View Full Version : FIFA Manager 08(intrebari si raspunsuri)
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
totty86
02-12-2007, 08:09 PM
aaaa :P
fifa manager08
02-12-2007, 10:33 PM
Care imi zice si mie cum pot sa iau patchul de pe fm08.de/en,ca mie nu imi merge?
eLiTe
02-12-2007, 10:44 PM
Torrente iti recomand si tie [iplay,czone..]
Am vazut topicul asta in lata parte si m-am gandit sa-l bag unde trebuie... adica aici :D cine stie care e faza cu jucatorii care nu-i pot cumpara din cauza ca inca nu au jucat pt echipa lor nationala; spre exemplu am vrut sa-l cumpar pe Pato de la Milan si mi-ai zis faza asta dar sezonul urmator vad ca-l cumpara Realul!!!si mai e alta faza ma chinui tot asa sa-l cumpar pe fabregas si nu vrea sa nici macar sa primeasca oferta ca cica stica dispoziatia clubului si sa revin... de 2 sezoane tot revin si nici acum nu vrea sa accepte. Stie cineva ce e de facut ca sa pot cumpara acesti jucatori si altii ca ei????
Astristul
04-12-2007, 12:12 PM
Cu ce echipa joci?
In Anglia exista work permit, d-aia nu poti sa ii iei.
Agy23
07-12-2007, 01:09 PM
Stie cineva cum pot introduce in joc si Liga a 2`a? Din editor? Sa imi explice cineva va rog frumos. M`am uitat eu pe acolo dar mi`e sa nu stric ceva. :) Multumesc.
Astristul
07-12-2007, 01:48 PM
Stie cineva cum pot introduce in joc si Liga a 2`a? Din editor? Sa imi explice cineva va rog frumos. M`am uitat eu pe acolo dar mi`e sa nu stric ceva. :) Multumesc.
Pai mai bine nu umbla si asteapta Megapatch-ul de la FM Corner. Va contine si Liga a 2-a (cu tot ce vrei tu), te asigur! ;)
Agy23
07-12-2007, 03:02 PM
Hai ca am gasit. Am modificat , dar sa vad daca imi merge. :D suspans.......:D
:(( Nu merge treaba. Am schimbat la League system din 1 in 1-1 , am selectat echipele si cand intru in joc sa selectez campionatele si ligile , Romania nu imi mai apare. :((
:(( Nu merge treaba. Am schimbat la League system din 1 in 1-1 , am selectat echipele si cand intru in joc sa selectez campionatele si ligile , Romania nu imi mai apare. :((
Ai facut programu la liga 1 si la liga 2 ?..tre sa bagi toate datele de desfasurare a meciurilor ;) tur+retur
Agy23
08-12-2007, 12:11 PM
aaaa. uite asta nu am facut. mersi. sper sa mearga
totty86
08-12-2007, 12:58 PM
fa calendarul identic cu cel al ligii I si o sa iti mearga dar vezi ca trebuie sa faci calendarul pe 2 ani ca altfel nu iti merge
Bodo17
08-12-2007, 01:33 PM
cand apare megapatchul de pe FMCORNER?
Astristul
09-12-2007, 01:36 AM
cand apare megapatchul de pe FMCORNER?
In Decembrie. Nu stiu exact cand, dar o sa apara. De mine nu mai depinde nimic deoarece baza de date pentru Romania a fost terminata, testata si trimisa acu' 2 saptamani! ;)
totty86
09-12-2007, 09:40 AM
Or sa modifice si 3D-ul ? daca nu il modifica eu cum pot sa il modific ?
Bodo17
09-12-2007, 10:46 AM
ok am inteles:)
oakyboy
10-12-2007, 07:38 PM
Ma enerveaza fifa managerul asta 08 ca nu se da hent niciodata. Au facut astia si patchul si tot fotbal cu handbal joaca aia pe teren. Stie cineva ce pot sa fac cu hentul ala???
lucky13
13-12-2007, 09:06 AM
Stie cineva daca se poate juca in retea?Daca da cum?
Astristul
13-12-2007, 09:59 AM
Stie cineva daca se poate juca in retea?Daca da cum?
Nu, nu se poate juca in retea FIFA_M 08!;)
Ma enerveaza fifa managerul asta 08 ca nu se da hent niciodata. Au facut astia si patchul si tot fotbal cu handbal joaca aia pe teren. Stie cineva ce pot sa fac cu hentul ala???
Cred ca glumesti. Mendy imi preia mingea numai cu mana :))
Ma enerveaza 3d matchu asta. Te plictisesti de el, de fiecare data aceleasi faze:mad:
salut baieti
spuneti-mi si mie cum bag rezervele pe foaie de joc ca sa spun asa?
titularii unt cu verde iar rezervele c albastru,prb este ca am vandut jucatori si acum am doar 3 rezerve si nu reusesc sa mai bag,cum masa ii bag?
margarit
13-12-2007, 09:00 PM
citeste in paginile anterioare si o sa afli
timisica_cristian
14-12-2007, 12:14 PM
salut baieti
spuneti-mi si mie cum bag rezervele pe foaie de joc ca sa spun asa?
titularii unt cu verde iar rezervele c albastru,prb este ca am vandut jucatori si acum am doar 3 rezerve si nu reusesc sa mai bag,cum masa ii bag?
daca tot nu gasesti, roaga-l pe asistentul tau sa te ajute
totty86
14-12-2007, 09:11 PM
O sa schimbe cei de la FM Corner si 3D ul?
Astristul
15-12-2007, 10:54 AM
O sa schimbe cei de la FM Corner si 3D ul?
Au lansat deja un gameplay patch:
Il poti descarca de aici:
http://fmcorner.4players.de/index.php?showfile=1&fid=980&p=downloads&area=8&categ=170
margarit
15-12-2007, 11:36 AM
de unde pot sa iau si eu face pack pentru romania?
totty86
15-12-2007, 11:43 AM
multumesc mult , acum sa vad daca se misca mai bine fundasii
margarit
15-12-2007, 01:55 PM
am instalat gameplay si acum dau numai pase aiurea jucatorii
totty86
15-12-2007, 03:14 PM
lasa pasele ca le rezolv eu dar numai sa nu imi mai faca fundasii figurile alea cand alergau dupa atacant spre margine iar cand asta se intorcea ramanea scapa imediat de fundasul care mai facea un pas doi si abia apoi se intorcea spre atacant si normal ca nu il mai prindea si cam 50 % din goluri asa le luam in timp ce dadeam numai vreo 10-15 % din goluri in felul asta
margarit
15-12-2007, 04:42 PM
frate e greu cu pasele alea...da chiar numai aiurea. eu luam multe goluri din centrari...tot timpu un jucator ramanea singur in careu si multe alte chestii penibile:)
totty86
15-12-2007, 07:02 PM
da te inteleg ca e nasol cu pasele dar parca au rezolvat cat de cat faza cu fundasii , si mie mi sa intamplat faza cu centrarile si e enervant
Astristul
15-12-2007, 07:34 PM
Baieti, nu este nevoie sa disperati! Eu am pus adresa cu patchul de la FM Corner pentru meciul 3d, la rugamintea lui totty86! Insa mai exista atatea si atatea patchuri pentru meciul 3d.
Intrati aici si sunteti liberi sa testati ce vreti voi!
http://board.fm08.de/index.php?showforum=171
Bafta! ;)
totty86
15-12-2007, 08:34 PM
pai noi incercam sa vedem care sunt bubele acestui patch , acum ma mut la ala de la italieni sa vad poate este mai bun , apropo ai idee cum se dezinstaleaza patchul de la fm corner pentru 3d ? sau e vreo problema daca instalez alt patch pentru 3d peste asta ?
Astristul
16-12-2007, 03:34 AM
pai noi incercam sa vedem care sunt bubele acestui patch , acum ma mut la ala de la italieni sa vad poate este mai bun , apropo ai idee cum se dezinstaleaza patchul de la fm corner pentru 3d ? sau e vreo problema daca instalez alt patch pentru 3d peste asta ?
Inainte sa iti instalezi ORICE patch 3d, fa un back-up la fisierul "config.big" din directorul jocului (FIFA Manager 08)!
In momentul in care vrei sa revii la gameplay-ul original, pur si simplu copii acel fisier de care ti-am zis (adica cel back-up) la loc! ;)
totty86
16-12-2007, 11:39 AM
am citit la shwan pe forum acolo si am facut asa ca sa nu fie probleme , dar mai bun mi sa parut patchul lui fulcrum dar ce ma enerveaza la el e ca jucatorii cand sunt in pozitie de a centra dau pase inapoi pana la fundas si este realmente stresant sa vad asta , stii cum sa il pot modifica ca am luat programul ala filebig parca si pot modifica acum alea dar nu stiu unde sa umblu ca sa fac sa centreze mai des
Astristul
16-12-2007, 09:04 PM
Poti exporta fisierele din "config.big" cu ajutorul programului EA Graph, si tot cu ajutorul lui poti sa importi fisierele modificate la loc!
Si eu sunt de aceeasi parere, patchul lui Fulcrum e destul de bun, dar necesita imbunatatiri....
Cat despre editatul acelor fisiere .... nu mi-am batut capul cu asa ceva! :p
totty86
17-12-2007, 12:08 AM
am incercat si eu dar este greu si nu prea am timp , mie mi se pare cel mai bun patchul lui fulcrum dar daca scoate faza cu pasele inapio cand jucatorii sunt in pozitie de centrare , totusi ce nu inteleg eu acum este de ce nu comunica intre ei pentru ca fiecare din patchurile alea au ceva bun dar daca ar lucra numai la unul cred ca lar face bine si lear lua si putin timp ?
LoLzZz
17-12-2007, 12:45 PM
Parerea mea e sa folositi patch-ul lui elreyrobinho http://board.fm08.de/index.php?showtopic=649095
Mi s-a parut cel mai bun pana acum cititi si topic-ul ca sa intelegeti mai bine
Artistu .... ce fac frate aia de la fmcorner ... dorm pe ei:mad: ... intru in fiecare zi la ei pe site si nimic ... nici un anunt nimic ... nu vreau sa fiu rautacios , ca nu sunt obligati sa faca ei ceva dar asa ca chestie ... vad ca nu mai misca nimic la ei ... tu poate stii mai multe
M.I.L.32
17-12-2007, 01:10 PM
Parerea mea e sa folositi patch-ul lui elreyrobinho http://board.fm08.de/index.php?showtopic=649095
Mi s-a parut cel mai bun pana acum cititi si topic-ul ca sa intelegeti mai bine
Artistu .... ce fac frate aia de la fmcorner ... dorm pe ei:mad: ... intru in fiecare zi la ei pe site si nimic ... nici un anunt nimic ... nu vreau sa fiu rautacios , ca nu sunt obligati sa faca ei ceva dar asa ca chestie ... vad ca nu mai misca nimic la ei
Se pot continua salvarile sau trebuie sa incepi joc nou ?
totty86
17-12-2007, 02:30 PM
se pot continua si jocurile salvate
LoLzZz
17-12-2007, 04:34 PM
Se pot continua salvarile sau trebuie sa incepi joc nou ?
