View Full Version : Steaua Update UCL 06-07
*InCePaToRuL*
27-03-2007, 10:49 PM
In sfarsit... bv fifa romania se pare ca tot voi a-ti scos pach cu steaua... nu ca alti care se laudatu ca intodeaua felicitari...
daca am scos topicul aiurea...puteti sa il stergeti si i-mi cer scuze
Urmelinho
28-03-2007, 09:42 AM
In sfarsit... bv fifa romania se pare ca tot voi a-ti scos pach cu steaua... nu ca alti care se laudatu ca intodeaua felicitari...
daca am scos topicul aiurea...puteti sa il stergeti si i-mi cer scuze
Nu ai scos aiurea topicul. Toate lumea sa spune despre patch aici.
Si acum sa iti raspund ce si cum vine cu patchul meu si a celor de la Flame Fifa. Initial am zis sa facem un patch cu lotul stelei inscris la UEFA dar din cauza unor critici am renuntat si am zis sa facem cu lotul actual al Stelei. Cei de la Flame Fifa au venit cu o idee foarte buna aceea fiind de a adauga si Dinamo si Rapid in joc acestea avand a lua locul unor echipe din Rast of World. Patchl sper ca va fi scos pe duminica sau luni, asa ca nu mai criticati dak nu stiti exact ce se intampla.
*InCePaToRuL*
28-03-2007, 11:40 AM
Nu ai scos aiurea topicul. Toate lumea sa spune despre patch aici.
Si acum sa iti raspund ce si cum vine cu patchul meu si a celor de la Flame Fifa. Initial am zis sa facem un patch cu lotul stelei inscris la UEFA dar din cauza unor critici am renuntat si am zis sa facem cu lotul actual al Stelei. Cei de la Flame Fifa au venit cu o idee foarte buna aceea fiind de a adauga si Dinamo si Rapid in joc acestea avand a lua locul unor echipe din Rast of World. Patchl sper ca va fi scos pe duminica sau luni, asa ca nu mai criticati dak nu stiti exact ce se intampla.
ms....dar dc sa fie rapid si dinamo? sincer daca nu au nici o treaba cu CL? ori cum nu ma bag. astept.
cu pach am avut prob dar dupa ce am dat uninstal la UCL si am bagat pach-ul pe curat merge normal...si am obsevar 2 chesti 1 buna alta nu:
1 ca elton are nr 86 cea ce e bine
2 ca bostina tot dreptaci e pus
restu felicitari !
Ionut cel Intelept
28-03-2007, 05:03 PM
Asa pot spune si eu ce legatura are campionatul Suediei cu UCL .
Nu-mi place la patch-ul celror de la fifa.romania faptul ca stadionul Ghencea nu are ad-board-urile Ligii Campionilor.
razvann
28-03-2007, 05:26 PM
Am gasit un bug tare, pe langa cele ale jocului, Ov. Petre se transforma intrun negru dupa ce am facut toate schimbarile. Foarte amuzant. Oricum patch-ul e bun, si sunt misto numerele personalizate, chiar sunt ca in realitate. Multumesc Fifaromania.
-=[FanSteaua]=-
28-03-2007, 06:08 PM
SI pe mine cand incepi acolo sa fii antrenor cand vrei sa ii schimbi hainele cu bluza sa in camasa daca dai sa fie in camasa te scoate din joc si iti da eroare. Nu stiu de ce..
dark1990
28-03-2007, 07:26 PM
thx FIFA Romania :D ... aveti tot respectul meu pentru patch :D .. din cate am vazut exista niste buguri :D ... cred ca ne asteptam la un v2 ? :D
Deeny
28-03-2007, 07:31 PM
thx FIFA Romania :D ... aveti tot respectul meu pentru patch :D .. din cate am vazut exista niste buguri :D ... cred ca ne asteptam la un v2 ? :D
Nu cred.Patchul nu cred ca are nevoie de update.Apare altu la UCL 2007-2008:P.Oricum multumeste cu ce ai.
-Dany-
28-03-2007, 07:37 PM
In orice caz nu ca aparea Ucl 2007-2008 ci Euro 2008 . Despre pach este foarte bine facut , mai ales acele numere personalizate :) . Pacat ca nu avem tot campionatul ca sa jucam la the treble , dar si asa pentru mine e perfect!
Bravo Fifaromania!
-=[FanSteaua]=-
28-03-2007, 07:54 PM
Ar fi frumos daca ar putea sa puna liga 1
dark1990
28-03-2007, 08:08 PM
=-;119446']Ar fi frumos daca ar putea sa puna liga 1
LOL FanSteaua ... cum sa puna LIGA I in UCL ???? :eek: ... nu ar mai fi fun :p
acuma am vazut si eu bug-uri :| ... Bostina e dreptaci, cand vreau sa imi fac manager la "The Treble" imi da eroare :| ... si in plus nu pot sa aleg in "The Treble", Rest of Europe :-< ... :-<
Nu poti sa joci The Treble cu echipele din Rest of World!
dark1990
28-03-2007, 08:11 PM
ok ... nu stiam de chestia asta :D ... my bad :D ...
poate faceti si voi ceva cu bug-urile astea ... poate scoateti si voi un v2 peste 1-2 saptamani cand aveti voi timp liber :D
P.S.: Pentru cei care nu pot sa faca manager in "The Treble" trebuie sa respecte anumite chestii :D:
1. First Name - puteti sa scrieti orice nume
2. Surname - puteti sa scrieti orice nume
3. Head - puteti sa alegeti orice tip de fata in afara de nr. "4" (daca incercati sa alegeti nr. 4 va da eroare)
4. Clothing Style - trebuie lasat "Casual" (daca incercati sa alegeti altceva, va da eroare)
5. Clothing Color - merg toate "Style" (1, 2, 3, 4 si 5)
-=[FanSteaua]=-
28-03-2007, 08:23 PM
LOL FanSteaua ... cum sa puna LIGA I in UCL ???? :eek: ... nu ar mai fi fun :p
acuma am vazut si eu bug-uri :| ... Bostina e dreptaci, cand vreau sa imi fac manager la "The Treble" imi da eroare :| ... si in plus nu pot sa aleg in "The Treble", Rest of Europe :-< ... :-<
Cum a pus si la Fifa 07.. Si nu se poate aleage din Rest of Europe la The Treble.
