View Full Version : Connex, Orange sau Zapp ?
In cazul in care aveti telefon mobil, la ce retea aveti abonament/cartela, sau pe scurt care o considerati mai buna, eu am de vreo 9 luni abonament pe connex si cu toate ca am avut ceva probleme cu ei la inceput as zice ca sunt putintel mai buni decat orange, cu toata ca ofera mai putine facilitati si premii (de ziua ta, sarbatori...)
stefan
25-12-2002, 02:30 PM
inca nu mi-am luat mobil da mie mi se pare ca orange are o arie mai mare de acoperire.parintii mei au avut la inceput abonamente la connex si dupa aia au trecut pe orange,ca la connex aveau semnal doar in orasi si pe sosele mai importante,in rest nimic.Connexul ofera mai multe facilitati;incarcare la bancomat,kamarad,xnet gratis si alte chestii.Zappu nu l-am testat
connex are mai mare acoperire, vara asta am fost la mune undeva in apropiere de castelul bran, prin ceva zona mai stancoasa, unde s-a filmai si pistruiatul cu florin piersic, si dontre toate mobilele doar conexul avea acoperire acolo...
Catalinc7
25-12-2002, 04:07 PM
Eu zic ca Connex e cel mai tare. La tarife la fel, iar chestia cu acoperirea eu zic ca tot el o are pe cea mai mare.
P.S. Nimeni cu Cosmorom?
stefan
25-12-2002, 06:08 PM
Veniti pe la Iasi sa vedeti ce acoperire"buna" are :(
Catalinc7
26-12-2002, 04:20 PM
Pai eu mai merg cam odata pe sapt. la Iasi si am acoperire foarte buna, chiar semnalul e la maxim.
stefan
26-12-2002, 04:25 PM
Nu ma refeream in oras ma gandeam la un sat din ala uitat de lume.mai stii poate-si ia vreun tz (sunt cocalar de mirc)aran mobil :)
Catalinc7
26-12-2002, 04:37 PM
Mas mira ca un zona Iasului sa nu fie semnal. Insa fata de Orange are mult mai bun.
mininu
03-02-2003, 03:20 AM
CONNEX
faboulos84
13-05-2005, 11:06 PM
CONNEX 4 ever !!! :)
Bogdan_MC
14-05-2005, 02:04 PM
Eu sunt pe Orange de cand am telefon, si sunt multzumit de serviciile lor. :P
Time2Chill
14-05-2005, 02:33 PM
si eu-s tot pe orange de cand am tel... adica vreo 3 ani juma.... :D si-s multumit de orange, si roomingul oferit de ei e ff bun :mishto:
little_foot
14-05-2005, 03:46 PM
eu acum 4 ani mi-am luat prima oara mobil si am avut cartela la orange(dialog pe atunci :P ).l-am tinut cam un an jumate si apoi am renuntat k nu prea aveam bani de cartela.mi-am luat acum 7 luni cartela la connex si mi-au facut sila..de revelion cu toate k aveam 8 dolari credit nu am putut nici macar sa dau un beep pt k ei mi-au luat tot creditul (mai ramasesem cu 12 centzi) si mi-au dat creditul inapoi a doua zi dimineata..m-a dezgustat chestia asta..acum mi-am luat un abonament la orange si sunt super multumit:au si super oferte si acoperire super misto(va asigur k e mult mai buna decat cea de la connex)..so orange 4 ever :mishto:
crede-ma...connex are semnal si acoperire mai buna...iti spun asta ca abonat la ambele retele :P
DeadHope
14-05-2005, 06:41 PM
Pai eu sunt fan connex....
Am avut si orange, si cosmorom....dar connex rulez...(acum sper mai multe de la vodafone)
Zapp n-am incercat ink pt k nu prea are acoperire la mine la "Cucuietzii de shes" :iamwithstupid:
yahoo
15-05-2005, 07:50 PM
De un an si juma is pe Orange Prepay!Mi se pare foarte bun Orange-ul.N-am avut probleme cu ei deci nimik d rau!
