PDA

View Full Version : Mingii

timisica_cristian
18-04-2007, 06:15 PM
daca gasiti sau faceti pune-tile pe topicu' asta, va rog:)

*InCePaToRuL*
18-04-2007, 09:21 PM
daca gasiti sau faceti pune-tile pe topicu' asta, va rog:)

ptr uefa ucl? ca vad ca ai scos aici topicul cu mingi?:confused:

mns
18-04-2007, 09:46 PM
Daca politia ar da puncte de penalizare pentru derapaj si accidente gramaticale, unii nu ar mai avea voie sa scrie toata viata.

*InCePaToRuL*
18-04-2007, 11:23 PM
Daca politia ar da puncte de penalizare pentru derapaj si accidente gramaticale, unii nu ar mai avea voie sa scrie toata viata.

puffff eu nu cred ca tu nu ai gresit nici o data...si hai sa explic ce ma priveste pe mine...eu scriu repede,nu ma uit la tastatura,si de multe ori cu nervi...si char crezi ca atunci mai am eu chef sa ma uit daca am pus o linie sau sa am uitat o litera? acum nu stiu daca te-ai referit la mine sau la el...dar sincer daca as fi vrut sa caut un forum de LIMBA SI LITERATURA ROMANA te as fi anuntat:D sincer...voi in loc sa puneti pe planul intai ce va doare pe voi mai mult voi deschideti niste subiecte si conflicte din nimik...

nu te supara !

dar exagerati(unii)... DOMNULE PROFESOR DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA mns;)

PROMIT CAND VOI AVEA CEVA NEDUMERIRI CUM SE SCRIE UN CUVANT O SA TE ANUNT SI PE TINE SI PE DEADHOPE SI PE CINE VA FI NEVOIE...VA MULTUMESC...(am scris corect?:confused: :confused: )

DJD
19-04-2007, 05:14 AM
Scuza-ma ca intervin (avand dreptul la libera exprimare) dar am aceeasi parere cu mns.

NU, nu ai scris corect !

1.macar in mesajul asta ai fi putut sa fii mai atent, recitindu-ti replay-ul si corectandu-l;
2.lipsa cratimelor poate fi trecuta cu vederea (cred ca toti le omitem atunci cand scriem prietenilor pe messenger);
3.problema e ca faci greseli de ortografie si e foarte obositor pentru cel care citeste:
-"acuma" se scrie ACUM
-"asi" se scrie AS
-"nimik" se scrie NIMIC
-"uni" se scrie UNII
(greseli de genul asta nu tin de graba sau de indiferenta... in plus, se regasesc si in celelalte postari ale tale)
4.cel mai mult deranjeaza lipsa semnelor de punctuatie (si nu e numai cazul tau);
5.ideea e sa ne respectam unii pe altii, iar cel care scrie un mesaj sa-l reciteasca macar o data, inainte de a-l posta, pentru ca cei care-l citesc sa nu fie ei nevoiti sa-l reciteasca pentru a intelege ceva.

...am zis, n-am dat cu paru' !

Scuze de off-topic dar suntem totusi oameni, nu robotei ! Daca o problema ridicata intr-un topic nu are legatura cu acesta, dar nici nu poate fi scrisa in alt topic, cred ca nu deranjeaza pe nimeni daca e lamurita off-topic.

mns
19-04-2007, 08:18 AM
Incepatorule, tu daca ai impresia ca eu stau 10 minute sa inteleg ce vrea un analfabet, te inseli. Am ajuns sa nu mai citesc mesajele private, forumul si comentariile de pe blog pentru ca par a fi scrie de idioti. Asa ca, daca mai vreti sa fiti ascultati si bagati in seama, folositi corect limba romana. Nu ma intereseaza ca esti grabit, folosirea corecta a limbii romane e o chestie elementara si de bun simt.

DarkComy
19-04-2007, 10:26 AM
:offtopic:

*InCePaToRuL*
19-04-2007, 12:08 PM
Incepatorule, tu daca ai impresia ca eu stau 10 minute sa inteleg ce vrea un analfabet, te inseli. Am ajuns sa nu mai citesc mesajele private, forumul si comentariile de pe blog pentru ca par a fi scrie de idioti. Asa ca, daca mai vreti sa fiti ascultati si bagati in seama, folositi corect limba romana. Nu ma intereseaza ca esti grabit, folosirea corecta a limbii romane e o chestie elementara si de bun simt.

ai perfecta drepate...nu zic ca nu ai...dar e alceva cand scri cu creionul pe o foaie si e alceva cand scri cu tastatura...(parerea mea)
sa scri corect si inteligent este un lucru de bun simt.
dar eu va scriu voua ceva, am in minte ceva,si sunt intrerupt de mess de cineva din casa,pisica...si de multe alte chesti si uit indea care o aveam.
la scoala e alceva...esti concentrat la ce e acolo si ce zice prof. aicia nu...
si sa zic la ce a scris unu mai sus...am scris: nimik(nu e corect) ok dar mess e de vina pentru prescurtariile astea...ptr,k,sry,pls,ms,brb,dnd...si alte chesti... si cand scriu la voi pe forum sincer eu m-am chinui sa scriu cat de cat sa intelegeti si sa nu scriu prescurtat.:rolleyes:

scuze:D de off topic comy

Jokes
19-04-2007, 03:55 PM
Vrei sa spui ca in momentul in care ai scris "aicia",ai fost intrerupt de pisica?!