urSus
28-03-2007, 10:15 PM
...Da daca s-ar putea ar fi foarte bine in rest nimic de spus de patch in afara faptului ca:si mie mi s-a intamplat sa se transforme unul din jucatori cate odata intr-un om cenusiu,Faza cu The Trable,si inca ceva am spus si la fifa 2007 faza cu nocturna desi arata ca e lumina in teren nocturna se vede stinsa.......:(.......in rest ITs OK.....APROPO imi place FOARTE MULT numerele personalizate CEL mai tare v-a iesit....sper ca da ca la Fifa 2007 sa scoateti un update in care sa bagati Stadioanele Faru si Poli sa bagati si numerele astea noi cas prea tari....MS FIFAROMANIA
dragos_015
28-03-2007, 10:33 PM
=-;119402']SI pe mine cand incepi acolo sa fii antrenor cand vrei sa ii schimbi hainele cu bluza sa in camasa daca dai sa fie in camasa te scoate din joc si iti da eroare. Nu stiu de ce..
Si eu am patit la fel. N-am mai schimbat hainele si fata si imi merge sa dau mai departe.
cristiano_ronaldo
29-03-2007, 07:40 AM
Multumiti-va si cu Steaua update, acum m-ai vreti si Liga 1, apropo Hai Romania go to EURO 2008!!!
timisica_cristian
29-03-2007, 08:38 AM
nu stiu ce se intampla... dupa ce fac toate cele 3 schimbari Cristocea arata alb ca varul :lol:
dark1990
29-03-2007, 09:09 AM
Ca sa mearga sa faceti manager nu incercati sa alegeti la Head nr. 4 si lasati Casual la Clothing Style ... in rest puteti sa faceti ce vreti ;)
3. Head - puteti sa alegeti orice tip de fata in afara de nr. "4" (daca incercati sa alegeti nr. 4 va da eroare)
4. Clothing Style - trebuie lasat "Casual" (daca incercati sa alegeti altceva, va da eroare)
lupan
29-03-2007, 02:05 PM
baieti,cum pot repara urmatoarea problema????????????????????
mi-am instalat patch-ul cu steaua dar cand joc stadionul nu e ,adica fara tribune ,numerele nu exista,nici emblema.
CEEEEEEEEEE SAAAAAAAA FAAACCCCCCCCC?
Murphy
29-03-2007, 04:36 PM
Salutare.....FELICITARI FIFAROMANIA........din nou primii ....ca intotdeauna....felicitari inca odata pentru munca care o depunetzi....felicitari...
Iakob
29-03-2007, 04:40 PM
bai fratilor...l-am instalat si am jucat putin la play now. numerele sunt alandala si nu sunt multi jucatori(thereau, elton...) s-a mai intamplat cuiva?
poli tm in fifa
29-03-2007, 04:44 PM
Daca ai instalat pe curat si ai sters salvarile din my documents nu are cum sa se intample asa ceva
Iakob
29-03-2007, 04:47 PM
asta nu stiam ca trebe pe curat...o sa incerc. mersi mult
urSus
29-03-2007, 04:49 PM
baieti,cum pot repara urmatoarea problema????????????????????
mi-am instalat patch-ul cu steaua dar cand joc stadionul nu e ,adica fara tribune ,numerele nu exista,nici emblema.
CEEEEEEEEEE SAAAAAAAA FAAACCCCCCCCC?
Simplu trebuie sa reinstalezi UCL pe curat stergi salvarile din My documents si o sati mearga fara probleme
Deeny
29-03-2007, 05:21 PM
Asta mi s-a intamplat si mie.Numa ca la mine nu se vedeau tribunele si echipamentul lui Andrey.Deci reinstalezi Uefa Champions League 2006-2007 dar nu uita sa stergi si fisierul "Uefa Champions League" din "My documents".Asa deci daca nici atunci nu se vede stadionul intri in folderul unde ai instalat jocul si vezi ca acolo este un .exe numit"FM07 regenerator".Dai dublu-click pe el si astepti pana apare pe ecran un mesaj cu ca ii instalat cu succes.
Sper sa te descurci.
Maryusake
29-03-2007, 07:34 PM
buna am facut "o comanda" la joc si in cateva zile il primesc,puteti sa-mi spuneti daca gameplay-ul este mai bun decat la fifa2007?si daca sunt anumite "+"-uri decat la fifa 07?
ms mult
sisu_stelistul
29-03-2007, 07:50 PM
E foarte bun patchul felicitari.
Deeny
29-03-2007, 07:52 PM
buna am facut "o comanda" la joc si in cateva zile il primesc,puteti sa-mi spuneti daca gameplay-ul este mai bun decat la fifa2007?si daca sunt anumite "+"-uri decat la fifa 07?
ms mult
Pai nu ii mare lucru.Doar c-a albitrul are microfon si jucatorii au tricourile au scuase din sort.Cam atat.
G-Cute
29-03-2007, 07:55 PM
Loturile sunt actualizate sper nu?
Deeny
29-03-2007, 07:57 PM
Loturile sunt actualizate sper nu?
Sigur ca sunt actualizate!Doar nu sunt loturi din 1986:p
DarthMaul
30-03-2007, 08:25 AM
Ma oftic k mi-am pierdut treble-ul..si facusem deja 3/4 din el :( Si inca o chestie ciudata: am jucat pe Ghencea k sa vad cum e, si nush, ori mi se pare ori e realizat un pic ciudat astfel incat parca ma dor ochii cand ma uit la el (si nu ma refer la figurat)..camera cand se misca..poate e de la texturi sau ceva de genu. Zic asta pentru k la celelalte stadioane nu mi se intampla asa...
