PDA

View Full Version : Intrebare de amator!

XposeX
17-02-2007, 04:49 PM
Stiu k asta pare o intrebare de amator...dar care poate sa ma ajute si pe mine si sa mi zica un program cu care sa fac usor BACKGROUND-ul transparent la fisierele .TGA...ma mult.sa ocupe cat mai mult...sau daca e sa ma invetze pe la corel draw p unde e k de nu am cautat da nu am dat de background...MC...si inca ceva am creeat liga I si II la romania cu editoru da in joc nu mi le vede...nici logo la ligi nush de unde sa adaug...cum fac sa mi mearga...PS mtchday si fixures sunt facute bine :eek:

Urmelinho
17-02-2007, 10:17 PM
Stiu k asta pare o intrebare de amator...dar care poate sa ma ajute si pe mine si sa mi zica un program cu care sa fac usor BACKGROUND-ul transparent la fisierele .TGA...ma mult.sa ocupe cat mai mult...sau daca e sa ma invetze pe la corel draw p unde e k de nu am cautat da nu am dat de background...MC...si inca ceva am creeat liga I si II la romania cu editoru da in joc nu mi le vede...nici logo la ligi nush de unde sa adaug...cum fac sa mi mearga...PS mtchday si fixures sunt facute bine :eek:

daca vrei sa faci BACKGROUND-ul transparent fa-l cu GIMP. Cat despre ligile facute de tine nu stiu ce sa zic. Ai dat "write current database for game"?

XposeX
17-02-2007, 11:48 PM
daca vrei sa faci BACKGROUND-ul transparent fa-l cu GIMP. Cat despre ligile facute de tine nu stiu ce sa zic. Ai dat "write current database for game"?

HIHIHI tare asta ku write database..come onman..doar nu st retard...am facut tot si matchday si etape si cupa...TOT...si cand mi aleg ROMANIA apare liga I,II,III dar in joc arata doar liga 1 /:) orikum aku luai un patch dupa fmcorner si vad k are si liga 2 romania..mc orikum

XposeX
18-02-2007, 01:37 AM
[/PHP]HIHIHI tare asta ku write database..come onman..doar nu st retard...am facut tot si matchday si etape si cupa...TOT...si cand mi aleg ROMANIA apare liga I,II,III dar in joc arata doar liga 1 /:) orikum aku luai un patch dupa fmcorner si vad k are si liga 2 romania..mc orikum

Ma vere programu ala e tampit nu merje sa l instalez

alehin
18-02-2007, 09:57 AM
gimp-2.2.13-i586-setup-1+gtk+-2.8.18-setup-1 vezi ca sunt 2 chestii care trebuie copiate de pe net.....GIMP si GTK ...nu mai stiu exact care trebuie instatalat primul...citeste si tu ca trebuie sa fie un read me ceva......oricum o sa-ti mearga sigur ca si eu il am instalat....daca zici ca nu-ti vede liga a 2 si a treia e datorita faptului ca nu ai fixat programul competitional, sau componente ligilor....fa asta din editor si o sa mearga.

Urmelinho
18-02-2007, 01:14 PM
gimp-2.2.13-i586-setup-1+gtk+-2.8.18-setup-1 vezi ca sunt 2 chestii care trebuie copiate de pe net.....GIMP si GTK ...nu mai stiu exact care trebuie instatalat primul...citeste si tu ca trebuie sa fie un read me ceva......oricum o sa-ti mearga sigur ca si eu il am instalat....daca zici ca nu-ti vede liga a 2 si a treia e datorita faptului ca nu ai fixat programul competitional, sau componente ligilor....fa asta din editor si o sa mearga.

