PDA

View Full Version : Eurovision 2007- Selectia nationala

tza2k
10-02-2007, 09:16 PM
Ziceti-va si voi aici pareriile despre selectia nationala . Acum se desfasoara finala .
3 piese au fost descalificate ,iar morandi nu s-a prezentat, deci au ramas 8 piese in finala .
Mie mi-au placut Locomondo si Desperado feat Dany Poptamas(ambele piese ) .

Alex
10-02-2007, 09:27 PM
Pai ce mai e de discutat, mergem la Helsinky sau cum se scrie, sa ne facem de rusine, ca doar suntem romani si mai presus de toate suntem romani ieuropeni. Mergem acolo d-al de Marcel Pavel care are o melodie pe care habar nu are sa o cante nu ca n-are voce ci pentru ca faulteaza la greu limba spaniola, sau cu Nico a carui melodie e compusa de marele si inegalabilul Costi Ionita! O mare magarie i s-a facut lui Marius Moga si chiar de un coleg de breasla, un "mare" cunoscator al muzicii, mai ales aia de batut in butoaie pline cu muraturi, zoli de la sistem care a fost singurul ce s-a opus participarii piesei cantata de Andra, sigur cea ma buna voce feminina din romania, impreuna cu cei de la Simplu care sa recunoastem scartaie la capitolul voce dar pot face un show superb si chiar am fi avut sanse destul de mari la un loc pe podium in Finlanda! Dar, cum spuneam, suntem romani si ne place sa aratam lucrul asta la toata lumea, sa vada ca nu suntem doar romani europeni suntem si nesimtiti europeni! Hai Romania!

tza2k
10-02-2007, 09:30 PM
Da alex si mie imi placea Andra feat Simplu f mult, dar defapt a fost descalificata nu pentru plagiat sau cum se scrie ci pentru ca a fost televizata inainte de concurs pe nu stiu ce post tv si bla bla bla .
Acuma nu oi vrea ca toate melodiile sa fie exceptionale .
P.S. : Bleah ce scarba imi e de "colegii finlandezi", aerieni rau frate . Cred ca a fost sa fie o gluma nu ?

Alex
10-02-2007, 09:32 PM
odata ce suntem intro finala de concurs toate melodiile ar trebui sa fie daca nu exceptionale, macar foarte bune!

mns
10-02-2007, 09:38 PM
Mie melodia cu Dracula mi se parea extrem de proasta, seamana cu o manea. Foarte bine ca au iesit din concurs.

tza2k
10-02-2007, 10:01 PM
:)) Dear mns acea melodie a fost plagiata sau cum se scrie dupa o melodie de la E-Type care nu prea cantau manele :)) .

Alex
10-02-2007, 10:03 PM
si nu a fost plagiata, s-a dovedit :p

DarkComy
10-02-2007, 10:11 PM
Si mie melodia Dracula mi se pare o porcarie , cat despre Andra ...cand au cantat LIVE , nici nu se intelegea ce zicea ea in engleza :huh: .

Totusi Eurovisionul nu mai este de mult timp un concurs cu cele mai bune melodii , acesta a devenit foarte comercial iar melodiile care prind la public (marea majoritate prosti ) nu cele cu adevarat frumoase si care au un mesaj de transmis . Din punctul asta de vedere melodia Dracula eu o consider foarte comerciala si in opinia mea avea cele mai mari sanse sa castige Eurovisionul din cele care participa la preselectia romaneasca chiar daca este o porcarie .

Oricum eu zic ca anul asta ne facem de kkt la Eurovision

nigga_thebest
10-02-2007, 10:12 PM
a fost singura piesa care avea sanse la eurovision... spectacolul celor de la simplu si vocea andrei ne puteau duce sus in clasament dar acum .. au ramas numai cacaturi... la televoting conduce locomondo.. apoi daca si aia ii piesa demna de a fi reprezentanta romaniei la eurovision inseamna ca eu chiar sunt afon

tza2k
10-02-2007, 10:18 PM
Pe de alta parte cea mai mare prostie de la Eurovision este ca au lasat publicul sa aiba 100% din decizie . Asa devine 50% un vot politic .
ex : tarile din fosta URSS se voteaza intre ele, vecini nostri de peste Prut ne voteaza pe noi,noi pe ei , apoi tariile scandinave si baltice la fel .

LE : 1.Locomondo, 2.Desperado feat Dany Poptamas-Where are you ,.3. Ungureanu- Time , 4..Desperado feat Dany Poptamas-European,a beautifull sin

Agy23
10-02-2007, 10:25 PM
Si mie melodia Dracula mi se pare o porcarie , cat despre Andra ...cand au cantat LIVE , nici nu se intelegea ce zicea ea in engleza :huh: .

