View Full Version : FIFA Manager 08(intrebari si raspunsuri)
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
kata_to
31-03-2008, 10:24 PM
daca bag configul de la al doilea patch peste jocul fara patch
va merge sa joc cu acelasi gameplay din Update 2?
bah imi raspunde si mie cineva?????
Agy23
01-04-2008, 11:16 AM
Kata_to cred ca da.
Astristul
01-04-2008, 07:10 PM
Astristule.ce bine ca te prind online!:p
Dupa luni de zile in care dvd-ul cu Fifa Manager a stat in praf,l-am instalat din nou.Si am inceput o cariera,sunt antrenor-jucator si joc pe postul de AM/ST.Problema este ca la 3d match nu pot sa creez ocazii sau sa dau goluri.Cer pase,uneori vin prost si le ia adversarul si nu pot crea ocazii.Cum ar trebui sa joc ca sa dau si eu goluri?
Daca as juca in modul Player Career, as sti sa-ti raspund, dar cum eu nu joc asa nu am solutie pentru problema ta!:(
@ George05:
Cu placere! ;)
Depinde ce poze preferi? Daca vrei poze cu jucatorii din Noua Zeelanda, imi pare rau dar nici eu nu gasesc!:p:lol:
kata_to:
Merge, dar cand vei juca 3d, o sa vezi multe degajari aiurea, multe suturi pe langa si jucatorii vor juca oricum numai cum i-ai pus tu sa joace NU!
Nu este recomandat sa jucati cu fisierul "config.big" de la jocul cu al 2-lea patch oficial, in jocul fara niciun patch oficial instalat!
George05
01-04-2008, 07:37 PM
@ George05:
Cu placere! ;)
Depinde ce poze preferi? Daca vrei poze cu jucatorii din Noua Zeelanda, imi pare rau dar nici eu nu gasesc!:p:lol:
:D Nu stiu, de preferat ar fi din Romania dar din cate stiu au mai fost cereri d-astea.
Astristul
01-04-2008, 09:28 PM
Din Romania gasesti poze in patch-ul celor de la RoManager!;)
George05
02-04-2008, 10:32 AM
Din Romania gasesti poze in patch-ul celor de la RoManager!;)
Pai problema la ala ar fi ca nu il pot "dezarhiva" sa zic asa in alt folder. Si nu vreau sa il instalez :)
Agy23
02-04-2008, 03:36 PM
Astristule , toata recunostinta pentru cei de la RoManager si pentru munca ce au depus`o dar pozele lasa de dorit. Este adevarat ca iti trebuie poze bune pentru a le decupa cum trebuie , dar nici dupa poze bune nu au reusit sa faca mare lucru. Jucatorilor de la Steaua le mai lipseste o ureche , mai au cate o gaura in cap. Nu ca ma laud dar cand au aparut pozele juc. de la Steaua pe site`ul UEFA , le`am luat si le`am facut cu GIMP si au iesit foarte bine. Am vazut pe site`ul FM cum se fac si mi`au iesit.Deci patchul celor de la RoManager nu l`as recomanda pentru poze.
Astristul
02-04-2008, 09:50 PM
Aceeasi parere o am si eu. Le-am si spus-o. Acum ziceau ca scot un update, dar nu a aparut inca... Nu stiu daca va mai apare ceva.
Oricum, sunt cam singurii care scot vreun patch cat de cat bun pentru FIFA Manager.
MegaPatch-ul scos de FM Corner (la care am lucrat si eu) a aparut mult mai tarziu!:p
margarit
03-04-2008, 01:18 PM
la promises scrie "anyone hwo dosent perform well will have his bonus payment cut" cum fac sa le tai bonusul?:)
Astristul
03-04-2008, 07:43 PM
Un jucator joaca prost intr-un meci, si, sa zicem, tu nu il vei mai folosi 2-3 meciuri. Cum toti jucatorii au in contract la "bonuses" o anumita suma pentru meciurile jucate, iti dai seama ca el nu va primi acea suma deoarece nu a jucat!;)
Rudyk
03-04-2008, 09:05 PM
Va rog sa ma ajutati, am o problema cu joaca, efectiv iese din joc si gata, nu-mi arata nici o eraore sau ceva, joc vre-o jumate de ora, si se stinge joaca si gata, am incercat mai multe, am creat jocuri noi, insa tot nu merge ? stie cineva care ar fi solutia?
Rudyk
03-04-2008, 09:33 PM
este vre-un fix ceva ?
Rudyk trebuie sa ai windows fara service pack ca sa iti mearga bine...;)
Rudyk
03-04-2008, 09:43 PM
Rudyk trebuie sa ai windows fara service pack ca sa iti mearga bine...;)
dar daca joc fara patchuri ?
La fel iti face,si eu am patit-o si mi-am reinstalat windows-ul si mi-a mers perfect
Rudyk
03-04-2008, 10:02 PM
La fel iti face,si eu am patit-o si mi-am reinstalat windows-ul si mi-a mers perfect
La naiba :( astept atunci Fifa Manager 09 .. ca nu pot fara SP-uri
papimig
04-04-2008, 12:24 PM
joc cu un prieten si eu vreau sa iau un jucator de la el. el este de acord, dar la toti jucatorii lui am UNAVAILaBLE. asta se intampla de cateva sezoane...... imi aduc aminte k am mai jucat asa cu cinevca si a mers... ma intreba daca sunt de acord cu schimbul sau suma de bani oferita....
papimig
04-04-2008, 12:28 PM
am si eu o problema. joc cu un coleg de camera in spania cu barca si real, eu cu barca si mi-am facut o echipa de rezerve "piesa" si intr-un sezon era pe locul 2 la sfarsitul sezonului in Secunda Division, iar sezonul urmator.... surpriza.... echipa de rezerve nu mai era inscrisa in nici o liga:( Stie cineva d c nu mai am echipa de rezerve?????
am ajuns in anul 2014 si acum mi-a reaparut echipa de rezerve:D^_^..... bine dar in ultima liga din SPANIA :(
Puiutu_adi
04-04-2008, 02:49 PM
sal...o intrebare..imi mai crapa jocul daca copiez doar divizia a burger?....adik asta http://www.romanager.ej.am/........ms
Daca n-ai windows fara service pack iti crapa si daca nu pui nimic:(
daniel_laurentiu
04-04-2008, 11:27 PM
am si eu o problema. m am uitat in mare peste discutiile voastre discutiile voastre si vad ca nu a avut o nimeni. in primul rand vreau sa spun ca jocul nu e original l am dat jos de unde am apucat . l am instalat, incerc sa l rulez....da eroare please insert dvd/cd. caut dupa crack pe net. am gasit un fisier manager08.exe si l am copiat peste cel din directorul creat. bucuros rulez din nou. alta eroare: fifa manager 08 requires at least 640MB of free swap file space. zice dupa sa eliberez din spatiu si sa rulez jocu. ei bine atata am sters ca de la 2 GB liberi am ajuns la 6 GB liberi si mi da aceeasi eroare. daca stie cineva care i problema. ms anticipat. PS: sper ca sa nu mi dati ca solutie cumpararea jocului original.
totty86
05-04-2008, 08:00 AM
Click dreapta pe My Computer -> Advanced -> Performance (settings) -> iar Advanced -> Virtual Memory -> Change -> Si in casutele alea 2 introduci valoarea recomandata de catre sistemul tau de operare. In poza de mai jos e valoarea recomandata pentru mine, dar la tine poate fi o valoare diferita!
http://img136.imageshack.us/img136/1382/tutorialnb2.jpg (http://imageshack.us)
nu stiu de ce nu a mers sa dau quote la postul Astristului
George05
05-04-2008, 04:35 PM
In anii trecuti, jucatorii aveau o optiune prin care prin care ii alegeai pe cei care sa urce in careu la fazele fixe. Este cumva si acum dar sub alta forma ?
Play3r
05-04-2008, 05:57 PM
salut...baieti care ma ajutati si pe mn?Nu am jocu original si vroiam sa instalez si eu patchurile alea...care poate sa ma ajute..?id:play3r_21
Play3r
05-04-2008, 05:57 PM
[QUOTE=Play3r;178915]salut...baieti care ma ajutati si pe mn?Nu am jocu original si vroiam sa instalez si eu patchurile alea...care poate sa ma ajute..?id: play3r_21
roxyk
06-04-2008, 03:22 PM
IMI SPUNE SI MIE CINEVA CUM SE JOACA JOCUL ASTA?l-am luat de la un prieten mi-a spus ca super mijto,insa a omis sa-mi spuna...cum se joaca...nu prea intelg!!help me please!!!
myname1s
06-04-2008, 08:41 PM
pleassssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee va rog dati.mi si mie careva crack.ul jocului....va rog frumos.....k il caut pe net de o luna....si numai pe asta nu.l gasesc.....va rog eu frumos....ce va ia? Ajutati.ma please....ador jocul...si nu.l pot juca :((((((((( id man_0_0_7 pls pls pls pls
Varaloi
06-04-2008, 09:12 PM
pleassssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeee va rog dati.mi si mie careva crack.ul jocului....va rog frumos.....k il caut pe net de o luna....si numai pe asta nu.l gasesc.....va rog eu frumos....ce va ia? Ajutati.ma please....ador jocul...si nu.l pot juca :((((((((( id man_0_0_7 pls pls pls pls
ehh, mda...stii ceva? nu stii! bine ca nu stii! NO WAREZ X-(! Adica nu ai voie sa discuti de materiale ilegale (crack-uri, imagini virtuale, torrente etc. ) pe forumul FifaRomania! Din cate stiu eu, pe nici un forum care se respecta nu e voie, deci nici pe FifaRomania. Imi dau eu seama de varsta ta, iti dau maxim 10 ani...si va rog sa nu iau warn pt off-topic :)
DaniRot
06-04-2008, 09:41 PM
Am si eu o problema ,cum fac sa am sapte jucatori pe banca de rezerve?Abia am inceput sa joc manager 08 si nu imi dau seama cum sa fac.
