View Full Version : Team-ul Romaniei pt Preliminarii
LiviuRO
08-01-2004, 02:58 AM
Cum zice "descrierea" lot de 25 de jucatori pt campania de calificare: inclusiv nr. de pe tricou daca se poate, capitan, sistem de joc... si as zice eu si antrenor (desi nu cred ca avem noi norocul sa scapam de Iordaescu...)
Portari :
*Dolha
*Lobont
Fundasi:
Cosmin Contra
Florentin Dumitru
Flavius Stoican
Cristi Chivu
Radoi
Mijlocasi:
Munteanu
Aliuta
Dica
Mitea
Pancu
Rat
S?nmartean
Zicu
Atacanti:
Adrian Mutu
Marius Niculae
Raducanu
Adrian Ilie
Danciulescu
Moldovan
Bratu
un sistem de jok 4-3-1-2
antrenor : Mircea Lucescu
capitan: Dorinel Munteanu !
Cosmin_ultrasteaua
09-02-2004, 09:45 PM
Portari
Lobont
Stelea
Dolha
Fundasi
Stoican
Radoi
Chivu
Iencsi
Rat
Contra
Mijlocasi
Munteanu
Dica
Codrea
Ghioane
Dumitru
Aliuta
Pancu
Zicu
Petre
Atacanti
Mutu
Raducanu
Ganea
Niculae
Bratu
Antrenor : Piturca
Titulari: Lobont - Contra,Chivu,Radoi,Rat - Dica,Munteanu,Pancu,Ghioane - Mutu,Ganea(Niculae).
Cap. Chivu.
DarkComy
09-02-2004, 10:33 PM
Portari :
Dolha
Lobont
Stelea
Fundasi:
Contra
Rat
Stoican
Chivu
Radoi
Iencsi
Mijlocasi:
Munteanu
Aliuta
Dica
Mitea
Pancu
S?nmartean
Zicu
Dumitru
Plesan
Atacanti:
Niculae
Raducanu
Adrian Ilie
Moldovan
Bratu
Mutu
Keseru
antrenor : Mircea Lucescu
capitan: Chivu
dj-cata
10-02-2004, 02:34 AM
portari - Lobont, Dolha sau Stelea
fundasi - Radoi , Chivu , Inecsi , Rat , Contra , Stoican , Mutica :)
mijlocasi - D Munteanu , Fl Dumitru , Dica , Mitea , Pancu , Zicu , Plesan , Ghioane , Fl. Petre
atacanti - Raducanu , Mutu , Bratu , Niculae , Keseru , Ganea
sistem de joc 4-4-2
antrenor tot asta de acum :)
LiviuRO
10-02-2004, 03:03 AM
Portari: 1.Lobont; 12.Stelea; 24.Dolha
Fudasi: 2.Contra; 13.Stoican; 22.Dumitru; 6.Radoi; 4.Chivu; 16.Tamas; 23.Iencsi; 3.Rat;
Mijlocasi: 5.Ov. Petre, 15.Alexa, 11.Pancu, 8.Mitea, 20.Cernat, 7.Ghioane, 17.Plesan, 25.Codrea
Atacanti: 10.Mutu, 9.Niculae, 14.Raducanu, 19.Ganea, 21.Bratu, 18.Zicu
4-3-2-1
Lobont
Contra - Radoi - Chivu - Rat
Pancu - Alexa - Ghioane
Cernat (Zicu) - Mutu
Niculae
Antrenor: Mircea Lucescu
hehe..topic-ul asta a fost facut acum o luna !
... probabil a trecut neobservat
ma plictisisem pe forum si... am zis sa scriu si la dastea mai vechi :D !
LiviuRO
10-02-2004, 01:04 PM
Si te-ai gandit ca in Echipa Nationala, din 5 fundasi, 3 sa fie fundasi dreapta. :P
Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 03:02 PM
D-Dogg, Alexa ? Codrea joaca in Serie A. Si Munteanu unde e?
