PDA

View Full Version : patch

gabi41119842003
15-01-2004, 07:49 AM
Am si eu o intrebare despre TCM 2004.De unde pot sa stiu ca mi s-a instalat patch-ul,scrie undeva in joc TCM 2004 ver 1.1? :unsure:
Deoarece eu am luat TCM 2004 de la tarabe am dat bineinteles mai putin pe el pt ca nu este original,si cand am dat sa instalaze patch-ul s-a oprit la fisierul TCM 2004 si mi-a dat eroarea "old file not found".Se poate rezolva problema asta sau trebuie sa iau jocul original. :(

supermoro
15-01-2004, 11:35 AM
probabil ca pe cd-ul pirat de pe care ai instalat jocul era si un director ce continea tcm2004.exe crack-uit pe care tu l-ai rescris peste cel pe care il instala jocul default. incearca sa intri pe cd-ul cu tcm (1 sau 2, vezi tu care, totusi cred ca 2) si sa faci operatiunea inversa, adica dai replace la executabilul crack-uit cu fisierul original. dupa asta instalezi patch 1.1 si apoi duci fisierele in starea initiala (aceiasi poveste cu replace-ul). ar trebui sa mearga. daca nu, da un uninstal, apoi un reinstal si instaleaza patch-ul inainte de a copia fisierul crack. cam asta e. da-ne de veste daca ai rezolvat ceva.

gabi41119842003
15-01-2004, 12:08 PM
Am facut exact cum ai spus am dat replace la cel default si am pus fisierul original am dat sa instaleze patch-ul si nu am mai dat acea eroare dar numai ca acum da alta eroare cand rulez jocul "Please insert the correct CD-ROM,select ok and restart application.Cred ca e un fel de protectie ca sa nu poata fi instalat patch-ul decat in jocul original.Pana acum a reusit cineva sa instaleze patch-ul pe un TCM2004 piratat

ReKo
15-01-2004, 01:19 PM
yo
si a mers :)
insa nu mi-a dat nici o eroare... ! ;)

RaPiDuTz
15-01-2004, 02:16 PM
Oho chestia asta am facut-o mai de mult (Totti stie... :D )

gabi41119842003, versiunea jocului iti apare in meniul principal jos ;)

supermoro
15-01-2004, 09:56 PM
si dupa ce ai reusit sa instalezi patch-ul ai schimbat din nou fisierele intre ele (tcm2004.exe original cu cel crack-uit)? daca da si nu merge, incearca un reinstal dupa cum ti-am explicat mai sus.

gabi41119842003
16-01-2004, 01:46 PM
Multumesc supermoro pt ajutor.A mers am copiat tcm2004 carck-uit peste cel original si amers nu a mai aparut nici o eroare. :D

Pt RaPiDuTz: Nu apare versiunea jocului in meniul principal jos apare doar anul (2003).

RaPiDuTz
21-01-2004, 05:06 PM
EA Sports has released the 1.2 patch for TCM 2004

What has been changed in version 1.2?

- Crash after halftime speech is fixed
- Crash at the end of a season is fixed
- Wrong values in manager business card were displayed
- Cup matches went into penalty shoot-out after 105 minutes
- Wrong displayed time of substitutions at halftime is fixed
- Resolution of 3D matches is saved :mishto:
- Matches are now also played at night :mishto:
- FIFA Football 2004 controller configuration is now loaded for FUSION matches :mishto:
- Sometimes wrong results after 3D matches were fixed :mishto:
- When cancelling 3D matches player could still score even if they had a red card in 3D match
- Ticket prices for cup matches can now be adjusted
- Some interview questions were related to already sold players
- Weather during training sessions was too often rainy :mishto: (phiu...)
- Transfer of the week: Goals and matches only showed values of current season
- When a former player became scout of a team always the first staff member was fired
- AI controlled clubs in England had the advantages to talk to players of English clubs earlier than human players
- National team: Friendly matches could cause problems with scheduled club matches (e.g. cup finals)
- National team: Wins were counted as cup wins, loses as league cup wins
- Stadium extension: VIP seats were not correctly loaded
- All-time scorer list size is increased
- Colour schemes for promoted teams in tables are adjusted
- Short List is now sort able
- Tool tip in training groups is added
- On the club info screen all championships are displayed :mishto:
- European/South American Cup is now played (starting 2nd season)
- Player comparison with players that have an unknown rating on the transfer list (indicated with "???") is not possible anymore

http://downloads.soccergaming.com/download...hp3?id=00008873 (http://downloads.soccergaming.com/download.php3?id=00008873) ;)

sanshine
21-01-2004, 05:57 PM
Se vede ca face o gramada de chestii... are aproape 21 de MB :blink: nu cred ca-l iau zilele astea...

stefan
21-01-2004, 06:21 PM
in sfarsit osa pot juca si eu ca omu, fara sa dau pumni in tastatura :P si nu o sa mai cada prostalanii rpin baltoace la antrenamente :lol:

sanshine
21-01-2004, 06:24 PM
si sa te traga si pe tine peste ei :lol:
sau sa cada pe scari - alta sursa de accidentari stupide :scaun:

RaPiDuTz
21-01-2004, 08:53 PM
Originally posted by sanshine@Jan 21 2004, 07:24 PM
si sa te traga si pe tine peste ei :lol:
sau sa cada pe scari - alta sursa de accidentari stupide :scaun:
Hehe,chiar ca :lol:

Foarte bine ca au rezolvat faza cu ploaia la antrenamente ca acu` voi putea si yo
sa termin o sesiune completa pt prima data (cred...) :lol:

Si alta problema care ma bucura ca a fost rezolvata de acest patch este aceea cu jucatu pe noapte.
yyyyyeeeeeyyyyyyy

herg
25-01-2004, 09:58 PM
fain de voi ca va merge dar mie nu prea imi merge patch-ul 1.2.Im izice la fel ca gabi... dar tot nu imi merge.sa mai incerc...