View Full Version : Uefa Cl 06-07
Urmelinho
16-03-2007, 12:59 AM
Am postat acest sondaj sa vad ce parere aveti despre UEFA CL 06-07. Va rog sa justificati raspunsul.
Raspunsul meu este "Ma asteptam sa se prezinte asa" deoarece se stia de la bun inceput ca EA nu va putea obtine licenta pentru echipele din romania. Cu toate ca in mod normal cand EA a facut jocul si a luat licenta de UEFA CL trebuie sa primeasca si licenta pt echipele si loturile echipelor respective. Dar din cine stie ce motive au luat doar numele si licentele echipelor si loturilor le-au folosit pe cele de la fifa07 sa nu mai dea alti bani.
cr3ativ3
16-03-2007, 01:10 AM
Sincer sa fiu...si mie mi se pare slab....si e pacat sa nu ai echipele originale....sincer sa fiu....parca e facut...exact cum e pe vapor,pleaca componente din China...si ajung in europa....ba masini de spalat,tv-uri...etc etc.Parerea mea e sa jucati FIFA07 cu patch v2!!!!Ala merita toti banii!!!!:cool:
Urmelinho
16-03-2007, 01:20 AM
ai vrea sa realizez un mic patch cu steaua?Daca ai cu ce sa ma ajuti te rog sa intri pe mess sa vb.
timisica_cristian
16-03-2007, 09:06 AM
ar fi forte frumos din partea ta sa faci un patch cu Steaua. eu personal n-am cu ce sa te ajut, dar daca faci totusi un patch pune mai multe chipe ( stiu ca e mult de munca dar ar foarte frumos )
Jocul e in nota EA . Chiar nu ma asteptam la ceva spectaculos .
timisica_cristian
16-03-2007, 09:46 AM
ai dreptate... la UEFA CHAMPIONS LEAGUE 04-05 au facut jocul cam la fel ca FIFA 05. Chiar nu ma astept sa fie ceva diferit UEFA CHAMPIONS LEAGUE 06-07 ( va fi asemanator cu FIFA 07 ) asa ca mai bine pastrati-va banii
Razor
16-03-2007, 10:42 AM
da parca jocu va aparea in 22 martie....de unde stiti cum o sa fie ??...a aparut ceva demo ???:-??
timisica_cristian
16-03-2007, 10:43 AM
nu...l-au luat astia pirat din alte tari si apare pe 23 martie si daca il vrei pirat adresa mea de mess e timisica_cristian si iti dau eu niste siteuri daca vrei
Urmelinho
16-03-2007, 11:12 AM
Eu as vrea sa fac un patch si cu celelalte echipe din est dar nu am date despre echipe. Daca puteti sa ma ajutati contactatima pe mess sau pe forumul meu (http://www.urmel.3xforum.ro)
stelistul2007
17-03-2007, 12:18 AM
ma cum sa faci un patch pentru champions league fara sa fi aparut vreun program de editare :lol: :lol:
Urmelinho
17-03-2007, 12:34 AM
Nu iti pasa tie. Eu daca ma descurc va spun si va dau patchul. Dar editoarele nu sunt necesare. Ele fac ca editarea sa fie mai usoare.
tza2k
17-03-2007, 12:46 AM
Cum editezi mai tu ucl fara programe :lol: ? Hai ca m-ai facut curios !
Urmelinho
17-03-2007, 12:58 AM
Nu conteaza. Sunt unele chestii pe care voi nu trebe sa le stiti. Din joc eu trebe sa aflu IDul echipei si dupa aceea pot baga Kits, minikits, steme. Kits pot baga doar cu conditia sa aiba acelasi format ca si la fifa07
*InCePaToRuL*
17-03-2007, 01:10 AM
bai pana la urma asta vreau sa stiu...? poti sa faci emblema,jucatori,si restul ? dar sper sa nu aibe 60;) te descurci tu...idea e sa te gandesti cum a jucat steaua in cl;) adica uitate cat are lefski ...ca steaua a fost mai buna ca ea deci trebe sa fie si ea mai buna ...pls...asa ca asteptam da?
Urmelinho
17-03-2007, 01:42 AM
O sa incerc sa fac tot ce pot. Sperati ca voi putea face ceva. Deja am facut rost in mare de ce imi trebe dar mai dureaza pana fac patchul. Din cate am vazut trebe sa umblu in zdata si nu prea imi comvine. dar o sa vad ce o sa fac.
