc inca 07 :(( nam optiunea cu offer to club ,daia vroiam sa aflu cum fac sa ii trimit la satelit:((
Puiutu_adi
24-05-2008, 10:09 PM
:(....am intrat sa fac echipa de rezerve....am facut liga 1,2....in prima liga am bagat liga a noastra....in a 2A am bagat echipe normale..care erau pe acolo..si in a 2B am bagat numa echipa de rezerve....dau ok si imi arata...Reserve teams are not allowed to play in this league!...asta ii 1
daca incerc sa fac numa cu echipe normale....am intrat in fixture...am dat acolo sa mi le puna calculatorul....am intrat in calendar....
2007/2008
1. Liga
Matchday clashes with international matches
Competition
Matchdays are not complete!
io nu mai inteleg nimik....aveti voi ceva calendar cum tre pus?...va rog ajutatima...ms
EUROmania2008
24-05-2008, 11:11 PM
http://www.frf.ro ai programul Ligii 1 si parca si ligii 2
BughyRy
24-05-2008, 11:54 PM
baieti eu joc inca 07 :(( nam optiunea cu offer to club ,daia vroiam sa aflu cum fac sa ii trimit la satelit:((
si de ce postezi la 08? :huh: oricum si 07 are din cate stiu eu offer to club, poate nu ai selectat prima data for loan...
Puiutu_adi
25-05-2008, 02:16 AM
am rez treaba cu echipa II...acuma as mai vrea ceva....fara vreun patch...as putea sa pun stemele reale?...daca da imi puteti spune cum?....va rog frumos...ms mult
totty86
25-05-2008, 08:01 AM
Fa altceva , ia un patch de pe undeva cu Romania instaleaza-l pe desktop si apoi copie fisierul badges in folderul jocului , pentru ca e foarte greu altfel
Astristul
25-05-2008, 08:19 AM
nu astristule , cand semnezi cooperation agreement cu un club ,cum faci sa trimiti tu ce fotbalisti vrei la acel club ,ptr a avea meciuri in picioare ,daca nare loc la mine in primu 11?? ca am vzt ca in prezentarea jocului zice ca e posibil asea ceva , sti ceva despre asta??
Anul asta "Cooperation Agreement" e facut de toata jena. Mai bine spus e degeaba facuta pentru ca numai ce trebuie sa faca nu face. Sper ca in FIFA_M 09 sa se repare asta! :rolleyes:
N-am ce sfat sa-ti dau din moment ce eu am testat optiunea asta de cateva ori si pur si simplu semnam contractele acelea degeaba. Bine barem ca primeam bani de la cluburile mari pentru cooperare, dar nici eu nu puteam sa imprumut jucatori la ei sau sa le imprumut jucatori!:(
totty86
25-05-2008, 08:45 AM
Anul asta "Cooperation Agreement" e facut de toata jena. Mai bine spus e degeaba facuta pentru ca numai ce trebuie sa faca nu face. Sper ca in FIFA_M 09 sa se repare asta! :rolleyes:
N-am ce sfat sa-ti dau din moment ce eu am testat optiunea asta de cateva ori si pur si simplu semnam contractele acelea degeaba. Bine barem ca primeam bani de la cluburile mari pentru cooperare, dar nici eu nu puteam sa imprumut jucatori la ei sau sa le imprumut jucatori!:(
vezi ca el zice ca joaca inca 07 si nu 08
arsenewenger
25-05-2008, 10:16 AM
Baieti am si io o intrebare ,sunt in primul sezon de fifa manager ( ca io joc 3d) am rezultate bune si as vrea sa stiu daca pe parcursul carierei voi primi oferte de la alte cluburi pe care sa le pot antrena ca in realitate ? adica se poate ca in acest joc sa schimb echipa ?
Puiutu_adi
25-05-2008, 10:39 AM
care imi da un link cu un patch....am nevoie doar de stemele din romania...asa cum a zis mai sus totty86.....ms mult
margarit
25-05-2008, 10:52 AM
se poate arsenewenger dar trebuie sa ai level bunicel ca sa primesti oferta de la echipa din prima divizie
totty86
25-05-2008, 10:59 AM
www.romanager.ej.am sper sa nu ma insel
sau http://www.fifamanager.it
Puiutu_adi
25-05-2008, 10:59 AM
no ma ajuta si pe mine cineva?
am copiat un patch....dar erau toate stemele intr-un folder...si nu pot sa fac nimik cu ele.....ca la mine is toate intr-un fisier...va rog ajutatima....ms
toti...ala lam instalat si io.....dar erau intru-un folder....cum sa fac?:(
sau daca stiti careva sa mi le transformati din poza in fisier de ala....ma intereseaza doar echipele mari din liga 1....va rog ajutatima...ms mult
BughyRy
25-05-2008, 12:42 PM
Baieti am si io o intrebare ,sunt in primul sezon de fifa manager ( ca io joc 3d) am rezultate bune si as vrea sa stiu daca pe parcursul carierei voi primi oferte de la alte cluburi pe care sa le pot antrena ca in realitate ? adica se poate ca in acest joc sa schimb echipa ?
dupa cum spunea si margarit e posibil, eu am oferte din premier league in fiecare sezon de la echipe mari precum Liverpool, Arsenal, Manchester dar trebuie sa joci in jur de 5-6 ani daca nu mai mult pentru a fi cautat de echipe cu anvergura asta... Eu sunt la Steaua de 10 ani si nu vreau sa ma mut :) mi-am facut o echipa "soc" :D, valoreaza 400mil acuma ;;)
arsenewenger
25-05-2008, 06:00 PM
Auziti daca fac un centru de juniori in Brazilia de ex. ( eu fiind manager in campionatu Romaniei ) sau in Argentina jucatorii proveniti de la centru vor avea si cetatenie romana pt. a fi jucatori comunitari sau vor ramane doar cu cetatenia tarii din care fac parte ????????
Puiutu_adi
25-05-2008, 06:03 PM
no ma ajutati si pe mine?:((....cum pot sa transform?
BughyRy
25-05-2008, 06:49 PM
@arsenewenger, dupa 5 ani de jucat intr-o tara orice jucator din orice tara primeste cetatenie in tara in care joaca
totty86
25-05-2008, 07:25 PM
Auziti daca fac un centru de juniori in Brazilia de ex. ( eu fiind manager in campionatu Romaniei ) sau in Argentina jucatorii proveniti de la centru vor avea si cetatenie romana pt. a fi jucatori comunitari sau vor ramane doar cu cetatenia tarii din care fac parte ????????
primesc automat cetatenie atunci cand vin la club
Agy23
25-05-2008, 09:29 PM
no ma ajutati si pe mine?:((....cum pot sa transform?
Puiutu_adi. Dupa ce "instalezi" patchul ala pe care l`ai luat intr`un folder separat de joc , asa cum ai facut inteleg , vei avea un folder numit "badges" . Pe acesta il vei copia in D:/FIFA Manager 08/. Nu trebuie sa mai transformi nimic. Daca nu apar stemele in joc , intri in Editor(il gasesti in folderul jocului si se numeste "EdManager08") si la fiecare echipa in parte le pui manual. adica dai la romania , si alegi o echipa , sa spunem Steaua , si dai club settings. iar undeva sus vei gasi "badge". Iti va aparea o lista si cauti acel RO iar acolo vei avea toate stemele.Dupa ce faci toate aceste operatiuni , in dreapta jos scrie ceva de genu "Write database for game" , dai pe el si gata. Sper ca te vei descurca.
Pozele sunt in format TGA(targa). Daca nu ai Photoshop sau Gimp , nu stiu daca le poti vedea ca pe o poza normala , adica dai dublu click si apare stema. Oricum chiar daca nu ai aceste programe , in joc iti va apare stema , nu are nici o importanta.
Ell-y-ass
25-05-2008, 09:56 PM
cum dau sa-mi cumpar un club???
kata_to
25-05-2008, 10:55 PM
career options ->Buy Club(in stanga jos parq)
Agy23
26-05-2008, 12:49 AM
cum dau sa-mi cumpar un club???
Un club mic costa peste 15 mil. Eu am cumparat Sportul cu 17 mil.
Puiutu_adi
26-05-2008, 03:07 PM
ms mult agy23...am rezolvat...raman dator
Cum pot sa cumpar un club?