myname1s
06-04-2008, 09:49 PM
ehh, mda...stii ceva? nu stii! bine ca nu stii! NO WAREZ X-(! Adica nu ai voie sa discuti de materiale ilegale (crack-uri, imagini virtuale, torrente etc. ) pe forumul FifaRomania! Din cate stiu eu, pe nici un forum care se respecta nu e voie, deci nici pe FifaRomania. Imi dau eu seama de varsta ta, iti dau maxim 10 ani...si va rog sa nu iau warn pt off-topic :)
mda....mersi...omul cere un ajutor si u ii tii teorie.....si ore de ,,legislatie,, Park ai pierde ceva dak ai da un ajutor.....dar nah....asa.i in Romania....te critica cand ai nevoie de o mana de ajutor....te lasa,te injura,isi bat joc de tine cand esti drept,cinstit.....iti dau un sut in fund cand esti cu spatele....toti se cred cei mai mari,cei mai tari.... X in cazul de fatza,si nu ma refer strict la tine, se dau mari k au jocul,k cica cumpara.l,descurk.te,cauta pe google.....de fapt eu am cautat si pe google,si pe torrent,si pe odc....nu am gasit nimic....k oare crezi k as apela pe un forum la ajutor???? mai ales un astfel de ajutor...dar imi place jocul....si am nevoie de crack....de asta am faqt.o....vreau sa joc si eu..... X si sa fim sinceri...kti din voi avetzi licentza la windows,programe,jocuri...etc? doar dak nu ati faqt rost ocazional...sau cine stie cum..... X si nu am 10 ani....fii sigur de asta.... X bine.nteles sunt si persoane care au licenta,etc..... X in fine....tot ce am cerut a fost un simplu ajutor pt a putea si eu juca....nu am injurat,nu am jignit pe nimeni....dar nah...qm am zis....Romania....de asta e qm e...si toti cauta sa te fure,sa te fraiereask...nu sa te ajute....
zizou5
06-04-2008, 10:02 PM
nu stiu daca s-a mai vorbit.....vreau si eu sa stiu daca pot sa fac ceva in editor ca sa fie in italia ca si in anglia si spania,adica sa pot sa cumpar pe oricine indiferent ca e european sau din america de sud(fara sa instalez patchruile alea pentru ca nu pot).....
Varaloi
07-04-2008, 07:52 AM
mda....mersi...omul cere un ajutor si u ii tii teorie.....si ore de ,,legislatie,, Park ai pierde ceva dak ai da un ajutor.....dar nah....asa.i in Romania....te critica cand ai nevoie de o mana de ajutor....te lasa,te injura,isi bat joc de tine cand esti drept,cinstit.....iti dau un sut in fund cand esti cu spatele....toti se cred cei mai mari,cei mai tari.... X in cazul de fatza,si nu ma refer strict la tine, se dau mari k au jocul,k cica cumpara.l,descurk.te,cauta pe google.....de fapt eu am cautat si pe google,si pe torrent,si pe odc....nu am gasit nimic....k oare crezi k as apela pe un forum la ajutor???? mai ales un astfel de ajutor...dar imi place jocul....si am nevoie de crack....de asta am faqt.o....vreau sa joc si eu..... X si sa fim sinceri...kti din voi avetzi licentza la windows,programe,jocuri...etc? doar dak nu ati faqt rost ocazional...sau cine stie cum..... X si nu am 10 ani....fii sigur de asta.... X bine.nteles sunt si persoane care au licenta,etc..... X in fine....tot ce am cerut a fost un simplu ajutor pt a putea si eu juca....nu am injurat,nu am jignit pe nimeni....dar nah...qm am zis....Romania....de asta e qm e...si toti cauta sa te fure,sa te fraiereask...nu sa te ajute....
Ho, ho, ho...Ca eu ti-am zis decat ca nu e voie sa discuti de asa ceva pe un forum, nu ca am eu ceva personal cu tine. Doar ca nu e locul potrivit sa discuti despre asa ceva...si referitor la ce zici tu acolo...ti se pare ca esti drept cand piratezi un joc?
Astristul
07-04-2008, 03:05 PM
INVATA SA SCRII IN LIMBA ROMANA !!!:mad:
Cuvinte cum ar fi "kti","qm", "nah" etc. NU EXISTA in vocabularul limbii romane.
Cat despre ce ti-a zis Varaloi, pai cum poti sa zici ca asa e Romania??? Cand de fapt trebuie sa cumperi un joc tu il furi?! Oamenii care au lucrat la jocul ala cred ca merita sa fie platiti pentru asta. Prin cumpararea unui joc respecti munca depusa de ei in fabricarea lui. Tie ti-ar conveni sa muncesti 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si sa nu iti dea nici macar 1 masa pe zi? Cred ca nu!
Dar cum ziceai tu, asta e mentalitatea in Romania. Decat sa cumperi un joc, il iei de pe torrente!:mellow:
papimig
08-04-2008, 05:16 PM
am si eu niste academii de juniori prin lumea intreaga:D si am constat ca imi pleaca jucatorii pe motiv ca se taie banii alocati centrului de juniori respectiv. eu nu am taiat nici un ban, iar toate finantele...etc sunt sub administratia mea. mi s-a mai intamplat asta, le-am alocat eu bani multi iar dupa asta iar au ramas fara bani.....:( Stie cineva ce e de facut?!?!?!:eek:
Astristul
08-04-2008, 07:58 PM
Pai ideea este ca banii alocati pentru o tabara de tineret sa fie la maxim, iar acea tabara dupa ce o ridici la nivelul 1, sa o upgradezi la maxim imediat! :) Astfel tinerii jucatori din acea tara vor alege mai intai tabara ta, iar cei existenti nu vor pleca la alta echipa care are o tabara in acea tara! ;)
Personal am facut cum ti-am scris mai sus, iar referitor la jucatori, cum a aparut unul mai bun care s-ar plia pe sistemul meu de joc care este aplicat la toate grupele de juniori + rezerve si prima echipa, il iau la club imediat!
papimig
09-04-2008, 08:18 PM
Pai ideea este ca banii alocati pentru o tabara de tineret sa fie la maxim, iar acea tabara dupa ce o ridici la nivelul 1, sa o upgradezi la maxim imediat! :) Astfel tinerii jucatori din acea tara vor alege mai intai tabara ta, iar cei existenti nu vor pleca la alta echipa care are o tabara in acea tara! ;)
Personal am facut cum ti-am scris mai sus, iar referitor la jucatori, cum a aparut unul mai bun care s-ar plia pe sistemul meu de joc care este aplicat la toate grupele de juniori + rezerve si prima echipa, il iau la club imediat!
toate academiile sunt la nivelul 3 si in curs de upgradare spre 4. banii sunt si ei la max :D......... si dupa aia scad la minim:( ms oricum....mai joc si poate nu se mai intampla
margarit
09-04-2008, 09:35 PM
eu am instlat megapatchul de la fmcorner....si nu imi mai apar stemele echipelor din italia.....se numeste SERIA A tim ...oare de la ce?:)
Astristul
10-04-2008, 10:05 AM
Incearca sa le atribui manual cu ajutorul editorului! ;)
margarit
10-04-2008, 11:08 AM
nu stiu sa fac dinastea.....m-am chinuit intr-o noapte vreo 2 ore sa pun pozele jucatorilor de la rapid si nu am reusit :)
myname1s
10-04-2008, 06:02 PM
INVATA SA SCRII IN LIMBA ROMANA !!!:mad:
Cuvinte cum ar fi "kti","qm", "nah" etc. NU EXISTA in vocabularul limbii romane.
Cat despre ce ti-a zis Varaloi, pai cum poti sa zici ca asa e Romania??? Cand de fapt trebuie sa cumperi un joc tu il furi?! Oamenii care au lucrat la jocul ala cred ca merita sa fie platiti pentru asta. Prin cumpararea unui joc respecti munca depusa de ei in fabricarea lui. Tie ti-ar conveni sa muncesti 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si sa nu iti dea nici macar 1 masa pe zi? Cred ca nu!
Dar cum ziceai tu, asta e mentalitatea in Romania. Decat sa cumperi un joc, il iei de pe torrente!:mellow:
:)) zise corectul corectului care cumpara orice joc,orice program....si nu ai de und sti k il am de pe torrente :)) Uite k l.am qmparat....l.am imprumutat....si am ramas fara cd.ul original.....asa k am zis sa caut un crack...dar u zici ce faci u...k iei de pe torrente...si mai te si dai mare corect.... Si oamenii aia is platiti pentru munca lor oriqm....dar intr.adevar au si oparte din vanzari....dar nu tot salariul lor vine din vanzari....asa k.... :)) auzi la el..nici o masa pe zi.....:)) ce vrajeli.... X noroc k mai exista si oameni intelegatori....nu k altii....kre numai sa se dea mari,tari si corecti...knd de fapt......in fine....mai bine ma opresc...
myname1s
10-04-2008, 06:08 PM
kt despre scris...scriu qm vreau,qm mi.e mai usor.....:)) asa sunt obisnuit....:)) putin imi pasa k limba romana nu contine astfel de cuvinte cik :)) scriu qm vreau...dak intelegi bine,dak nu tot bine.... :)) Si crede.ma k stiam k limba romana nu contine astfel de cuvinte....sau nu stiam....wow....mersi domnule profesor...nu stiam.....
liquid
10-04-2008, 06:19 PM
Nu merge sa pun spoiler acum asa ca Mu*e!!!
Varaloi
10-04-2008, 06:25 PM
kt despre scris...scriu qm vreau,qm mi.e mai usor.....:)) asa sunt obisnuit....:)) putin imi pasa k limba romana nu contine astfel de cuvinte cik :)) scriu qm vreau...dak intelegi bine,dak nu tot bine.... :)) Si crede.ma k stiam k limba romana nu contine astfel de cuvinte....sau nu stiam....wow....mersi domnule profesor...nu stiam.....
Auzi, putin iti pasa tie ca aceste cuvinte nu sunt in limba romana, ei...e de rau :mellow:. In 22 de ani de viata nu am vazut un agramat si un ignorant mai mare ca tine, care nu-ti respecti nici macar propria limba. Si eu, acum ceva timp, scriam asa, dar mi-am dat seama ca denigrez limba romana, si m-am oprit. Iar despre incheiere, citez pe liquid.
PS: Acum am vazut ca a luat ban, foarte buna decizie ;)!
margarit
10-04-2008, 06:31 PM
am si eu o rugaminte...daca puteti sa mai dati 1 data linku cu patchu pentru gameplay...l-am tot cautat si nu mai stiu exact in ce thread este , daca puteti sa imi recomandat un gameplay bun....sunt exasperat de greselile fundasilor:)
totty86
10-04-2008, 07:14 PM
am si eu o rugaminte...daca puteti sa mai dati 1 data linku cu patchu pentru gameplay...l-am tot cautat si nu mai stiu exact in ce thread este , daca puteti sa imi recomandat un gameplay bun....sunt exasperat de greselile fundasilor:)
mie asta imi place cel mai mult http://board.fm08.de/index.php?showtopic=654054&st=0&start=0
Astristul
10-04-2008, 08:50 PM
Nu merge sa pun spoiler acum asa ca Mu*e!!!