*InCePaToRuL*
17-03-2007, 01:55 AM
puffff vb cu mns si ceilalti poate faceti ceva inpreuna daca vrei lotul stelei sau poze...vb
G-Cute
17-03-2007, 09:46 AM
iarca_romica dc am impresia ca doar vorbesti ca ocupi spatiu in forum cand tu habar nu ai sa faci ceva .....in fine asteptam acel "patch" cu care te tot lauzi pe toate topicurile cat despre joc ma asteptam sa se prezinte asa .....:D
Varaloi
17-03-2007, 09:54 AM
Pe mine m-a dezamagit jocul.Nu ca ma asteptam la Steaua reala in joc,doar ca ma asteptam macar ca jucatorii "Bucharestului" sa aiba macar tresaturile celor din realitate.
In ceea ce priveste bugurile,sunt mai multe ca zgarie-norii in Manhattan.Cel mai mare bug cred ca e acela cu jucatorii care trec prin careul la penaltyuri.
La gameplay,jocul nu e rau.Asemanator FIFA 07.
La grafica,cei de la EA au mai adaugat ceva in plus:tricouri scoase pe dinafara,avem in sfarsit ninsoare.
Concluzie:Jocul e o mare dezamagire :(:(:(
Eu nu inteleg de ce s-a deschis un topic nou. :|
Omega
17-03-2007, 11:01 AM
ma cum sa faci un patch pentru champions league fara sa fi aparut vreun program de editare :lol: :lol:
ca sa editezi jocul (elemente grafice, database etc) nu iti trebuie neaparat CM sau CC. Sunt programe care merg de cativa incoa' la toate Fifele chiar daca sunt mai rudimentare si mai greu de folosit decat alea 2.
-=FaN MaNcHeStEr=-
17-03-2007, 11:45 AM
Slab din toate punctele de vedere.Nu merita!
stephen
17-03-2007, 03:23 PM
il voi lua doar daca va aparea un patch care sa fixeze bugurile si sa apara Steaua cum trebuie.Chiar daca sunt dinamovist mi se pare aiurea ca o echipa care a facut 5 puncte(Levski a facut mai putine,nu?) sa fie prezentata la misto.
razvanultra55
17-03-2007, 04:36 PM
programul de editare e cel folosit ptr FIFA07...am facut eu cateva mici modificari la UCl06-07 si e compatibil
Urmelinho
17-03-2007, 04:48 PM
am gasit in sfarsit un om care a inteles ca patchul nu inseamna sa fie facut cu un editor care poate fi folosit de oricine.
dragos_015
17-03-2007, 05:17 PM
M-a surprins urat . Sper sa faci cat mai curand patchul ala iarca_romica.
-Dany-
17-03-2007, 05:26 PM
programul de editare e cel folosit ptr FIFA07...am facut eu cateva mici modificari la UCl06-07 si e compatibil
C.M 2.0?
DarkComy
17-03-2007, 06:07 PM
am gasit in sfarsit un om care a inteles ca patchul nu inseamna sa fie facut cu un editor care poate fi folosit de oricine.
Depinde ce vrei sa bagi cu patch-ul :) !
OFFTOPIC!!
@razvanultra55 Ce faci mestere ?:)
Urmelinho
17-03-2007, 06:41 PM
Vreau sa bag steme si echipamente. Pana se poate modifica si numele echipelor si jucatorilor. Din cate stiu eu fara aditor nu poti face schimbari de genul asta. Poti face modificari in editorul din joc dar nu stiu cat de stabil va fi jocul dupa pt ca trebe sa bagi niste salvari in joc sa i-a numele modificate.
-Dany-
17-03-2007, 06:43 PM
mai bine ai face un topic cu pachul asta cu UCL pt ca am cateva intrebari si nu as vrea sa fiu " off-topic "
Urmelinho
17-03-2007, 06:46 PM
nu stiu exact ce va contine patchul. In afara de kits si steme deocamdat nu stiu nik. Eu nu pot verifica patchul asa ca va aparea pe 30 martie sau mai tarziu. Pana cumpar si eu jocul.
