View Full Version : Cel mai bun jucator din toate timpurile din Romania
Deeny
06-03-2007, 10:45 PM
Care credeti ca este cel mai bun jucator din toate timpurile?Eu cred ca Nicolaie Dobrin.Voi?
(P.S.:Nu sunt sigut daca am deschis topicu unde trebuia daca nu bine va rog sa il mutati unde trebuie!
Saint
06-03-2007, 11:02 PM
Nu cred ca poti pune portari si atacanti in acelasi loc ;) Sunt in domenii diferite. Eu fiind portar, l-am pus pe Helmuth Duckadam. Iar ca jucator de camp, zic ca ar fi G. Hagi.
bullzeye
06-03-2007, 11:53 PM
Dobrin, pentru ca, desi nu a avut sutul lui Hagi, a fost cel mai tehnic jucator roman din toate timpurile. Plus ca e localnic :p .
SSORIN
07-03-2007, 12:37 AM
E greu de spus care a fost cel mai bun, fiecare a jucat foarte bine pe postul sau. Totusi am votat Dobrin:p
DarkComy
07-03-2007, 12:45 AM
Sincer nu inteleg ce cauta Piturca in acest poll :mellow: . Piti a fost un jucator mediocru pentru vremea lui , profitor , un fel de inzaghi , statea la limita ofsaidului la ciupeala doar doar o sa scape cu portarul.
Iar Mutu si Chivu mai au multe de spus in fotbal
Nelu Oblemenco :cool: Dumnezeu sa-l odihneasca ! (L-as fi propus pe Balaci dar l-am preferat pe Oblemenco datorita caracterului sau )
gianni
07-03-2007, 08:43 AM
Dobrin!
stephen
07-03-2007, 10:20 AM
Dar Dobrin si ceilalti n-au avut performantele lui Hagi.Mi se pare incorect.Dobrin a fost un mare jucator dar a fost tras in jos de bautura.Eu zic ca Gica,e Gica,si cu el mergem in continuare
Deeny
07-03-2007, 10:22 AM
Dar Dobrin si ceilalti n-au avut performantele lui Hagi.Mi se pare incorect.Dobrin a fost un mare jucator dar a fost tras in jos de bautura.Eu zic ca Gica,e Gica,si cu el mergem in continuare
Bine dar Dobrin era sa ajunga la Real Madrid dar nu lasat Ceausescu si Hagi imediat dupa revolutie a plecat la Real!
bullzeye
07-03-2007, 10:28 AM
Dobrin, a fost tras in jos de comunism, nu de bautura. Din cauza asta el nu a putut pleca afara, desi mult cluburi mari l-au dorit.
SSORIN
07-03-2007, 11:10 AM
Daca juca si Dobrin afara nu mai ziceai acelasi lucru acum, sigur din cauza asta multi spun ca Hagi a fost mai bun decat Dobrin.
sisu_stelistul
07-03-2007, 11:21 AM
Dobrin a ratat si un mondial mi se pare, din cauza ca nu a fost luat de antrenor, cu care se certase mi se pare.
Duckadam, desi tot nu m-am lamurit ce a patit de s-a lasat de fotbal.
Nu pot sa-mi dau cu parerea despre jucatori pe care nu i-am prins..asa ca pentru mine Hagi este cel mai bun jucator roman all time
-Dany-
07-03-2007, 01:31 PM
eu merg pe mana lui Hagi....totusi el e cel mai laudat
nigga_thebest
07-03-2007, 03:03 PM
e clar ca dobrin era foarte bun dar cu Hagi romania a atins apogeul deci cred ca hagi e cel mai bun
-=FaN MaNcHeStEr=-
07-03-2007, 07:05 PM
Hagi e nr1.Cel mai bun jucator al generatiei de aur!
Si eu am zis tot Hagi , desi cred ca daca Dobrin daca prindea un trasfer in strainatate era altceva.
stephen
07-03-2007, 08:27 PM
Cine o fi votat pe Mutu?Lol!
Andrey95
07-03-2007, 09:33 PM
1. Gh. Hagi
2. N. Dobrin
3. Helmuth Duckadam
4. Gica Popescu
5. M. Lacatus
6. Domide
Ce cauta in sondajul asta Mutu si Chivu?! Sunt pusi asa, la misto sau serios?! Sunt jucatori buni, dar nu-i poti compara cu Hagi si ceialti!
gianni
08-03-2007, 08:47 AM
Dobrin a fost cu mult mai bun decat Hagi! Daca era lasat sa plece la Real Madrid atunci cand insusi Santiago Bernabeu a discutat cu oficialitatile romane, alta era soarta lui!
