View Full Version : FIFA2003
cosmin
27-12-2002, 05:02 PM
aici vom discuta despre fifa2003 cat de bun este si cum am putea sa-l imbunatatim ( asta este valabil ptr programatori )
acum va intreb eu pe voi toti care ati jucat fifa 2003
cum dati voi cu capu din centrari si din cornere?
Catalinc7
27-12-2002, 07:56 PM
Ca sa dai cu capu' apesi ca disperatu butonu ala, ca daca il tii apasat iti iese portaru. Si vezi sa selectezi jucatorul cu care vrei sa dai mai intai.
Catalinc7
27-12-2002, 10:36 PM
Pai original cred ca e W. Eu l-am schimbat pe E.
cosmin
28-12-2002, 09:54 AM
si eu l-am schimbat pe e si mai da uneori cu capu din degajarea portarului
dar ce mama dreacu doar atat ?
la cornere nici macar nu sare zici ca are parkinson
sa ne zica si noua cineva daca e vrei smecherie pe care nu am gasit-o noi
Catalinc7
28-12-2002, 03:11 PM
Cel mai bine du-te la www.fifa2003.com si vezi ca au o sectiune speciala - Tips&Tricks. Citeste atent acolo si o sa reusesti.
stefan
28-12-2002, 04:16 PM
vezi ca au si o sectiune-controls unde explica ce face fiecare tasta.La w scrie ca dai cu capu da "only workes sometimes".Astia dupa fifa 2000 in loc sa bage ceva nou in joc au tot scos...oare de ce?
cosmin
29-12-2002, 02:38 PM
de nesanatosi au scos astia tot ce au scs din 2000 incoace
asta e ne adaptam situatiei pana apare vreun patch ceva care sa imbunatateasca calitatea , ptr ca am mai spus si o repet 2003 are multe lipsuri
nu crezi ?
ps
MNS ce se mai aude cu patchul ala ?
e mns mns mns mns mns nu MNS !!! :x
asteptati ca e pe vine
Catalinc7
29-12-2002, 05:29 PM
Mai intai zii mns ca turbeaza, si apoi aparitia patchului depinde de mine, asa ca nu-l mai bateti pe el la cap.
multumesc...
oricum si eu m-am apuct sa refac pozele din meniul jocului, alea de preview, select kit....si pana mai termin
Catalinc7
29-12-2002, 07:30 PM
La naiba. Acum are probleme editorul, insa se repara.
David
30-12-2002, 03:43 PM
dabea astept patchu sa ma joc si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) cu Dinamo..:DD
ca mam (sunt agramat) cam plictisit de fifa asa ca nam (sunt agramat) cu cine sa joc in retea
Cosmin o da in diverse ca nu stie sa joace :PP
hai cu patchu ala...
Ovi.Zizou
02-01-2003, 07:39 PM
cand apara patch-ul ala mult asteptat(de MIne)am nevoie de ceva programele pt al putea instala si daca da care sunt astea si de unde pot face rost de ele
aaa, nu nu o sa ai nevoie decat de un singur program pentru a-l instala, dar acela are 300K si va fi inclus in patch
sanshine
03-01-2003, 11:41 AM
Astia dupa fifa 2000 in loc sa bage ceva nou in joc au tot scos...oare de ce?
Ghici! Daca doar ar baga, fara a scoate nimic, s-ar ajunge repede la un punct in care pur si simplu nu ar mai merita sa-ti cumperi un FIFA nou doar pentru un update de loturi si o grafica mai buna care poate ar face ca jocul sa nu-ti mai mearga. Eu cred ca FIFA 2002, cu driblingurile din '99, cu iesirile la offside din 2001 si cu libertatea de alegere a formatiei din '98 ar fi fost mai bun decat e FIFA 2003 acum.
De-aia cred ca ideea lor e sa faca un echilibru intre ceea ce iese si ceea ce intra/re-intra, astfel incat sa-ti placa jocul si sa-l cumperi, dar si sa ramai cu o nostalgie dupa ceea ce a iesit care sa te faca sa cumperi si jocul de la anul, sperand ca "e mai bun".
cosmin
03-01-2003, 02:53 PM
asa e
nu avem altcevad e facut decat sa ne bucuram de 2003 si sa speram ca la anu vor scoate ceva mai bun decat asta
pana una alta eu tot ma chinui sa dau cu,capul din centrari
si poate imi spune si mie cineva care e smecheria cu rivatnt2 m64 ( eu nu pot sa vad nr dupa tricouri) in rest se vede perfect.Am instalat ultimul driver de la nvidia ptr riva si tot nici o smecherie
poate stiti voi ca eu nu stiu
10x
problema e cu placa video, nu mai poti face nimic ca sa vezi numerele, si eu am aceiasi problema dar la mine e mai grav :: voodoo3 :(
Andrei
03-01-2003, 11:52 PM
v-am intrecut pe amandoi
:)
am placa video integrata de 32.
nici la mine nu se vad numerele sau numele de pe tricouri.
in rest merge perfect.
dar am jucat fifa 2003 si la un prieten care are geforce 3 la 128!!
se vede foarte mishto!
dar...asta e :|
stefan
04-01-2003, 11:13 AM
mah,vam spart pe toti geforce2 32mb.