Pai Comy, asta s`a si vrut sa nu fie o engleza pura, acolo era vorba de Dracula din Transilvania. Daca ai observat si in filmele facute de americani cu Dracula , personajul are un accent mai ciudat, este normal. Si acel accent nu s`a vazut numai in interpretarea LIVE ci si pe inregistrare daca esti atent ;)

sisu_stelistul
10-02-2007, 11:15 PM
Melodia Dracula a avut o parte difuzata la mtv in 2005, sunt secvente pe you tube. Mi se pare corect ca au fost descalificati, doar copiii care sunt disperati dupa Moga nu si-ar da seama. Melodia care a castigat este draguta, pot sa zic este cea care-mi place din cele care ramasesera, inainte imi placea piesa monicai, dar si ea a mai fost cantata , chiar eu o mai auzisem, la fel si cu romania & rednex, bine ca de la anul vor fi jurii care nu vor mai lasa sa treaca asemenea piese. Desperado si Poptamas participa in fiecare an, acum si cu 2 piese, n-au alta treaba ca in rest nu prea ii vad.

DarkComy
10-02-2007, 11:21 PM
Pai Comy, asta s`a si vrut sa nu fie o engleza pura, acolo era vorba de Dracula din Transilvania. Daca ai observat si in filmele facute de americani cu Dracula , personajul are un accent mai ciudat, este normal. Si acel accent nu s`a vazut numai in interpretarea LIVE ci si pe inregistrare daca esti atent ;)

Nu ma refer la engleza aia putin stalcita ..la ea chiar nu se intelegea un cuvant din ce spune .....Pai cum a cantat ea , pot sa cant si eu asa ca sa fim seriosi.

@sisu , am vazut faza de la MTV si doar niste cretini puteau sa descalifice melodia pentru faza aia ...mi se pare absurd

tza2k
10-02-2007, 11:22 PM
Si mie mi-a placut Locomondo, Si Desperado mi-au placut destul de mult .
Mai era frumoasa si melodia lui Randi feat wassabi,care in semn de protest nu s-au mai prezentat .

sisu_stelistul
10-02-2007, 11:29 PM
Nu ma refer la engleza aia putin stalcita ..la ea chiar nu se intelegea un cuvant din ce spune .....Pai cum a cantat ea , pot sa cant si eu asa ca sa fim seriosi.

@sisu , am vazut faza de la MTV si doar niste cretini puteau sa descalifice melodia pentru faza aia ...mi se pare absurd

Daca asa este regulamentul se regasesc fragmente acolo, din pacate secventele de pe you tube sunt cam slabute. Si mai au si niste fite cei de la Simplu , am vazut cum comentau despre cel de la sistem de ce a votat pentru descalificare, oameni astia nu inteleg E UN REGULAMENT, trebuia 5-0 votul poate doar din cauza renumelui nu au votat asa.
In semn de prostest Randi feat wassabi nu s-au mai prezentat, absurd, Moga i-a obligat.

yahoo
11-02-2007, 12:15 AM
Niste handicapatii si stresati. Melodii de tot cacatu! Locomondo? Who the fu<k are those? Desperado, trupa de cocolari, din 90 pana azi numai country de 2 lei canta. Romanii astia n-au invatat ca trebuie sa ai ceva special ca sa castigi sau sa ai o voce superba. Nu gayz care canta ca ultimii cersetori!

DarkComy
11-02-2007, 12:25 AM
Daca D-ul Problema ( acum in Locomondo ) a ajuns la Eurovision e clar ca anul asta nu avem nici o sansa

sisu_stelistul
11-02-2007, 12:33 AM
O sa vedeti, piesa o sa sparga topurile, voi sunteti importriva, dar ati votat cu cei pe care ii sustineati ca sa nu iasa acestia. Mi-e imi place melodia este un pic iesita din comnu, decat Marcel Pavel iar...

pikciu
11-02-2007, 12:45 AM
mda, cu tot respectul, e o porcarie. marcel pavel a facut coloana sonora pentru viitoarea serie din rebelde :p alex stie de ce

tza2k
11-02-2007, 01:15 AM
Deci, pana la urma pareriile sunt impartite pentru ca genuriile de muzica sunt impartite, iar fiecare asculta ce simte el si ce ii place . Din toate melodiile doar Locomondo a reusit sa transmita un mesaj, si asta conteaza foarte mult la o melodie .

Optick
11-02-2007, 01:35 AM
Daca Desperado avea doar o piesa, era acum la helsinki ... mai bine ar fi renuntzat la una din ele... dar la care ?!

tza2k
11-02-2007, 01:53 AM
Eu as zice ca trebuia sa renunte la piesa "European,a beautifull sin" pentru ca piesa " Where were you" a fost prima in viziunea juriului de specialitate .