Astristul
26-05-2008, 09:25 PM
1. Trebuie intai sa ai bani ca sa-l poti cumpara.
2. Te duci la Career -> Career Options -> in stanga exista optiunea "Buy This Club"! ;)
margarit
26-05-2008, 11:54 PM
de exemplu daca antrenez real madrid pot sa cumpar rapidul?
kata_to
27-05-2008, 12:03 AM
din cate stiu poti cumpara doar echipa pe care o antrenezi in acel moment;)
Aaa deci pot cumpara doar echipa pe care o antrenez astristule?Eu sunt cu Craiova si vroiam sa cumpar Corvinul:P
M.I.L.32
27-05-2008, 02:56 PM
Nu poti...Doar atunci cand antrenezi echipa respectiva.
Shit:) Pacat ,credeam ca pot sa cumpar chiar daca antrenez alta echipa...
BughyRy
27-05-2008, 04:14 PM
as fi cumparat tot campionatul romaniei daca se putea :)), fi realist si tu :D
Maryusake
27-05-2008, 04:35 PM
La Dunarea Galati este un patron-antrenor-jucator.:p
DaniRot
28-05-2008, 10:14 AM
Dupa ce am creat un club ce setari trebuie sa modific sa fie in liga 2?
Agy23
28-05-2008, 05:52 PM
cuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzual nu cred ca era nevoie sa postezi cd`keyul. Daca cineva vroia sa`l afle o putea face foarte simplu. Cred ca te vei alege cu un ban , dar se pare ca nu te prea intereseaza contul tau pe FIFARomania
KillerRapid
28-05-2008, 06:50 PM
stie cineva siteuri pe care se gasesc steme al echipelor din fifa manager ???????????
Puiutu_adi
28-05-2008, 10:14 PM
killerRapid.... http://www.romanager.ej.am/ ...patchul....il instalezi pe desktop...o sa iti instaleze un folder cu numele badges...il copiezi unde ai instalat jocul...stergi restul...intri in editor!(edmanager) ....alegi romania...dai country settings...alegi fiecare club in parte...click dreapta...edit club settings..badge...determine file...o sa iti apara o lista cu multe tari...alegi RO....si pui stema la fiecare club imparte...te duci in stanga sus...file...save...mergi jos si dai unde scrie write current.....si gata...intri in joc si te joci.....succes
Agy23
28-05-2008, 11:28 PM
Bravo puiutu , vad ca ai invatat. :D . Am o intrebare pentru cunoscatori. Sunt antrenor al nationalei Romaniei si antrenor al Sportului Studentesc. Am cativa jucatori straini , promovati prin centrele de juniori din intreaga lume. Jucatorii respectivi bineinteles ca au 2 nationalitati de ex. braziliana si romana. Pentru Brazilia nu au jucat. As putea sa`i convoc cumva la nationala Romaniei ? Asa cum se intampla si in realitate cu jucatorii care au 2 nationalitati si nu au debutat pentru nici o selectionata?
KillerRapid
29-05-2008, 12:53 AM
ms puiutu adi dar eu asi vrea steme ptr echipe din alte campionate cum ar fi Rusia Ucraina sau chiar si din Italia ptr ca Genoa si Napoli nu au steme
p.s. stemele ptr Liga I le aveam demult
Agy23
29-05-2008, 01:58 AM
Pentru stemele din alte tari intra pe www.fifamanager.it si la sectiunea download gasesti pentru aproape toate campionatele si stemele sunt foarte bine facute. Dupa ce iei acele patchuri faci asa cum ti`a spus puiutu_adi , le instalezi intr`un folder separat etc.
George05
29-05-2008, 10:38 AM
Bravo puiutu , vad ca ai invatat. :D . Am o intrebare pentru cunoscatori. Sunt antrenor al nationalei Romaniei si antrenor al Sportului Studentesc. Am cativa jucatori straini , promovati prin centrele de juniori din intreaga lume. Jucatorii respectivi bineinteles ca au 2 nationalitati de ex. braziliana si romana. Pentru Brazilia nu au jucat. As putea sa`i convoc cumva la nationala Romaniei ? Asa cum se intampla si in realitate cu jucatorii care au 2 nationalitati si nu au debutat pentru nici o selectionata?
Acelasi lucru vroiam sa il intreb si eu :D
So, are cineva idee ?
MurdocK
29-05-2008, 12:38 PM
am vazut mai de mult un post in kre se zicea ceva despre un patch in care pot sa (manuiesc) ca la fifa normal toti cei 11 jucatori ....Scuze ptr exprimare ...
cuzzzzzzzzual
29-05-2008, 12:40 PM
ma agy23 .. numi pasa de contu asta .. dar am vazut pe unele pagini de pe forum ka unyy cereau cd-key'u .. asa ca am zis sa il pun .. pote are cineva nevoie de el .. ;) atata tot .. :D
KillerRapid
29-05-2008, 12:45 PM
ms mult agy23
margarit
29-05-2008, 03:04 PM
eu nu cred ca este vreunu destul de nebun incat sa nu fi auzit de google
BughyRy
29-05-2008, 05:27 PM
ma agy23 .. numi pasa de contu asta .. dar am vazut pe unele pagini de pe forum ka unyy cereau cd-key'u .. asa ca am zis sa il pun .. pote are cineva nevoie de el .. ;) atata tot .. :D
ma mira faptul cum de un admin nu te-a banat inca, ceea ce ai facut tu inseamna promovarea pirateriei care este interzisa pe forumul asta, oricum mai mult de 12 ani nu ai si nu ma mira
Astristul
29-05-2008, 10:05 PM
Am o intrebare pentru cunoscatori. Sunt antrenor al nationalei Romaniei si antrenor al Sportului Studentesc. Am cativa jucatori straini , promovati prin centrele de juniori din intreaga lume. Jucatorii respectivi bineinteles ca au 2 nationalitati de ex. braziliana si romana. Pentru Brazilia nu au jucat. As putea sa`i convoc cumva la nationala Romaniei ? Asa cum se intampla si in realitate cu jucatorii care au 2 nationalitati si nu au debutat pentru nici o selectionata?
Multa lume se intreaba acelasi lucru si pe forumul oficial. Deocamdata (adica cel putin in FIFA_M 08) nu este posibil acest lucru. Sa speram ca in editiile viitoare va fi! ;)
Agy23
29-05-2008, 10:49 PM
Mi se pare aiurea sa nu poti selectiona un jucator "la a 2`a nationala" daca nu a debutat inca pe plan international. Cred ca nu era greu pentru cei ce fac jocul sa faca si treaba asta dar...... asta e.
Denylson
30-05-2008, 02:53 AM
Sal am si eu nevoie de ajutor joc cam de 2 sapt. Fifa Manager sunt cu Newcastle si am terminat primul sezon pe locul 9...Cine poate sa ma ajute si pe mine cu niste sfaturi de baza,ce sa fac sa nu mai pierd ca dupa primele 6 meciuri nu mai joaca nimic jucatorii si abia mai castig un meci...Multumesc
BughyRy
30-05-2008, 12:04 PM
Cred ca cel mai important lucru sunt antrenamentele. Sa aiba antrenamente bune si sa fie apti de joc, sa fie fitness cel putin 70 (procente)
Maryusake
30-05-2008, 01:58 PM
And don't forget the energey!:p
Agy23
30-05-2008, 02:14 PM
Sincer , cred ca fitnesul si energia jucatorului nu prea conteaza. Am un prieten care joaca un intreg sezon cu maxim 15 jucatori. Adica meci de meci baga acelasi 11 in teren , nu conteaza cat de obositi sunt , iar cand se accidenteaza unul dintre ei , baga o rezerva. Dupa ce isi revine jucatorul accidentat(cel de baza) il baga imediat in teren. Au aia energy pe la vreo 20 , 30 si castiga aproape meci de meci. Personal nu agreez o asemenea strategie. Mie imi place sa am 22 de jucatori , cate doi pe fiecare post iar cand ajung pe la energy 70-75 ii mai schimb.
