PDA

View Full Version : Cum evoluaza jucatori?

Lord_mario
31-03-2007, 04:40 PM
Cum va evolueaza ma jucatori asa repede voua ca mie mia evoluat mutu la 92 ovr in 2 ani si chivu la 89 tot in 2 ani ca nu inteleg zice toata lumea
L-am laut pe cutarescu cu 9 mil si peste 3-4 meciuri era de 45 mil
CUm reusiti???

A da si mai e ceva:
Daca castig cupa campionilor sau cupa uefa sau supercupa europei sau alte dastea cu e campionatul
nu primesc nici un ban de ce???

stelistul2007
31-03-2007, 05:48 PM
sa mai vorbit despre asa ceva

TOPIC CLOSED

poli tm in fifa
31-03-2007, 06:23 PM
Nu mai fa tu pe moderatorul.Baitaul a pus o intrebare si tu ca sa te afli in treaba si sa acumulezi posturi faci pe moderatorul.

Deci unui jucator ii evolueaza skillul pe la sfarsitul sezonului.Si daca reusesti sa castigi cupe europene atunci va evolua mai mult deoarece va acumula experienta

GOD_Life
31-03-2007, 06:39 PM
Stelistu adevaru ca faci pe moderatoru si sunt aici moderatori care stiu sa isi faca treaba.

Mi-e imi evolueaza repede jucatori incearca sa bagi meci de meci si sa dai goluri cu ei sau pase de goluri,si in functie de note ,l-am luat pe RONEY cu 30mil si intr-un sezon l-am dat pe 100mil.

bogd4n
31-03-2007, 08:45 PM
conteaza si de player growth..nici yo nu prea inteleg cum evolueaza dar de ex: iau un jucator din brazilia(de la o echipa mediocra) si il aduc de exemplu la Real Madrid(care are 4 stele juma') si atunci normal ca jucatoru creste in valoare de la 83 ovreral la 89-90 overal..si de aici in colo creste in timpul sezonului sau la sf. si asa creste si pretu.. dar nu in cele mai multe cazuri

DarkComy
31-03-2007, 08:49 PM
@stelistul2007 te rog nu mai face pe moderatorul , sunt persoane care sunt in mai mare masura sa decida ce topicuri raman sau nu deschise

dragos_015
31-03-2007, 08:49 PM
Din cate stiu eu la unii jucatori cand le ajunge experienta la 100 le creste ratingul.Acestl ucru este valabil pana la 29 de ani daca nu ma insel.Dupa 29 parca incepe sa scada ratingul.Nu stiu sigur.

bogd4n
31-03-2007, 08:56 PM
Din cate stiu eu la unii jucatori cand le ajunge experienta la 100 le creste ratingul.Acestl ucru este valabil pana la 29 de ani daca nu ma insel.Dupa 29 parca incepe sa scada ratingul.Nu stiu sigur.
nu chiar la toti. sunt unii care ajung la 100 si in loc sa-ti apara liniuta aia verde in sus iti apare o linie gri..depinde si de jucator

dragos_015
31-03-2007, 09:40 PM
nu chiar la toti. sunt unii care ajung la 100 si in loc sa-ti apara liniuta aia verde in sus iti apare o linie gri..depinde si de jucator

Pai am si zis ca la unii nu am zis toti.

Lord_mario
14-04-2007, 08:39 PM
Mai am si eu o intrebare:(ca sa nu mai deschid un topic nou)
Daca castig Uefa CL sau cup Uefa sau supercupa cluburilor sau cupa romaniei sau...
de ce nu primesc nici un ban
?????
(va rog sa raspundeti)

*InCePaToRuL*
14-04-2007, 08:45 PM
Daca castig Uefa CL sau cup Uefa sau supercupa cluburilor sau cupa romaniei sau...
?????
(va rog sa raspundeti)

primesti sigur...dar se poate ca jucatori tai sa aibe prime prea mari si la castigarea ex: campionatului da primeasca prime si bani castigati pe camp i-i dai majoritatea pe prime(au salariile prea mari)...dasta cred

xdevil
14-04-2007, 09:16 PM
e imposibil ca mutu si chivu sa creasca pana la 92 respectiv 89. doar daca sunt editati

MariusTMA
14-04-2007, 09:29 PM
chivu creste la 89 ca l-am avut la echipa creata de mine de mutu nu stiu ce sa zic ca nu l-am achizitionat niciodata

Deeny
14-04-2007, 09:30 PM
?????
(va rog sa raspundeti)

Deci treaba sta cam asa:

Tu primesti bani pentru fiecare obiectiv indeplinit dar la sfarsitul campionatului.Primesti chiar foarte mult dar in sezon nou jucatorilor le renoisti contractele(celor care vor sa plece) si asta costa mult(ex. de costa un mil de euro pentru un jucator daca imi amintesc bine).

bogd4n
14-04-2007, 09:35 PM
aici depinde de sponsor(la bani ptr cupe..etc) atunci cand iti alegi sponsoru uite-te si tu la toti..si la toate conditiile lor
@deny:la un jucator sub 60 la overal sai reinoiesti contractu costa cateva zeci sau sute de mii..si la jucatori mai volorosi(peste 85 overal) mai mult. de ex il am pe unu la Real in 2014 care valoreaza 40 de milioane(am dat pe el 22 de milioane) si ca sai reinnoiesc contractu imi cere 4 milioane