PDA

View Full Version : Portari

Saint
13-02-2007, 06:50 PM
Care credeti ca este cel mai bun portar din Romania la ora actuala?

Eu cred asa:
1. B. Lobont
2. C. Cernea
3. Dani Coman

liquid
13-02-2007, 06:52 PM
Coman si Cernea :D

-Dany-
13-02-2007, 06:59 PM
Oi fi Stelist dar am votat Dani Coman

Deeny
13-02-2007, 07:03 PM
Coman

Alex
13-02-2007, 08:22 PM
Coman, PUNCT!

r5m
13-02-2007, 08:29 PM
Si de la capat... Lobont. Numai sa nu zic ca chielărmanu'. :p

Tuby
13-02-2007, 08:30 PM
Coman, Cernea mai are meciuri de jucat.

SSORIN
13-02-2007, 08:31 PM
Coman

Jokes
13-02-2007, 08:51 PM
Coman 100% si jocul lui demonstreaza asta

MuRaZoR
13-02-2007, 08:55 PM
top faiv :D

1.Coman
2.Lobont
3.Cernea
4.Branet
5.Popa

nigga_thebest
14-02-2007, 03:37 PM
de obicei accept parerile altora dar acum voi face o exceptie... nu poti sa zici ca Cernea e cel mai bun portar doar pentru ca joaca la steaua sau ca a facut un meci bun in CL... dani coman a avut nevoie de 1-2 ani ca lumea sa realizeze ca este un portar foarte bun ; si acum sare cernea si buff el ii za best... dupa parerea mea , singurul care poate sa-i tina piept lu coman e lobont dar nici el nu e prea in forma... restu' is praf

-=FaN MaNcHeStEr=-
14-02-2007, 04:20 PM
1--coman
2--cernea
3--lobont

Saint
14-02-2007, 10:54 PM
Bornescu, din pacate a suferit o Comotie Cerebrala :(! Imi pare rau de el, insa probabil va reveni in scurt timp.

liquid
14-02-2007, 11:01 PM
Bornescu, din pacate a suferit o Comotie Cerebrala :(! Imi pare rau de el, insa probabil va reveni in scurt timp.

cand s-a intamplat :( ?

Saint
14-02-2007, 11:14 PM
CSM Rm. Valcea - Universitatea Craiova

In minutul 60, Bornescu a iesit în întâmpinarea unui atacant vâlcean dar, din cauza terenului moale, si-a faultat adversarul. Contactul l-a aruncat pe portarul Craiovei la peste un metru în aer, acesta aterizând direct în cap si ramânând nemiscat. Socul a fost atât de puternic încât i-a facut pe viceprespedintele Silvian Cristescu si pe Florin Costea sa fuga spre salvare, pentru a grabi interventia medicilor.

(Sursa www.prosport.ro)

liquid
15-02-2007, 09:20 AM
aiurea tare acum sa speram ca isi va reveni repede :(

sisu_stelistul
15-02-2007, 10:48 AM
Probabil ca Lobont va reveni intre buturile nationalei, dupa meciul bun practicat aseara in infrangerea dinamovista suferita la Lisabona.

Alex
15-02-2007, 02:50 PM
Pe naiba, e nevoie de mai mult de un meci bun ca sa reintri in poarta Romaniei, deocamdata Coman nu a jucat niciun oficial cu Rapid anul asta!

Ratonu
15-02-2007, 03:19 PM
De acum depinde mult mai mult de Coman decât de Lobonţ cine va fi titular la naţională. Rapidistul va trebui să se menţină foarte sus ca nivel de joc şi nu ştiu dacă va reuşi, mai ales că în ultimul an am văzut clar că şi el poate greşi grav. Presiunea e acum pe coaiele lui.

Alex
15-02-2007, 04:00 PM
Se stie ca Lobont apara bine doar in primele meciuri, sa nu ne facem sperante asa de mari!

nigga_thebest
15-02-2007, 04:02 PM
eu nu stiu unde a gresit coman asa grav... :| atunci la meciul cu bosniecii s-a facut din tantar armasar... a fost o minge la care a vrut sa iasa.. nu a ajuns si a revenit in poarta.. el era in poarta cand a sutat ala... deci tot acolo era

poli tm in fifa
17-02-2007, 09:40 AM
parerea mea:
1. coman
2. lobont
3. popa
4. bornescu
5. cernea

gianni
17-02-2007, 09:52 AM
Eu am votat cu Danut Coman; astept replica lui Lobont, care a facut un meci bun la Benfica!