@d_dogg
loooooooool !
lasa ca ii pun si mijlocasi stanga
daca altii nu mi-au venit in minte
da la tine ce cauta Niculae, Alexa si Ov. Pietre in echipa nationala ? :P
LiviuRO
10-02-2004, 04:59 PM
cosmin-> da mah, Alexa, cel mai bun mijlocas la inchidere din campionatul intern care ar merita pe deplin o convocare la Nationala. Iar Codrea nu joaca mjlocas la inchidere, joaca central, el ar intra in schema mea in locul lui Pancu. Iar rezerva lui Alexa ar fi Ov. Petre. Am zis pt campania care dureaza haat pana-n 2005. Munteanu nu cred ca o sa mai fie apt... Tre sa vedem in viitor, nu sa ne cramponam de numele unui jucator sau al altuia.
totti-> mi se parea mie ciudat ca nu sunt decat fundasi dreapta... am crezut ca vrei sa inclini jocul pe partea aia (vezi sa nu se deniveleze terenul :P). Marius Niculae este unul dintre cei mai buni atacanti ai Romaniei, Alexa cel mai bun mijlocas la inchidere din tara iar Ov. Petre este titular la Galata.
loooooooooool, stai linistit ca nu se inclina terenu' :P
Alexa mai bine zis...este calaul diviziei A ! chiar nu-mi place acest jucator... varza ! mai bun vlad munteanu :P !
LiviuRO
10-02-2004, 08:44 PM
mda, dak stii tu de Bumbescu... sau de Barbulescu, sa-mi zici daca shtii care erau poreclele lor... asta in legatura cu Alexa.
Cosmin_ultrasteaua
10-02-2004, 08:55 PM
Codrea a jucat si la inchidere. Insa tu il pui pe Mutu in spatele lui Niculae? Ma rog, asta e parerea ta.
LiviuRO
10-02-2004, 09:03 PM
A jucat si la inchidere asa este.
Dar eu nu il consider mai bun decat Alexa pe postul de mijlocas la inchidere. Iar Mutu, Niculae si Cernat ar forma un trio ofensiv, Niculae impins, la finalizare, iar Mutu si Cernat libertate totala, fantezie.
De asta i-as pune si pe toti 3 Pancu, Ghioane si Alexa, toti fac faza de aparare si pot acoperi centrul terenului. Fundasii laterali ar urca la sustinere, atacam in 7, cu Chivu, Radoi si Alexa ramasi la mijlocul terenului, ne aparam in 7, cei trei din fata ramand la mijlocul terenului pentru a tine langa ei fundasii adversi. Ne apram mai usor (sunt mai putini adversari care vin peste noi, cum vor face Cehia si Olanda) si putem contra-ataca mult mai repede.
Dar deja ii iau locul lui Iordanescu :P
ia uite bah... Niculae ratangiu-l la nationala... pe Iordanescu il inteleg ca ia pe mita jucatorii....da pe d_dogg nu-l inteleg !
ar mai trebuii sa vina si oprita si sa avem atac oprita-niculae ! LOLZ !
hehehe, ce modest sunt, vreti sa va dau lotul alcatuit de mine pentru EA si care va fi in euro 2004 :P
dj-cata
10-02-2004, 11:15 PM
d_dogg echipa ta e prea defensiva...degeaba zici tu alea cu atacul in 7 si apararea in 7 ... Iti mai trebuie un jucator tehnic la mijlocul terenului cum ar putea fi zicu , dumitru dica sau un ad. ilie (daca isi va reveni).
nu cred ca o sa jucam niciodata in formula data de tine :) pt ca gaseste iara jordy un jucator din ala varza pe care sa il bage la mijloc sau in aparare si sa ne manance meciu :)
inca ceva : ghioane nu cred ca o sa vina la nationala cat e jordy iar in momentu asta d. munteanu e cel mai bun mijlocas la inchidere si fi tu linistit ca mai poate jucam pana in 2006 :)
LiviuRO
11-02-2004, 12:48 AM
Totti inima de "allenatore", eu ma refeream la Marius Niculae.
mns-> pai mah, tu nu ne intrebi si pe noi? :P Huo! Macar asa de forma, sa ne simtim implicati in fenomen...
cata-> mie nu imi place ideea aia cu coordonator. Mi se pare normal sa ai jucatori tehnici (d-aia i-am bagat pe Mutu si Cernat pe pozitiile alea, ca sa creeze), dar nu jucatori de genul Aliuta/Hagi/Lupu, d-astia sa le dai mingea si sa faca ei ce vor.
