View Full Version : Lotr - Rotk
Andrey95
30-04-2007, 07:30 PM
Acest topic este despre jocul Return of the King.
Eu am o intrebare: La misiunea "Pelennor Fields" ce dracu trebuie sa fac cand vine al doilea Mumakil?! Cum ajung pe partea cealalta?!
stephen
30-04-2007, 07:44 PM
pai te duci mult in stanga(sau dreapta ,nu mai stiu sigur) si traversezi trecatoarea si tragi in oliphant.Apoi grabeste-te inapoi jos pe trecatoare fiindca Eowyin si Merry sunt atacati de nazgul si trebuie sa-i salvezi(recomand sa-l folosesti pe Legolas la misiunea asta)
Andrey95
30-04-2007, 08:51 PM
Pai asa am facut, dar la un moment dat nu am mai putut in dreapta asa ca am coborat spre trecatoare. Cand am ajuns la un punct nu am mai putut cobori. La stanga nu ma pot duce jos deloc.
In fine: O sa mai incerc...
Andrey95
02-05-2007, 08:46 PM
Acum am terminat jocul si mi s-a parut foarte bine realizat!
Mi-au placut:
-Miscarea si lupta sunt foarte bine realizate;
-Trebuie sa cresti nielul personajului pentru a putea termina jocul: de exemplu, la un nivel mai mic nu poti folosi multe scheme cu care sa-ti invingi mai usor adversarul, dar la un nivel mai mare te poti lupta folosind tehnici si miscari mai avansate;
-Trebuie sa cumperi upgrade-uri pentru a putea termina jocul, deoarece fara echipamentul necesar tehnicile nu sunt folositoare;
-Grafica si sunetul sun bestiale, excelente;
-Apar secvente din film, vocea personajelor este aceea a actorilor din film;
-In unele scene personajul din film este transpus in pesonajul din joc.
Concluzia: JOC EXCELENT, CA SI FILMUL.
stephen
02-05-2007, 08:50 PM
frate,da' cam tarziu l-ai jucat :p . Da e un joc super,dar ca sa-ti zic o chestie : in afara de Frodo,Gandalf,Gollum,Faramir,Merry si Pippin,celelalte voci nu sunt ale actorilor,dar dublate excelent.Apropo,ai terminat si Palantirele?
Andrey95
04-05-2007, 07:12 PM
Palantirele nu, nu prea am timp. O sa le joc odata. Stii sa-mi spui de ce nu sunt vocile actorilor la Legolas, Gimli si Aragorn?
stephen
04-05-2007, 07:24 PM
motivul pentru care nu sunt nu stiu,dar iti zic sigur ca nu sunt ei...Am citit prin 2003 cand a aparut jocul ,chestia asta si mi-a ramas intiparit in minte.Actorii care dubleaza apar in filmuletele alea,ai vazut!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.