Multumim pentru decizia luata!;)
Cat despre gameplay, acesta:
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=654161&st=0&start=0
este cel pe care-l folosesc eu, deoarece este singurul, din cate am testat, care se comporta aproape perfect cu v1.0 a jocului!:)
margarit
10-04-2008, 10:35 PM
daca il instalez trebuie sa incep alta cariera?
margarit
10-04-2008, 10:51 PM
care patch sa il iau ? 1 sau 2?:) am citit toate paginile...dar vreau si o parere de la voi :)
Astristul
11-04-2008, 10:24 AM
Nu e nevoie sa incepi un joc nou! ;)
Krossby
11-04-2008, 12:05 PM
Puteti da o data aproximativa cand va fi lansata versiunea finala a patchului ? :(:( E trist sa joci si sa iti iasa cand iti e lumea mai draga Multumesc
margarit
11-04-2008, 12:50 PM
pe mine ma revolteaza ceva:D am vazut pe forumul oficial fifa manager ca versiunea nemtilor de fifa manager are mai multe optiuni...e jocu mai real. am si o intrebare , cand le spui jcuatorilor " we will go public this sezon" la ce se refera? ca o sa castige toate competiile ...sau ca o sa fie o colaborare foarte buna cu presa?:)
pe mine ma revolteaza ceva:D am vazut pe forumul oficial fifa manager ca versiunea nemtilor de fifa manager are mai multe optiuni...e jocu mai real. am si o intrebare , cand le spui jcuatorilor " we will go public this sezon" la ce se refera? ca o sa castige toate competiile ...sau ca o sa fie o colaborare foarte buna cu presa?:)
Inseamna ca te duci cu ei in restaurant, theme park... chestii din-astea;)
margarit
11-04-2008, 04:27 PM
aha...mersi:)
Astristul
11-04-2008, 05:41 PM
Puteti da o data aproximativa cand va fi lansata versiunea finala a patchului ? E trist sa joci si sa iti iasa cand iti e lumea mai draga Multumesc
Nu stiu despre ce vorbesti!:confused:
pe mine ma revolteaza ceva am vazut pe forumul oficial fifa manager ca versiunea nemtilor de fifa manager are mai multe optiuni...e jocu mai real. am si o intrebare , cand le spui jcuatorilor " we will go public this sezon" la ce se refera? ca o sa castige toate competiile ...sau ca o sa fie o colaborare foarte buna cu presa?
Pe tine te revolteaza?:lol:
Cred ca vroiai sa spui ca ai o nelamurire!:)
"We will go public this season" inseamna, ca in acel sezon, iti vei scoate clubul la bursa. Poti face asta doar daca indeplinesti niste conditii:
- clubul tau sa nu aibe datorii;
- clubul tau sa fi obtinut profit in sezonul trecut;
- tu sa fii managerul acelui club de mai mult de 3 ani!
Daca le vei indeplini pe toate vei putea sa iti scoti clubul la bursa, vanzand intre 20-49% din actiuni! ;)
Totodata, butonul pentru aceasta actiune este in meniul "Finances"!
totty86
11-04-2008, 06:22 PM
Astristule tu cu ce varianta de patch oficial joci acum ?
Krossby
11-04-2008, 06:23 PM
Nu stiu despre ce vorbesti!:confused:
Hai sa te intreb altceva atunci :
Ce trebuie sa fac ca sa nu imi mai iasa din joc dupa ce instalez patchul :confused:
Astristul
11-04-2008, 06:55 PM
Astristule tu cu ce varianta de patch oficial joci acum ?
Varianta 1.0, adica aceea fara niciun patch oficial instalat! :)
@ Krossby:
Joaca cu jocul normal, fara vreun patch oficial instalat. Bineinteles, schimbarile care vrei sa le faci ar trebui sa le faci folosind editorul! ;)
Stie cineva cand va aparea URL08_v2?Sunt nerabdator sa joc cu sud-americanii Stelei in Champions League...:energizat::coco:
Astristul
11-04-2008, 08:18 PM
Stie cineva cand va aparea URL08_v2?Sunt nerabdator sa joc cu sud-americanii Stelei in Champions League...:energizat::coco:
Pai daca tot esti asa de nerabdator, du-te in editor si o sa-i gasesti pe toti, in afara de Dayro Moreno, acolo. Seteaza-i sa se transfere la Steaua pe 1 Ianuarie 2008 sau poti sa-i iei imediat de acolo daca vrei. Cat despre Dayro, creaza-l, nu e asa de greu!;)
Am uitat sa mentionez:
Andres Mendoza - Metallurg Donetsk (Ucraina)
Mammadou Habibou - RSC Charleroi (Belgia)
Pepe Moreno - CA Independiente (Argentina)
Lasa astept sa apara...oricum vreau sa aibe si poze!
margarit
11-04-2008, 08:52 PM
sunt revoltat nu am revolteaza:D deabia ajunsesem de la scoala...si era o caldura afara de nu mai stiam de capu meu :D:D
biskrem
11-04-2008, 09:39 PM
yo as vrea sa fie k in tcm 2004 bursa.tin minte ca puteai sa cumperi actiuni la bursa si sa inmultesti banii in viata personala.era prea tare.
papimig
11-04-2008, 09:47 PM
am si eu niste academii de juniori prin lumea intreaga:D si am constat ca imi pleaca jucatorii pe motiv ca se taie banii alocati centrului de juniori respectiv. eu nu am taiat nici un ban, iar toate finantele...etc sunt sub administratia mea. mi s-a mai intamplat asta, le-am alocat eu bani multi iar dupa asta iar au ramas fara bani.....:( Stie cineva ce e de facut?!?!?!:eek:
cred k am aflat ce era.... :D eu dadeam SIMULATE ultimele 2 luni din sezon si cred k asistentu taia din bani!!!!
totty86
11-04-2008, 09:53 PM
FIFA Manager 08 Requires Hardware Graphics Acceleration
Ce trebuie sa fac aici ca nu stiu pe unde am umblat ca nu mai imi merge nici un joc :(
Astristul
11-04-2008, 10:24 PM
yo as vrea sa fie k in tcm 2004 bursa.tin minte ca puteai sa cumperi actiuni la bursa si sa inmultesti banii in viata personala.era prea tare.
Nu are nicio legatura cu ce era atunci in TCM 2004. Dar cotarea la bursa a clubului a ramas aceeasi din 2003 incoace! Nimic schimbat. :rolleyes:
cred k am aflat ce era.... :D eu dadeam SIMULATE ultimele 2 luni din sezon si cred k asistentu taia din bani!!!!Aia chiar e o problema. Va sfatuiesc sa nu dati simulate nici macar la o singura zi, deoarece multe se pot intampla in ziua aceea fara sa va dati seama si va treziti ca ba va pleaca jucatorii, ba ramaneti fara personal pe la club sau alte 'surprize' de genul asta!
Functia simulate o folosesc doar cand vreau sa testez comportamentul jocului la modificarea vreunui script sau vreunei ligi! Si dau sa simulez tot sezonul!;)
FIFA Manager 08 Requires Hardware Graphics Acceleration
Ce trebuie sa fac aici ca nu stiu pe unde am umblat ca nu mai imi merge nici un joc :(
Instaleaza-ti driver-ul de la placa video! :)
totty86
11-04-2008, 10:26 PM
pai e instalat
margarit
11-04-2008, 10:29 PM
am gasit pozele unor jucatori pe forumul oficial....stie careva in ce folder trebuie sa le bag?:)
Astristul
11-04-2008, 10:44 PM
Daca te referi la asta:
http://www.fm08.de/en/?rubrik=dls&site=downloads&fid=136&cid=35
Se instaleaza singur! :)
@ totty86
Incearca sa dezinstalezi driverele si sa le reinstalezi la loc. Dupa un restart bineinteles! :p
Daca nici asa nu merge, nu stiu care e problema!:confused:
totty86
11-04-2008, 10:49 PM
cred ca e de la driver oricum , reinstalez si instalez acum
margarit
11-04-2008, 10:49 PM
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=637503&st=100
sunt pe forum pozele nu este patchul acela. si nu stiu unde sa le bag:)
Astristul
11-04-2008, 11:13 PM
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=637503&st=100
sunt pe forum pozele nu este patchul acela. si nu stiu unde sa le bag:)
Daca sunt in format tga, trebuie sa le copiezi aici:
"FIFA Manager 08\user\picture"
margarit
11-04-2008, 11:42 PM
poate sa imi trimita si mie cineva stemele echipelor din italia....nu imi apare nici una dupa ce am isntalat megapatchul nemtilor
Astristul
11-04-2008, 11:55 PM
Stemele echipelor din Italia le poti gasi descarcand Italia Megapatch de la adresa urmatoare:
http://www.soccermania.it/Files/FManager_08/Pubblico/Italian_MegaPatch/IMP08.rar
si instaland-ul intr-un director temporar. De acolo copiezi directorul "badges" in directorul FIFA Manager 08 si gata!:)
Baza de date din FM Corner Megapatch v5.0 este aceeasi cu Italian MegaPatch! ;)
biskrem
12-04-2008, 03:22 PM
sper sa fie ca si in tcm 2004 bursa unde poti sa-tzi inmultesti banii pe care ii fci ca antrenor:X
M.I.L.32
12-04-2008, 04:15 PM
Era o discutie , acum ceva timp la F.M. cu jucatori de 6 stele. Ei exista . Azi am vazut si eu pentru prima data de cand joc F.M.
http://img291.imageshack.us/img291/7200/fm2008ho6.th.png (http://img291.imageshack.us/my.php?image=fm2008ho6.png)
Astristul
12-04-2008, 04:19 PM
Cum a sosit acel jucator la tine in echipa? Ai cumva tabara de tineret in Portugalia, sau ti l-a oferit un agent de jucatori?
M.I.L.32
12-04-2008, 04:20 PM
Am tabara de tineret in Portugalia. Cred ca va ajunge un super-jucator.
PS: am instalat patch-ul URL08. De fapt singurul patch care il am instalat.
Astristul
13-04-2008, 02:59 PM
Cariera mea manageriala o puteti gasi la adresa asta (pentru cei interesati)! :) ;)
http://board.fm08.de/index.php?showtopic=654707
Agy23
14-04-2008, 02:28 PM
Astristule , cum ai reusit sa transferi intr`un an de zile toti jucatorii aceia ? Fabregas , nasri , Benzema....s.a.m.d ? sau ai umblat in editor si i`ai mutat la Steaua inainte sa incepi cariera ?:confused:<_<:nashpa: nu`i frumos asa.