Se pot continua fara probleme
IliciMan
17-12-2007, 05:47 PM
la Football Manager sunt peste 600 researcheri, si peste 100 de Head Researcheri, acolo totul functioneaza perfect, [b]mai ales in Romania, aici ma pricep cel mai bine, fiecare club din primele 2 ligi are cate un researcher[\b], acum cei de la SIGames au acceptat sa fie introdusa si Liga a 3-a in joc dar nu va fi jucabila, plus nationalele u19 !
:rolf::rolf::rolf::rolf:
margarit
17-12-2007, 09:51 PM
incerc sa pun jucatori pe lista de transferuri ,cu transfer status "on loan" . selectez "on loan" dau ok si imi scrie ca nu pot sa pun jucatori pe lsita de transferuri cu transfer status "not for sell" ce inseamna asta??
Astristul
17-12-2007, 11:05 PM
Artistu .... ce fac frate aia de la fmcorner ... dorm pe ei:mad: ... intru in fiecare zi la ei pe site si nimic ... nici un anunt nimic ... nu vreau sa fiu rautacios , ca nu sunt obligati sa faca ei ceva dar asa ca chestie ... vad ca nu mai misca nimic la ei ... tu poate stii mai multe
Vezi ca e Astristul!:rolleyes:
Ma, iti dai seama ca asa cum tu astepti patchul ala pentru Romania in special, asa il astept eu pentru celelalte tari!:p
Nu stiu nici eu. Se pare ca cei care se ocupa cu baza de date din alte tari, au tot amanat si intarziat cu finalizarea acestora. In plus se mai si testeaza astfel de patchuri inainte sa fie lansate!:)
Aveti rabdare cu totii! ;)
De lansat o sa se lanseze (candva)!:lol:
LoLzZz
18-12-2007, 12:34 PM
Vezi ca e Astristul!:rolleyes:
Ma, iti dai seama ca asa cum tu astepti patchul ala pentru Romania in special, asa il astept eu pentru celelalte tari!
Nu stiu nici eu. Se pare ca cei care se ocupa cu baza de date din alte tari, au tot amanat si intarziat cu finalizarea acestora. In plus se mai si testeaza astfel de patchuri inainte sa fie lansate!:)
Aveti rabdare cu totii! ;)
De lansat o sa se lanseze (candva)!
Mersii Artistul :D pentru raspunsul tau plin de sperante :D:lol:
BlackS0ull
18-12-2007, 08:56 PM
Vin si eu cu o intrebare la cei mai priceputi decat mine :)
La sectiunea Tactics ... la ce foloseste MOVEMENT
Adica la mine stau toti jucatorii grupati asa ca niste vite :)
Poate ma lumineaza cineva si pe mine !
Multumesc anticipat !
vladnego
18-12-2007, 10:37 PM
pai acolo ii pui tu sa stea cum vrei tu in teren...ca sa nu mai stea ca vitele...
Astristul
18-12-2007, 11:12 PM
Tu faci asta intentionat sau nu vezi bine?:mellow:
Intentionat face , cre' că trebuie sa-l exorcizăm. :mellow:
papimig
19-12-2007, 11:01 AM
am si io o problema... mi-am facut un club in anglia si knd vreau sa transfer un jucator din orice tara in afara de Anglia, imi zice ceva de genu "PLAYER has never played for this country. Signing this player is therefore not possible because the player wouldn"t get a work permit":injur2::(
papimig
19-12-2007, 11:06 AM
Ce fac k sa ii pot cumpara????:saliveaza: :unsure: :confused:
LoLzZz
19-12-2007, 01:12 PM
Tu faci asta intentionat sau nu vezi bine?:mellow:
Chiar ca sunt chior ... pana in momentu asta am crezut ca nick-ul tau este Artistul ... nu prea am fost atent ... dabia acum m-am uitat mai bine si am vazut ca este Astristul ... scuze ... nu am vrut sa fac misto sau ceva in genu asta ... nu a fost niciodata intentia mea sa fac misto ... pur si simplu nu am observat ca nick-ul tau e Astristul si nu Artistul:eek:... scuze
Inca o data imi cer SCUZE
extreme
19-12-2007, 02:30 PM
haha si eu de fiecare data am citit Artistul :))
JiJi_Ciobanu
19-12-2007, 02:48 PM
am si eu o problema : l-am instalat si cand sa intru in el imi zice "conflict with emulation software " geva de genu. am cautat crack si nu am gasit ..am inteles ca nu are. ce e de facut ? cine ma poate ajuta .. astept un PM. Merci !
p.s: fara replici :"cumpara jocu' original " :D
LoLzZz
19-12-2007, 05:32 PM
am si eu o problema : l-am instalat si cand sa intru in el imi zice "conflict with emulation software " geva de genu. am cautat crack si nu am gasit ..am inteles ca nu are. ce e de facut ? cine ma poate ajuta .. astept un PM. Merci !
p.s: fara replici :"cumpara jocu' original " :D
Crack exista ... google it
Nu aveti voie sa vorbiti despre warez.Cumpara (www.gameshop.ro) jocul.
JiJi_Ciobanu
19-12-2007, 06:15 PM
am cautat pe google .. si nimic. imi da cineva un PM sa ma ajute si pe mine? Merci !
margarit
19-12-2007, 07:20 PM
frate eu nu mai inteleg nimic.....dupa ce am instalat "pachu " cel mare cu database pt romania (care in loc sa imbunatateasca jocu ....la facut si mai de cacao" ,am observat ca fundasii echpei antrenate sunt pur si simplu paraleli ,nu fac nimic , spre deosebire de cei ai calculatorului care nu te lasa nici sa faci preluare ca iti iau mingea . atacantii echipei adverse ocolesc fundasii, suteaza ,fac ce vor . e aiurea frate daca asta se intampal din cauza la patch sa imi spuna cineva sa stiu daca il sterg sau nu ......daca nu este din cauza la patch sa incerce sa imi explice care e "buba"
BlackS0ull
19-12-2007, 11:26 PM
frate eu nu mai inteleg nimic.....dupa ce am instalat "pachu " cel mare cu database pt romania (care in loc sa imbunatateasca jocu ....la facut si mai de cacao" ,am observat ca fundasii echpei antrenate sunt pur si simplu paraleli ,nu fac nimic , spre deosebire de cei ai calculatorului care nu te lasa nici sa faci preluare ca iti iau mingea . atacantii echipei adverse ocolesc fundasii, suteaza ,fac ce vor . e aiurea frate daca asta se intampal din cauza la patch sa imi spuna cineva sa stiu daca il sterg sau nu ......daca nu este din cauza la patch sa incerce sa imi explice care e "buba"
daca nu sunt prea indiscret :huh: care patch man ?
margarit
20-12-2007, 12:19 AM
http://www.fm08.de/en/?rubrik=dls&si...fid=123&cid=41 patchul asta
Astristul
20-12-2007, 11:56 AM
Chiar ca sunt chior ... pana in momentu asta am crezut ca nick-ul tau este Artistul ... nu prea am fost atent ... dabia acum m-am uitat mai bine si am vazut ca este Astristul ... scuze ... nu am vrut sa fac misto sau ceva in genu asta ... nu a fost niciodata intentia mea sa fac misto ... pur si simplu nu am observat ca nick-ul tau e Astristul si nu Artistul:eek:... scuze
Inca o data imi cer SCUZE
Ok! Nu-i nimic! E bine totusi ca ti-ai pus ochelarii!:lol::p
Da de unde vine Astristul , scuzati de offtopic , si acuma ON stie careva cum imi pot vinde soţia , adică sa ma despart de ea?
stelistul92
20-12-2007, 01:56 PM
Pai cred ca tre sa dai sa difortezi , e a doua obtiune din cate stiu de acolo . Acum am si eu o intrebare poate stiti . Nu prea imi place sa trisez , dar vreau sa fac ca fotbalul romanesc sa fie mai bine cotat . Un prieten de incredere mi-a spus ca pot sa fac asta din editor . Ma refer defapt sa nu ma refuze jucatorii de top daca le dau cat cer ei sa spuna ca e prea praf clubul :) . Ajutati-ma va rog mult .
LoLzZz
20-12-2007, 02:14 PM
Pai cred ca tre sa dai sa difortezi , e a doua obtiune din cate stiu de acolo . Acum am si eu o intrebare poate stiti . Nu prea imi place sa trisez , dar vreau sa fac ca fotbalul romanesc sa fie mai bine cotat . Un prieten de incredere mi-a spus ca pot sa fac asta din editor . Ma refer defapt sa nu ma refuze jucatorii de top daca le dau cat cer ei sa spuna ca e prea praf clubul :) . Ajutati-ma va rog mult .
Pai te deschizi editoru si dai la Romania ... click dreapta pe club-ul care doresti si dai la Edit Club Setings si la Club Prestige dai si tu la 20 .... dar orice modifici in editor, inseamna automat ca trebuie sa incepi un joc nou ca sa iti mearga
JiJi_Ciobanu
20-12-2007, 04:55 PM
ma ajuta si pe mine cineva sa ma joc fifa manager 08 ? ce sa fac sa nu-mi mai zica "conflict with emulation software" si sa intre in joc ?
p.s: n-am bani sa cumpar jocul original .. de altfel ca majoritatea romanilor
LoLzZz
20-12-2007, 08:38 PM
ma ajuta si pe mine cineva sa ma joc fifa manager 08 ? ce sa fac sa nu-mi mai zica "conflict with emulation software" si sa intre in joc ?
p.s: n-am bani sa cumpar jocul original .. de altfel ca majoritatea romanilor
Verificati mesajele .... tzi-am dat rezolvarea acu cateva zile
margarit
21-12-2007, 12:53 AM
Da de unde vine Astristul , scuzati de offtopic , si acuma ON stie careva cum imi pot vinde soţia , adică sa ma despart de ea?
vine de la "as" "trist" adica este un as necastigator =))=)) "ul" este articol hotarat :)):)). scz daca deranjez dar mi se pare funny:D:D
Agy23
21-12-2007, 01:50 AM
Cum de unde vine Astristul ?