*InCePaToRuL*
30-03-2007, 12:27 PM
eu de cand am instalat pachul cu steaua nu am avut de cat la inceput prob dar mi-am dat seama ca se intampla din cauza ca l-am instalat pe salvariile vechi(adica nu pe curat) si am avut aceleasi prob ca voi...deci dasta zis ca instalati jocul pe curat si sa stergeti tot ce ramane adica si din my documents, in rest daca da probleme in continuare poate sa fie in proportie de 90% din cauza voastra...puteti sterge multe mizieri din pc cu ajutorul programului tune up utilites;). Singura gresala(nu bug) este cea a lu bostina care apare si la fifa 07 vs 1 si la vs 2 si la ucl cu piciorul opus (adica dreptul) dar mi se pare ciudat ca aceasta problema nu sa rezolvat...ori ati uitat ne fiind o greseala majora sau nu sa putut? ori cum...sa ne bucuram de pach in continuare...;)
Maryusake
30-03-2007, 01:32 PM
mey pana la urma gameplay-ul est mai bun ca la fifa 2007?:D
DeadHope
30-03-2007, 01:59 PM
Mariusake -> On-Topic, ca altfel iei warn
Maryusake
30-03-2007, 02:02 PM
oh,scuze credeam ca se poate vorbi si despre joc,:(:(
mwdvip
30-03-2007, 02:33 PM
imi ziceti si mie...de ce merge unpic mai sacadat cand joc pe ghencea ? pe restu stadioanelor merge perfect...nu e de la calc
nabber
30-03-2007, 03:02 PM
Salutare
am si eu o problema cu Steaua_Update_FifaRo_v1.
cand accesez FMRegenerator07.exe se blocheaza la "[02%] Analaysis of ZDATA_01.big ..." ; ctrl+alt+del => FMregenerator not responding. dau end task blabla si daca intru in joc imi arata stema noua, jucatorii noi. dar daca dau play se incarca nitel jocul si pana sa imi apara gazonu, jucatorii etc imi da eroarea Send/Don't send. in cazul in care fac tot ce scrie mai sus dar nu-mi aleg sa joc cu Steaua ci cu alte echipe, merge sa joc.
Am incercat tot... minimum install, medium, full, stergand si folderu UCL din My Documents.
vreo idee ceva?
Ai rabdare, ca trebuie sa se deblocheze.
vladinho
30-03-2007, 03:27 PM
Eu am gasit o problema. De ce stadionul este pus invers?
Ma refer...de cate ori s'a filmat in Ghencea de la tribuna a 2-a?
nabber
30-03-2007, 03:50 PM
Ai rabdare, ca trebuie sa se deblocheze.
eu zic ca juma de ora e de ajuns. :P
alte sugestii?
L-EDIT
problem solved. NU folositi o diferita limba pentru nonUnicode programs (spre exemplu NU taiwan, s korean etc)
urSus
30-03-2007, 04:59 PM
eu zic ca juma de ora e de ajuns. :P
alte sugestii?
L-EDIT
problem solved. NU folositi o diferita limba pentru nonUnicode programs (spre exemplu NU taiwan, s korean etc)
incearca sati dezinstalezi UCL si til pui din nou pe curat si ii dai din nou si astepti si mie mi se bloca da mergea pana la urma
DarthMaul
30-03-2007, 07:15 PM
Deci pana la urma numai mie mi se misca un pic sacadat pe Ghencea? am mai citit un post legat de aceasta problema. Any ideas, anyone?:confused:
Taquito
30-03-2007, 07:52 PM
Probabil ca a fost o problema la instalare. Eu am un calculator mai slabut(64 mb video) si se vede bine si se misca perfect pe Ghencea. Incearca sa reinstalezi acest update sau sa inchizi alte programe care ruleaza in timp ce joci.
DarthMaul
30-03-2007, 08:40 PM
Acum il reinstalez "fresh", cum ii ziceti voi. O intrebare mai am totusi: merge in multiplayer? Dak ambii jucatori au patchul ma refer...
Urmelinho
30-03-2007, 08:47 PM
mah si dak il au si dak nu il au in principiu ar trebui sa mearga doar ca ala il vede pe raparu sau cum il ceama pe radoi si tu il vezi pe radoi. Cel putin asa am patit eu la Fifa 07
steaua_30
31-03-2007, 09:44 PM
am gasit 2 bug-uri:
http://img255.imageshack.us/img255/3054/unbenanntea2.jpg
Astristul
31-03-2007, 10:07 PM
am gasit 2 bug-uri:
http://img255.imageshack.us/img255/3054/unbenanntea2.jpg
Ala cu luminile nu e bug. Asa e facut Ghencea. Dar am si eu o intrebare. De ce la tine apare in loc de "BUC" iti apare "BUK"? (normal trebuia sa apara STEA, dar cred ca FifaRo a uitat de acest mic amanunt) :)
vladinho
31-03-2007, 10:24 PM
Totusi nu'mi zice si mie de ce in joc e filmeaza de la tribuna a 2-a?
Nu e destul de real...
Urmelinho
31-03-2007, 11:04 PM
Mai foloseste si tu functia search. S-a mai raspuns pe forum de vreo 3 ori la intrebarea asta.
steaua_30
01-04-2007, 12:05 PM
Dar am si eu o intrebare. De ce la tine apare in loc de "BUC" iti apare "BUK"? (normal trebuia sa apara STEA, dar cred ca FifaRo a uitat de acest mic amanunt) :)
nu stiu eu am jocu pe german si nici nu scrie steaua scrie BUKAREST la tine ce scrie ?
deci ...am hotarat sa iau UCL ..am instalat nu am avut probleme! mi se pare mai bun ca fifa 07 (la prima vedere...am juat un meci la amator...parerea mea e ca nu se compara amatorul de la fifa 07 si cu asta de la UCL aici se resping foarte multe mingi...jucatorii uneori gresesc grav :)) ma si amuza...)
am o problema dau gol si cand imi arata jucatorul mi se vede in spatele jucatorului bleu ...e singura chestie care ma deranjeaza in rest raman la ideea ca e mai bun (ma refer la modul de joc) ca fifa !
http://img90.imageshack.us/my.php?image=pacatjy1.jpg
asta e problema
si btw acu sa vad daca imi place stadionul stelei ca ii asa urat in fifa 07 nush nu-mi place!