Astristul
14-04-2008, 06:43 PM
Astristule , cum ai reusit sa transferi intr`un an de zile toti jucatorii aceia ? Fabregas , nasri , Benzema....s.a.m.d ? sau ai umblat in editor si i`ai mutat la Steaua inainte sa incepi cariera ? nu`i frumos asa.
N-am umblat in editor deloc! Dar am folosit cheat-ul ala cu masina, care iti da 2 miliarde de dolari, si asa i-am cumparat! E singurul cheat care il folosesc, deoarece eu joc fara vreun patch oficial, iar jocul plateste salariul saptamanal DE 4 ORI PE SAPTAMANA, ceea ce e un bug, care ulterior a fost reparat cu ajutorul update 2, dar cum eu nu-l folosesc...
Jucatorii, nu i-am cumparat, 75% sunt adusi prin schimb de jucatori + suma de bani!;)
Fabregas a venit doar in al 2-lea sezon, iar acum sunt in martie 2009 si a acceptat sa vina la mine Anderson (AM/RW) de la ManU, tot printr-un schimb. L-am dat pe Joao Moutinho la ei + ceva bani (150 mil $)!
PS: Rapidul se tine tare. Si eu si ei avem 5 victorii consecutive, eu am cel mai bun atac si ei cea mai buna aparare. Nu stiu daca o sa castig iar titlul, o sa fie greu!:p
Maryusake
14-04-2008, 07:07 PM
N-am umblat in editor deloc! Dar am folosit cheat-ul ala cu masina, care iti da 2 miliarde de dolari, si asa i-am cumparat! E singurul cheat care il folosesc, deoarece eu joc fara vreun patch oficial, iar jocul plateste salariul saptamanal DE 4 ORI PE SAPTAMANA, ceea ce e un bug, care ulterior a fost reparat cu ajutorul update 2, dar cum eu nu-l folosesc...
Jucatorii, nu i-am cumparat, 75% sunt adusi prin schimb de jucatori + suma de bani!;)
Fabregas a venit doar in al 2-lea sezon, iar acum sunt in martie 2009 si a acceptat sa vina la mine Anderson (AM/RW) de la ManU, tot printr-un schimb. L-am dat pe Joao Moutinho la ei + ceva bani (150 mil $)!
PS: Rapidul se tine tare. Si eu si ei avem 5 victorii consecutive, eu am cel mai bun atac si ei cea mai buna aparare. Nu stiu daca o sa castig iar titlul, o sa fie greu!:p
Auzi bre,ce cauta Asta Ploiesti in joc?:p)nu te supara^_^ )
Cine e Toni ala de la Romania?Goian si D.Niculae unde sunt:p
Astristul
14-04-2008, 07:16 PM
Cine e Toni ala de la Romania?Goian si D.Niculae unde sunt:p
Toni ala de la Romania, este persoana care tocmai ti-a raspuns! ;)
Goian si Radoi sunt obositi datorita ritmului infernal din Anglia, iar Daniel Niculae nu e in forma deoarece Auxerre tocmai a retrogradat. Ma mir totusi ca Tamas e in forma desi e in aceeasi situatie ca Niculae!
Auzi bre,ce cauta Asta Ploiesti in joc?:p)nu te supara^_^ )
Cred ca te refereai la echipa Astra Ploiesti. Este in joc pentru ca este si in realitate. Nu s-a desfiintat, pur si simplu niste idioti din orasul meu natal i-a schimbat numele si culorile! :rolleyes:
babydarkangel
15-04-2008, 12:37 PM
Astristul , cu ce patch-uri joci , nu cele oficiale si mai ales cum ai reusit sa faci sa joace echipa de rezerve intr-un campionat ?
La ce pot folosi banii de la misc?:confused:
Astristul
15-04-2008, 08:33 PM
Astristul , cu ce patch-uri joci , nu cele oficiale si mai ales cum ai reusit sa faci sa joace echipa de rezerve intr-un campionat ?
Am facut sistemul din Romania care se va adopta din 2010-2011, adica
1-1-2.
@ Kahn
Banii de la "misc" poti sa ii folosesti pentru a-ti trimite staff-ul la cursuri de imbunatatire.
babydarkangel
15-04-2008, 08:50 PM
[QUOTE=Astristul;181158]Am facut sistemul din Romania care se va adopta din 2010-2011, adica
1-1-2.
inteleg ca ai refacut tot si meciuri si clasamente si tot ... uite asta vroiam si eu sa fac dar imi prind rau urechile ... daca se poate explica-mi si mie te rog !
margarit
15-04-2008, 11:56 PM
daca pun un scouter sa se uite la un meci....de ce nu pot sa vad statisticile meciului la MAT?
1.Astristule cum fac sa bag echipa de rezerva sa joace intr-un campionat?
2.De ce nu-l gasesc nicaieri pe Dorinel Munteanu?Aveam nevoie de un LM ca mi s-au accidentat foarte multi si nu l-am gasit.Nici macar la retired players nu este.Nici pe Stelea nu l-am gasit:(
Astristul
17-04-2008, 02:03 PM
1.Astristule cum fac sa bag echipa de rezerva sa joace intr-un campionat?
2.De ce nu-l gasesc nicaieri pe Dorinel Munteanu?Aveam nevoie de un LM ca mi s-au accidentat foarte multi si nu l-am gasit.Nici macar la retired players nu este.Nici pe Stelea nu l-am gasit:(
Pai pur si simplu editezi sectiunea "League Settings" in editor la Romania, si daca vrei iti faci o noua liga si pui si echipe normale si sateliti, daca nu, inlocuiesti o echipa in liga a 2-a. Tine minte sa faci etapele la "fixtures" si sa le pui in calendar. Calendar care este pe 2 ani! ;)
Cei 2 jucatori sunt in joc. Acum depinde in ce sezon esti tu si cu ce patch joci. Poate s-au retras din activitate!:rolleyes:
daca pun un scouter sa se uite la un meci....de ce nu pot sa vad statisticile meciului la MAT?
Pentru ca scouting-ul este facut de mantuiala si anul asta. Dar am o promisiune de la Gerard ca in FIFA_M 09 scouting-ul va fi refacut!;)
margarit
17-04-2008, 05:44 PM
am auzit ca la fifa m 09 o sa putem sa traducem jocu...sau asa ceva:P. o sa avem fifa m 09 in limba romana :P:P
Puiutu_adi
17-04-2008, 06:29 PM
sal..am o intrebare....daca am inceput sa joc....cam de mult timp...fara nici un patch ci doar din edit pot sa pun stemele adevarate ale echipelor?....sa mi se vada....
dar sa bag echipa 2a in divizia a??....ms mult si daca se poate va rog sa imi spuneti cum..vas fi foarte recunoscatori...ms
margarit
17-04-2008, 06:37 PM
nu...la orice schimbare in editor trebuie sa incepi iar ca sa se ia in considerare schimbarea.cel putin asa stiu eu
Astristul
17-04-2008, 06:47 PM
am auzit ca la fifa m 09 o sa putem sa traducem jocu...sau asa ceva:P. o sa avem fifa m 09 in limba romana :P:P
Ai auzit bine, dar nu exact cum trebuie.
O sa avem posibilitatea sa traducem jocul in limba romana. Adica, o sa avem de exemplu un editor de linii de joc si o sa putem pune in loc de cuvantul in limba engleza, traducerea in limba romana. Dar stai sa apara jocul. Mai e mult pana departe! :p:rolleyes:
babydarkangel
17-04-2008, 06:47 PM
[QUOTE=Astristul;181488]Pai pur si simplu editezi sectiunea "League Settings" in editor la Romania, si daca vrei iti faci o noua liga si pui si echipe normale si sateliti, daca nu, inlocuiesti o echipa in liga a 2-a. Tine minte sa faci etapele la "fixtures" si sa le pui in calendar. Calendar care este pe 2 ani! ;)
am incercat asa cum spui tu , am inlocuit o echipa din liga a II a cu echipa de rezerve la fixtures am dar computer generate sa genereze singur etapele , dar la calendar nu inteleg cum sa fac etapele help
si o alta intrebare ... pot schimba imaginea de fundal care se incarca inainte de meciul 3d/sau in timpul vizionarii meciului instant res ?
Astristul
17-04-2008, 06:49 PM
imaginea poate fi schimbata daca te joci folosind si update-ul oficial al 2-lea de la EA/BF.
Etapele in calendar se pun punandu-le cu click stanga in ziua dorita! ;)
Puiutu_adi
17-04-2008, 06:53 PM
artistul.....inainte de a baga imaginile si echipa de rez.....tre sa incep de la 0?:(.....sau pot sa joc cu salvarile de acuma???...ms
totty86
17-04-2008, 07:01 PM
daca se mofica editorul pentru a se vedea schimbarile trebuie inceputa o noua cariera
babydarkangel
17-04-2008, 07:05 PM
imaginea poate fi schimbata daca te joci folosind si update-ul oficial al 2-lea de la EA/BF.
Etapele in calendar se pun punandu-le cu click stanga in ziua dorita! ;)
exact asa am incercat si facut , cand intru in joc la o noua cariera la rezerve la next oponent nu imi apare nimic :((
unde gresesc ?
unde bag emblemele daca le-am creat in format tga ?
babydarkangel
17-04-2008, 08:04 PM
urgent plzz .. am creat alte ligi in alt format 1-1-2 , dar apoi cand intru in joc nu vede romania de ceeee ?
Maryusake
17-04-2008, 08:25 PM
Pentru ca nu ai facut calendarul pentru primele doua sezoane.Da-i 'Restore Database"si incearca din nou.
Ce pot sa fac ca jucatorii sa paseze mai bine pe jos?Ca jucatorii nationalei dau pase numai la adversari si joaca de parca ar fi la scoala:(Si long shots-urile le dau aproape de coltul de corner insa la echipa de club paseaza exceptional:(
Astristul
18-04-2008, 09:13 PM
Nu stiu, vezi si tu ce jucatori ai, poate nu sunt antrenati pentru 'long shots' prea bine. Tactica si gameplay-ul 3d conteaza si ele foarte mult!
chilli
19-04-2008, 07:45 PM
datimi si mie nume de jucatori tineri.pls
Maryusake
19-04-2008, 07:49 PM
Puteai da un search.Dar fie.:p
Aici (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=8444)
totty86
20-04-2008, 10:12 AM
Voi dupa ce va vin copii la youth camp ii tineti acolo daca sunt mai buni sau ii aduceti la club la juniori ?
