View Full Version : am probleme cu KitRaptor2GK2004. Ajutooooor!!!!
ovidiu
02-01-2004, 10:50 PM
Am instalat acest KitRaptor2GK2004. M-a mancat in c.. si am importat alte echipamente(bitmap)pt. AJAX, BAYERN MUNCHEN si JUVENTUS (toate luate de pe siturile oficiale ale echipelor sau de pe situl oficial "adidas" .
Nu numai ca nu mi le-a instalat bine dar mi-a stricat treaba in sensul ca acum echipele astea apar in joc numai cu echipament complet negru, identic la toate echipele, asa ca daca le pun sa joace intre ele nu mai deosebesc echipele intre ele.
stie cineva ce se intampla sau ce pot sa fac ca sa repar treaba???
Va rog, ajutati-ma!!!!!!!!!!!
Edy_smf
02-01-2004, 11:31 PM
problema este ca ai importat acelasi echipament la toate echipele..cred,nu sint sigur dar altfel nu avea cum sa se intiple lucru asta
inainte sa importi kitul respectiv incarca bitmap-ul diferit la fiiecare echipa selecteaza home sau away si pe urma da-i pe import kit
daca nu te descurci si vrei sa revii la echipamentele originale dezinstaleaza kitraptorul,sterge toate fisierele player_kit_texture_obj_nr din fifa2004/data,bitmapurile'camiseta' si zdata_05.big
apoi copiaza de pe cd1 cu fifa din folderul data zdata_05 cel original si daca vrei incearca iar.poate de data asta iti reuseste:)
Numai bine!
stefan
02-01-2004, 11:55 PM
pe siteurile oficiale ale echipelor sunt echipamente pentru fifa 2004? ciudat :unsure: dami si mie un link sa vad ce echipamente ai luat
ovidiu
03-01-2004, 12:27 AM
Originally posted by Edy_smf@Jan 3 2004, 12:31 AM
problema este ca ai importat acelasi echipament la toate echipele..cred,nu sint sigur dar altfel nu avea cum sa se intiple lucru asta
inainte sa importi kitul respectiv incarca bitmap-ul diferit la fiiecare echipa selecteaza home sau away si pe urma da-i pe import kit
daca nu te descurci si vrei sa revii la echipamentele originale dezinstaleaza kitraptorul,sterge toate fisierele player_kit_texture_obj_nr din fifa2004/data,bitmapurile'camiseta' si zdata_05.big
apoi copiaza de pe cd1 cu fifa din folderul data zdata_05 cel original si daca vrei incearca iar.poate de data asta iti reuseste:)
Numai bine!
Am facut ce ai zis am sters toate toate fisierele player_kit_texture_obj_nr , s-a reparat la toate cu exceptia lui BAYERN MUNCHEN ceea ce mi se pare inexplicabil.
La BAYERN, cand imi arata sa aleg echipamentul(in joc), imi apare in continuare un echipament pe care l-am bagat gresit(e de antrenament, iar eu l-am pus in locul celui de joc acasa). Pe asta nu stiu de unde sa-l mai sterg sau cum sa-l scot(se poate oare cu kitraptor-export kit?)
In alta ordine de idei...ai zis: "sterge...bitmapurile'camiseta' ". Asta inseamna sa sterg doar bitmap camiseta sau si camiseta.dds ?
Merci anticipat...
stefan
03-01-2004, 12:38 AM
vezi ca o parte din echiapmente sunt tinute si in zdata_04.big, asa ca inlocuiestel si pe ala cu cel de ep cd. si nu ami lua echipamente decat de pe situri specializate in fifa. www.socceraccess.com si altele
sanshine
06-01-2004, 02:54 PM
era un bug in prima versiune de kit raptor 2gk. vezi ca a aparut una noua, tot la socceracess. asta are in plus un check-box "Force rebuild". fa ce-a zis stefan cu fisierul zdata_04.big, dupa aia apuca-te sa importi din nou tricourile alea, dar ai grija sa selectezi de fiecare data optiunea aia cu "force rebuild". dureaza mai mult, dar nu mai apar erorile alea.
ovidiu
06-01-2004, 11:42 PM
Originally posted by sanshine@Jan 6 2004, 03:54 PM
era un bug in prima versiune de kit raptor 2gk. vezi ca a aparut una noua, tot la socceracess. asta are in plus un check-box "Force rebuild". fa ce-a zis stefan cu fisierul zdata_04.big, dupa aia apuca-te sa importi din nou tricourile alea, dar ai grija sa selectezi de fiecare data optiunea aia cu "force rebuild". dureaza mai mult, dar nu mai apar erorile alea.
Mersi mult.
O sa incerc.
Poti sa ma ajuti si cu intrebarea din topicul "Kitraptor 3GK ?????" ?
Te rog...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.