*InCePaToRuL*
01-04-2007, 04:22 PM
nu stiu eu am jocu pe german si nici nu scrie steaua scrie BUKAREST la tine ce scrie ?
da ma daca tu i-ti pui in alta limba decat engleza normal ca apare bukarest mai ales ca ai germana, dar dc nu pui in engleza?
si o intrebare ptr fifa romania... vati gandit sa puneti sunete la ucl cu catecele stelei? ca stiu ca la fifa nu sa putut.
mwdvip
01-04-2007, 05:05 PM
steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://img468.imageshack.us/img468/4294/clipboard01sn6.jpg
vladinho
01-04-2007, 05:24 PM
Mai foloseste si tu functia search. S-a mai raspuns pe forum de vreo 3 ori la intrebarea asta.
Si ce sa scriu la search...? EU unul nu am gasit. Ma poti ajuta?
Seth_15
01-04-2007, 06:38 PM
am instalat UCL 2006-2007 si am instalat update-ul de la fifaromania si cand am jucat, nu se vede deloc stadionul, se vede gazonul, portile si jucatorii, in rest nimic, tot ii negru, ce sa fac ?
adrian_matei
01-04-2007, 07:10 PM
instaleaza patch-ul pe UCL "curat"
Urmelinho
01-04-2007, 07:19 PM
am instalat UCL 2006-2007 si am instalat update-ul de la fifaromania si cand am jucat, nu se vede deloc stadionul, se vede gazonul, portile si jucatorii, in rest nimic, tot ii negru, ce sa fac ?
Dupa ce faci ce a zis adrian_matei si face tot asa e de la place video sau driverul pt placa video.
Seth_15
01-04-2007, 07:19 PM
an rezolvat cu aia, cand dau la manager mode, cand dau la head 4 imi iese din joc
Urmelinho
01-04-2007, 08:16 PM
an rezolvat cu aia, cand dau la manager mode, cand dau la head 4 imi iese din joc
Sunt niste chestii acolo. au avut probleme mai multi. mai bine nu mai da.
*InCePaToRuL*
01-04-2007, 09:59 PM
Sunt niste chestii acolo. au avut probleme mai multi. mai bine nu mai da.
sincer la toti se intampla asa...dar ce mai conteaza antrenorul? scrietiva numele si atata. ori cum cel mai rau i-mi pare ca nu pot sa joc cu steaua in cariera dar deja exagerez si ma voi multumi cu atata...e bine ca merge sa joc la multy player
fara problema si cu cei cu pach si cei fara pach...
si o intrebare ptr fifa romania... vati gandit sa puneti sunete la ucl cu catecele stelei? ca stiu ca la fifa nu sa putut.
si mie imi iese cand sa schimb capu si imbracamintea...am ramas cu un grasan care parca lucreaza ca inginer in constructie cu plover-ul ala :eek: in masa ce dracu o fi avand?
dark1990
02-04-2007, 09:11 AM
iarca_romica, Seth_15 si ego: Eu am spus rezolvarea problemei cu managerul pe pagina 2 ... dar voua va este lene sa cautati :|... da' ma rog ... oricum mai postez din nou
Pentru cei care nu pot sa faca manager in "The Treble" trebuie sa respecte anumite chestii :D:
timisica_cristian
02-04-2007, 09:28 AM
dark1990 te contrazic... la clothing style poti sa alegi si busines... in rest totul e corect
Taquito
02-04-2007, 07:33 PM
Spunea cineva acum 1-2 saptamani ca va aparea un update la UCL 07 in care vor fi, pe langa Steaua, si Dinamo si Rapid. Mai apare ?
Urmelinho
02-04-2007, 07:37 PM
Spunea cineva acum 1-2 saptamani ca va aparea un update la UCL 07 in care vor fi, pe langa Steaua, si Dinamo si Rapid. Mai apare ?
Da. Tocmai am zis pe topicul "uefa Cl ..."(nu stiu exact cum se numeste) si am dat si link.
Taquito
02-04-2007, 07:55 PM
Am instalat patch-ul peste vechiul patch cu Steaua. Imi apar Dinamo si Rapid, dar cand selectez Steaua iese din joc. Greseala mea, scria ca nu trebuie sa instalez peste alte patchuri.
Urmelinho
02-04-2007, 08:03 PM
Am instalat patch-ul peste vechiul patch cu Steaua. Imi apar Dinamo si Rapid, dar cand selectez Steaua iese din joc. Greseala mea, scria ca nu trebuie sa instalez peste alte patchuri.
Ai lasat sa se incarce ferestra dos si sa se regenereze fisierele fat si bh?
Dak da nu stiu ce poate fi.Incearca sa stergi salvarile inainte de a reinstala jocul.
timisica_cristian
02-04-2007, 08:03 PM
am observat niste probleme la patchu facut de iarca romica+ bla bla bla. echipamentul stelei nu e la fel de reusit, n.dica nu are stea/nici radoi, in schimb lazar si inca unu de la rapid au stea. cine a auzit de lazar? de la dinamo nu e nimeni cu stea la fel si la steaua, nu sunt ghete originale/ deci patchu este foarte foarte slab
Urmelinho
02-04-2007, 08:11 PM
am observat niste probleme la patchu facut de iarca romica+ bla bla bla. echipamentul stelei nu e la fel de reusit, n.dica nu are stea/nici radoi, in schimb lazar si inca unu de la rapid au stea. cine a auzit de lazar? de la dinamo nu e nimeni cu stea la fel si la steaua, nu sunt ghete originale/ deci patchu este foarte foarte slab
Nu ma deranjeaza criticile. Dar patchul la baza de date nu e editat de mine. am vrut sa fac eu chestiile astea sa bag stele si sa scot dar nu ma pricep sa umblu. o sa incerc sa fac ceva cu chestiile alea.
Prepe
02-04-2007, 08:15 PM
asta ar insemna ca intr-un fel v-ati grabit cu release`ul ...:rolleyes:
Urmelinho
02-04-2007, 08:28 PM
Se poate spune si asa. dar sa se calmeze lumea ca eu voi incerca sa refac patchul.
Am gasit cum vine cu steaua de deasuprea capului. Va rog sa ma ajutati sa fac patchul cu stea la ce jucatori considerati ca merita. Am facut la Dica si Radoi la steaua. Vreau sa imi spuneti la ce jucatori sa pun la Rapid si Dinamo. Vreua raspunsuri in seara asta pt ca maine sa fie gata.
dragos_015
02-04-2007, 08:39 PM
Se poate spune si asa. dar sa se calmeze lumea ca eu voi incerca sa refac patchul.
