View Full Version : Cum ati vrea sa arate FIFA 08 ??
cadillac
12-04-2007, 11:37 AM
Eu as face un FIFA 08 cu grafica si gameplay makr 20 % imbunatatite fata de 07 si ce i-as mai audce nou :
GRAFICA:-terenuri diferite(knd ploua terenul sa fie putin noroios cu balti eventual;poate si cu zapada knd ninge.. dar diferite si k model) cu porti si plase diferite pe fiecare stadion;
-spectatori diferiti pe f. stadion(preferabil si cu forte de ordine);
-conditii meteo mult mai reale si evidentiate .. ;
-etc..etc.
GAMEPLAY:-faulturi diferite(cot/cap/talpa in gura sau in alta parte :lol: ,tragere de tricou,piedica etc.);
-jucatorii sa poata 'trage de timp',simula, sa se bata/scuipe intre ei sau kiar pe arbitru :lol: ;
-mai multe driblinguri.. suturile,centrarile mult mai realistice;
-greseli de arbitraj(gen off'side,faulturi etc.);
-sa poti ataca un adversar cu 2 jucatori de ai tai.. etc.etc;
As lasa MANAGER MODE dar i'as aduce cateva noutati:
-sa poti fii antrenor si la echipa nationala;
-inainte de inceperea campionat. in tara unde ti'ai ales sa antrenezi sa iti duci ekipa in cantonamente/turnee de pregatire unde vrei si sa sustii meciuri amicale cu ce ekipe vrei ..;
-sa faci antrenamente reale cu ekipa(cva genu FIFA MANAGER) in timpul campionatului;
-sa poti folosi alea cumparate de la STORE si in MANAGER MODE nu doar la Play Now(ex. sa poti skimba mingea de la meci la meci);
-sa poti face blaturi oferind bani sau jucatori la skimb etc.. :lol: ;
-dupa un timp indelungat petrecut la o ekipa si multi bani adunati sa poti imbunatatii baza sportiva(terenul de joc,de antrenament etc.) sau kiar construi un stadion nou ekipei .. :D ;
-in TRANSFER MARKET sa poti face transferuri si oferind jucatori de la ekipa ta la skimb sau imprumut +/- diferenta;
-conducerea sa iti fixeze prime de joc (bani) inainte de fiecare meci si pt orice obiectiv atins..;
-sponsorul cu care semnezi sa apara pe tricourile jucatorilor pe banere
-k antrenor sa ai un skill kre sa fie f. mic la inceput si knd ai performante sa iti creasca sau knd nu ai perf. sau esti demis de la o ekipa sa'ti scada si in functie de skill sa poti antrena anumite ekipe mai bune sau mai slabe
etc. etc.
Mai sunt si altele dar nu imi mai vin acum in minte.. Va las si pe voi sa mai ziceti .. cum ati vrea sa fie FIFA 08
stephen
12-04-2007, 12:38 PM
sa ne anunti si pe noi cand apare acest joc superb! Acuma totusi esti prea optimist,nu va fi diferenta enorma fata de UCL.Si ce vrei tu...tine de domeniul SF-ului.
urSus
12-04-2007, 12:41 PM
Eu as face un FIFA 08 cu grafica si gameplay makr 20 % imbunatatite fata de 07 si ce i-as mai audce nou :
GRAFICA:-terenuri diferite(knd ploua terenul sa fie putin noroios cu balti eventual;poate si cu zapada knd ninge.. dar diferite si k model) cu porti si plase diferite pe fiecare stadion;
-etc..etc.
GAMEPLAY:-faulturi diferite(cot/cap/talpa in gura sau in alta parte :lol: ,tragere de tricou,piedica etc.);
-jucatorii sa poata 'trage de timp',simula, sa se bata/scuipe intre ei sau kiar pe arbitru :lol: ;
-inainte de inceperea campionat. in tara unde ti'ai ales sa antrenezi sa iti duci ekipa in cantonamente/turnee de pregatire unde vrei si sa sustii meciuri amicale cu ce ekipe vrei ..;
-sa faci antrenamente reale cu ekipa(cva genu FIFA MANAGER) in timpul campionatului;
-sa poti folosi alea cumparate de la STORE si in MANAGER MODE nu doar la Play Now(ex. sa poti skimba mingea de la meci la meci);
-dupa un timp indelungat petrecut la o ekipa si multi bani adunati sa poti imbunatatii baza sportiva(terenul de joc,de antrenament etc.) sau kiar construi un stadion nou ekipei .. :D ;
-in TRANSFER MARKET sa poti face transferuri si oferind jucatori de la ekipa ta la skimb sau imprumut +/- diferenta;
-conducerea sa iti fixeze prime de joc (bani) inainte de fiecare meci si pt orice obiectiv atins..;
-k antrenor sa ai un skill kre sa fie f. mic la inceput si knd ai performante sa iti creasca sau knd nu ai perf. sau esti demis de la o ekipa sa'ti scada si in functie de skill sa poti antrena anumite ekipe mai bune sau mai slabe
etc. etc.
Mai sunt si altele dar nu imi mai vin acum in minte.. Va las si pe voi sa mai ziceti .. cum ati vrea sa fie FIFA 08
...tot ce vrei nu e imposibil da e foarte greu de facut mai ales faza cu blaturile sa fim seriosi la ce iti trebuie....asta cu jucatoru tau la schimb si bani pe altu sau invers e chiar intereseanta sau faza cu cantonament si turneu de pregatire asta se poate face mai mult ca sigur sau macar sa ofere cate un amical la cateva meciuri.....in rest as vrea sa fie o surpriza....pan acum de fifa 2007 sunt multumit si nui inteleg deloc pe aia care cristica pe cei de la EA ca am facut 2007 la fel ca 2006 sasi faca ei jocu lor sunt de parere ca orice munca trebuie apreciata......(la fel si cu cei de la fifaro)....ABIA ASTEPT 2008 si patchurile fifaro asa cum au promis ca or sa fie superbe ast.....
Diabolyk
12-04-2007, 01:12 PM
Si eu as vrea un asemea joc dar deja , nu prea cred ca o sa mai fie Fifa dak se aduc imbunatatirile acelea , se transforma int-un Fifa Manager.
*InCePaToRuL*
12-04-2007, 01:32 PM
[QUOTE=cadillac;121358][B]Eu as face un FIFA 08 cu grafica si gameplay makr 20 % imbunatatite fata de 07 si ce i-as mai audce nou :
-etc..etc.
etc. etc.
BIG LOL deci am zis si mai devreme ca sa faca asa ceva e imposibil dc? ptr ca daca ar face asta intr-un an ! urmatorul an ce va mai face??? ei se tin dupa un program... ex: loganul nu l-ar putea face decapotabil si de 5 stele? ba da dar porma ce ar mai face?
Gisedas
12-04-2007, 01:44 PM
In Primul Rand As Schimba Comentariul.din 2003 Este 80% Acelasi.ar Trebui Sa Comenteze Si Ei In Functie D Ce Se Intampla Efectiv In Acel Sezon.daca Esti Aproape De Retrogradare Sa Sau De Luarea Campionatului Sa Comenteze In Consecinta.alt Lucru Enevant Din 2006.campionatul Il Joci Doar Ziua Pe Soare Niciodata In Nocturna Ceea Ce Nu Este Real Daca Joci In Campionatul Spaniei.ma Rog Ar Trebui Sa Adapteze Pentru Fiecare Campionat In Parte.o Alta Chestie ,nu Stiu Daca Ati Observat Dar De Cand Joc Eu Fifa Din '99 Echipa Care Incepe Mingea Este Intotdeauna Pe Terenul Din Stanga Ecranului.ar Fi Frumos Sa Faca O Chestie De Alegeri Cumva In Cara Daca Castigi Sa Alegice Vrei Mingea Sau Terenul,ar Fi Ceva In Plus Cred Eu.cand Incepe Un Meci Ar Fi Miisto Sa Faca Intrarea Jucatorilor Altfel Zici Ca Sunt Niste Mumii,sa Faca Si Ei O Grafica Frumosa De Prezentare Sa Prezinte Si Ei Jucatorii Echipele Cine E In Aparare Cine E In Atac Si Asa Mai Departe.la Marile Meciuri Sa Fie O Atmosfera Mai Speciala Sa Comeneze Si Ei Altfel Mai Cu Intensitate.sa Il Cheme Pe Comentatorul Ala De La Sexta Sa Faca Comentariul E Super Tare.parerea Mea Ca Sunt Chestii Minor Pentru Cei De La Ea.as Mai Lucra Si La Spectatori La Felul Cum Se Manifesta Degeaba Au Spus Ei Ca Au Lucrat La Chestia Asta Ca Tot Nu Este Prea Real.astea Cu Gameplay Nu Mai Vb Ca A Spus Cineva Mai Inainte .deocamdata Atat Cand Mai Imi Vine In Minte Ceva Mai Postez.
G-Cute
12-04-2007, 02:44 PM
Eu doar un singur lucru as vrea la manager cand se termini cu echipe sa poti fii la nationala ...asta e singurul lucru ce mil doresc de mult timp...
cadillac
12-04-2007, 03:19 PM
da_stephen91 eu am zis cum as vrea eu sa arate nu k asa va arata .. si nu ma astept la skimbari majore fata de fifa 07 si intr'adevar am exagerat .. kiar nu ma astept sa vad toate astea intr'un fifa poate cine stiie pe la fifa 2012-2014 ;
urSus da si eu apreciez munca celor de la EA dar cred k nu prea se fortzeaza si k ar putea mult mai mult,da' stiim cu totii de ce nu aduc prea multe noutati de la an la an.. Cat despre ekipa fifaromania, numai respect !
cristi_stelistu01 pai eu asa as vrea sa bage in Fifa 08 elemente de la Fifa Manager.. sa faca un singur joc
*InCePaToRuL* da asa e.. stiu si eu. da' eu in locul lor as munci k lumea anu' asta si as baga toate noutatile kre vi le'am spus si multe altele si as scoate un Fifa 08 care sa includa si Fifa Manager si UCL(adaptate la Fifa 08 desigur,nu sa fie 3 jocuri in 1), care s'ar vinde in 100 mil. de exemplare si de la an la an as imbunatatii doar grafica si gameplay'u cat se mai poate.