Hagi a avut parte de alte vremuri! Dobrin era un geniu pe teren, ceva in stilul lui Pele! Nu putem compara fotbalul de pe vremea lui Dobrin cu cel de pe vremea lui Hagi! Atunci se juca fotbal de placere si era cine stie ce tacticizare!
Astristul
11-03-2007, 12:28 AM
Gheorghe Hagi a fost cel mai bun fotbalist roman! Daca nu era el poate nu era nici "Generatia de Aur". Parerea mea este ca si Nicolaie Dobrin a fost unul din cei mai buni fotbalisti romani, dar pacat ca a luat-o pe calea lui Bachus! :(
Deci clasamentul meu este urmatorul:
1. Gheorghe Hagi
2. Helmuth Duckadam (Eroul de la Sevilla)
3. Nicolaie Dobrin
hagi mi se pare jucatorul care si-a pus cel mai tare amprenta pe fotbalul romanesc
gianni
04-04-2007, 07:42 AM
Dobrin era mai genial decat Hagi! Din pacate, n-a avut parte de democratie! Putea sa ajunga mai mare decat Hagi!
dragos_015
04-04-2007, 01:57 PM
L-am ales pe Hagi.Hagi nu mai are nevoie de nicio prezentare.Pentru mine e cel mai bun si gata!!!
xdevil
22-03-2008, 07:23 AM
Adrian Mutu
Saint
22-03-2008, 09:16 AM
Sincer, se compara cumva Mutu cu Dobrin, Hagi si altii? Eu nu cred. Ca e in forma si marcheaza multe goluri... pai sa joace asa si in urmatorii 2 ani, performante mai notabile, si dupa aia da, poate fi comparat cu maestrii fotbalului romanesc ;)
xdevil
22-03-2008, 09:31 AM
Mutu e in forma de prin 2003... Bineinteles, face exceptie perioada cu drogurile
Ratonu
22-03-2008, 09:51 AM
Votul meu merge clar la Gică Hagi. Cānd eram īn creştere şi īncă descopeream fotbalul, el era the shit şi pe bună dreptate, cum am mai zis, un jucător extrem de talentat şi foarte inteligent, Mutu are doar īnălţimea fizică peste el.
Se pune problema dacă Dobrin era mai bun. Nu ştiu, pentru că nu am văzut atātea meciuri cu Dobrin cāt aş fi vrut, ce am văzut cu el m-a impresionat, īnsă e greu de făcut o comparaţie īntre jucători din generaţii diferite, mai ales bazāndu-te īn mare parte pe statistici şi faze singulare considerate spectaculoase. Taică-meu spune că Dobrin e peste Hagi ca talent, nu pot decāt să-l cred şi atāt.
Omega
22-03-2008, 09:52 AM
Mutu e un jucător bun. Dar ca să fii considerat peste Hagi trebuie să ajuţi şi naţionala, să o califici la cāteva turnee finale, să o scoţi din grupe, să dai goluri, etc şi el īncă nu a făcut aşa ceva. Īn ochii mei, Hagi rămāne cel mai bun jucător romān din toate timpurile pānă acum.
boggy
22-03-2008, 10:50 AM
Multi au votat Dobrin .E adevarat era foarte bun ,dar ce le mai tragea la masea . Asta a fost un lucru de care Dobrin n-a reusit sa treaca nici dupa revolutie, campionatul mondial din Mexic fiind ratat din cauza bauturii nu a antrenorului .
Si eu votez cu Gica Hagi care in primul rand e un simbol pt. fotbalul de la noi .
xdevil
22-03-2008, 11:36 AM
Oricum parerile sunt impartite. Mutu (in viziunea mea este cel mai bun) poate nu este cel mai bun din istorie, dar fara indoiala e acolo sus in primii 3, 4. In plus, daca printr-o minune se va intampla ca Romania sa ajunga undeva prin finala sau chiar sa castige EURO (e absurd, dar zic asa) sunt sigur ca Mutu va fi recunoscut de multi cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor si actuala generatie va fi numita "Generatia de Aur".
