PDA

View Full Version : Intrebare???

alehin
17-02-2007, 11:44 PM
Cine stie sa fac sa joace echipa a 2 ( reverse team, la poli de exemplu ) si in al doilea sezon... Vreau sa mentionez ca am MPNMegaPatch2007 instalat...iar in liga a-II-a vest poli are a 2 echipa. Am inserat si echipa a 2 a Stelei sa joace in liga a-II-a si aceeasi problema...in primul sezon pot sa-mi joc rezervele in echipa a 2....dupa terminarea sezonului daca ma clasez cu reverse team in primele 2 locuri in al doilea sezon mai pot juca decat in cupa Romanie...iar daca ocup un loc mai jos de primele locuri dupa terminarea sezonului echipa a 2 nu mai joaca...

Robbert....
18-02-2007, 01:44 PM
pai in primul rand ii rezerve team nu reverse team...si poate nu stii dar...daca promoveaza echipa a 2-a a unei echipe in liga unde este prima echipa....at echipei a 2-a nu se iau in calcul rezultatele....
de ex daca poli 2 ar termina pe primul loc in liga 2 nu o sa promoveze ca ii poli 1 in liga 1....si probabil aici ii baiu....nush ca nu te-ai exprimat bine...

alehin
18-02-2007, 02:24 PM
nu e nici rezerve team nici reverse team este.....reserve team ( in engleza ca sa intelegi si tu)........si stiu si eu faptul ca 2 echipe din liga a-II-a est respectiv 2 echipe din liga a-II-a vest promoveaza in liga 1....si stiu si eu ca nu poti promova....si cred ca m-am exprimat destul de clar....insa pentru tine am sa mai repet.....am zis ca daca ocup locul 1 sau 2 la sfarsitul campionatului cu rezerve team asa cum iti place tie sa zici....in al 2 an echipa a 2 imi joaca decat in cupa Romaniei iar daca ocup alt loc asta insemnand 3,4,5......nu mai joaca in nici o competite........oricum multumesc pentru sfat si pentru ca m-ai corectat...

vood0o
19-02-2007, 01:39 PM
merge daca modifici database-ul ligii I , deoarece la League composition este bifat "reserve can not play in this league" si daca l-ai debifa in mod normal ar tb sa mearga