PS: am uitat sa precizez ca respectivul joaca in videotext mode
totty86
30-05-2008, 02:40 PM
Nu stiu ce sa zic despre energia scazuta pentru ca si eu lasa sa ajunga jucatorii maxim pana la 70 si ii schimb , dar sper sa conteze mai mult in viitor
Astristul
30-05-2008, 04:37 PM
Sincer , cred ca fitnesul si energia jucatorului nu prea conteaza. Am un prieten care joaca un intreg sezon cu maxim 15 jucatori. Adica meci de meci baga acelasi 11 in teren , nu conteaza cat de obositi sunt , iar cand se accidenteaza unul dintre ei , baga o rezerva. Dupa ce isi revine jucatorul accidentat(cel de baza) il baga imediat in teren. Au aia energy pe la vreo 20 , 30 si castiga aproape meci de meci. Personal nu agreez o asemenea strategie. Mie imi place sa am 22 de jucatori , cate doi pe fiecare post iar cand ajung pe la energy 70-75 ii mai schimb.
PS: am uitat sa precizez ca respectivul joaca in videotext mode
Si eu am o strategie asemanatoare cu a ta, iar videotext mode mi se pare cel mai penibil mod de joc in FIFA_M 08!
Maryusake
30-05-2008, 04:47 PM
Trebuia sa se numeasca "Teletext" pentru ca are o interfata identitca.
Astristul
30-05-2008, 07:21 PM
Trebuia sa se numeasca "Teletext" pentru ca are o interfata identitca.
Pai de fapt asta e traducerea in engleza a teletextului nostru autohton! ;)
Vreau sa va intreb care e cel mai bun pack de gameplay pentru fifa manager?(am gasit pe fifamanager.it dar nu stiu care e cel mai bun)
Astristul
31-05-2008, 11:23 AM
Vreau sa va intreb care e cel mai bun pack de gameplay pentru fifa manager?(am gasit pe fifamanager.it dar nu stiu care e cel mai bun)
Ala facut de Qwertyboyz e cel mai bun (dupa parerea mea). De cand a aparut eu doar pe ala il folosesc! ;)
papimig
31-05-2008, 07:18 PM
mai pot modifica in timpul jocului ligile pe care le-am selectat la inceputul jocului???
totty86
31-05-2008, 07:33 PM
mai pot modifica in timpul jocului ligile pe care le-am selectat la inceputul jocului???
cu siguranta nu
eu nu stiu cum poate juca cu jucatorii cu 20-30 energie...eu daca joc cu un jucator vreo 3 meciuri cu energia sub 60 se accidenteaza 100%...si care mai e scopul rezervelor? in loc sa ai o echipa cat de cat echilibrata..dupa vreo 2 sezoane ajungi sa ai un prim 11 f bun si niste rezerve de kkt...cam aiurea...
si mai intreb o data ... (scuze de double post dar nu vreau sa se treaca cu vederea)...Cum pot schimba premiile in bani pt fiecare runda din Champions League?
Maryusake
31-05-2008, 07:47 PM
A mai zis asta Astristul de cateva ori, chiar recent ultima data.Da si tu cateva pagini inapoim si ai sa gasesti.
Pentru o echipe de League 2 din Anglia(liga 4-a defat)cu un buget de transferuri de 51k lire sterline, ce transfeuri imi recomandati?:p
BughyRy
31-05-2008, 08:05 PM
jucatori liberi de contract :P
Cum gasesc acesti jucatori liberi de contract?(scuze ca va intreb nitste lucruri de n00b)
Maryusake
31-05-2008, 08:25 PM
La cluburi mari,primesti oferte de la scouteri.Dar din moment ce eu nici antrenor de juniori nu am...Am un pusti de 15 ani si 5*.I'm so lucky!:D
A mai zis asta Astristul de cateva ori, chiar recent ultima data.Da si tu cateva pagini inapoim si ai sa gasesti.
Pentru o echipe de League 2 din Anglia(liga 4-a defat)cu un buget de transferuri de 51k lire sterline, ce transfeuri imi recomandati?:p
e un jucator bun, e cf si st, ugarte care poti sa il iei in banii aia si mai ramai cu ceva :D
George05
31-05-2008, 10:02 PM
Due to persistent injury problems, Ugarte had his Wrexham contract cancelled, and retired from professional football on January 16, 2008.
Pacat ca s-a retras saracu de el :))
Stiti niste jucatori tinerei pana in 24 de ani si ieftini pt Jiul Petrosani?:d
margarit
31-05-2008, 11:17 PM
stie careva cand e bine sa angajezi mental couch? la inceputul sezonului sau cu cateva etape inainte de terminarea sezonului
Ell-y-ass
31-05-2008, 11:33 PM
spunetimi si mie qum schimb nr de pe tricouri jucatorilor si ce formula de joc ar fi buna pt germania
Am dat mai multe pagini inapoi...multe tare..si nimic. Tare as vrea un raspuns...am intrebat si pe forumul oficial si nimic...nu pot sa cred ca nu se poate face asta..
Cat despre mental coach...am observat ca in momentele mai dificile de genu..atmosfera scazuta..incredere scazuta..serie de infrangeri...perioada cu multe cartonase galbene si roshii, cand il angajam se vedeau dupa prima saptamana razultatele..de la caz la caz. Nu are nici un efect daca-l angajezi la inceputul sezonului sau mai ales la sfarsit. Parerea mea
Maryusake
01-06-2008, 08:17 AM
Cum inregistrez goluri si le salvez(din joc)?
totty86
01-06-2008, 08:52 AM
Cum inregistrez goluri si le salvez(din joc)?
Apasa F11
Ell-y-ass
01-06-2008, 10:47 AM
cum imi selectez un jucator sa pot juca q el??
Maryusake
01-06-2008, 10:53 AM
Esti sanatos? La icenputul jocului ai optiunea "play carrer" devii antrenor-jucator,alegi jucatorul de la echipa cu care sa joci mereu(barcelona->messi)si match to match decission(numele spune totul).:)
BughyRy
01-06-2008, 12:50 PM
Cum gasesc acesti jucatori liberi de contract?(scuze ca va intreb nitste lucruri de n00b)
daca nu ma insel la inceputul lui ianuarie sau prin decembrie iti arata jucatorii care vor fi liberi de contract in 30/06.
sau poti da la search player si selectezi free agent
spunetimi si mie qum schimb nr de pe tricouri jucatorilor si ce formula de joc ar fi buna pt germania
merchandising->design kit
kata_to
02-06-2008, 10:04 PM
am inceput cariera ca antrenor al lui liverpool si selectioner al romaniei...toate bune si frumoase pana la expirarea contractului cu nationala,dupa 2 ani cred...
akum sunt prin 2017 si n am mai primit oferta de antrenat o nationala din 2009...
cum fac sa fiu iar selectioner?
margarit
02-06-2008, 10:19 PM
nu mai simula un sezon si o sa vezi ca primesti oferta . ofertele se fac intr o anumita data , daca simulezi nu primesti oferta
kata_to
03-06-2008, 12:26 PM
nu am simlat decat 1 sezon
margarit
03-06-2008, 01:16 PM
mie imi vine greu sa cred , eu de fiecare data am primit oferte de la nationale
George05
03-06-2008, 02:20 PM
De obicei ofertele pentru nationale le primesti ori la inceputul sezonului ori inaintea unui turneu final. Si mie mi se pare ciudat ca nu ai primit nici o oferta.
margarit
03-06-2008, 02:33 PM
cat timp ti-a luat sa termini 8 sezoane?:D
BughyRy
03-06-2008, 05:02 PM
primesti oferte din 2 in 2 ani iar cand tu ai primit oferta poate ai simulat, deci ai pierdut 4 ani, poate ai mai simulat tot asa timp de o saptamana doua... in acele momente si ai mai pierdut 4 ani.
Nu gasesc foarte multi jucatori care inca mai joaca:
1.Unde este Dado Prso?
2.Unde este Fabien Barthez(acum joaca prin liga a-2-a sau a-3-a din Franta la nu stiu mai ce echipa)
3.Unde este Phillip Cocu?(joaca in Arabia)
4.Unde este Tomasz Radzinski?