-Dany-
11-02-2007, 09:04 AM
oricum melodia de la LOCOMONDO e destul de buna ... adica ideea in 5-6 limbi e foarte buna..poate atrage public

Varaloi
11-02-2007, 09:53 AM
Ati observat ca rusul de la LOCOMONDO era dublat(la fel si spaniolul)de catre ceilalti?.Si tot suna prost!.Hai sa fim seriosi locul 24 ne asteapta anul asta.

pikciu
11-02-2007, 10:21 AM
dl-ul problema era un pic ragusit, dar rusul te sperie... zici ca e un urs dupa hibernare.

tza2k
11-02-2007, 10:21 AM
Da am observat foarte bine si varianta din semifinala a sunat mai bine decat asta . Spaniolul ( Dl Problema) a fost dublat deoarece (din declaratiile lui) a avut febra . Iar la rus chiar a sunat prost fata de varianta din semifinale .

P.S. : Rusul acela e basaraeban ?

nigga_thebest
11-02-2007, 10:28 AM
cea mai proasta piesa care ne-a reprezentat in ultimii ani... doar niste romani debili puteau sa voteze piesa asta de rahat :-)

mns
11-02-2007, 11:11 AM
Hai ca e simpatica piesa, daca nu era cocalarul ala de Dl. Problema era si mai simpatica. Decat mizeria aia manelistica de Dracula my love, mai bine Locomondo. La melodia asta (Dracula) nu intelegeai mai nimic, engleza suna ca un cur si linia melodia aduce aminte de o manea jegoasa. Cine stie, poate Crazy avea mai mult succes, dar daca au decis sa se retraga, asta e.

Varaloi
11-02-2007, 12:14 PM
Randi si fetele de la Wassabi nu au vrut ei sa se retraga,ci Moga i-a ofticat.Cum spune MNS,sunt sigur ca rahatul de Dracula my love ne aducea o imagine si mai proasta in europa civilizata,cum ca am fi toti tigani sau ceva de genul asta.Nu e nevoie sa spun ca acest lucru este eronat,iar cu Locomondo nu va fia asa,dar nici foarte bine nuva fi!

Agy23
11-02-2007, 01:55 PM
Acum am auzit si eu pentru prima data melodia astora de la loco...cacat. Cea mai penibila melodie pe care am auzit`o vreodata. Ne facem de ras acolo. Pai melodia cu Dracula era de 10.000 de ori mai buna. Asta zici ca`i cazacioc.

Asta liubi , liubi nici macar nu are linie melodica este prea "plata". JEGOSHI!!!

sorin
11-02-2007, 02:58 PM
ne facem de ras.Pentru Romania piesa e ok, e comerciala suna bine la radio dar nu stiu daca o sa prinda "dincolo".Dracula my love era o porcarie manelistico-arabo-romaneasca, dar macar speculau mai bine valorile Romaniei pentru care suntem cunoscuti in Occident...

Jokes
11-02-2007, 04:08 PM
Cu toate astea nici una din melodii nu mi se par demne de aceasta competitie.Parca melodia lui Marcel Pavel se fie un pic mai rasarita dar oricum foarte slab nivelul anul asta!

sisu_stelistul
11-02-2007, 04:44 PM
Cu o melodia ca a lui Marcel pavel era probabil in jur de locul 15-20. Macar cu asta avem mai multe sanse, depinde daca va prinde la public.

-=FaN MaNcHeStEr=-
11-02-2007, 07:27 PM
anul trecut au fost piese mai bune decat anul acesta...dar poate vom urca si noi pe podium

nigga_thebest
11-02-2007, 07:30 PM
pe podium ? poate pe ala din coada
nu o fi piesa lu' Moga nush ce dar cu piesa aia aveam mai multe sanse.. numai numele Dracula ne aducea cateva puncte in plus

sorin
11-02-2007, 08:27 PM
eh mai sti ce se poate intampla?toata lumea ii huiduia pe cei de la Lordi (chiar ei au declarat ca prezenta lor la eurovision echivaleaza cu o bucata de carne intr-un restaurant vegetarian)insa au castigat detasat.....

nigga_thebest
11-02-2007, 09:16 PM
cei de la lordi au castigat pentru ca au adus ceva nou , ceva spectaculos ori locomondoe o piesa lina ,fara nicio noima , nimic spectaculos

DeadHope
11-02-2007, 09:20 PM
1) Anul asta nu s-a avut de unde sa se aleaga. Totul a fost varza...
2) Dracula my love suna ca o manea, dar macar avea mai multe chestii traditionale, si oricum, era destul de ritmata, Andra avea voce, si prindea melodia...
3) Lordi a avut multi sustinatori. Sunt destui rockeri prin Europa, nu credeti? :D
4) Melodia cu care mergem e muci

andreiutzu
12-02-2007, 12:51 PM
Nu cred ca o sa fim printre primi 10:kkt: :wacko:

-=FaN MaNcHeStEr=-
12-02-2007, 01:18 PM
asta inseamnca ca s-a terminat cu eurovisionul...pacat

pikciu
12-02-2007, 05:33 PM
am auzit la nu stiu ce stiri ca s-a descoperit si ca liubi liubi asta e luata de la alta melodie... ce scandal o sa iasa. d-abia astept. :D

-Dany-
12-02-2007, 05:41 PM
phoa..si sa ramanem pe dinafarA? [ le am pe amandoua pe calculator si nu seamana ]

andreiutzu
12-02-2007, 06:24 PM
Doamne..se duce totul de rapa daca este adevarat..:(

Time2Chill
12-02-2007, 07:07 PM
Oricum melodie este de cacao, rau de tot, anul trecut unii au avut o melodie similara cu aceasta, adica asa, mai nostima, fara ceva concret si si-au luat-o in freza rau de tot, au iesit pe ultimul sau penultimul loc...

sisu_stelistul
12-02-2007, 07:20 PM
Pentru melodia aia se gaseste in fiecare zi cate o melodie care seamana, sa fim seriosi.

-Dany-
12-02-2007, 07:47 PM
eu cred ca asta vrea sa devina ceva anti-romania.. cu plagiatul... ( si asa scandalurile ajung la urechile din afara si pierdem puncte.... sau daca lor le suna cunoscuta nu o mai voteaza..)

Alex
12-02-2007, 08:23 PM
Scandal inseamna ziare vandute si puncte de rating, deci cu cat mai multe scandaluri cu atat mai bine pt altii!

sisu_stelistul
12-02-2007, 10:53 PM
Plagiatul este foarte greu de demonstrat insa motivul pentru care au fost descalificate cele 3 piese este usor de demonstrat.

mns
13-02-2007, 12:19 AM
Pentru Dracula my love am inteles de ce au fost descalificati, am vazut vidoul si era clar ca au mai cantat piesa si la MTV in urma cu 1-2 ani. Cei de la Rednex&Romania nu stiu de ce au fost descalificati, din ce am inteles doar o parte a melodiei a mai fost folosita inainte, in rest mare parte din ea era originala.

Am ascultat mai atent melodia celor de la Locomondo in ultima vreme, din pacate melodia are potential, baietii insa nu au voce si s-ar putea sa ne facem de ras.

tza2k
13-02-2007, 09:26 AM
mns, uite de aici poti asculta melodiile:http://www.tvr.ro/eurovision/melodii_en.php . Asculta melodia rednex&romania si ai sa iti dai seama de ce i-a descalificat . Oricum piesa era de :kkt:si intr-un stil western de 2 lei. Panarama .

sisu_stelistul
13-02-2007, 11:18 AM
MElodia celor de la Rednex si Romania a fost prin 2001 difuzata partea celor de la Romania, asa am inteles. Nu conteaza vocea baietilor, meliodia nu este facuta pentru voce, cel putin unii au voce destul de buna, vocea rusului nu e asa de buna.

Alex
13-02-2007, 01:43 PM
Niciunu nu are voce stralucita cu atat ursul, manelistul si problema!

mns
14-02-2007, 01:47 PM
Wel-o-wee putea sa aiba succes, mai ales ca avea in spate o formatie relativ cunoscuta, cine stie, lumea vota si pentru Rednex.

gianni
16-02-2007, 09:29 AM
Am ascultat si eu in dimineata aceasta melodia celor de la Locomondo. Imi pare rau, dar NU... ce fel de melodie este aceasta? Spuneti-mi si mie, va rog, care este mesajul care se incearca a fi transmis? Linia melodica? Versurile?
Nu va suparati, poate sunt eu afon, dar asta-i orice altceva , dar nu melodie!
Anul acesta nu trebuia sa participam la Eurovision! De vreo 2 ani am aratat si noi, romanii, ca avem oarece talent, iar cu melodia aceasta o sa se vada ca pana la urma prestatia celor de la Sistem-Luminita Anghel si Traistariu a fost doar o exceptie!

sisu_stelistul
24-02-2007, 03:12 PM
Am inteles ca si-au schimbat numele in TODOMONDO din cauza ca numai aveau voie sa folosesca LOCOMONDO din cauza trupei din grecia.

sorin
24-02-2007, 09:46 PM
sisu: Este adevarat.Acum suna si mai rau.Locomondo (din Grecia) participa la Eurovision??
gianni:mesajul este unul interesant, de dragoste, de pace, de comuniune intre popoare.Felul cum au ales sa il transpuna pe melodie este jalnic, insa.Parca e o melodie de circ.Versurile se repeta si melodia tinde sa devina plicticoasa.

tza2k
24-02-2007, 09:51 PM
Totomondo parca suna a numele unei formatii de clovni sau numele unei formatii pt copii de 5 ani . :lol:

Alex
24-02-2007, 09:57 PM
Totomondo, Locomondo, Polomondo, Coromondo, Cacamondo, Pipimondo sau ce nume puteau sa mai aleaga din formatie fac parte aceiasi manelisti si domni problema!

