View Full Version : Virtua Tennis 3
bog29
20-04-2007, 07:34 PM
Are cineva acest joc?Cum vi se pare cel mai nou simulator de tenis,pana la urma si pe PC?
Maryusake
20-04-2007, 07:49 PM
eu am avut demo-ul era destul de fain
sisu_stelistul
20-04-2007, 08:39 PM
Este un joc frumos, mie imi place grafica este buna si simularea la fel. Are si nume reale.
bog29
20-04-2007, 09:41 PM
Eu am o mica mare problema cu el.Jocul imi merge in meniu perfect,dar in timpul meciului imi merge in reluare rau si nu stiu ce sa fac.Oare e de vina placa,sau e din cauza jocului?
sisu_stelistul
20-04-2007, 09:49 PM
La mine se misca bine, ce placa ai? Eu joc cu totul la maximum si merge bine.
Omega
21-04-2007, 09:16 AM
E super tare jocul, il bate pe top spin 2 dupa parerea mea.
bog29
21-04-2007, 09:21 AM
La mine se misca bine, ce placa ai? Eu joc cu totul la maximum si merge bine.
am o NVIDIA GeForce FX 5200
sisu_stelistul
21-04-2007, 04:28 PM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- English version of Microsoft Windows® 2000/XP
- 2 GHz Pentium 4® or equivalent AMD®
processor. The processor should support SSE2
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2
- 512MB RAM
- 3.9GB of uncompressed free hard disk space (We recommend 1Gb free disk space after install for performance)
- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest
drivers
- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest
drivers
- DirectX® 9.0c
- 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support
and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c
compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800
are the recommended minimum hardware.
- Monitor must be able to display 640X480 resolution or
above.
undertaker
27-03-2008, 10:37 PM
ma am si eu o pb la jocu asta imi merge bine cu cerintele la maxim,cu exceptia cand joc la dublu..cand joc la dublu se aude un bazait si merge sacadat tare,dar se vede ca e ca o eroare a jocului.asa vi se intampla si voua?(n-am jocu original)
Razor
30-03-2008, 06:25 PM
mie imi merge bine si la simplu si la dublu...chiar dupa ce l-am instalat imi facea niste figuri si mie, dupa 2-3 meciuri imi dadea eroarea cu don't send....dar acum imi merge bine....s-a acomodat calculatorul :)
EuDinamovistu
31-03-2008, 11:25 PM
Eu cand ma bag pe jok imi da don't send......cn ma poate ajuta si pe mn???
Un joc frumos pentru amatori si fanii tenisului dar si pentru cei care vor sa se joace un joc relaxant cu o grafica buna.Va sfatuiesc sa il jucati cu incredere,deoarece este un joc chiar foarte bun
mda..nici eu nu am probleme cu jocu..o grafica destul de reusita...a batut top spin 2 si la gameplay si al grafica zic eu...si eu sunt un fan al seriei virtua tennis...ce mult ma jucam aku cativa ani virtua tennis 2 :X :D
stephen
04-04-2008, 08:29 AM
Top Spin 2 e mult mai simulator decat VT3 care e foarte animat si foarte arcade.Sincer, prefer grafica de la TS2 decat VT3-ul .Despre gameplay...ce sa mai vorbesc.Mi se pare foarte nerealist ,astfel ca prefer sa ma chinui primele 2 sezoane din cariera castigand din greu cu mouse-ul la TS2...dupa 2 sezoane invat advanced-shoturile si meciurile devin mult,mult mai simple.
Varaloi
04-04-2008, 12:06 PM
Top Spin 2 e mult mai simulator decat VT3 care e foarte animat si foarte arcade.Sincer, prefer grafica de la TS2 decat VT3-ul .Despre gameplay...ce sa mai vorbesc.Mi se pare foarte nerealist ,astfel ca prefer sa ma chinui primele 2 sezoane din cariera castigand din greu cu mouse-ul la TS2...dupa 2 sezoane invat advanced-shoturile si meciurile devin mult,mult mai simple.
Ai mare dreptate, nu dreptate. Sigurul atu al Virtua Tennis 3 este grafica, hai sa zicem un pic next-gen, ca in rest...adica ai mai vazut tu antrenament la tenis lovind butoaie cu o minge uriasa, sau ferindu-te de portocale?
stephen
04-04-2008, 07:31 PM
Asta e si la Top Spin 2 :D doar ca...
La Virtua Tennis:
Spre exemplu am incercat din rasputeri sa dau mingi in fileu si nu am reusit. Merge sa trimiti in fileu la serviciu dar intr-un schimb de mingi...e foarte greu. Nu mai vorbesc decat de putine mingi ies afara, greseli nefortate & stuff.
Varaloi
04-04-2008, 08:56 PM
Asta e si la Top Spin 2 :D doar ca...
