PDA

View Full Version : Futsal

-Dany-
25-02-2007, 07:27 PM
..nu am mai vazut acest topic si din acest motiv am deschis unul ..
Romania s-a calificat la Campionatul European de futsal..

Echipa naţională de Futsal a Romāniei, antrenată de Jakab Zoltan, a izbutit azi, 25 februarie 2007, la Lasko (Slovenia), prima calificare la un turneu final de Campionat European de Futsal, īn speţă cel ce va fi organizat de oraşul portughez Porto, īn perioada 16-25 noiembrie a.c.
Aşa cum am anunţat, īn ultima zi, Romānia a īnvins Republica Moldova cu 4-2, urmānd să aştepte deznodămāntul ultimei partide a grupei G a turului final de calificare, Belgia - Slovenia, pentru a afla ierarhia finală a grupei, doar cāştigătoarea acesteia calificāndu-se la faza finală.
Belgia s-a impus cu 3-1, aşa că trei echipe (Romānia, Belgia şi Slovenia) au īncheiat jocurile din grupă cu acelaşi punctaj (6), Republica Moldova părăsind īntrecerea fără vreun punct.
Īn atare condiţii, s-a alcătuit un clasament separat, care a luat īn considerare rezultatele directe īntre cele trei naţionale care au acumulat cāte şase puncte. Fiecare a avut cāte o victorie (Romānia - Belgia 4-1, Belgia - Slovenia 3-1 şi Slovenia - Romānia 4-2), drept care următorul criteriu a fost golaverajul din aceste īntālniri directe.
Astfel, s-a ajuns ca Romānia să ajungă la turneul final, graţie golaverajului de 6-5. Slovenia a terminat a doua īn grupă, cu golaverajul direct de 5-5, iar Belgia a īncheiat cursa pe poziţia a treia, cu golaverajul direct de 4-5.

Varaloi
25-02-2007, 08:02 PM
Sa fim seriosi,ai vazut ca nationala de futsal e formata aproape numai din bozgori?Nu nu avem echipa!

sisu_stelistul
25-02-2007, 08:24 PM
E formata deoarece Odorheiu Secuiesc a fost prima campioana a romaniei la futsal, si mi se pare ca are vreo 2 sau 3 titluri.
Eu m-am mai uitat la acest sport, sper sa facem si ceva la acest campionat, oricum ne descurcam destul de bine mai ales ca avem federatie de vreo 5 ani mi se pare.

Varaloi
25-02-2007, 08:43 PM
Nu e o federatie separata!Doar FRF are un departament de Futsal.

Andrey95
27-02-2007, 10:35 PM
Da-l dracu'! Ce sportu' pestelui mai e si asta? Futsal? Daca nu stii din "futsal" intelegi foarte usor altceva. Sa fim seriosi! Se joaca in sala handbal, volei, baschet etc., nu fotbal. Fotbalul se joaca pe iarba!

sisu_stelistul
28-02-2007, 10:54 AM
Stiam ca e in cardrul FRF vroiam sa zic ca acest departament e nou si nu avem vechime. S-au realizat mari progrese, poate si din caua ca aici romani isi pot pune in aplicare cel mai bine talentul.
Mie imi place foarte mult acest sport.

alecs
01-03-2007, 09:48 AM
e bun topicu. SI sa stiti ca in ciuda celor spuse de voi, futsal e mult mai spectaculos in sala, este mai multa tehnica. Chiar si eu am jucat intr-o sala , mai mica, si a fost misto ! Pacata ca nu mai este Silvanu Resita (locul 3 in ultimul camionat) s-a retras din cauza ca sponsorul nu a mai sponsorizat echipa. Aveau o echipa puternica !

Varaloi
05-03-2007, 05:02 PM
Nu mai posteaza nimeni?Ca era interesant.Daca vreti informatii despre futsal intrati pe www.frf.ro si selectati futsal.

UefaCl
29-04-2007, 09:16 PM
Dinamo Moskova a luat cupa uefa la fustal

Maryusake
30-04-2007, 08:49 AM
stiu m-am uitat alataseara la meci,ai vazut cine a marcat ultimul de la dynamo :D:D?
urmaresc si eu acest spor de aproape 2 luni dar am o intrebare:
participa vre-o echipa din romania la vre-o cupa europeana de futsal
@andrey95->daca la asta te duce gandu cand pronunti "futsal" esti ciudat la fel intelegi si cand zici "football",

cristiano_ronaldo
30-04-2007, 08:42 PM
am vzut ca a batut dynamo cu 2-1, a fost un emci frumusel mi-a placut golul inscris de portar

Andrey95
08-05-2007, 09:34 PM
@andrey95->daca la asta te duce gandu cand pronunti "futsal" esti ciudat la fel intelegi si cand zici "football",

Da... Pai bine, imi cer scuze daca v-am jignit!! Mie nu prea imi place sportul asta... Inca odata: imi cer scuze!!

radustefan_21
16-05-2007, 12:43 PM
Numai shogori in echipa noastra,desi am vazut ca se da pe b1 sau nush pe ce duminica pe la 12 meciuri,si sunt si romani,pai ori e selectionata romaniei ori selectionata ungariei?

sisu_stelistul
16-05-2007, 09:24 PM
La odorhei sunt multi jucatori buni, ea a fost prima campioana a romaniei.