Am gasit cum vine cu steaua de deasuprea capului. Va rog sa ma ajutati sa fac patchul cu stea la ce jucatori considerati ca merita. Am facut la Dica si Radoi la steaua. Vreau sa imi spuneti la ce jucatori sa pun la Rapid si Dinamo. Vreua raspunsuri in seara asta pt ca maine sa fie gata.
La Steaua as sugera sa pui stea si lui Elton.:D
Urmelinho
02-04-2007, 08:41 PM
E vorba si de cat de valorosi sunt pe plan international. Nu numai asa in 2 meciuri. La rapid si dinamo care crezi ca ar merita?
dragos_015
02-04-2007, 08:46 PM
La Dinamo cred ca Fabrice Fernandes pentru ca are cel mai bogat palmares international dintre toti jucatorii actuali ai lui Dinamo iar la Rapid lui Ganea sau Moldovan.
ON TOPIC: Cum pot face ca in patchul produs de fifaromania Dica sa aiba skillul 81(skillul real) nu 78(cand il introduc in echipa) .
DarkComy
02-04-2007, 08:55 PM
Voi despre ce vorbiti aici ? Dinamo si Rapid nu sunt in patchul nostru iar asta e topicul pentru patch asa ca reveniti ON TOPIC !
timisica_cristian
02-04-2007, 09:00 PM
daca vreti sa vorbiti despre patchu facut de iarca romica+flamefifa+altii duceti-va pe:
http://www.urmel.3xforum.ro/topic/11/Discutii_despre_Uefa_CL_06-07/
DarkComy eu NU fac reclama
Urmelinho
02-04-2007, 09:01 PM
Voi despre ce vorbiti aici ? Dinamo si Rapid nu sunt in patchul nostru iar asta e topicul pentru patch asa ca reveniti ON TOPIC !
Te rog sa nu te superi pt ca am facut reclama la un patch care reprezinta o cuncurenta pt voi si ce e mai grav ce se face reclama pe forumul vostru. Eu promit sa nu mai fac alte patchuri pt Fifa sau UEFA CL dar ve rog sa ma lasati sa fac reclama la petachul asta. Chiar dar mario5x5 este un tip care v-a suparat. Ca sa clarificam ce pot sa fac pe forum va rog sa intrati pe ID-ul meu si sa vb.
Taquito
02-04-2007, 09:05 PM
Imi place ca la miniface-uri sunt fetele reale ale fotbalistilor. Fetele in general nu prea sunt reusite mai ales cele ale lui Radoi si Dica. Reusite mi se par cele ale lui Lobont si Goian. Valorile pe care le au jucatorii sunt mai apropiate de cele reale in comparatie cu vechiul patch. Banel are 79, Niculescu 83. Valoarea lui Dica(85) mi se pare cam mare(inzaghi-81, ronaldo-83, gilardino-85, robinho-85. nu prea se compara. cred k esti stelist). As avea o mica sugestie: daca poti sa faci atunci cand se aleg echipele la Dinamo sa apara ca rivala Steaua si invers.
DarkComy
02-04-2007, 09:13 PM
Te rog sa nu te superi pt ca am facut reclama la un patch care reprezinta o cuncurenta pt voi si ce e mai grav ce se face reclama pe forumul vostru. Eu promit sa nu mai fac alte patchuri pt Fifa sau UEFA CL dar ve rog sa ma lasati sa fac reclama la petachul asta. Chiar dar mario5x5 este un tip care v-a suparat. Ca sa clarificam ce pot sa fac pe forum va rog sa intrati pe ID-ul meu si sa vb.
Ai voie sa faci reclama doar la patchul cu Fifa Manager la altceva NU , sa fie clar , nu ma intereseaza sa imi explici pe YM ce aranjamente , combinatii sau cine stie ce ai facut cu echipa respectiva , atat timp cat patchul este facut de alta echipa nu e voie sa ii faci reclama !
Urmelinho
02-04-2007, 09:19 PM
Nu vreausa fac cine stie ce aranjamente. Doar vroiam sa vb mai pe subiect. e mai usor. nu poti spune ca nu e asa.
*InCePaToRuL*
02-04-2007, 10:36 PM
Nu vreausa fac cine stie ce aranjamente. Doar vroiam sa vb mai pe subiect. e mai usor. nu poti spune ca nu e asa.
IEI ti-au dat un deget si tu le-ai loat toata mana...
DarkComy: vati gandit sa puneti sunete la ucl cu catecele stelei? ca stiu ca la fifa nu sa putut.
asi vrea sa insir acum cateva chesti care cred ca ar merge la ucl:
1 catecele stelei(daca nu ma insel la 2005 sau 2006 ati avut)
2 fanioane cu emblemele UEFA CL 07 si daca se poate ceva coregrafie? ce va de genul un steag mare cum e la pes 6
3 un antrenor? char daca nu merge sa iau steaua.... ca aia sunt prafi
E DE AICI MA GADEAM LA O V2 LA UCL 07
1 sa scoateti liga turciei si sa bagati liga noastra doar ptr a putea juca si nou in cariera(de preferat sa apara peste vro 2 luni )
2 sa fie 3 antrenori creati...cum sunt mosii aia (care poti sa si i-i inbraci) ar fi o chestie noua ptr voi;) si cine stie...
3 poate daca bagati liga 1 in ucl vor merge si sunetele...
am gandit asa ptr ca am voe sa ma exprim liber(chiar daca am zis niste prosti) si ptr ca nu vad nici un joc care sa mai apara de curand ar fi poate euro 2008 dar nu cred ca puteti crea ceva la el...si daca nu veti avea ce face am zis sa mai inventati ceva sa va mai incercati mainiile,mintiile,oameni,etc... si despre fifa08 nu avem cum sa vb deocamdata...
si mai am o ideee:)) trasnita:
daca voi faceti liga 1 de vro 3 ani ce ati zice sa faceti si un camp de fotbal online de liga 1;) intre noi useri !!! adica eu manchester,romica,si celalti useri...