...................................Lista poate continua.Vroiam sa-i convoc la nationala dar nu-i mai gasesc.
totty86
03-06-2008, 07:32 PM
Da ce nationala ai tu , mondiala ? :D
Astristul
03-06-2008, 08:03 PM
Dupa EURO 2012, nu veti mai primi oferte pentru calificarea vreunei nationale la Cupa Mondiala. Veti primi insa oferta cu 3 luni inainte de inceperea CM propriu-zis ca sa faceti lotul de 35 de jucatori! Asa a fost din TCM 2004, si credeam ca voi scapa de acest lucru in FIFA_M 08. Se pare ca n-a fost asa. Veti primi oferte pentru a califica echipa nationala doar la EURO! Pentru a califica echipa la CM nu veti mai primi oferte!
George05
04-06-2008, 12:38 AM
Nu gasesc foarte multi jucatori care inca mai joaca:
1.Unde este Dado Prso?
2.Unde este Fabien Barthez(acum joaca prin liga a-2-a sau a-3-a din Franta la nu stiu mai ce echipa)
3.Unde este Phillip Cocu?(joaca in Arabia)
4.Unde este Tomasz Radzinski?
...................................Lista poate continua.Vroiam sa-i convoc la nationala dar nu-i mai gasesc.
1. Dado Prso s-a retras.
2. Fabien Barthez s-a retras.
3. Philip Cocu joaca intr-un campionat care nu exista in Fifa Manager.
4. Thomasz Radzinski joaca la Skoda Xanthi, deci teoretic ar fi trebuit sa fie in joc insa l-am cautat si nu l-am gasit nici eu.
Sper ca te-am lamurit :)
Barthez nu s-a retras din cate stiam eu...acum vreo 3 saptamani citeam ca iar a facut o gafa memorabila...insa daca tu esti mai bine informat...:rolleyes:
Puiutu_adi
04-06-2008, 03:29 PM
o intrebare...daca cumpar un jucator..si ii dai la buy back price...bani aia ii dau cand il vand pe jucator...sau ii dai asa in curs....ca imi scad bani ff repede:((....pana acum nu am mai avut aceasta problema...ms
Agy23
04-06-2008, 06:29 PM
"buy back price" reprezinta pretul pe care il stabilesti tu daca vrei pentru clubul de la care ai cumparat jucatorul. De ex: Daca tu il cumperi pe Zapata de la Steaua si stabilesti buy back price la 500.000 euro , Steaua il va putea rascumpara pe Zapata de la tine cu 500.000 euro ;) . Sper ca nu am gresit. :D
totty86
04-06-2008, 07:22 PM
"buy back price" reprezinta pretul pe care il stabilesti tu daca vrei pentru clubul de la care ai cumparat jucatorul. De ex: Daca tu il cumperi pe Zapata de la Steaua si stabilesti buy back price la 500.000 euro , Steaua il va putea rascumpara pe Zapata de la tine cu 500.000 euro ;) . Sper ca nu am gresit. :D
nu ai gresit deloc
Puiutu_adi
04-06-2008, 08:41 PM
si atunci de ce imi scad asa tare bani?...de construit,momentan nu am nimik in constructi....salarile le am micute...nu stiu....is cam pe minus cu vreo 20 mil...dar nu am cumparat nustiuce....cel mai scump a fost walcot cu 15....si salariul mi se pare ca are 1.5 mil pe an...deci nu asta ar fi problema..sau asa scade daca ai si echipa de rezerve?...i primul an si de aia intreb...ms mult...
Patryck
04-06-2008, 09:42 PM
Am si eu o intrebare pare cam tampita dar..cum se introduc minifete in joc(daca se poate)stiu ca se face cu EdManager08 dar cum?:huh::confused:
Agy23
04-06-2008, 11:48 PM
Minifete adica pozele jucatorilor nu ? http://www.fm08.de/en/?menu=insidefm&rubrik=insidefm&site=ediwerkstatt_id11 Eu de aici am invatat. Sper sa`ti foloseasca. Am citit cu atentie ce scrie acolo si am inceput sa fac si eu. Primele poze au iesit urat dar pe parcurs am invatat si acum pot spune ca ma pricep destul de bine. Insa pentru ca imaginea din joc sa fie foarte buna , trebuie sa ai ca punct de plecare o poza foarte buna , daca se poate de la umeri in sus si la o dimensiune de cel putin 160x160 pentru a nu fi nevoit sa tai din ea.
Patryck
05-06-2008, 07:54 AM
:mishto:multumesc frumos..o sa incerc azi
undertaker
05-06-2008, 12:24 PM
ma da cu nationalele nu poti sa-ti extinzi contractul:|?
George05
05-06-2008, 12:35 PM
ma da cu nationalele nu poti sa-ti extinzi contractul:|?
Nu prea, de fiecare data dupa un turneu final sunt demis. Si mi se mai intampla cateodata sa primesc dupa 1-2 ani oferta de la aceeasi echipa nationala.
Agy23
05-06-2008, 02:05 PM
Cateodata ti se ofera un contract pe mai multi ani daca ai rezultate cu echipa. De ex. am luat Austria la Euro 2008 si am iesit din grupe cu ea. Dupa ce s`a terminat turneul mi s`a propus prelungirea contractului cu 6 ani , dar am refuzat. :D Daca ai rezultate , ti se propune prelungirea contractului. Intrebarea suna cam asa :"Sunteti de acord cu prelungirea contractului in acest moment cu x ani ? Daca nu doriti prelungirea in acest moment , se poate sa mai primiti o oferta de la noi la inceputul campaniei urmatoare " .
George05
05-06-2008, 02:45 PM
Cateodata ti se ofera un contract pe mai multi ani daca ai rezultate cu echipa. De ex. am luat Austria la Euro 2008 si am iesit din grupe cu ea. Dupa ce s`a terminat turneul mi s`a propus prelungirea contractului cu 6 ani , dar am refuzat. :D Daca ai rezultate , ti se propune prelungirea contractului. Intrebarea suna cam asa :"Sunteti de acord cu prelungirea contractului in acest moment cu x ani ? Daca nu doriti prelungirea in acest moment , se poate sa mai primiti o oferta de la noi la inceputul campaniei urmatoare " .
Mie nu mi s-a intamplat niciodata asa. Din contra, am castigat Campionatul Mondial cu Spania, si mi s-a reziliat contractul, sau am castigat CE cu Romania si am patit la fel. Nu stiu care e fenomenul dar de fiecare data patesc la fel.
Astristul
05-06-2008, 03:45 PM
Asa mi s-a intamplat mie!
Antrenam Norvegia de 2 ani. Am calificat-o la EURO 2012 si mi-au propus imediat dupa ultimul meci din preliminarii prelungirea pe 4 ani cu marirea contractului cu 10%. Am acceptat pe loc, dar dupa turneul final, surpriza ... am ramas fara echipa nationala pana sa inceapa CM 2014, unde m-a ofertat Anglia (tara gazda) :p.
Astristul
06-06-2008, 07:35 PM
Pentru cei pasionati de pronosticuri, postati rezultatele pe care credeti ca nationala Romaniei le va obtine la EURO 2008 aici:
http://board.fm08.de/index.php?showforum=338
Pronosticul meu il gasiti doar la meciurile Romaniei, pe prima pagina!
margarit
07-06-2008, 12:12 PM
staff intrat in greva:)) m-am jcuat aseara pana pe la 12 , am salvat si astazi cand dau load nu mai aveam nici assistant manager nici team doctor nu mai am nimic . problema e ca nici la search nu gaseste nimic. ati mai patit asa ceva?
totty86
07-06-2008, 01:10 PM
incearca o salvare anterioara si o sa iti revina , nu sa salvat cum trebuie si de aceea si eu am patit asta dar mie nu imi mai arata meniurile de sus si jos
margarit
07-06-2008, 01:13 PM
pai da....asera eram cam obosit si am asteptat sa se salveze dupa care am dat restart fara sa ies din joc si l-am stins de la buton:). nasol :( jucasem vreo 3 ore
Astristul
07-06-2008, 02:38 PM
staff intrat in greva:)) m-am jcuat aseara pana pe la 12 , am salvat si astazi cand dau load nu mai aveam nici assistant manager nici team doctor nu mai am nimic . problema e ca nici la search nu gaseste nimic. ati mai patit asa ceva?