Rapid=RapidIST
Dinamo=DinamovIST
Steaua=StelIST
Astra=AstrIST
Omu este din Ploiesti si probabil tine cu ASTRA. Acum te`ai prins ? Vezi sa nu`ti dai drumul. ;)
PS: XLR8 vezi ca la private life , in stanga ai ceva de genul: Separe from partner.
MurdocK
21-12-2007, 02:11 AM
vai de mn kte sez are joku :))) sunt la sezonul 9 =))
Astristul
21-12-2007, 05:08 PM
Cum de unde vine Astristul ?
Rapid=RapidIST
Dinamo=DinamovIST
Steaua=StelIST
Astra=AstrIST
Omu este din Ploiesti si probabil tine cu ASTRA. Acum te`ai prins ? Vezi sa nu`ti dai drumul. ;)
PS: XLR8 vezi ca la private life , in stanga ai ceva de genul: Separe from partner.
Multumesc Agy pentru explicatia data celorlalti!;)
@ murdock, cum de ai facut 9 sezoane deja???:eek:
Eu abia am facut 1!:p
Apropo, numarul sezoanelor este infinit, dar fisierul se mareste din ce in ce mai mult pe masura ce mai trece un sezon....
LoLzZz
21-12-2007, 06:13 PM
A aparut al doilea patch de le EA in care jucatorii romani si bulgari nu mai sunt non-eu ... si alte imbunatatiri ... enjoy
http://www.fm08.de/en/
Fernando_torres
23-12-2007, 04:26 PM
sal. am si eu o problema. joc cu real madrid in campionatul spaniei. in ziua de 6 ianuarie am meci contra lui espanyol iar dupa meci cand trebuie sa ajunga in data de 7 ianuarie de fiecare data imi iese din joc. am reinstalat jocul si la fel face face. ce sa fac ca sa rezolv problema? Tin sa precizez ca nu am nici un patch instalat la joc. ms mult
stelistul92
23-12-2007, 05:05 PM
sal. am si eu o problema. joc cu real madrid in campionatul spaniei. in ziua de 6 ianuarie am meci contra lui espanyol iar dupa meci cand trebuie sa ajunga in data de 7 ianuarie de fiecare data imi iese din joc. am reinstalat jocul si la fel face face. ce sa fac ca sa rezolv problema? Tin sa precizez ca nu am nici un patch instalat la joc. ms mult
Hmm nu prea ai ce sa faci . Asta mi se intampla si mei cu steaua , am luat-o de la capat si mi s-a intamplat iar ... am luat alta echipa ( chelsea ) si am terminat un sezon fara probleme .. ia alta echipa :)
Astristul
23-12-2007, 05:37 PM
Am si eu o intrebare pentru voi. Jucati cu jocul original sau cu cel piratat??Mi se pare bizar deoarece eu am testat baza de date a Romaniei cu 5 echipe diferite si nu am avut astfel de probleme. Bineinteles, am jocul original!
Fernando_torres
23-12-2007, 05:57 PM
nu am jocul orginal...sa spunem ca am un joc piratat
margarit
23-12-2007, 06:07 PM
deobicei asta se intampla cand dai save si restartezi calculatoru inainte sa se salveze sau iesi din joc prin orice alta modalitate . daca nu e asta incearca sa dai simulate pana in 8 ianuarie:)
Fernando_torres
23-12-2007, 06:10 PM
deobicei asta se intampla cand dai save si restartezi calculatoru inainte sa se salveze sau iesi din joc prin orice alta modalitate . daca nu e asta incearca sa dai simulate pana in 8 ianuarie:)
ok, o sa incerc si varianta asta. ms mult
Fernando_torres
23-12-2007, 06:29 PM
acum imi merge si nu mai face figuri...ms mult margarit
Fernando_torres
23-12-2007, 10:27 PM
acum am alta problema :( sunt si selectioner al spaniei si vad ca atunci cand dau la squad sa selectionez jucatorii imi apar doar 2 portari : cassilas si canizares...restul portarilor spanioli nu-mi apar, dar ca jucatori de camp imi apar toti...sczuzati-ma inca o data ca va cer ajutorul :alida:
margarit
24-12-2007, 02:54 AM
poate ai deselctat de acolo de jos gk
Fernando_torres
24-12-2007, 01:07 PM
poate ai deselctat de acolo de jos gk
e selectat si gk dar tot aia 2 portari imi apar :alida:
timisica_cristian
24-12-2007, 02:12 PM
poate ai pus criterii prea dure...ani, talent, abilitate;), oricum, aia sunt super portari
Fernando_torres
24-12-2007, 04:27 PM
poate ai pus criterii prea dure...ani, talent, abilitate;), oricum, aia sunt super portari
am pus talent o stea , varsta maxima sa fie 40 de ani si....nimic :alida:
timisica_cristian
24-12-2007, 05:12 PM
si la Italia se intampla acelasi lucru, nu mi-l arata decat pe Abiati si Cudicini, dar sunt buni, in special Abiati, dar Casillas e super portar
margarit
24-12-2007, 06:04 PM
ba stie cineva dc la patchu asta de iarna care l-au scos astia fifa manager mi se blocheaza jocu.imi apare chestia aia cu ea sports si dupa ramane negru ecranu..am pus intrebarea si la aptchuri dar nu a rasp nimeni
realspycam
24-12-2007, 08:39 PM
Salut.. am si eu cateva nelamuriri.. Am inceput cu Fiorentina.. Toate bune.. joc 4-1-3-2 (incercata si la Arsenal cu succes).Dupa vreo 3 meciuri castigate.. au inceput sa plece fundasii centrali in fata aiurea..,Frey a degajat un meci intreg numai in afara terenului.. si inca degajaza in out.. imi da MAT-Most balls lost -> Frey.. va dati seama.. iar daca se intampla sa degajeze normal.. inainte sa o faca.. unul dintre fundasii centrali fuge langa mijlocasul la inchidere.. Mentionez ca am verificat la individual orders.. am bifat chiar si "lock all".M-am uitat si la movement.. Nu stiu ce sa fac.. imi place salvarea asta cu Florenta ca vreau sa fac o echipa tare pe langa Mutu :D.
margarit
24-12-2007, 09:02 PM
e de la jocu asta tampit....si eu am patit la fel si pe faza asta nu am mai jcaut de 1 samptamana fifa manager08.stai linistit nu o sa iti dea nimeni raspunsu...si eu am intrebat ca disperatu
LoLzZz
24-12-2007, 09:50 PM
Salut.. am si eu cateva nelamuriri.. Am inceput cu Fiorentina.. Toate bune.. joc 4-1-3-2 (incercata si la Arsenal cu succes).Dupa vreo 3 meciuri castigate.. au inceput sa plece fundasii centrali in fata aiurea..,Frey a degajat un meci intreg numai in afara terenului.. si inca degajaza in out.. imi da MAT-Most balls lost -> Frey.. va dati seama.. iar daca se intampla sa degajeze normal.. inainte sa o faca.. unul dintre fundasii centrali fuge langa mijlocasul la inchidere.. Mentionez ca am verificat la individual orders.. am bifat chiar si "lock all".M-am uitat si la movement.. Nu stiu ce sa fac.. imi place salvarea asta cu Florenta ca vreau sa fac o echipa tare pe langa Mutu :D.
Ai schimbat gameplay-ul??? sau e cel original???
inceraca un gamplay de pe forumul de la EA
http://board.fm08.de/index.php?showforum=171
MurdocK
25-12-2007, 03:27 AM
Multumesc Agy pentru explicatia data celorlalti!;)
@ murdock, cum de ai facut 9 sezoane deja???:eek:
Eu abia am facut 1!:p
Apropo, numarul sezoanelor este infinit, dar fisierul se mareste din ce in ce mai mult pe masura ce mai trece un sezon....
pei yo jok kte 24 de ore cam asa ... ca scoala nu mia mai plakut :)) bn ca pe urma dorm vreo 12 :))
Aha, tu joci 24 ore pe zi, cam asa, dar mai sunt si zile in care joci 25, 26? Si dupa dormi 13, 14, ca deh, scoala nu ti-a mai placut, acolo stateai 7 ore, era prea putin <_<
realspycam
25-12-2007, 04:20 PM
NU l-am schimbat.. e cel original.. Nici nu stiu pe care sa il incerc
The 1 and only
27-12-2007, 03:12 PM
http://l3g3nd-sp3cter5.forumgratuit.ro/ forum de fifa , ucl , nfs prostreet,si multe altele,si campionate de fifa cu transferuri,cupe de fifa si ucl.............merita incerkt :D:D:D:D:D:D
wayne
27-12-2007, 03:46 PM
Am o intrebare : pot juca meciurile din FifaManager08 in Fifa 08?
Im cer scuze daca a mai fost aceasta intrebare,dar sunt 60 de pagini ...
zaharia_florindaniel
28-12-2007, 01:08 PM
Va rog frumos imi spuneti si mie rezolvarea la problema cu patchul oficial(apare ecranul negru)....id-ul meu este zaharia_florindaniel...
Multumesc!:):)
totty86
28-12-2007, 09:45 PM
Ati avut la antrenament intensitatea mai mare de 3 cercuri ? ca eu nu am avut pana azi cand nu stiu unde am umblat si acum se antreneaza aia la 6 cercuri si le scade energia imediat desi se antreneaza mai repede .
totty86
28-12-2007, 09:46 PM
Am o intrebare : pot juca meciurile din FifaManager08 in Fifa 08?
Im cer scuze daca a mai fost aceasta intrebare,dar sunt 60 de pagini ...
Nu poti juca , dar poti controla un jucator la alegere sin echipa ta
alexynho_91
28-12-2007, 11:14 PM
Ati avut la antrenament intensitatea mai mare de 3 cercuri ? ca eu nu am avut pana azi cand nu stiu unde am umblat si acum se antreneaza aia la 6 cercuri si le scade energia imediat desi se antreneaza mai repede .
