PDA

View Full Version : Credeti ca Olaroiu ar trebui demis ?

-Dany-
11-03-2007, 04:26 PM
Credeti ca Oli trebuie sa plece? Eu unul cred ca spre binele echipei trebuie sa plece.Steaua joaca doar cu centrari , nimic altceva

nigga_thebest
11-03-2007, 04:33 PM
puteai sa intrebi asta si in topicul " steaua " nu e un subiect asa important incat sa necesite un nou topic.
si din partea mea sa ramana olaroiu cat mai mult ca nu ma deranjeaza.

-Dany-
11-03-2007, 04:35 PM
Vroiam sa fac un pool.Sa vad ce parere are lumea ,mai clar.

andreiutzu
11-03-2007, 05:06 PM
Nu cred ca ar trebui sa plece...sa lase caruta asa in mijlocul drumului...macar pana la vara sa mai stea

liquid
11-03-2007, 05:10 PM
si ce sa faca pana la vara sa se duca echipa de rapa detot :-L parerea mea e ca ar trebui sa plece :)

SSORIN
11-03-2007, 05:18 PM
Sunt de acord cu liquid, ar trebui sa plece acum. Daca pleaca acum si cel care il va inlocui va mai avea timp sa faca ceva in campionat.

Tuby
11-03-2007, 05:19 PM
Dar jucatorii aia nu au creier? Oli e la taste si ei fac exact ce buton apasa el? Da-o in kilu meu de treaba sunt jucatori profesionisti ( la unii mai am dubii - Coman, Saban) stiu si ei ce sa faca in situatie de criza.
Am inteles..sunt cu moralul jos, sunt la 1000 de pct in spatele liderului, asta e..nu poti sa tii stacheta sus incontinuu..exista si astfel de perioade dar trebuie sa se adune..titlul e ratat..dar in halul asta ratam si europa..de tot..
Deja nu-mi mai fac nervi..m-am obisnuit in fiecare an cu cate o perioada d-asta..dar cum am mai spus-o...nu e Oli singurul vinovat pentru prestatiile astea..eu il consider vinovat pentru faptul ca a adus la echipa niste jucatori care NU AU CE CAUTA la o echipa de talia stelei. A avut noroc cu Petre ca a intrat in forma..dar Coman..Saban, eu cand ii vad pe astia 2 in echipa innebunesc.
Ma rog...am votat nu :P

poli tm in fifa
11-03-2007, 05:45 PM
Pai mai bine sa nu plece ca poate il aduce Iancu inapoi ca si asa nu are antrenor.

sisu_stelistul
11-03-2007, 06:04 PM
Eu cred ca mai trebuia o a3a optiune, de aceea nu am votat.
Eu zic sa plece la vara daca nu vor mai exista schimbari in evolutia echipei.

andreiutzu
11-03-2007, 06:06 PM
Oricum..ar fi un dezastru daca Steaua nu ar prinde Champions League anu asta..suntem si cap de serie..

liquid
11-03-2007, 06:08 PM
las' ca nu il aduce ca el a zis ca Oli e nu e antrenor de locurile 1 si 2 si el la asta aspira doar :p

KlaU
11-03-2007, 06:31 PM
Daca pleaca acum echipa chiar o sa ajunga la pamant echipa . Olaroiu trebuie tinut pana in vara , dupa care sa fie adus alt antrenor . Grigoras ar fii o varianta :D

Varaloi
11-03-2007, 06:46 PM
Eu cred ca sigur ar trebui demis.Steaua are nevoie de un antrenor cu mai multa imaginatie,nu de un antrenor care crede ca vechea schema,centrare-cap-gol este singura varianta.

Deeny
11-03-2007, 06:48 PM
Nu stiu ce sa zic...Dar eu cred ca nu trebuie demis.Cred ca jucam prost ca ei au pierdut forma din turul campionatului.Totusi am votat "NU".

gianni
12-03-2007, 01:15 PM
Am votat NU! Daca s-ar aplica schemele tactice ale antrenorilor, atunci toate echipele ar juca super! Numai ca in teren joaca oameni, ma rog, jucatori profesionisti si cam nu prea respecta indicatiile! Bine, Oli a dat chix cu transferurile, dar, daca avea un buget mai mare atunci alta era situatia!

nigga_thebest
12-03-2007, 05:10 PM
cum asa ? 2 milioane sau 3 sau cate a cheltuit steaua in iarna nu sunt de ajuns ?
cu banii aia puteau sa cumpere jucatori de valoare foarte mare ,poate nu tineri de 20 de ani dar jucatori de 25-26 ani se puteau aduce linistit. Si sa nu ziceti ca s-au gandit la viitor & shit , astia pleaca de la steaua cu prima ocazie.