M.I.L.32
20-04-2008, 10:25 AM
Cei care sunt mai buni ii aduc la club. Nu-i aduc pe toti.
Astristul
20-04-2008, 02:05 PM
Cei care sunt mai buni ii aduc la club. Nu-i aduc pe toti.
Idem. Cu o mica precizare:
talentul minim 4 stele, iar nivelul jucatorului respectiv, trebuie sa fie MAI MARE decat nivelul jucatorului pe care il am in primul 11 pe postul lui la grupa lui de varsta! ;)
kata_to
23-04-2008, 04:31 PM
a aparut vreo solutie pt patchul oficial,k sa nu mai crape jocul?:(
squfifa
24-04-2008, 09:42 AM
Datimi si mie Cd-keyu pls
seba69
25-04-2008, 05:18 PM
id meu este antonioseb69 pe messenger cui ii trebuie crack de la fifa manager 08 sa ma caute pe messenger
Dayro
25-04-2008, 07:40 PM
[QUOTE=seba69;183058]id meu este antonioseb69 pe messenger cui ii trebuie crack de la fifa manager 08 sa ma caute pe messenger[/QUOTE
Il trimit cracku de la Fifa Manager 08?
arsenewenger
26-04-2008, 08:58 AM
Dc sunt transferati si imprumutati jucatori fara ca macar eu sa imi dau acordul ???????????
totty86
26-04-2008, 11:32 AM
Are cineva semnat un contract TV ? cum pot sa semnez si eu unul ?
Astristul
26-04-2008, 06:55 PM
Are cineva semnat un contract TV ? cum pot sa semnez si eu unul ?
Trebuie sa joci in Germania si sa te califici intr-o competitie europeana! ;)
kata_to
26-04-2008, 07:27 PM
a aparut vreo solutie pt patchul oficial,k sa nu mai crape jocul?
sau exista vre un patch care sa includa obtiunile din patchul oficial?:(
Astristul
26-04-2008, 07:49 PM
a aparut vreo solutie pt patchul oficial,k sa nu mai crape jocul?
sau exista vre un patch care sa includa obtiunile din patchul oficial?:(
"optiunile" ;)
Daca aparea vedeai pe aici, dar din pacate nu a aparut asa ceva!
OFF-TOPIC:
Tin sa urez pe aceasta cale, Sarbatori Fericite tuturor, si sa aveti parte de un Paste Fericit alaturi de cei dragi! :)
arsenewenger
27-04-2008, 01:52 PM
Jocul asta are editor ? Dak da in care obtiune il gasesc ??? URGENT !
papimig
27-04-2008, 02:00 PM
Dc sunt transferati si imprumutati jucatori fara ca macar eu sa imi dau acordul ???????????
probabil la Assign Task ai selectat ca Asistentul MAnager sa se ocupe de Transferuri ;)
papimig
27-04-2008, 02:02 PM
Stie cineva de ce dupa un meci de echipa nationala nu apare RESULTS AND TABLE????? parca nici la 07 nu mergea :)
totty86
27-04-2008, 02:07 PM
Jocul asta are editor ? Dak da in care obtiune il gasesc ??? URGENT !
optiune cum a mai spus si Astristul ;)
il gasesti in folderul jocului
George05
27-04-2008, 06:55 PM
Cum pot adauga poze pentru orase si stadioane ? De exemplu, vreau sa adaug poza pentru Cannes (oras) respectiv AS Cannes (stadion).
papimig
27-04-2008, 10:00 PM
aici este minunea :eek: http://img151.imageshack.us/my.php?image=6stelewq0.jpg
jucatorul s-a facut mare.... dar este puscarie...:( la 18 ani valoreaza 100.000euro
Astristul
28-04-2008, 12:03 AM
jucatorul s-a facut mare.... dar este puscarie...:( la 18 ani valoreaza 100.000euro
Ar trebui sa-l folosesti mai des in primul 11 al echipei tale, iar daca nu are loc acolo, imprumuta-l. O sa-i creasca si nivelul si valoarea de piata! ;)
Cum pot adauga poze pentru orase si stadioane ? De exemplu, vreau sa adaug poza pentru Cannes (oras) respectiv AS Cannes (stadion).
Poza pentru orase trebuie sa fie de 800x600 format bitmap (bmp) la 24 de biti, salvata in directorul FIFA Manager 08\user\city si sa aibe acelasi nume cu cel al stemei acelui club.
De exemplu daca clubul AS Cannes are stema Cannes.tga, atunci poza pentru oras trebuie sa fie Cannes.bmp! ;)
arsenewenger
28-04-2008, 08:26 AM
Oameni buni , jocul are urmatoarele obtiuni : Start Game ; Continue Game ; Quickstart ; Load Game ; 3D Highlights ; Credits . Explicatimi in detaliu si precis cum ajung in editor ! Va rog !
George05
28-04-2008, 10:20 AM
Poza pentru orase trebuie sa fie de 800x600 format bitmap (bmp) la 24 de biti, salvata in directorul FIFA Manager 08\user\city si sa aibe acelasi nume cu cel al stemei acelui club.
De exemplu daca clubul AS Cannes are stema Cannes.tga, atunci poza pentru oras trebuie sa fie Cannes.bmp! ;)
Am facut asa cum ai zis, clubul avea stema cu numele AS Cannes.tga, iar poza am denumit-o AS Cannes.bmp. Am copiat-o acolo, insa cand intru in joc nu o arata. :-?? nu imi dau seama de ce.
Am reusit doar la poza stadionului, pe care am facut-o 800x600, format TGA, si am copiat-o in FIFA Manager\user\stadiumpics.
papimig
28-04-2008, 10:24 AM
Oameni buni , jocul are urmatoarele obtiuni : Start Game ; Continue Game ; Quickstart ; Load Game ; 3D Highlights ; Credits . Explicatimi in detaliu si precis cum ajung in editor ! Va rog !
nu trebuie sa intri in joc. in folderul unde ai instalat jocul se afla ICON-ul "EdManager08". ala este. are aceeasi iconita ca si la FM08
Astristul
28-04-2008, 11:49 AM
Eu cred ca ai o problema CLARA ... :rolleyes: ai lipsit de la orele de limba romana de la scoala!!!
E A TREIA OARA CAND SCRII GRESIT CUVANTUL OPTIUNE! :mad:
Am facut asa cum ai zis, clubul avea stema cu numele AS Cannes.tga, iar poza am denumit-o AS Cannes.bmp. Am copiat-o acolo, insa cand intru in joc nu o arata. :-?? nu imi dau seama de ce.
Am reusit doar la poza stadionului, pe care am facut-o 800x600, format TGA, si am copiat-o in FIFA Manager\user\stadiumpics.
Mi-am dat seama de ce nu apare poza orasului la tine. Joci fara niciun patch oficial. EA a reparat chestia asta in primul patch oficial, si daca il instalezi o sa-ti apara poza orasului! :)
Dar nu e nicio problema, doar nu mori ca nu ai poza orasului Cannes in joc! :lol:
Ca sa vezi ca totusi poza s-a instalat cum trebuie, du-te la Club Facilities -> New Youth Camps -> Franta si alege orasul Cannes. Vei vedea poza in format mic cand te vei duce cu mouse-ul pe acel oras! ;)
George05
28-04-2008, 12:03 PM
Tocmai asta e problema, ca am toate patch-urile oficiale instalate :D Oricum vorba ta, nu o sa mor ca nu e poza :p
Intr-adevar, daca ma duc la Club Facilities -> New Youth Camps -> Franta exista poza.
Puiutu_adi
28-04-2008, 04:48 PM
astristul....am si io o intrebare...sau toti cei care o stiu.....dar el a scris....
ai zis mai sus ca tu joci cu ceva cheat cu masina.....nu stiu sigur la ce te referi...ma poti ajuta please?....ce i ala??....cum pot sa il folosesc??...ms
totty86
28-04-2008, 05:20 PM
astristul....am si io o intrebare...sau toti cei care o stiu.....dar el a scris....
ai zis mai sus ca tu joci cu ceva cheat cu masina.....nu stiu sigur la ce te referi...ma poti ajuta please?....ce i ala??....cum pot sa il folosesc??...ms
toti va ganditi numai la inselaciuni :D
Puiutu_adi
28-04-2008, 05:25 PM
hmmm....nu ma gandesc la inselaciuni...dar am construit un club al meu....m-am gandit sa il fac mare sa il vand si sa cumpar Arsenal fiindca imi place + fiindca are echipa de rezerve.....am jucat 3 sezoane.....dar urca ff putin valoarea clubului.....si nu stiu ce sa fac.....no ma ajuta cineva please??...ms
Astristul
28-04-2008, 06:56 PM
Te duci in FIFA Manager 08\user\objects si acolo vei gasi un fisier car.txt. Il deschizi cu notepad si editezi pretul masinii
Hyundai Atos,Hyundai Atos,Hyundai Atos,Hyundai Atos,Hyundai Atos,Hyundai Atos,-2000000000,atos.bmp,2005
Salvezi fisierul, incepi o noua cariera, si te duci la sectiunea Private Life si acolo poti cumpara masina care are pretul editat de tine.
totty86
28-04-2008, 07:06 PM
Nu cred ca e obligatoriu sa incepi o noua cariera
papimig
28-04-2008, 07:39 PM
Te duci in FIFA Manager 08\user\objects si acolo vei gasi un fisier car.txt. Il deschizi cu notepad si editezi pretul masinii
Salvezi fisierul, incepi o noua cariera, si te duci la sectiunea Private Life si acolo poti cumpara masina care are pretul editat de tine.
nu trebuie sa incepi cariera noua ;). eu am continuat o salvare
Astristul
28-04-2008, 07:48 PM
nu trebuie sa incepi cariera noua ;). eu am continuat o salvare
Si chiar v-a mers??? :eek:
Eu la inceput gresisem ceva la o linie, si nu mi-a mers pe cariera inceputa, dar dupa ce am inceput un joc nou a mers. Ma mir ca va merge fara sa incepeti un joc nou! :p
papimig
28-04-2008, 07:55 PM
Si chiar v-a mers??? :eek:
Eu la inceput gresisem ceva la o linie, si nu mi-a mers pe cariera inceputa, dar dupa ce am inceput un joc nou a mers. Ma mir ca va merge fara sa incepeti un joc nou! :p
da. am cativa prieteni care au continuat salvari mai vechi
Astristul
28-04-2008, 08:51 PM
Am incercat acum sa schimb niste date, si intradevar merge si daca faci schimbarea si tu chiar te joci in momentul acela. Se prea poate ca eu sa fi facut vreo greseala in momentul in care am testat atunci prima oara chestia asta si nu mi-a mers pe un joc vechi! ^_^
arsenewenger
29-04-2008, 12:47 PM
Stiti vreo metoda sa modific numele antrenorilor ca sa fie cele reale ?