Asta da problema. N-am intalnit-o, dar am patit ceva si mai si .... In timp ce salvam jocul pe la jumatate, mi-a iesit pe desktop si mi-a dat o eroare cu 'don't send'. A fost prima si ultima oara cand am patit asa ceva. :(
Eram inainte sa joc penultima etapa U. Craiova - Steaua, cu mine la 2 puncte de Rapid, pe locul 2. Cand am intrat din nou in joc si am incercat sa incarc salvarea respectiva, nu a mai mers deloc. Imi iesea tot timpul din joc. Am fost nevoit sa incep alta cariera! :(
Niste jucatori ieftini si buni?Cand zic ieftini,ma refer la jucatori pe care poa' sa-i cumpar primu sezon la Brasov:D
adycoco
07-06-2008, 11:59 PM
salut ... incearca Park Chu Young ... un atacant coreean foarte bun ... l-am folosit si in fifa manager 07 si acum in 08 il folosesc ... face fata la orice echipa
BughyRy
08-06-2008, 09:01 AM
staff intrat in greva) m-am jcuat aseara pana pe la 12 , am salvat si astazi cand dau load nu mai aveam nici assistant manager nici team doctor nu mai am nimic . problema e ca nici la search nu gaseste nimic. ati mai patit asa ceva?
nu cumva ai simulat ceva zile si au fost tocmai zilele de extindere a contractelor cu stafful?:):p
margarit
08-06-2008, 10:03 AM
nu am simulat frate , nu ai vazut ce am scris eu acolo? nu cred ca se termina contractele staffului in plinul campionatului ( etapa 14)
papimig
08-06-2008, 02:23 PM
nu am simulat frate , nu ai vazut ce am scris eu acolo? nu cred ca se termina contractele staffului in plinul campionatului ( etapa 14)
depinde cand ai angajat stafful. daca l-ai angajat in februarie, tot in februarie o sa ii expire
Asta da problema. N-am intalnit-o, dar am patit ceva si mai si .... In timp ce salvam jocul pe la jumatate, mi-a iesit pe desktop si mi-a dat o eroare cu 'don't send'. A fost prima si ultima oara cand am patit asa ceva. :(
Eram inainte sa joc penultima etapa U. Craiova - Steaua, cu mine la 2 puncte de Rapid, pe locul 2. Cand am intrat din nou in joc si am incercat sa incarc salvarea respectiva, nu a mai mers deloc. Imi iesea tot timpul din joc. Am fost nevoit sa incep alta cariera! :(
daca nu folositi 2 salvari:)
totty86
08-06-2008, 03:22 PM
Sau mai simplu , bagati autosave in fiecare saptamana cum fac eu ;)
George05
08-06-2008, 04:14 PM
Tot patesc o chestie ciudata. Imi scad banii din bugetul pt constructii foarte repede si nu stiu de ce. Pana acum nu mai pateam asa. Am doar 2 centre de juniori in Nigeria si Argentina, si la costs le-am dat la minim dar tot degeaba. Are cineva idee de ce?
BughyRy
08-06-2008, 05:05 PM
stadionul e cumva in reconstructie?
George05
08-06-2008, 05:42 PM
Nu, nu am absolut nici o constructie in curs de desfasurare. De-aia mi se pare ciudat.
Maryusake
08-06-2008, 06:26 PM
M-am calificat in Cupa Uefa,am pierdut primul meci si vreu sa vad clasamentul.Unde ma duc?:D
Astristul
08-06-2008, 06:40 PM
depinde cand ai angajat stafful. daca l-ai angajat in februarie, tot in februarie o sa ii expire
daca nu folositi 2 salvari:)
1. Nu este adevarat. Eu am angajat un psiholog in octombrie, si o sa-i expire contractul in iunie.
2. Din momentul ala, folosesc autosave la 2 saptamani! :p
@ Maryusake:
Da la Stats -> Cup Overview, si alege de sus International -> UEFA Cup! ;)
Maryusake
08-06-2008, 07:21 PM
Merci, am terminat pe primul loc totusi.Paradoxal, voi juca cu o echipa puternica, Benfica.Iar echipa de de locul trei va juca cu Recreativo!:mad:
papimig
08-06-2008, 09:57 PM
Tot patesc o chestie ciudata. Imi scad banii din bugetul pt constructii foarte repede si nu stiu de ce. Pana acum nu mai pateam asa. Am doar 2 centre de juniori in Nigeria si Argentina, si la costs le-am dat la minim dar tot degeaba. Are cineva idee de ce?
probabil un angajat din staful tau se ocupa de tot ce tine de constructii si extinderea stadionului
Mi-am facut si eu un club in romania, am promovat in liga 1 sunt prin 2014 si echipa de rezeve nu a promovat niciodata pana acum??? Mai astept sa promoveze sau nu merge???
Agy23
09-06-2008, 02:14 AM
Cine stie cum se pot modifica criteriile de departajare de la Campionatul European. Am jucat cu Norvegia la CE 2008. Inaintea ultimului meci din grupa , cu Italia , aveam 1 punct :D , Italia 4 , daca ii bateam , ma calificam in mod normal(la egalitate de pct se ia meciul direct). I`am batut cu 1-0 si tot ei s`au dus pentru ca aveau golaveraj mai bun.
totty86
09-06-2008, 06:18 AM
Eu stiu ca se ia golaverajul si nu meciul direct
margarit
09-06-2008, 07:45 AM
eu am primit oferta de la austria ...si la campionatul european in grupe , eu aveam 4 puncte italia 4 puncte , aveam 6 goluri primite si 2 date , italia 6 goluri primite si 2 date , in meciuldirect cu italia a fost 1-1 . egalitate perfecta si sa dus italia mai departe :(
Astristul
09-06-2008, 09:10 AM
eu am primit oferta de la austria ...si la campionatul european in grupe , eu aveam 4 puncte italia 4 puncte , aveam 6 goluri primite si 2 date , italia 6 goluri primite si 2 date , in meciuldirect cu italia a fost 1-1 . egalitate perfecta si sa dus italia mai departe :(
In cazuri d'astea criteriul de departajare e aleator. E ca si cum ar trage la sorti!:rolleyes:
Merci, am terminat pe primul loc totusi.Paradoxal, voi juca cu o echipa puternica, Benfica.Iar echipa de de locul trei va juca cu Recreativo!:mad:
Locul 1 joaca cu locul 3 (tot din grupele UEFA). Locul 2 joaca cu locul 3 din UCL! ;)
papimig
09-06-2008, 02:12 PM
Mi-am facut si eu un club in romania, am promovat in liga 1 sunt prin 2014 si echipa de rezeve nu a promovat niciodata pana acum??? Mai astept sa promoveze sau nu merge???
Chiar nu stie nimeni daca poate promova echipa de rezerve in liga aII-a????
Daca cand am inceput cariera am bifat doar Anglia nu o sa pot sa antrenez in alta tara?
margarit
09-06-2008, 02:31 PM
nu o sa poti sa antrenezi decat in anglia
Pfff.So i gonna start an another fucking carrer:|
Agy23
09-06-2008, 03:12 PM
Eu stiu ca se ia golaverajul si nu meciul direct
Nu , chiar am intrat pe site la UEFA si primul criteriu de departajare in cazul in care 2 echipe sunt la egalitate , este meciul direct.
papimig
09-06-2008, 03:36 PM
Daca cand am inceput cariera am bifat doar Anglia nu o sa pot sa antrenez in alta tara?
din cate stiu eu, nu.
totty86
09-06-2008, 04:58 PM
Nu , chiar am intrat pe site la UEFA si primul criteriu de departajare in cazul in care 2 echipe sunt la egalitate , este meciul direct.
ok , inseamna ca aveam eu impresie gresita ;)
totty86
09-06-2008, 08:03 PM
Cine a dat primul gol in meciul direct ?
margarit
09-06-2008, 08:58 PM
nu mai tin minte ....oricum nu am afectat asa tare . :) . parca italia a dat primu si am egalat . e foarte bine ca nu mi-au reziliat contratu. romaniaaaa romaniaaa oleeee oleeee oleeee
Maryusake
09-06-2008, 09:02 PM
Ahh ce m-a enervat fifa manager.Imi place sa ma joc, am batut pe benfica cu 3-1;2-0; deci clar peste ei si aveam level 805.Si apoi a inceput sa scada dramatic levelul echipei si energia.Nu inteleg de ce obosesc atat de repede.:mad:
De cand am vazut sccreenshots-urile de la 09 mi-a pierit tot cheful de FifaManager 08.