Valentin79
13-03-2007, 10:00 AM
Am votat DA! E un antrenor prea "fricos" pentru stilul Stelei si in campionatul asta s-a bazat doar pe sclipirile lui Dica.

mns
16-04-2007, 07:32 AM
Pai uite ca nu va mai prinde Liga Campionilor. Dupa meciul cu Gloria, s-a dus locul 2 si nu inteleg ce mai cauta Olaroiu inca la echipa.

gianni
16-04-2007, 07:36 AM
Se pot intampla multe pana la finalul campionatului in lupta pentru locul 2! Un lucru este cert, inca de acum, faptul ca Dinamo este noua campioana!
Iar Olaroiu si-a facut cat de cat treaba, mai rau este ca la Steaua este o mare zapaceala!

stephen
16-04-2007, 08:21 AM
daca pleaca Olaroiu acum situatia o sa fie si mai grava.O sa fie o brambureala totala.Daca exista o sansa cat de mica sa-si revina Steaua trebuie lasat antrenorul,pe moment,pana cand se termina campionatul.

cristiano_ronaldo
16-04-2007, 08:30 AM
Am niste surse ca din vara va veni ami mult ca sigur Hagi la Steaua, sursa este de la ProSport dar nu ami stiu linkul

sisu_stelistul
18-04-2007, 10:00 AM
http://gsp.ro/index.php?a=78847&shift=1 se pare ca isi va da demisia diseara, cel putin asa scrie in gazeta eu nu ma grabesc sa cred aceasta stire, nu cred ca Gigi se baga asa mult peste el.

dragos_015
18-04-2007, 01:35 PM
Da cred ca Oli ar trebui demis ,dar nu mai e nevoie pentru ca pleaca singur deseara.

Razor
18-04-2007, 02:33 PM
si eu zic ca ar trebui sa plece....in legatura cu hagi el a declarat la pro tv parca, k la vara ii foarte posibil sa vine si la rapid si la steaua...si unde o sa mai aiba oferte..eu sper sa vina la steaua:)

-=FaN MaNcHeStEr=-
18-04-2007, 03:03 PM
Sa plece.Asta ar trebui sa faca!!!Si sa mai dea afara niste jucatori care stau ca statuia pe teren si nu fac nimic!!!!:mellow: !Oricum,Oli nici nu stie sa aseze echipa ca lumea in teren !!!

Maryusake
18-04-2007, 03:33 PM
sincer,steaua trece printr-o pasa proasta nu Olaroiu!hagi a fost un fotbalist extraordinar dar ca antrenor nu prea;oli a facut niste performante extraordinare pt. steaua dar si pentru fotbalul romanesc,din cauza accidentarilor,a ghinionului,a portarului care este o dezamagire TOTALA dar si a lipsei de concentrare din partea jucatorilor si mai ales din cauza certurilor dintre gigi si copos

stephen
18-04-2007, 07:18 PM
daca Olaroiu pleaca in seara asta...Locul 2 pentru Steaua n-o sa fie decat un vis frumos.Sa zica dupa aceea mersi daca prind locul 3.

Alex
18-04-2007, 07:25 PM
Nu pleaca ba stati linistiti nu da el vrabia din mana pt cioara de pe gard!

liquid
18-04-2007, 07:51 PM
daca nu castiga meciul din seara asta s-ar putea sa plece fortat ;)

gianni
19-04-2007, 07:41 AM
Nu pleaca Olaroiu de la Steaua, chiar daca a pierdut aseara! De vina sunt jucatorii; prea multe vedetisme! De asemenea, MM si Becali! Voi nu vedeti ca Olaroiu trebuie sa faca formatia dupa cum vrea Jiji? Nicolita este iesit din forma, Ochirosii nu este decat un pustan, care a dat si el un gol Rapidului si peste noapte a devenit vedeta! 70% nu Olaroiu este de vina pentru situatia actuala, ci jucatorii, Becali si MM! Voi n-ati vazut ca aseara stelistii erau atat de resemnati?

stelistul_1000
19-04-2007, 07:43 AM
Alee, Oli lasa-nee, lasa-nee, lasa-nee !!!

gianni
19-04-2007, 07:50 AM
Tocmai aproape de sfarsit? Macar mai avem o sansa ipotetica pentru locul secund! Dupa ce este haos, cum credeti ca o sa fie Steaua fara un antrenor in ultimele 8 etape? Cine o sa preia Steaua pentru 8 etape? Sau credeti ca Hagi este atat de potrivit?

stelistul_1000
19-04-2007, 07:56 AM
PROSTli si MM Stoica! Faceti voi diferenta!

http://www.onlinesport.ro/uploads/images/2007/olisimeme.jpg

cristiano_ronaldo
19-04-2007, 08:08 AM
gianni tu stii de ce il baga pe Ochirosii Oli in teren?? Pentru ca el este jucatorul produs de acest club 100% si pentru ca e tanar il baga in teren ca sa aiba mai multa experienta si sa iasa peste noapte o vedeta

sisu_stelistul
19-04-2007, 08:57 AM
Este si vina lui Oli el nu este un antrenor asa de bun pe cat credeam si sunt atatea exemple chiar daca i-am luat apararea dupa ce a ratat finala uefa, imi dau seama ca am gresit antrenorii dinaintea lui au fost mai buni. MM nu are vina asa de mare a gresit doar cateva transferuri, sunt multi presedinti care fac asta, dar MM a avut si o insipratie foarte buna, a gasit jucatori buni in strainatate si trasnferuri bune.
Gigi are si el o parte de vina, ar trebui sa nu ii mai impuna lui OLI uni jucatori, cred ca doar pe ochirosii l-a impus, dar poate in urmatorul meci va face echipa exact cum vrea el, Gigi speriiundu-se dupa ce a amenintat cu demisia.