Andrey95
01-03-2007, 08:41 PM
1. Danut Coman (Rapid)
2. Bogdan Lobont (Dinamo)
3. Daniel Tudor (UTA)

stephen
01-03-2007, 09:20 PM
Eu zic ca Lobont recupereaza teren.Tot ce avea el nevoie erau jocurile in picioare.Daca va continua cu forma buna,eu il vad peste Coman.Rapidistul a demonstrat mult in ultima vreme dar sa tinem cont de experienta lui Lobont de la Ajax(nu zic de Fiorentina ca nu prea a jucat).Alti portari nu prea vad...Cernea m-a spart dupa meciul cu Sevilla(parca ar vrea sa faca in memoria lui Carlos).Marius Popa e de ceva vreme ''mare speranta'' dar nesatisfacator.Poate doar Bornescu dar mai are de munca...

poli tm in fifa
02-03-2007, 01:26 PM
Scuze dar nu inteleg.Popa era mare speranta atunci cand s-a transferat la FC National nu acum cand are 28-29 de ani...

radurapid
12-03-2007, 11:01 PM
Dani Coman

little_foot
13-03-2007, 09:38 AM
Cu toate ca sunt oltean si ca nu sufar rapidistii, dinamovistii si stelistii am votat totusi cu Bornescu. De ce? Pentru meciurile foarte bune pe care le-a facut cu Rapidul si cu Dinamo si pentru ca joaca la noi. :D

nigga_thebest
13-03-2007, 03:05 PM
da dar recunosti ca totusi e mai bun coman... nu ? :D

MuRaZoR
13-03-2007, 04:34 PM
Cu toate ca sunt oltean si ca nu sufar rapidistii, dinamovistii si stelistii am votat totusi cu Bornescu. De ce? Pentru meciurile foarte bune pe care le-a facut cu Rapidul si cu Dinamo si pentru ca joaca la noi. :D

pai daca ai zis "Cu toate ca sunt oltean si ca nu sufar rapidistii, dinamovistii si stelistii" ma asteptam sa zici ca unu din portarii astia e cel mai bun ;) , nu te-ai exprimat corect :D

nigga_thebest
13-03-2007, 08:48 PM
poate a vrut sa faca o gluma :P

sdc
14-03-2007, 10:18 AM
lobont mi se pare cel mai bun

sorin
14-03-2007, 06:05 PM
Bornescu poate fi o solutie pentru viitor, dar Coman ,momentan, e cel mai bun in viziunea mea.

sisu_stelistul
14-03-2007, 10:10 PM
Problema a fost pe prima pagina azi si in gazeta. Cine o sa joace Lobont sau Coman, eu acum optez pentru Lobont, deoarece joaca la dinamo meci de meci el tocmai de asta pierzand postul de titular, deoarece nu juca.

Tuby
15-03-2007, 12:42 AM
Eu as zice Coman..are mai multe meciuri titular la activ..amandoi sunt insa foarte buni..poate un plus pentru Lobont cand e in forma maxima cum il prindeam pe la Ajax.

stephen
15-03-2007, 09:16 AM
eu zic sa i se dea credit lui Lobont,chiar daca Dani Coman este un portar bun,trebuie tinut cont de prestatia lui Lobi cu Benfica.Coman este bun dar parca nu iese cu nimic in evidenta,gen parade extraordinare.

nigga_thebest
15-03-2007, 02:55 PM
da.. ... cu mlada rapidul putea sa primeasca vreo 5 daca nu era el in poarta , el a castigat cupa romaniei pt rapid plus evolutiile din cupa uefa anul trecut. Interesant totusi ca Lobont il poate depasi pe Coman printr-un meci bun dar cand a fost cazul lui Coman nu a zis nimeni nimic. Ah da si tre' sa spun ca Dani Coman nu a primit inca gol in retur deci Piturca nu ar avea nici cel mai mic motiv sa il schimbe pentru meciul cu Olanda

Omega
02-04-2007, 08:29 PM
Coman .. insa gafeaza cateodata prostesc..Parca nu ar fi el. De ex. la meciul Steaua-Rapid nu l-am recunoscut... Are o mare parte din vina pt. infrangere

dragos_015
02-04-2007, 08:35 PM
Eu cred ca Marius Popa este cel mai bun portar din Romania. Cred ca in viitor Andrey va avea multe de aratat in campionatul romanesc si de ce nu Piti ar putea sa ii ceara sa vina la nationala,daca Andrey ar dori sa fie naturalizat bineinteles.:D

sisu_stelistul
03-04-2007, 08:54 PM
Nu cred ca andrey are valoare de nationala momentan. Marius Popa are gafe cam multe in ultima vreme, nu se ridica la voaloarea de nationala. Tot Lobont ramane cea mai buna solutie.

Deeny
03-04-2007, 09:06 PM
Nu cred ca andrey are valoare de nationala momentan. Marius Popa are gafe cam multe in ultima vreme, nu se ridica la voaloarea de nationala. Tot Lobont ramane cea mai buna solutie.