Astristul
10-06-2008, 03:10 PM
De cand am vazut sccreenshots-urile de la 09 mi-a pierit tot cheful de FifaManager 08.
Wow. Suntem in contrast total.
Eu de cand am auzit ultimele vesti despre FIFA Manager 09 mi-a pierit tot cheful de FIFA Manager 09! :rolleyes:
undertaker
10-06-2008, 04:19 PM
am vazut ca vorbea cineva de simulat zile.cum faci asa ceva?
Dai option si apoi simulation
Agy23
10-06-2008, 05:11 PM
Cine doreste poze pentru: Mutu , Chivu , Marica , Daniel Niculae , Cocis , Nicolita , Tamas , Moti , Sapunaru , Fl. Petre, Plesan, Andrei Ionescu , Silviu Lung Jr. , Goga , Pato si Dayro Moreno . Intrati aici:http://rapidshare.com/files/121462694/Poze_jucatori__Agy23_.rar.html (facute de mine)
Maryusake
10-06-2008, 05:11 PM
Orice altceva inafara de RS, te rog.:p
Andutzu
10-06-2008, 07:01 PM
nu merg downloadate angy23.da o eroare
Agy23
10-06-2008, 09:41 PM
Poze jucatori Agy23 rar (http://www.filehost.ro/330189/Poze_jucatori_Agy23_rar/) Sper ca acum sa mearga.
poze jucatori agy23.rar - 0.77MB (http://www.zshare.net/download/13416148553c0436/) -zShare
http://ifile.it/ask7wbe -ifile . Le`am incercat si asta de pe ifile mi`a mers.
PS: Agy23, Andutzu , nu angy ;) :D
Astristul
11-06-2008, 09:10 AM
Cine doreste poze pentru: Mutu , Chivu , Marica , Daniel Niculae , Cocis , Nicolita , Tamas , Moti , Sapunaru , Fl. Petre, Plesan, Andrei Ionescu , Silviu Lung Jr. , Goga , Pato si Dayro Moreno . Intrati aici:http://rapidshare.com/files/121462694/Poze_jucatori__Agy23_.rar.html (facute de mine)
Multumim pentru Poze Agy23. Sunt foarte reusite! ;)
Ar fi trebuit sa faci un pack cu jucatorii de la nationala, ca vad ca ai cateva! :p
Andutzu
11-06-2008, 12:44 PM
PS: Agy23, Andutzu , nu angy ;) :D
Imi cer scuze nu am fost atent:)
MS pt linkuri;)
dorelcraiova93
11-06-2008, 02:25 PM
exita vreun trainer pt joc (inafara de mega trainer)
Astristul
11-06-2008, 03:27 PM
Nu! :mellow:
Agy23
11-06-2008, 03:30 PM
Multumim pentru Poze Agy23. Sunt foarte reusite! ;)
Ar fi trebuit sa faci un pack cu jucatorii de la nationala, ca vad ca ai cateva! :p
Ok. Pana duminica , cel tarziu luni voi face pentru toti jucatorii care sunt acum la nationala. Le voi reface si pe acestea ca nu prea imi plac. Trebuia sa ii iau mai de aproape , sa se vada capul mai mare putin. :D. Pentru Popa nu am gasit poza. Dar 22 de juc. ii voi face.:p
margarit
11-06-2008, 03:45 PM
agy unde gasesti pozele jucatorilor ? eu am gasit pentru toti ...dar sunt mici si nu stiu cum sa le maresc:)
Astristul
11-06-2008, 04:09 PM
Ok. Pana duminica , cel tarziu luni voi face pentru toti jucatorii care sunt acum la nationala. Le voi reface si pe acestea ca nu prea imi plac. Trebuia sa ii iau mai de aproape , sa se vada capul mai mare putin. :D. Pentru Popa nu am gasit poza. Dar 22 de juc. ii voi face.:p
Bine gandit. Nu-i nimic, avem poza la Popa!:p
Oricum, multumim, si asteptam cu totii noul pack. ;)
Astristul
11-06-2008, 04:18 PM
Cine stie cum se pot modifica criteriile de departajare de la Campionatul European. Am jucat cu Norvegia la CE 2008. Inaintea ultimului meci din grupa , cu Italia , aveam 1 punct :D , Italia 4 , daca ii bateam , ma calificam in mod normal(la egalitate de pct se ia meciul direct). I`am batut cu 1-0 si tot ei s`au dus pentru ca aveau golaveraj mai bun.
Are intr-un fel legatura cu problema ta.
In cazul asta e vorba de UCL, si dupa prima etapa clasamentul arata cam aiurea!
ps: scuze de dublu-post! :p
Agy23
11-06-2008, 05:33 PM
A aparut si poza pentru Popa. Poze pentru toti jucatorii de la Euro(nu numai romani) le gasiti aici http://en.euro2008.uefa.com/tournament/players/index.html . Cine doreste sa invete sa prelucreze pozele , astea sunt foarte bune. Decat sa maresti o poza , mai bine nu te apuci. Chiar si cu programe speciale de marit poze , nu ies bine.
Agy te rog spune-mi si mie care e marimea unei minifete d-astea!Ca eu stiu sa fac dar nu stiu la fifa manager ce marime tre sa aiba
margarit
11-06-2008, 06:36 PM
stiu ca nu iese bine daca maresti poza ...dar eu vreau pozele jucatorilor de la rapid , si copos e prea zgarcit sa le puna in format mai mare pe net:))
Andutzu
11-06-2008, 09:41 PM
http://ifile.it/8ya1f7r
margarit
11-06-2008, 10:03 PM
ce poze sunt astea andutu:)?
Andutzu
11-06-2008, 10:48 PM
Sunt poze facute de mine cu jucatori din liga 1.Sunt si cateva poze ale rapidului:Coman,Bozovici,Constantin,Herea,Lazar,Ma ftei si Sapunaru
margarit
12-06-2008, 10:07 AM
mersi
Agy23
12-06-2008, 02:24 PM
Agy te rog spune-mi si mie care e marimea unei minifete d-astea!Ca eu stiu sa fac dar nu stiu la fifa manager ce marime tre sa aiba
160x160 format tga (targa)
Astristul
12-06-2008, 04:05 PM
stiu ca nu iese bine daca maresti poza ...dar eu vreau pozele jucatorilor de la rapid , si copos e prea zgarcit sa le puna in format mai mare pe net:))
Nu e vorba de Copos aici. Webmasterul de la www.fcrapid.ro (http://www.fcrapid.ro) ii este indiferent fotbalul. Cred ca e total pe dinafara. Daca ii placea fotbalul si implicit Rapidul, sigur punea poze de calitate! ;)
Agy23
12-06-2008, 04:20 PM
Cele mai bune poze , le`am luat de fiecare data de pe UEFA.com. Si pentru Steaua , 2 sezoane din CL si pentru Romania. Poze bune sunt si pe site`ul Universitatii Craiova si Cluj. Si prin google mai gasesti poze destul de bune.
Astristul
12-06-2008, 05:00 PM
Cele mai bune poze , le`am luat de fiecare data de pe UEFA.com. Si pentru Steaua , 2 sezoane din CL si pentru Romania. Poze bune sunt si pe site`ul Universitatii Craiova si Cluj. Si prin google mai gasesti poze destul de bune.
Ar mai fi ... Poli Iasi, Otelul. Pandurii si Ceahlaul aveau inainte poze destul de bune. La Rapid si Dinamo gasesti cu greu! :(
margarit
12-06-2008, 05:55 PM
lasa ca gasesc pozele pe profiluri de hi5:)).mai nou toti fotablistii au conturi=))
mikkel
12-06-2008, 07:25 PM
am gasit azi niste site-uri noi (pentru mine), de unde am downloadat mai multe patch-uri mai mici sau mai mari cu diverse tari (hong kong!!!, china!!!, quatar!!!) si mai multe echipamente ale echipelor.problema e ca la unele echipe sunt cate 3-4 randuri de echipamente (real madrid, barcelona, sevilla) si cate 1-2 echipamente de portar...cum fac sa pun astea, ca eu stiu ca pot folosi doar 2 echipamente, iar de portar...nu stiam ca poti selecta...site-urile respective sunt:
http://www.fifamanager-kits.com/
http://www.fm-trikots.de/
http://www.fmpics.de/index.html
http://www.fm-premium.com/
http://www.fm-world.de/
http://www.sozone.de/
http://fansfifamanager.foroactivo.com/
sper sa le downloadati si voi si sa le folositi cu mare placere....