Gisedas si astea kre le'ai zis tu (comentariul si suporterii) le aveam in cap.. da' am uitat sa le scriu.. Si inca cva legat de suporteri : knd ekipa merge prost(sta rau in clasament etc.) ar fii marfa sa nu fie multi suporteri in tribune.. in functie de cum merge ekipa atatia suporteri sa fie in tribune. Asa e. Ai perfecta dreptate.
G-Cute si eu imi doresc demult treaba asta cu antrenatul unei ekipe nationale in Manager Mode. sper sa o bage la Fifa 08 desi nu prea cred..
Faza cu blaturile,faulturi dure (cap in gura) la adversari sau arbitru am zis'o asa la kterink .. n'o sa fie asa cva in niciun Fifa ..pt. k nu este in spiritu' competitiei asa cva.. cred k de asta.:mad:
stelistul2007
12-04-2007, 03:21 PM
hai nu mai visati,nu va fi asa fifa08
-Dany-
12-04-2007, 03:23 PM
1. http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=5891
2.Ca sa nu fiu off-topic : As vrea ca fifa 08 sa fie macar 50% din ceea ce este PES 6 . Cu sunete ale galeriilor schimbate , mai multe fete , macar o echipa romaneasca (cu licenta) , la tournament sa aiba UCL(ECC) , Sa pot antrena echipa nationala la carrer , ploaia sa fie mai reala , etc.......
UefaCl
12-04-2007, 03:37 PM
Eu as vrea ca sa arate si ei la inceput arbitrul care arunca cu banul si daca castigi tu sa alegi tu ce vrei,sa poti antrena si echipa de club si nationala,sa arate din cand in cand incidente in tribune si politia cum actioneaza sa suspende stadionul ,cand se accidenteaza un jucator sa vina salvarea cu targa ,cand dai gol sa se ridice suporterii in picioare ca la FIFA2004,si gameplay 50% inbunatatit
ALEX_DUMY
12-04-2007, 04:14 PM
-etc..etc.
GAMEPLAY:-faulturi diferite(cot/cap/talpa in gura sau in alta parte ,tragere de tricou,piedica etc.);
-jucatorii sa poata 'trage de timp',simula, sa se bata/scuipe intre ei sau kiar pe arbitru
-sa poti face blaturi oferind bani sau jucatori la skimb etc..
-dupa un timp indelungat petrecut la o ekipa si multi bani adunati sa poti imbunatatii baza sportiva(terenul de joc,de antrenament etc.) sau kiar construi un stadion nou ekipei ..
etc. etc.
Tu te-ai axat mai mult pe niste detalii care nu prea influenteaza jocul si mai putin pe gameplay. Din punctul meu de vedere cariera este ok in acest moment, poate chiar ar trebui sa fie redusa la 10 sezoane sa zicem, pt ca 15 e cam mult si devine plictisitor de la un timp. Ar trebui sa mai adauge ceva si pe la grafica daca se poate, dar in primul rand sa se imbunatateasca gameplayul si sistemul multiplayer. Ar putea sa se introduca loviturile indirecte din careu atunci cand se paseaza la portar si acesta prinde mingea sau la jocul periculos, cartonase si chiar si eliminari la portari, etc. In legatura cu greselile de arbitraj, acestea deja exista, sunt faze unde e penalty clar dar nu se acorda, mi se pare ca sunt greseli si cu pozitiile de off-side. Pe mine personal nu prea ma intereseaza schimbarile de culoare din meniu si alte lucruri cum au fost la UCL: tricoul afara din pantaloni, aburii cand e iarna, manusile, etc. Lucrurile astea sunt praf in ochi de la EA ca sa ne impresioneze( asa spera ei :p ) si sa mascheze bugurile cu care ne-au cam obisnuit in ultimii ani. Am spus si cand a aparut UCL, sistemul "Practice" deja devine inutil, e identic de cateva jocuri incoace si nu te ajuta cu nimic practic. Aici PES-ul e cu mult inainte, "Practice" e foarte bine elaborat:cool: Parerea mea e ca daca EA ar face un singur joc de fotbal pe an ar reusi in cativa ani sa devina ceva foarte bun, dar asa ei nu au timp sa creeze un joc cu adevarat nou si imprumuta mult de la jocul mai vechi din aceasi an:mad: , cu niste detalii adaugate, asa cum am scris mai sus. PES-ul se pare ca din ce in ce mai mult castiga teren, dar nu are licente, iar EA are norocul ca in multiplayer se joaca mai mult FIFA. E posibil ca in curand EA sa aiba parte de o surpriza neplacuta si poate atunci se vor trezi si vor face un joc cu adevarat de *****;)
Taquito
12-04-2007, 04:16 PM
Daca adauga astfel de lucruri(cele de grafica) jocul va consuma mult mai mult resursele calculatorului si va ocupa si mai mult spatiu. Cei de la EA se gandesc sa faca un joc care sa fie atractiv dar pe de alta parte sa nu ai nevoie de un calculator de ultima generatie ca sa-l joci. Voi ati spus mai mult cum sa arate in partea grafica, sa umbli prin cantonamente, turnee, cum sa arate inceputul meciului. Nu asta e problema la fifa, sunt altele mai mari cum sunt bug-urile care tin de partea de programare (desi la EA sunt unii din cei mai buni din lume). Jocul este unul pe calc, nu trebuie sa fie neaparat cum este in realitate. In meciurile reale mai vezi goluri date de la distanta, dar putine intr-un meci. In fifa poti da o gramada de la distanta chiar si la world class, acesta fiind nivelul de camp mondial din realitate, unde foarte rar vezi ca o echipa buna sa ia goluri de la 30 m. Sunt multe de discutat, dupa cum ar vrea fiecare. EA are o strategie astfel incat sa scoata mai multi bani. D-asta apare ucl separat de fifa, desi sunt la fel.
mwdvip
12-04-2007, 04:42 PM
cat timp nu detii jocul in original, nu prea iti poti permite sa ai pretentii... :)
timisica_cristian
12-04-2007, 05:55 PM
vise, vise si iar vise. cand o sa se intample asta nu stiu, adica prea super si suntem oameni gresim, avem limite etc. as vrea sa se intample asa dar... mai e mult PAREREA MEA
*InCePaToRuL*
12-04-2007, 08:57 PM
vb mult si prost nu ARE CUM si gata, sincer vb sa ne bagam in seama ? o sa fie mereu cu 3-5% mai bun ca cel anterior asa e EA asa e FIFA asa e legea...!!! nu o sa sara la 100000% :| nare cum;) mai bine ne-am gandi la alte chesti care s-ar putea face acum... si sa i-i ajutam pe cei care incerca ceva...:D sa imbunatateasca ce va la fifa sau ucl...ar fi bine sa va ganditi la ceva frumos la un pach util ptr a juca intre noi sau cine stie...ganditiva;) dar nu va mai pierdeti timpul ptr a vb PROSTI stiti toti ca nu o sa fie NICIODATA ASA asa cum nici liga 1 NU va fi bagata in fifa 08 sau fifa 2015 NEVER !
Urmelinho
12-04-2007, 09:15 PM
eu zic ca sunt fantezii despre ce se vorbeste aici. bafta!
dragos_015
12-04-2007, 09:23 PM
Eu as vrea sa aiba Liga 1. Am votat undeva pentru introducerea Ligii 1 in fifa 08 dar nu mai stiu linkul. Stie cineva daca s-a mai rezolvat ceva?
Diabolyk
12-04-2007, 10:21 PM
Eu cred ca si detaliile legate de grafica sunt ff importante , cine ar vrea sa joace fifa 2008 cu grafica celui din98' dar cu gameplay diferit ? Eu unul cred ca ar trebui sa se introduca si ff multe detalii grafice.
*InCePaToRuL*
12-04-2007, 11:14 PM
Eu as vrea sa aiba Liga 1. Am votat undeva pentru introducerea Ligii 1 in fifa 08 dar nu mai stiu linkul. Stie cineva daca s-a mai rezolvat ceva?
da ma era site-ul lu fifa 07 dar ne-au batut bulgari...:( ajunsesem la un momendat la romania 48%- bulgaria 52% www.fifa07.ea parca:confused:
dragos_015
13-04-2007, 02:08 AM
da ma era site-ul lu fifa 07 dar ne-au batut bulgari...:( ajunsesem la un momendat la romania 48%- bulgaria 52% www.fifa07.ea (http://www.fifa07.ea) parca:confused:
Mersi!Adresa e www.fifa07.ea.com. Intrati pe forum si votati daca doriti sa fie Liga 1 oficial in Fifa 08. Daca nu va fii oficial cred ca baietii de la fifaromania vor scoate din nou un patch care ne va lasa fara cuvinte.:D
cristiano_ronaldo
13-04-2007, 07:35 AM
Dupa parerea mea si sunt sigur ca o sa vi se para o idee proasta sau aiurita, as prefera ca FIFA 08 sa semene cu FIFA 2002 sau FIFA 2003 caci acestea doua au fost printre cele mai bune ( bine si FFA 99 da ala e demodat)
stephen
13-04-2007, 08:08 AM
hai ca o luati pe aratura...Cum sa semene cu fifa 2002 si 2003...Ati innebunit?Pe forum puteti sa votati si sa iasa 100% la EA ca liga I tot nu-o sa vedeti.Poate in anii urmatori,depinde de ce facem noi in Europa sa mai bage cate-o echipa
spidyp77
13-04-2007, 08:17 AM
mai usor oamenilor....mai e pana apare fifa 08 si o sa va amagiti prea mult
bogd4n
13-04-2007, 09:11 AM
la fifa 08 vreau sati dea posibilitatea sa antrenezi si o echipa nationala..ar fi super
ALEX_DUMY
13-04-2007, 11:14 AM
Mai important e Multiplayer la Fifa decat cariera. Cariera o termini o data ( daca nu te plictisesti pe parcurs) si ai terminat, dar in multiplayer e altfel, participi in campionate, e mai atractiv.
