PDA

View Full Version : Steme Generice FifaManager 07

XposeX
13-02-2007, 07:02 PM
Fratilor stiu ca a mai postat cineva un site cu un patch care inlocuieste logouril generice din joc ale echipelor cu cele originale...dar nu mi gaesc postu nici cu search...care stie siteul sa ma ajute si pe mine..dupa ce primesc un raspuns administratorii pot sa stearga thredul asta..MC

fifam07
16-02-2007, 12:14 AM
steme generice nu am, dar uite niste kituri...

(http://files.filefront.com//;6752232;;/)

mns
16-02-2007, 12:22 AM
Ba nu ai.

XposeX
16-02-2007, 08:57 PM
Ba nu ai.
I ai dat ban ca a postat niste site-uri??? hai sa fim seriosi..ce vroiai sa mi posteze stemele? ajuta ma U atunci si invatza-ma de unde sa iau niste steme sa le inlocuiasca pe cele generice cu cele ale echipelor in cauza...si fi fair-play si scoate i banu k omu uncerca sa ajute

KlaU
16-02-2007, 09:03 PM
Daca nu stii despre ce e vorba nu mai posta .
Iata si explicatia : http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=6054

Skipper
16-02-2007, 09:55 PM
Downloadeaza Mega Patch, Uefa Badges 1 si Uefa Badges 2, care le poti gasi pe fmcorner. Dupa ce ai downloadat fisierele vei incepe sa instalezi mega patch, iar apoi pe rand Uefa Badges 1 si Uefa Badges 2. Liga romana se afla in Uefa Badges 2, dar iti garantez eu ca-ti va fi de folos Uefa Badges 1 deoarece are steme la mai multe echipe care joaca in primele runde ale calificarilor din UEFA sau din Chanpions League (asta face jocul mai real). Si... daca merge ENJOY, daca nu :p

Agy23
17-02-2007, 10:15 AM
Nu este nevoie sa ia si Uefa Badges 1 , trebuie numai 2 pentru romania. ;)

Skipper
17-02-2007, 10:22 AM
Nu este nevoie sa ia si Uefa Badges 1 , trebuie numai 2 pentru romania. ;)

Asta zicem si eu, dar daca vrea ca jocul sa para mai real sa ia si uefa Bades 1, deoarece se va confrunta prin primele runde ale califilarilor uefa si ucl cu echipe necunoscute, si devine plictisitor daca nu au nici steme macar ... jocul pare mai realis

t asa

XposeX
17-02-2007, 04:42 PM
SARUMNA ! p FMcorne ala e cu .com . net .de ??? aa...si mai am o intrebare...am creeat la Fifamanager cu editoru din dotare liga II si liga III dar cand intru la cariera in joc nu mi le arata...arata decat liga I le am facut bine cu machday fixures de toate...dar nush de unde sa aleg logoul la liga...si nu apar nici promoted teams akolo...care poate sa ma ajute...MC