Daca vrei sa nu mai ai jucatorii obositi , da la Training , si pune la Recovery (parca) , 100% timp de vreo 2-3 saptamani ... si dupa aceea , poti reveni la vechile antrenamente .:D
totty86
29-12-2007, 12:55 AM
stiam asta dar tu ai avut vreodata 100 % la toate casutele de acolo in acelasi timp ?
misshu
29-12-2007, 02:51 AM
vreau si eu key`u de la fifa manager 2008
totty86
29-12-2007, 08:33 PM
voua vi sa mai intamplat ca jucatorii sa joace pe alte pozitii decat cele pe care iati pus ? ca la mine se schimba in teren singuri iar la formation sunt corecti pusi dar pe 3d RM joaca CD , DM joaca LM iar CD joaca DM
totty86
29-12-2007, 10:23 PM
voua vi sa mai intamplat ca jucatorii sa joace pe alte pozitii decat cele pe care iati pus ? ca la mine se schimba in teren singuri iar la formation sunt corecti pusi dar pe 3d RM joaca CD , DM joaca LM iar CD joaca DM
are cineva rezolvarea ca devine chiar stresanta chestia asta ?
bke_serg
30-12-2007, 02:20 PM
are cineva rezolvarea ca devine chiar stresanta chestia asta ?
nu mai juca 3d:p,eu tot timpul joc text de cand joc manager,niciodata nu am jucat 3d,e aiurea!
totty86
30-12-2007, 02:39 PM
nu e deloc aiurea 3d mai ales acum la cum lau facut cei de la EA , placerea consta in 3d pentru ca altfel as juca football manager ca acolo se vede 2d dar iar se revine la o discutie interminabila asa ca nu continui
Incearca noul patch pentru meci 3d pe care l-au scos de curand. Nu l-am incercat dar din cate am citit pare destul de interesant!
Rapidistu12
01-01-2008, 05:29 PM
ce pot sa fac sa nu mai imi zica la transferuri prostia aia cu age limit for non eu players...ceva de genu zice.Apare asta si la jucatorii romani si croati si multi alti
totty86
01-01-2008, 06:01 PM
instaleaza versiunea 2 a patchului de la EA
Rapidistu12
01-01-2008, 06:06 PM
instaleaza versiunea 2 a patchului de la EA
am luat versiunea aia a doua acuma si zice file exe corrupt...totty vorbim pe mess dak ai timp sami zici?
totty86
01-01-2008, 06:09 PM
am putin timp acum deci dami un mesaj cu id
arsenewenger
01-01-2008, 06:12 PM
Voi avea jocu de la magazin peste cateva zile as vrea sa stiu cum e fara niciun fel de patchuri ? E misto ,are echipe romanesti ,e realist ? E mai tare ca football manager 2008 cal am si pe ala ?Sa spuneti cum e fara patchuri ca vad ca se vorbeste mult despre ele .
totty86
01-01-2008, 06:18 PM
Patchurile sunt lansate de EA deci inbunatatesc jocul eu chiar tias recomanda sa instalezi patchurile 1 si 2 inainte de a incepe o cariera , sunt si echipe romanesti dar daca vrei si divizia B atunci se gasesc patchuri pentru asta , mie mi se pare inbunatatit fata de 2007 dar asta ramane parerea mea , pareri sunt pro si contra daca vrei o comparatie cu football manager 2008
arsenewenger
02-01-2008, 09:57 AM
Am auzit de la cineva ca se poate juca cu tastatura ca fifa 2008 .E adevarat ?
Agy23
02-01-2008, 12:25 PM
da este adevarat. Poti juca tu meciurile dar pe tot parcursul meciului controlezi un singur jucator pe care ti`l alegi la inceputul partidei. Dar grafica este mult mai slaba decat la FIFA08 ,07 si chiar 06.
LoLzZz
02-01-2008, 03:24 PM
Voi avea jocu de la magazin peste cateva zile as vrea sa stiu cum e fara niciun fel de patchuri ? E misto ,are echipe romanesti ,e realist ? E mai tare ca football manager 2008 cal am si pe ala ?Sa spuneti cum e fara patchuri ca vad ca se vorbeste mult despre ele .
Trebuie sa instalezi si patch-urile oficiale ... mai ales patch-ul 2 pt. ca in patch-ul 2 au umblat la meciurile in 3D si mai ales jucatorii romani nu mai sunt non-eu
Dar sa incerci si patch-uri neoficiale ... cum ar fi patch-uri de kits , foto ,database sau gameplay pt. 3D
Cum ar fi pt. gameplay 3D poti sa iei de aici >> http://board.fm08.de/index.php?showforum=171
si restu de la aceste site-uri http://fmcorner.4players.de/index.php?area=8
http://www.managerfifa.com/
http://www.tcmtotal.com/
http://www.sozone.de/de/index.php
http://managerkits.com/index.php
Daca nu intelegi ce scrie ... mai ales pe ala in germana ... exista http://www.google.com/translate_t
Cine mai stie site-uri ale fanilor ca acestea de mai sus va rog sa mai postati adrese
totty86
03-01-2008, 01:26 PM
Vau disparut si voua globuletele si caciulitele din joc ?
arsenewenger
03-01-2008, 03:58 PM
As vrea sa stiu ce atuuri referitoare la continut are fifa manager 08 fata de fotbal manager 08 .Ce conddsiderati ca ar avea fifa manager mai bun , in afara de grafica fata de fm 08 ?
timisica_cristian
03-01-2008, 04:41 PM
As vrea sa stiu ce atuuri referitoare la continut are fifa manager 08 fata de fotbal manager 08 .Ce conddsiderati ca ar avea fifa manager mai bun , in afara de grafica fata de fm 08 ?
e un topic pe tema asta aici:http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=7418
wayne
05-01-2008, 12:22 AM
Daca imi instalez pach-ul oficial,iar pe urma cele neoficiale,cel oficial mai are vreun efect?
Steaua4Us
05-01-2008, 12:55 AM
Daca imi instalez pach-ul oficial,iar pe urma cele neoficiale,cel oficial mai are vreun efect?
din cate stiu eu daca in patchul oficial nu sunt aduse modificari la baza de date (si tot dupa stiinta mea nu sunt) nu e nicio problema
Astristul
05-01-2008, 04:32 PM
din cate stiu eu daca in patchul oficial nu sunt aduse modificari la baza de date (si tot dupa stiinta mea nu sunt) nu e nicio problema
Patchul oficial modifica baza de date. Poate ca tu nu ai fost pe forumul oficial unde de la lansarea jocului s-au tot discutat problemele care au legatura cu baza de date. In primul patch oficial aceste probleme s-au rezolvat. De exemplu jucatori lipsa, calendar facut aiurea buguri in anumite ligi etc.
P.S. Foarte tare semnatura ta! ;)
Steaua4Us
05-01-2008, 09:03 PM
Patchul oficial modifica baza de date. Poate ca tu nu ai fost pe forumul oficial unde de la lansarea jocului s-au tot discutat problemele care au legatura cu baza de date. In primul patch oficial aceste probleme s-au rezolvat. De exemplu jucatori lipsa, calendar facut aiurea buguri in anumite ligi etc.
P.S. Foarte tare semnatura ta! ;)
mda m-am exprimat gresit. majoritatea bugurilor sunt in alte fisiere nu in baza de date si bugurile din campionate si lipsa jucatorilor au fost, sunt si vor fi o mare problema la EA care se pare ca au licente degeaba ca tot baze de date aiurea dau
Astristul
05-01-2008, 10:49 PM
Uite, eu de exemplu am jucat in vacanta asta CM 2008 (Championship Manager) si am ramas destul de placut surprins de acest joc. Nu poti sa alegi sa joci cu un club din Romania, dar in schimb are mai mult de 100 de cluburi din Romania. Este un joc interesant, in care nu o sa vezi vreodata nume false la echipe sau jucatori!;)
Steaua4Us
06-01-2008, 12:07 AM
sa fim seriosi! tu stii loturile la toate echipele alea si nu ai gasit jucatori generati de joc? pai ori esti tu prea tare si prea informat ori pur si simplu ai spus asta fiindca nu ai gasit nume care sa se repete
ratzusca
06-01-2008, 01:33 PM
am uitat cum le fac programul de antrenament la inceputul sezonului, zilele in care sa se antreneze , ma ajuta careava ???????????
Agy23
06-01-2008, 04:47 PM
De ce te complici cu antrenamentul? Eu niciodata nu am ales sa fac trainingul. De asta am asistent manager , nu? Cand incepi un joc nu mai bifa optiunea cu Training. PAREREA MEA.
Astristul
06-01-2008, 09:09 PM
sa fim seriosi! tu stii loturile la toate echipele alea si nu ai gasit jucatori generati de joc? pai ori esti tu prea tare si prea informat ori pur si simplu ai spus asta fiindca nu ai gasit nume care sa se repete
La nivelul primelor ligi, iti zic eu ca erau numai jucatori reali. Asta in tari cu fotbal nu tocmai popular.
Dar in fine e CM, nu prea poti sa-i ceri multe. Tot FIFA_M ramane cel mai bun! :p
cine e interesat am un jocul original , nefolosit , il dau ieftinache . yahoo : olzklin sau 0720631873
Fulham-Morecambe 13-0 in cupa Angliei.:lol::lol::lol:Cel mai mare scor de cand joc fifa manager.Vreo 5 goluri au fost inscrise singur cu portaru, au mai fost si 2 autogoluri, a dat si portaru gol din penalty:lol::lol::lol:
Astristul
09-01-2008, 09:18 PM
Fulham-Morecambe 13-0 in cupa Angliei.Cel mai mare scor de cand joc fifa manager.Vreo 5 goluri au fost inscrise singur cu portaru, au mai fost si 2 autogoluri, a dat si portaru gol din penalty
Cate minute are repriza la tine? Daca ai repriza la mai mult de 6 minute, se prea poate, daca o ai la 4 cum o am eu, mai mult de 8-0 nu le dadeai!;)
@ kliN
Zici ca ai jocul original nefolosit. Pentru ce l-ai mai cumparat daca nu l-ai bagat nici macar odata in DVD-ROM??? :confused:
salut baieti, am si eu o problema cu jocul, cand dau sa treaca saptama, trece o zi sau doua si imi iese din joc pur si simplu, stie cineva ce sa fac?! mc
M.I.L.32
10-01-2008, 05:09 PM
Incearca sa il reinstalezi...
l-am reinstala si tot asa imi face, am bagat si ultimul update
Poate ca nu are toate system requirementsurile.Eu ti-as sugera sa-l cumperi original ca nu-i asa greu sa scoti 1 milion si ceva din buzunar.:betie:
camirez
11-01-2008, 01:53 PM
l-am reinstala si tot asa imi face, am bagat si ultimul update
si eu patesc la fel si am ajuns la concluzia ca e de la .EXE - ul jocului bineinteles care nu e original. M-a invatat cineva alta modalitate si ai multumesc dar eu nu am platforma x64.