lucky_nr_slevin
13-04-2007, 02:14 PM
eu as vrea mai multe detalii grafice.....cum ar fi o tabela de marcaj care sa arate scorul sau atunci knd un jucator este accidentat sa vina cu targa sa il ia....galeriile sa aiba propriile coregrafi...,iar la manager mode mai multe optiuni...sa poti sa faci antrenamente....sa joci amicale....sau sa poti sa pleci de la echipa in mijlocul sezonului dak vrei.....dar oricum astea sunt vise...pun pariu k fifa 08 nu o sa fie cu mult mai diferit decat 07......
timisica_cristian
13-04-2007, 02:25 PM
mi se pare ca la PES 5 vin niste oameni si pun jucatorii pe targa ( aia accidentatii )
bogd4n
13-04-2007, 03:38 PM
da..asa e si la pes 6 la fel
Eu as vrea sa nu mai fie nici un bug atat.....Oricum din cate am gasit eu pe forum la ea am auzit ca vor sa puna incalzire inainte de meci...sau cand creezi o echipa sa ii poti face insingna proprie cu grafica foarte buna si toate alea ....Vom vedea prin septembrie
G-Cute
13-04-2007, 05:53 PM
Mie ce nu imi place la cel actual si as vrea sa modifice la fifa08 e faza cand te faulteaza in careu iti da penalty dar nu da nici un cartonas la jucator asta e aiurea ca unii chiar intra urat....
polistu
13-04-2007, 07:58 PM
daca ar fi fifa 2008 cum zice ala care a deschis topicu ar fi cel mai frumos vis :))...a fost tare faza aia...cika blaturi=))
polistu
13-04-2007, 08:00 PM
parerea mea este ca ar trebui sa lanseze jocul nu din septembrie sau cand o fac ei de obicei...c prin ianuarie,februarie...atunci de ce nu se numeste jocul fifa 06-07...ca ei asta vor sa lanseze jocul la inceputul sezonului!Cel mai bine ar fi sa mai munceasca cateva luni si sa-l scoata in prima sau a doua luna a anului:p
lngrobert
13-04-2007, 08:01 PM
da cu bugurile laso naibii de treaba is mai slabi decat pesu la buguri de ........Si singurul lucru (mai deosebit) care as vrea sa fie la fifa08 e acela ca fiecare jucator(doar aia tip c.ronaldo , ronaldinho) sa aibe shcemele lor nu doar cele din fifa 07 virgulita si bicicleta aia .
Si nush cine a mai spus de chestia cu amicale incalzirea inainte de meci si un multyplayer global unde de ex dak unu are chelsea si yo il vreau pe drogba sa l il sun pe ala sa vad dak mil da vorbesc si in chineza sa mil dea :d:))
polistu
13-04-2007, 08:03 PM
apropo...nu va mai agitati atata ca nu va fi ceva iesit din comun fifa 2008,va semana cu Uefa CL. Atata va spun nu va faceti mari sperante,asa au crezut multzi si la Uefa CL 06-07 si nu a fost cine stie ce!
polistu
13-04-2007, 08:06 PM
atata mias dori eu...fiecare jucator sa aiba ceva special...de exemplu Inzaghi sa fie un jucator speculant si sa aiba un sut bun,Ronaldinho sa un jucator tehnic,C. Ronaldo sa aiba viteza foarte buna si sa fie un bun dribleor,Koller sa fie foarte bun la cap..etc.Daca ar fi aja ar fi prea frumos!sper sa ajunga ideea mea la cei de la EA:))=)):))=)):p
Andr3y
13-04-2007, 08:43 PM
eu as dori sa fie si LIGA 1 in FIFA 08 cu toate echipele din prima liga si numele reale ale jucatorilor,la manager mode sa poti fi antrenor si la o echipa nationala si sa ai mai multe optiuni,sa poti juca amicale la manager mode si sa faci antrenamente cu echipa,cam atat
Astristul
13-04-2007, 08:52 PM
As dori sa contina Liga 1, licentiata complet (ca tot au obiceiul EA sa bage o noua liga pe an). Daca nu se poate toata liga, macar Steaua la sectiunea Rest of the World, dar la fel, sa fie licentiata, nu ca in UCL, cu nume, numele jucatorilor, stema si echipamentul generice.
alecs
13-04-2007, 08:54 PM
atata mias dori eu...fiecare jucator sa aiba ceva special...de exemplu Inzaghi sa fie un jucator speculant si sa aiba un sut bun,Ronaldinho sa un jucator tehnic,C. Ronaldo sa aiba viteza foarte buna si sa fie un bun dribleor,Koller sa fie foarte bun la cap..etc.Daca ar fi aja ar fi prea frumos!sper sa ajunga ideea mea la cei de la EA:))=)):))=)):p
Sa stiti ca e o idee buna. Cum e la NBA LIVE unde fiecare(aproape fiecare) are ceva special.
urSus
14-04-2007, 09:33 AM
...toata lumea vrea cateceva dar dupa cum s-a spus si mai sus nu mai stiu cine ca nu poate sa bage mai mult de 3-5% in plus a zis bine si a mai zis cineva ca nu se pot baga toate ideile de odata ca nar mai avea ce sa faca in urmatorul an,dupa cate am auzit ,si cred eu v-a fi chestia cu antrenamentele si amicale si mi se pare ca la amicale v-a fi ca la World Cup 2006,iti apare cate o oferta cu 3 echipe care doresc sa joci un amical cu ele si u iti alegi una,cu cat nivelul echipei e mai bun cu atat echipele ofertante sunt mai mari...si chestia cu nationalele sa fii antrenor si o liga noua atat altceva nou nu v-a fi in acest an se pare....si apropo ptr cei care doresc liga 1 in fifa 2008 sau in 2009 sau......2020 nu v-a fi nu ptr. ca nu vor ei sau ca liga 1 ar fi mai slaba ca korea ,polonia sau suedia si ce ar mai fi ,ci ca aici in ROMANIA jocul nu stiu daca 100 de oameni maxim il cumpara original...asa ca doar la Rest Of World s-ar putea sa vedem o echipa sau 2 maxim din rom asta deocamdata...Dar am citit mai sus ca daca se poate vota poate EA tine cont de voturile alea dar ma insel ca in viitorul apropiat vom avea liga 1 in fifa...si in rest eu sunt foarte multumit de patchurile FIFARO
radustefan_21
14-04-2007, 09:38 AM
Cum adik sa ramana baietii de la FIFARO fara treaba???
lngrobert
14-04-2007, 10:00 AM
cum asa?
urSus
14-04-2007, 10:52 AM
Cum adik sa ramana baietii de la FIFARO fara treaba???
...cine a zis asta ma?.....chiar daca o sa apara liga 1 in fifa or sa fie multe chestii de facut de ex.:stadioane,fete,benere,probabil echipamente mai noi pe care cei de la EA nu cred ca le vor baga prea mult in seama pe cele din romania,poate skiluri, si asa mai departe nu ii vor lasa pe cei de la FIFARO fara treaba ci doar or sa le-o scurteze (cei d ela FIFARO VOR MUNCI MAI PUTZIN..),dar stati linistiti ca nu o sa fie asa.....;)
raul_15
14-04-2007, 10:58 AM
pe mine ma dezamagit mult si fifa 07 si RLSP v.2.0. asteptam de mult timp si fifa 07, pana l-am cumparat, si m-a dezamagit mult. sicer mai bine joc fifa 2005 pe pe curat. sper ca fifa 08 sa se schimbe mult. de exemplu oricat de slab ar fi un jucator, nu se poate feri de minge. sau la amateur cand mergi pur shi simplu catre poarta toti se feresc de tine.
*InCePaToRuL*
14-04-2007, 01:51 PM
deci.... NU O SA APARA ce vb mereu prost ma asa???? ganditi si voi inainte de a scrie ceva;)
si sa zicem ca e ca voi si va aparea va garantez ca va fi facut in sila adica erori mari foare putine fete unele echipe nu vor avea licenta si va fi cum e steaua in ucl,uitativa in fifa la echipele din rest off si din turcia;) la echipele mai slabe;) cum sunt facute...asa ca mai bine nu va doriti sa va faca ei:P
Astristul
14-04-2007, 02:04 PM
...si chestia cu nationalele sa fii antrenor si o liga noua atat altceva nou nu v-a fi in acest an se pare....si apropo ptr cei care doresc liga 1 in fifa 2008 sau in 2009 sau......2020 nu v-a fi nu ptr. ca nu vor ei sau ca liga 1 ar fi mai slaba ca korea ,polonia sau suedia si ce ar mai fi ,ci ca aici in ROMANIA jocul nu stiu daca 100 de oameni maxim il cumpara original...asa ca doar la Rest Of World s-ar putea sa vedem o echipa sau 2 maxim din rom asta deocamdata...