In plus toti 3, Ghioane, Alexa si Pancu, sunt buni si cu balonul la picior, nu sunt impiedicati din aia, au pasa in ei si, cu exceptia lui Alexa, au jucat, printre altele, atacanti, deci sunt ofensivi. Ca si Rat sau oricare ar fi fundasul dreapta.
Ghioane este solutia pt inlocuirea lui Munteanu, atunci cand va fi cazul.
Repet, asta ar fi formula care mi-ar placea mie (normal mi se pare excelenta! ar fi ideala pt confruntari cu formatii bine cotate, sa nu ne mai "ascundem in paduri si sa otravim fantanile" cu totii in aparare, ca pe vremea lui Stefan cel Mare), dar cu Iordanescu antrenor, probabil o sa-i vedem tot pe Lobont; Contra, Iencsi, Chivu, Rat; Stoican, Radoi, Pancu, Munteanu; Ganea, Mutu...
eu l-as lua si pe Dinita la nationala...
...finutz da bun ;) !
dj-cata
13-02-2004, 01:32 AM
d_dogg acum poti sa ii scoti pe radoi si munteanu....ca daca avem un idiot la nationala trebuie sa jucam fara ei.....
LiviuRO
13-02-2004, 02:19 AM
Lobont
Contra, Iencsi, Chivu, Rat
Stoican, Alexa (Ov Petre, Pancu) Pancu (Ghioane), Mitea
Mutu, Niculae (Ganea)
ce, nu e bine?
eu as juca un sistem de 4-3-3, pentru ca pe langa poate si latele Romanul sa nascut atacant.
Lobont
Contra-Chivu-Iensci-Stoican
Cernat-A.Ilie-Pancu
M.Nicolae-Mutu-Ganea
dj-cata
13-02-2004, 03:22 AM
echipa nationala nu o sa mai fie la fel fara ashtia de la steaua....radoi e clar peste iencsi...care e si cam batranel ....stoica e varza rau si nu merita sa fie la nationala.....petre are si el 28 de ani...sper 29....ir ghioane a zis ca nu vine tot din cauza lu iordanescu. din prostia lui jucam fara 3-4 jucatori de baza care pot decide un meci
LiviuRO
13-02-2004, 03:23 AM
frateeee, da ofensiva rau echipa asta a ta! mai ceva ca Dinamo! Pai cred ca am lua la goluri he he! Nici macar un mijlocas mai defensiv asa?
dj-cata
13-02-2004, 03:31 AM
luam goluri...dar poate dam cu unu mai mult :) ...si inca ceva.....stoican fundas stanga :) ca sa nu mai zic ca sunt 3 coodonatori de joc in echipa :)) si ca nici unu nu face faza defensiva :)
LiviuRO
13-02-2004, 03:39 AM
eeeh, ce vrei, fiecare cu tactica lui :)
Ma refeream la Ovidiu Petre, nu la Florentin, iar Ovidiu are 21. Stoican este cel mai bun jucator de banda dreapta a carui nationalitate este romana: tehnica in regim de viteza, sut, pasa, viziune excelenta a jocului.
dj-cata
13-02-2004, 03:41 AM
loooooooooooooooooooooooooool mai bun decat contra? hai mah fi serios....a jucat stoican la milan si eu nu am auzit ?
apropo.....stoican cati ani are ? cam ca si contra , nu ?
daca are toate calitatiile astea de ce nu a aparut la nationala decat de 4-5 ori ?
LiviuRO
13-02-2004, 03:45 AM
are 28. nu a aparut la Nationala mai devreme pt ca a venit la Dinamo abia la 27 de ani. Contra era foarte bun, dar a cam scazut din cauza accidentarilor. Acum, nu pot sa zic sigur, dar Stoican poate juca 3 posturi, Contra maxim 2, si de mijlocas dreapta nu prea e bun...
dj-cata
13-02-2004, 03:49 AM
poti sa zici ce vrei....contra e mult mai bun decat stoican....iar dumitru mai bun decat stoican :) pana si englezii il lauda pe dumitru....doar tu il vezi prost.
p.s. muta mai repede la sah ! :)
LiviuRO
13-02-2004, 03:52 AM
englezii au zis de micul Beckham ca a dat o centrare! Nu e cam exagerat? oricum, o sa vedem cine o sa fie titularul cand o incepe campania de calificare.