Sisu ai dreptate!Lobont se pare ca a dovedit ca este in continuare un mare portar.Poate si cel mai bun din Romania!Totusi Danut Coman nu prea apara cum apara el inainte de iarna.

radustefan_21
14-04-2007, 08:22 AM
Lobont.Coman cu jocul din meciul cu steaua nici nationala de juniori n-ar merita-o :D

cristiano_ronaldo
14-04-2007, 11:37 AM
Bogdan Lobont clar, are si mai multa experienta baiatu' decat Coman si altii

Varaloi
14-04-2007, 01:18 PM
Si eu merg pe mana lui Lobont.Apara bine in ultima vreme,dar daca Coman ar fi intr-o forma mai buna,sigur el ar fi portarul de baza :)

Jokes
14-04-2007, 02:46 PM
Bogdan Lobont clar, are si mai multa experienta baiatu' decat Coman si altii

De unde ai tras tu concluzia asta?!

Alex
14-04-2007, 02:51 PM
Cred ca a vrut sa zica "are mai multa experienta pe banca de rezerve decat Coman". Aici are dreptate, Coman pe unde a jucat a facut-o ca titular, Lobont doar prin RO a fost titular, prin afara a lustruit ghetele!

*InCePaToRuL*
19-04-2007, 06:41 PM
MARTIN TUDOR !!!
cand a fost el la steaua nici odata nu sa pus problema ca avem nevoie de portar(cum e acuma)

UefaCl
22-04-2007, 11:21 AM
Dani Coman

bullzeye
22-04-2007, 12:26 PM
Cred ca a vrut sa zica "are mai multa experienta pe banca de rezerve decat Coman". Aici are dreptate, Coman pe unde a jucat a facut-o ca titular, Lobont doar prin RO a fost titular, prin afara a lustruit ghetele!

Cate meciuri a jucat Lobont ca titular in UCL si cate a jucat Coman? Lobont are mult mai multa experienta decat Coman, asta e evident. Si nu a lustruit numai ghete, la Ajax o buna parte din cariera lui a fost titular si portarul de baza al lor. Si asa ca idee, ati fi surprinsi sa stiti cat de cunoscut este Lobont in Olanda, la fel ca si Chivu. In vacanta asta am participat la un schimb de experienta si am petrecut cateva zile la o familie in Olanda, respectivii erau din Gronningen asa ca nu avea mai nici o tangenta cu Amsterdam sau Ajax, insa totusi cand i-am intrebat de niste jucatori romani Chivu si Lobont erau doua nume foarte rasunatoare pentru ei, imi spuneau cum cei doi sunt jucatori de mare valoare. Ma indoiesc ca respectivii stiau cine e Dani Coman.

Asa ca momentan nu se poate face comparatie intre cei doi. Sa joace si Coman un sfert de finala sau semifinala de UCL si sa apere asa cum a facut-o Lobont in acel meci cu Milan si apoi mai vorbim.

Alex
22-04-2007, 12:45 PM
Are 58 meciuri ca titular in 7 ani de cariera la Ajax, asta ti se pare "o buna parte"?

bullzeye
22-04-2007, 12:56 PM
Nu am vrut sa spun neaparat ca aia a insemnat o lunga perioada ci mai degraba ca acele meciuri au insemnat cele mai bune momente din cariera lui. Momente pe care Coman nu a apucat sa le traiasca, el nici macar un meci nu poate sa zica ca a jucat ca portarul numarul unu al unei echipe ca Ajax, nici macar un meci de sfert de finala sau semifinala de UCL nu a jucat, asa cum a facut Lobont.

Nu spun ca nu ar fi bun Coman, e chiar foarte bun raportandu-l la fotbalul romanesc, dar totusi experienta lui Lobont nu o are. Chiar si la talent pot spune ca Lobont are un plus consoderabil, iar daca si-ar fi jucat cartile cum trebuia de-a lungul carierei acum ar fi putut sa fie la o echipa mult mai mare decat Dinamo.

Alex
22-04-2007, 01:02 PM
Lobont e tipul de jucator inconstant, cu calitati considerabile dar pentru care munca si in primul rand seriozitate sunt pe locul 2, intotdeauna i-a placut sa bea mai mult decat trebuie si din cauza asta a pierdut o parte importanta a carierei, preferand sa joace la echipe precum dinamo in loc sa-si foloseasca una din multele calitati pt a juca la o echipa de top din Europa. Despre Coman ar trebui sa ii intrebi p-aia din Germania, aia stiu ce dureri de cap le-a dat :D

bullzeye
22-04-2007, 01:22 PM
De regula portarii sunt jucatori destul de longevivi, asa ca nu e chiar totul pierdut pentru Lobont, iar momentan se afla pe drumul cel bun, are ocazia sa joace din nou in UCL si acolo isi poate "redemonstra" calitatile.