-Dany-
24-02-2007, 10:02 PM
hai ca era mai manelista Andra & Smiley - Dracula,my love ... asta mai merge fata de aia

-=FaN MaNcHeStEr=-
25-02-2007, 10:53 AM
manelista asa cum era mergea (andra & smiley) .Locomondo nu are nicio sansa!

sisu_stelistul
25-02-2007, 11:33 AM
Asteptati eurovisionul si sa va dati apoi cu parerea. Este misto si numele acesta, am inteles ca televiziunea greceasca a transmis tvr sa schimbe numele.

DarkComy
13-05-2007, 11:19 AM
Cel mai penibil eurovision din ultimii ani !

1. Sonorizare de CACAo , la unele melodii se auzea super bine la altea se auzea cu ecou sau mai stiu eu ce , foarte urat.
2. Anul asta a fost invazia GAY-ilor. O multime de travestiti , gay si mai stiu eu ce ! (ar fi trebuit pus semn interzis minorilor .....la reprezentantul Ucrainei mi-a fost scarba sa ma uit , ma dezgusta)
3. Inca odata am fost martori la voturile falseSuedia , Danemarca , Norvegia si Finlanda care isi imparteau voturile intre ei , la noi Romania-Moldova , Serbia-Bosnia-Albania-Muntenegru si cine mai e din zona aia ..... dezgustator
4. M-am saturat sa fim noi prostii Europei . Din orgoliul sa demonstram ca suntem cinstiti am pierdut , au fost destule piese plagiate sau care semanau cu altele sau care au fost cantate cu un an inainte de preselectie si au castigat in tarile lor . Noi a trebuit sa eliminam 2-3-4 melodii sau cate au fost eliminate, retrase ca sa demonstram ca noi suntem mai cu mot
5. Am spus si dupa preselectia nationala si o spun si acum : TONTOmondo nu aveau ce sa caute la Eurovision. E o melodie draguta dar nu are ce ii trebuie ca sa castige concursul . Nu au coregrafie (6 mascarici imbracati in niste costume jalnice ...zici ca erau din garderoba TVR) , toate formatiile au folosit ecranele uriase pentru niste efecte de culoare super (vedeti Rusia sau Serbia) noi nu ,Trebuie o melodie comerciala cu spectacol pe scena ca sa castigi sau daca vrei s-o faci in stil de mare campion trebuie sa ai o melodie si o voce super (Mihai Traistariu - Tornero sau Hari Mata Hari - Lejla )

Alex
13-05-2007, 11:22 AM
Melodia Serbiei seamana asa de mult, mai ales la refren cu o alta, nu stiu cum ii zice acum, dar iata ca a castigat si nu a fost eliminata, numa la noi la romani se poate intampla asa ceva 8-|

stephen
13-05-2007, 11:29 AM
da ati vazut ce costume aveau ai nostrii?Ala care canta in romaneste cica purta ie(sper ca asa se scrie) cu o dunga rosie tiganeasca pe burta.Oricum locul este zic eu pe meritul melodiei.Da,melodia Serbiei,a Greciei,a Turciei puteam sa jur ca le-am mai auzit,dar macar Serbia a avut o melodie reusita.
Incredibil ce oameni,cat de "pe fata" s-au dat punctele:Serbia cu Muntenegru,Belarus cu Rusia,Andorra cu Franta si Spania...Nu mai vorbesc de tarile nordice.Pacat ca n-a mai trimis nimeni pe cineva cum au fost Lordi.Erau haiosi...

Maryusake
13-05-2007, 11:30 AM
ma alea de la Tident s-au facut de ras.Li s-a stricat cd-ul.Playback."Playback poate sa faca si o surdo-muta" "**** tie si celor care te asculta"
eu il nominalizep pe OMBLADON

Alex
13-05-2007, 11:32 AM
Te doare ceva? Aici se vorbeste despre EUROVISION, E-U-RO-VI-SI-ON!

r5m
13-05-2007, 11:33 AM
@maryusake: Tie iti lipsesc taste de la tastatura?

Ce pot sa zic despre Eurovision... Locul este meritat. :p

Maryusake
13-05-2007, 11:36 AM
ok sry:D.L eurovision nu se pot prezenta artisti din toate genurile de muzica?

sisu_stelistul
13-05-2007, 11:36 AM
O sa fie mai bine la anul.... ;)
Nu putem sa avem piese bune in fiecare an.

Alex
13-05-2007, 11:42 AM
Am eliminat cel putin 2 melodii mai bune decat porcaria aia multilingvistica!

sisu_stelistul
13-05-2007, 11:45 AM
Melodiile au fost eliminate pe bune dreptate....cei drept si mie imi placea melodia lui moni-k dar nu prea avea fata de eurovision, desi dupa castigatori de anul trecut nu se mai poate stii sigur ce melodii au fata si ce nu. Oricum concursul intre prieteni isi dau voturile intre ele unele tari...anul asta tu...anul viitor eu.

stephen
13-05-2007, 11:45 AM
Te referi la Dracula si la Desperado?