Maryusake
19-04-2007, 04:05 PM
chesti... si cand scriu la voi pe forum sincer eu m-am chinui sa scriu cat de cat sa intelegeti si sa nu scriu prescurtat.:rolleyes:

scuze:D de off topic comy
un sacrificiu imens:D

Urmelinho
19-04-2007, 05:44 PM
dupa cum se vorbea pe aici. se ofera cineva sa faca mingi pentru steaua sa o bagam si noi in ucl?

timisica_cristian
19-04-2007, 05:57 PM
dupa cum se vorbea pe aici. se ofera cineva sa faca mingi pentru steaua sa o bagam si noi in ucl?

sau cel putin la fifa 07:)

*InCePaToRuL*
19-04-2007, 06:00 PM
Vrei sa spui ca in momentul in care ai scris "aicia",ai fost intrerupt de pisica?!

Minte stralucita teai dat ce nu esti dar nu vezi ca pe nimeni nu pacalesti ?

bagare de seama:|:confused:

sa inchidem aici aceasta discutie care nu duce la nimica ! decat la warn,si nervi !

si dc a fost deschis acest topic?:| sa ne certam?

dragoshh
19-04-2007, 08:35 PM
stiiti cv smecherii la uefa!

Jokes
19-04-2007, 09:26 PM
Minte stralucita teai dat ce nu esti dar nu vezi ca pe nimeni nu pacalesti ?

bagare de seama:|:confused:

sa inchidem aici aceasta discutie care nu duce la nimica ! decat la warn,si nervi !

si dc a fost deschis acest topic?:| sa ne certam?

Eu doar am intrebat nu m-am dat minte stralucita cel putin asa se intelege! :p

Urmelinho
19-04-2007, 10:08 PM
OK. Deci cine se incumeta sa faca niste mingi? Vreau si eu o minge pentru steaua. Cine vrea si site sa se apuce de treaba si sa ne faca si noua una

timisica_cristian
21-04-2007, 09:21 AM
OK. Deci cine se incumeta sa faca niste mingi? Vreau si eu o minge pentru steaua. Cine vrea si site sa se apuce de treaba si sa ne faca si noua una

nu neaparat pt. steaua, orice echipa

Urmelinho
21-04-2007, 10:00 PM
GATA!!!!!!! Hai ca m-am suparat. vreau niste templateuri sa fac si eu niste mingi sa vad ce iese. deci sper ca va fi cineva care va spune ceva pe aici

Razor
25-04-2007, 04:31 PM
cand termini mingile pune-le pe site :)

timisica_cristian
25-04-2007, 06:29 PM
cand termini mingile pune-le pe site :)

pai daca n-are template-uri, cum sa le faca?;)

Urmelinho
25-04-2007, 07:47 PM
pai sa imi dea cineva niste idei si niste templateuri.

-Dany-
04-05-2007, 02:40 PM
http://img241.imageshack.us/img241/7213/steauaballbydani36copyir0.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=steauaballbydani36copyir0.png)

Daca vi se pare buna si o vreti postati .

alex_io2006
04-05-2007, 03:56 PM
10+ ;) chiar imi place :D o folosesc la fifa 07 :D de acum

Urmelinho
04-05-2007, 07:33 PM
de unde ai avut template?

alex_io2006
04-05-2007, 08:47 PM
l-o fi ciordit de undeva:lol:

Alex
04-05-2007, 08:52 PM
e template de T90, se poate face usor in photoshop, e cea mai usoara minge posibila, mingile cu alt model sunt mult mai greu de facut si trebuie sa faci si in oedit si nici nu exista template.

-=FaN MaNcHeStEr=-
05-05-2007, 10:59 AM
Superba,nota 10+.Vad ca ti-ai gasit o noua vocatie.Tine-o tot asa!

timisica_cristian
11-05-2007, 09:15 AM
http://img241.imageshack.us/img241/7213/steauaballbydani36copyir0.th.png (http://img241.imageshack.us/my.php?image=steauaballbydani36copyir0.png)

Daca vi se pare buna si o vreti postati .

poate mai faci si altele:)

John_Terry
31-07-2007, 02:48 PM
e super. 10+. as vrea si eu s-o folosesc in fifa dar nu stiiu cum.

poate faci si una cu Dinamo :palme:

timisica_cristian
02-08-2007, 07:33 AM
e super. 10+. as vrea si eu s-o folosesc in fifa dar nu stiiu cum.

poate faci si una cu Dinamo :palme:

trebuie sa iei textura si o bagi in joc cu Creation Master 07:)

GabyTeras
03-08-2007, 03:13 AM
vreau si yo mingea cu steaua plz ajutatzi-ma id : gaby_fifa PLZZ

liquid
03-08-2007, 09:27 AM
-dany- a luat ban, mingea nu a pus-o la download, deci nu ai cum sa o iei :)