Cat despre Coman, daca ne uitam la ultimele sale evolutii putem vedea ca si el poate fi cateodata mai inconstant. Cat despre Germania, ma indoiesc ca vreo 6 meciuri jucate impotriva a 3 sau 4 echipe nemtesti l-au facut celebru acolo sau in restul Europei :p . Cred ca iti dai si tu seama ca daca te duci la un neamt acum, mai ales unul care nu are nici o treaba cu echipele eliminate de Rapid, si il intrebi de Dani Coman habar nu are cine e, serios vorbind acuma. Macar Lobont ramane destul de cunoscut in Olanda si aparent apreciat.

Pentru mine deja nu prea e loc de discutie, Lobont e momentan alegerea logica pentru nationala, iar Piturca vad ca crede la fel. Acum sa vedem daca si cum s-o mai schimba situatia pe viitor.

lngrobert
21-06-2007, 10:07 AM
Ce tot il asta atat pe coman ati vazut in meciu cu steaua cat a gafat Lobont e un portar fantastic...stie cum si cand sa iasa ati vazut in ultimu meci contra era depasit si daca nu iesea ... era golul lor sau ce fel sare si ce reflexe si ce re4actii are hai lasa pe coman mai are de tras sa ajunga pe putin cat lobont!

stephen
21-06-2007, 10:46 AM
Si cand Lobont era pe tusa la Firenze si Coman facea minuni in poarta Romaniei cu Spania cum era?Ce fantastic era Lobi?Poate daca ar fi jucat Coman cu Bulgaria,am fi castigat acel meci.Coman este un portar foarte bun,ghinionul sau este ca il are pe nenorocitul ala de Copos sef.
Lobont este un portar excelent,poate in forma sa de varf este peste Coman,dar mereu a fost cam neserios,face parte din grupul select de fumatori la nationala si alte lucruri dinastea.Culmea ca nimeni nu-l sustine pe Coman cand are o perioada proasta dar toata lumea o facea pentru Lobont(chiar si eu).Chiar asa uitati ce minuni a facut si pentru Rapid?
Pun pariu ca daca Lobont nu era la Dinamo ci la Steaua,nu l-ai fi sustinut atat.

andrei_fcmbacau
21-06-2007, 02:03 PM
coman

stelistul92
16-07-2007, 11:08 PM
Si Lobont si Coman mi se par la fel de buni . Ambii au scapari de moment din pacate . Alti portari romani nu cred ca ii putem compara cu ceilalti doi mentionati mai sus.

mns
19-07-2007, 07:34 AM
Lobont mi se pare mult mai bun decat Coman, pe amandoi i-am vazut gresind, dar Lobont mi se pare mult mai sigur si mai experimentat.

PS Nu vad ce cauta Cernea in sondajul asta, mi se pare ca e un portar destul de slab, sansa lui a fost furia nebuna a stelistilor pentru portarii straini. Carlos si Andrey mi se par mult mai buni.

CR7
24-07-2007, 06:55 PM
chiar daca sunt stelist trebuie sa recunosc ca lobont este un portar de valore... singuru lucru la care dinamo intrece pe steaua:D ( da nu cu mult )

Mihnea912
24-07-2007, 07:12 PM
Lobont e cel mai bun,sa fim seriosi.Daca acel Coman e atat de bun de ce nu a jucat in strainatate sau de ce nu mai joaca titular la echipa nationala?

Alex
24-07-2007, 07:31 PM
Unde nu mai joaca titular? :huh:

Mihnea912
24-07-2007, 07:52 PM
Ma scuzi te rog!Am rectificat.(...titular la echipa nationala)

*InCePaToRuL*
24-07-2007, 08:31 PM
Ganditiva totusi ca este o mica diferenta de varsta intre cei 2,plus ca Lobont nu a facut cine stie ce prin strainatate...asa ca eu zic ca sansele sunt egale:rolleyes:

stefan
06-08-2007, 01:53 PM
Ganditi-va :p

In sondaj sunt multi portari care nu prea au ce cauta, Martin Tudor si-a pierdut locul de titular la CFR in dauna lui Stancioiu si a plecat al U Cluj, Marius Popa face doar vreo 2-3 meciuri bune pe sezon si in celelalte greseste destul de mult, si el isi pierduse locul de titular in dauna unui tanar venit de la Aerostar Bacau din C, acum vad ca a revenit in primul 11. Bornescu mi se pare un portar umflat de presa, e abia la al doilea sezon in liga I, mai are multe de invatat, si mi se pare putin mai slab decat Cristi Branet de la Iasi. Cernea e cel mai slab dintre toti. Ar mai fi si Vatca, dar transferul la Steaua a fost o decizie gresita, probabil va fi rezerva lui Zapata si lumea va uita de el.

champion
09-09-2007, 12:02 PM
Zapata :)

jeeez
17-09-2007, 12:32 PM
Lobont este cel mai tare.. avand in vedere evolutiile de la club si echipa nationala.

gianni
17-09-2007, 02:07 PM
Vatca a facut o fosrte mare greseala venind la Steaua. Dupa transferul lui, am crezut ca o sa fie titular la Steaua, dupa evolutiile bune de la Otelul. Dar venirea lui Zapata a determinat mentinerea lui drept rezerva a lui Cernea, cu toate ca este peste Cernea.
La cum evolueaza la Steaua, Zapata o sa cam fie titular. Pana acum a aparat foarte bine.

