View Full Version : Problema!!! Ajutor
mugur21
15-01-2004, 10:57 AM
Salut, sper ca puteti sa ma ajutati , am o mare problema cu TCM 2004: dupa ce am jucat aprox. " 6 ani " virtuali , am ajuns intr-un punct unde jocul imi iese pur si simplu de parca nici nu asi avea cd in calc. (de fiecare data in acelasi loc). Mi sa spus ca nu as avea memorie virtuala .... am rezolvat .....la fel , am copiat salvarile si pe urma l-am dezinstalat .... degeaba......nu stiu ce draq sa mai fac pentru ca in ritmul asta il arunc pe geam ....... si ar fi pacat ca e misto......Va rog sa ma ajutati......AJUTOR :(
supermoro
15-01-2004, 11:42 AM
daca treaba de care pomenesti se intampla in perioada de update data dintre sezoane, am mai auzit de asta si din cate stiu e un bug ce se pare ca va fi reparat o data cu patch 1.2. oricum ar fi, incearca sa iei o salvare ceva de mai inainte si sa faci altceva decat la ultima salvare. adica si eu pateam ceva de genul asta in 2003 atunci cand dadeam accept la transferul unui anume jucator. daca luam salvarea si sistam negocierile mergea mai departe. si asta numai in prima luna din sezon. mai revino cu detalii, sa vedem cu ce te putem ajuta.
ps. ia salvarea si incearc-o si pe alt sistem, cine stie.
si inca ceva, patch 1.1 il ai instalat? poate te ajuta el.
mugur21
15-01-2004, 01:36 PM
De iesit din joc imi iese in timpul sezonului......., de unde iau patch 1.1 ?....sper sa ma ajute........multumesc pentru raspuns....
Ah....partea proasta este ca nu am o salvare mai veche de o saptamana.......oricum o sa incerc......
RaPiDuTz
15-01-2004, 02:27 PM
Ouch...naspa treaba :(
Din cate am auzit problema asta este rezolvata de patchul care iti face versiunea 1.1 a TCM-ului 2004 si o poti lua de aici (http://downloads.soccergaming.com/download.php3?id=00008782) !
In caz ca nici acest patch nu va rezolva problema va trebui sa astepti patchul pt 1.2 care va aparea in curand... ;)
supermoro
15-01-2004, 10:00 PM
asculta-l pe RaPiDuTz ca stie ce spune! :)
la mine e mai rau.cel mai mult a rezistat pana in al 2-lea sezon.Am luat patch-ul 1.2 dar nu merge sa il instalez.acum ce mai fac???
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.