P.S. Am mutat!
dj-cata
13-02-2004, 03:55 AM
pai cine o sa fie...unu improvizat...cand cretinul ala tzine 5 titulari pe bara !!!!! lasa ca mai pierdem o calificare si poate ne lasa si asta
cine a vazut emisiunea de azi de national cu becali ? :)
LiviuRO
13-02-2004, 04:00 AM
mah, cum dracu il vezi tu pe Dica titular?? Hai, Dumitru ca Dumitru, dar Dica????
nu am vazut-o, dar banuiesc ca iar am pierdut niste "anagramticalitati pe cinste"
dj-cata
13-02-2004, 04:03 AM
a durat o ora....si au facut niste sondaje pe strada aia de la national...si aproape toti le-au dat dreptate la becali si piti...
nu eu il vad pe dica titular .....iordi....si la meciu cu italia...si la meciu cu japonezi.....care sunt ultimele 2 meciuri ale nationalei.....
LiviuRO
13-02-2004, 04:17 AM
pai l-a pus ca sa il vada cum joaca, nu inseamna ca o sa fie titular. Asa si Marica a jucat cu Italia, Zicu cu Japonia, Cristea la fel, inseamna ca o sa ie titulari?
Probabil la emisiune se uitau numai stelisti...
dj-cata
13-02-2004, 04:21 AM
dar zicu cristea si restu au jucat doar int-un meci...asta a fost titular in amandoua....
mah nu ai inteles....au facut un sodaj pe strada...s-au dus sa intrebe oameni pe strada...si au luat destui :)
hai ca am gasit selectiile la nationala:
munteanu 119
radoi 26
dumitru 15
dica 2 ....fix ultimele 2 meciuri
LiviuRO
13-02-2004, 04:28 AM
deci am avut dreptate ca nu are mai mult de 15 :)
Bine mah, hai sa lasam "problema" ca oricum nu o sa ajungem la vreo solutie... o sa voteze forumul sa vedem care e mai bun, Dumitru sau Stoican.
dj-cata
13-02-2004, 04:30 AM
dumitru....daca stoican era mai bun aparea mai devreme la nationala....si cel mai important aparea in locu lu dumitru....ceea ce nu s-a intamplat niciodata
LiviuRO
13-02-2004, 04:33 AM
o sa vezi tu tata, cine o sa fie titular! Spre norocul lui Dumitru a fost Contra accidentat, ca altfel nu cred ca era titular.
dj-cata
13-02-2004, 04:36 AM
mah intelege si tu...contra si dumitru a jucat impreuna de careva ori....nu joaca pe acelasi post.....doar stoican si contra sunt pe acelasi
dumitru poate juca si in fatza lui stoican !
mah...se pare ca trebuie sa schimbam lotul...fara cei de la steaua ... !
:(
Tactica la 4-3-3-u meu ar fii: in atac, Contra si Stoican ar urca pe benzi, jucanduse astfel un 2-5-3, iar in faza defensiva , Cernat si Pancu s-ar retrage in defensiva , luandule locurile Mutu si Ganea , jucand un 6-3-1, cu M.Nicolea impins in fatza asteptand o pasa lunga din defensiva, fiind ajutat de Mutu-A.Ilie-Ganea .
Corectie, fara cel de la steaua, radoi.
dj-cata
14-02-2004, 01:07 AM
daca am juca asa am luat 5 pe meci :) plus ca tu ai pus 2 fundasi dreapta in echipa :)
vreau sa vad si eu ziua cand iordi o sa joace 4-3-3 :) poate la meciurile cu andorra
Asa o sa joc eu cand voi devenii selectioner.
nationala sa joace pe 4-4-2
cel mai sigur...! si asa da si randament !
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.