PDA

View Full Version : Virtua Tennis 3

bog29
20-04-2007, 07:34 PM
Are cineva acest joc?Cum vi se pare cel mai nou simulator de tenis,pana la urma si pe PC?

Maryusake
20-04-2007, 07:49 PM
eu am avut demo-ul era destul de fain

sisu_stelistul
20-04-2007, 08:39 PM
Este un joc frumos, mie imi place grafica este buna si simularea la fel. Are si nume reale.

bog29
20-04-2007, 09:41 PM
Eu am o mica mare problema cu el.Jocul imi merge in meniu perfect,dar in timpul meciului imi merge in reluare rau si nu stiu ce sa fac.Oare e de vina placa,sau e din cauza jocului?

sisu_stelistul
20-04-2007, 09:49 PM
La mine se misca bine, ce placa ai? Eu joc cu totul la maximum si merge bine.

Omega
21-04-2007, 09:16 AM
E super tare jocul, il bate pe top spin 2 dupa parerea mea.

bog29
21-04-2007, 09:21 AM
La mine se misca bine, ce placa ai? Eu joc cu totul la maximum si merge bine.

am o NVIDIA GeForce FX 5200

sisu_stelistul
21-04-2007, 04:28 PM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

- English version of Microsoft Windows® 2000/XP

- 2 GHz Pentium 4® or equivalent AMD®
processor. The processor should support SSE2
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2

- 512MB RAM

- 3.9GB of uncompressed free hard disk space (We recommend 1Gb free disk space after install for performance)

- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest
drivers

- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest
drivers

- DirectX® 9.0c

- 128MB Hardware Accelerated video card with Shader 2 support
and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c
compatible*. Nvidia GeForce® 6 or ATI Radeon® 9800
are the recommended minimum hardware.

- Monitor must be able to display 640X480 resolution or
above.

undertaker
27-03-2008, 10:37 PM
ma am si eu o pb la jocu asta imi merge bine cu cerintele la maxim,cu exceptia cand joc la dublu..cand joc la dublu se aude un bazait si merge sacadat tare,dar se vede ca e ca o eroare a jocului.asa vi se intampla si voua?(n-am jocu original)

Razor
30-03-2008, 06:25 PM
mie imi merge bine si la simplu si la dublu...chiar dupa ce l-am instalat imi facea niste figuri si mie, dupa 2-3 meciuri imi dadea eroarea cu don't send....dar acum imi merge bine....s-a acomodat calculatorul :)

EuDinamovistu
31-03-2008, 11:25 PM
Eu cand ma bag pe jok imi da don't send......cn ma poate ajuta si pe mn???

leut
01-04-2008, 08:28 PM
Un joc frumos pentru amatori si fanii tenisului dar si pentru cei care vor sa se joace un joc relaxant cu o grafica buna.Va sfatuiesc sa il jucati cu incredere,deoarece este un joc chiar foarte bun

leoo
03-04-2008, 09:49 PM
mda..nici eu nu am probleme cu jocu..o grafica destul de reusita...a batut top spin 2 si la gameplay si al grafica zic eu...si eu sunt un fan al seriei virtua tennis...ce mult ma jucam aku cativa ani virtua tennis 2 :X :D

stephen
04-04-2008, 08:29 AM
Top Spin 2 e mult mai simulator decat VT3 care e foarte animat si foarte arcade.Sincer, prefer grafica de la TS2 decat VT3-ul .Despre gameplay...ce sa mai vorbesc.Mi se pare foarte nerealist ,astfel ca prefer sa ma chinui primele 2 sezoane din cariera castigand din greu cu mouse-ul la TS2...dupa 2 sezoane invat advanced-shoturile si meciurile devin mult,mult mai simple.

Varaloi
04-04-2008, 12:06 PM
Top Spin 2 e mult mai simulator decat VT3 care e foarte animat si foarte arcade.Sincer, prefer grafica de la TS2 decat VT3-ul .Despre gameplay...ce sa mai vorbesc.Mi se pare foarte nerealist ,astfel ca prefer sa ma chinui primele 2 sezoane din cariera castigand din greu cu mouse-ul la TS2...dupa 2 sezoane invat advanced-shoturile si meciurile devin mult,mult mai simple.

Ai mare dreptate, nu dreptate. Sigurul atu al Virtua Tennis 3 este grafica, hai sa zicem un pic next-gen, ca in rest...adica ai mai vazut tu antrenament la tenis lovind butoaie cu o minge uriasa, sau ferindu-te de portocale?

stephen
04-04-2008, 07:31 PM
Asta e si la Top Spin 2 :D doar ca...
La Virtua Tennis:
Spre exemplu am incercat din rasputeri sa dau mingi in fileu si nu am reusit. Merge sa trimiti in fileu la serviciu dar intr-un schimb de mingi...e foarte greu. Nu mai vorbesc decat de putine mingi ies afara, greseli nefortate & stuff.