-Dany-
17-03-2007, 07:01 PM
sper ca pachul tau sa fie un succes . Ai putea lansa o versiune BETA pana iti iei tu jocul :lol:
Urmelinho
17-03-2007, 07:05 PM
nu am cum. Vrei sa scot ceva si sa strice jocul? Mai bine asteptati sa pot face ceva cat de cat. Ca totusi scot un patch si il anunt pe forumul fifa ro. Trebe sa am respect fata de ei. Ei scot patchuri de nivel ridicat si eu aduc un patch pt UEFA CL cu o singira echipa si nu fac ceva calumea. Nu ar fi rusinos?
poli tm in fifa
17-03-2007, 08:17 PM
Eu unu ma asteptam sa fie asa deoarece banuiam ca nu o sa schimbe mult din gameplay si o sa fie aceleasi buguri de rahat
-=FaN MaNcHeStEr=-
18-03-2007, 09:32 AM
Tinand cont ca jocul seamana in proportie de 90% cu fifa07,ma asteptam sa aibe asemanea buguri!
temistocle
18-03-2007, 10:33 AM
Salut , mi-am instalat si eu UCL07 , dar nu imi merge :mad: , cand intru in joc dupa ce am copiat crackul imi da eroarea cu Don't send, ar trebui sa mearga pt. ca fifa07 merge fara probleme , ce ar putea fi? pls help
stephen
18-03-2007, 12:23 PM
esti inregistrat pe forum din octombrie 2006 si inca nu ai reusit sa citesti regulamentul?tz tz tz...Fara warez! Adica fara discutii despre materiale ilegale ,adica fara crackuri.
Off Topic:Postul 300.
Undeath
18-03-2007, 01:24 PM
Ca in fiecare an, EA ne-au obisnuit cu cacacele de taur pe care le lanseaza.
Urmelinho
18-03-2007, 05:09 PM
Salut , mi-am instalat si eu UCL07 , dar nu imi merge :mad: , cand intru in joc dupa ce am copiat crackul imi da eroarea cu Don't send, ar trebui sa mearga pt. ca fifa07 merge fara probleme , ce ar putea fi? pls help
FARA WAREZ. Inca nu am reusit sa fac nik la jocul uefa cl dar trebe sa asteptati pana iau si eu jocul.
Varaloi
18-03-2007, 05:13 PM
Ca in fiecare an, EA ne-au obisnuit cu cacacele de taur pe care le lanseaza.
Bun venit inapoi Undeath!Sunt deacord cu tine,pt ca e chiar mai slab decat FIFA 07.L-am sters de acum 2 ore.
adrian_matei
19-03-2007, 12:15 AM
Daca chiar vreti sa aveti Steaua ca in realitate, intrati ep Fifa07 cu RLSP v201 instalat si notati-va jucatorii cu ce au ei :skill, born date etc. Si ii editati pe cei aflati in UCL cu cei cpiati. (poate intr-un an terminati :p )(e doar o idee "stralucita" de a mea). :mishto:
Deeny
19-03-2007, 12:47 AM
Daca chiar vrei sa stii,ca sa afli datele mai usor poti folosi Creation Master 07,dar daca chiar nu iti trebuie nimic doar inaltimea si greutate si skillu si numele atunci trebuie sa fii un fan infocat.:p
Bogdan_RBF
24-03-2007, 03:27 AM
programe de editat ucl???si care sa mearga...si baza de date si grafica...anyone?
@hgt@
24-03-2007, 01:51 PM
coming soon...isn't it?
polistu
24-03-2007, 01:58 PM
Pe mine m-a dezamagit jocul.Nu ca ma asteptam la Steaua reala in joc,doar ca ma asteptam macar ca jucatorii "Bucharestului" sa aiba macar tresaturile celor din realitate.
In ceea ce priveste bugurile,sunt mai multe ca zgarie-norii in Manhattan.Cel mai mare bug cred ca e acela cu jucatorii care trec prin careul la penaltyuri.
La gameplay,jocul nu e rau.Asemanator FIFA 07.
La grafica,cei de la EA au mai adaugat ceva in plus:tricouri scoase pe dinafara,avem in sfarsit ninsoare.
Concluzie:Jocul e o mare dezamagire :(:(:(
Faza ai cand vin jucatorii inspre mige la penalty NU-I BUG!!!!!!este foarte bine facut!!!
polistu
24-03-2007, 02:01 PM
Cea mai mare porcarie la joc nu este gameplayul sau altele...eu am terminat cariera si trebuia sa castig si cupa si campionatu si champions league,iar daca pierdeam vreuna ma dadea afara!am jukat cu roma
polistu
24-03-2007, 02:06 PM
oricum parerea mea despre joc e ca ii un joc facut in graba...puteau sa-l faca foarte frumos,doar un pik(foarte un pic e schimbat gameplayul si alte chestii minore).Si sunt foarte dezamagit ca Levski e facuta ca lumea,iar Steua,shahtior si Kyev care ii dau clasa lu levski is facute in bataie de jok:(
Diabolyk
24-03-2007, 05:37 PM
Totusi chiar nu stie nimeni cum se importa minifetele in joc ,pls ...