Alex
13-05-2007, 11:50 AM
Eu, da, astea 2 cel putin. Sisu, care buna dreptate daca comisia din Regatul Unit a spus ca Dracula- My love nu este plagiata , dar s-au trezit idiotii astia de la noi cu Zoli sef de trib sa se bage in seama si sa o dea afara. Intotdeauna trebuie sa facem noi ceva care sa fie pe dos decat cum zic altii mai specialisti. Na` ca ne-am facut de ras cu TampitoMondo cu tot cu melodia lor de 2 lei, la anu sa facem calificari sa ajungem in finala! Ca la noi la nimeni!

DarkComy
13-05-2007, 11:57 AM
Melodiile au fost eliminate pe bune dreptate....cei drept si mie imi placea melodia lui moni-k dar nu prea avea fata de eurovision, desi dupa castigatori de anul trecut nu se mai poate stii sigur ce melodii au fata si ce nu. Oricum concursul intre prieteni isi dau voturile intre ele unele tari...anul asta tu...anul viitor eu.

Daca tie ti se pare cantatul unui refren la MTV music award acelasi lucru cu cantatul intregii melodi cum au zis niste dobitoci inseamna ca traiesti pe alta lumea . Au vrut sa ii elimine pe simplu cu orice pret ...ca sa faca loc lui TONTOmondo!!

Alex
13-05-2007, 12:00 PM
O sa vedeti, piesa o sa sparga topurile, voi sunteti importriva, dar ati votat cu cei pe care ii sustineati ca sa nu iasa acestia. Mi-e imi place melodia este un pic iesita din comnu, decat Marcel Pavel iar...

Cunoscatorule, ia zi, cum sta treaba cu spartul de topuri? Nu inteleg de ce iti dai cu parerea la ceva la care nu te pricepi! Sa nu mai zic ca ai probleme cu pusul cratimei unde trebuie!

sorin
13-05-2007, 12:17 PM
Eurovisionul de anul asta mi s-a parut foarte slab, atat din punct de vedere organizatoric( sunt de acord cu tot ce a zis Coco), cat si din prisma melodiilor participante.Anii trecuti imi placeau cel putin 3-4 melodii, acum ori erau niste scalambaituri, ori shegherap shegherap, ori niste piese lalaite.Melodiile Moldovei si Finlandei mi s-au parut destul de interesante.
Nu e vina baietilor de la Tontomondo ca ne-au facut de ras, e vina dinozaurilor-ultracunoscatori care au ales piesele pentru selectia nationala.
Sperca la anul, piesa noastra sa nu fie aleasa prin descalificare.

O parere din exterior despre prestatia Romaniei:Romania - What is this? Gypsy, Russian, Greek, Spanish? Or is this what Romania music is really like. In any case, a real crowd pleaser.
http://www.yle.fi/eurovision/main.php?id=4330

Omega
13-05-2007, 12:27 PM
Aia nu a fost melodie. A fost o parcarie si o bataie de joc. Dupa 2 ani in care am luat locurile 3 si 4 acuma i-au trimis pe (ex)manelarii aia .. gen Dl Problema. Ne-am eliminat singuri o super melodie si trupa - Simplu. Melodia lor era beton si sincer cred ca aveam sanse foarte mari cu ei acolo chiar la primele 3 locuri. Era deosebita melodia .. dar nu .. noi trebuie sa ne furam caciula singuri sa ii trimitem pe aia cu textul in 10 mii de limbi si complet aiurea. Lasa ca la anul trebuie sa ne calificam in finala...Parca vad ca participa si gUtza, ca eu impusc tv-ul. :lol:

radustefan_21
13-05-2007, 12:40 PM
Foarte slab eurovision dar foarte slab is romania.Fatza de ce a facut Luminita Anghel si Traistariu acum 2 respectiv 1 an.Rusine Tontomondo.

gianni
13-05-2007, 12:42 PM
Intamplator il cunosc pe unul dintre componentii trupei Todomondo: pe Valer Raileanu. Melodia lor a fost una fara cap si fara coada, ceva in genul "Podul de piatra", de pe vreme copilariei.
Mi-a placut piesa castigatoare, a Serbiei!

