View Full Version : adio nume,palmares,culori
Maryusake
14-03-2007, 07:05 PM
am o intrebare...am tot vazut la stiri k poli tre sa renunte la nume,culori,palmares.....am auzit k un italiat a dat poli in judekta,de unde a inceput "razboiul" asta?:eek: :eek:
Nu asta cred ca e cel mai important pentru tine in momentul de fata . Ai putea sa treci pe la scoala totusi , ai ce invata :D .
Maryusake
14-03-2007, 08:16 PM
Nu asta cred ca e cel mai important penrtru tine in momentul de fata . Ai putea sa treci pe la scoala totusi , ai ce invata :D .
dc sa trec pe la scoala mah?:mad: :mad: n-ai tu carte cata am eu mah
Poate ca ar trebui si tu sa scrii mai corect gramatical. Mai mult ca sigur la asta s-a referit.
Deeny
14-03-2007, 08:27 PM
exact!scrie si u mai corect ca nu inteleg nik
sa trecem la subiect: Si eu am auzit stirea asta,dar am mai auzit-o odata dar in turul campionatului!Ii naspa mai ales pentru Poli si suporteri!Toti s-au obisnuit cu alb-violet si cu numele de Politehnica Timisoara...
stephen
14-03-2007, 08:34 PM
echipa asta s-a incurcat intr-un hal fara de hal.Ba a fost Poli Aek(Poli + Aek Bucuresti) ba este Poli Tm acum,dar mai e un Poli in divizia B sau C parca,ba nu stiu unde am mai citit de Fulgerul Bragadiru,deci e o incurcatura totala.
stefan
14-03-2007, 09:01 PM
FCU Poli Timisoara din A se trage din Rocar, care a fuzionat cu Fulgerul Bragadiru si a jucat un an sau 2 sub aceasta denumire, apoi s-a transformat in AEK Bucuresti si dupa promovarea in A s-a mutat la Timisoara unde a devenit Poli AEK Timisoara. Echipa nu are nici o legatura cu adevarata echipa a Timisoarei, care acum joaca pe la Bucuresti si e pe penultimul loc in Divizia C. Sezonul trecut a retrogradat chiar in D dar a gasit un loc in C.
Poate ca Zambon nu a obtinut pe cai legale palmaresul echipei, poate ca nici nu il detine, dar in nici un caz echipa lui Iancu nu are dreptul sa il ceara.
si totusi era un topic acolo POLI TIMISOARA..ia concentrati-va pe el
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.