Sa bage EA Liga 1 si iti zic sigur ca vanzarile vor creste enorm deoarece si tara evolueaza. Tot ceea ce conteaza este ca mentalitatea sa se schimbe. Adica faza aia cu "nu domne, de ce sa dau 200 de lei pe un dvd original cand pot sa dau 1 leu pe un dvd si il iau de pe net". Daca vom putea sa facem pasul asta va fi ceva.
pe mine ma dezamagit mult si fifa 07 si RLSP v.2.0
Te-a dezamagit RLSP v2??? Dar unde te crezi aici baiete? In razboiul stelelor? Pai du-te si tu la dealer-ul ala autorizat atunci!:D
polistu
14-04-2007, 04:24 PM
...toata lumea vrea cateceva dar dupa cum s-a spus si mai sus nu mai stiu cine ca nu poate sa bage mai mult de 3-5% in plus a zis bine si a mai zis cineva ca nu se pot baga toate ideile de odata ca nar mai avea ce sa faca in urmatorul an,dupa cate am auzit ,si cred eu v-a fi chestia cu antrenamentele si amicale si mi se pare ca la amicale v-a fi ca la World Cup 2006,iti apare cate o oferta cu 3 echipe care doresc sa joci un amical cu ele si u iti alegi una,cu cat nivelul echipei e mai bun cu atat echipele ofertante sunt mai mari...si chestia cu nationalele sa fii antrenor si o liga noua atat altceva nou nu v-a fi in acest an se pare....si apropo ptr cei care doresc liga 1 in fifa 2008 sau in 2009 sau......2020 nu v-a fi nu ptr. ca nu vor ei sau ca liga 1 ar fi mai slaba ca korea ,polonia sau suedia si ce ar mai fi ,ci ca aici in ROMANIA jocul nu stiu daca 100 de oameni maxim il cumpara original...asa ca doar la Rest Of World s-ar putea sa vedem o echipa sau 2 maxim din rom asta deocamdata...Dar am citit mai sus ca daca se poate vota poate EA tine cont de voturile alea dar ma insel ca in viitorul apropiat vom avea liga 1 in fifa...si in rest eu sunt foarte multumit de patchurile FIFARO
cika n-ar mai avea ce sa faca anul urmator...hai ca asta e tare:lol: :lol: :lol: pot sa faca un joc foarte frumos si bun,daca s-ar chinui putin.Si sa presupunem prin absurd ca se baga toate ideile:lol: .Crezi ca nu ar fi buguri si greseli.Ce ai spus tu este o mare tampenie
bog29
14-04-2007, 04:34 PM
Mie mi-ar placea daca ar face cateva schimbari precum:
1.update la fetele care sunt tocmai din fifa 2005 si chiar la cele din 06
2.gazoane mai colorate si mai variate
3.portarii sa poata avea pantaloni lungi
4.cand castigi o cupa sa iti arate festivitatea(gen World Cup sau ucl)
5.jucatorii mai slabi sa mai lufteze iar portarii sa poata ramane fara replica
dar cred ca avem noroc daca le baga in fifa 2010
alecs
14-04-2007, 06:09 PM
cika n-ar mai avea ce sa faca anul urmator...hai ca asta e tare:lol: :lol: :lol: pot sa faca un joc foarte frumos si bun,daca s-ar chinui putin.Si sa presupunem prin absurd ca se baga toate ideile:lol: .Crezi ca nu ar fi buguri si greseli.Ce ai spus tu este o mare tampenie
Ai dreptate, totusi nu e atat de usor de facut un joc, dar admite un joc extra bun, deci ar avea ei ce sa aduge@1!
urSus
15-04-2007, 08:33 AM
...crezi tu ca e o mare tampenie....ei nu fac asta neeaparat ptr noi....Il fac ptr bani crezi ca dc nu scoate doar un singur joc si scoate si Fifa si Ucl si Fifa Manager cand poate sa faca un singur joc si bun.....scoate mai multi bani daca le scoate separat...si in fiecare an baga ceva nou nu ca nu ar putea neaaparat acuma sa puna mai multe pur si simplu nu vor.Pentru la anu vor pune altceva si tot asa.....iti dau si un exemplu cum a fost in 06 si 07...ce a avut in plus?.......cand intr-un an totusi putea face mult mai mult...in afara ca iti dea youth academy,bani adevarati,interactive league,si cam atat nu-mi mai vine mie in cap..poate or mai fi da totusi e un an asta e treaba lor ar putea sa faca ceva mai mult ....ce dif. e intre 07 si ucl 06-07...scos tricou pe afara , aburi la jucatori si manusi alt ceva ce?.....ia gandestete u mai bn inainte sa spui ca yo zic prostii
Gisedas
15-04-2007, 08:39 AM
Inca o idee nu stiu cat de buna, sa ia jocul de la zero sa il faca,dar absolut de la zero.Grafica,stadioane jucatori, gameplay,comentarii,multyplayer,deci absolut si sa faca chestia asta cu niste oameni care chiar se pricep la FENOMENUL FOOTBAL,care cunosc chestii di culiselel lui, oameni cu experienta si cunostinte in lumea footbalului,care sa aiba cultura footbalului.Cred ca suna cam VISATOR dar daca vrey sa faci un joc de footbal eu asa cred ca ar trebuii.Uitati-va la NBA .ce joc au scos cu o gramada de detalii din lumea baschetului american.Sau la NFS cand lucreaza cu piloti de masini tunate.Si multe alte jocuri.
*InCePaToRuL*
15-04-2007, 11:18 AM
Inca o idee nu stiu cat de buna, sa ia jocul de la zero sa il faca,dar absolut de la zero.Grafica,stadioane jucatori, gameplay,comentarii,multyplayer,deci absolut si sa faca chestia asta cu niste oameni care chiar se pricep la FENOMENUL FOOTBAL,care cunosc chestii di culiselel lui, oameni cu experienta si cunostinte in lumea footbalului,care sa aiba cultura footbalului.Cred ca suna cam VISATOR dar daca vrey sa faci un joc de footbal eu asa cred ca ar trebuii.Uitati-va la NBA .ce joc au scos cu o gramada de detalii din lumea baschetului american.Sau la NFS cand lucreaza cu piloti de masini tunate.Si multe alte jocuri.
bay???? sti cine a facut nfs,nba? toate le-a facut EA(ca si fifa,ucl...) dar am ziii nu o sa fie niciodata asa cum ziceti voi.... si nu mai vb prosti ptr ca o sa inceapa unele pers mai inocente sa creada ce spuneti voi si cand o sa apara fifa 08 o sa incepeti sa plageti ca e naspa...
Gisedas
16-04-2007, 09:53 AM
Da "BAY" INCEPATORULE dar daca il face cu oameni care se uita la cum joaca ei soccer in parcurile lor din CANADA.Ei nici macar nu se intereseaza de denumirile unor echipe sau al unor competiti.Si mai lasati-ma ca nu fac un joc mai complet si cu grafica mai buna ca nu s-ar mai juca nimeni pentru ca nu are un PC puternic.Daca ii tine balamalele sa faca un astfel de joc si voi daca vreti sa jucati voi va luati calculatoare performante.Sunt SUPERFAN FIFA dar daca in cativa ani cei de la PES o sa scoata simulatoare de footbal mai bune JUR ca ma schimb la ei.
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 10:24 AM
Da "BAY" INCEPATORULE dar daca il face cu oameni care se uita la cum joaca ei soccer in parcurile lor din CANADA.Ei nici macar nu se intereseaza de denumirile unor echipe sau al unor competiti.Si mai lasati-ma ca nu fac un joc mai complet si cu grafica mai buna ca nu s-ar mai juca nimeni pentru ca nu are un PC puternic.Daca ii tine balamalele sa faca un astfel de joc si voi daca vreti sa jucati voi va luati calculatoare performante.Sunt SUPERFAN FIFA dar daca in cativa ani cei de la PES o sa scoata simulatoare de footbal mai bune JUR ca ma schimb la ei.
ba? unde te crezi ma? la tradati in dragoste? looool pai si ce i-mi zici mie ma ca esti dependent de fifa? o sa plangi ma cand o sa vezi fifa08;) cum o sa fie....te minti pe tine ma ...ca si tu sti ca nu o sa fie diferenta mare intre 07 si 08;)
nu te mai jura pe aici ma...;) nu intereseaza pe nimeni...
urSus
16-04-2007, 11:40 AM
ba? unde te crezi ma? la tradati in dragoste? looool pai si ce i-mi zici mie ma ca esti dependent de fifa? o sa plangi ma cand o sa vezi fifa08;) cum o sa fie....te minti pe tine ma ...ca si tu sti ca nu o sa fie diferenta mare intre 07 si 08;)
nu te mai jura pe aici ma...;) nu intereseaza pe nimeni...
...bine zis incepatorule i-am explicat si lui polistu ala care saracu face doble post ca a uitate sa puna virgula la cel facut inainte da el nu vrea sa inteleaga...Ei cred ca vor avea o super fifa in FIFA 08 uitate si u la pagina anterioara sa vezi ce aberatii zice polistu da totusi tre sa ii lasam de asta e facut topicul asta fiecare sa-si zica parerea...nu mai fi asa "bad"....good look
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 12:02 PM
...bine zis incepatorule i-am explicat si lui polistu ala care saracu face doble post ca a uitate sa puna virgula la cel facut inainte da el nu vrea sa inteleaga...Ei cred ca vor avea o super fifa in FIFA 08 uitate si u la pagina anterioara sa vezi ce aberatii zice polistu da totusi tre sa ii lasam de asta e facut topicul asta fiecare sa-si zica parerea...nu mai fi asa "bad"....good look
ms, eu sunt un personaj bun ...dar cand vad ca repeta...mai bine, inchid subiectul aici.