DarkComy
13-05-2007, 01:19 PM
"Dinozaurul" Moculescu tot debita ieri la tv ca majoritatea tarilor sunt slabe cu exceptia a 3-4 si ca noi avem sanse la primele 3 locuri pentru ca Todomondo e un PROIECT !!! celelalte tari trimitand niste simpli artisti (Todomondo = Un PROIECT esuat ...lamentabil )

stephen
13-05-2007, 02:19 PM
"Dinozaurul" Moculescu tot debita ieri la tv ca majoritatea tarilor sunt slabe cu exceptia a 3-4 si ca noi avem sanse la primele 3 locuri pentru ca Todomondo e un PROIECT !!! celelalte tari trimitand niste simpli artisti (Todomondo = Un PROIECT esuat ...lamentabil )

Incearca sa dreaga busuoicul.Dupa aia o sa spuna:am fost victimele aliantelor dintre state.Deci pun pariu ca asa o sa zica.Dar parca prea mult ne agitam pentru concursul asta.Se merita?

Andrey95
13-05-2007, 05:18 PM
Of, of, of, Eurovisionul asta... Melodia asta este destul de buna, merita mai mult. Acum trebuie participam la semifinale. Primii sub linie... ironia e atat de ironica, nu? Cand ne-au dat spaniolii 12 puncte am zis ca-s nebuni! Si cand ne-au dat turcii 10 puncte... pe astia i-a sfatuit Allah. In rest clar... Le-am dat la unguri 8, ne-au dat si ei, la moldoveni 12, ne-au dat si ei...

DarkComy
13-05-2007, 05:49 PM
Pai de la Spania , au votat capsunarii.
Sigur trebuie sa participam la calificari ? Primele 14 nu se califica direct?

Andrey95
13-05-2007, 06:16 PM
Nu, Dark, primele 12 se califca direct. Ne-a intrecut Georgia, na! Cu ce dracu' Doamne iarta-ma! au fost astia mai buni ca noi?!?! Si ungurii... Pana la urma melodia nu e atat de rea... Nu am vazut-o eu completa si de aia am zis asa... In fine, eu zic ca meritam locul 6-7... Dar na! au votat nordicii intre ei, Muntenegru cu Serbia...

ytzak
13-05-2007, 06:18 PM
ati vazut aseara ucraineanul????????????cum arata loool de aia a iesit ucraina pe 2 ca au fost facutii sa rada de ala :lol::lol:si tontomondo prosti rau

yahoo
13-05-2007, 07:04 PM
Cel mai slab Eurovision de ceva timp incoace. Melodia castigatoare e cacacioasa rau. Pana si gay-ul ala ucrainean era mai amuzant. In ultima vreme la asemenea concursuri am ajuns sa prefer o fata frumoasa decat una urata care canta :D

Sirius
13-05-2007, 08:28 PM
Pentru mine Eurovisionul a insemnat cele 10 minute de Apocalyptica, unde s-a vazut ce inseamna cu adevarat muzica...

sisu_stelistul
13-05-2007, 08:35 PM
Ce este drept, eram un pic cam entuziasmat cu ceva timp in urma, oricum piesa a prins in romania, melodia celor de la simplu nu ar fi facut mult mai mult la eurovision.
Piesa a fost eliminata corect, a fost difuzat refrenu, care pentru multi este cea mai importanta parte a piesei, inainte de 1 octombrie 2006.
Regulament eurovision http://www2.tvr.ro/eurovision/regulament.php

Alex
13-05-2007, 08:41 PM
Gata, nu vezi ca esti singurul care aberezi p-aici? Eu nu am auzit melodia asta a lu todomondo mai pe nicaieri, totul e foarte clar, piesa celor de la Simplu a fost eliminata aiurea, au fost jocuri de interese cu galeata, exact ca in politica!

sisu_stelistul
13-05-2007, 09:03 PM
Nu sunt aberatii, daca s-a intamplat sa fiti mai multi de acord nu inseamna nimic, parerea expertilor de la TVR e alta, oricum nu e nevoie de nici un expert sa-ti dai seama ca refrenul a mai fost difuzat, nu cred ca mai are rost sa pun linkurile de youtube iar.

tza2k
13-05-2007, 10:42 PM
A fost o tragedie eurovisionul de anul acesta ! Melodiile au fost foarte slabe . Din nou am fost dezamagit pentru ca a fost un vot politic, si nu unul dupa valoarea melodiilor(care au fost slabe oricum ) .

gianni
14-05-2007, 07:27 AM
Da, cam toata lumea crede ca de vina sunt "aranjamentele"... Poate ca si asta este pe de-o parte, dar, daca ne gandim la editiile precedente, unde am avut o clasare meritorie, eu zic ca si melodia conteaza foarte mult...

DarkComy
14-05-2007, 11:37 AM
Da, cam toata lumea crede ca de vina sunt "aranjamentele"... Poate ca si asta este pe de-o parte, dar, daca ne gandim la editiile precedente, unde am avut o clasare meritorie, eu zic ca si melodia conteaza foarte mult...