Astristul
12-06-2008, 10:30 PM
lasa ca gasesc pozele pe profiluri de hi5:)).mai nou toti fotablistii au conturi=))
Esti tare daca le gasesti profilul! :lol:
ravenholmecheck
13-06-2008, 12:44 PM
Dragi amici,
Am inceput sa joc Fifa Manager 2008 abia azi si ceea ce am remarcat este ca in timpul virtual, o zi trece in vreo 25-30 de minute. Este normal? Sunt momente intregi cand efectiv n-am ce face, stau si astept sa vina ziua urmatoare, cu un meci sau cu niste vesti de citit, etc. Nu exista o setare prin care timpul din joc sa treaca mai repede? Grafica e excelenta, gameplay-ul placut, dar chestia asta ma plictiseste de moarte.
Sfaturi?
Pai in timpul acestor zile ai destule ce sa faci!Dai sa joace golf ca sa-ti faci o relatie mai buna cu sefi sau poti sa iti trimiti scouteri in alte tari sa iti gaseasca jucatori,poti cumpara jucatori si sa astepti cu sufletu' la gura sa vezi daca vor sa vina si tot asa ;) Mie unu imi place sa traiesc jocul :P
mikkel
13-06-2008, 01:48 PM
Dragi amici,
Am inceput sa joc Fifa Manager 2008 abia azi si ceea ce am remarcat este ca in timpul virtual, o zi trece in vreo 25-30 de minute. Este normal? Sunt momente intregi cand efectiv n-am ce face, stau si astept sa vina ziua urmatoare, cu un meci sau cu niste vesti de citit, etc. Nu exista o setare prin care timpul din joc sa treaca mai repede? Grafica e excelenta, gameplay-ul placut, dar chestia asta ma plictiseste de moarte.
Sfaturi?
cand ai inceput jocul, ai selectat cumva multe ligi?ca din cauza asta este posibil sa gandeasca mai incet calculatorul si o zi sa tina cat la altii 10 (asta e din Fat-Frumos).Daca da, atunci nu ai ce-i face, decat sa incepi o noua cariera la care sa selectezi numai cateva ligi (sa scrie "selecting XX leagues is no problem for your computer")
ravenholmecheck
13-06-2008, 02:40 PM
Da, am selectat mai multe ligi, dar eu NU ma refer la lentoarea cu care merge calculatorul (e recent cumparat, foarte modern) ci la joc in sine, ca timpul trece foarte lent. Imi amintesc ca in Championship Maanger 2001/2002, dupa ce selectai niste actiuni (oferte, etc) dadeai 'continue game', el procesa maxim 30sec-1 minut si trecea deja in ziua urmatoare. Aici sa astepti 30 de minute pt a afla 2-3 mailuri noi privind upgrade-uri de stadion, raspunsuri la oferte si altele, este incredibil. Refuz sa cred ca merge atat de lent jocul. In ritmul acesta, ca sa termin un sezon ar trebui sa stau 10 ore pe zi, timp de o luna-doua. Asa ceva nu exista la niciun alt joc de manageriat, trebuie sa fie o setare pe undeva.
margarit
13-06-2008, 02:53 PM
raven asta se intampla pentru ca ai selectat prea multe ligi . eu am selectat 7 si imi trece ziua relativ repede . apropo de chestia cu zilele , dc nu pot sa pun sa treaca cate 3 zile?
M.I.L.32
13-06-2008, 02:56 PM
Asa e... Eu am vreo 10-12 ligi selectate si ziua trece in mai putin de 1 minut.
Va trebui sa renunti la actuala cariera si sa incepi una noua.
PS: Incearca sa iti selectezi doar ligile unde ai vrea sa antrenezi.
ravenholmecheck
13-06-2008, 03:04 PM
Domnul ce a raspuns mai sus zice ca lui ii trece o zi intr-un minut, dar apasati pe ceva dupa ce terminati de facut ce vreti sa faceti sai trece de la sine putere acea zi? Am initiat o noua cariera, cu o singura liga activa si tot dureaza 10 minute sa treaca o zi.
margarit
13-06-2008, 03:09 PM
dar apasati pe ceva dupa ce terminati de facut ce vreti sa faceti sai trece de la sine putere acea zi? .
nu inteleg ce ai vrut sa zici aici
mikkel
13-06-2008, 03:14 PM
Domnul ce a raspuns mai sus zice ca lui ii trece o zi intr-un minut, dar apasati pe ceva dupa ce terminati de facut ce vreti sa faceti sai trece de la sine putere acea zi? Am initiat o noua cariera, cu o singura liga activa si tot dureaza 10 minute sa treaca o zi.
ziua nu trece de la sine, dai tu pe butonul verde din dreapta jos cand ai terminat lucrurile pe ziua respectiva (ala care seamana cu un V)...in momentul in care ai dat pe el, automat jocul trece la ziua urmatoare, sau saptamana urmatoare, depinde cum ai setat jocul (eu am setat cate o saptamana, dar sa se opreasca in momentul in care am vreo stire importanta)...am selectat toate ligile din vreo 7 tari (alea mai importante) iar saptamana trece cam intr-un minut, daca nu se intampla ceva sa se opreasca pentru stiri...
ravenholmecheck
13-06-2008, 03:15 PM
margarit, adica:
Te uiti prin lot, pui pe cineva pe lista de transferuri, cauti jucatori pt a le face oferte, verifici statutul sponsorizarilor, deci trebaluiesti prin meniuni. In acest timp se trece la urmatoarea zi sau faci ce faci, iar la final click pe un tab, ceva, orice, pentru a trece automat la ziua 2? Acesta era sistemul la Ch.Manager 2001/2002... cat de mult mi-a placut jocul ala, Dumnezeule mare.
In aceeasi ordine de idei, nu am gasit nici pana acum o solutie. Am pornit o noua cariera, cu Chelsea, avand ca optiune doar antrenarea in Premier League, deci o singura liga incarcata si totusi dureaza minim-minim-minim 10-15 min sa se treaca de la, spre exemplu, 1 iulie 2007 la 2 iulie 2007. Efectiv ma ia cu nervi.
mikkel
13-06-2008, 03:24 PM
margarit, adica:
Te uiti prin lot, pui pe cineva pe lista de transferuri, cauti jucatori pt a le face oferte, verifici statutul sponsorizarilor, deci trebaluiesti prin meniuni. In acest timp se trece la urmatoarea zi sau faci ce faci, iar la final click pe un tab, ceva, orice, pentru a trece automat la ziua 2?
jocul nu trece automat la urmatoarea zi, ci doar cand dai tu pe butonul ala...daca procezeaza din momentul in care ai dat tu pe buton pana in momentul in care trece la ziua urmatoare si nu ai selectat decat o liga, atunci e problema...si nu cred ca e a jocului, desi tu zici ca si calculatorul este performant
ravenholmecheck
13-06-2008, 03:25 PM
mikkel, ai dreptate! ma simt ca un idiot neremarcand asta. multumesc tuturor pt sfaturi la adresa acestei dilele extrem de stupide.
in aceeasi ordine de idei, exista vreo metoda... ilicita, de a suplimenta bugetul de transferuri?
mikkel
13-06-2008, 03:29 PM
mikkel, ai dreptate! ma simt ca un idiot neremarcand asta. multumesc tuturor pt sfaturi la adresa acestei dilele extrem de stupide.
in aceeasi ordine de idei, exista vreo metoda... ilicita, de a suplimenta bugetul de transferuri?
metoda ilicita...aia cand schimbi pretul unui obiect din viata personala, faci un pret negativ, iar in momentul in care il cumperi, primesti bani, pe care apoi sa ii donezi clubului.nu stiu daca asta inseamna automat suplimentarea bugetului de transferuri, pentru ca lucrul asta il negociezi cu cei din conducere.dar daca tu cumperi clubul, poti face ce vrei cu banii, nu ii mai ai impartiti pe salarii/transferuri/constructii/misc...in alta ordine de idei, cheat-urile fac jocul mai putin interesant...