fifa 08 fata de fifa 07? diferente sigure ca in fiecare an o sa fie:terenul,alunecariile,portari(cum plonjeaza,prind mingia,gafe,etc) asta cel putin sunt sigur ca in fiecare an sa schimbat... restul am zis +5% diferenta intre anul anterior si anul acutoal
radustefan_21
16-04-2007, 01:28 PM
La ce ceri tu poti sa te astepti pe la Fifa2012.Oricum e bine sa ai sperante si sa fii visator! :P
Maryusake
16-04-2007, 01:45 PM
da bay dar daca stiti fifa 05,'06'07 au aceeasi fatza(ma refer la grafica foarte asemanatoare) si uite ca si la fifa 2000,2001,2002 au fost aproape la fel iar cand s-a lansat fifa 2003 a fost cu totul surprinzator,eu sunt de partea lui GISEDAS;)
urSus
16-04-2007, 01:59 PM
da bay dar daca stiti fifa 05,'06'07 au aceeasi fatza(ma refer la grifa foarte asemanatoare) si uite casi la fifa 2000,2001,2002 au fost aproape la fel iar cand s-a lansat fifa 2003 a fost cu totul surprinzator,eu sunt de partea lui GISEDAS;)
....la ce te referi la grafica?.....(NU CRED)...daca ar face ceva mai bun ar trebui calculatoare mai performante iar cei de la EA nu vor ca jocu lor sa se vanda pe jumatate sau chiar mai putzin asa ca eu cred ca cel putzin pana in 2010 vom avea aceasi grafica apoi vor evolua si la grafica.Si inca ceva u ai sarit unu 2000,2001,2002 au fost aproape la fel bine zis,surprinzatoare aparitia 2003 dar mie unu mi se pare ca intre 2004 si 2005 nui mare diferenta iar 2005 seamana cu 2006 deci 2007 ar fi trebuit sa fie extraordinar,deci...."wait" parerea mea e ca pana in 2010 nu vom avea o evolutie a jocului in grafica sa.Dar vor aparea obtiuni noi in joc putzin modificat gameplayul.Sincer ce am citit si pe alte forumuri si din ce am auzit e ca:Vei putea fi antrenor si la Nationala,vor mai fi noutati ca de exemplu:cand intra un jucator in teren,sar putea sa vedem si o targa si cine stie ce dar in rest nu va asteptati la prea mult...PAREREA MEA:D,ce diferenta a fost intre 2006 si 2007 youth academy,bani adevarati si gameplayeul putzin schimbat in rest?...
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 02:03 PM
La ce ceri tu poti sa te astepti pe la Fifa2012.Oricum e bine sa ai sperante si sa fii visator! :P
la cine te referi?
ursus? trebuie sa le explici la fiecare in parte ca ei nu inteleg ca cei de laEA se tine dupa un curs,program, nu pot ei sa faca asa de odata un super joc....iar porma o sa plangeti ca nu aveti pc ptr a juca fifa...
Maryusake
16-04-2007, 02:38 PM
....la ce te referi la grafica?.....(NU CRED)...daca ar face ceva mai bun ar trebui calculatoare mai performante iar cei de la EA nu vor ca jocu lor sa se vanda pe jumatate sau chiar mai putzin asa ca eu cred ca cel putzin pana in 2010 vom avea aceasi grafica apoi vor evolua si la grafica.Si inca ceva u ai sarit unu 2000,2001,2002 au fost aproape la fel bine zis,surprinzatoare aparitia 2003 dar mie unu mi se pare ca intre 2004 si 2005 nui mare diferenta iar 2005 seamana cu 2006 deci 2007 ar fi trebuit sa fie extraordinar,deci...."wait" parerea mea e ca pana in 2010 nu vom avea o evolutie a jocului in grafica sa.Dar vor aparea obtiuni noi in joc putzin modificat gameplayul.Sincer ce am citit si pe alte forumuri si din ce am auzit e ca:Vei putea fi antrenor si la Nationala,vor mai fi noutati ca de exemplu:cand intra un jucator in teren,sar putea sa vedem si o targa si cine stie ce dar in rest nu va asteptati la prea mult...PAREREA MEA:D,ce diferenta a fost intre 2006 si 2007 youth academy,bani adevarati si gameplayeul putzin schimbat in rest?...
da am omis fifa 2001 din greseala,DAR sunt sanse mici la fifa08 sa fie mult peste fifa07 DAR exista sanse semnificative
radustefan_21
16-04-2007, 02:57 PM
la cine te referi?
ursus? trebuie sa le explici la fiecare in parte ca ei nu inteleg ca cei de laEA se tine dupa un curs,program, nu pot ei sa faca asa de odata un super joc....iar porma o sa plangeti ca nu aveti pc ptr a juca fifa...
Ma refer la cel care a deschis topicul.Nu il acuz Doamne Fereste!
nu ca jocul va avea cerinte prea mari isi fac probleme cei de la EA,ci faptul ca mai pot pune putin pe ici pe colo si gata FIFA 2008,iar peste 2 ani la fel si tot asa.Nu au nici un interes sa schimbe prea mult la joc,la fel ca la masini ii mai pui ceva si zici ca vinzi alt model
Varaloi
16-04-2007, 03:17 PM
nu ca jocul va avea cerinte prea mari isi fac probleme cei de la EA,ci faptul ca mai pot pune putin pe ici pe colo si gata FIFA 2008,iar peste 2 ani la fel si tot asa.Nu au nici un interes sa schimbe prea mult la joc,la fel ca la masini ii mai pui ceva si zici ca vinzi alt model
E totusi pacat ca niste oameni cu posibilitatile celor de la EA nu pot(mai bine zis NU VOR)sa faca un joc cat de cat jucabil.De asta i-a intrecut Konami cu al sau PES,desi sunt mult mai saraci decat EA.Nu ca ar fi un joc perfect sau ceva de genul asta,dar totusi la PES nu vezi jucatori trecuti prin bara,nu vezi faze de genul un jucator suteaza,rateaza milimetric,dar totusi se da gol.Si PES'u are bugurile lui,dar nu atat de multe si de evindentiate ca cele din FIFA.EA are cei mai buni oameni din lume,dar totusi nu stie sa ii foloseasca.Daca tot continua asa,nu cred ca vom mai vedea FIFA 2009.Pacat,la cat de mult ar putea sa faca.
Maryusake
16-04-2007, 03:47 PM
E totusi pacat ca niste oameni cu posibilitatile celor de la EA nu pot(mai bine zis NU VOR)sa faca un joc cat de cat jucabil.De asta i-a intrecut Konami cu al sau PES,desi sunt mult mai saraci decat EA.Nu ca ar fi un joc perfect sau ceva de genul asta,dar totusi la PES nu vezi jucatori trecuti prin bara,nu vezi faze de genul un jucator suteaza,rateaza milimetric,dar totusi se da gol.Si PES'u are bugurile lui,dar nu atat de multe si de evindentiate ca cele din FIFA.EA are cei mai buni oameni din lume,dar totusi nu stie sa ii foloseasca.Daca tot continua asa,nu cred ca vom mai vedea FIFA 2009.Pacat,la cat de mult ar putea sa faca.
90% deacord cu tine,acum cativa ani cred ca in 2001 am citit in revista L***l ca nota unui joc fifa este data de ultima sa cifra(apoximativ)era vorba de fifa '99 la vremea aia si mai comentau fifa 2000=>de aici a venit ideea si ei ziceau ca "vom astepta pana in 2008-2009 ca sa vedem un joc atat de realist si de frumos ca fifa 1999 pana atunci sa ne apucam de jocuri RPG..."
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 05:51 PM
bai sa nu credeti ca astia de la EA nu fac nimik cu fifa!
poate nu fac lucruri semnificative dar parerea mea cel mai greu e sa le faca fetele la 200 de jucatori (cat or avea iei) + sa le faca echipamentele la 1000 de echipe + loturiile care aicia cred ca e cel mai greu ptr ca sunt foarte multe transfere intr-un an sportiv + ca ei evalueaza jucatori pe un an intreg ati vazut cum de ex: roney are 92,adrano 88, si tot asa...deci sunt multe lucruri de facut...asa ca nu credeti ca ei nu fac mai nimik....+ ca EA mai are alte 10 jocuri de tinut... + ca sper ca va aparea si Euro 2008...
Maryusake
16-04-2007, 06:32 PM
bai sa nu credeti ca astia de la EA nu fac nimik cu fifa!
poate nu fac lucruri semnificative dar parerea mea cel mai greu e sa le faca fetele la 200 de jucatori (cat or avea iei) + sa le faca echipamentele la 1000 de echipe + loturiile care aicia cred ca e cel mai greu ptr ca sunt foarte multe transfere intr-un an sportiv + ca ei evalueaza jucatori pe un an intreg ati vazut cum de ex: roney are 92,adrano 88, si tot asa...deci sunt multe lucruri de facut...asa ca nu credeti ca ei nu fac mai nimik....+ ca EA mai are alte 10 jocuri de tinut... + ca sper ca va aparea si Euro 2008...
fiecare cu munca sa+ca mai e timp sa lucreze la fifa 2008 iar "astia" vor face unul asemanator cu '07 care nu prea mi-a placut
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 06:34 PM
fiecare cu munca sa+ca mai e timp sa lucreze la fifa 2008 iar "astia" vor face unul asemanator cu '07 care nu prea mi-a placut
exact;) ai perfecta dreptate asta zic de cand sa deschis acet topic
Maryusake
16-04-2007, 06:38 PM
da, numai ca nu am citi toate paginile;)
cadillac
16-04-2007, 06:58 PM
toti aveti dreptate in felu' vostru .. doar k eu nu sunt de acord cu ideea k:- au kiar asa de mult de munca cei de la EA (sa editeze ce au facut anu' trecut ..); -k nu fac un joc cu grafica mai buna k nu s'ar juca lumea k n-are pc'uri performante ..(totu' evolueaza .. k si cum ai zice k la logan nu i'ar pune motor mai mare k ar consuma mai mult si n'ar avea lumea bani de benzina ..cva de genu :D ; -k PES a intrecut FIFA (niciodata) ;) ; -k "nota unui joc fifa este data de ultima sa cifra(apoximativ)" .. adik fifa 03 avea nota 3 ?!?..sau n-am inteles eu :confused:
Multi vb. aiurea.. doar sa se afle'n treaba... in lipsa de cunostiintza..