SoareSmekeru
29-04-2008, 08:21 PM
in ce director se baga patchurile care iti adauga campionatele la toate tarile , albania , belarus , luxembourg , etc ... pls spunetimi
gigimures
29-04-2008, 09:06 PM
cat ocpa jocul asta pt ca vreau sa-l cumpar :D ? si ce cerinte are ?
kata_to
29-04-2008, 09:43 PM
vreau si eu o fata pentru adrian mutu,dar nu poza...sa se vada in meciurile 3D
si sa imi explicati cum sa o pun...va rog mult:)
BughyRy
30-04-2008, 12:40 AM
cat ocpa jocul asta pt ca vreau sa-l cumpar :D ? si ce cerinte are ?
undeva la 3,5 gb
Minimum System Requirements:
- 1.3 GHz (2.4GHz for Windows Vista)
- 256 Megabytes of RAM (1 GB for Windows Vista)
- DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 64 MB video card or equivalent (see supported - chipsets in section 9)
- 683 MB free hard disk space (approx)
- DirectX 9.0c Compatible Sound Card
- MS compatible mouse
- Keyboard
- Please note that 16 bit colour is not supported
- Required Operating Systems : Windows XP SP2, Windows 2000 SP4 or Windows Vista (Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.)
-Required Software : DirectX 9.0c
arsenewenger
01-05-2008, 10:23 AM
Ziceti-mi si mie cum se fac centrele de juniori !
margarit
01-05-2008, 11:02 AM
intri la club facilities , dai pe create youth camps sau asa ceva....e chiar ultima casuta. (prima oara sa le faci de lvl 1 ...eu le faceam de lvl 5 si trebuia sa stau foarte mult .le faci de lvl 1 si cand le dai upgrade centrul continua sa fie activ:) )
Ell-y-ass
01-05-2008, 12:18 PM
dau sa fac un trensfer echipa accepta dar knd dau sa ii fac juktorului oferta finala nu vrea sii ii dau toate alea de pe akolo la maxim...... stiti dece??:fotbal:
totty86
01-05-2008, 02:13 PM
Te duci la carrer option ultima din dreapta sus si ai acolo in stanga buy the club
arsenewenger
01-05-2008, 02:31 PM
Sa imi explice si mie cineva cum sta treaba cu canotonamentele,cu training camps si cum se pot contrui .
margarit
01-05-2008, 03:46 PM
frate tu esti in stare sa te chinui un pic? nu vrei sa iti facem si planu de antrenamente si lista de transferuri si primul 11 + rezerve , in ce minut faci schimbarile , cine iese si cine intra? chinuie-te si tu putin
Ell-y-ass
01-05-2008, 04:51 PM
frate lasai mah in pace ce plm ai q toti ce dreaq poate omu nu stie e la inceput ce kkt io is la fel si intreb vad k ii certi pe tori ba qum vb ba qun nush ce,,,,, si pana la urma asta fac toti aicea intreaba dak nu styu ceva si mi se pare normal dak krezi k esti perfect inseamna k nu ai ce kuta aicea
margarit
01-05-2008, 05:58 PM
ma trebuie sa fi prea nesimtit sa nu te chinui un pic sa vezi cum e jocu....eu nu am intrebat niciodata cum fac "training camp" ...si scuza-ma ca iti zic da nu-i suport pe cei care nu stiu sa vorbeasca . eu pentru chestia asta cu "k" ,"q" am 2 explicatii : ori sunteti prea lenesi si puturosi sa scrieti "ca" sau "cu" ori aveti impresia ca sunteti "very cool frate " cand scrieti asa.
totty86
01-05-2008, 06:08 PM
ma trebuie sa fi prea nesimtit sa nu te chinui un pic sa vezi cum e jocu....eu nu am intrebat niciodata cum fac "training camp" ...si scuza-ma ca iti zic da nu-i suport pe cei care nu stiu sa vorbeasca . eu pentru chestia asta cu "k" ,"q" am 2 explicatii : ori sunteti prea lenesi si puturosi sa scrieti "ca" sau "cu" ori aveti impresia ca sunteti "very cool frate " cand scrieti asa.
subscriu si am o intrebare pentru ei : voi si pe strada vorbiti cu "q" sau "k" ?
Astristul
01-05-2008, 08:25 PM
Sunt total de acord cu margarit. Ar trebui sa lasati ignoranta si prostia la o parte si sa nu va mai bateti joc de limba romana. Sau poate va e sila sa scrieti corect .... Dar stau si ma intreb, cum de nu va e sila sa respirati? -_-
Cat despre partea cu ajutatul, eu zic ca mai intai sa frunzariti posturile anterioare de pe aici de pe forum, eventual mai dati si o cautare pe forum si sunt sigura ca problemele banale pe care voi le tot postati pe aici zi de zi, vor gasi un raspuns! :)
Maryusake
01-05-2008, 09:04 PM
Sunt total de acord cu margarit. Ar trebui sa lasati ignoranta si prostia la o parte si sa nu va mai bateti joc de limba romana. Sau poate va e sila sa scrieti corect .... Dar stau si ma intreb, cum de nu va e sila sa respirati? -_-
Cat despre partea cu ajutatul, eu zic ca mai intai sa frunzariti posturile anterioare de pe aici de pe forum, eventual mai dati si o cautare pe forum si sunt sigura ca problemele banale pe care voi le tot postati pe aici zi de zi, vor gasi un raspuns! :)
Edit,fast!
On:Daca vi se pare prea greu,inapoi la fifa si CS.
Ell-y-ass
01-05-2008, 10:35 PM
zicetimi si mie unde dau sa vad clasamentu si pe ce loc sunt in ucl k nu styu plm na sunt la inceput si nu gasesc dak aveti bunavointa sami ziceti si mie va rog frumos
margarit
01-05-2008, 11:36 PM
daca suna asa : " ziceti-mi si mie unde dau sa vad clasamentu si pe ce loc sunt in ucl ca nu stiu , na sunt la inceput si nu gasesc , daca aveti bunavointa sa-mi ziceti si mie va rog" iti raspundeam :))
kata_to
01-05-2008, 11:46 PM
sunteti mai rau ca profii de romana....:|
cauta la stats si ai sa gasesti sigur...
cum bag fata unui jucator pentru meciul 3D?
margarit
02-05-2008, 12:08 AM
nu e vorba de profesori de romana...doar ca pe mine ma deranjeaza cand vad prostie pe langa mine si de cele mai multe ori reactionez
Ell-y-ass
02-05-2008, 01:16 AM
bay margarit din kte observ esti f prost frate deci esti penibil la serios ce dreaq tot comentezi la toata lume mars in mm aksa k esti enervant
totty86
02-05-2008, 08:51 AM
bay margarit din kte observ esti f prost frate deci esti penibil la serios ce dreaq tot comentezi la toata lume mars in mm aksa k esti enervant
deja ai atras antipatii si devi penibil , invata sa vorbesti pe un forum si apoi poti sa revii macar cand o sa implinesti 14 ani , iar daca ai depasit varsta asta si vorbesti asa inseamna ca ai stat foarte departe de scoala
Maryusake
02-05-2008, 09:22 AM
Se vede ca tu gandesti cu ultima parte a nick-ului tau(ass).Si vad ca tu nu realizezi ca tu esti penibil si enervant.
Margarit s-a luat de tine pe un motiv bine intemeiat,si pe mine ma enerveaza semi-analfabetii si refuz sa-i ajut.
Cat despre injuraturi,te-a invatat mamica ta sa injuri?Si o mai si faci ca toti agaricii,cu prescurtari.
Ontopic: Dupa 5-6 ani se intampla a la fifa(din ce am citit,nu m-am juacat mai multe de jumatete de sezon)echipele mici preiau controlul si granzii se scufunda?
Ell-y-ass
02-05-2008, 09:28 AM
ba astia io am zis k margarit asta ia km injurat pe toti ce kkt si pana la urama q ce am gresit knd am intrebat aia?????!! si mai usor k am mai multi ani k voi problema q soaala ie problema mea dak ma duc sau nu makr nu's tocilar k voi...
totty86
02-05-2008, 10:00 AM
Daca trebuie sa fi tocilar ca sa scrii corect atunci noi suntem tocilarii si tu esti cel mai "cool" dintre toti . Gata si cu off-topicu ca m-am enervat .
ON-TOPIC : eu sunt in sezonul 5 si nu mi sa intamplat asta dar poate pentru ca eu joc cu Juventus si am castigat campionatul de fiecare data
Are cineva idee cand apare URL08_v2?Vreau sa joc cu Steaua odata.Se zicea ca pana in 1 mai apare dar nici pana acuma n-a aparut.Va contine si imaginile unor fotbalisti in 3d patchul?
Astristul
02-05-2008, 11:29 AM
Dupa 5-6 ani se intampla a la fifa(din ce am citit,nu m-am juacat mai multe de jumatete de sezon)echipele mici preiau controlul si granzii se scufunda?
Da. Si asta se intampla doar la cluburile mari, care nu au bifata casuta din poza de mai jos.
E drept, ca sa pastram jocul cat mai realist, eu am bifat casuta aia, doar la cluburile care chiar indeplinesc aceasta conditie. Nu e cazul celor de la Dinamo, in care sunt mai multi actionari si nu 1 singur cum este la Steaua, Rapid, U. Craiova, CFR Cluj, Gloria Bistrita, Gloria Buzau, Dacia Mioveni etc.
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun!
OFF-TOPIC: Cea mai buna metoda pentru 'Ell-y-ass' este sa nu ii mai raspundeti la provocari. Cand o sa se invete sa scrie corect in limba romana o sa primeasca si raspunsuri la problemele pe care le are! Ignoranta se trateaza cu ignoranta! ;)
liquid
02-05-2008, 11:38 AM
ba astia io am zis k margarit asta ia km injurat pe toti ce kkt si pana la urama q ce am gresit knd am intrebat aia?????!! si mai usor k am mai multi ani k voi problema q soaala ie problema mea dak ma duc sau nu makr nu's tocilar k voi...
Tu al de colo cu o caruta de ani, las-o mai moale si afiseaza un comportament mai civilizat ok?
babydarkangel
02-05-2008, 11:53 AM
o intrebare .....
am observat ca in Anglia de exemplu in meciurile oficiale pe banca sunt decat 3 rezerve iar in amicale cate 7...
cum fac asta si in Romania ?
e posibil sau nu ?
