PDA

View Full Version : Multiplayer

mns
28-12-2003, 10:29 AM
Multa lume intreaba unde este multiplayerul de la fifa 2004, eu cand am jucat jocul nu prea am fost interesat de chestia asta, dar sa lamurim chestia asta, in versiunea initiala care e pe cd, fifa 2004 are optiunea de a juca direct ip sau lan? sau au bagat-o numai in updateul acela in care se repara si reluarile?

scandalf
28-12-2003, 11:12 AM
Multiplayer cu totul si direct IP si lan au fost introduse cu update-ul :) nu erau pe cd original

scandalf
05-01-2004, 10:27 AM
Marea problema este ca nu functioneaza.....am mai auzit si pe altii....functioneaza un pic si apoi OUT OF SYNC...
Scrieti va rog cine a reusit sa joace multiplayerul undeva.....

ReKo
06-01-2004, 02:13 PM
la fel se intampla si la noi pe retea
jucam MAXIM o repriza si apoi.... out .. :)

in plus si la instalare scrie ca nu prea merge.... ;)

Scouville
06-01-2004, 04:26 PM
la mine merge .... am jcuat 4 in retea :mishto: :mishto: :mishto: super ma oftica ca nu pot sa dau restart ... de precizat switch + utp , placa de retea destul de noua si server de fiecare parte(practic sunt 2 retlee fiecaare cu sv ei si 2 switchuri )
sau mai socata astia un aptch sa bage restart si alte optiuni ce lipsesc cum ar fii aceea de a ramane team managmentu echipelro si in rtetea(nu merge nicic daca salvezi si dai laod inate sa faci jocu cel putin pe lan)

scandalf
07-01-2004, 09:24 AM
Hai ca sta e chiar culmea....nu cred ca are legatura modul in care este realizata reteaua...eu am facut cu un prieten direct prin cablu utp alte jocuri mergeau de zbarnaiau..ce :injur:
E problema softului lor care nu permite nici cea mai mica desincronizare :scaun:

ReKo
07-01-2004, 02:16 PM
eh...daca e asa...noi cu 10 switchuri numai jucam fifa in retea :P ! :lol:

webstefan2003
05-02-2004, 04:22 PM
deci daca instalez patch-ul full tot nu mere reteaua cum trebuie ca sincer eu la asta m-am gandit.Si apropo fratilor am vazut pe un site nu spui numele ceva de versiunea 1.2 la patch :huh: , mai stie cineva ceva de asta? :huh: