PDA

View Full Version : A aparut CREATION CENTER!!!

scandalf
06-01-2004, 09:58 AM
Il gasiti aici (http://downloads.soccergaming.com/download.php3?id=00008843) si ceva comentarii ...cica nu prea functioneaza ...a si apare un update acum :D
EA Sports have announced today the long-awaited release of Creation Centre for FIFA 2004. Creation Centre is the official editor for the FIFA 2004 database and includes many features including:

Create new players

Player creation / editing - name, height, weight, skin colour, generic hair, face type, boots, position, stats

Kit editing ? jersey number / name

Squad number editing

Captain selection

Change formations

More than one patch can be installed

Able to export just one team or one league and install that later on different computer without affecting any other team or league

Instructions:
Changes made in Creation Center will automatically carry into FIFA 2004

All changes need to be applied (Apply button) to take effect.

All changes need to be saved (Save icon) to be stored ? warning: there is no way to restore the initial default once a change is saved.

Reset will cancel all changes made after the last save.

The second release will be available around March and will include the following extra features:

Import/Export

Creating new teams/competitions

Importing of arts and sound

L-am incercat ..e chiar dragut fata de celelalte editoare ..poti vedea fata jucatorului aici dar iti mai trebuie si alte editoare sa editezi echipamentele si emblemele

ReKo
06-01-2004, 02:19 PM
SUPER !!!!
Pai echipamentele sunt usor de editat.... doar tre sa schimbi acolo (cum era in primu editor) uitandute la tcm 2004...

nu stu daca atzi inteles dar oricum e usor :P ! ;)

neolen
06-01-2004, 05:13 PM
NU am inteles, incearca sa explici mai clar.

stefan
06-01-2004, 06:24 PM
Originally posted by Totti1@Jan 6 2004, 02:19 PM
SUPER !!!!
Pai echipamentele sunt usor de editat.... doar tre sa schimbi acolo (cum era in primu editor) uitandute la tcm 2004...

nu stu daca atzi inteles dar oricum e usor :P ! ;)
deci nam inteles nimic :P , daca te referi la ce cred eu in rcif o sa fie echipamente reale, nu ca in tcm.

cat despre vazut fata jucatorului, paru arata umpic mai altfel in joc, este un tip de par care nu seamana de loc cu ala din joc (tipu 2 parca). poate nu o fi prea buna versiunea mea da eu nu aia de la EA au promis mai mule in editoru asta

ReKo
07-01-2004, 02:09 PM
yo ma refeream la echipamentele din tcm :D !
care se pot introduce simplu in editor ! ;)

neolen
08-01-2004, 06:00 PM
EU am o problema cu CC dupa ce fac scimbarile fibaale si dau SAVE totul e bine, insa cand joc meciul l-a sfarsitul primei reprize si timpului regulamentar nu se adauga prelungiri este exact cala cronometru secunda in secunda si GATA , ma enerveaza f mult, are cineva SOLUTIA?

Mai am si o intrebare cunoaste cineva cum se schimba calendarul meciurilor p ca acesta de pe CD e gresit,
nu va grabiti sa-mi raspundeti :)

sanshine
12-01-2004, 05:42 PM
Able to export just one team or one league and install that later on different computer without affecting any other team or league
si-a dat seama careva cum se face treaba asta?