Undeath
19-09-2007, 04:32 PM
Zapata pwn all.

Profethu
19-09-2007, 06:04 PM
@Cernea nu are ce cauta in "Poll" avand in vedere ca nu prea joaca la Steaua
@Coman este cel mai bun portar roman Din ultimii 3 ani
@Martin Tudor debea prinde echipa la U. Cluj
@Marius Popa numai este ce era acuma 2-3 sezoane cand a plecat de la national al Poli
@Mircea Bornescu este laudat dar avand in vedere si cate goluri a primit Craiova in acest sezon ... Cred ca nu prea e este in primii 5 din ROmania
Cei ami in forma portari din Romania
Top 5
1.Zapata
2.Coman
3.Branet
4.Lobont
5Tatarusanu

Omega
19-09-2007, 06:20 PM
Cred că Lobonţ e cel mai bun. E singurul care m-a impresionat cât de cât. Pe parcursul anilor trecuţi am văzut parade senzaţionale la el dar şi greşeli cu toate că mai rar. Pe Zapata încă nu l-am văzut destul de mult ca să îmi fac o parere, dar am observat că face destule gafe. De la meciul cu Rapid încoa' toată lumea-l ridică în slăvi că a blocat 2 mingi care oricum se loveau de el. De asemenea Coman este un portar foarte bun, care a scos Rapidul de multe ori din rahat cu intervenţii foarte bune, chiar şi la şuturi din 5 m.

DeadHope
19-09-2007, 08:15 PM
Hm, si eu cred ca Lobont e cel mai bun portar al Romaniei. Coman e usor sub el...
Din spate zic eu ca vine Zapata, dar mai are multe de demonstrat. In rest, criza destul de mare de portari in Romania, poate doar Popa si Branet sa fie mai rasariti, dar niciodata mai mult de a 3-a optiune la nationala. Bornescu nu-mi place. Cat despre Cernea, nu pot pricepe cum a ajuns sa fie vreodata in poarta Stelei... Vatca mai are mult de crescut...

Astept cu interes sa vad cum vor evolua Pantilimon si Tatarusanu (parca) in urmatorii 3-4 ani.

dragos_015
19-09-2007, 08:17 PM
Zapata vine din spate si vine tare...sper sa demonstreze si in aceasta seara ca are valoare ...

gianni
20-09-2007, 10:05 AM
Lobont este cel mai bun portar roman. Coman a scazut mult, Cernea nu prea are ce cauta in poll, iar restul mai au mult pana sa fie demni de numele de "portar".

M.I.L.32
20-09-2007, 10:12 AM
LOBONT este cel mai bun portar roman iar restul.... NO COMENT.

gianni
21-09-2007, 09:04 AM
Sa nu fiu rau...dar s-a vazut aseara cat de bun a fost la golul doi.Totusi, dintre portarii romani el este cel mai valoros.

M.I.L.32
21-09-2007, 09:07 AM
A gresit, dar cum ai spus si tu , este cel mai bunh din Romania.

st3v3-0
30-09-2007, 06:36 PM
1.Lobont
2.Zapata
........

Astristul
01-10-2007, 02:40 PM
Robinson "Rufay" Zapata! Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care l-a transferat si sper ca Gigi sa nu se lepede si de Rufay cum s-a descotorisit de alti jucatori buni!
FORZA STEAUA !!!

gianni
01-10-2007, 03:38 PM
Cine stie ce este in capul lui Becali?
Zapata este un portar bun. Apara bine si da siguranta echipei.

John_Terry
03-10-2007, 04:53 PM
Lobont este cel mai bun. insa nici Zapata nu-i rau

boggy
06-11-2007, 03:53 PM
Lobont e un portar experimentat dar in ultima vreme (cel putin in meciul cu Urziceni) Coman a avut niste evolutii f bune (dintre romani ) ..... in privinta lui Zapata s-a vazut si la Sevilla si in campionat ca e cel mai bun transfer facut de Steaua in ultimii ani

Kahn
07-11-2007, 02:38 PM
1.Haisan
2.Lobont
3.Coman
4.Cernea(cam la fel de bun ca Zapata)
5.Popa
6.Tatarusanu
7.Stelea
8.Branet
9.Grybauskas(ca un fel de Barthez,gafeaza,dar apara in general bine)
10.Martin Tudor:p

ak47
07-11-2007, 02:42 PM
1.Haisan
2.Lobont
3.Coman
4.Cernea(cam la fel de bun ca Zapata)
5.Popa
6.Tatarusanu
7.Stelea
8.Branet
9.Grybauskas(ca un fel de Barthez,gafeaza,dar apara in general bine)
10.Martin Tudor:p

daca cernea e la fel de bun ca zapata inseamna ca nu stii fotbal...tu te uiti la meciuri, sau vb din auzite?
zapata si lobont sunt cei mai buni din liga 1.

gianni
07-11-2007, 03:11 PM
Zapata s-a dovedit a fi un transfer bun, poate singurul din actuala campania a Stelei.