Vreau sa precizez ca nu aveam cf:))
DarkComy
02-04-2007, 11:34 PM
Nu o sa mai existe o V2 pentru UCL , ziceti mersi pentru versiunea care e . Baietii au BAC-ul si trebuie sa invete :)
*InCePaToRuL*
02-04-2007, 11:44 PM
Nu o sa mai existe o V2 pentru UCL , ziceti mersi pentru versiunea care e . Baietii au BAC-ul si trebuie sa invete :)
aha... si eu am bacul si i-i inteleg dar ce o sa faceti pana la aparitia jocului fifa 08?
dar de restul chestiilor care le-am zis? am inteles v2 nu va aparea dar ea cu camp si celelalte...?
ms ptr rasp dar incerca sa nu mai rasp in sila stiu ca poate unele intrebari ti-se par prost puse dar... ar trebui ca toti sa fiti calmi in raspunsuri.
DarkComy
02-04-2007, 11:57 PM
Nu am facut-o in sila .
1. cantece ...nu stiu ....poate erau din nou probleme cu stabilitatea jocului
2. fanioane? steag ca in PES ? astea numai EA le pot baga , noi nu , daca ei nu le-au implementat e imposibil sa le facem .
3. faza cu liga turciei .....e destul de lucru si baietii cum am mai spus au bac-ul si au meditatii si altele , nu mai au timp sa lucreze intens la inca o versiune
4. nu merge sa creezi un antrenor nou , asta implica o modelare 3D a unui om sau poate si antrenorii aia au un model .O si merge dar e destul de lucru
5. In legatura cu campionat Online , s-a mai incercat o chestie asemanatoare in trecut dar nu a fost o reusita si iti pot spune ce s-ar intampla , oameni ofticosi care sa iasa din meciuri , persoane care sa aiba probleme de IP si sa nu poata juca pe DIRECT IP , probleme de programare s.a.m.d. .Sunteti invitatii mei sa incercati (posteaza la subforumul Bursa) si daca are succes mai organizam .
6 Stai linistit ca pana apare FIFA 08 nu dormim , se lucreaza dar la viteaza redusa
*InCePaToRuL*
03-04-2007, 12:50 PM
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: offf in sf un rasp care sa nu am ce sa comentez. multumesc ptr rasp care a fost inteles klumea.
despre bac nu am ce sa zic decat sa le urez SUCCES ! ca si eu stiu prin ce trec ei.
1 intrebare: Ce zici sa deschid un topic? cu camp de fifa sau ucl? si din cati sunt aicia putem face, iar cu ip si iesir din joc te inteleg ca eu in fiecare an am facut camp de fifa... dar eu mereu puteam oamnei "rezerve" cand face unu niste greseli sau nu merge sa joace va fi inlocuit...
sau cel putin o cupa;)...si sincer nu se poate face o cupa sau un camp klumea fara ajutorul vostr ca daca puneti pe prima pagina o sa vada toata lumea,asa va avea succes mai mult.
tu hotaresti !
ca vad ca tu esti singurul care mai are timp de forum...
urSus
03-04-2007, 06:56 PM
In legatura cu campionat Online , s-a mai incercat o chestie asemanatoare in trecut dar nu a fost o reusita si iti pot spune ce s-ar intampla , oameni ofticosi care sa iasa din meciuri , persoane care sa aiba probleme de IP si sa nu poata juca pe DIRECT IP , probleme de programare s.a.m.d. .Sunteti invitatii mei sa incercati (posteaza la subforumul Bursa) si daca are succes mai organizam .
Scz ptr.offtopic :yo am reusit sa fac un campionat cu toate cele 18 echipe din liga 1 si l-am facut sa ruleze ca cel din realitate,totul a mers foarte bine pana in etapa 5 cand paietii au inceput sa ma copieeze pana si regulile cuvat,cu,cuvant de la mine numai ca a schimbat YM al meu si l-au pus pe al lor......Ma rog pana una alta le-am spus daca vor sa facem 2 campionate de cate 12 echipe in care sa jucam intre noi Uefa Champions League.Uefa Cup si intertoto intre cele doua campionate respectiv Anglia si Spania(adika locurile 1,2,3 de la mine si 1,2,3 de la el se duc in Champions League si joac aintre ei si asa mai departe).Eu sunt Amator am facut un site asa cum am putut dar voua var iesi bine zic yo,si puneti niste reguli bine stabilite...in modul asta nu o sa mai iasa playerii si toate astea.Voi aveti multi fani puteti face multe ligi si sa se joace la fel Champions League Uefa CUp si Intertoto......asa arata :http://pic6.piczo.com/Premier-LeagueFIfa07urSus/?g=1&vsrc=preview inca odata scz ptr offtopic si yo cred ca var iesi super bine daca am reusit yo,vas putea ajuta.....ms
*InCePaToRuL*
03-04-2007, 09:23 PM
In legatura cu campionat Online , s-a mai incercat o chestie asemanatoare in trecut dar nu a fost o reusita si iti pot spune ce s-ar intampla , oameni ofticosi care sa iasa din meciuri , persoane care sa aiba probleme de IP si sa nu poata juca pe DIRECT IP , probleme de programare s.a.m.d. .Sunteti invitatii mei sa incercati (posteaza la subforumul Bursa) si daca are succes mai organizam .
Scz ptr.offtopic :yo am reusit sa fac un campionat cu toate cele 18 echipe din liga 1 si l-am facut sa ruleze ca cel din realitate,totul a mers foarte bine pana in etapa 5 cand paietii au inceput sa ma copieeze pana si regulile cuvat,cu,cuvant de la mine numai ca a schimbat YM al meu si l-au pus pe al lor......Ma rog pana una alta le-am spus daca vor sa facem 2 campionate de cate 12 echipe in care sa jucam intre noi Uefa Champions League.Uefa Cup si intertoto intre cele doua campionate respectiv Anglia si Spania(adika locurile 1,2,3 de la mine si 1,2,3 de la el se duc in Champions League si joac aintre ei si asa mai departe).Eu sunt Amator am facut un site asa cum am putut dar voua var iesi bine zic yo,si puneti niste reguli bine stabilite...in modul asta nu o sa mai iasa playerii si toate astea.Voi aveti multi fani puteti face multe ligi si sa se joace la fel Champions League Uefa CUp si Intertoto......asa arata :http://pic6.piczo.com/Premier-LeagueFIfa07urSus/?g=1&vsrc=preview inca odata scz ptr offtopic si yo cred ca var iesi super bine daca am reusit yo,vas putea ajuta.....ms
tot ce ai grait tu acolo ma asteptam sa apara astfel de mesaja...bv, site-ul parerea mea ...slab nu i-mi place un site cu sclipici si...multe scrisuri...bla bla...eu am facutvro 4-5 site-uri pana acuma eu am bazez pe poze mai mult dar nu asta e idea de ce ai zis tu...;) deci pana acuma am un sustinator...ms
of topic: mi-ai zis sa deschid un topic la bursa acolo dar sincer ? nu se uita mai nimeni acolo !!! am zis daca se vrea cu adevarat sa se faca un camp sau cupa....eu va ajut cu site si regulament si multe chesti dar totul depinde de voi...