George05
02-05-2008, 12:34 PM
Da. Si asta se intampla doar la cluburile mari, care nu au bifata casuta din poza de mai jos.
E drept, ca sa pastram jocul cat mai realist, eu am bifat casuta aia, doar la cluburile care chiar indeplinesc aceasta conditie. Nu e cazul celor de la Dinamo, in care sunt mai multi actionari si nu 1 singur cum este la Steaua, Rapid, U. Craiova, CFR Cluj, Gloria Bistrita, Gloria Buzau, Dacia Mioveni etc.
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun!
Dar daca ai optiunea aia bifata, atunci cand vrei sa scoti clubul la bursa nu se opune patronul ? cel putin eu asa am patit. And it sucks :D
DaniRot
02-05-2008, 05:40 PM
De unde pot sa downloadez si eu URL08_v1 ca dupa filebox nu merge.Imi zice "Fisierul este temporar indisponibil. Va rugam reveniti.",Please.
totty86
02-05-2008, 07:02 PM
Da greu mai gasesti o tara din afara Europei daca nu ai selectat-o la inceput :(
altceva vroiam sa intreb ca sa transfer un jucator pur sange brazilian de vreo 26 de ani imi zice fraza aia cu age limit for non EU , ca sa nu mai imi apara trebuie sa modific setarea la fiecare tara in parte ?
Maryusake
02-05-2008, 07:13 PM
De unde pot sa downloadez si eu URL08_v1 ca dupa filebox nu merge.Imi zice "Fisierul este temporar indisponibil. Va rugam reveniti.",Please.
Lasa un id si ti-l dau eu.
totty86
02-05-2008, 07:18 PM
Acum am intrat in editor si nu gasesc deloc optiunea aia cu age limit for non -eu
DaniRot
02-05-2008, 07:45 PM
daniel_rotaru92
alexfifaistos
02-05-2008, 07:52 PM
deci am o probl...joc cateva meciuri...trec cateva saptamani si la un moment dat,cand dau sa treaca saptamana,chiar in ziua dinainte de meci imi iasa din joc,fara nici o eroare...sunt disperat...
margarit
02-05-2008, 08:41 PM
sa mai vorbit despre asta ....se intampla deobicei daca ai windows cu service pack 2 instalat , daca nu instalezi nici un update o sa iti mearga:)
alexfifaistos
02-05-2008, 08:45 PM
aaa...multumesc
alexfifaistos
02-05-2008, 08:52 PM
mariusake poti sa imi dai si mie patchul plz...da nu p mess...k nu imi merje...ii virusat :D
kata_to
02-05-2008, 10:08 PM
sa mai vorbit despre asta ....se intampla deobicei daca ai windows cu service pack 2 instalat , daca nu instalezi nici un update o sa iti mearga:)
deci daca nu ai SP2 instalat o sa mearga sa joci jocul cu patchul oficial
fara sa iasa din joc?:eek:
Astristul
02-05-2008, 10:25 PM
Dar daca ai optiunea aia bifata, atunci cand vrei sa scoti clubul la bursa nu se opune patronul ? cel putin eu asa am patit. And it sucks :D
Asa este, se opune, dar daca in timpul jocului, tu iti vei cumpara clubul, nu se va mai opune nimeni, iti zic eu! ;)
George05
03-05-2008, 02:48 AM
Asa este, se opune, dar daca in timpul jocului, tu iti vei cumpara clubul, nu se va mai opune nimeni, iti zic eu! ;)
Pana sa ajung eu sa am atatia bani, o sa imi moara si nevasta si jucatorii ::eek:
Doar sa folosesc cheatu ala cu masina :D
totty86
03-05-2008, 07:25 AM
Pai eu am facut 2 milioane in 3 sezoane iar cand o sa ajung la vreo 5 adica intr-un sezon si ceva ca acum am salariu mare :D o sa cumpar un club mai mititel , il cresc asta daca am noroc si apoi il vand si imi iau unu favorit , ce planuri indraznete am :)
papimig
03-05-2008, 02:21 PM
poate echipa de rezerve sa joace in Cupa uefa daca castiga cupa?????
joc cu dinamo:D
Astristul
03-05-2008, 03:03 PM
Da poate. Cel putin in variantele anterioare ale jocului a mers. In FIFA_M 08, nu stiu deoarece nu am intalnit o astfel de situatie!
totty86
04-05-2008, 02:00 PM
Chiar nu exista nici o sansa sa iei un jucator brazilian pur sange ? :(
Astristul
04-05-2008, 02:47 PM
Banuiesc ca joci in Italia sau Anglia. Pai daca jucatorul ala nu a jucat pentru nationala sa un anumit numar de meciuri sansele sunt 0. Daca joci in Italia, ai voie sa cumperi doar 1 jucator extracomunitar pe sezon, dar exista un bug, varsta minima se pare ca e setata din editor la 31 sau 32 de ani! :lol:
Bineinteles asta se poate repare, dar trebuie sa incepi o cariera noua! ;)
MaPlimb
04-05-2008, 02:52 PM
Unde le gasesc ??? Vreau sa formatez pc-ul si sa pastrez salvarile... Si sa si mearga eventual :)
Maryusake
04-05-2008, 02:57 PM
In "My documents" se creeaza un folder cu numele "fifa manager 08"(parca).Il copiezi in alta parte,si dupa ce ai formatat PC-ul Copy&Paste in "My documents"
totty86
04-05-2008, 03:01 PM
Banuiesc ca joci in Italia sau Anglia. Pai daca jucatorul ala nu a jucat pentru nationala sa un anumit numar de meciuri sansele sunt 0. Daca joci in Italia, ai voie sa cumperi doar 1 jucator extracomunitar pe sezon, dar exista un bug, varsta minima se pare ca e setata din editor la 31 sau 32 de ani! :lol:
Bineinteles asta se poate repare, dar trebuie sa incepi o cariera noua! ;)
ok si de unde pot modifica din editor pentru ca am cautat si nu am gasit
Astristul
04-05-2008, 05:01 PM
ok si de unde pot modifica din editor pentru ca am cautat si nu am gasit
Pentru Anglia, nu se poate modifica nimic.
Pentru Italia uita-te in poza de mai jos si o sa intelegi! ;)
totty86
04-05-2008, 05:55 PM
Multumesc , nu reuseam sa gasesc aceasta setare dar la detaliile ligilor nu ma uitasem
papimig
05-05-2008, 09:05 AM
poate echipa de rezerve sa joace in Cupa uefa daca castiga cupa?????
joc cu dinamo:D
am ajuns in sezonul urmator, dar Dinamo Res nu joaca in cupa uefa :((. in schimb am jucat Supercupa. ar fi fost frumos daca mergea:D
PS Joc cu URL 1.0 instalat
Off-topic: DINAMO-steaua 2-1!!!!
A aparut URL 2:valuri::romania::coco:
mikkel
05-05-2008, 07:22 PM
A aparut URL 2:valuri::romania::coco:
da da...il puteti lua de aici
http://www.filebox.ro/download.php?key=abbe176d7375b3f1f21e22ee5e4e041c&lang=ro
EUROmania2008
05-05-2008, 10:16 PM
am si eu o intrebare. ce dracu vedeti voi frumos in fifa manager? ca dupa 2 ani castigati CL. eu nu am jucat dar am vazut la un prieten si in al 2-lea an era in finala CL.
papimig
06-05-2008, 09:56 AM
daca o echipa din romania nu are echipa de rezerve* in liga II, se poate ca in cateva sezoane sa promoveze????
Conteaza daca la echipa de rezeve ai jucatori de valoare???Promoveaza mai repede???
*folosesc URL
Ar fi super tare daca la FM09 vei avea un sistem de pariuri din toate ligile care le-ai selectat:D. Cat de tare ar fi, ai putea sa faci blaturi lol
George05
06-05-2008, 03:51 PM
M-am tot tinut sa intreb dar am ezitat. De ce jucatorii din nationala Olandei nu au numele lor reale ? Sunt convocati numai jucatori anonimi,generati iar de nume ca V Nistelrooy, Babbel, Robben sau Sneijder nici nu se aude. Sorry daca s-a mai pus intrebarea asta.
adItzZu
06-05-2008, 04:30 PM
as dori si eu sa ma ajutati cum imi pot skimba poza la jukatori...pls k am auzit k se poate
Ell-y-ass
06-05-2008, 05:20 PM
dar dc nu mai merge sal down??
mikkel
06-05-2008, 05:37 PM
dar dc nu mai merge sal down??
si aseara am intampinat dificultati sa-l downloadez de pe filebox... ia incearca si aici http://files.filefront.com/URL08+v2exe/;10137343;/fileinfo.html si vezi daca merge
Ell-y-ass
06-05-2008, 06:12 PM
ms aquma merge.....dar zicetimi si mie mai iese din joc din cand in cand?..sau merge perfect
mikkel
06-05-2008, 06:24 PM
ms aquma merge.....dar zicetimi si mie mai iese din joc din cand in cand?..sau merge perfect
eu am ajuns in anul 2015 si pana acum mi-a iesit o singura data cred, dar dupa ce am plecat de acasa si am lasat calculatorul pornit, in joc, iar cand m-am intors (dupa 7 ore) imi daduse nu-stiu-ce eroare...despre care tind sa cred ca nu era de la joc...
Ell-y-ass
06-05-2008, 06:27 PM
khttp://forum.fifaromania.net/images/smilies/wink.gif
;)
St_Ares
07-05-2008, 12:25 AM
As vrea sa stiu si eu daca in liga I pot promova si echipele de rezerve... Ce trebuie facut?
papimig
07-05-2008, 10:18 AM
As vrea sa stiu si eu daca in liga I pot promova si echipele de rezerve... Ce trebuie facut?
nu pot promova rezervele
Ell-y-ass
07-05-2008, 08:25 PM
cum pot sa cumpar un club?? si sa fiu antrenor la clubu meu si la asta del cumpar sa pot imprumuta jucatori>?
Maryusake
07-05-2008, 08:28 PM
N-am inteles ultima parte a mesajului tau.
Da,poti cumpara un club unde tu esti patron-antrenor si uneri chiar si jucator.In schib,trebuie sa ai multe milioane pentru a cumpara un club de viitor din Romania.:p
Ell-y-ass
07-05-2008, 09:44 PM
ms am inceput aquma o noua cariera la marseile dar nu cred k o sa fac f multi bani k antrenor dar dak poti sami zici qum fac sa imi cumpar k sa styu de aquma....poate iau de prin liga a 4a engleza...:D:)
babydarkangel
08-05-2008, 02:15 AM
cum schimb durata reprizei ? sa fie mai mica ?
