PDA

View Full Version : Bug-uri UCL 06-07

Dusk_D3ViL
31-03-2007, 01:12 PM
Dupa cu ma asteptam, si UCL e plin de buguri... cel mai frecvent este acela ca daca portarul respinge de sub bara se acorda out de poarta. De fiecare data!!!!

lngrobert
31-03-2007, 02:43 PM
Inseamna ca e o panarama

stelistul2007
31-03-2007, 05:46 PM
si ce teai gandit tu ia sa deschid aiurea un topic

DJD
31-03-2007, 07:40 PM
Dupa cu ma asteptam, si UCL e plin de buguri... cel mai frecvent este acela ca daca portarul respinge de sub bara se acorda out de poarta. De fiecare data!!!!
Nu respinge de sub bara, ci de deasupra barii si asta dupa ce a depasit in aer spatiul terenului. Se intampla asta si in realitate. Insa, intr-adevar nu se acorda out de poarta "de fiecare data".

Razor
13-04-2007, 02:01 PM
eu am mai gasit un bug...am dat o centrare si am tinut apasat pe sageata dreapta si pe shift...si mingea s-a oprit undeva la pieptul jucatorului si am mers cu ea asa vreo 20 de metri ca si cum ar fi dus-o in mana, dupa care am lasat sa vad ce se intampla si mingea a cazut jos....ma asteaptam la bug-uri da nici chiar asa..:O

Dusk_D3ViL
16-04-2007, 05:44 PM
eu am mai gasit un bug...am dat o centrare si am tinut apasat pe sageata dreapta si pe shift...si mingea s-a oprit undeva la pieptul jucatorului si am mers cu ea asa vreo 20 de metri ca si cum ar fi dus-o in mana, dupa care am lasat sa vad ce se intampla si mingea a cazut jos....ma asteaptam la bug-uri da nici chiar asa..:O

Bugul asta l-am intalnit si la fifa 06 si la 07

-=FaN MaNcHeStEr=-
16-04-2007, 05:47 PM
Alt bug intalnit este acel cu zidul,cand nu e pozitionat cum trebuie.Oare cum reuseste???

poli tm in fifa
16-04-2007, 06:14 PM
Nu stie portarul sa isi puna zidul cum trebuie :D :o

Am gasit un bug si la fifa 07 cat si la ucl:am sutat la poarta si mingea a trecut pur si simplu prin portar de parca nu ar fi fost acolo

Maryusake
16-04-2007, 06:17 PM
haha eu am facut stop pe piep,m-am intors si mingea a trecut prin mine( eu eram la balon)

Razor
18-04-2007, 02:29 PM
asta si eu am patit....am primit mingea in aer, si cand m-am intors a trecut prin mine:)D

sPiKe3
05-05-2007, 10:40 PM
eu am intalnit un bug incredibil shi cand jukam in retzea cu chelsea, m-a faultat cineva shi cand s-a reluar jocul jucatorul era dupa panourile alea de publicitate shi nu mai putea ieshi,shi jukam in 10 oameni deabia cand am dat mingea in aut a reintrat nu am mai int. asha ceva in viatza mea =)))

ytzak
06-05-2007, 08:54 AM
nu ii dadea voie arbitrul sa intre in teren si dupa panouri primea ingrijiri madicale

Omega
16-05-2007, 10:08 PM
Jocul asta e de-a dreptul incredibil. L-am jucat si e PRAF. Sa vedeti ce mi s-a intampat in Treble.
1. Pe la jumatatea carierei, dupa un meci obisnuit din campionat ziarul (daca pot sa-l numesc asa) de dupa meci a titrat asa :" Barcelona win league title", cu toate ca NU era asa.
2. Cand am iesit din grupe mi-a titrat tot ziarul ala astfel :"Barcelona crowned Champions of Europe".
3.In semifinale cand mi-a aratat rezultatele tragerii la sorti, am picat cu FC Sevilla si Chelsea a picat cu Real Madrid. Insa culmea eu am jucat cu Real si Chelsea cu FC Sevilla dar dupa meci, dupa ce i-am batut pe Real cu 3-0 in retur a scria cam asa : FC Sevilla - Barcelona 0-3.
4. In penultima misiune Henry (din echipa mea, Barca) a luat rosu in finala Cupei Spaniei si in ultima misiune, finala Champions League, el era suspendat, cu toate ca cele doua competitii nu au legatura una cu alta.
Un joc PRAF.

*InCePaToRuL*
16-05-2007, 10:48 PM
sincer din ce ai zis tu ...doar 2 am intalnit + cea cu panourile:lol:
asta e...dar recunosc ca tot il joc...cu tot cu greseli:p

bliNNNk
11-08-2007, 03:03 AM
mda si eu stiu un bug nebun :/ mda nu il intalnesti prea des ... eram cu portaru si mergeam pe linia portii... da ba ! mingea era trecuta de linia portii si eu treceam prin plasa si dupa aceea vad ca ma da in teren :/ ce tampit joc

cristiano_ronaldo
14-08-2007, 08:55 AM
Omega, shi eu am intalnit punctul 3 din mesajul tau si eu eram tot cu Barca si aceasi chestie mi-a facut, dar nu mai stiu daca erau aceleasi echipe scrise de tine

Urmelinho
14-08-2007, 09:10 AM
eu nu inteleg nimic. defapt daca e bug este inexplicabil.

.::Doriano10::.
03-11-2007, 06:28 PM
is pline de buguri pt ca nusi dau interesul sal faca fara buguri..din moment ce cele mai mari vanzari se fac pt Ps,Wii si Xbox....:D

vlod
17-11-2007, 11:16 PM
Jocul asta e de-a dreptul incredibil. L-am jucat si e PRAF. Sa vedeti ce mi s-a intampat in Treble.
1. Pe la jumatatea carierei, dupa un meci obisnuit din campionat ziarul (daca pot sa-l numesc asa) de dupa meci a titrat asa :" Barcelona win league title", cu toate ca NU era asa.
2. Cand am iesit din grupe mi-a titrat tot ziarul ala astfel :"Barcelona crowned Champions of Europe".
3.In semifinale cand mi-a aratat rezultatele tragerii la sorti, am picat cu FC Sevilla si Chelsea a picat cu Real Madrid. Insa culmea eu am jucat cu Real si Chelsea cu FC Sevilla dar dupa meci, dupa ce i-am batut pe Real cu 3-0 in retur a scria cam asa : FC Sevilla - Barcelona 0-3.
4. In penultima misiune Henry (din echipa mea, Barca) a luat rosu in finala Cupei Spaniei si in ultima misiune, finala Champions League, el era suspendat, cu toate ca cele doua competitii nu au legatura una cu alta.
Un joc PRAF.

mi se intampla si mie chestia asta cu in loc sa joc cu sevilla in semi-finale(knd am barca) sa joc cu real madrid :D:D

mariusgardelli
15-12-2007, 03:34 PM
am intalnit si eu da la fifa 07 am sutat la poarta a intrat mingea in poarta si a dat corner arbitrul=))