In schimb, nu inteleg ce cauta in acest top jucatori precum Duckadam sau Piturca, iar BALACI nu este. Marturisesc ca am vazut foarte putine meciuri ale lui Balaci, cred ca le pot numara pe degete, dar din ce mi-a povestit tatal meu a fost un jucator exceptional (atentie! tata nu suporta oltenii :p).
boggy
22-03-2008, 12:04 PM
In schimb, nu inteleg ce cauta in acest top jucatori precum Duckadam sau Piturca, iar BALACI nu este.
Piturca n-a fost cine stie ce jucator .
poli tm in fifa
22-03-2008, 03:18 PM
Hagi.A fost un geniu.
1.Hagi
2.Dobrin
3.Dukadam
4.Popescu
5.Petrescu
...si ar mai fi Stelea:p:romania::romania::romania:
M.I.L.32
23-03-2008, 08:44 AM
Hagi. E clar.
gigimures
28-04-2008, 08:17 PM
Nicolae Dobrin
Petrov
28-04-2008, 08:18 PM
Pro Nicolae Dobrin:p(Dumnezeu sa-l ierte)
kl@udiu
23-09-2008, 10:08 AM
Poate ca dobrin,dar hagi a reusit cele mai mari performante... Deci Hagi
1.Hagi
2.Dobrin
3.Dukadam
4.Popescu
5.Petrescu :romania::romania::romania:
ciupy
12-10-2008, 01:43 PM
Fratilor sunteti culmea ce tot il laudati pe Gheorge Hagi !! :( ... cand a fost la Barcelona a facut tusa !! in timp ce Gica Popescu era Capitan !! pe urma la Real Madrid a facut tusa !! .. a jucat si el la Galatasaray si la Nationala in rest !... canchiii ! Petrescu a jucat la Chelse !! titular!! dupa mine !! nr1 Popescu !! pe urma Hagi parerea mea
liquid
12-10-2008, 01:49 PM
Cum sa postezi asa ceva... Mai fa un exercitiu de memorie si incearca sa-ti aduci aminte ce a insemnat Hagi pentru Romania, pentru echipa nationala in special si apoi vorbim. A, cam la ce nivel era Chelsea cand Hagi era la Barcelona sau Real? :-j
cata_dinamo
12-10-2008, 02:02 PM
cred ca :mns:Gheorghe Hagi:mns: a fost cel mai bun jucator:fotbal: roman :romania:
stefan
12-10-2008, 02:06 PM
Nu conteaza unde a jucat ci cum a jucat. Dobrin a jucat doar in Romania la Arges, Targoviste si Botosani, la nationala n-a jucat decat 48 de meciuri si multi spun ca el e cel mai mare jucator roman.
DarkComy
12-10-2008, 02:14 PM
Acu am observat ca Balaci nici nu se afla in sondaj, desi este considerat printre cei mai buni jucatori care i-a dat fotbalul romanesc.
Dobrin si Balaci nu au avut sansa lui Hagi de a evolua in strainatate, ca altfel statea treaba.
Dobrin cred ca este cel mai bun jucator roman all-time desi poate erau sanse sa fie intrecut de Balaci daca nu era accidentarea aia nenorocita. Practic cariera lui Balaci s-a "incheiat" la 26 de ani.
alabala
13-10-2008, 02:10 AM
Totusi tind spre Hagi desi e mare concurenta :)
bossandrei1
20-10-2008, 07:34 AM
Va zic eu cel mai bun jucator este nicolae dobrin
Frenetik
20-10-2008, 08:16 AM
De ce se mai face comparatia asta intre Dobrin si Hagi ? Este o comparatie dupa mine cam cretinuta... Hagi a avut sansa de a pleca in strainatate, sansa pe care Dobrin nu a avut-o. Daca tot ne plac asa mult comparatiile lansez eu una mai off-topic :D (daca nu supar adminii desigur), Hagi vs. Popescu
Fara discutie cel mai mare jucator roman este Nicolae Dobrin
bossandrei1
20-10-2008, 08:17 AM
si daca nu a avut-o ce mah e mai bun sau ce a avut sansa da nu a plecat:D
andrew15
21-10-2008, 12:36 PM
Dobrin :P a fost un jucator genial :| scrieti pe YOUTUBE fc arges - real madrid ;) se vede valoarea !
Ratonu
21-10-2008, 01:33 PM
Cred că e mai bine pentru imaginea lui Dobrin că nu a plecat la un club puternic din străinătate. Cumva, am impresia că nu ar fi făcut faţă.
Cum s-a mai zis, comparaţia dintre el şi Hagi nu-şi are rostul, e o problemă de gust şi de sentimente.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.