PDA

View Full Version : Need Helppppp

Jucausul
14-03-2007, 09:02 PM
Fraatilor..am o mare problema.La fiecare sfarsit de sezon imi spune ca nu reusesc sa iau licenta si dupa apel la insistentele presedintelui mi-o dau dar nu mai am voie transferuri si imi mai scad si puncte.:((( si tot asa de 3 sezoane si nu mai castig nimik.ce dreacu trebuie sa fac sa iau licenta aia.

Varaloi
14-03-2007, 09:04 PM
Tu ai iesit la buget la minus?Pai asta e.Licenta asta e exact ca in realitate,cum a fost cu Sportul in vara.Daca nu o cumperi,fii atent,ca vei juca in a doua divizie daca tara din care provine echipa ta are asa ceva.

Jucausul
14-03-2007, 09:36 PM
Stai ca nu inteleg.Hai ca in primul sezon oi fi iesit pe minus.Dar in al doilea in care nu am putut sa umblu la transferuri deloc? practic am iesit cu totul pe plus.Transfer, Construction, Misc(care nu prea stiu ce inseamna), Salaries.Sau te referi la alt buget?

Jucausul
14-03-2007, 09:37 PM
Ps. cum pot sa cumpar licenta?

Varaloi
15-03-2007, 03:04 PM
Nu inteleg.Eu stiam ca doar daca iesi pe minus nu poti sa cumperi licenta :confused: Nu cred ca am cu ce sa te ajut,dar poate o fi vreun bug.

Jucausul
15-03-2007, 04:59 PM
Intrebarea mea este....licenta trebuie sa o cumperi manual sau ti-o acorda ei in functie de buget.Eu ma tot chinui sa upgradez stadionul ...am crezut ca de la asta e

vood0o
16-03-2007, 07:10 AM
frate licenta n-o cumperi , dar trebuie sa nu ai datorii l sfarsitul fiecarui sezon. vezi cazul sportul studentesc! tb sa faci in aja fel incat sa ai bugetul pe plus, trebuie sa alegi bine sponsorul echipei sa sti ca poti castiga ceva bani dupa urma lui , sa nu abuzezi si sa ai salarii extraordinar de mari , daca nu ai multi bani nu-ti mai construii nimic in jurul clubului sau upgrada stadionul pentru ca te rupe de bani intretinerea lor.

Jucausul
19-03-2007, 05:53 PM
k dar intrebarea mea este:

cum se face ca eu sunt pe plus la toate bugetele.Construction, Misc, Transfers, Salaries si ala tot nu imi da licenta.Nu am cheltuit un leu ca sa zic asa tot sezonul ..poate doar pe salarii dar fara sa intre pe minus.Deci?

vladnego
19-03-2007, 06:10 PM
Cash este important...restul nu conteaza...degeaba ai 11 milioane la transferuri daca la cash ai -600 000...intelegi???ala e bank balance...

Agy23
19-03-2007, 07:23 PM
Pentru a nu mai ramane pe minus am umblat putin in editor la bonusurile pentru Cupa si Campionat. Am pus cateva milioane in plus :D. Daca nici tu nu te descurci incearca sa faci asa. ;)

bke_serg
20-03-2007, 05:19 PM
pai agy23 ala ce manager mai e?si apropo trebuie sa nu ai constructii foarte mari daca esti la o echipa meca deoarece nu o sa ai din ce sa le platesti!incearca sa vinzi jucatorii batrani cu salarii mari si ia tineri care au salarii mai mici!si in plus ocupa-te si de merchandise!ps:ador merchandise