Astept si eu alte sfaturi inclusiv in ce MAGAZIN as gasi jocul original
Astristul
11-01-2008, 04:47 PM
In orice magazin diverta din tara! Daca vrei intradevar sa iti iei jocul il gasesti repede! ;)
si eu patesc la fel si am ajuns la concluzia ca e de la .EXE - ul jocului bineinteles care nu e original. M-a invatat cineva alta modalitate si ai multumesc dar eu nu am platforma x64.
si daca am platforma x64?! ce pot sa ii fac sa nu imi mai iasa?!
Helveg a ajuns la 45 de ani la mine si s-a retras automat.Totusi i-am dat un rol in staff pentru cati ani a lucrat la club(aproape 10)
P.S. Sunt in al 10-lea sezon aproape cu Fulham.:neo::mns::maestru::fotbal:
BughyRy
11-01-2008, 09:51 PM
Putin offtopic, cum aflu ce platforma am?
incercati sa instalati din nou jocul cu alta imagine si fara pach-uri dupa aia si o sa mearga dc ziceci ca suporta sistemele voastre
Putin offtopic, cum aflu ce platforma am?
Daca esti pe PC (calculator)... inseamna ca esti pe platforma de PC, dc joci pe PS e alta platforma; dar probabil tu te refereai la cum sa afli configuratia sistemului tau... in mare... da clic dreapta pe My Computer si cisteste pe acolo ca o sa vezi (mai sunt si alte programe ca Sandra Soft care iti zice si cate rezistente ai si tot, dar nu te sfatuiesc sa-l folosesti ca e mai ... greutz) ;)
BughyRy
12-01-2008, 01:16 AM
Ma refeream la faptul cum aflu daca e x32 sau x64?
Astristul
12-01-2008, 10:23 AM
Helveg a ajuns la 45 de ani la mine si s-a retras automat.Totusi i-am dat un rol in staff pentru cati ani a lucrat la club(aproape 10)
P.S. Sunt in al 10-lea sezon aproape cu Fulham.:neo::mns::maestru::fotbal:
:eek: Cum de nu s-a retras pana la 45 de ani????
In general la mine se retrag pe la 36-38 de ani. Portarii se retrag mai greu, in rest nu prea depasesc 38 de ani...
BughyRy
13-01-2008, 04:33 PM
Cum pot sã adaug feţe in joc? Nu vreau sa pun fete 3D, vreau sa pun feţe in profil.
Ma poate ajuta cineva cu un tutorial daca se poate?
Multumesc.
Astristul
13-01-2008, 06:32 PM
Poza jucatorului trebuie sa aibe marimea 160x160 pixeli, la 24 biti, si de tip targa (TGA).
Ea trebuie denumita astfel : Numele jucatorului + primele 2 litere din prenume + data de nastere (ZZ/LL/AAAA)
EXEMPLU: HagiGh05021965.TGA (asa trebuie sa se numeasca poza)
supermoro
14-01-2008, 03:05 PM
vreau sa stiu daca a mai avut careva problema mea:
dupa ce am pus patch 1 de pe fm08 a inceput sa ma scoata din joc absolut aiurea. am reinstalat jocul (ca patch-ul nu mai poate fi dezinstalat) si s-au rezolvat toate problemele. merge fara probleme.
m-am gandit ca ar fi o incompatibilitate a patch-ului cu vista ultimate 64, dar nu vad de ce, ca doar jocul suporta.
Drambales
14-01-2008, 03:39 PM
ce tre sa fac ca sa treaca timpul mai repede?..ca astept o gramada...
:eek: Cum de nu s-a retras pana la 45 de ani????
In general la mine se retrag pe la 36-38 de ani. Portarii se retrag mai greu, in rest nu prea depasesc 38 de ani...
Daca stii sa le faci oferte bune si isi doresc cu ardoare sa joace sigur va depasi varsta de 40 de ani.
Astristul
14-01-2008, 07:54 PM
vreau sa stiu daca a mai avut careva problema mea:
dupa ce am pus patch 1 de pe fm08 a inceput sa ma scoata din joc absolut aiurea. am reinstalat jocul (ca patch-ul nu mai poate fi dezinstalat) si s-au rezolvat toate problemele. merge fara probleme.
m-am gandit ca ar fi o incompatibilitate a patch-ului cu vista ultimate 64, dar nu vad de ce, ca doar jocul suporta.
Instaleaza-ti al 2-lea patch, si nu o sa mai a probleme. Daca joci cu varianta crackuita insa, nu ai ce sa faci, o sa-ti iasa in continuu!
@ Kahn
Mersi pentru sfat! ;)
supermoro
15-01-2008, 03:15 PM
e vorba de varianta originala. sunt printre fanii inraiti ai seriei total club si l-am cumparat de fiecare data.
deci crezi ca problema era de la vista 64, si a fost rezolvata cu patch-ul 2? ca nu as vrea sa pierd timpul cu alte buseli si reinstalari.
aveam si eu aceeasi problema, imi iesea din joc(varianta cu crack), dar se pare ca am aflat de la ce era, in acelas timp aveam si torentii porniti si probabil ca nu imi facea fata hard-ul sau imi mai trebuie ram, ideea e ca atunci cand inchid torentii imi merge fara probleme.
Am si eu o intrebare: stie cineva cum pot sa aflu talentul unui jucator fara sa intru in baza de date? eu joc fara level
Astristul
16-01-2008, 12:14 AM
e vorba de varianta originala. sunt printre fanii inraiti ai seriei total club si l-am cumparat de fiecare data.
deci crezi ca problema era de la vista 64, si a fost rezolvata cu patch-ul 2? ca nu as vrea sa pierd timpul cu alte buseli si reinstalari.
Cel mai bine ar fi sa rulezi jocul pe Windows XP. De regula Vista da astfel de probleme, deoarece are destule probleme.
Agy23
17-01-2008, 05:16 PM
A reusit cineva sa puna al 2`lea update pe jocul "neoriginal" ? Dati`mi si mie un PM sau intrati pe ID: agy_07. pls :D
Ii rog pe cei care se ocupa de forum sa fie ingaduitori :D . Multumesc
Drambales
17-01-2008, 05:44 PM
unde poti sa vezi overall-ul unui jucator?
Dai la player details si scrie acolo
Astristul
18-01-2008, 12:26 AM
unde poti sa vezi overall-ul unui jucator?
Ti-a raspuns Kahn!:p
Dar asta doar daca ai bifat la inceput casuta care iti permite sa vezi "talentul" si "nivelul general" al jucatorilor!;)
am si eu o intrebare legata de intreg procentajul jucatorilor
scrie ca acum e 70(in total spre exemplu) dupa care creste sau scade,la accidentari scade spre exemplu ,legat de forma de tot,hai sai spun contingent nu chiar procentaj,treaba e ca acum nu imi mai arata nici cand ii pun in teren si nu stiu daca xulescu joaca pe pozitia asta de 20 sau de 80...cotingentu asta se mai modifica la sf de tururi(UPS AND DOWNS) ,kkmas greu de explicat,dar sper ca ati inteles e faza ca de cand am reinstalat jocu nu imi mai arata asta
am tot umblat prin setari dar...sunt aici si va cer ajutoru
rrambo
19-01-2008, 10:50 AM
am si eu o intrebare : daca intr-o cariera mi-a aparut un anumit jucator tanar , in alta cariera va mai aparea?
Astristul
19-01-2008, 04:54 PM
Daca jucatorul ala este in baza de date a jocului, da. Daca este generat de calculator si a fost descoperit de catre scouteri, nicio sansa!
Cum pot sa imbunatatesc teamwork-ul?
Astristul
20-01-2008, 06:34 PM
Ca sa imbunatatesti "munca de echipa" (teamwork), nu trebuie sa schimbi primul 11 cu care abordezi fiecare meci de campionat/cupa.
Teamwork-ul nu se va imbunatati/inrautati in amicale! :)
radulescu19
20-01-2008, 09:57 PM
am si eu o mare dilema.. nu stiu daca ati mai discutat despre asta.. eu am cautat si nu am gasit
Daca poate cineva sa imi spuna cum sa comut intre doi manageri daca am doi manageri la doua cluburi in acelasi timp
sper ca ati inteles despre ce vbesc ...
mersi mult!
salut!
Ca sa imbunatatesti "munca de echipa" (teamwork), nu trebuie sa schimbi primul 11 cu care abordezi fiecare meci de campionat/cupa.
Teamwork-ul nu se va imbunatati/inrautati in amicale! :)
Mc mult, stiam chestia asta, dar faza e ca trebuie sa schimb cate 2-3 jucatori ca imi obosesc, ma gandeam ca poate pot sa dau petreceri sau ceva de genul asta si sa imi creasca sau sa schimb ceva la training.
Astristul
21-01-2008, 07:45 PM
Cu placere! ;)
Petrecerile, iesirea la restaurant si plimbarile prin parc imbunatatesc atmosfera in echipa. Nicidecum "munca"! :)
SylverBoy
21-01-2008, 08:30 PM
mai fratilor va rog sy yo ceva...eram manager la nationala romaniei si acum nu mai sunt.....cum fac sa aleg alta echipa nationala.
Astristul
22-01-2008, 01:35 AM
N-ai ce face decat sa astepti sa te oferteze vreo echipa nationala. De regula ofertele astea apar in luna august, dupa un turneu final sau inainte de un turneu final in lunile aprilie-mai!
SylverBoy
22-01-2008, 02:29 PM
ms mult :)
radulescu19
22-01-2008, 05:03 PM
am si eu o mare dilema.. nu stiu daca ati mai discutat despre asta.. eu am cautat si nu am gasit
Daca poate cineva sa imi spuna cum sa comut intre doi manageri daca am doi manageri la doua cluburi in acelasi timp
sper ca ati inteles despre ce vbesc ...
mersi mult!
salut!
chiar nu stie nimeni despre ce vorbesc...? :D daca am mai multi manageri angajati in acelasi timp la mai multe cluburi... stiti cumva cum sa fac sa pot sa il folosesc pe unu' sau pe celalalt in afara de varianta de a avansa in juc si ma duce jocul la fiecare dintre ei la un moment dat... daca stiti, va rog postati ^:)^
Agy23
22-01-2008, 09:18 PM
@ Radulescu19 Problema este ca nu prea inteleg ce scrii. Ori sunt eu idiot si nu stiu sa citesc , ori esti tu analfabet si nu stii sa scrii. Incearca sa scrii si tu cu semne de punctuatie , fi mai calm , am impresia ca esti prea agitat. Din tot ce ai scris , am inteles ca atunci cand ai inceput jocul , ai selectat "3 players". In rest , ... nu mai inteleg nimic.
radulescu19
22-01-2008, 09:24 PM
Prima varianta, esti prost!
intrebarea ramane acceasi pentru unu care nu e atat de batut in cap ca asta...
daca joc in acelasi timp cu 2 manageri, cum fac sa comut(cred ca asta nu intelegi ce inseamna, domnule Analfabet) intre cei doi manageri astfel incat sa pot, de exemplu, sa fac transferuri la ambele formatii ale celor doi concomitent, sa antrenez jucatorii, etc.