Urmelinho
25-03-2007, 10:58 PM
ce minifete vrei sa importi? Eu stiu dar e foarte greu sa ti se explice pe forum sau pe mess. eu o sa fac un patch care va contine Steaua, Dinamo, Rapid, Dynamo Kyev, Shacktior si alte surprize. Sper ca saptamana viitoare sa fie gata.
Astristul
25-03-2007, 11:02 PM
oricum parerea mea despre joc e ca ii un joc facut in graba...puteau sa-l faca foarte frumos,doar un pik(foarte un pic e schimbat gameplayul si alte chestii minore).Si sunt foarte dezamagit ca Levski e facuta ca lumea,iar Steua,shahtior si Kyev care ii dau clasa lu levski is facute in bataie de jok:(
EA SPORTS a cumparat licenta pentru Levski si nu numai ca este asa de bine facuta in UCL 2006-2007 dar va fi si in FIFA 08. :rolleyes:
Urmelinho
25-03-2007, 11:12 PM
Eu nu inteleg de ce lumea dupa forum nu intelege ca totul tine de Licente si licenta stelei este foarte scumpa. Am inteles ca fiecare cupa este platita cu o anumita suma sa steaua a castigat Cupa Campionilor si Supercupa Europei si banuiesc ca nu isi permit cei de la EA sa dea bani pe o echipa care inca este nucunoscuta si costa cat echipe mult mai bine cotate.
Daanniy
26-03-2007, 08:00 PM
Eu zic sa luati patch facut de Fifa4fans, pt. fifa07 care e de n ori mai bun decat jocul.
Diabolyk
27-03-2007, 01:03 AM
ce minifete vrei sa importi? Eu stiu dar e foarte greu sa ti se explice pe forum sau pe mess. eu o sa fac un patch care va contine Steaua, Dinamo, Rapid, Dynamo Kyev, Shacktior si alte surprize. Sper ca saptamana viitoare sa fie gata.
Un tutorial ceva ???
Urmelinho
27-03-2007, 01:10 AM
Un tutorial ceva ???
As vrea sa fac dar nu stiu cu ce program sa fac tutorialul. Stii tu program sa filmez ce fac pe calculator. dak ma ajuti cand o sa am timp o sa fac si un tutorial cu asta.
Camtasia - e foarte complex si inregistreaza tot ce e pe ecran exact ca si cand ai da "print screen", dar in varianta video !
dancic
27-03-2007, 07:48 AM
sau camstudio
Urmelinho
27-03-2007, 09:55 AM
Multumesc. O sa va multumesc cu un tutorial in cel mai scurt timp.
*InCePaToRuL*
27-03-2007, 02:25 PM
Multumesc. O sa va multumesc cu un tutorial in cel mai scurt timp.
bai romica frateeeeee stim ca esti bun dar nu mai stresa lumea atata mai fa si tu alceva mai uitate la tv mai dute pe afara nu mai aicia stai cum vezi ca a scris cineva imediat scri si tu lasai si pe ceilalti sa vb si nu te mai lauda ata cu pach ala ti-am zis succes asa ca mai bine nu mai vb asa si fa pachul ala si cand o sa il scoti atunci o sa primesti si felicitari si injuri vei vedea tu ...decat sa scri atata si sa nu faci nimik ti-am zis este ca si la fotbal vb pe teren...asa sa faci si tu...pls e a nustiu cata oara cand ti-se zice... mai e si fan machester, da_stephen91
ala care are in 3 luni 300 de mesaje...mai ducetiva ma si voi pe la sc pe afara...
Ionut cel Intelept
27-03-2007, 04:27 PM
Lasa ma baiatul in pace . Atat timp cat nu spameaza si nu este off-topic nu ai niciun motiv sa te iei de el .
