PDA

View Full Version : adio nume,palmares,culori

Maryusake
14-03-2007, 07:05 PM
am o intrebare...am tot vazut la stiri k poli tre sa renunte la nume,culori,palmares.....am auzit k un italiat a dat poli in judekta,de unde a inceput "razboiul" asta?:eek: :eek:

KlaU
14-03-2007, 07:36 PM
Nu asta cred ca e cel mai important pentru tine in momentul de fata . Ai putea sa treci pe la scoala totusi , ai ce invata :D .

Maryusake
14-03-2007, 08:16 PM
Nu asta cred ca e cel mai important penrtru tine in momentul de fata . Ai putea sa treci pe la scoala totusi , ai ce invata :D .

dc sa trec pe la scoala mah?:mad: :mad: n-ai tu carte cata am eu mah

r5m
14-03-2007, 08:22 PM
Poate ca ar trebui si tu sa scrii mai corect gramatical. Mai mult ca sigur la asta s-a referit.

Deeny
14-03-2007, 08:27 PM
exact!scrie si u mai corect ca nu inteleg nik

sa trecem la subiect: Si eu am auzit stirea asta,dar am mai auzit-o odata dar in turul campionatului!Ii naspa mai ales pentru Poli si suporteri!Toti s-au obisnuit cu alb-violet si cu numele de Politehnica Timisoara...

stephen
14-03-2007, 08:34 PM
echipa asta s-a incurcat intr-un hal fara de hal.Ba a fost Poli Aek(Poli + Aek Bucuresti) ba este Poli Tm acum,dar mai e un Poli in divizia B sau C parca,ba nu stiu unde am mai citit de Fulgerul Bragadiru,deci e o incurcatura totala.

stefan
14-03-2007, 09:01 PM
FCU Poli Timisoara din A se trage din Rocar, care a fuzionat cu Fulgerul Bragadiru si a jucat un an sau 2 sub aceasta denumire, apoi s-a transformat in AEK Bucuresti si dupa promovarea in A s-a mutat la Timisoara unde a devenit Poli AEK Timisoara. Echipa nu are nici o legatura cu adevarata echipa a Timisoarei, care acum joaca pe la Bucuresti si e pe penultimul loc in Divizia C. Sezonul trecut a retrogradat chiar in D dar a gasit un loc in C.

Poate ca Zambon nu a obtinut pe cai legale palmaresul echipei, poate ca nici nu il detine, dar in nici un caz echipa lui Iancu nu are dreptul sa il ceara.

Tuby
15-03-2007, 12:40 AM
si totusi era un topic acolo POLI TIMISOARA..ia concentrati-va pe el