M.I.L.32
08-11-2007, 11:36 AM
Hai sa fim seriosi Zapata = Cernea...<_<. Cum a spus si gianni, Zapata este cel mai bun transfer reusit de Steaua in ultimii ani.

gianni
08-11-2007, 12:05 PM
Zapata are o evolutoie buna in campionatul nostru!

John_Terry
08-11-2007, 05:05 PM
da, apara bine. dar va fi cel mai bun cand va pleca Lobont din Romania

gianni
09-11-2007, 03:27 PM
Lobby a scos-o pe Dinamo de mult prea multe ori din necazuri. Cei mai buni portari din momentul de fata:
Zapata
Lobont
Coman

ManIaKu
25-11-2007, 12:19 AM
Nu pot sa ma hotarasc intre Zapata si Lobont. Mie mi se pare ca sunt egali ca valoare. Ambii au avut meciuri bune, cu interventii formidabile.

xdevil
25-11-2007, 08:42 AM
Lobont fara doar si poate.

cristiano_ronaldo
25-11-2007, 10:15 AM
Zapata sau Lobont...ambii sunt egali cum a spus si ManIaKu..

Danutz_dark_one
25-11-2007, 11:22 AM
eu zic asa:
1. zapata
2. lobont
3. coman

Kahn
02-12-2007, 10:38 PM
Sincer...nu vad ce vedeti voi la zapata....mi se oare un portar ca oricare altul.Tot Haisan ramane cel mai in forma(nu zic ca ar fi cel mai bun)

eLiTe
02-12-2007, 10:39 PM
Danut Coman pe 1 si pe 2 Lobont, dar Danut are ghinion in sanatate

sdc
03-12-2007, 10:29 AM
cat de bun e un portar depinde foarte mult si de apararea pe care o are in fata.De asta e greu de comparat

roby_stelistul
27-12-2007, 02:00 PM
Sincer...nu vad ce vedeti voi la zapata....mi se oare un portar ca oricare altul.Tot Haisan ramane cel mai in forma(nu zic ca ar fi cel mai bun)

pai daca nu te uiti la meciurile stelei normal ca nu stii ce vad altii

AAAALELUIIIA Steaua a fost eliberata de blestemul portarilor!!!!AMIN:lol::lol:

XLR8
27-12-2007, 02:11 PM
Lobonţ apoi Zapata apoi Bornescu. :D

Maniak
27-12-2007, 02:54 PM
1. Lobont
2. Coman
3. Zapata

ieseanul
29-12-2007, 10:18 AM
1.Branet
2.Coman
3.Lobont

Kahn
14-01-2008, 09:43 PM
Lupta se da intre Hirschfield,Zapata si Lobont.(de ce nu si Haisan?)

andrei_fcmbacau
17-01-2008, 09:35 PM
1.Zapata
2.Lobont
3.Coman

sebseb
13-05-2008, 06:23 PM
1.Zapata
2.Zapata
3.rastu

Vladutzyy
03-06-2008, 06:11 PM
1.Zapata
2.Lobont
3.Coman
4.M.Popa
5.Stancioiu

bogdan7
03-06-2008, 07:26 PM
1.Zapata
2.Lobont
3.Coman

@lyn
04-06-2008, 07:16 PM
1.Zapata
2.Lobont
3.Coma
4.Popa
5.Tatarusanu

toyo
21-07-2008, 10:49 AM
1.lobont
2.zapata
3.coman
4.bornescu

kl@udiu
21-07-2008, 01:31 PM
1.zapata-steaua
2.lobont-dinamo
3.coman-rapid ;)

valx90
21-07-2008, 03:09 PM
1.Lobont
2.Coman
3.Zapata

cata_dinamo
02-08-2008, 09:54 AM
1.Lobont
2.Coman
3.Zapata

Renaldo
09-08-2008, 10:52 PM
1.B.Lobont
2.D.Coman
3.Zapata

p.s. parerea mea
p.s. 2 sunt stelist :)

Cosmynutz
29-09-2008, 08:08 AM
Pe primul loc Zapata ...

Apoi chit ca numai joaca fotbal la un nivel inalt dar tot Coman ramane pe locul 2 ...

Iar pe trei cred ca este Popa

Vladutzyy
29-09-2008, 10:15 PM
1.Zapata

2.Lobont

3.Coman

4.Tatarusanu

5.Popa

6.Stancioiu

7.Branet

In rest nu ma mai pricep :p

pikciu
29-09-2008, 10:42 PM
Mai lăsaţi-o-n sânge cu Zapata ăsta. Mare portar, n-am ce zice.

