PDA

View Full Version : Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Andrey95
14-04-2007, 06:39 PM
Am vazut ca nu exista nici un topic, asa ca l-am facut eu.

Jocul e vechi, dar cu toate astea, cum zicea DarkComy, daca iti place, joci!

Mie mi-a placut, aflandu-ma in cautarea unui joc care sa compenseze Goblet of Fire... L-am terminat in 2 zile. Jocul e bun si urmareste exact povestea filmului. Incepe cu o scena din Expressul de Hogwarts, apoi cu orele in care trebuie sa inveti anumite vraji, pe care le vei folosi in urmatoarele niveluri: in Salcia Batausa, dezvaluirea lui Sirius despre Pettigrew, lupta cu dementorii, intoarcerea in timp... Jocul se incheie prin niste examene pe care trebuie sa le dai la fiecare tehnica... Per ansamblu jocul mi se pare bun, mai bun ca si Harry Potter and the Goblet of Fire, care te obliga sa colectionezi fiecare Shield...

Acum, voi l-ati jucat?

Maryusake
14-04-2007, 06:41 PM
eu l-am jucat cand a aparut dar nu prea mi-a placut deoarece:
gameplay-ul era cam jalnic si era enervant :P

Andrey95
14-04-2007, 09:59 PM
Nu mi s-a parut... in fine, fiecare cu parerea lui.

Maryusake
15-04-2007, 08:28 AM
cand se roteste camera cu tine,si cand te lupti este greu sa-l nimeresti pe adversar

Andrey95
15-04-2007, 09:03 AM
Eu n-am avut asa probleme. Doar miscam putin mouse-ul si se facea semnul pentru vraja respectiva, apoi ii dadeam drumul mouse-ului si il nimeream fara probleme.

-=FaN MaNcHeStEr=-
15-04-2007, 09:45 AM
L-am jucat si eu,si pot sa spun ca e acceptabil.Grafica nu e asa buna,dar sunetul da.Eu il consider ca fiind un joc pentru COPII MICI!!! :p

Maryusake
15-04-2007, 12:22 PM
de acord cu tine,andrey daca vrei sa joci cu adevarat "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban"citeste cartea ;),cel mai frumos joc este cel al imaginatii cand citesteti pentru prima oara o carte ca asta fara sa vezi filmul sau sa joci jocul

cristiano_ronaldo
15-04-2007, 02:36 PM
L-am jucat si eu, dar ma plictisisem de el, ajusnesem pe la niste fantome sau stafii sau pe udneva unde trebuia sa mergi printr-un tunel si sa colectezi niste chestii

Andrey95
15-04-2007, 06:33 PM
Pai acolo e gata vreo 75% din joc.

ALEX_DUMY
22-04-2007, 11:35 AM
3-ul a fost mai bun decat 4, parerea mea. In 4 nu puteai sa setezi rezolutia, vedeai dintr-o perspectiva foarte enervanta pe cand in 3 vedeai din spate...Goblet of Fire mi s-a parut un joc cam de omorat tastatura, trebuia sa dai "Jinxuri" in disperare asupra acelor creaturi. Sa speram ca 5 va fi mai bun decat 4;)

Maryusake
22-04-2007, 11:50 AM
poate fa jocul a fost facut special pentru PS2 sau XBOX cum e Rugby06