:D :D .Daca tot ziceati de fifa viitor nu stie cineva cand apare fifa 2004?
Sanshine,eu mas multumi cu fifa 98 cu echipele la zi si cu grafica imbunatatita :)
Ovi.Zizou
04-01-2003, 07:40 PM
In legatura cu numerele de pe tricou.aceeasi problema am avuto si eu cu voodoo4 4500 32mb.am facut rost de toate driverele posibiele pt ale face sa apara ,miam instalat alt windows 98 in loc de xp pt ca credeam ca de acolo este problema dar nici un rezultat pana nu miam schimbat placa video.cu geforce3 ti 64mb merge perfec in sfarsit mi-au aparut si mie numerele.asi vreasa imi explice si mie daca stie cineva ce se intampla cu aceste super numere
cosmin
05-01-2003, 01:18 AM
in Readme din fifa 2033 explica ceva acolo legat de placile video rivatnt si spune ceva de un detonator cu un anumit nr
evident ca l-am bagat si pe ala dar tot nimic
oricum m-am obisnuit fara numere
ce vreau sa va intreb ca vad ca ati intrat mai muti
cum dati voi cu capul din centrare
daca la schemele de joc 4-3-3 si restu puteti sa puneti ce vreti voi in afara de NORMAL care il da jocu ?
sanshine
06-01-2003, 11:55 AM
in Readme din fifa 2033 explica ceva acolo legat de placile video rivatnt si spune ceva de un detonator cu un anumit nr
evident ca l-am bagat si pe ala dar tot nimic
evident ca nu se intampla nimic, tu chiar crezi ca fifa 2033 mai merge pe placi video antice? oricum mesajul e off-topic, asta-i topicul de fifa 2003 :D :D
am observat ca detonatoarele au in general probleme de compatibilitate cu placile mai vechi. eu am un GeForce 2 MX, si ultimele detonatoare (40.72, parca) imi fac mari probleme cu mouse-ul in Age of Mythology. foarte rare sunt versiunile cu adevarat stabile - in general cele mai vechi, deci mai aproape de momentul in care placa ta video era main-trend, sunt mai stabile. problema e ca trebuie sa gasesti o versiue care, pe langa faptul ca e stabila, sa mai fie si compatibila DirectX 8, sau 7, nu mai stiu exact ce are nevoie Fifa 2003.
la schemele de joc: la unele merge sa schimbi stilul, la altele nu. asta e. ce bine era la fifa '98, scoteai offside-ul, puneai adversarul sa joace 0-5-5 si pe urma exersai contra-atacul :twisted:
Re: FIFA 2004 >> in ultimii ani s-a respectat data de aparitie: NHL 200x apare de ziua mea, in jur de 14 octombrie, si dupa 2 saptamani, deci in jur de 1 noiembrie, apare FIFA 200x. Nu stiu daca se respecta 'orarul' si anul asta, dar ma astept la MULTE lucruri bune de la FIFA 2004 - doar FIFA implineste 10 ani :roll: :)
sanshine, i love you, moah :mrgreen: :P
da, fifa 2004 va aparea tot prin 1 noiembrie 2003
in legatura cu placile grafice, mie mi-a mers, greu, dar mi-a mers pe voodoo cu drivere din 99, si voi aveti probleme cu astea din 2002 la placile ge force, inainte voodoo insemna calitate, dar acum s-au dus...
pacat ca cei de la EA au scos f multe lucruri din versiunile precedente, una dintre ele, favorita mea e iesitul la offside, nu stiu, acum nu mai e, nu?
Catalinc7
12-01-2003, 12:06 PM
Pai Voodoo a fost cumparat de NVidia. Eu eram mare fan voodoo (am avut cateva modele de ale lor), insa acu am fost nevoit sa cumpar o NVidia.
mininu
03-02-2003, 03:07 AM
Nici la mine nu se vad numerele si cred ca nu e de la drivere. Probabil e de la placa video. Oricum eu sper sa strang cat mai repede niste bani sa-mi cumpar procesor athlon xp la 1700.
ce sistem ai? configuratia???
mininu
06-02-2003, 01:22 PM
AMD k6.2 la 450Mhz, 192MbRAM, Riva Vanta 16Mb
noah, si eu am la fel dar 256 ram si voodoo3 16Mb, deci nu vei putea sa vezi numerele :)
mininu
07-02-2003, 06:56 PM
Dar de ce, din cauza ramului sau a placii video?
placa video e cam veche si nu are destui Mb, parca recomandat e 32Mb
mininu
10-02-2003, 11:32 PM
Pe 23 o sa fie ziua mea si sper sa mi se faca cadou (si) o placa video. :D
sanshine
14-02-2003, 01:05 PM
Atunci... multa bafta si la multi ani! :wink:
mininu
15-02-2003, 12:13 PM
Mersi, mersi!