vladinho
08-04-2007, 01:13 PM
Tot nu ma lamurit nimeni la faza cu stadionul :(
bobo_dvb
09-04-2007, 11:03 AM
stie cineva dak se pot introduce fsh-urile dl numerelor dp tricouri ale stelistilor in fifa 07??
polistu
09-04-2007, 07:40 PM
ba da ce chestii spunetzi si voi...cika de ce se filmeaza de la tribuna a doua,nike e pe dos...BA baietzii astia s-au chinuit atata sa faca patchu si voi venitzi cu kakaturi deastea!!!facetzi voi daca suntetzi tari!!!!!!!!!
sorin91
09-04-2007, 08:50 PM
Am si eu o intrebare...incerc sa instalez patchu cu Steaua si cand intru in FMRegenerator ..se incarca pana la 08% si apoi se blocheaza...nu mai continua instalarea...care o fii problema ??? (am incercat sa-l instalez pe curat...fara sa fac vreo editare sau sa am alte programe sau patchuri instalate)
Urmelinho
09-04-2007, 08:52 PM
Am si eu o intrebare...incerc sa instalez patchu cu Steaua si cand intru in FMRegenerator ..se incarca pana la 08% si apoi se blocheaza...nu mai continua instalarea...care o fii problema ??? (am incercat sa-l instalez pe curat...fara sa fac vreo editare sau sa am alte programe sau patchuri instalate)
si eu am avut probleme. pana pe la 30% dureaza mult nu stiu de ce (nu pot decat sa banuiesc) si dupa merge bine.
sorin
09-04-2007, 09:10 PM
ba da ce chestii spunetzi si voi...cika de ce se filmeaza de la tribuna a doua,nike e pe dos...BA baietzii astia s-au chinuit atata sa faca patchu si voi venitzi cu kakaturi deastea!!!facetzi voi daca suntetzi tari!!!!!!!!!
Pentru cei care comenteaza:Nike-ul de pe jambiere e pozitionat corect, o sa revin cu o poza.^_^
Daca asa fac cei de la EA jocul, asa ramane, unele chestii (cum ar fi pozitionarea camerei) nu pot fi editate.
sorin91
09-04-2007, 09:18 PM
si eu am avut probleme. pana pe la 30% dureaza mult nu stiu de ce (nu pot decat sa banuiesc) si dupa merge bine.
mersi mult...am reusit :bere: :bere:
sorin91
10-04-2007, 02:25 PM
nu stiu daca s-a mai intrebat...dar pot sa joc pe multiplayer cu cineva care nu are installat patchul ??
*InCePaToRuL*
10-04-2007, 02:32 PM
nu stiu daca s-a mai intrebat...dar pot sa joc pe multiplayer cu cineva care nu are installat patchul ??
deci la ucl nu are nici o treaba lui o sa i-i apara radoi sub alt nume si tie iti va aparea corect...;) NU ARE NICI O TREABA. Asa ca stai linistit;) eu am jucat o gramada si nici o eroare nu am avut
Urmelinho
10-04-2007, 03:16 PM
man, eu am jucat si cu ucl cu un joc cu patch si unul fara si merge f bine. nu-s probleme.
*InCePaToRuL*
14-04-2007, 10:42 PM
de fifa se stie ca nu o sa se mai scoata nimik. despre ucl? mai e vro sansa? vro idee?
am crezut ca ati sters acest topic dar vad ca l-ati mutat;) ma miram ca eu intram la fifa si vb despre ucl...ati facut bine(char daca aicia nu se uita mai nimeni)
dragoshh
15-04-2007, 06:45 PM
ar fi misto daka ar fi shi liga1 in ucl!!!!!sa joci cu steaua in treble
*InCePaToRuL*
16-04-2007, 12:05 PM
ar fi misto daka ar fi shi liga1 in ucl!!!!!sa joci cu steaua in treble
ar fi ceva...dar nu o sa fie :|
damyan
16-04-2007, 06:46 PM
vedeti ca multi va fura patch-urile si le pun pe site-urile proprii si la autor se trec pe ei :D
hai sa va dau si un exemplu : http://www.grimcris.3x.ro/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=1&title=Steaua_Update_FifaRo_v1
am mai gasit si pe alte site-uri dar nu am retinut adresele
stiu ca nu-i frumos sa parasti dar eu nu cred ca e bine sa se dea un terchea berchea autorul unui patch desi el nu stie sa traga 2 linii la un echipament
daca e vreun partener imi cer scuze !!!
vali16_84
13-05-2007, 02:14 AM
nu inteleg de ce imi tot da eroarea asta, am reinstalat de 2 ori jocul, dar degeaba, daca intru in joc asa, steaua este modificata, sunt jucatorii, dar nu pot sa joc, cand dau play iese din joc...
"PE-Pack: IMPORT LDR ERROR
Unable to load MSVBVM60.DLL "
ytzak
13-05-2007, 07:21 AM
reinstaleaza patchu sau daca nu sterge ucl si instaleaza dupa aia patchu`
*InCePaToRuL*
13-05-2007, 09:57 PM
nu inteleg de ce imi tot da eroarea asta, am reinstalat de 2 ori jocul, dar degeaba, daca intru in joc asa, steaua este modificata, sunt jucatorii, dar nu pot sa joc, cand dau play iese din joc...
