View Full Version : FIFA 4 ALL . campionat de fifa MERITA
scotty
01-05-2007, 06:55 PM
Daca doriti sa jucati fifa intr-un campionat foarte bine organizat inscrieti-va in www.fifa4all.lx.ro .
AIci nu promitem premii.Aici se joaca doar de placere.
P.S. mai pusesem un thread tot pt fifa4 all si vad ca nu mai este..
scotty
10-06-2007, 05:08 PM
FIFA 4 ALL SEZONUL 2 !!! in curand. Va incepe in maxim 2 saptamani. In continuare nu promit premii .Aici jucati doar de distractie. Astept numai jucatorii seriosi si care isi dau interesul pt fifa. Va fi probabil ultimul sezon in care se vor face inscrieri libere. Din sezoanele urmatoare daca va merge treaba se va intra in campionat pe baza de invitatii .
Pentru sezonul 2 vreau sa fac doar intre 2 - 4 ligi. Dar jucatorii sa joace de la sine. Asa ca dak sunteti seriosi va rog intrati pe www.fifa4all.lx.ro si inregistrati-va apoi pe forum.
scotty
26-07-2007, 03:12 PM
M-am uitat aici la BURSA online pe prima pagina si exceptand topicu cu PGL...:D si din toate threadurile care promoveaza campionate de fifa doar 2 campionate isi mai continua actrivitatea !! , Normal al meu FIFA 4 ALL si la celalalt nu-i dau numele :p . restu fiind suspendate sau anulate. Toti vor sa-si faca campionate , dau si premii imaginare cred. :mad: aa si cea mai mare greseala care o vad eu ca pun in titlul campionatului "07" !! ce vor face la fifa08 ? si iata ca nu rezista...
In fine sa revin la campionatul meu FIFA 4 ALL.
Sezonul 1 am avut 3 ligi.
Sezonul 2 doar 2 ligi + CUPA FIFA 4 ALL (editia 1) + Free Challenges (competitie intre useri pe baza de provocari si cu un sistem de punctare f. interesant).
Vreau ca in sezonul 3 sa organizez 4 sau de ce nu mai multe ligi. Pe langa aceste ligi normal vor mai fi si CUPA FIFA 4 ALL -editia 2- ; si competitia Free Challenges (aici puteti juca oricand vreti, doar provocati un alt user inregistrat pe forum).
Momentan mai sunt de jucat vreo 5 6 etape din sezonul 2.Cam in 2 saptamani va incepe sezonul 3.
Inscrierea normal libera !! Dar ii astept doar pe cei seriosi si care joaca FIFA de placere !
Lasati id de mess si nicku la CENTRU DE INSCRIERI pe forum !!
Linku catre site este mai jos in semnatura ! FIFA 4 ALL
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.