Kreed
29-09-2008, 11:59 PM
Mai lăsaţi-o-n sânge cu Zapata ăsta. Mare portar, n-am ce zice.

Nu este mare portar, dar nici mic nu e. E acceptabil pt. o echipa ca Steaua.

yahoo
30-09-2008, 12:41 AM
Eu zic ca Pardo e cel mai bun. Urmat doar la cateva "puncte de skill" de Bornescu!

alex_r
30-09-2008, 03:38 PM
danut srl nu mai este de 3 ani "la Rapid", este sclav al lui Jiji. Cine a mai fost pe Giulesti din cand in cand stie de ce vorbesc. Numai copii de 10 ani il mai sustin pe "ingeras"

sebseb
30-09-2008, 04:20 PM
Cred ca multa lume isi da seama ca Zapata in momentul de fata este la fel de bun ca si Lobont.

AndreiBogdan
30-09-2008, 04:24 PM
1.lobont
2.coman
3.cernea

sorin
30-09-2008, 08:49 PM
Nu avem portari de valoare la momentul actual. Lobont e bun dar e inconstant plus ca ii plac bauturile cu grade. Coman nu mai apara nici macar in Liga III, Popa la fel. Zapata a inceput prost campionatul dar pare sa isi revina. Parca vad ca greseste azi si o sa il huiduiti toti.

C.RoNaLdO7
30-09-2008, 08:59 PM
Orice ar fi azi:
1. Zapata
2. Lobont
3. Coman

champion
30-09-2008, 09:46 PM
De Pantilimon ati auzit macar ? :huh:
E in primii 2 portari din tara si vorbesc la modul foarte serios.

Cei care ziceti ca nu e adevarat, vorbiti prostii, nici macar un meci de-al lui n-ati vazut. ;)

little_foot
01-10-2008, 09:38 AM
Si cine a zis ca nu e adevarat ca Pantilimon este un portar bun, ca sa faci afirmatii ca vorbeste prostii? Hai sa incercam sa nu imflamam si topicul asta. Fiecare isi spune parerea, fiecare este subiectiv in felul lui! Doar nu vrei acum sa ne apucam sa-l convingem pe x sau pe y, ca nu are dreptate si ca alta solutie e mai buna..

2_fast_4_you
01-11-2008, 02:02 PM
1.Zapata

2.Lobont

3.Coman

4.Tatarusanu

5.Popa

6.Stancioiu

7.Branet

In rest nu ma mai pricep :p

De ce va dati cu parerea daca nu va pricepeti la fotbal ?:))

Cum sal pui pe zapata pe primu loc =)) Si pe tatarusanu pe 4 voi ati vazut ce gafe imense face pustiu asta:)).Hmm Stancioiu pe 6/:) hai ma datio incolo de treaba =))

Top 3 :

1.Lobont si a demonstrato de multe ori si este dorit de multe cluburi din europa:>
2.Stancioiu da siguranta echipei.Cel putin sezonul asta numi amintesc sa faca multe gafe
3.Pantilimon baiatu asta chiar apara :>

Nu lam inclus pe Coman in acest top deoarece el nu are nici un meci oficial la Rapid in acest sezon iar Zapata face cateva parade cu Gloria Buzau sau F.C. SCUIPAINBARA si ii cel mai bun portar din campionat :).Intrebare ati vazut meciurile lui zapata in UCL si in campionat din acest sezon? :D

Saint
01-11-2008, 03:48 PM
In momentul de fata lupta se da intre Stancioiu si Lobont. Zapata a aparat foarte bine in meciul cu Bayern. Dar parca nu mai e atat de sigur pe el.

2_fast_4_you
01-11-2008, 04:00 PM
In momentul de fata lupta se da intre Stancioiu si Lobont. Zapata a aparat foarte bine in meciul cu Bayern. Dar parca nu mai e atat de sigur pe el.

Nu se da nici o lupta ii clar tot 1.Lobont 2.Stancioiu.

@lyn reloaded
01-11-2008, 07:05 PM
Pacat de Coman, daca era in forma maxima il putea depasi si pe Lobont.

2_fast_4_you
01-11-2008, 07:12 PM
Pacat de Coman, daca era in forma maxima il putea depasi si pe Lobont.

In momentu de fata nimeni nul poate depasi pe lobont.probabil peste 3 , 4 ani Stancioiu sau Pantilimon sau portarii astia mai tineri.In aceasta generatie Lobont este cel mai bun portar.Daca nu era Lobont la Dinamo nushtiu ce se intampla.Daca nu era Lobont in poarta la preliminarii nu ne calificam daca nu era Lobont in poarta la europene nu faceam egal cu franta si italia.Lobont la salvat pe piturca de la demitere.

Leahu
01-11-2008, 08:04 PM
In momemtul de fata Lobont e in cea mai buna forma de asta e considerat cel mai bun portar din Romania si eu am votat Lobont .