Varaloi
04-04-2008, 08:56 PM
Asta e si la Top Spin 2 :D doar ca...
La Virtua Tennis:
Spre exemplu am incercat din rasputeri sa dau mingi in fileu si nu am reusit. Merge sa trimiti in fileu la serviciu dar intr-un schimb de mingi...e foarte greu. Nu mai vorbesc decat de putine mingi ies afara, greseli nefortate & stuff.

Nu am jucat Top Spin 2, doar Virtua Tenis 3, si nu mi-a placut. Cred ca o sa incerc Top Spin, pentru ca toata lumea zice ca e mai adevara 'n' shit, om trai si om vedea. Anyway, stie ceineva de unde as putea sa-l comand, daca se mai comercializeaza?

PS: NU vreau varinta din "Caraibe" !

stephen
04-04-2008, 09:59 PM
Ma indoiesc de faptul ca-l vei gasi in comert(varianta PC nici macar nu este inscrisa pe site-ul oficial) asa ca va trebui sa apelezi la variante mai putin ortodoxe,daca ma intelegi.

Te mai sfatuiesc sa te inarmezi si cu rabdare...controlezi jucatorul cu ajutorul mouse-ului dar in scurt timp te obisnuiesti si odata ce inveti advanced-shots jocul o sa para frumos si solicitant.Sau iti iei gamepad :p

G-Cute
05-04-2008, 12:52 AM
Eu unu lam avut si nu mia rezistat placa video :(

Varaloi
05-04-2008, 11:29 AM
Ma indoiesc de faptul ca-l vei gasi in comert(varianta PC nici macar nu este inscrisa pe site-ul oficial) asa ca va trebui sa apelezi la variante mai putin ortodoxe,daca ma intelegi.

Te mai sfatuiesc sa te inarmezi si cu rabdare...controlezi jucatorul cu ajutorul mouse-ului dar in scurt timp te obisnuiesti si odata ce inveti advanced-shots jocul o sa para frumos si solicitant.Sau iti iei gamepad :p

Ca sa nu vorbim de warez, sa zicem ca o sa-l iau mai putin ortodox, pentru ca asta e singura solutie. Si nu-i problema, am gamepad, ca daca nu aveam, nu vroiam jocul asta :). Sa vedem ce-i poate capatana :))

gigimures
22-04-2008, 06:05 PM
L-am avut da erau bug-uri sau din placa mea mi s-a parut si l-am sters :( da oricum e super :D...vi-l recomand ;)

@lyn
19-05-2008, 09:55 AM
E super fain jokul, eu am avut Virtual Tenis, dar asta nou (Virtual tennis 3 e moolt mai marfa. Vi-l recomand tuturor.

mytimeisnow
19-05-2008, 04:08 PM
Frumos.
L-am terminat din gamepad. Treaba e sa te tii de antrenamente daca vrei sa reusesti ceva.

@lyn
20-05-2008, 08:17 AM
Frumos.
L-am terminat din gamepad. Treaba e sa te tii de antrenamente daca vrei sa reusesti ceva.

Adevarat ca trebuie sa te tii de antrenamente, dar ceea ce e enervant sunt accidentarile, am stat pe bara 12 luni si 14 luni. Is in anul 5, dar 2 ani si cv am fost accidentat. NASHPA cu accidentarile.

Legend_Killer
09-08-2008, 11:47 AM
ma am si eu o pb la jocu asta imi merge bine cu cerintele la maxim,cu exceptia cand joc la dublu..cand joc la dublu se aude un bazait si merge sacadat tare,dar se vede ca e ca o eroare a jocului.asa vi se intampla si voua?(n-am jocu original)
Asa e si la mine, iar la simplu merge putin mai greu decat ar trebui.

Maniac_Fifa
09-08-2008, 05:41 PM
In vt3 ai 2 gameuri.Eu am incercat sa joc 6 game-uri,am pus din game settings 6 game-uri dar nu vrea....ce sa aiba?Sau asa este joku?

@lyn
09-08-2008, 10:36 PM
Daca joci la Worl Tour intai joci 2 gameuri, apoi evoluezi la 4 si la 6. Optiunile sunt pentru meciurile amicale, sau la Tournament.

John Cena 27
13-08-2008, 11:14 PM
imi spuneti si miec um sa fac joysticku la jocu asta..va multumesc

cristiano_ronaldo777
08-11-2008, 11:04 PM
eu jok in world tour si cand imi cer jucatorii sa fac un meci friendly imi da o eroare nush ce poate fii...............cn ma ajuta si pe mine??

cristiano_ronaldo777
09-11-2008, 11:41 AM
[QUOTE=@lyn;188591]Adevarat ca trebuie sa te tii de antrenamente, dar ceea ce e enervant sunt accidentarile, am stat pe bara 12 luni si 14 luni. Is in anul 5, dar 2 ani si cv am fost accidentat. NASHPA cu accidentarile.[/QUOT

si eu jok in world tour si cand imi cer jucatorii sa jucam un meci amical ii dau sa jok,yes si imi iese din jok...........nush ce eroare poate fi