Pakat k Zappu n-are Prepay!Cred k ar merita!
Time2Chill
15-05-2005, 09:34 PM
zap s-a axat pe segmentul oamenilor de afaeri... oferind reduceri si preturi convenabile intre pers cu acelasi abonament... nu cred k au avut vreo data in cap sa lanseze pre-pay
Andrei_C
17-05-2005, 10:01 PM
si eu is tot pe cnx , la abonament ...
micutzu
18-05-2005, 03:06 PM
Cam toti pe care ii stiu sunt pe orange.Asa ca..
Am o intrebare: Vreau sa imi iau un telefon pe abonament la sfarsitul lunii astea.Da pe timpul verii plec afara si e mai avantajos sa vorbeste de pe cartela nu de pe abonament.Asa ca eu vream sa incerc cumva ca abonamentul sa imi intre in viguare peste 3 luni ca sa nu platesc aiurea abonamentul fara sa ma folosesc de el mai ales ca mai da si niste min gratuite.Stie cineva daca este posibil sau vreau prea multe? :P
Floyd
18-05-2005, 05:53 PM
Sunt pe Orange de aproape 6 ani n-am nici un motiv sa renunt la serviciile lor. Folosesc si Connex uneori dar deocamdata nu s-au ridicat peste rivalii lor.
eu am mai zis , am connex de aproape 4 ani si orange de 6 luni...si sunt destul de dezamagit de orange, adica eu ei oferte mai bune si imi vine mai putin factura...dar connexul din cate am observat e un serviciu care nu se axeaza numai pe reteaua sa...dovada abonamentele la care te costa la fel sa suni pe connex sau pe orange...orange in schimb e mai mult axat pe orange, adica da ai sute de minute in reteaua ta mai ai si minute nationale si e mishto..dar oricum parca lipseste ceva...ce sa mai zic de faptul ca in 6 luni de orange am avut mai multe probleme de semnal (mesajele nu se pot trimite, a picat cateva ore semnalul orange in tot aradul, nu am avut semnal in gara timisoara...etc) si asta garantez ca nu e de la telefonul meu ci toata lumea din zona a avut problema asta....
RaPiDuTz
25-05-2005, 06:51 PM
connex pauah !
sunt de multi ani si eu pe connex iar acu ca tot va "fuziona" cu vodafone vor fi si mai tari...
btw, 80% din cei pe care ii jtiu sunt pe connex :P
Antoninho
02-08-2005, 05:38 PM
:bere: La mine tot neamul e pe orange,dar eu vreau pe connex ca cica-i mai bun <_<
DeadHope
02-08-2005, 09:40 PM
De curand am facut al 4-lea abonament p Connex in familia noastra...care are....4 membrii :D
TuDoE`
03-08-2005, 01:37 AM
Connex4EVER chiar daca am 35 $ suplimentari luna asta :) :P
Ratonu
03-08-2005, 08:54 AM
Eu am abonament Connex, dar Orange mi se pare mai bun (mai profesional, ca sa zic asa)...
Gorghette
03-08-2005, 10:06 AM
eu am abonament la Orange si mi se pare destul de bun
Eu am Connex cam de cand a aparut :D Am avut si orange in paralel, dar nu se compara intre ele, calitatea sunetului la connex este net favorabila fatza de orange, zapp, ce sa zic, nu poti vb de atatea intreruperi. De aceea si connex este cel mai scump...
spidyp77
23-08-2005, 02:32 PM
connex are preturi mai ieftine,dar orange este mai de incredere si are o acoperire mai mare
stefanm14
23-08-2005, 02:37 PM
sunt bune amandoua......a ajuns la un pret super ieftin telefonia mobila...daca vorbesti putin platesti sa zicem vreo 10 -15 $ pe luna...daca nu , iti iei cu minute incluse.......eu am si connex si orange si nu mi se par mari diferente.... :mishto:
gianni
17-10-2005, 11:52 AM
Fratilor, eu am abonament Orange de vreo 5 ani, dar am la serviciu acces la toate retelele de telefonie mobila! Zapp-ul este cea cel mai slab! Intre Orange si Connex, prefer totusi Orange-ul!