Mersi!
@ Radulescu19 Problema este ca nu prea inteleg ce scrii. Ori sunt eu idiot si nu stiu sa citesc , ori esti tu analfabet si nu stii sa scrii. Incearca sa scrii si tu cu semne de punctuatie , fi mai calm , am impresia ca esti prea agitat. Din tot ce ai scris , am inteles ca atunci cand ai inceput jocul , ai selectat "3 players". In rest , ... nu mai inteleg nimic.
si ca sa vezi ca intr-adevar esti analfabet si merita sa treci pe la scoala, "fi" mai calm se scrie, defapt "FII" mai calm cu 2 i.
Calmeaza-te, nici tu nu esti as in ale gramaticii ca sa dai lectii altora. Daca nu ti s-a raspuns la intrebare inseamna ca ori nu stie nimeni ori nu ai formulat-o bine.
Poti apela oricand la manualul jocului, gasesti acolo tot ce vrei.
radulescu19
22-01-2008, 10:16 PM
Calmeaza-te, nici tu nu esti as in ale gramaticii ca sa dai lectii altora. Daca nu ti s-a raspuns la intrebare inseamna ca ori nu stie nimeni ori nu ai formulat-o bine.
Poti apela oricand la manualul jocului, gasesti acolo tot ce vrei.
domnule "alex", nu te cunosc, nu ma cunosti... da' te asigur ca sunt primu' la gramatica pe orice forum de genu' astuia pe care vorbim acum ... decat sa imi dai sfaturi de calmare, mai bine il inveti pe micutz sa nu se bage daca nu a priceput despre ce este vorba. daca nu a raspuns nimeni, nu vad de ce se simte obligat tocmai el sa isi dea cu parerea... ?!
inca o data, sunt calm, stiu ca vi se pare "cool" expresia asta cu calmatu', da' chiar nu e cazu'. tipu', se intreba cine e analfabet si eu i`am demonstrat concret ca el e !
treaba e mai simpla decat pare, stimate fan de prison break sau de manele ;) ... mersi pt ajutor, ai atitudine de forumist roman! de taran roman mai degraba!
Later> probabil ca o sa iau ban ca te vad foarte importan pe aici ;)) ... si te mai vad si moldovean de la Chiatra. n`are nimic... cu samuraii te lupti ca samuraii, cu talharii ca talharii... da' cu taranii cum dracu sa ma lupt? ca au in mana optiuni de admin ;))
hai`pa
Steaua4Us
23-01-2008, 08:28 PM
radulescu19 Darga omule, nu stiu ce crezi tu despre tine dar nu crezi ca atunci cand iti spun 3 oameni ca esti beat sa te duci sa te culci? Eu unul nu am inteles ce vrei tu sa spui tu prin comutarea aia de manageri
liquid
23-01-2008, 08:42 PM
Ba ce e aici bar de negri? :mellow: Ramaneti on topic si nu o luati pe aratura cu stiu eu ce aberatii.
P.S. Radulescule draga, nu vei lua ban pentru ca nu Alex hotaraste cine ia si cine nu, ok?
radulescu19
25-01-2008, 07:32 PM
radulescu19 Darga omule, nu stiu ce crezi tu despre tine dar nu crezi ca atunci cand iti spun 3 oameni ca esti beat sa te duci sa te culci? Eu unul nu am inteles ce vrei tu sa spui tu prin comutarea aia de manageri
... pretene... nu comentez ce ma intrebi tu acolo cu culcatu' cu ... din ce spui tu, tot ce pot sa inteleg e ca, daca te uiti la mitica dragomir, ajungi sa ii imprumuti limbaju'.
alt termen chiar nu gasesc decat "comutat".
am intrat in fifa manager 08. dau start new game si configurez profilul unui manager(cu membrii familiei lui, cu varsta, poza, stiti voi), apoi dau finished!
si dupa ce aleg clubul la care vreau sa fiu manager, aleg sa mai adaug un manager(al doilea in cadrul aceluiasi joc),
daca am unul din managerii mei la chelsea si pe celalat la man.utd., o fac pentru a putea transfera mai usor jucatori de la o echipa la alta.
cand il folosesc de exemplu pe managerul de la manchester, vreau sa il iau pe cech de la chelsea.
ii fac o oferta de transfer, apoi astept sa vad daca aia de la chelsea accepta sau nu oferta.
ideea principala este ca aia de la chelsea vor accepta oferta, pentru ca eu insumi controlez clubul chelsea prin celalalt manager adaugat de mine.
intrebarea e> cand i`am facut presupusa oferta lui cech, - folosindu-l pe managerul de la manchester- cum fac sa trec la managerul de la chelsea ca sa pot sa accept oferta si dupa ce voi fi acceptat oferta, cum fac sa trec din nou la ala de la manchester ca sa pot negocia contractul cu cech!
mai clar de atat nu imi dau seama cum se poate explica, ii rog pe aia care nu stiu, sa nu fie mai destepti decat sunt si daca nu au priceput sa nu imi raspunda, pt ca nu mai intru cu nimeni in discutii aiurea si fara vreun rezultat.
Steaua4Us
25-01-2008, 09:30 PM
frate eu nu ma uit la tv pentru ca nu prea am timp de astea.
Din cate stiu eu de fiecare data cand dai sa "treaca ziua" ar trebui sa iti dea voie sa te joci cu al 2-lea manager pe care il ai tu facut special pentru a face transferuri bune (asa faceam si eu cand eram cu 10 ani mai mic ca tine :p ). Raspunsul asta functioneaza 100% la Fifa Manager 07 nu stiu daca si la Fifa M08 si nici nu pot verifica pentru ca nu am fifa manager 08 instalat
Streeter
27-01-2008, 10:19 PM
el vroia sa se schiimbe intre manageri in aceasi zi fara sa treaca ziua k asta fac pariu k stia.ps:nu stiu nici eu k nu am jucat dar presupun k ar trebui sa mearga
Steaua4Us
27-01-2008, 11:09 PM
pai e cam imposibil. daca PC-ul il are pe managerul X activ (acum joci cu el) nu poti trece la celalalt manager deoarece nu ai salvat actiunile care trebuie sa le faca PC-ul la managerul X
Streeter
27-01-2008, 11:13 PM
pai e cam imposibil. daca PC-ul il are pe managerul X activ (acum joci cu el) nu poti trece la celalalt manager deoarece nu ai salvat actiunile care trebuie sa le faca PC-ul la managerul X
good point
supermoro
28-01-2008, 03:20 PM
fm08, ca toate din seria lui accepta intre 1 si 4 player-i. presupunand ca tu ii controlezi pe toti patru (sau doi in cazul tau), ordinea cluburilor este cea aleasa la inceput. cand dai sa "treaca ziua" de fapt dai sa treaca ziua pentru primul manager, si te duce, in aceeasi zi, la managerul urmator.
asadar, esti cu manchester, ii faci oferta lei cech (daca poti sa faci acest lucru) pentru x milioane. dupa ce dai ofert to buy va aparea un mesaj de genul: "ambii manageri sunt de acord cu conditiile de transfer?". dai ok, sau mana verde, si lucrurile sunt in regula.
sper ca asta doreai sa intrebi. daca e vorba de altceva, nu ezita sa apelezi la ajutor.
am si eu o intrebare.de curand mi-am cumparat 2 jucatori valorosi.Ribery si Nasry.cand joc in 3D nu imi arata fetzele lor ca si la fifa .dak intelegeti ce zic.si m-am uitat in editor si nici un jucator care nu avea fatza in fifa 2007 si in 2008 are nu este in fm.se pot crea fete in 3D?
Astristul
02-02-2008, 06:51 PM
Fetele sunt cele din FIFA 07. Exista un patch cu FOARTE MULTE fete 3d facute de cei de la FM Corner, dar in multe situatii, folosirea acelui patch duce la crash! :(
margarit
03-02-2008, 05:48 AM
stie careva de ce imi iese de fiecare data din joc? asta se intampla la interval de 2-3 ore
stie careva de ce imi iese de fiecare data din joc? asta se intampla la interval de 2-3 ore
Probabil ca este de la service pack,sau ai virusi.
Fetele sunt cele din FIFA 07. Exista un patch cu FOARTE MULTE fete 3d facute de cei de la FM Corner, dar in multe situatii, folosirea acelui patch duce la crash! :(
da dar cu cele din fifa 08 ce s-a intamplat.jucatori precum Sturridge,Altidore etc care in fifa au in fm "pauza".dak se poate crea zi si mie un program sau ceva de genu.;)
Skipper
03-02-2008, 04:21 PM
Instalez patchu cu liga 1,2 si cand deschid editoru, la romania nu-mi recunoaste country39, respectiv romania : liga 1 si 2.
In joc nu apare nici-o problema, si Adrian Murgu e Mutu..ca in patch.
Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Steaua4Us
03-02-2008, 04:44 PM
simplu cei de la care ai luat tu patchul nu au in patch si fisierele country39, patchul celor de la Insane sau cum ii cheama nu au binevoit sa bage si fisierele country in patch. asta este t multumesti cu patchul asa sau daca bagi alt patch care va trebui sa sufere modificari din editor iti iei la revedere de la patchul lor.
Skipper
03-02-2008, 06:22 PM
Fifa Manager Romania Patch 1.02 Ultimate ...asta-i :huh: ...
Ce pot face? Mai sunt si alte patch-uri... care au country 39?
Agy23
03-02-2008, 07:21 PM
Skipper , te sfatuiesc sa iei al 2`lea update de la FIFA , si sa instalezi de pe www.fifamanager.it patchul cu Romania. Are liga 1 , liga 2 cu ambele serii si inca opt echipe daca nu ma insel din liga a 3`a. Stemele sunt foarte bine facute , si poti intra si in editor.