ravenholmecheck
13-06-2008, 03:33 PM
Totusi, exista o cale prin care pot avea n euro/lire pt transferuri? Trainer de descarcat, etc
mikkel
13-06-2008, 03:42 PM
Totusi, exista o cale prin care pot avea n euro/lire pt transferuri? Trainer de descarcat, etc
incearca MTXL de la megadev.il gasesti pe http://ccj39.com/ sectiunea downloads.cred ca trebuie sa iti faci cont sa il poti downloada
George05
13-06-2008, 04:57 PM
Eu zic totusi sa nu incerci vreun trainer, altfel risti sa te plictisesti. Eu cel putin asa am patit, mi-am cumparat jucatori foarte buni si m-am plictisit imediat. Evident ca am inceput o noua cariera de data asta fara vreun cheat stupid.
mikkel
13-06-2008, 05:30 PM
Eu zic totusi sa nu incerci vreun trainer, altfel risti sa te plictisesti. Eu cel putin asa am patit, mi-am cumparat jucatori foarte buni si m-am plictisit imediat. Evident ca am inceput o noua cariera de data asta fara vreun cheat stupid.
pai asta incercam sa spun si eu, ca jocul nu mai are farmec cu cheat-uri...iti facu jucatori cu skill de 99, le dai salariul cel mai mic, faci, dregi...nu mai ai nicio satisfactie...asa, "old-fashioned way" e mai interesant, te tine in suspans.te chinui sa faci bani si sa castigi ceva, sa cresti un jucator cum trebuie si sa il vinzi, sa faci profit.te simti altfel atunci...
margarit
13-06-2008, 08:43 PM
raven umbla din editor daca vrei bani de transferurui. pui la jucator la contract sa se transfere in la alta echipa pe suma pe care vrei tu . cum ai putut sa faci sa avanseze cate o saptamana? eu daca pun 2-3 zile nu imi merge
Astristul
14-06-2008, 09:09 AM
Raven, du-te la Prefferences, si alege Progress time "Next match" si in loc sa stea 10 minute pentru a trece la 1 zi, va sta 10 min pentru a trece 1 saptamana!
Iar daca tu alegi doar 1 liga si se incarca asa de greu ... eu cred ca PC-ul tau e de vina! ;)
totty86
14-06-2008, 09:27 AM
A descoperit intre timp ca pentru a trece la ziua urmatoare trebuie sa apese pe buronul verde
margarit
14-06-2008, 09:33 AM
astristule eu daca pun time progress 3 days ...nu ia in considerare , merge doar la 1 week?
Astristul
14-06-2008, 10:40 AM
astristule eu daca pun time progress 3 days ...nu ia in considerare , merge doar la 1 week?
Ar trebui sa mearga! Eu folosesc doar 'next match' si debifez optiunile acelea pentru care sa se opreasca progresul la vreo stire!
A descoperit intre timp ca pentru a trece la ziua urmatoare trebuie sa apese pe buronul verde
Serios? :lol: N-am fost atent! :p
margarit
14-06-2008, 01:36 PM
de asta nu imi mergea mie ...pt ca nu debifam casuta cu stirile . totusi mi se pare cam ciudat sa joc asa:D , eu obisnuiam sa schimb antrenamentul in fiecare zi .
cnx2k
14-06-2008, 07:21 PM
salutare baieti. ma bucur sa va revad. am si eu o intrebare. incerc si eu sa imi dezvolt club facilities, cu stelutza mea:P, vorba ceea si nea gigi a inceput ce naiba:P:P:P:P. Problema este ca de fiecare data cand dau acolo sa upgrade sau sa construiasca ceva nou, ma da afara din joc fara echiovoc. cum sa fac sa scap de beleaua asta?
totty86
14-06-2008, 07:25 PM
Ce chestie tare mi sa intamplat azi , in al 4 lea sezon in Italia cu 2 zile inainte de inceperea celui de-al 5 lea sezon imi apare o stire cum ca Fiorentina nu a primit licenta si a fost retrogradata eu fiind cu Juventus , vi sa mai intamplat asa ceva ?
kata_to
14-06-2008, 08:32 PM
eu jucam cu un club creat de mine si in sezonul ala a luat rapid titlul dar nu
a primit licenta...asta se intampla cand ai datorii mari
Agy23
14-06-2008, 10:43 PM
Intr`adevar se intampla chestia asta cu licenta. In Grecia , eu cu AEK , Olimpiakos nu a primit licenta si un an a jucat in B. Iar eu am beneficiat de o clauza. Belluschi avea clauza ca in cazul in care echipa retrogradeaza , sa plece liber , si am profitat :D
cnx2k nu am mai intalnit asa ceva. Eu imi dezvolt mult club facilities si nu am patit asa ceva.
undertaker
15-06-2008, 09:51 AM
ca jucatorii sa creasca in valoare, ce faceti? doar ii bagati frecvent in primul 11 sau va uitati si la individual training ?
undertaker
15-06-2008, 09:56 AM
ori e de la jocul tau, ori de la calculatorul tau. eu am selectat vreo 20 de ligi si imi trece in maxim 30 de sec o zi
Astristul
15-06-2008, 10:29 AM
ca jucatorii sa creasca in valoare, ce faceti? doar ii bagati frecvent in primul 11 sau va uitati si la individual training ?
Ambele! ;)
cclickdogy
15-06-2008, 11:58 AM
salut am si eu o probleme la FM 08....am jocul piratat si mi am luat de pe site-ul oficial ea patch 2 si update-ul din iarna iam pus un crack sa mi mearga dar dupa ce ii dau new game joc vreo 2-3 luni si imi iesi din joc la un anumit meci.daca intru din nou si simulez pana dupa meciul ala imi merge nu mi mai iese.cand eram la steaua mi se intampla dupa fiecare meci din UCL...stiu ca ar fi trebuit sa am jocul original dar plz mai putea ajuta si pe mine....apropo cand imi iese din joc nu mi da nici o eroare pur si simplu imi iese si nu mi zice nimica....
mikkel
15-06-2008, 12:14 PM
salut am si eu o probleme la FM 08....am jocul piratat si mi am luat de pe site-ul oficial ea patch 2 si update-ul din iarna iam pus un crack sa mi mearga dar dupa ce ii dau new game joc vreo 2-3 luni si imi iesi din joc la un anumit meci.daca intru din nou si simulez pana dupa meciul ala imi merge nu mi mai iese.cand eram la steaua mi se intampla dupa fiecare meci din UCL...stiu ca ar fi trebuit sa am jocul original dar plz mai putea ajuta si pe mine....apropo cand imi iese din joc nu mi da nici o eroare pur si simplu imi iese si nu mi zice nimica....
s-a mai discutat despre asta pe una din paginile anterioare ale thread-ului. puteai sa dai "search" si gaseai. problema asta o are oricine are instalat windows sp2 si al 2-lea patch oficial instalat, chiar daca jocul este original.
kata_to
15-06-2008, 12:21 PM
daca am sp3 merge bine cu al doilea patch?:O:O:O
mikkel
15-06-2008, 12:24 PM
daca am sp3 merge bine cu al doilea patch?:O:O:O
asta inca nu am experimentat...ca si eu vreau sa-mi mearga cu al doilea patch oficial instalat, sa pot instala si patch-urile de la italieni...deja nu ma mai atrage fifa manager fara patch-urile astea instalate.o sa incerc sa vad daca merge bine cu sp3, daca nu, cu vista....
cclickdogy
15-06-2008, 12:29 PM
sisa inteleg ca nu pot face nimic ?
margarit
15-06-2008, 12:41 PM
poti sa instalezi windows fara sp 2:))
kata_to
15-06-2008, 01:17 PM
o sa incerc si eu Sp 3..sper sa mearga:|
skipples
15-06-2008, 02:21 PM
am si eu o problema ... poate s`a mai discutat aici. dupa ce joc 2-3 meciuri (amicale sau oficiale) energia jucatorilor scade drastic pana la 20 %. ce trebuie sa folosesc la training ca jucatorii sa recapete energie mare ?
kata_to
15-06-2008, 02:57 PM
alege la skema de training "Recovery Full"
cclickdogy
15-06-2008, 07:25 PM
stie cineva dak merge al doilea patch oficial cu sp 3
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.