sandu
18-04-2003, 04:43 PM
cel mai misto joc facut pana acum :bere:
Scouville
27-06-2003, 06:21 PM
Eu nu stiu sa dau cu capu din cornere dar stiu sa dau foarfeca din cornere si e foarte simplu dar depinde cum stau jucatori (parca am mai scris mesaju asta pe undeva :huh: )
Eu as avea alta problema :angry: :Mi se vad extraordinar de luminos echipamentele jucatorilor si nu stiu ce are nu cred ca e de la placa video - Ati Radeon 9000 pro - ca in windows se vede normal .... sa fie de la drivere sau de la directx (Am directX9)
sanshine
01-07-2003, 05:02 PM
Originally posted by Scouville@Jun 27 2003, 06:39 PM
Eu nu stiu sa dau cu capu din cornere dar stiu sa dau foarfeca din cornere si e foarte simplu dar depinde cum stau jucatori (parca am mai scris mesaju asta pe undeva :huh: )
Eu as avea alta problema :angry:* :Mi se vad extraordinar de luminos echipamentele jucatorilor si nu stiu ce are nu cred ca e de la placa video - Ati Radeon 9000 pro - ca in windows se vede normal .... sa fie de la drivere sau de la directx (Am directX9)
asta cu luminozitatea mai mare e specifica placilor ATI Radeon.
in ultimul patch RCIF sunt niste fisiere care maresc luminozitatea, ceea ce arata bine pe GeForce-uri, dar cam luminos pe Radeonuri. Ca sa vezi care sunt, uita-te in directorul de unde s-a instalat RCIF. Sunt niste fisiere *.ini (le cheama ceva cu "light", parca, sunt vreo 4-6 in total - nu mai tin minte exact). Dupa ce vezi exact cum le cheama, copiaza fisierele originale cu numele ala de pe CD in directorul FIFA2003/data/
Scouville
03-07-2003, 02:12 AM
Mda ce sa zic am facut cum ai zis tu , toate bune si frumoase numai ca nu gasesc fisierele alea ''ceva cu light'' nici pe install disk nici pe playdisc ... am cautat si in directoru data din playdisc si tot n-am gasit asa ca am apucat sa caut peste tot si nimica ... in sfarsit
Apropos voi cand ati facut patchu nu ati avut in vedere si acest aspect? :unsure:
mie imi merge da nu se vad numerele la dinamo unde sunt cu alb
sanshine
06-07-2003, 11:24 AM
Originally posted by Scouville@Jul 3 2003, 02:30 AM
Mda ce sa zic am facut cum ai zis tu , toate bune si frumoase numai ca nu gasesc fisierele alea ''ceva cu light'' nici pe install disk nici pe playdisc
s-o luam altfel: in directorul "data" al jocului (de pe harddisk) cate fisiere cu extensia "ini" (*.ini) ai si cum se numesc? eventual uita-te si in directorul unde ai dezarhivat fisierele RCIF.
Scouville
06-07-2003, 11:15 PM
7 fisiere : baked , direct_cn , direct_od , direct_rd , direct_rn , direct_sd , direct_ss
in directoru unde am instalat RCIF 1,4 sunt aceleasi de mai sus exceptie facand baked.ini
Dar tot nu inteleg la ce ma ajuta asta? pacat ca nu pot sa scad din joc gamma sau ceva asemanator :alida: :sanshine2:
Scouville
07-07-2003, 05:32 AM
Cred ca ma rezolvat problema ... in alt mod desigur ... a am umblat la setarile placii grafice si la directx options am dat best quality si cand intru in fifa nu se ma vad albe echipamentele :) si in general luminozitatea e normala nu stiu ce legatura :huh: are dar ....Apropo de patchu vostru <_< ... ati facut chelie lui sabau si ati pus par in cap lui Ilyes :unsure: ... cred ca e invers Ilyes e chel iar sabau chiar daca e mai mare are totusi par in cap :cuminte:
sanshine
09-07-2003, 03:48 PM
da, fisierele alea 6 cu direct_??.ini sunt. Acuma daca le stii, poti sa le cauti pe CD-urile jocului (tot in directorul /data sunt, dar nu stiu pe care CD) si sa le copiezi pe alea originale peste fisierele pe care le ai acuma. Dar daca ai rezolvat-o... cu atat mai bine :mishto: Oricum, poate mai avea cineva problema ta, citeste postul asta si se lamureste.
MaPaX
27-11-2003, 08:35 PM
Super jocu dar i-a trecut vremea :)
Jokes
29-04-2005, 10:35 PM
Originally posted by MaPaX@Nov 27 2003, 08:35 PM
Super jocu dar i-a trecut vremea :)
Asa este. :D
Jokes
30-04-2005, 04:33 PM
A ofst super mishto cand l-am jucat prima oara
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.