nigga_thebest
19-04-2007, 12:55 PM
gianni tu stii de ce il baga pe Ochirosii Oli in teren?? Pentru ca el este jucatorul produs de acest club 100% si pentru ca e tanar il baga in teren ca sa aiba mai multa experienta si sa iasa peste noapte o vedeta

jucatorul a fost "furat" de la galati. nu mai vb fara sa stii ;)

dragos_015
19-04-2007, 02:49 PM
Cosmin Olăroiu: ”Rămīn la Steaua”
Antrenorul Stelei a semnat un nou contract cu Steaua (http://www.stelisti.ro/index/oliramine.html)

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a anunţat că va rămīne la echipă. ”M-am gīndit să-mi dau demisia, dar nu vreau să las echipa la greu”, a declarat Cosmin Olăroiu la conferinţa de presă. Olăroiu a semnat un nou contract cu Steaua pe o perioadă de trei ani...

sdc
19-04-2007, 03:46 PM
pana acum Steaua a mers bine tot cu Oli,de ce ar fi acum antrenor slab?

Tuby
19-04-2007, 03:52 PM
Ok, faza cu noul contract e aiurea, sa ramana pana in vara..eu zic ca trebuie..dar de prelungire nu cred ca are rost sa discutam..

Jokes
19-04-2007, 03:53 PM
Mi se pare justa decizia deoarece Oli nu-i un antrenor rau iar echipa a fost destabilizata foarte mult de accidentari si de trransferurile slabe facute.Parerea mea este ca MM ar trebui sa plece!

Deeny
19-04-2007, 04:02 PM
Hai lasati-l ca toti dintre noi au cate o perioada proasta in viata...Sper sa ajungem macar pe 3...Nu cred ca este un antrenor valabil pentru Steaua...

*InCePaToRuL*
19-04-2007, 06:38 PM
Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a anunţat că va rămīne la echipă. ”M-am gīndit să-mi dau demisia, dar nu vreau să las echipa la greu”, a declarat Cosmin Olăroiu la conferinţa de presă. Olăroiu a semnat un nou contract cu Steaua pe o perioadă de trei an.

deci topicul nu mai are rost:D

Alex
19-04-2007, 06:40 PM
http://forum.fifaromania.net/showpost.php?p=122489&postcount=37

Ti-era greu sa te uiti o pagina in urma sau te fugarea pisica? :huh:

gianni
20-04-2007, 07:31 AM
Cum era de asteptat! Cu Jiji nu se stie niciodata!
P.S. Cristiano-Ronaldo, fara suparare, dar juniorul Ochirosii nu este un produs 100% al Stelei, ci a fost luat, nu are rost cum, de la Otelul Galati! Si nu cred ca un produs 100% slab ar putea sa intre pe teren, chiar daca este 100% stelist!

mns
20-04-2007, 07:38 AM
Olaroiu nu-i antrenor slab? Olaroiu a avut noroc ca a preluat echipa de la un antrenor adevarat si jucatorii au mai stiut sa joace cate ceva. Nu vedeti ca Steaua joaca din ce in ce mai prost.

gianni
20-04-2007, 08:39 AM
Poate ca entuziasmul Stelei sub comanda lui Protasov a fost doar un mic foc, care neintretinut, s-a stins! Ne trebuie un antrenor care sa aduca echipa la starea sufleteasca din perioada lui Protasov!
Din pacate, oamenii cu caracter, nu-l vor putea suporta pe unul ca Jiji Becali!

*InCePaToRuL*
20-04-2007, 10:26 AM
http://forum.fifaromania.net/showpost.php?p=122489&postcount=37

Ti-era greu sa te uiti o pagina in urma sau te fugarea pisica? :huh:

bai date ... gata inceteaza!!! deja incepi sa fi stresant rau.

"Go to hell, buh-bye and thank you for passing...

mns,comy vedeti am ce el incepe si ziceti ca eu sunt ala!!!! porma sa nu ziceti :mad:

sdc
20-04-2007, 11:20 AM
Poate ca entuziasmul Stelei sub comanda lui Protasov a fost doar un mic foc, care neintretinut, s-a stins! Ne trebuie un antrenor care sa aduca echipa la starea sufleteasca din perioada lui Protasov!
Din pacate, oamenii cu caracter, nu-l vor putea suporta pe unul ca Jiji Becali!
intotdeauna se va gasi unul care pentru bani sa-l pupe in fund pe Becali

Sirius
12-07-2007, 07:43 PM
S-a terminat şi cu Olăroiu.

closed