M.I.L.32
08-05-2008, 07:27 AM
Nu cred ca se poate. Eu cel putin nu am gasit.:)
Agy23
08-05-2008, 10:35 AM
Astristul stie. Cand intra , cu siguranta iti va spune. Daca nu ma insel a scris in paginile anterioare. Da un "search".
M.I.L.32
08-05-2008, 10:44 AM
In timpul meciului ai o optiune acolo jos. Cu ea se joaca la viteza dubla sau tripla . Alte optiuni eu nu stiu.
Astristul
08-05-2008, 06:07 PM
Astristul stie. Cand intra , cu siguranta iti va spune. Daca nu ma insel a scris in paginile anterioare. Da un "search".
Deschideti fisierul user.ini cu notepad si adaugati linia asta la sfarsit:
[OPTIONS]
HALF_LENGTH=4
Si astfel vei avea o repriza de 4 minute! ;)
Bodo17
08-05-2008, 07:30 PM
stie cineva de vreun patch cu toate transferurile la zi?:confused:pls help me!
P.S.stiu ca treabuia sa postez in topicul cu patch-uri dar nu-mi raspunde nimeni acolo
Astristul
08-05-2008, 11:53 PM
Cred ca daca cineva stia de vreun asemenea patch, sigur aflai si tu. Cum nu prea exista asa ceva, e normal sa nu-ti raspunda nimeni acolo! :rolleyes:
Incearca adresa asta: http://www.romanager.ej.am/ si vezi daca patch-ul acela e pe gustul tau! ;)
Bodo17
09-05-2008, 09:47 AM
mersi de raspuns stiu de url v2 si il am
margarit
09-05-2008, 07:09 PM
vreau sa fac pozele tuturor jucatorilor de la rapid in photoshop si la unii gasesc poze doar in format mic , stie careva cum modific pzoa din photoshop sa fie mai mare
mariusik2005dms
09-05-2008, 09:44 PM
dau la transfer market si ii dau sa caute ce jucator vreau eu .....de ex ronaldinho ...scrie in dreptul lui unavilable cum pot sa-i fac oferta lui sau clubului .... plss help
Pradias
09-05-2008, 10:07 PM
deabia mi-am instalat si eu jocul in calculator si as avea si eu o intrebare. se poate controla jucatorii ca in tcm 2004 (fotball fusion), ma refer sa joc eu ?
Ell-y-ass
09-05-2008, 10:08 PM
da se paote q un patch pt toata echipa sau 1-2 juktori fara patch scrie la inceput
Ell-y-ass
09-05-2008, 10:09 PM
""dau la transfer market si ii dau sa caute ce jucator vreau eu .....de ex ronaldinho ...scrie in dreptul lui unavilable cum pot sa-i fac oferta lui sau clubului .... plss help"" cu ce echipa joci??
mariusik2005dms
09-05-2008, 10:56 PM
joc cu fulham
Ell-y-ass
10-05-2008, 12:50 AM
dak esti in primu sezon daia nu mere io ma gandeam k joci q real si vreai sal transfere pe ronaldinho si sunt rivale si nu merge
papimig
10-05-2008, 01:55 PM
""dau la transfer market si ii dau sa caute ce jucator vreau eu .....de ex ronaldinho ...scrie in dreptul lui unavilable cum pot sa-i fac oferta lui sau clubului .... plss help"" cu ce echipa joci??
ronaldinho este un jucator de top. probabil de asta nu vrea sa vina la tine la fulham. fulham nu cred ca are cine stie ce prestigiu ca sa vina jucatorii "piesa" sa joace.
mariusik2005dms
10-05-2008, 01:58 PM
deci trebuie sa astept 2-3 sezoane si sa incerc sa castig campionatu sau champions league ca sa vina?? ....
Ell-y-ass
10-05-2008, 03:06 PM
da....
mikkel
10-05-2008, 03:09 PM
deci trebuie sa astept 2-3 sezoane si sa incerc sa castig campionatu sau champions league ca sa vina?? ....
eu zic ca o sa astepti mai mult...ca jucatorii bomba o sa vina doar la echipele cu "International Prestige" mare, cred ca peste 15-17, iar Fulham nu stiu ce prestigiu international are, dar nu cred ca se apropie de 15.In plus, am observat ca prestigiul asta creste destul de greu.Asa mi s-a intamplat mie, nu stiu la voi...
mariusik2005dms
10-05-2008, 03:24 PM
unde pot vedea prestihiul international si pe cel din campionat plsss :)
mikkel
10-05-2008, 04:26 PM
unde pot vedea prestihiul international si pe cel din campionat plsss :)
dai click dreapta pe numele clubului despre care vrei sa afli ce nivel are si iti apare meniul de mai jos...
cnx2k
10-05-2008, 04:52 PM
salutare lume. am si eu o rugaminte.cine imi poate spune de unde sa iau si eu stadioanele din romania pentru 3d, sau macar pe ala al stelei. sincer, am incercat de pe www.fifamanager.it, dar cei de acolo imi baga pe gat si patchul lor cu romania, care nu prea e la nivelul celui al lui urmel. va rog eu, daca stie cineva o alta varianta, astept un feedback. bafta la toti.
Si eu am jucat cu Fulham si dupa 3 sezoane l-am adus pe Klose.Unavailable inseamna ca nu este de vanzare nu ca nu-l poti cumpara...
mikkel
10-05-2008, 06:09 PM
Si eu am jucat cu Fulham si dupa 3 sezoane l-am adus pe Klose.Unavailable inseamna ca nu este de vanzare nu ca nu-l poti cumpara...
nu neaparat...un jucator poate fi de vanzare, dar nu este disponibil sa-l cumperi, ori din cauza prestigiului, ori din alte cauze (lipsa de fonduri, prea multi jucatori, etc...)
Ell-y-ass
10-05-2008, 10:55 PM
trebie sa am jocu original k sa imi merga url08_v2???
Bodo17
11-05-2008, 01:52 PM
nu mie imi merge fara jocu original
mikkel
11-05-2008, 02:23 PM
trebie sa am jocu original k sa imi merga url08_v2???
mie imi merge asa...fara original...si fara alt patch instalat, nici macar oficial, ca imi crapa jocul...
pianistul
11-05-2008, 02:48 PM
Cine imi spune si mie ce tactica merge pentru barcelona cel mai bine?Multumesc
Astristul
11-05-2008, 04:25 PM
4-3-3 ;)
leomessi
11-05-2008, 06:09 PM
dati-mi si mie un cod de bani sau ceva de genu pls
kata_to
11-05-2008, 06:42 PM
cum adaug Fan Chants si in ce format ?
Maryusake
11-05-2008, 08:00 PM
dati-mi si mie un cod de bani sau ceva de genu pls
D:\F_M08\user\objects\car.txt,si inlocuieste primul rand de acolo cu:"Dacia Sandero,Dacia Sandero,Dacia Sandero,Dacia Sandero,Dacia Sandero,Dacia Sandero,-10000000,sandero.bmp,2007" apoi salveaza intra in joc si o sa vezi ca pretul masinii este cu "-"deci primesti bani.
leomessi
11-05-2008, 08:28 PM
multumesc Maryusake :D:)
kata_to
11-05-2008, 09:07 PM
cum adaug Fan Chants si in ce format ?
stie cineva???
kl@udiu
12-05-2008, 07:01 AM
am descarcat url v2 si imi da invalid data. trebuie sa descarc un update oficial sau sa instalez url v1? Spuneti-mi si mie va rog ! Chiar nu stie nimeni ce are download-ul?? va rog ajutor!:|
walthercp88
12-05-2008, 08:38 AM
salut...am si eu o problema pe care nu o inteleg...cand vreau sa prelungesc contractul unui jucator ,imi da acolo ca cei din conducere accepta doar daca salariul jucatorului nu va fi ma mai mare decat cel pe care-l are in prezent....si degeaba ii ofer salariu mai mic decat cel prezent si tot nu ma lasa sa-i extind contractul si ii expira in 6 luni si-l pierd...e cumva un bug sau altceva ce nu inteleg eu ???? help please :(
margarit
12-05-2008, 03:19 PM
incearca sa-i dai bonusuri mari ....si sa-i spui ca o sa aiba cel mai mare salariu din echipa.
walthercp88
12-05-2008, 04:41 PM
jucatorul accepta,dar cei din conducere nu ma lasa , imi repeta acelasi lucru desi salariul pe care l-am oferit jucatorului este mai mic decat cel curent :(
Depinde cu ce echipa esti.Daca esti cu una mica si bugetul nu prea este stralucit e normal sa nu accepte.Mai asteapta si tu un sezon poate iti mai cresc banii la salarii.
walthercp88
12-05-2008, 09:02 PM
joc cu steaua si am 18 milioane cash....dar voi nu pricepeti ca desi aia de la conducere zic sa nu ii dau un salariu mai mare si accepta si desi ma conformez tot nu ma lasa :confused:..ex : are 6500 wage saptamanal si eu ii ofer 5000 si ii dau mai mult la semnare ca sa accepte jucatorul si clubul tot nu este de acceaiasi parere cu mine,deci desi ii dau mai mic tot nu vor..aici e prostia pe care nu o inteleg :eek:....era mai bine cand cereau cu 10%..scadeam cu 10% si totul era ok dar acum nu pot nici cum ,deci cand aveam bani mai putini ma lasau si acum nu ..e o prostie pe undeva :confused:
walthercp88
12-05-2008, 09:07 PM
the board will only agree to a contract extension if the new salary does not exceed the old salary :eek::eek::eek:
Astristul
12-05-2008, 11:26 PM
joc cu steaua si am 18 milioane cash....dar voi nu pricepeti ca desi aia de la conducere zic sa nu ii dau un salariu mai mare si accepta si desi ma conformez tot nu ma lasa :confused:..ex : are 6500 wage saptamanal si eu ii ofer 5000 si ii dau mai mult la semnare ca sa accepte jucatorul si clubul tot nu este de acceaiasi parere cu mine,deci desi ii dau mai mic tot nu vor..aici e prostia pe care nu o inteleg :eek:....era mai bine cand cereau cu 10%..scadeam cu 10% si totul era ok dar acum nu pot nici cum ,deci cand aveam bani mai putini ma lasau si acum nu ..e o prostie pe undeva :confused:
Acesta este alt motiv pentru care cheat-ul cu "masina 'scumpa'" este foarte util. Astfel iti cumperi clubul si nu-ti mai pune nimeni nicio restrictie sau 'bete in roate' la transferuri! :rolleyes:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.