Cat despre injurii , de obicei si le ia omul cu baza de date ... si ala sunt eu . :p
Apropo , unde il vreti pe Ganea ? La Dinamo (unde a fost la inceputul sezonului si unde este trecut pe lista UEFA) sau la Rapid ?
stephen
27-03-2007, 07:44 PM
bai romica frateeeeee stim ca esti bun dar nu mai stresa lumea atata mai fa si tu alceva mai uitate la tv mai dute pe afara nu mai aicia stai cum vezi ca a scris cineva imediat scri si tu lasai si pe ceilalti sa vb si nu te mai lauda ata cu pach ala ti-am zis succes asa ca mai bine nu mai vb asa si fa pachul ala si cand o sa il scoti atunci o sa primesti si felicitari si injuri vei vedea tu ...decat sa scri atata si sa nu faci nimik ti-am zis este ca si la fotbal vb pe teren...asa sa faci si tu...pls e a nustiu cata oara cand ti-se zice... mai e si fan machester, da_stephen91
ala care are in 3 luni 300 de mesaje...mai ducetiva ma si voi pe la sc pe afara...
De cand imi tii mie contul la cat de mult postez? Si de unde stii tu ca nu merg la scoala si pe afara?Nu inteleg care e problema ta ca din 24 de ore,2 le petrec pe forum.Mai bine mergi tu pe la scoala ca ai multe greseli gramaticale mai sus.
Ca sa fiu on topic:Ce nota ati da update-ului aparut pe site?
G-Cute
27-03-2007, 08:14 PM
Si au sarit in sus pupincuristii luŽiarca_romica ce va deranjeaza ca o persoana spune adevarul ? omul a spus ca postati mult si prost si nu ca tine contul la cat demult postati dar “desteptzii” trag concluzii singuri...nu stiu ce ai inteles tu dar ideea e ca Dumnezeu tia dat maini picioare minte ca sa faci o lume mai buna nu sa dai mult din gura ca politicenii si sa nu faci nimic pentru societate...Cat despre joc cu patchul e mult mai bine ii mai pot urca nota la joc :D
stephen
27-03-2007, 09:12 PM
Si au sarit in sus pupincuristii luŽiarca_romica ce va deranjeaza ca o persoana spune adevarul ? omul a spus ca postati mult si prost si nu ca tine contul la cat demult postati dar desteptzii trag concluzii singuri...nu stiu ce ai inteles tu dar ideea e ca Dumnezeu tia dat maini picioare minte ca sa faci o luma mai buna nu sa dai mult din gura ca politicenii si sa nu faci nimic pentru societate...Cat despre joc cu patchul e mult mai bine ii mai pot urca nota la joc :D
tu chiar cauti cearta sau ce? Eu nu i-am luat apararea lui Iarca Romica.Nu-mi pasa de cearta ta cu el.Eu ma aparam pe mine,dar tu probabil nu stii sa citesti prea bine daca faci presupuneri din astea.Nu inteleg care-i treaba voastra ca postez eu ''n'' mesaje.Si pot sa am si 500 de posturi in 2 zile,care e problema voastra?Vi s-a cerut parerea despre calitatea a ceea ce postez? Singurii care isi pot da cu parerea despre mesajele mele sunt cei de la FifaRo.Fiindca forumul asta e casa lor si nici tu nici altcineva nu are dreptul sa judece cat postez.Asta cu facutul in societate mi-a placut...Nici nu ma cunosti dar ma faci pleava a tarii.Interesant.La ce prostii debitezi pe gura(sau din tastatura) ma face sa cred ca-ti sunt superior din multe privinte.Asa ca pana nu se plang administratorii ca da_stephen91 posteaza aiurea si sa inceteze ,va rog sa terminati cu aiureli din astea.Mersi ca m-ai facut destept,apreciez asta.Imi cer scuze ca am fost off topic dar m-am incins.O sa accept cu stoicism orice warn.
G-Cute
27-03-2007, 09:38 PM
Hahaha... adevarul e ca ma intzeleg bine cu maicata deci e posibil sa iasa cu nunta … fiule...De unde atata modestie pe tine?(Nu semeni deloc cu mine) Vrei sa iesi in evidenta? Eu miam spus parerea si alea nu sunt fumuri zic exact ce simt nu trebuie sa fi de aceeasi parere cu mine...Certurile nu isi au rostul pentru ca fiecare are dreptul la o parere fie ea buna sau rea … ideea e sa invatzam sa ne spunem parerea fara epitete. Ce departe te-a dus bibilica...Dak tot stai 2 ore pe forum vezi ca te va cauta maicata la mine acasa in fiecarea seara :) Accept un warn fara probleme :coco: Apropo tu superior?...tu nu vezi ca daca inchizi ochii te pierzi...deci prin viata ai grija pe unde mergi. Gandeste inainte sa zici ceva si daca zici tu ca se strica forumul cu posturi aiurea , faci tu ceva pentru el macar ?