Corect!... Dar si votul politic influenteaza clasamentul . Traistariu trebuia sa castige , toata lumea a recunoscut (pana si cei straini)

Omega
14-05-2007, 07:03 PM
Niciodata melodia cea mai buna n-a castigat. Anul trecut au luat monstrii aia...Cand i-am vazut credeam ca-s beat si ca delirez.

gianni
15-05-2007, 09:21 AM
Cred ca, asa cum au titrat ziarele, se pare ca reprezentantele tarilor din Europa de Vest o sa cam lase acest concurs in bezna. Chiar a fost ciudata aceasta editie a Eurovisionului!

mns
15-05-2007, 11:54 AM
Si anul asta Serbia a castigat din cauza votului politic. Au avut de partea lor vreo 5 tari din fosta Iugoslavie.

Ucrainienii au fost si ei penibili, dar au stiut sa faca spectacol, mult bling bling si viata.

Todomondo au fost penibili, poate la fel de penibili ca si Traistariu anul trecut. CHiar nu imi dau seama cum putea fi vazut drept favorit.

DarkComy
15-05-2007, 12:14 PM
Si anul asta Serbia a castigat din cauza votului politic. Au avut de partea lor vreo 5 tari din fosta Iugoslavie.

Ucrainienii au fost si ei penibili, dar au stiut sa faca spectacol, mult bling bling si viata.

Todomondo au fost penibili, poate la fel de penibili ca si Traistariu anul trecut. CHiar nu imi dau seama cum putea fi vazut drept favorit.

Pentru ca Traistariu avea voce si o melodie misto , coregrafia a fost de CACAo dar la Todomondo totul a fost de CACAo

Omega
15-05-2007, 04:02 PM
Melodia lui Traistariu mie s-a parut cea mai buna a Romaniei din ultimii ani poate mai buna ca a Luminitei Anghel si Sistem dar aia au avut prezenta scenica de invidiat, datorata desigur butoaielor.Astia de anul asta mai bine isi schimbau numele in TodoCACAo :lol:

sorin
15-05-2007, 08:04 PM

Si noi am participat la astfel de "jocuri murdare".De cativa ani incoace oferim 12 puncte Moldovei, primim punctaj maxim din Spania si din Moldova, diaspora de prin Israel "cotizeaza" si ea.Eurovisionul nu cred ca a fost gandit sa desemneze cea mai buna piesa, din punct de vedere melodic, din Europa.Ne agitam fara rost:p .

stephen
15-05-2007, 08:25 PM
Ai dreptate,Eurovisionul o sa ramana vesnic doar o disputa politica,dar conteaza intr-o proportie destul de mare si ce melodie prezinti.Cum a spus si Sirius pe pagina anterioara,muzica adevarata s-a vazut cand au cantat cei de la Apocalyptica,restul au fost praf!

gianni
16-05-2007, 07:33 AM
Oricum, am zis de la inceput ca melodia celor de la Todomondo este un mare rateu!

sorin
17-05-2007, 11:11 AM
Se pare ca melodia Serbiei este plagiata dupa o melodie din Albania( mi se pare chiar participanta Albaniei, dar nu garantez).:P

ytzak
17-05-2007, 12:38 PM
Se pare ca melodia Serbiei este plagiata dupa o melodie din Albania( mi se pare chiar participanta Albaniei, dar nu garantez).:P
pe astia nu i-a dat afara da pe simplu da :mad: :mad: luam locu unu daca cantau ei:mad: :mad:

Omega
17-05-2007, 05:29 PM
Nu ni i-au dat ei afara pe Simplu, ci ni i-am dat noi singuri. ;)

sisu_stelistul
17-05-2007, 07:29 PM
A spus la Maruta ca a fost un schimb de emailuri inte Dan Manoliu si cei de la Eurovision dupa semifinala si ca daca o sa castige Simplu este posibil ca melodia sa nu fie primita in concurs.

Alex
17-05-2007, 07:32 PM
Un schimb de sms-uri, de mass-uri pe messenger! Ce prostie!

sisu_stelistul
17-05-2007, 07:42 PM
Eu cred ca este adevarat si ai nostri s-au speriat si i-au eliminat impreuna cu alti, nu stiu sigur, dar cred ca anul acesta au fost cele mai multe eliminari la selectia nationala.

Andrey95
17-05-2007, 07:56 PM
Cu ce melodie a participat Simplu?

sisu_stelistul
17-05-2007, 08:08 PM
Simplu & Andra - Dracula, My Love

Jokes
17-05-2007, 09:38 PM
Cu toate astea a fost cel mai urat Eurovision din toti anii,nici o melodie nu mi-a placut!Locul 13 a reflectat clar valoarea noastra,chiar si fara sa fie sabotati cum spui cei de la Todomondo ca au fost nu scoteam mai mult.

Omega
18-05-2007, 12:46 PM
Daca ei se cred sabotati inseamna ca si ei sunt de parerea ca au primi chiar mai mult decat meritau :lol: .