Eu knd am deskis topicu' asta si am postat.. la inceput cum as vrea eu sa arate fifa 08, vorbeam la domeniu SF .. da' vad k unii kiar o iau in serios si'si fac mari sperantze.. si o sa fie destul de dezamagiti knd o sa joace fifa 08 (cum a mai zis cineva )
Pt cei cu loturile, loturile nu sunt facute de ei, ci de researcherii din toata lumea, ei doar le baga in baza de date :p
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 08:19 PM
Pt cei cu loturile, loturile nu sunt facute de ei, ci de researcherii din toata lumea, ei doar le baga in baza de date :p
m...da ai dreptate:D sry gresala mea
o gluma:Nu`mi da sfaturi stiu sa gresesc si singur !
Gisedas
17-04-2007, 07:35 AM
Vezi exct asta e problema ei nu prea mai muncesc dar iau bani grupa.Cel ma bine ar fi sa faca jocul in EUROPA si nu in CANADA acolo langa lacurile alea:p.
Vreti sa imi spuneti ca daca era in UCL 2006-2007 STEAUA facuta cum trebuie,nu era putin mai frumusel jocul?Stiu ca este vorba de licente si toate chestiile de care s-a tot vorbit dar parca era super tare sa joci cu steaua pe BERNABEU si sa poti sa ii bati,si golul catigator sa il dea BANEL dar in poarta la ei.:p
Daca am fost prea ACID in posturile anterioare IMI CER SCUZE,in special lui INCEPATORUL.M-a cam luat VALUL.CRED ca toti care joaca fifa de multi ani au foarte multe idei,si ca si mine unele mai ciudate.SCUZE INCA O DATA nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
*InCePaToRuL*
17-04-2007, 12:03 PM
Vezi exct asta e problema ei nu prea mai muncesc dar iau bani grupa.Cel ma bine ar fi sa faca jocul in EUROPA si nu in CANADA acolo langa lacurile alea:p.
Vreti sa imi spuneti ca daca era in UCL 2006-2007 STEAUA facuta cum trebuie,nu era putin mai frumusel jocul?Stiu ca este vorba de licente si toate chestiile de care s-a tot vorbit dar parca era super tare sa joci cu steaua pe BERNABEU si sa poti sa ii bati,si golul catigator sa il dea BANEL dar in poarta la ei.:p
Daca am fost prea ACID in posturile anterioare IMI CER SCUZE,in special lui INCEPATORUL.M-a cam luat VALUL.CRED ca toti care joaca fifa de multi ani au foarte multe idei,si ca si mine unele mai ciudate.SCUZE INCA O DATA nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
nai ma ptr ce...si eu am fost mai aspru:D dar cand incep sa il potolesc pe unu(visator) mai apare unu si tot asa...porma pe voi va vad ca incepeti sa plangeti de fifa 08...
ms si npc;)
raul_15
17-04-2007, 06:44 PM
Te-a dezamagit RLSP v2??? Dar unde te crezi aici baiete? In razboiul stelelor? Pai du-te si tu la dealer-ul ala autorizat atunci!:D
ma refer la liga 2. decat sa fii bagat liga 2, mai bine faceau un patch cu stsdioane, cu noile echipamente, transferuri etc. Liga 2 decat sa apara cum apare mai bine nu aparea
polistu
18-04-2007, 09:31 AM
...crezi tu ca e o mare tampenie....ei nu fac asta neeaparat ptr noi....Il fac ptr bani crezi ca dc nu scoate doar un singur joc si scoate si Fifa si Ucl si Fifa Manager cand poate sa faca un singur joc si bun.....scoate mai multi bani daca le scoate separat...si in fiecare an baga ceva nou nu ca nu ar putea neaaparat acuma sa puna mai multe pur si simplu nu vor.Pentru la anu vor pune altceva si tot asa.....iti dau si un exemplu cum a fost in 06 si 07...ce a avut in plus?.......cand intr-un an totusi putea face mult mai mult...in afara ca iti dea youth academy,bani adevarati,interactive league,si cam atat nu-mi mai vine mie in cap..poate or mai fi da totusi e un an asta e treaba lor ar putea sa faca ceva mai mult ....ce dif. e intre 07 si ucl 06-07...scos tricou pe afara , aburi la jucatori si manusi alt ceva ce?.....ia gandestete u mai bn inainte sa spui ca yo zic prostii
stiu ca fac ptr bani bah desteptule!
daca la EA au echipa separata pentru FIFA atunci au facut si fac extrem de putin de la un an la altul,daca aceiasi oameni se ocupa de o gramada de jocuri chiar sportive fiind ele,atunci fac si ei ce pot
urSus
18-04-2007, 03:52 PM
stiu ca fac ptr bani bah desteptule!
...ba nea ironicul ai cam mult tupeu tot tu spui ca "moama daca s-ar fi chinuit mai mult ar face un joc de pfoai ar muri lumea"si acum tot tu vii sa spui ca "stiu ca o face ptr.bani desteptule"si atunci dc ai mai vorbit ca sa te aflii in treaba si sa faci posturi?......FIFA 2008 nu se v-a diferentia foarte mult de fifa 2007 asta a fost parerea mea si vad ca a mai multor membrii.Crezi ca aia de la EA numai FIFA 2007 face intr-un an?...in fiecare an o imbunatateste putzin 3,5 maxim 7% Gameplay si ceva obtiuni noi in meniu si la Game Mode ca asta a fost in fiecare an....nam chef sa ma cert cu tine dar ar trebui sa lasi tupeul mai jos decat a gandi cand spui ceva.....multumesc
alecs
18-04-2007, 09:38 PM
Un joc nu se face batand din palme !
polistu
19-04-2007, 09:16 AM
...ba nea ironicul ai cam mult tupeu tot tu spui ca "moama daca s-ar fi chinuit mai mult ar face un joc de pfoai ar muri lumea"si acum tot tu vii sa spui ca "stiu ca o face ptr.bani desteptule"si atunci dc ai mai vorbit ca sa te aflii in treaba si sa faci posturi?......FIFA 2008 nu se v-a diferentia foarte mult de fifa 2007 asta a fost parerea mea si vad ca a mai multor membrii.Crezi ca aia de la EA numai FIFA 2007 face intr-un an?...in fiecare an o imbunatateste putzin 3,5 maxim 7% Gameplay si ceva obtiuni noi in meniu si la Game Mode ca asta a fost in fiecare an....nam chef sa ma cert cu tine dar ar trebui sa lasi tupeul mai jos decat a gandi cand spui ceva.....multumesc
pai tzie tzie greu sa intzelegi????????daca se chinuie pot sa faca un jok prea tare,super,marfa!!!Da stiu ca nu se chinuie si ca tot ce fac este pentru bani,da ce sa-i faci,tzie greu sa intzelegi!
lngrobert
19-04-2007, 01:24 PM
http://xs.to/codes.php?f=BUG.png&h=xs414&d=07164 TOATE CA TOATE DAR EU TOT LA BUG-URI MA REF UITE LA POZA AIA II TRE PICIORU IN PICIORU CELALALT CA SI CUM NU AR EXISTA si la asta era in afara si nu da corner ce-i asta ma c sau BUGGAME ?
lngrobert
19-04-2007, 01:25 PM
http://xs.to/codes.php?f=Bug2.png&h=xs414&d=07164 iata poza cu corner care nu se da
-=FaN MaNcHeStEr=-
19-04-2007, 02:07 PM
Asta e.Se intampla.Un bug serios care nu trebuie neglijat.Cei de la EA Sports trebuie sa remedieze problema in fifa 2008!
lngrobert
19-04-2007, 05:27 PM
da poate...........o sa faca si jucatori cu atributii specifice c.ronaldo mult dribling ronaldinho la fel r.carlos un shoot tare juninho lovituri libere si mai suint exemple makar 6
Urmelinho
19-04-2007, 05:30 PM
nu stiti voi mah. nu este bug. este vorbva de arbitrii straini care vin in romania si arbitreaza mult mai prost decat cei din romania.(vedeti meciul de miercuri in cupa)
lngrobert
20-04-2007, 01:17 PM
nu stiti voi mah. nu este bug. este vorbva de arbitrii straini care vin in romania si arbitreaza mult mai prost decat cei din romania.(vedeti meciul de miercuri in cupa)
Ce ma ca nu aveam nici o liga si mi s-a intemplat de muuuulte ori ;)
Urmelinho
20-04-2007, 04:06 PM
mah voi nu intelegeti ce am zis. m-am referit la arbitrajul strainilor, de ci e logic, daca gresesc in realitate gresesc de ce nu ar face-o si in jocuri.
lngrobert
24-04-2007, 07:08 PM
e naaaaaaa asta e qlmea
Maryusake
24-04-2007, 07:42 PM
bai in fifa arbitru sta de decor,arbitrajul in sine este facut de computer;)
lngrobert
26-04-2007, 07:39 PM
lasa ca azi a luat gol portaru pntre picioara si ii intra pe burta si iesea pe cur :lol: a mancat-o
alex_007
22-08-2007, 05:30 PM
oameni buni ganditi-va ca fiecare fan din tara lui vorbeste de ce ar vrea sa vada in fifa ,mai ales echipele din tara sa;),asha ca nu are rost sa ne luam de cei de la EA ca nu vor sa faca un joc sa sparga incasarile si multe alte topuri.Ei tin cont de programul stabilit ,de incasari ,posibilitatile fiecaruia de a putea juca fifa pe propriul pc.Asha ca putem sa facem pe dreaq in 4 sa ne puna nush ce in joc ca tot degeaba ne agitam si mai rau ne enervam in momentu in care apare jocu:D.Sa ne multumim si cu ce ne da ca oricum majoritatea asteptam un torent sau pe un hub sa il luam.Cate zile `pierdeti jucand un fifa nou aparut?Mai ganditi-va inainte sa comentati negativ despre un produs care 1.inca nu a aparut si 2.o sa il jucati sigur cu tt ca strambati din nas cand auziti ce va avea in plus
Ionut cel Intelept
22-08-2007, 08:54 PM
Eu vreau sa intre veverite sau caini pe teren, cum a intrat veverita aceea la un meci al lui Arsenal.