Mda, ce discutii interesante, nu mai bine jucati UCL si ne ziceti si noua parerea decat sa va certati ca doua tzatze aici?
*InCePaToRuL*
27-03-2007, 10:57 PM
Si au sarit in sus pupincuristii luŽiarca_romica ce va deranjeaza ca o persoana spune adevarul ? omul a spus ca postati mult si prost si nu ca tine contul la cat demult postati dar “desteptzii” trag concluzii singuri...nu stiu ce ai inteles tu dar ideea e ca Dumnezeu tia dat maini picioare minte ca sa faci o luma mai buna nu sa dai mult din gura ca politicenii si sa nu faci nimic pentru societate...Cat despre joc cu patchul e mult mai bine ii mai pot urca nota la joc :D
ms......ce vb intelept are baiatul asta daca ati intelege....offf
cad despre da_stephen91 eram sigur ma ca o sa comentezi aiurea ca de obicei ce sa zic... sti vb aia, scolare? daca taceai filozof ramaneai... sincer am zis acolo ceva...si nu cu rautate,il respect pe romica ca e un baiat destept si descurcaret, tu... mai odihnestete;)
SRY DE OFFF TOPIC
Diabolyk
27-03-2007, 11:53 PM
As vrea sa fac dar nu stiu cu ce program sa fac tutorialul. Stii tu program sa filmez ce fac pe calculator. dak ma ajuti cand o sa am timp o sa fac si un tutorial cu asta.
WEB?
versace
28-03-2007, 02:30 PM
eu am facut tutoriale video cu camstudio foarte bun si simplu programu ;)
DarkComy
28-03-2007, 02:48 PM
Terminati cu OFF TOPICUL , INJURILE ca incep cu warn-uri si ban-uri , reveniti ON TOPIC sau inchid topicul
DTZ_danutz
20-06-2007, 10:56 AM
A observat cineva cum executa Saha penaltyurile la UCL? Am facut un filmuletz:http://www.youtube.com/watch?v=XPdp_DCP920
Aproape de fiecare data da cu exteriorul.
-=FaN MaNcHeStEr=-
20-06-2007, 11:04 AM
Chiar interesant.Dar asa le executa si in realitate?
Florin Bogdan
20-06-2007, 01:57 PM
Nu e singurul care executa in acest mod penaltyurile.. este o eroare by EA sports
poli tm in fifa
20-06-2007, 02:26 PM
Mie imi place cum executra penaltyurile.In realitate nu le bate asa dar nu conteaza...
De multe ori am observat (cel putin la mine) ca la fiecare penalty batut cu un jucator de la Manchester portarul nu plonjeaza in nici o parte.Voua vi s-a mai intamplat asa ceva ?
Real_Madrid
20-06-2007, 03:21 PM
da mie mi sa intamplat de cateva ori,portarul a ramas pe centrul porti si a stat nemiscat :o :D
DTZ_danutz
20-06-2007, 09:17 PM
Eu doar cu Saha execut in timpul meciului (L-am scos de la squads pe Larson si l-am bagat pe el pe teren)si mai mereu dau gol. Nu doar la penaltyuri, si in timpul meciului cu portarul pe world class parca trage mai bine ca alti jucatori de la mutd pe poarta. Mai sunt jucatori care au executii speciale, si la lov libere si la penaltyuri ex Lampard, Ronaldinho, etc...
http://www.youtube.com/watch?v=CnycLMmoKr0
observati cum face portarul?:)) cat despre saha mie chiar imi place sa bat cu el :)
Maniac_Fifa
08-08-2007, 08:11 AM
Parca zici ca portarul e la circ..........oricum cand o scapa ea sports de bugurile astea mari?
stephen
08-08-2007, 02:52 PM
Parca zici ca portarul e la circ..........oricum cand o scapa ea sports de bugurile astea mari?
cand o sa cumparati voi jocul original :p
3m@nu3!s0n
09-03-2008, 03:54 PM
mie imi place jocu ......numa asta ma joc din serile fifa
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.