Poate sa-l creeze cineva pe Garcea la o echipa din liga 1 si sa-i puna si poza?:lol:
phen0m
05-02-2008, 12:42 AM
sal.... puteti sa-mi explicati si mie cum pot instalat jocul.... l-am scos ,dar are mai multe fisiere format FLT001.02..... ce trebuie sa fac?
Astristul
05-02-2008, 12:54 AM
sal.... puteti sa-mi explicati si mie cum pot instalat jocul.... l-am scos ,dar are mai multe fisiere format FLT001.02..... ce trebuie sa fac?
Sa cumperi jocul, aia ar trebui sa faci! :)
aim_high
06-02-2008, 09:37 PM
Sunt 2 chestii in joc de care sunt nelamurit.Daca stiti si vreti sa ma ajutati, dati si voi cu parerea.
1)De unde pot edita calitatile staffului, si nu ma refer la experienta ci la specializare, de exemplu un Managing director poate sa scada inca 10% din contractul unui jucator la semnatura, Marketing manager poate sa creasca vanzarile cu 20 %, etc.Nu se poate in editor, si nici din fmdata Parameter file - Staff.txt sau Parameter file - Staff allocation.txt .
2)Cand puneti in editor valoarea salariului unui jucator, voua va functioneaza?
Astristul
06-02-2008, 09:48 PM
Niciuna nu poate fi editata. A 2-a cel putin e inutila. Degeaba pui salariul in editor, ca in joc va fi alta suma.
Atentie, sumele din editor sunt exprimate in euro (drepturi tv, salarii etc.) ;)
aim_high
06-02-2008, 10:44 PM
fmdata/eng Texte Mitarbeiter.txt scrie toate chestiile care le poate face stafful, insa nu-mi dau seama ce inseamna toate lucrurile pe acolo, mai ales serie%, sau ceva asemanator.Numerele banuiesc ca is ceva iduri , da inca nu am gasit textele in care le pot gasi.Inca verific.Daca vrei sa ma ajuti, Astristul, te-ai putea uita si tu, sa-mi dai o mana de ajutor.Trebuie editat si textul care de asemenea l-am gasit, translation.txt din directorul fmdata.
Astristul
07-02-2008, 12:03 AM
Pai daca as putea te-as ajuta iti dai seama. Stai linistit ca niciun fisier care are legatura cu parametrii jocului n-au fost omisi din cautarile mele. Le-am testat pe toate in decembrie si alea cu staff-ul sunt greu de decodat, iar o singura prostie facuta duce la "craparea" jocului.
Translations.txt se refera la traducerea liniilor de text din joc! ;)
Pentru cei care nu au jocul original am gasit metoda prin care sa le mearga al 2-lea patch oficial si toate patchurile de la italieni.Trimiteti-mi un PM cu id-ul vostru si va explic ce trebuie sa faceti;)
Apropo se anunta a aparea vreun patch nou?Eu am auzit ca trebuie sa apara unu acuma in februarie.
Astristul
07-02-2008, 11:00 PM
Da cica o sa apara patch-ul cu transferurile din iarna, deci doar un database-update!
eu joc fara level la jucatori si deci fara talent, aveti careva idee daca potentialul care mi-l arata scouteru atunci cand imi spune despre un jucator, este acelas lucru cu talentul?!!!
Astristul
08-02-2008, 04:37 PM
Nu prea are legatura. Eu de exemplu am dat sa analizeze un jucator, jucatorul avea 3 stele si la potential imi zicea HIGH, iar cand am dat sa analizeze un jucator de 5 stele mi-a dat potential medium!
aim_high
08-02-2008, 05:06 PM
Potential se refera la nivelul la care joaca un jucator.La editor la Manager 07 sau 06 puneai talentul si puteai pune tu potentialul.Cat va creste si in cat timp.Daca jucatorul e la nivel 70 si are potential 90, inseamna ca o sa ajunga candva la 90.Chestia cu talentu ii cat de repede o sa ajunga la 90, sau cel putin asa era la 07.
Potential se refera la nivelul la care joaca un jucator.La editor la Manager 07 sau 06 puneai talentul si puteai pune tu potentialul.Cat va creste si in cat timp.Daca jucatorul e la nivel 70 si are potential 90, inseamna ca o sa ajunga candva la 90.Chestia cu talentu ii cat de repede o sa ajunga la 90, sau cel putin asa era la 07.
Bun, si ai idee cum pot sa aflu talentul daca joc fara sa imi arate talentul?
Daca reinstalez patchul cu romania de la italieni imi pot continua salvarile sau trebuie sa incep de la capat?
Astristul
09-02-2008, 02:55 AM
Pai da, dar tocmai aia e. EA a scos potentialul de tot in FIFA_M 08, astfel ca orice jucator poate ajunge la nivelul de 99, totul e sa joace si ... sa fie talentat!
@udar:
Cine te-a pus sa joci fara sa-ti arate stelele aferente talentului! :confused:
@Kahn:
Da, trebuie sa incepi un joc nou! ;)
Am ajuns si eu la concluzia asta, dar mi se parea mai real fara stelele de la talent si level, acuma cu level ma cam incurc(am inceput sa joc cu level si stelute :D)
Astristul
09-02-2008, 01:24 PM
Am ajuns si eu la concluzia asta, dar mi se parea mai real fara stelele de la talent si level, acuma cu level ma cam incurc(am inceput sa joc cu level si stelute :D)
Desi am mai spus asta, ma simt nevoit sa ma repet. Daca vrei sa joci fara talent te joci Football Manager, nicidecum FIFA Manager.
De exemplu, varianta in limba engleza este singura in care apare casuta aia in care bifezi daca vrei sau nu sa iti apara stelele de la talentul jucatorului. Daca joci in germana, italiana, spaniola, franceza sau poloneza, acea casuta NU APARE. ;)
Cand un jucator repune mingea in teren si cel spre care o arunca o da din nou afara ,o da din cauza ca are touch-ul slab??
mai am o intrebare, daca tot e prima oara cand joc cu stelute la talent, poate sa imi spuna cineva, estimativ, la ce nivel o sa imi ajunga un jucator de 17 ani cu 4 stelute la talent si levelul de 35? e ST
Astristul
09-02-2008, 07:32 PM
Cand un jucator repune mingea in teren si cel spre care o arunca o da din nou afara ,o da din cauza ca are touch-ul slab??
Aiurea! Asta se intampla din cauza jocului. Inca un bug de pus la "pastrare"! :lol:
@ udar:
Daca o sa joci cu el poate ajunge in 5-6 ani la nivelul 70. Dar trebuie sa il folosesti cu regularitate! ;)
Agy23
10-02-2008, 12:07 AM
Ce imi place la Managerul de anul acesta: Orice jucator tanar(pana in 20 de ani) cu talent minim 3 stele , daca este jucat meci de meci , poate ajunge lejer la 90. De ex. , pe o salvare eram la Farul si am decis ca transfer numai jucatori tineri , pana in 20 de ani. L`am luat pe unul Guillaume Loriot(CM 19 ani parca de la o echipa din Franta) , jucam cu el playmaker, capitan de echipa si executant de lovituri libere. In 4 ani a ajuns la 92-93. Pe o alta salvare mi`am adus aminte de jucatorul asta si l`am cautat dar trecusera cativa ani. Avea 25 de ani , si nu avea decat 69 level. Deci orice jucator cu minim 3 stele si cat de cat tanar, poate ajunge foarte bun.
Mie nu prea imi place sa lucrez cu jucatori tineri.Mie imi place sa lucrez cu batraneii.Rareori echipa mea are sub 30 de ani media de varsta si ma enerveaza faptul ca sefii vor sa integrez mai multi jucatori tineri si eu nu vreau.
Astristul
10-02-2008, 01:35 AM
Ce imi place la Managerul de anul acesta: Orice jucator tanar(pana in 20 de ani) cu talent minim 3 stele , daca este jucat meci de meci , poate ajunge lejer la 90. De ex. , pe o salvare eram la Farul si am decis ca transfer numai jucatori tineri , pana in 20 de ani. L`am luat pe unul Guillaume Loriot(CM 19 ani parca de la o echipa din Franta) , jucam cu el playmaker, capitan de echipa si executant de lovituri libere. In 4 ani a ajuns la 92-93. Pe o alta salvare mi`am adus aminte de jucatorul asta si l`am cautat dar trecusera cativa ani. Avea 25 de ani , si nu avea decat 69 level. Deci orice jucator cu minim 3 stele si cat de cat tanar, poate ajunge foarte bun.
Eu asa procedez tot timpul indiferent de echipa.
Referitor la concluzia ta ... nu prea ma incanta asa ceva. Pai nu e normal ca un jucator de 3 stele sa ajunga in 4 ani la nivel 92. Daca era de 4-5 stele mai ziceam, dar asa ... parca nu mai e nicio deosebire intre un jucator mediu (3 stele) si cei sa zicem, iesiti din comun (4-5 stele)!
Inca o chestie, chiar daca ii joc, jucatorilor mei nu le creste nivelul decat cu "Ups and Downs" ala si cu taberele de antrenament. In rest, abia zici ca au crescut.... :(
@ Kahn:
Daca nu iti convine, cumpara-ti clubul si astfel vei fi propriul tau sef! :p
Patryck
10-02-2008, 10:57 AM
baieti am o intrebare
cred ca e cam absurda dar
cum imi intemeiez o familie ?
totty86
10-02-2008, 11:07 AM
Care e treaba cu free role si cu hold up ? eu joc 3d mereu
edit@ voi trimiteti un agent sa investigheze posibilitatea unui transfer sau faceti voi o oferta pe care o considerati potrivita ?
Astristul
10-02-2008, 12:06 PM
@ Patryck:
Simplu, astepti pana iti gasesti o prietena si dupa aia vezi tu ... :D
@ Totty86:
Free Role, adica ii da voie jucatorului tau sa joace unde vrea el si sa faca ce vrea el, chiar daca tu i-ai dat anumite sarcini la sectiunea "individual orders".
Holds Up, incetineste jocul!
De regula trimit tot timpul un agent, iar dupa ce vine cu raspunsul, suma care trebuie oferita trebuie sa fie ceva mai mare decat suma gasita de agent! ;)
totty86
10-02-2008, 02:19 PM
aham , mersi insemana ca e scump rau Diego de la Werder
arsenewenger
10-02-2008, 04:57 PM
AM 2 intrebari : 1-dak cumpar jocul de la magazin garantati ca are totul in regula ?