Liga I nu o sa apara pentru ca e greu sa obtii licente de la grasanii aia de Iancu si Porumboiu. Uitati-va la preturile astronimice pe care le au jucatorii din Liga I si va veti da seama de ce EA nu a putut sa se atinga de licentele primei divizii romanesti.
Si as mai vrea ca greselile se arbitraj sa fie ceva mai "umane". Adica sa nu fie bug-uri care sa se repete in mod continuu.
*InCePaToRuL*
22-08-2007, 09:06 PM
Eu vreau sa intre veverite sau caini pe teren, cum a intrat veverita aceea la un meci al lui Arsenal.
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Dar ce zici dacă intra o femeie goala pe teren sărind pe Ronaldinho?:lol:
Gangster
23-08-2007, 10:29 AM
sa intre toata gradina zoologica :X:d
goaaddict2003
23-08-2007, 12:21 PM
Pe langa toate cele spuse mai sus, as mai face cateva lucruri. In primul rand, portarul e cam degeaba. Cand tine de minge, arata faza aia cu 6 secunde dupa care degajeaza automat mingea, in loc sa primeasca galben. Si in general, nu am vazut pana acum nici un portar la FIFA care sa primeasca cartonas. Ar trebui apoi sa fie o tabela care sa-ti arate scorul, a fost asa ceva la FIFA 99, insa apoi a disparut brsuc, un crainic k lumea, aia de pa banca de rezerve sa faca si ei ceva, nu sa stea ca fraierii, sa poata interactiona uneori arbitrul cu antrenorul, chiar sa-l elimine si sa-l trimita in tribune. Apoi, tot portarul nu poate faulta niciodata, nu poate face hent in afara careului. E bine daca zic astia de la FIFA ca spectatorii o sa fie mai realisti. Comentariul e cam plictisitor, e cam acelasi de la FIFA 2002 incoace, cred sincer ca se mai puteau imbunatati multe lucruri legate de comentatori.In mare cam lucururile astea cred ca s-ar imbunatati, acum chiar nu-mi mai vin in minte si alte lucruri.
stephen
23-08-2007, 12:32 PM
Pe langa toate cele spuse mai sus, as mai face cateva lucruri. In primul rand, portarul e cam degeaba. Cand tine de minge, arata faza aia cu 6 secunde dupa care degajeaza automat mingea, in loc sa primeasca galben. Si in general, nu am vazut pana acum nici un portar la FIFA care sa primeasca cartonas. Ar trebui apoi sa fie o tabela care sa-ti arate scorul, a fost asa ceva la FIFA 99, insa apoi a disparut brsuc, un crainic k lumea, aia de pa banca de rezerve sa faca si ei ceva, nu sa stea ca fraierii, sa poata interactiona uneori arbitrul cu antrenorul, chiar sa-l elimine si sa-l trimita in tribune. Apoi, tot portarul nu poate faulta niciodata, nu poate face hent in afara careului. E bine daca zic astia de la FIFA ca spectatorii o sa fie mai realisti. Comentariul e cam plictisitor, e cam acelasi de la FIFA 2002 incoace, cred sincer ca se mai puteau imbunatati multe lucruri legate de comentatori.In mare cam lucururile astea cred ca s-ar imbunatati, acum chiar nu-mi mai vin in minte si alte lucruri.
Mda...de ce sa se imbunatateasca gameplayul ala de 3 lei,lasa sa bage toate nimicurile.Ca doar e frumos sa dai gol de la mijlocul terenului cu Vasile Ghindaru,si 90% din suturi sa fie pe poarta/vinclu sau in bara.Voi vreti cinematicuri...sper sa le si primiti...
cristiano_ronaldo
23-08-2007, 01:35 PM
As dori ca in FIFA 08 sa pot gasi mai multe categorii de articole in Fan Shop...cat mai multe rezumate ale campionatelor (anglia,franta,italia,germania,spania), ca doar jocul este sprijinit de catre FIFA ...un gameplay imbunatait, suporteri cat mai reali...si in manager mode as dori sa pot face schimb de jucatori...si daca din primul sezon jucat in cariera voi castiga campionatul,cupa...etc..sa pot primi anul urmator oferte de la cele mai bune echipe ale lumii.....o sa radeti dar dau ca exemplu: Jose Mourinho (antrenor la Chelsea), care a fot mai intai traducator la FC Porto.....etc..unii stiu povestea
Ratonu
23-08-2007, 01:39 PM
Ce a zis cu portarul sunt chestii de bun simt... In rest, da, ar trebui sa fie alte prioritati. Oricum, din cate se pare, 06, 07 si 08 vor fi cele mai apropiate 3 jocuri consecutive din seria FIFA.
Foxy_Onesti
23-08-2007, 03:12 PM
Ce mias dorii eu de la fifa se regaseste si in posturile anterioare(nu ale mele)..Insa un singur lucru mias dorii..sa potzi juca cu o echipa de juniori ,fie de club fie nationala,preferabil de ambele feluri..sau la manager mode sa potzi promova tinerii de la echipele de juniori ,,nu cum a fost youth academy la 07. Sa speram ca le iese ceva bun celor de la Ea prin introducere modului "Be a Pro" :D
stephen
23-08-2007, 03:51 PM
Mda...de ce sa se imbunatateasca gameplayul ala de 3 lei,lasa sa bage toate nimicurile.Ca doar e frumos sa dai gol de la mijlocul terenului cu Vasile Ghindaru,si 90% din suturi sa fie pe poarta/vinclu sau in bara.Voi vreti cinematicuri...sper sa le si primiti...
Tocmai am jucat un meci,portarul advers mi-a faultat unul dintre jucatori si arbitrul a dat penalty si cartonas galben :p
vlad89
23-08-2007, 05:47 PM
ar fi super ca intr-un meci sa nu existe acelasi gol (sa nu semene intre ele)
cristiano_ronaldo
23-08-2007, 05:52 PM
Off: Joaca si tu PES ( ma scuzati dar trebuia sa ii raspund)
ON:FIFA 08 Demo va aparea peste cateva zile, nu mai am rabdare sincer...
ar fi misto daca ar baga si coeficienti uefa .... sa faci puncte pt tara sa fie cupa uefa intertoto cand iei rosu sa stai mai multe etape sper ca nu au mai fost spuse
ar fi misto daca ar baga si coeficienti uefa .... sa faci puncte pt tara sa fie cupa uefa intertoto cand iei rosu sa stai mai multe etape sper ca nu au mai fost spuse
am urmarit topicul si nu s-a mai propus intr-adevar un gameplay si coeficienti ar fi perfect grafica nu ma intereseaza asa mult poate spectatorii sa nu mai fie asa mototoli si sa miste ceva.
sincer fifa 08 daca isi respecta traditia va fi exact cum nu ne dorim cu totii :mellow:
*InCePaToRuL*
23-08-2007, 10:43 PM
Pe langa toate cele spuse mai sus, as mai face cateva lucruri. In primul rand, portarul e cam degeaba. Cand tine de minge, arata faza aia cu 6 secunde dupa care degajeaza automat mingea, in loc sa primeasca galben. Si in general, nu am vazut pana acum nici un portar la FIFA care sa primeasca cartonas.
Din 2000 până in 2007 cel mai mare bug este portarul:blink:...
Eu mi-aş dori să nu dau nici un gol pe meci, dar sa văd că portarul ală chiar apară, nu că o scapă printre mâini, nu că iese la 17 m şi stă pe loc, nu că trag la poartă şi el să se ducă după seminţe in partea opusă...Când joc in retea si dau un gol patetic mă enervez mai rău decât aş fi primit eu gol...
Dacă portarul este şi in 2008 un "imbecil" măcar să facă cineva un pach, să apere şi el ceva...:D
ai dreptate incepatorul fifaromania ceva patch pt portaru asta fomist dupa seminte nu ne faceti si noua? :)
Lord_mario
24-08-2007, 09:49 AM
Mai bine fa un request thread
io as vrea ca la fifa 2142 sa fie macar atunci Coeficient Uefa
Lord_mario
24-08-2007, 10:31 AM
la fifa 08 pot fi torte ca pana acum de la fifa 94 pana la fifa 2005 au fost torte
uitati dovada
http://xs218.xs.to/xs218/07345/torte.jpg (http://xs.to)
andretsmidy
26-08-2007, 03:54 PM
Eu as mai vrea o chestie: la fifa07 (in cariera) am observat ca ekipele bune (Barcelona, Lyon, Real Madrid, Chelsea, Man Utd, s.a.) sunt bune in primu sezon, dupaia le bati cu ekipe mediocre, la scoruri umilitoare si vezi cum se chinuie sa se califice in cupa uefa. Imi place sa ma bat cu ekipe mari pentru titlu. Nu zic ca ekipele mici nu ar trebui sa creasca in valoare, da nici toate ekipele mari sa scada din valoare (ar putea so faca dupa vreo 5-7 ani). As vrea si eu sa se sckimbe chestia asta si sa nu fie la fel in fifa08, ca ma cam enerveaza sa aud ca Olympiykos sau Rosenborg au castigat UCL din al doilea sau al treilea an de cariera. In rest nam ce zice ca ca au zis altii inaintea mea.
vladutz-y
26-08-2007, 04:10 PM
la fifa 08 pot fi torte ca pana acum de la fifa 94 pana la fifa 2005 au fost torte
uitati dovada
http://xs218.xs.to/xs218/07345/torte.jpg (http://xs.to)
Tu mai joci fifa 2003?:lol:
Si cu ce ma incalzeste pe mine ca sunt torze in tribune. Un gameplay adevarat si o grafica un pic mai buna si sunt multumit!
