View Full Version : log in
stresanta faza cu log in....
adik mereu cand intru pe forum trebuie sa scriu parola si user.... desi dau "remember me..."
se intampla doar la mine ???
RaPiDuTz
13-01-2004, 07:23 PM
La mine merge perfect remember me... asha ca nu tre sa ma loghez de fiecare data cand intru pe forum... :P
Probabil ca doar tu ai problema asta... :P
LiviuRO
13-01-2004, 08:40 PM
Pe mine unu ma "tine minte", mai ciudat mi se pare ca, desi a zis mns ca toti care intra la forum tebuie sa fie inreg, adica fara guests, am vazut si aseara si acum 2 seri... Plus ca daca ii dau sa nu ma aduge la active users nu merge.
RaPiDuTz
13-01-2004, 09:32 PM
Eu stiu ca am incercat de la o sala sa intru si ma pus sa ma inregistrez pt a putea accesa forumul... :mishto:
sanshine
14-01-2004, 03:59 PM
poate ca-i arata ca "guests" si pe aia care tocmai se uita la ecranul care cere parola.
totti1, banuiesc ca forumul foloseste "cookies" pentru a te tine minte, poate ai vreu programel care face curatenie prin calculator si sterge si astea.
LiviuRO
14-01-2004, 05:06 PM
Hai ma sanshine, nu se poate, adica mereu cand intru eu pe forum sunt cate 3-4 care se logheaza atunci? Si, culmea, nu-l vad pe niciunul mai tarziu ca apare la active users?
sanshine
14-01-2004, 05:55 PM
daca dai jos la "Last click", toti guest-ii sunt trecuti la "Viewing Board Index" :blink:
gata...
...mi-am busit browseru :blink: ... a trebuit sa-l fac la loc :P... si acu merge... ;)
LiviuRO
14-01-2004, 09:32 PM
da sanshine, :P nu ma uitasem la asta...
aceia sunt search spiders sau ce naiba...si arata ca guests pe oricine sta pe pagina forumului principala si nu e logat si ii arata mesajul cu please log in :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.