2- de ce am gasit jocul la preturi foarte variabile - il gasesti si cu 1 milion lei dar gasesti si cu 1 900 mii lei ? care e dif. si cei cu ea
arsenewenger
10-02-2008, 04:58 PM
a si cam la ce pret recomandati sal iau ?
Patryck
10-02-2008, 05:00 PM
@ Patryck:
Simplu, astepti pana iti gasesti o prietena si dupa aia vezi tu ... :D
@ Totty86:
Free Role, adica ii da voie jucatorului tau sa joace unde vrea el si sa faca ce vrea el, chiar daca tu i-ai dat anumite sarcini la sectiunea "individual orders".
Holds Up, incetineste jocul!
De regula trimit tot timpul un agent, iar dupa ce vine cu raspunsul, suma care trebuie oferita trebuie sa fie ceva mai mare decat suma gasita de agent! ;)
ms man :p
dar cred ca mai am pin managerul meu terminat gaseste o femeie :))
Astristul
10-02-2008, 05:27 PM
Cu placere! ;)
Acum depinde si ce varsta ai. Daca ai sub 18 ani, cred ca e mai greu sa gasesti. Eu de exemplu nu astept mai mult de 3 luni! :p
AM 2 intrebari : 1-dak cumpar jocul de la magazin garantati ca are totul in regula ?
2- de ce am gasit jocul la preturi foarte variabile - il gasesti si cu 1 milion lei dar gasesti si cu 1 900 mii lei ? care e dif. si cei cu ea
Pai pretul difera din cauza adaosului comercial practicat de anumite magazine, si e normal sa difere de la un magazin la altul.
Jocul original are si el unele hibe si poate sa-ti "crape" chiar daca il ai original si joci cu patch-ul al 2-lea oficial instalat! :(
totty86
10-02-2008, 05:57 PM
din pacate si jocul de anul acesta este foarte slab la capitolul 3d dar am inteles ca 2009 o sa fie lansat cu un nou motor nu ?
Astristul
10-02-2008, 08:46 PM
Nu stiu ce ai cu motorul 3d? Cu al 2-lea patch oficial instalat meciul 3d este foarte bun, realist si conform cu realitatea. Intradevar este loc de mai bine, dar fata de anii precedenti, motorul 3d pare foarte bun.
Referitor la FIFA_M 09, sunt doar zvonuri cum ca motorul de la FIFA 09 va fi si in FIFA_M 09, lucru ce ar facilita revenirea functiei "Football Fusion" cum a fost in 2004 ... dar repet, sunt doar zvonuri ... :)
totty86
10-02-2008, 09:34 PM
Eu am pierdut pe drum config de la al doilea update asa ca acum nu mi se mai pare asa bun 3Dul , daca mai instalez inca o data al doilea update are ceva daca nu teas ruga pe tine sa il uploadezi undeva ca sa il pot lua si eu , daca nu este asa cum ca la 09 sar schimba motorul macar sa il faca mai bun decat este acum .
Astristul
11-02-2008, 05:32 PM
Eu joc fara vreun update oficial instalat pentru ca nu mai imi merge jocul dupa aia! :(
Dar am instalat patchuri 3d de pe forumul oficial. Ai de unde alege! ;)
Eu joc fara vreun update oficial instalat pentru ca nu mai imi merge jocul dupa aia! :(
Dar am instalat patchuri 3d de pe forumul oficial. Ai de unde alege! ;)
Poti sa postezi si tu niste patchuri care crezi ca sunt mai bune?
Astristul
11-02-2008, 08:28 PM
http://www.lucanfo.com/
http://www.theatremagique.com/Universal_GPP_EXTREME.rar (Universal GPP EXTREME)
http://www.neuralstudios.com/work/myros_config_v2.zip (Patchul lui Myros, considerat cel mai bun la ora actuala) :)
Agy23
12-02-2008, 10:15 PM
Pot sa maresc sau sa micsorez durata reprizei in 3D? Ca m`am uitat, dar nu am gasit nicaieri
Astristul
12-02-2008, 11:12 PM
Pot sa maresc sau sa micsorez durata reprizei in 3D? Ca m`am uitat, dar nu am gasit nicaieri
In user.ini adaugi aceste 2 linii:
[OPTIONS]
HALF_LENGTH=4
4 este durata reprizei in minute! ;)
LoLzZz
13-02-2008, 11:42 AM
EEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee... asteptarea a luat sfarsit ... maine apare MegaPatch-ul de la FM Corner .... in sfarsit
http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://fmcorner.4players.de/news,8,649.htm
Vendetta
13-02-2008, 02:03 PM
Ce are pana la urma patchul asta de este asa de asteptat?parca s-a lansat fifa manager 09
Astristul
13-02-2008, 02:19 PM
EEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee... asteptarea a luat sfarsit ... maine apare MegaPatch-ul de la FM Corner .... in sfarsit
http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://fmcorner.4players.de/news,8,649.htm
Daca erai mai atent ai fi vazut ca am postat stirea asta pe alt topic! :)
@ Vendetta:
Pai ce sa contina patchul asta, o multime de ligi noi, steme reale, jucatori reali, competitii noi, posibilitatea alegerii ORICAREI echipe nationale (din cele 207) sa o antrenezi! D'astea .... :D
LoLzZz
13-02-2008, 04:49 PM
Daca erai mai atent ai fi vazut ca am postat stirea asta pe alt topic! :)
scuze Astristul .... nu am vazut ca ai scris pe alt topic ... dar eeeeeeeeeessssttttteeeeeeeeeeeeeeeee maaaaaaaaaa ... in sfarsit pot sa joc si eu in Romania .... am f.f.f. mare incredere in database-ul care l-ai facut :D
Astristul
13-02-2008, 06:19 PM
Ok. Vezi totusi ca baza de date este finalizata pe 1 decembrie 2007, asa ca sa nu te astepti la vreun transfer facut in iarna, sau la aparitia vreunui jucator nou in Liga 1/ Liga a 2-a. ;)
LoLzZz
13-02-2008, 06:46 PM
Ok. Vezi totusi ca baza de date este finalizata pe 1 decembrie 2007, asa ca sa nu te astepti la vreun transfer facut in iarna, sau la aparitia vreunui jucator nou in Liga 1/ Liga a 2-a. ;)
eee ... alea putem sa le facem si noi ... nu suntem chiar asa de lenesi:D
Sper ca acest patch sa aibe foarte multe fete ale jucatorilor:D.Asta ma intereseaza cel mai mult la el + emblemele.Stie cineva cam cati mb va avea patchul?
Astristul
13-02-2008, 10:17 PM
FMC - MPN v5 nu va contine decat baza de date, steme si scripturi pentru cupe. Pack-uri cu fete de jucatori poti gasi pe siteul lor. Din noiembrie si pana acum au tot scos pack-uri cu poze! ;)
LoLzZz
14-02-2008, 11:16 AM
AM luat o parte din Mega Patch 5.0 (http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://fmcorner.4players.de/downloads,173,0,8.htm) ... am luat alea Emblem (http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://fmcorner.4players.de/downloads,174,173,8.htm) mai trebuie sa uploadeze si Databases (http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://fmcorner.4players.de/downloads,176,173,8.htm)
Astristul
14-02-2008, 11:58 AM
MP 5.0 Recommended Intallation:
To anticipate some questions, we recommend taking the following sequence for the installation of the 5.0 MP Files:
FM 08
3D patches (Jerseys, Faces, Boots, numbers, etc.)
2nd Official patch
Badge packs
MP 5.0
Recomandari la instalare! :rolleyes:
Se pare ca este nevoie sa aveti instalat al 2-lea patch oficial. Din pacate ... :(
LoLzZz
14-02-2008, 01:26 PM
MP 5.0 Recommended Intallation:
To anticipate some questions, we recommend taking the following sequence for the installation of the 5.0 MP Files:
FM 08
3D patches (Jerseys, Faces, Boots, numbers, etc.)
2nd Official patch
Badge packs
MP 5.0Recomandari la instalare! :rolleyes:
Se pare ca este nevoie sa aveti instalat al 2-lea patch oficial. Din pacate ... :(
De ce din pacate ??? ... e f. bine
De unde pot lua si eu patchul?
Astristul
14-02-2008, 04:20 PM
De ce din pacate ??? ... e f. bine
De ce din pacate? Pentru ca am o problema cu jocul daca folosesc patch-ul al 2-lea. Nu pot sa trec de 5 octombrie. Si nu stiu cum sa rezolv problema asta. Asa ca eu joc fara niciun patch oficial si imi merge jocul foarte bine.
@ Kahn:
Site-ul e in germana, uita-te si tu pe acolo si descarca fisierele Megapatchului. Te avertizez ca-s multe .... :D
Deocamdata asteptam sa mai lanseze fisierul cu baza de date si scripturi, ca-n rest au lansat totul! :lol:
http://fmcorner.4players.de/
Am downloadat tot ce scria cu megapatch 5.0.Mai downlodez si alea cu megapatch 4?Astept un semnal cand apare baza de date;)
Kahn?! pe tine te scoate din joc vinerea?!!!!, ca eu asa pateam, dupa 2-3 luni ma scoatea din joc vinerea si aveam al 2-lea update de la fm. Am postat pe aici dar nimeni nu mi-a raspuns. Daca are efect megapatch-ul asta sa postezi si tu aici. mc
Astristul
14-02-2008, 05:43 PM
Alea cu Megapatch 4 sunt pentru Megapatch-ul de anul trecut. Deci NU. Cand o sa apara si baza de date o sa va anunt! ;)
@ udar:
Pe mine ma scoate din joc. Nu vinerea, dar nu pot sa trec de 5 octombrie. Pentru a juca folosind acest Megapatch, dupa cum am scris mai sus, trebuie sa aveti instalat al 2-lea patch oficial, iar eu zic ca din cauza lui ma tot scoate din joc! :mellow:
marianbotosanim
14-02-2008, 06:18 PM
a aparut:p
marianbotosanim
14-02-2008, 06:19 PM
http://fmcorner.4players.de/index.php?showfile=1&fid=1018&p=downloads&area=8&categ=176
LoLzZz
14-02-2008, 06:20 PM
A aparut un database ... l-am luat
kata_to
15-02-2008, 11:07 AM
am si eu o intrebare...daca instalez doar primul patch de la EA o sa ma
mai scoata din joc sau e la fel ca la al doilea?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.