Lord_mario
26-08-2007, 08:53 PM
Da ma joc toate fifa de la 98 pana la 07
chestia aia cu through ball e o tampenie e ca si cum ai fi dat pase la fifa 2003 2004
vladutz-y
26-08-2007, 10:54 PM
Este foarte reala, pt ca in realitate, la orice meci te-ai uita, ai sa vezi ca nu toate pasele sunt exacte (asa cum sunt in fifa 07), o pasa este data prea incet, alta prea tare, si asa va fi si in fifa 08. Foarte interesant este si faptul ca vei putea controla portarul la lovituri libere. Oricum nu prea o sa ma incante jocul, pt ca asa cum s-a intamplat mereu, se va intampla si acuma: va fi sub asteptari!!!!
As vrea la fifa 08 sa nu se mai inscrie asa usor din lovitura libera!! Iar la word class, sa dai ff greu gol.
Mattey
27-08-2007, 10:04 AM
In afara de grafica as mai imbunatati si gameplay-ul.
Cata_fifa_God
27-08-2007, 10:35 AM
As mai baga ceva in plus la Cariera,sa iti maresti stadionu chestii minore dar foarte interesante.
Mi-a place sa fie Coregrafii:D
Urmelinho
27-08-2007, 01:16 PM
ca sa iti maresti stadionul sunt alte tipuri de jocuri nu fifa. asta este pentru Fotbal nu pentru manager
FIFA08
27-08-2007, 02:58 PM
Eu Las Vrea Cu Toate Stadioanele.
Sa Nu Fie Imitati
Eu Las Vrea Cu Toate Stadioanele.
Sa Nu Fie Imitati
eu zic ca esti nebun....fara suparare dar toate stadioanele nu te ajuta asa mult sa joci..plus ca ar ocupa vreo 20 gb fifa.....atunci sa vad cine ar mai juca :eek:
jacko
27-08-2007, 03:38 PM
In afara de grafica as mai imbunatati si gameplay-ul.
exista patch-uri shi le multzumesc celor care le fac...:mishto:altfel,yo joc cu gameplay NK FOOTBALL WORLD EVOLUTION shi spun ca,la ultimele update-uri e chiar dificil sa batzi CPU:o
Bafta totala baietzilor care vor face patch-ul cu Liga I la FIFA08,sa fie o reushita,deshi,firesc,vor exista shi contestatari:)
FIFA08
27-08-2007, 09:19 PM
eu zic ca esti nebun....fara suparare dar toate stadioanele nu te ajuta asa mult sa joci..plus ca ar ocupa vreo 20 gb fifa.....atunci sa vad cine ar mai juca :eek:
SAU....MMMM CRED CA AI DREPTATE;)
TOTUSI ASTA E VISUL MEU:rolleyes:
sPiKe3
30-08-2007, 05:18 PM
Eu as vrea sa fie ce a fost in fifa 98 sa poti juca in sala un gazon mic de vreo 40 de m cum era cel de la fifa 98 atuncia jucam f mult pe acel stadion shi era f amuzant:p....acum nu cred ca mai e posibil avand in vedere ca s'a schimbat radical fifa de acum fata de fifa 97 98 .....sper ca intelegeti ce vreau sa spun:D apropo de imaginea cu fifa03 voua nu v'a placut jocul? eu as vrea sa se imprumute unele chestii de acolo chiar ...si stadionul parca arata bine totushi :D
lfcfan
03-09-2007, 05:06 PM
fifa 08 va fii un joc destul de comlpex.cel putin cam asta am inteles eu din filmuletele de pe youtube.eu as vrea sa fie cam asa:
suporterii sa poata intra pe teren si sa arunce cu diferite chestii in arbitrii si in jucatorii
sa fie gesturi ca ale lui ganea
sa existe o pauza de apa
in manager mode sa te arate si la vestiar inainte de meci
arbitrul sa arunce moneda la inceput pentru a vedea care echipa va avea lovitura de start...nu intotdeauna incepe echipa care joaca acasa
la gol jucatorii sa mai fie si huiduiti nu numai aplaudati
sa existe si o viata estrasportiva sa sa poti trimite jucatorii la echipa a doua a clubului
si mai sunt multe altele dar nu pot sa ma mai gandesc acum
cRisTy_fifa
03-09-2007, 05:21 PM
Spike ai dreptate chiar ar trebui sa se 'imprumute' de la FIFA 03.Ar trebui sa i-a arbitrii care sunt foarte 'umani'.... ( la ofsaid cei de tusa ridica fanionul .... ) nu sunt 'roboti' ca la FIFA 07 :lol: daca nici la FIFA 08 nu vor fi arbitri 'reali' atunci cand? ( de la FIFA 04 pana la FIFA 07 nu s-au schimbat arbitri aceia 'robotei' ) AS VREA .. DACA S-AR PUTEA SA IMPORTEZ ARBITRI DIN FIFA 03 IN FIFA 07 ( stie cineva? ) ...si poate si in FIFA 08 ( daca va fi nevoie ) :P
lfcfan
03-09-2007, 06:36 PM
ar mai fii misto sa fie goluri anulate ca la PES.sau de exemplu daca esti in ultimele minute ale partidei si esti condus cu un gol sa poata veni portarul in care.si can un jucator se accidenteaza mai grav sa vina medicii pe teren sa ii acorde ingrijiri medicale sau sa il scoata cu targa de pe terensa sa faca semnu ala din degete ca jucaturol trebuie schimbat.sa existe conflicte si ambii jucatori sa ia cartonas galben.la gol ar trebui ca jucatorii sa poata sa-si scoata tricoul si sa primeasca galben....arbitrul sa mai cada.suporterii sa intre pe teren si alte diferite lucruri.bineinteles ca toate astea nu vor aparea anul acesta si nici peste vreo 2-3 ani.da mi-am spus parerea
diarra
03-09-2007, 07:13 PM
O sa fie misto fifa 08 ca o sa poti sa faci si alte chestii prin cariera...cum ar fi amicale, antrenamente.A da,,,,si o sa mai fie si be a pro, care din ate am auzit yo e misto...
*InCePaToRuL*
03-09-2007, 10:33 PM
fifa 08 va fii un joc destul de comlpex.cel putin cam asta am inteles eu din filmuletele de pe youtube.eu as vrea sa fie cam asa:
suporterii sa poata intra pe teren si sa arunce cu diferite chestii in arbitrii si in jucatorii
sa fie gesturi ca ale lui ganea
sa existe o pauza de apa
in manager mode sa te arate si la vestiar inainte de meci
arbitrul sa arunce moneda la inceput pentru a vedea care echipa va avea lovitura de start...nu intotdeauna incepe echipa care joaca acasa
la gol jucatorii sa mai fie si huiduiti nu numai aplaudati
sa existe si o viata estrasportiva sa sa poti trimite jucatorii la echipa a doua a clubului
si mai sunt multe altele dar nu pot sa ma mai gandesc acum
Ai măăă??? Tu îţi dai seama de ce zici? :eek:
P.S. Nu mai speraţi, nu se mai schimbă nimic la fifa08.
cRisTy_fifa
04-09-2007, 12:13 AM
Baieti am inteles ca la PES 2008... se vor bate suporterii intre ei.... vor lua autografe de la jucatori... :eek: oricum sper ca FIFA 08 sa nu fie mai prejos ...:rolleyes: Tot fifa voi juca ... FIFA4LIFE Fifa 09 din cate am auzit va fi NEXT-GEN , nici o sansa pentru PES ( FIFA07xbox |5-0|PES
xbox ) Cam strans scorul nu? :lol::lol:
diarra
04-09-2007, 01:08 AM
incepatorule u ai ceva q fifa sau ce??? ca vad ca nu iti convine nimic...daca nu iti place fifa 08 nu juca...e chiar asa de greu?
*InCePaToRuL*
04-09-2007, 01:20 AM
incepatorule u ai ceva q fifa sau ce??? ca vad ca nu iti convine nimic...daca nu iti place fifa 08 nu juca...e chiar asa de greu?
Cine a zis că nu îi place fifa?
Am zis adevarul despre fifa...şi că nu se mai schimbă nimic.-_-
diarra
04-09-2007, 01:31 AM
pai poate ca asa e da totusi...dc se mai numeste fifa 08 si nu 07....cateva chestii acolo tre sa aiba....;)
jucatori sa reactioneze cum a reactionat Ganea cand a luat rosu..... asta ar fi super
poli tm in fifa
04-09-2007, 03:04 PM
Niciodata nu va fi asa ceva in FIFA deoarece EA nu incurajeaza astfel de gesturi si daca va ganditi acest joc este jucat de milioane de copii care daca ar vedea acel gest ar putea incita la violenta...
Urmelinho
04-09-2007, 07:00 PM
Niciodata nu va fi asa ceva in FIFA deoarece EA nu incurajeaza astfel de gesturi si daca va ganditi acest joc este jucat de milioane de copii care daca ar vedea acel gest ar putea incita la violenta...
ai curaj sa o mai spui odata? eu cred ca ei incearca sa faca jocul cat ,ai real dar nu prea le-a iesit in ultimul timp. Vedeti voi NHL si dupa aceea sa vedem ce fel de FairPlay promoveaza cei de la EA
cRisTy_fifa
04-09-2007, 07:17 PM
exact romica. la NHL apesi pe TAB ( numai stiu sigur ) si incepe lupta.:scaun: :lol:
poli tm in fifa
04-09-2007, 07:32 PM
Bine ma NHL e bataie la fiecare meci dar in FIFA se intalneste odata la nu stiu cat timp...Eu raman la concluzia ca niciodata nu va aprea asa ceva in FIFA :p:p
timisica_cristian
04-09-2007, 08:00 PM
Bine ma NHL e bataie la fiecare meci dar in FIFA se intalneste odata la nu stiu cat timp...Eu raman la concluzia ca niciodata nu va aprea asa ceva in FIFA :p:p
poate nu va aparea in viitorul ''apropiat'' ( 2-3 ani ), dar nu cred ca putem spune niciodata;)
Nike_2
04-09-2007, 08:30 PM
Niciodata sa nu spui niciodata.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.