DAmpezz0
18-10-2005, 04:52 PM
Eram in Mehedinti iar connex nu avea deloc semnal acolo , am schimbat cartela cu una pe orange si ce sa vezi ? semnalul la jumatate . Altadata eram in metrou cu cartela orange si nu aveam semnal si prietena mea avea abonament pe connex si avea. O chestiune chestionata ciudat , alien ?!?! , depinde ,eu zic ca ambele sunt bune, acume vedeti si voi ce telefoane au la oferte ca conteaza calitatea telefonului 60%. Parerea mea hac. (ce gramatical am fost,moare lumea)
fredala2003
18-10-2005, 05:09 PM
Orange 4ever !!!!
gianni
19-10-2005, 07:10 AM
Originally posted by DAmpezz0@Oct 18 2005, 04:52 PM
Eram in Mehedinti iar connex nu avea deloc semnal acolo , am schimbat cartela cu una pe orange si ce sa vezi ? semnalul la jumatate . Altadata eram in metrou cu cartela orange si nu aveam semnal si prietena mea avea abonament pe connex si avea. O chestiune chestionata ciudat , alien ?!?! , depinde ,eu zic ca ambele sunt bune, acume vedeti si voi ce telefoane au la oferte ca conteaza calitatea telefonului 60%. Parerea mea hac. (ce gramatical am fost,moare lumea)
Si eu am observat chestia asta la metrou ( sunt abonat Orange)!
haideti ca am inceput sa dezgrop topicuri :P
are vreunul dintre voi abonament sau cartela la Cosmote? am vazut ca erau super cozi la Cosmote cand a fost faza cu 2000 de minute gratuite...
la Connex, a patra oara cand suni la *222 in aceeasi luna am inteles ca se taxeaza; or sa scoata myx-ul, care era folosit de multi oameni... toate astea se intampla la Connex din cauza la Vodafone, zic eu. :P
Asta e, nu cred ca un om normal ar avea de ce sa foloseasca serviciul de relatii cu clientii de mai mult de 3 ori pe luna, eu nu l-am mai folosit de 6 luni. Unii se plictisesc insa si nu au ce face si probabil suna pentru orice aberatie.
Cat despre myx, hai sa fim seriosi, myx-ul a fost tot timpul o taranime tipic romaneasca, la 7 centi mesajul cred ca iti poti folosi si telefonul mobil. Acum ca unii isi manifesta iubirea prin smsuri interminabile la numar e alta problema.
Faza cu myx-ul a fost sa poti trimite SMS-uri de pe computer. Poti scrie mult mai repede mesaje, la calculator, plus ca mai aveai si 3 mesaje gratuite.
Iar la relatii cu clientii, inteleg ca unii se plictisesc, dar eu zic ca macar cei noi in retea, sa pot suna de mai mult de 3 ori gratuit la relatii cu clientii (macar in prima luna, cat se obisnuiesc cu Connex).
pikciu
29-03-2006, 07:34 PM
faza cu cosmote e penibila... e super oferta, dar i-au cam zapacit pe astia care si-au luat cartela. de exemplu, la mine in clasa, astia vorbesc in ore, sau suna si lasa telefoanele pe banca. se cred mari smecheri. am mai vazut altii care merg impreuna, unul trece strada, numai sa poata sa vorbeasca la telefoane. :blink: eu raman la connexul meu :)
Sunt curios cati oameni folosesc serviciul 3G de la Connex, si cati au cu cine sa-l foloseasca. :P
Avem utilizatori 3G pe forum?
incepatorul
02-06-2006, 03:33 PM
:romania: :mishto: JUST CONNEX
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.