"PE-Pack: IMPORT LDR ERROR
Unable to load MSVBVM60.DLL "
dai un search, sa mai vorbit de aceasta problema...:rolleyes:
vali16_84
15-05-2007, 01:32 AM
am rezolvat problema, am dat un scan la registrii... am reinstalat jocul si a mers... :)
stiu ca sunt offtopic si ca nu prea imi pasa momentan daca e steaua sau nu in ucl, vreau sa aflu ceva!
Rog pe cineva expermetat in UCL sa imi explice si mie dupa ce termin un sezon in Treble ce mai e de facut? Am terminat de 2 ori cu antrenori diferiti (cu unul am luat doar cupa campionilor ca eram la inceput iar cu al doilea tot ce era de luat!)
la sfarsit nu imi apare nimic ca si cand s-ar fi terminat! astept un raspuns si merci mult!
si scuze daca am repetat intamplarea, dar n-am mai avut timp in ultima perioada, iar acum nici atat!
*InCePaToRuL*
26-05-2007, 10:21 PM
ce sa se intample?
ai loat CUPA C.L.(daca ai castigat finala) si atata el nu are cariera ca la fifa ...
el e doar un an:p
poti sa deblochezi alea pe acolo daca nu ai ce face:p
da am deblocat tot ce se poate! mai am la minunile alea care te pune sa bati istoria sau s-o refaci, masa stie:) merci mult
*InCePaToRuL*
26-05-2007, 10:29 PM
npc
pot sa iti zic asa: GAME OVER:p
spyder_black18
12-06-2007, 09:00 PM
stie cineva daca a mai aparut ceva pentru UCL 06-07?
cristiano_ronaldo
13-06-2007, 06:17 PM
nu a aparut nimic
poli tm in fifa
13-06-2007, 09:40 PM
stie cineva daca a mai aparut ceva pentru UCL 06-07?
Depinde la ce te referi ?!
stelistu2006
17-07-2007, 06:09 PM
am instalat si yo azi patchu alora de la fifaflame pt UCL si pot sa zic k e praffff cu P,fratilor lasati-va k nu va puteti compara cu fifaromania
urSus
21-07-2007, 12:06 PM
am instalat si yo azi patchu alora de la fifaflame pt UCL si pot sa zic k e praffff cu P,fratilor lasati-va k nu va puteti compara cu fifaromania
cred ca asta ar fi trebuit sa spui pe forumul lor nu pe fifaro.....si app chiar e varza patch-ul:D
Urmelinho
21-07-2007, 04:14 PM
e greu pentru oricine sa se compare cu Fifa ro din mai multe motive. asa ca ar trebui sa criticati pe toti la punct precis ca sa se poata ridica si aici spun nu numai pe cei ce editeaza fifa ci si pe cei ce editeaza GTA, Fifa Manager, Fotball Manager etc.Deci spuneti-le ce au gresit ce ar trebui sa faca ca sa fie putin mai bun si incetu cu incetu vor incepe sa faca si ei patchuri adevarate ca patchuri incep sa se faca dupa vreo 2-3 ani de chestii ce modifica sau adauga la un joc, oricare ar fi ala.
Football Manager nu ar trebui sa se regaseasca in lista aia de jocuri!
stefan
21-07-2007, 04:57 PM
Deja sunteti cam off-topic dar totusi de ce nu ar trebui Football Manager sa se regaseasca in lista? :p
Pt ca singurul site care scoate patchuri pt football manager din RO este FMRomania cu experienta de 6 ani deci nu prea vad ce ar fi de criticat la "punct precis"
Urmelinho
22-07-2007, 10:25 AM
la orice echipa de editat si de creat jocuri se va gasi ceva mai bun de facut decat au facut ei exemplu este EA Sports care fac destule greseli si ei incearca sa le inlature cat de mult se poate. deci nu mai fi tu sigur ca exista nu stiu ce echipa de editat care editeaza impecabil fara greseli si/sau fara sa se mai poata pune ceva in plus
Nu ai inteles ce am zis dar in fine.......
stefan
22-07-2007, 12:27 PM
Pt ca singurul site care scoate patchuri pt football manager din RO este FMRomania cu experienta de 6 ani deci nu prea vad ce ar fi de criticat la "punct precis"
Pentru ca stemele dintr-un patch scos de ei sunt urate :p
Urmelinho
22-07-2007, 03:20 PM
nu conteaza ce patch au scos si ce continea ci toti cei ce joaca FM sa spuna ceva in genul "Frumoasa ideea dar stemele trebuie facute din nou, culorile la scrisul din install sunt naspa" si tot asa. asa si fifa ro a evoluat spunand fiecare ce e gresit la Patchuri cu posturi cu rating si ce s-a mai corectat pe acolo. Tu alex ar trebui sa stii ce inceamna sa editezi ceva si sa ti se spuna Foarte Buna cu toate ca stemele se vedeau intrerupte (stii tu la care steme ma refer) sau la ceilalti care editeaza fete li se spune "8/10 trebuie sa mai muncesti" Nu crezi ca se putea spune imi place fata dar tre sa mai lucrezi la ochiul X si putin la nas" asa ca nu mai spune ca nu-s bune criticile la "puncte fixe"
Tzandarel
26-09-2007, 08:47 PM
super :D chiar mi`a placut
The 1 and only
27-12-2007, 03:08 PM
http://l3g3nd-sp3cter5.forumgratuit.ro/ forum de fifa , ucl , nfs prostreet,si multe altele,si campionate de fifa cu transferuri,cupe de fifa si ucl.............merita incerkt :D:D:D:D:D:D
forumy
03-01-2008, 03:32 PM
Pai nu ii mare lucru.Doar c-a albitrul are microfon si jucatorii au tricourile au scuase din sort.Cam atat.
SUPER DAC SUNT SCOASE DIN TRICOU IMI PLACE.IMI DA SI MIE CINE UCL !!!!:(:(:(:(
LyVyU VT
16-04-2008, 09:23 AM
De unde pot lua si eu acest patch?
Varaloi
16-04-2008, 09:25 AM
De la sectiunea download de pe pagina principala
LyVyU VT
16-04-2008, 09:28 AM
Am intrat dar nu are buton de download :|
gigimures
20-04-2008, 03:45 PM
in continuare mai joc ucl pt e super ;)) ms pt updatu la steaua fifaro ;) :fifaromania:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.