La Virtua Tennis:
Spre exemplu am incercat din rasputeri sa dau mingi in fileu si nu am reusit. Merge sa trimiti in fileu la serviciu dar intr-un schimb de mingi...e foarte greu. Nu mai vorbesc decat de putine mingi ies afara, greseli nefortate & stuff.
Nu am jucat Top Spin 2, doar Virtua Tenis 3, si nu mi-a placut. Cred ca o sa incerc Top Spin, pentru ca toata lumea zice ca e mai adevara 'n' shit, om trai si om vedea. Anyway, stie ceineva de unde as putea sa-l comand, daca se mai comercializeaza?
PS: NU vreau varinta din "Caraibe" !
stephen
04-04-2008, 09:59 PM
Ma indoiesc de faptul ca-l vei gasi in comert(varianta PC nici macar nu este inscrisa pe site-ul oficial) asa ca va trebui sa apelezi la variante mai putin ortodoxe,daca ma intelegi.
Te mai sfatuiesc sa te inarmezi si cu rabdare...controlezi jucatorul cu ajutorul mouse-ului dar in scurt timp te obisnuiesti si odata ce inveti advanced-shots jocul o sa para frumos si solicitant.Sau iti iei gamepad :p
G-Cute
05-04-2008, 12:52 AM
Eu unu lam avut si nu mia rezistat placa video :(
Varaloi
05-04-2008, 11:29 AM
Ma indoiesc de faptul ca-l vei gasi in comert(varianta PC nici macar nu este inscrisa pe site-ul oficial) asa ca va trebui sa apelezi la variante mai putin ortodoxe,daca ma intelegi.
Te mai sfatuiesc sa te inarmezi si cu rabdare...controlezi jucatorul cu ajutorul mouse-ului dar in scurt timp te obisnuiesti si odata ce inveti advanced-shots jocul o sa para frumos si solicitant.Sau iti iei gamepad :p
Ca sa nu vorbim de warez, sa zicem ca o sa-l iau mai putin ortodox, pentru ca asta e singura solutie. Si nu-i problema, am gamepad, ca daca nu aveam, nu vroiam jocul asta :). Sa vedem ce-i poate capatana :))
gigimures
22-04-2008, 06:05 PM
L-am avut da erau bug-uri sau din placa mea mi s-a parut si l-am sters :( da oricum e super :D...vi-l recomand ;)
E super fain jokul, eu am avut Virtual Tenis, dar asta nou (Virtual tennis 3 e moolt mai marfa. Vi-l recomand tuturor.
mytimeisnow
19-05-2008, 04:08 PM
Frumos.
L-am terminat din gamepad. Treaba e sa te tii de antrenamente daca vrei sa reusesti ceva.
Frumos.
L-am terminat din gamepad. Treaba e sa te tii de antrenamente daca vrei sa reusesti ceva.
Adevarat ca trebuie sa te tii de antrenamente, dar ceea ce e enervant sunt accidentarile, am stat pe bara 12 luni si 14 luni. Is in anul 5, dar 2 ani si cv am fost accidentat. NASHPA cu accidentarile.
Legend_Killer
09-08-2008, 11:47 AM
ma am si eu o pb la jocu asta imi merge bine cu cerintele la maxim,cu exceptia cand joc la dublu..cand joc la dublu se aude un bazait si merge sacadat tare,dar se vede ca e ca o eroare a jocului.asa vi se intampla si voua?(n-am jocu original)
Asa e si la mine, iar la simplu merge putin mai greu decat ar trebui.
Maniac_Fifa
09-08-2008, 05:41 PM
In vt3 ai 2 gameuri.Eu am incercat sa joc 6 game-uri,am pus din game settings 6 game-uri dar nu vrea....ce sa aiba?Sau asa este joku?
Daca joci la Worl Tour intai joci 2 gameuri, apoi evoluezi la 4 si la 6. Optiunile sunt pentru meciurile amicale, sau la Tournament.
John Cena 27
13-08-2008, 11:14 PM
imi spuneti si miec um sa fac joysticku la jocu asta..va multumesc
cristiano_ronaldo777
08-11-2008, 11:04 PM
eu jok in world tour si cand imi cer jucatorii sa fac un meci friendly imi da o eroare nush ce poate fii...............cn ma ajuta si pe mine??
cristiano_ronaldo777
09-11-2008, 11:41 AM
[QUOTE=@lyn;188591]Adevarat ca trebuie sa te tii de antrenamente, dar ceea ce e enervant sunt accidentarile, am stat pe bara 12 luni si 14 luni. Is in anul 5, dar 2 ani si cv am fost accidentat. NASHPA cu accidentarile.[/QUOT
si eu jok in world tour si cand imi cer jucatorii sa jucam un meci amical ii dau sa jok,yes si imi iese din jok...........nush ce eroare poate fi
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.