Stii tu ceva dar nu stii complet.
XposeX mai intai trebuie sa instalezi gtk+-2.8.18-setup-1 si apoi gimp-2.2.13-i586-setup-1. si culiga a2-a si a3-a nu pot sa-mi dau seama care-i problema. Poate ai gresit ceva pacolo. Nu stiu ce sa zic.

alehin
18-02-2007, 02:36 PM
Daca zici ca ai facut echipele cu editorul....tot in editor la country settings...stanga jos....league system...vezi ca ai....Fixture List, Calendar, si Legue Composition....sa nu uiti sa pui prima data la Select Generic League System 1-2 si dai update .....dupa care intri la League Composition si alegi echipele....dupa care calendarul competitional si etapele.....hai ca te descurci tu....asta trebuie sa fie......

alehin
18-02-2007, 02:40 PM
daca nu-ti merge nici dupa ca ai facut ce ti-am zis saptamana viitoare cand vin din vacanta te ajut sa gasesti problema....ca si eu am facut liga a 2 si a 3 si la mine merge perfect.....;)

Urmelinho
19-02-2007, 10:57 AM
cata inteligenta, bravo baieti

vladnego
19-02-2007, 07:43 PM
Cum ati facut frate liga a 3a...ca nu exista formatu ligii 1-2-6...???Alehin...zi-mi si mie cum ai facut liga a3a...TE ROG FRUMOS...Imi zici mai Alehin te rog frumos cum ai facut liga a3a???

alehin
25-02-2007, 07:29 PM
asa este nu este formatul 1-2-6......asa ca alege formatul 1-2-8....si pui si tu alte echipe in celalalte 2 serii.....dar eu te sfatuiesc mai bine sa te multumesti cu liga 1 si liga a 2 pentru ca este totusi mult de lucru iar daca nu ai un calc bun o sa-ti mearga destul de greu in conditiile in care o sa ai selectat decat Romania....sunt 198 de echipe...cam mult de editat nu????....iti vede acum romania cand alegi tara din joc??? scuze ca nu ti-am raspuns mai repede dar am fost in vacanta....spor la treaba daca te hotarasti totusi sa-t faci si liga a 3

alehin
25-02-2007, 07:30 PM
cata inteligenta, bravo baieti cum adica cata inteligenta???? ....nu am inteles ce ai vrut sa zici....

Urmelinho
27-02-2007, 12:41 AM
Vorbiti de niste chestii foarte ne clare. Si te rog eu mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult nu mai fa dublu posturi ca o sa faci puncte mai multe decat ai face la un test la Limba Romana

Si vladnego dak e te ajut eu sa faci sistemul 1-2-6 ca eu am reusit sa il fac. dar nu renteaza ca sunt multe echipe si multe date de cautat.

vladnego
27-02-2007, 10:33 AM
Ok iarca romica...dar oricum pastreaza-l pentru Fifa Manager 08...

Urmelinho
27-02-2007, 08:36 PM
Asta o sa si fac: sa-l pastrez pt Fifa Manager 08

vladnego
28-02-2007, 10:54 AM
Nu mai merg echipamentele...pur si simplu le extrag in user...si NU le vede editoru...acum nu stiu daca le vede jocu...dar in editor nu se vad...

alehin
01-03-2007, 03:10 PM
Vorbiti de niste chestii foarte ne clare. Si te rog eu mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult nu mai fa dublu posturi ca o sa faci puncte mai multe decat ai face la un test la Limba Romana

Si vladnego dak e te ajut eu sa faci sistemul 1-2-6 ca eu am reusit sa il fac. dar nu renteaza ca sunt multe echipe si multe date de cautat.

ce nu ai inteles din ce am zis Romi.... cat despre test il facem amandoi sa vedem care face mai multe puncte....

Skipper
01-03-2007, 09:44 PM
Xpose...poate nu-ti merge ca n-ai ales acolo cand iti alegi ligile : liga II....
cu gimpu trebuie sa iei entertaimentu ca sa mearga programu...

Urmelinho
03-03-2007, 01:24 AM
Nu mai merg echipamentele...pur si simplu le extrag in user...si NU le vede editoru...acum nu stiu daca le vede jocu...dar in editor nu se vad...

Intra pe messenger ca sa vorbim si sa vedem care-i problema. Ma pregatesc sa lansez patchul