2_fast_4_you
01-11-2008, 08:17 PM
In momemtul de fata Lobont e in cea mai buna forma de asta e considerat cel mai bun portar din Romania si eu am votat Lobont .

In momentul de fata Lobont nu este in cea mai buna forma:P

S3BBY
01-11-2008, 08:56 PM
In momentu de fata nimeni nul poate depasi pe lobont.probabil peste 3 , 4 ani Stancioiu sau Pantilimon sau portarii astia mai tineri.In aceasta generatie Lobont este cel mai bun portar.Daca nu era Lobont la Dinamo nushtiu ce se intampla.Daca nu era Lobont in poarta la preliminarii nu ne calificam daca nu era Lobont in poarta la europene nu faceam egal cu franta si italia.Lobont la salvat pe piturca de la demitere.

Da,si tot Lobont a luat gol de la 35 m pe centrul portii.Tot el a fost in poarta cand am luat-o cu 3-0 de la Lituania.Orice portar are si momente mai grele,o sa ii vina si randul lui Lobont.;)

2_fast_4_you
01-11-2008, 09:26 PM
Da,si tot Lobont a luat gol de la 35 m pe centrul portii.Tot el a fost in poarta cand am luat-o cu 3-0 de la Lituania.Orice portar are si momente mai grele,o sa ii vina si randul lui Lobont.;)

Cand am luat 3-0 cu Lituania a facut Lobont o gafa?=))) teai uitat la meci:)? sau ai auzit de la stiri?

Danutz_dark_one
01-11-2008, 09:53 PM
2_fast_4_you, nu mai spune tu ca daca iei 3 goluri intr-un meci nu aigresit nimic, pt ca nu e asa... te inteleg ca esti dinamovist, dar mai fi si realist

2_fast_4_you
01-11-2008, 10:16 PM
2_fast_4_you, nu mai spune tu ca daca iei 3 goluri intr-un meci nu aigresit nimic, pt ca nu e asa... te inteleg ca esti dinamovist, dar mai fi si realist

1 la mana nu conteaza care ii echipa mea de suflet
2 la mana Lobont in acel meci daca teai uitat la meci nea scapat de vreo 2 goluri ca si facute
3 la mana poate are si el o mica vina la golul acela de la distanta care a mers in vinclu ca a stat umpic mai in fata dar cine trebuia sal blocheze pe Vladinkosis sau cum lo chema?Unde se plimba capitanul stelei/:).Daca il bloca nu tragea acel sut superb in vinclu portii in care portaru nu prea are ce sa faca mai ales de statura lui Lobont.(Nu tin cu nimeni)

C.RoNaLdO7
01-11-2008, 10:33 PM
1 la mana nu conteaza care ii echipa mea de suflet
2 la mana Lobont in acel meci daca teai uitat la meci nea scapat de vreo 2 goluri ca si facute
3 la mana poate are si el o mica vina la golul acela de la distanta care a mers in vinclu ca a stat umpic mai in fata dar cine trebuia sal blocheze pe Vladinkosis sau cum lo chema?Unde se plimba capitanul stelei/:).Daca il bloca nu tragea acel sut superb in vinclu portii in care portaru nu prea are ce sa faca mai ales de statura lui Lobont.(Nu tin cu nimeni)

In primul rand il chema Stankevicius si in al doilea rand cel care trebuia sa il blocheze era Stefan Radu. ;) Si a fost o gafa a portarului in primul rand pentru ca s-a pozitionat prost si in al doilea rand pentru ca a incercat sa devieze cu mana stanga cand mingea se ducea pe partea dreapta. Hai totusi sa nu zic ca daca statea mai in spate prindea mingea , sa zic ca daca incerca sa devieze cu mana dreapta ar fi reusit. ;)

S3BBY
01-11-2008, 11:14 PM

Ne-a scapat de 2 si a luat 3.Cam asa a facut si Zapata cu Lyon.;)Oricum,tu zici numai de Stancioiu si Lobont,dar stiai ca Stelea nu mai luase gol de 6 etape,pana la meciul de azi,cu Farul?Dar el e bosorog,nu mai intra la categoria"cei mai buni portari".Ca doar portarii nu sunt pusi sa nu ia goluri,ci sa faca parade.:-j

Loc Nume Goluri / Meci

1. Bogdan Stelea 0.38
2. Costel Pantilimon 0.56
3. Stoian Kolev 0.67
4. Eduard Stăncioiu 0.69
5. Gedrius Arlauskis 0.73
6. Bogdan Lobonţ 0.77
7. Robinson Zapata 0.83
8. Elinton Andrade 0.88
9. Răzvan Stanca 0.89
10. Dušan Kuciak 1
11. Răzvan Pleşca 1.11

stef.
07-11-2008, 04:04 PM
stelea cand a jucat ultima data? parca era accidentat??

aa da lobont ftw! :D